Setari Cookie-uri

Regenerare nervoasa

buna,
nu stiu daca ai incercat dar sunt multi in cazul tau care au apelat la baile felix, lucrez in domeniu medical si multi pacienti sustin acet mod de refacere. iti doresc tot binele din lume si sa fii oprimista! succes
madalina_ina
Postat pe 15 Ianuarie 2009 22:34
Wow, surpriza mare si multumire sufleteasca mi-ati produs prin indemnurile si sfaturile date. Va multumesc sincer. Nu stiu cu ce sa incep... insa va marturisesc ca 'Dumnezeu lucreaza', daca El a dorit ca eu sa trec prin aceasta experinta sau daca destinul acesta il merit, ma resemnez si accept totul, speranta fiind in inima si mintea mea pururea vie.

O fractura de coloana cervicala afecteaza toti muschii si functiile de la gat in jos, faptul ca alti oameni in carucior se pot considera utili societatii este un atu al lor si un har pe care-l primesc de la Domnul. In cazul meu, practic este imposibil sa lucrez in alta parte decat in fata calculatorului, aici, in ritmul stabilit de capacitatile ramase sau recuperate partial, ma implic in multe chestii si proiecte utile, caut informatii noi si ma lansez in polemici cu cei asemenea mie... carucioristi de meserie.

Fac recuperare acasa cu masaj, laser si kineto, de fapt 12 zile/luna, pentru ca sunt intr-un program de recuperare la domiciliu pus gratuit de autoritatile locale ptr persoanele cu dizabilitati. Mi-am gasit in sfarsit acea liniste sufleteasca pe care nu o aveam inainte de accident, singura durere ramasa este faptul sa nu fiu o povara pentru cei din familie... e greu, foarte greu sa aiba cineva grija in permanenta de tine, e o rutina zilnica chinuitoare care streseaza mult, faptul ca nu ma pot ridica in sezut sau macar de a ma intoarce de pe o parte pe alta spune totul, ca sa nu mai vorbesc de igiena, mancare sau imbracat.

Rabdarea in boala e o virtute catre care nadajduiesc la fel de mult cat sper intr-o minune de Sus, multumesc Domnului Dumnezeu ca nu am escare sau infectii urinare, mutumesc din nou ca sunt asa cum sunt acum... oricand cineva asemeni mie poate degenera in complicatii ale starii de sanatate, oricand poate fi mai rau, nu mai bine...

Acum in momentul de fata nu stiu care este decizia cea mai potrivita cazului meu, din posturile voastre inteleg ca merita incercat orice tratament, ok! de acord cu voi, dar 8500 de euro cat costa un asemenea tratament in Germania, adica o procedura prin care se recolteaza si se face un implant cu celule stem in coloana vertebrala, mi se pare o suma exagerata pentru un singur implant, sunt si alte clinici prezentate pe site-ul www.prostemcell.ro care fac tratamente asemanatoare si includ si cazarea/masa in costul final al facturii, chiar daca e vorba de o suma mai mare, se ofera si tratament recuperatoriu, ca sa nu mai pomenesc de faptul ca se asigura toate facilitatile necesare unei persoane in carucior.

Dar, dar si iar dar, sunt putine semnale pozitive venite din partea celor care au recurs la acesta metoda de regenerare nervoasa, inca totul este sub stadiul de experiment si banii raman eterna nevoie a tuturor, mai ales al meu.... Asa cum speranta moare ultima, tot asa si eu ma simt bine sa discut cu voi, sa primesc vorbe de incurajare si sfaturi crestine, pentru ca daca nu e vindecat sufletul, trupul nu primeste vindecarea.

