Setari Cookie-uri

Ganoderma

ia explica-ne tu mai excrocule,ca noi toti suntem prosti numai pe tine te-a facut mata inteligent.....ba inteligentule.
ene_m_gabriel
Postat pe 31 Decembrie 2009 08:50
As dori sa precizez ca nu am nimic in comun cu comentariile, limbajul si atitudinea celor doi domni, deja notorii pe aceste pagini. Eu doresc sa transmit informatii, in interesul celor pe care ii servesc si sa le ofer alternative. Toate acestea, bineinteles la nivel corespunzator, cu o documentare temeinica, bazata pe experienta. Cititorii acestor pagini sunt oameni deosebiti, cu interes pentru sanatate, tinerete si frumusete, fapt demn de toata lauda, care pot judeca in posesia informatiilor autentice si pertinente. A-i numi "neaveniti", dupa parerea mea, este o desconsiderare totala a acestui forum. Celor interesati le trimit bibliografia completa, cu studii clinice si articole stiintifice, nu au altceva de facut decat o simpla cerere pe info@antioxidanti.com. Informatii pretioase gasiti si accesand linkul:
http://www.nuskin.com/global/library/pdf/products/reshimax_product_guide.pdf
Fac apel pentru prima si ultima oara la decenta, la un limbaj corespunzator, fara "stimabile" si "dumneata", iar daca starea de lucruri actuala se perpetueaza si administratorii acestui site nu iau masurile corespunzatoare voi fi nevoit sa parasesc definitiv acest forum.
Antioxidanti_NSE
Postat pe 31 Decembrie 2009 16:52
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-12-31 08:50:52ia explica-ne tu mai excrocule,ca noi toti suntem prosti numai pe tine te-a facut mata inteligent.....ba inteligentule.
bai BORAT, numai tu esti prost, du[pa cum o dovedesti cu varf si indesat...asa ca oricat ti-ar explica, tu nu ai ca[pacitatea de a intelege ceva ....oamenii care au avut curiozitatea sa vada despre ce este vorba, au inteles dupa ce le-au fost date explicatiile cerute...numai tu ai ramas in ceata deoarece nu te ajuta intelectul ....BORAT !!!!
4Life
Postat pe 31 Decembrie 2009 16:54
Dupa ce copiati linkul va rog sa verificati sa nu fie nici un spatiu liber intre caractere,
http://www.nuskin.com/global/library/pdf/products/reshimax_product_guide.pdf
Antioxidanti_NSE
Postat pe 31 Decembrie 2009 17:07
vreau sa primesc prin posta un pachet de ceai ganoderma cu ramburs va multumesc
healthy012320
Postat pe 7 Februarie 2010 12:33
De la: healthy012320, la data 2010-02-07 12:33:37vreau sa primesc prin posta un pachet de ceai ganoderma cu ramburs va multumesc


Va pot ajuta in acest sens, scieti-mi la adresa : fazakas.zoltan@yahoo.com
colnago
Postat pe 7 Februarie 2010 12:44
BUNA,

Imi poti spune te rog frumos mai multe despre GANODERMA cum as putea s-o comand si daca are ceva reactii adverse?
Eu am o circulatie cerebrala foarte proasta si iau detsule medicamente pe zi si as dori sa incerc si altceva poate o sa fie mai bine.
Astept raspuns numai bine1
croitoru_gabriella_yahoo_com
Postat pe 16 Martie 2010 21:25
V-am trimis un mesaj.
colnago
Postat pe 18 Martie 2010 07:12
BUNA.Referitor la problemele de sanatate ale surori d-stra iar face foarte bine GANODERMA.Eu va las adresa mea si daca doriti mai multe informatii va stau la dispozitie in orice probleme kitialbastru@yahoo.com O zi buna va doresc.
kudika026596
Postat pe 18 Martie 2010 16:06
Daca nu ati primit ceaiu va rog sa ma contactati kitialbastru@yahoo.com
kudika026596
Postat pe 18 Martie 2010 16:08
De la: , la data 2008-08-05 11:25:44Pentru ca au aparut si la noi produsele pe baza de ganoderma..eu una le folosesc de-o vreme si am icneput sa dau si la bebe-am cautat si m-am gandit sa postez si pe forum cateva din beneficiile ganodermei(ciuperca adjuvant )
În urma experimetelor clinice efectuate de dr. Shigeru Yuki s-a dovedit cã Ganoderma îºi datoreazã eficienþa proprietãþilor sale de bazã, adicã:
- scade nivelul de colesterol din sânge ºi cantitatea de grãsimi
- scade nivelul zahãrului din sânge ºi reface funcþiile pancreasului
- scade nivelul lipidelor ºi stabilizeazã membrana celulelor roºii
- adenozina din Ganoderma scade numãrul plachetelor din sânge ºi împiedicã tromboza
- îmbunãtãþeºte funcþia cortexului ºi a glandelor determinând menþinerea echilibrului endocrin
- creºte capacitatea naturalã de vindecare a organismului, ajutã corpul sã îºi formeze un sistem imunitar puternic
- împiedicã degenerarea celulelor din þesuturi
- împiedicã apariþia senilitãþii prin menþinerea unei stãri de tinereþe
- reduce efectele secundare ale medicamentelor antihipertensive
- împiedicã degenerarea organelor
- împiedicã apariþia alergiilor datorate antigenelor prin inhibarea celulelor producãtoare de histaminã
- împiedicã ºi trateazã cancerul ºi inhibã metastaza celularã
- normalizeazã pânã la împiedicare degenerarea tisularã
- împiedicã moartea subitã a pacienþilor de cancer, datoratã embolismului
- inhibã tromboza ºi celulele trombocitare de pe pereþii care înconjoarã þesuturile ºi eliminã blocajele datorate medicaþiei anticanceroase, sporeºte efectul acestor medicamente
- uºureazã durerile provocate de cancer

