Setari Cookie-uri

Regenerare nervoasa

Buna, in urma cu 4 ani in timp ce ma aflam intr-un strand, in urma unei sarituri cu capul in apa am suferit o fractura cominutiva de corp vertebral C6, in urma careia am paralizat complet de la gat in jos.
Tot cautand informatii pe net despre ce, cum se poate recupera o persoana cu tetraplegie, am gasit site-ul http://www.prostemcell.ro/ care are o prezentare foarte buna a mai multor cazuri asemanatoare. Din discutiile membrilor pe forum reiese ca un implant cu celule stem intr-o clinica din strainatate, nu este la ora actuala cea mai potrivita solutie, nu sunt multi care si-au revenit dupa o leziune la coloana.
Rugamintea mea la dvs este de a ma ajuta cu o informatie, sugestie sau un sfat referitor la aceste implanturi cu celule stem, se merita intr-un caz asa grav ca al meu (am lezata maduva) sau sunt doar bani cheltuiti degeaba.
Nu evitati va rog postul meu, ajutati-ma sa depasesc acest hop din viata mea
Orice parere conteaza enorm. Va multumesc!
zurly
Postat pe 30 Iulie 2008 19:56
DOAMNE, IMI PARE ASA DE RAU PT CE TI S A INTAMPLAT, DUMNEZEU SA FIE LANGA TINE SI SA TE AJUTE. EU AS MERGE SI AS INCERCA DACA NU SUNT EFECTE ADVERSE.DACA AI BANII NECESARI DU TE, INCEARCA.NU AI CE SA PIERZI, DECAT BANII...DARA DACA VEI FI BINE, CE MAI CONTEAZA BANII?
SA TE ROGI , DUMNEZEU SA FIE CU TINE DACA TE GANDESTI SA MERGI, ISUS SA FIE LANGA TINE SI SA TI DEA SANATATEA DIN NOU.
DU TE , INCERCA.
andreea9
Postat pe 8 August 2008 05:37
Imi pare tare rau.incearca sa suni la cei de la POVESTIRI ADEVARATE .am vazut la tv ca ei au mai ajutat si poate au mai multe informatii. sa te ajute DUMNEZEU
andrei1975
Postat pe 10 August 2008 18:51
Forumurile sunt o vasta colectie de opinii pro sau contra si nu tin loc de consultatie medicala. Parerea mea!
Unii zic ca e alba, altii neagra... insa majoritatea sunt foarte darnici la capitolul suport moral. Inarmeaza.ta cu acest suport si da o fuga pana la un specialist in domeniu. Nu ai nimic de pierdut, numai de castigat.
Fara testare specifica, nimeni nu poate spune daca esti un candidat potrivit pentru acest tratament sau nu.
Personal iti tin pumnii si ma rog la Cel de Sus sa isi intoarca fata catre tine. Speranta moare ultima!
Haide sus pui de urs, fugi la doftoroaie si da.ne o veste buna!
cortez
Postat pe 10 August 2008 22:35
Buna!
Eu sunt de profesie Kinetoterapeut si majoritatea cazurlor cu care lucrez sunt din neeuroogie.
In ceea ce priveste regenerarea nervoasa cred ca ti s-au spus foarte multe de catre medicii specialisti cu care te-ai confruntat, in special daca ai avut ghinionul sa fie maduva lezata.
Un mic dezavantaj pt tine in ceea ce proveste celulele stem este ca accidentul este cam vechi.
Deja dupa 4 ani celula nervoasa nu mai are aceeasi capacitate de regenerare (asta daca nu a fost maduva sectionata complet) ca imediat dupa accident, in primele 8luni.
Transplantul cu celule stem momentan este in stadiu de exp[eriment. Ideea princpala de la care s-a portint toata aceasta afacere, ar avea un sambure de adevar si un sort de izbanda daca lucrurile s-ar intampla asa cum sunt planuite teoretic.