"Tuturor prietenilor mei, va multumesc ca existati." Octavian Paler
zurly
Postat pe 20 Ianuarie 2009 20:15
evident ca merita sa incerci.viata merge inainte si pentru tine.nu claca.trebuie sa incerci orice,s au intamplat multe miracole si multi oameni au re usit sa se refaca,nu e chiar atat de grav,am o vecina care acum 25 de ani a cazut pe gheata si tot asa a ramas paralizata,pe vremea aceea nu se stia de c elule stem plecari la clinici de afara etc,dar iata ca bunul Dumnezeu a facut un miracol prin multa munca...pshihica ,tratamente etc acum a revenit la o viata normala.merge ca si cum nu a f ost paralizata niciodata.parerea mea este ca trebuie mult optimism si merita sa incerci orice.SUCCES!!!AI CURAJ SI FA ORICE CA SA TI DAI O SANSA LA O VIATA NORMALA.
amarutza
Postat pe 27 Ianuarie 2009 10:58
Offf ce ghinion ai avut.Tine-te tare si roaga-te tot timpul sa ti se dea putere psihica sa treci peste toate.Chiar imi pare rau, nu am alte cuvinte.Despre celulele stem pot sa-ti spun din cate stiu ca sunt celulele care se pot transforma in orice fel de celula , sunt un fel de celule goale care preiau informatia celulelor alaturate (acolo unde sunt injectate).Daca dispui de fonduri,incearca, dar nu uita ca inainte trebuie sa consulti un specialist.Dumnezeu sa te ajute,iti doresc numai bine.
Andy_healthy
Postat pe 28 Ianuarie 2009 16:10
NIMIC NU ESTE IMPOSIBIL PE LUMEA ACEASTA.DUMNEZEU A FACUT MULTE MINUNI,IAR EU CA PSIHOLOG ITI SPUN CA UNA DIN PRINCIPALELE METODE DE PSIHOTERAPIE ESTE CREDINTA.EVIDENT CREDINTA IN DUMNEZEU(CEA CARE MISCA MUNTII DIN LOC) DAR SI CREDINTA CURENTA,CREDINTA...CA ATATA TIMP CAT TRAIESTI TOT MAI EXISTA SPERANTA.SINGURUL LUCRU CARE NU SE POATE REZOLVA SI CARE ESTE IREVERSIBIL PE PAMANT, ESTE MOARTEA.NOI CAT TRAIM SUNTEM DATORI SA SPERAM.,,CREDE SI VEI FI MANTUIT ,CERE SI TI SE VA DA".INCEARCA SA GASESTI UN DISTRIBUITOR DE PRODUSE FOREVER STIU CA ACESTE SUPLIMENTE NUTRITIVE AU FACUT ADEVARATE MINUNI PENTRU UN TANAR CARE ERA DE MULTI ANI INTR-UN CARUCIOR.
psihoprea
Postat pe 7 Februarie 2009 22:27
Buna1 imi permit sa iti spun ca profesorul tau ,este un norocos,eu sant persoana cu handicap si ori unde merg,primarie,policlinica....diverse institutii sau banci trebui sa informez,ei si atunci incepe calvarul pt mine,oameni ma privesc cu mila (credema nu este deloc placut)si se feresc sau refuza sa ma ajute. politicos ,e adevarat.Sanatate multa si Domnul fie cu tine mereu.
51160
Postat pe 12 Februarie 2009 16:43
Buna si fii optimista.

Intra pe www.bowtech.ro, cauta in sectiunea "Practicanti" (in partea de jos a paginii) si gasesti pe Carmen Sopon (Bucuresti, 3370578, 0722310002, info@bowtech.ro) care este singurul detinator al diplomei nivel avansat din tara. Trebuie sa incerci aceasta terapie. Eu am folosit-o la un medic din Cluj si pot sa-ti spun ca are efecte extraordinare!
alexandra_nedu
Postat pe 8 Mai 2009 10:19
buna.
am fost si eu paralizata dar de la burta in jos.nu-mi puteam misca nici degetele de la picioare.te inteleg f bine prin ce treci,sa depinzi de altii.in cazul meu nu stiu exact de ce paralizasem.. posibil de la cezariana.la 2 sapt max de la cezariana am paralizat.mi-a fost teribil de greu mai ales c bebelu meu era f plangacios,n-aveam decat 23-24 ani,un sot neintelegator..in fine imi facusem multe controale,rmn etc.o posibila explicatie ar fi fost de la hernie de disc,ciucuri etc.doctorii iti pun multe diagnosticuri dar reparat.. pauza.