kudika198555
Postat pe 20 Aprilie 2010 14:58
Daca vrei sa aflii mai multe despre Ganoderma te rog sa ma contactezi pe kitialbastru@yahoo.com O seara placuta
kudika026596
Postat pe 20 Aprilie 2010 20:53
Cea mai bun Ganoderma in Romania este pe www.tratament-naturist.com se numeste Red Reishi si verificata in laborator este singura care chiar vindeca.Restul sint basme deoarece au concentratia din pastia numai de 0,01% ciuperca
Karmina51
Postat pe 17 Iulie 2010 14:22
Tot basm e si asta....
kudika226898
Postat pe 17 Iulie 2010 14:31
Sa cred ca cel de la Gano Excel are o concentratie de 0,01% ?, pai si atunci cum de e de cea mai buna calitate?!
colnago
Postat pe 17 Iulie 2010 14:53
De la: kudika226898, la data 2010-07-17 14:31:25Tot basm e si asta....


Desigur, doar se comercializeaza in sistem MLM...
colnago
Postat pe 17 Iulie 2010 14:53
Te-ai prins...
Nu vindeca nimic...nici macar cafea nu se poate numi...
kudika226898
Postat pe 17 Iulie 2010 18:49
Dau si aici de aceleasi prostii care impanzesc netul si storc bani de la oamenii naivi...

Pentru cei care nu stiu, Ganoderma lucidum este o ciuperca de copac numita popular - in Romania - "lingurita zanelor". Si orice prostii s-ar spune, o ciuperca nu poate avea in nici un caz sute de varietati cu proprietati diferite, cum zic unii. Pe ciuperca asta s-au facut intr-adevar niste studii in Asia (da, creste si la ei si la noi) si s-a descoperit ca, sub forma unui anumit tip de extract, are o multime de efecte pozitive. Insa produsele care se comercializeaza prin posta sau pe net e foarte putin probabil sa contina un extract obtinut asa cum trebuie, pentru ca rezultatele "tratamentului" sa fie aceleasi cu cele ale studiilor serioase. Oricum, nici macar cei care au facut acele studii serioase (exista documentele pe internet, in engleza) nu-si permit sa afirme inca, cu atata siguranta, ca produsul lor "vindeca miraculos". Se folosesc termeni mult mai blanzi, gen "favorizeaza procesul x care poate grabi vindecarea".

Produsele de pe piata de la noi sunt foarte scumpe (un pachet de cafea "miraculoasa" de ex, e in jur de 70-80 de lei, pare-mi-se), si in functie de site-ul de pe care incerci sa te informezi, povestea e umflata in mod diferit... Iar asa-zisele liste de beneficii pt sanatate sunt pline de greseli de terminologie care pe un medic/specialist in terapii naturiste adevarat l-ar face sa-si puna imediat mainile in cap.

Sunt multi asa-zisi specialisti care recomanda produsele astea, insa eu una, numai dupa ce am citit/auzit aberatiile de prezentare, am indoieli serioase.

moodygirl
Postat pe 2 August 2010 13:54
Pai, in MLM se recruteaza persoane fara prea multa minte, usor de manipulat...unii sunt de-a dreptul agramati, dar recita constiincios prostiile inoculate la seminariile lor in stil iehovist...
kudika226898
Postat pe 2 August 2010 17:21
De la: kudika226898, la data 2010-08-02 17:21:10Pai, in MLM se recruteaza persoane fara prea multa minte, usor de manipulat...unii sunt de-a dreptul agramati, dar recita constiincios prostiile inoculate la seminariile lor in stil iehovist...
in MLM sunt persoane cu mult mai inteligente edcat tine, asta este clar !!! mai departe, activitatea de MLM nu este una de recrutare...cu recrutarea la armata, sau in capul unor ignoranti care habar nu au despre ce este vorba....!