Nu iti garanteaza nimeni ca in urma tratamentului cu celule stem vei avea vre-un rezultat favorabil. Cel mai bine ar fi sa iei legatura cu cineva din doctorii de contact de la o clinica care se ocupa si sa le descri evolutia ta de dupa accident, care este restantul tau fiziologic, probabil o sa-ti ceara si un RMN sa e trimiti.
Totul este individualzat. Fiecare este diferit, iar organismul reactioneaza complet diferit la stimuli si la tratamente.
Am un pacient care a facut 2 tratamente cu celule stem, dar la el fractura cominutiva nu a afectat maduva (doar contuzie, nu si sectionare). Doar ca interventia a fost facuta la mai putin de 2 ani dupa accident.
Daca mai ai intrebari, iti raspund cu drag daca este de competenta mea si daca pot sa-ti raspund.
Spor la toate si numai bine.
tonusplus
Postat pe 11 August 2008 22:20
De la: zurly, la data 2008-07-30 19:56:03Buna, in urma cu 4 ani in timp ce ma aflam intr-un strand, in urma unei sarituri cu capul in apa am suferit o fractura cominutiva de corp vertebral C6, in urma careia am paralizat complet de la gat in jos.
Tot cautand informatii pe net despre ce, cum se poate recupera o persoana cu tetraplegie, am gasit site-ul http://www.prostemcell.ro/ care are o prezentare foarte buna a mai multor cazuri asemanatoare. Din discutiile membrilor pe forum reiese ca un implant cu celule stem intr-o clinica din strainatate, nu este la ora actuala cea mai potrivita solutie, nu sunt multi care si-au revenit dupa o leziune la coloana.
Rugamintea mea la dvs este de a ma ajuta cu o informatie, sugestie sau un sfat referitor la aceste implanturi cu celule stem, se merita intr-un caz asa grav ca al meu (am lezata maduva) sau sunt doar bani cheltuiti degeaba.
Nu evitati va rog postul meu, ajutati-ma sa depasesc acest hop din viata mea
Orice parere conteaza enorm. Va multumesc!

BUNA

AI TRECUT SI TRECI PRINTR-O SITUTIE FOARTE GREA ,ESTI DE ADMIRAT,TI AI PASTRAT INCREDEREA IN AJUTORUL OAMENILOR SI MAI MULT AI VOINTA DE ATI REVENII.
PAREREA MEA ESTE SA IEI LEGATURA CU FUNDATII SI MEDICI SPECIALISTI CARE TE POT AJUTA EFECTIV.
SCRIE SI LA POVESTIRI, TRIMITE EMAIL SI LA DAN DIACONESCU,LUI BECALI ,PRIGOANA SI MULTI ALTI OAMENI DE AFACERI CARE AU SI SUFLET PE LINGA BANI ,CUI MAI CREZI TU CA TE AR PUTEA AJUTA,FINANCIAR SAU MEDICAL.
CRED CA SI DINTRE FORUMISTI AR FII DESTUI CARE DIN PUTINUL LOR AR PUTEA CONTRIBUI FINANCIAR DACA TU AI ACCEPTA.
NU ITI FIE RUSINE ,NU AI DE CE ,TOATA LUMEA STIE CIT COSTA MEDICII SI TRATAMENTELE.
ESTI TINARA SI TREBUIE SA AI SANSA UNEI VIETI NORMALE
CU MULT DRAG PE CURIND
dyanapetrescu
Postat pe 12 August 2008 10:53
tonusplus, inteleg foarte bine ce spui, fiecare caz este individual, nici o leziune medullara nu este 100% identica cu alta... o rugaminte am la tine , poti sa dai id-ul meu pacientului tau ptr o mai buna comunicare si informare? te rog!... ID: este112

multumesc tuturor ptr suportul moral, 'dyanapetrescu' ce spui tu e ok dar... exista acel dar atunci cand esti la mana altcuiva si nu mai poti... stiu atat: societatea nu accepta decat oameni normali, nu este constienta ca oricui i se poate intampla oricand o nenorocire... vezi stiri tv

E GREU, EXTREM DE GREU SA'TI PASTREZI OPTIMISMUL SI SA AI RABDARE, RABDAREA ESTE CEA MAI MARE VIRTUTE, NU?