cum m-am vindecat? cu ajutorul lui Dumnezeu si..sedinte de relaxare profunda.mai exact mi-am educat corpul,propriile celule sa se vindece.eu am parerea..defapt siguranta ca puterea mintii vindeca totul.chiar vindeca!nicidecum celula stem !de aceea cred ca in cazul unora ajuta si a altora nu,tocmai precum o ia subconstientul.ti-as sugera sa apelezi la un psiholog bun dar cheia este defapt in mainile tale.ai un psihic bun.rugaciunile te ajuta.Dumnezeu te ajuta intr-un totu.dar ai curajul sa crezi ca Dumnezeu te scapa de paralizie?Este dovedit stiintific ca omul isi poate produce boli periculoase precum diabet,cancer etc,doar cu puterea mintii.mai multe nu spun pt k sigur pe multi ii vor controversa.succes!
ciresik_dulce
Postat pe 31 Mai 2009 15:27
BUNA -si mult curaj totul depinde de tine , si eu am avut probleme foarte mari cu sanatatea pe o perioada destul de mare cred ca nu merita sa stai asa sa-ti plangi de mila trebuie sa te hotarasti ce vrei sa ramai asa sau sa incerci sa-ti recapeti sanatatea increderea in tine indiferent care este alegerea ta eu iti doresc mult curaj reansanatosire cat mai grabnica si daca vrei o clinica unde se face sigur acest inplant este in ATHENA--CLINICA ;EUROCLINIKI; DOCTOR---ANGHELIDAKIS DIMITRIS este neurochirurgos unul dintre cei mai buni la ora actuala ,pe mine ma operat el inpreuna cu profesorul lui DR ORFANIDIS si inca vreo 7-8 dr dar care nu erau din GRECIA erau din AMERICA deci iti spun din propria mea experienta ca daca stateam si imi plangeam de mila sau asteptam parerea altcuiva eram si in ziua de azi pe pat ,nu imi ramande decat sati urez mult succes, curaj .pa F.X
kudika004145
Postat pe 31 Mai 2009 22:28
Buna! Cum te mai simti....ai luat vreo hotarare?La tratament naturist, masaje, relexoterapie si altele te-ai gandit? MULTA SANATATE si nu uita NU EXISTA NU POT EXISTA NU VREAU BAFTA!
kudika078414
Postat pe 26 Iunie 2009 14:14
exista celule stem naturiste....daca te intereseaza...poate iau legatura cu persoana respectiva
little_star
Postat pe 18 Octombrie 2009 14:38
De la: littlestar76, la data 2009-10-18 14:38:16exista celule stem naturiste....daca te intereseaza...poate iau legatura cu persoana respectiva
Mama,mama ce aberatie.Cat costa?Le gasim lalitru,la kg?
ene_m_gabriel
Postat pe 18 Octombrie 2009 14:40
buna!
fratele meu a avut in urma cu o luna un astfel de accident si a ramas paralizat
am dori sa incercam tot posibilul (daca o sa reusim bineinteles sa strangem si banii necesari) pentru recuperarea sa

are maduva sectionata si nici un doctor nu ne da nici o speranta.
am vazut ca foarte multe persoane au reactionat la acest subiect si vreau sa va cer si eu sfaturi, pareri...am auzit de o clinica in duesseldorf care face tratament cu celule stem..eu stiu ca e vorba de 7500 de euro/ interventie. a fost cineva acolo? are cineva exemple concrete?...
el are 25 de ani..suntem terminati cu totii in jurul lui...am vrea sa incercam totul..dar tinand cont ca pana la urma e vorba de bani trebuie sa fim cat de cat selectivi cu tratamentele pe care dam banii..
@zurly - ti-am trimis invitatie de friends :) imi poti da te rog si id-ul tau de messenger sa vorbim mai in detaliu?
multumesc si multa sanatate!
Smaranditza_healthy
Postat pe 10 Februarie 2010 12:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ECOGRAFIE 5 De la: leilaalexandru 13 Mai 2013 17:10
HELPPP-sfaturi privind taratmentul cearcanelor cu acid hialuronic 37 De la: kudika066702 29 August 2016 20:09
Hidrocortizon Acetat 3 De la: Terra_Mater 10 Martie 2010 13:00
medical 2 De la: doinitaeda 29 Aprilie 2011 20:56
Amantul/Amanta, sau aventura pasagera?De ce?Ce este de preferat? 45 De la: fata 29 Decembrie 2009 18:39