totusi speranta moare ultima...
zurly
Postat pe 12 August 2008 20:28
Buna!
Scrie-mi te rog un e-mail pe adresa nushyana@yahoo.com si it voi da mai multe detalii.
Multa sanatate si speranta!
Si sa sti ca ai dreptate in ceea ce priveste rabdarea. Nu e degeaba proverbul "cu rabdarea trecem marea"
tonusplus
Postat pe 12 August 2008 21:59
BUNA
SA STII CA IN MASURA CARE POT(NU FAC PARTE DIN CATEGORIA PE CARE TI AM ENUMERAT-O)VOI FACE TOT POSIBILUL SA TE AJUT MATERIAL ,SUPORTUL MORAL TI-L OFERA TOTI.O VOI FACE CU MARE PLACERE ,DE MULTE ORI CHIAR SI PUTIN ESTE FOLOSITOR.DAR NU DISPERA ,FA TOT CE POTI PT TINE,CONSTAT CA POTI UTILIZA CALCULATORUL SCRIE PESTE TOT UNDE CREZI TU CA AI PUTEA GASII O USA DESCHISA.
CITI ANI AI ACUM?ESTI FOARTE TINARA,CRED CA ESTI MAI MICA DECIT COPII MEI.NU IGNORA NIMIC,LUPTA PT TINE,VIATA E FRUMOASA
TE ROG SCRIE-MI LA dyana.mary@yahoo.com
dyanapetrescu
Postat pe 13 August 2008 17:02
Buna din nou, dupa cum am mai discutat, sunt destul de mare ca sa stiu ce hotarare sa iau, dar nu sunt sanse, sanse de reusita, de a continua ceea ce am inceput... lupta nu se da numai in planul spiritual, sufletesc, ci in realitate, viata unei persoane paralizate este privita de toti cu compatimire, dar nu asa trebuie... ma rog, societatea este prea cruda si foarte dura cu un "neputincios" tocmai pentru ca nu mai este util, a devenit o povara care nu se sfarseste...
Tocmai de aceea cei care au putere, suflet si inima sa daruiasca, un zambet, o vorba buna sau sa o speranta aproapelui aflat intr-o situatie dezavantajata din punct de vedere uman, trebuie sa isi puna intrebarea: oare daca eram eu in locul lui, ce faceam?
Toate cele de folos!
zurly
Postat pe 11 Octombrie 2008 19:26
Buna.Ai dreptate an tot ce spui.Daca e vorba despre tine,nu-ti perde speranta de a merge mai departe.Lumea din ziua de azi din cauza problemelor care le au nu mai da atentie celor care sant mai neputinciosi ca ei.Asa ca ai grija de tine ,multa sanatatesi.
llyly
Postat pe 13 Octombrie 2008 19:40
Pari o persoana foarte optimista si normala. Cu siguranta ai putere de munca si orice persoana cu dizabilitati ar trebui sa lupte in primul rand pentru recuperarea sanatatii si pentru un trai decent. Multe dintre aceste persoane au capacitatea de a lucra si de a trai decent, de a fi apreciati. Sunt organizatii care se ocupa de aceste cazuri, de oferirea suportului pentru munca si integrare in societate. Iti doresc mult succes!
misterious_gal
Postat pe 14 Octombrie 2008 10:52
Multumesc pentru incurajari, chiar am nevoie... putere de munca as avea, munca intelectuala, la birou in fata calculatorul, pentru ca trebuie sa recunosc: chiar daca corpul nu ma mai ajuta, suplinesc efortul prin stimularea neuronala a creierului , acesta... multumesc Domnului a ramas constant, nu s-a deteriorat in urma traumatismului medular. Dar ca fiu ontopic, il citez pe M.Badea... traim in Ro si asta ne ocupa tot timpul!

Spor
zurly
Postat pe 17 Octombrie 2008 15:47
iti urez succes in a descoperi ceva care sa te faca bine pe mine m-a muscat catelu de deget si atunci am vazur ce rau e sa nu poti sa-ti folosesti mina sa depinzi de alti si am zis ca rau e de acei oamenii care au accidente care nu vad care nu pota sa mearga si exact cum spui mai sus oricine a-r putea sa sufere un accident dar ceilalti privesc din alt punct de vedere
bogdan_7000
Postat pe 10 Noiembrie 2008 12:17
Terapia cu celule stem poate fi aplicata eficient cat de repede posibil, chiar din clipa in care pacientul este inconstient. Aceasta terapie reduce riscul rezultatului letal si promoveaza viitoarea sa reabilitare neurologica. Datorita cercetarilor care se fac in incercarea de a gasi o cura pentru diferite boli grave cum ar fi boli degenerative ale sistemului nervos, diabetul, bolile de inima, anumite tipuri de cancer, arsuri de grad 3 si 4, traumatismele vertebro medulare sunt cele mai greu de recuperat.

Sunt multi factori care se acumuleaza pentru recuperarea unui TVM-ist: tipul leziunii (luxatie, fractura incompleta sau fractura completa); decomprimarea medulara; nivelul lezional; varsta si greutatea pacientul; timpul scurs din momentul producerii accidentului si pana la implant.

Sunt cazuri prezentate pe net, cazuri de pacienti care intr-adevar au rezultate... insa nici un organism nu este similar cu altul, asa cum nici leziunile nu sunt aceleasi... chiar daca corespund ca etimologie a bolii... fiasco-ul transplantului de celule stem si al interventiilor chirurgicale realizate in clinicile din Beijing, Rusia sau Europa recomanda precautie din partea bolnavilor si a familiilor lor care se incadreaza in categoria "cazurilor disperate" sa cheltuiasca circa 20.000 de euro pentru vindecarea aparenta a lor.

Sunt doua modalitati de implantare a celulelor stem: intravenos si direct in coloana vertebrala (in functie de diagnostic). Procedura nu prezinta risc si nu este dureroasa, pentru ca se face sub anestezie.. Repetarea lor depinde de diagnosticul fiecaruia, de varsta si de refacerea fiecarui organism...

Exista si riscuri... depinde de originea celulelor stem. Daca sunt recoltate de la o persoana si transplantate alteia, ele pot transmite infectiile donorului, in cazul in care acestea exista si nu sunt reperate. Acest fapt este important tinand cont de riscul infectarii HIV/SIDA. Insa, in vederea alegerii donorilor, metodele de screening vor fi mult mai drastice.

Revin cu declaratia data de medicul Huang: Vindecarea completa in toate cazurile nu este garantata. Fiecare pacient are particularitatile sale si resimte in mod diferit efectele operatiei. Medicii spun ca celulele sunt active timp de sase luni, dar daca apoi nu se vede niciun semn de schimbare a starii, sansele de vindecare scad la zero. a spus acesta.

O alta problema o ridica aparitia cancerului prin folosirea celulelor stem. O celula normala se divide in organism de un numar definit de ori, dupa care moare. Celulele stem au proprietatea de a se divide de un numar indefinit de ori, ceea ce le aseamana celulelor canceroase. Este important de precizat ca celulele stem nu sunt celule canceroase, dar caracteristicile diviziunii lor le apropie de acestea, astfel existand posibilitatea ca la un moment dat sa degenereze si sa determine aparitia cancerului. Nu exista o metoda specifica in vederea determinarii riscului de aparitie a cancerului, de aceea pacientul trebuie investigat periodic, astfel incat, daca aceasta problema apare, sa fie rezolvata cat mai rapid.
zurly
Postat pe 18 Noiembrie 2008 19:57
Nu cunosc intr-adevar riscurile dar un caz asemanator a avut sotul meu in urma unui accident grav de motocicleta la care a stat in coma aprox .o saptamana.Stiu ca in decurs de cinci ani a facut in jur de 160 injectii la coloana dupa care tratamentul a luat sfarsit.Acum este bine dar totusi dureri mai sint uneori.Imi pare rau ca nu stiu denumirea acestor injectii .Astept mai multe imformatii de la tine in legatura cu ce ai facut pana acum in toti acesti 4 ani,ce fel de tratamente sau terapie.Cred ca esti pe cai bune .Tot ce este nevoie e ca tu sa fi puternica , sa ai curajul sa te lasi pe mana doctorilor specialisti si ai incredere si nadejdea ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta nu te va lasa!
Angelyka
Postat pe 26 Noiembrie 2008 16:38
Fratele meu are o problema oculara,care,din cate am inteles il poate ajuta transplantu de celule stem.Am trimis mail unei Clinici din Rusia,care mi-a raspuns ca nu se poate,apoi am trimis mail unei Clinici din Germania,care,surprinzator,ulterior am aflat ca medicul e roman.Eu am tot citit pe site-uri ca cele mai bune celule stem sunt cele din cordonul ombilical.
Dr-ul cu care am vb mi-a zis sa-i trimit analizele care sa nu fie mai vechi de 2 zile.
Multa bafta in continuare!
mioarapanciu@yahoo.com
Postat pe 23 Decembrie 2008 20:27
Buna !
Imi pare foarte rau ptr ce ti s-a intamplat !
Sa dea Domnul sa te vindeci!
Opinia mea este ca ar trebui sa ceri opinia unor alte persoane
care au avut o problema similara si s-au folosit de acel tratament. Ei ar
putea sa-ti spuna daca a functionat si in ce masura.
De asemeni, poate ar fi util sa scrii unor reviste//emisiuni TV care
trateaza teme medicale, ptr consultanta.
Craciun fericit si succes!
piera32
Postat pe 26 Decembrie 2008 11:50
Buna.Cineva intreba pe un forum,ce dorinte avem pe anul 2009 sa se realizeze. Automat, prima la care te gandesti spui: Dumnezeu sa-mi de-a sanatate! apoi restul!
In cazul tau, aceasta dorinta,speranta de a redeveni un om sanatos este mai aproape decat a noastra, a tuturor celor care au mici probleme de sanatate! Iti doresc din toata inima sa se gaseasca un tratament, real, care sa te aduca din nou printre oamenii sanatosi! Orice tratament,orice sfat medical primit,conteaza si merita sa-l incerci! Pentru ca FINALUL poate fi minunat: VINDECAREA.
Dumnezeu sa-ti de-a putere,rabdare si multa dorinta de viata, sa poti lupta!
doinabalasa2006
Postat pe 11 Ianuarie 2009 12:23
Draga mea,pari extraordinar de echilibrata psihic,este deja un castig urias.s-au spus multe inaintea mea,dar nu ma pot opri,simt ca trbuie sa iti adresez si eu cateva cuvinte si intrebari.Nu ne-ai spus cati ani ai,daca ai o situatie materiala buna,daca ti-ai putea permite singura costul operatiei...Sa nu iti faci griji,la o adica se gasesc 400 de OAMENI care sa contribuie cu 50e pentru speranta ta la o viata normala.Cat despre cancerul acela posibil,hmmm,l-as lasa mai in spate,e monitorizat deci esti in siguranta,cancer poti face oricum,ca noi toti dealtfel,dar sa mergi din nou,sa dansezi,sa stai imbratisata cu persoana iubita....inseamna mult mai mult.
Sper ca lucrezi ceva la calculator,ai o activitate platita,e bine sa faci asta chiar daca ,poate,nu e nevoie dpdv financiar.Perfectioneaza engleza,intereseaza-te in toate tarile si limbile pamantului,comunica cu oameni in aceiasi situatie,care au incercat sau nu acest tratament,oricum cel mai revolutionar la acest moment.Vezi,medicina cerceteaza continuu,nu iti pierde speranta.Scrie o carte despre viata ta,sigur va fi de folos oamenilor.Fii bucuroasa pentru aceasta minune,INTERNETUL,si nu uita mereu,foarte multi oameni iti stau alaturi.Iti doresc echilibru,speranta si curaj!Mihaela
bartaexpert
Postat pe 11 Ianuarie 2009 13:01
Tare te-a mai incercat viata, dar ai toate datele sa invingi. Esti foarte inteligenta si realista. Asta te va ajuta sa obtii cele mai bune rezultate in tot ce vei face.
Important e sa te informezi si mai ales sa iei legatura cu fundatii, organizatii medicale de cercetare.
Daca te descurci bine in engleza sau alte limbi de circulatie contacteaza direct toate aceste foruri medicale.
Probabil ca te-ai documentat deja si google ti-e prieten bun.
Ce vreau eu sa-ti spun e ca desi n-am pregatire medicala si nu cunosc cazuri care au suferit aceste operatii cu celule stem, totusi cred in refacere nervoasa.
Cred pentru ca am in familie un caz de accident cerebral major cu sechele de hemiplegie, accident petrecut in urma cu 4 ani.
Neurologul mi-a spus ca sunt posibile progrese in primele sase luni, dupa care nu prea isi mai revin.
Eram disperata pentru ca persoana nu mergea, nu avea echilibru, deci nu statea nici pe scaun si mana stanga impreuna cu tot trunchiul pe partea stanga erau complet paralizate. Avea probleme si cu controlul sfincterelor si multe altele.
A facut tratamentul obisnuit cu cerebrolysin, vitamine si recuperare kineto-terapeutica la centrul din Beclean.
I s-a efectuat un RMN si neurologul mi-a spus ca nu exista activitate nervoasa in lobul drept si nici nu sunt sanse sa-si mai revina.
Dupa 6 luni a inceput sa aiba controlul sfincterelor, apoi a inceput sa stea in sezut cateva minute, ceea ce era un mare progres. Dupa doi ani, timp in care a fost cate o luna pe an la recuperare, a inceput sa mearga, greu si cu sprijin, dar a inceput sa poata merge singur la toaleta. Acum, dupa 4 ani el se deplaseaza prin casa, si poate chiar cobori singur scarile la bloc. Totusi are probeleme de ecchilibrul si nu e lasat deocamdata singur.
Principalul e ca are vointa sa mearga si cu toate ca nu e un om tanar are SPERANTA.
Cand am intrebat neurologul, daca ceea ce se ptrece cu bolnavul e o minune, el mi-a rspuns ca probabil neuronii din zona afectata au inceput sa "arunce" legaturi in toate directiile, deci s-au realizat alte sinapse prin care trece impulsul nervos. Deci se poate.
Sigur ca nu e acelasi diagnostic cu al tau, dar e vorba de materia nervoasa si vroiam sa subliniez ca multe sentinte medicale pot fi contrazise de practica si de noile cercetari in domeniu.
La inceput n-am prea crezut in eficienta tratamentului kineto-terapeutic, dar am incercat. Dupa ce am vazut ca imediat sunt imbubanatiri, am insistat sa mai faca acest tratament, desi bolnavul nu vroia.
Pacat ca in Romania nu prea exista centre de recuperare si care sunt functioneaza ca vai de capul lor, cu bani putini si cu personal nepregatit.
Iti doresc multa putere si rabdare sa te documentezi si multa intelepciune sa stii ce cale sa alegi. Faci vreun tratament, masaje, kinetoterapie?
marianawunder@yahoo.com
Postat pe 11 Ianuarie 2009 13:22
intra si pe www.bowtech.ro , ai acolo date de contactº suna si veyi daca te pot ajuta
lebadaneagra
Postat pe 11 Ianuarie 2009 13:23
Draga zurly,
Te pot ajuta cu un sfat: roaga-te mai mult ca niciodata.Cere ajutorul unui preot, spovedeste-te, deschide-ti sufletul in fata lui Hristos si iti va deschide si El calea spre tratamentul sau spre medicul potrivit. Dumnezeu e doctor de trup si de suflet, El lucreaza prin oameni, iti deschide porti si iti trimite persoanele potrivite in momente de cumpana.
Gandeste-te ca esti un om normal, iubit de ceilalti, ajutat de Cel de Sus. Si asa va fi.
steluta2007
Postat pe 11 Ianuarie 2009 18:55
Salut,
Sunt kinetoterapeut, am absolvit in 2005.Intradevar cazul tau e destul de grav.Ce pot sa-ti spun din experienta mea referitor la cazurile neurologice (am lucrat mult cu copii si adulti).In Deva stiu cateva cazuri care au incercat cu celule stem la copii pana in 5 ani, cu afectiuni grave, retrapareza spastica...dar...nu sunt imbunatatiri surprinzatoare, la alti copii chiar nu s-au vazut imbunatatiri. Deocamdata, e doar experimental, cred ca se poate face ceva dar la cazurile mult mai usoare.
Ce te poate ajuta e miscarea, kinetoterapia, deocamdata.
E doar parearea mea, dar asta nu inseamna sa nu incerci daca beneficiezi de bani, chiar si din donatii, fonduri, etc.

Ana Maria, Cluj(Turda).
kalimera5000
Postat pe 11 Ianuarie 2009 20:11
Offf cumplit ce ti sa intamplat sa te ajute bunul Dumnezeu sa te faci bine,....sincer eu ti-as sugera sa te duci sa faci tratamentul acesta cu celue stern in strainatate...poate o fi si ceva adevar prin ceea ce ai citit tu dar poate ca aceste celule nu reactioneaza la fel la toate organismele asa ca ce ai de pierdut poata fi o sansa sau poate fi o nesansa....din pacate dar ptr a incerca sa te faci bine in urma traumei suferite ...DA!!!. Te imbratises si ma rog la Dumnezeu sa te faci bine cat mai repede.:)
roxanica_vip
Postat pe 11 Ianuarie 2009 21:59
Buna ziua
vazind mesajuldv,profit de ocazie pt a va cere un sfat,daca sinteti amabil sami-l dati!
de citva timp am ameteli,dar am observat ca mai mult cind ma ridic din pat sau cind ma asez!
nu stiu cauza,desi am fost la neurologie:mi s-a spus ca din cauza glaucomului pe care-l am,tiroida (desi analizele mi-au iesit bune anul trecut),sau spondiloza!
va multumesc mult pt un sfat (orientare la altfel de investigatii?)
elena

elena_badea
Postat pe 12 Ianuarie 2009 09:20
PENTRU ELENA BADEA
SI EU AM FOST IN SITUSTIA TA SI AM REZOLVAT ACEASTA PROBLEMA CU UN TRATAMENT NATURIST CARE A FOST FOARTE EFICACE,IAR ACUM SUNT FOARTE BINE.
DACA TE INTERESEAZA TE POT AJUTA CU MULTA PLACERE!!!!!!
ivanescu
Postat pe 12 Ianuarie 2009 09:28
zurly, in legatura cu faptul ca societatea nu accepta oamenii cu probleme, sa stii ca nu cred ca este asa, eu de exemplu am avut un profesor de matematica in scaun cu rotile...preda la foarte multi studenti , e un prof. foarte fain si foarte interesant, eu mergeam aproape in fiecare zi la el si povesteam multe lucruri , mi se parea mai interesant decat multe persoane de varsta mea; la fel am mai avut un priueten care nu se putea misca fara ajutor si era foarte simpatic, faceam schimb de timbre etc...mai cunosc prieteni care au cunostinte care trebuie sa mearga in scaun cu rotile si ies asa cu ei prin centru, pe la concerte....nu e o rusine , oricui i se poate intampla , sa aiba un accident etc Chiar cred ca nu ar trebui sa te izolezi ci sa incerci sa cauti ajutor pentru ca oamenii cu bani nu sunt neaparat niste increzuti carora le pasa doar de ei pt ca e foarte greu sa faci bani si mai ales e si mai greu sa-i pastrezi...daca se poate face ceva eu zic sa incerci!
lara007_healthy
Postat pe 12 Ianuarie 2009 11:10
Este adevarat ca se poate ca unii oameni sa aiba asa o mare putere spirituala si asa un echilibru psihic,incat sa ne faca pe noi, ceilalti, "normalii" ( ) sa le simtim superioritatea... Dar acesti oameni sunt cu adevarat EXTRAORDINARI!
Cat o priveste pe prietena noastra, , pare a avea suficienta tarie sufleteasca incat sa nu se lase prabusita! Sunt covinsa ca are momente de cumpana, dar, cu ajutorul lui Dumnezeu si a celor din jur, se va ridica mereu!
Cat priveste omaneii carear puteasa o ajute ... slava Domnului camai sunt, inca, si de acestia!

Domamneajuta!

Maria
ea_she
Postat pe 12 Ianuarie 2009 17:27
Iti sugerez sa incerci tratamentul prin medicina traditionala, ma refer chinezoterapie.
Au foarte multe tipuri de tratament, secrete mostenite din generatii de mii si mii de ani. Este insa foarte important sa gasesti medicul potrivit, deoarece sant si foarte muti excroci.
Daca vrei, si bineanteles daca ai mijloace materiale, iti pot da adresa unui spital universitar din Shanghai.
Mult curaj si sanatate!
umblataprinlume
Postat pe 12 Ianuarie 2009 18:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
***BLACKLIST***mesaje indecente,calomnioase,jignitoare***BLACKLIST*** 4 De la: jaga 4 August 2009 10:58
copilulmeu 4 De la: office_salinasusesi_ro 26 Martie 2010 09:32
hepatita b cu virus 14 De la: office_salinasusesi_ro 2 Martie 2010 23:17
Tendinita sau scurtare de tendoane! 2 De la: ioanabobocea 23 Octombrie 2009 14:35
program pentru diabetici in romania 12 De la: kudika324113 2 Octombrie 2010 20:01