MLM este doar o alta forma de comert, o forma de comert unde un producator a ales sa-si desfaca produsele intr-o retea cu circuit inchis , de cele mai muklte ori, si nu in magazinele din coltul strazii sau la hipermarket....in MLM publicitatea se plateste dupa ce isi face efectul, nu inainte ca si in cazurile de comert clasic....in MLM , producatorul a ales sa-si imparta profitul cu cei ce se ocupa de vanzari si de dezvoltarea pietelor de desfacere, si aceia suntem NOI, membrii retelelor.....


MLM este ceva foarte simplu, extrem de simplu, de aceea este asa de greu de inteles de catre unele persoane care judeca dupa aparente si nu au suficienta rabdare sa-si ia informatii corecte de la surse sigure.....

asadar draga tanti, esti PRAFFFFF!!!!! si pe deasupra se pare ca esti si geloasa pe succesul altor oameni....deh, meteahna Romanului, sa moara si capra vecinului, nu ?
4Life
Postat pe 2 August 2010 21:01
La cum te exprimi, te incadrezi perfect in descrierea mea....Si pe ce sa fiu invidioasa? Pe km batuti zilnic de MLM-isti in cautare de adepti si pentru organizarea de seminarii de tembelizare??? ...Despre care succes vorbesti? Pai oamenii de succes sunt la bussines, nu se vaita si lasa numere pe net sa-i sune nimeni... ...acuma stiu ca Johnny v-a vandut gogoasa cu succesul, dar eu vad MLM+istii de succes ( care activeaza de mult timp in MLM, dan nu le-a dat mana sa se lase de serviciu, chiar daca Aburila din America le-a zis altceva) locuind in apartamente modeste, imbracati de la second-hand si conducand Dacia...asa ca lasa povestile de succes oamenilor de succes, nu MLM-ilor amarasteni...
kudika226898
Postat pe 2 August 2010 21:23
esti ofticoasa pe faptul ca unii au ales sa aiba succes , iar tu nu te poti ridica din anonimat ???? stai acolo cumintica, fiindca oamenii care au ochhi sa vada,vor vedea, iar cei care au minte sa judece corect, vor intelege....asta spre necazul tau....

MLM este o industrie care se dezvolta continuu de peste 50 ani, si la care orice ai face si orice ai spune tu si cei ce gandesc si vad precum vezi tu, nu-i puteti pune frana !!!!!

mai departe de asta, fii convionsa de faptul ca in industria MLM, peodusele sunt de multe ori mai valoroase decat ceea ce ofera supermarketul din coltul strazii de unde faci tu cumparaturile....si mereu se vor gasi oameni care vor dori calitate pentru pretul platit !!! chiar daca tie iti convine sau nu acest lucru !!!

si fiindca tu nu ai capacitatea de a intelege corect ce inseamna si cum functioneaza MLM, nu suntem noi de vina, ci numai faptul ca esti ignoranta si ca vezi lucrurile cu ochelari de cal...!!!


p.s. peste tz ani voi fi un OM LIBER, care isi va trai viata dupa bunul plac, nefiind nevoit sa fiu la cheremul unui angajator sa-i cersesc un amarat de salariu sua la mana statul;ui, sa fiu nevoit sa traiesc dintr-o penibila pensie care oricum nu-ti ajunge !!!!

p.p.s ca nu ai vazut tu MLM-isti care fac bani foarte multi pt lumea in care tu te invarti, iarasi numai sunt eu de vina, ci tu, fiindca nu te-ai uitat unde trebuie !!!
4Life
Postat pe 3 August 2010 20:42
Peste tz ani vei fi acelasi ratat, ca si in clipa de fata...stand in acelasi apartament, conducand aceeasi masina amarata, repetand aceleasi fraza stereotipe si zdrobindu-te 10-15 ore pe zi sa aduci fraieri la seminariile de tembelizare, pentru ca altfel "sponsorul" de peste ocean iti va aminti la urmatoarea intrevedere cat de ratat si neinsemnat esti si va pune iar caseta aia cu iahtul lui, pe care il vei avea si tu intr-o viata viitoare...
kudika226898
Postat pe 3 August 2010 21:14
De la: kudika226898, la data 2010-08-03 21:14:36Peste tz ani vei fi acelasi ratat, ca si in clipa de fata...stand in acelasi apartament, conducand aceeasi masina amarata, repetand aceleasi fraza stereotipe si zdrobindu-te 10-15 ore pe zi sa aduci fraieri la seminariile de tembelizare, pentru ca altfel "sponsorul" de peste ocean iti va aminti la urmatoarea intrevedere cat de ratat si neinsemnat esti si va pune iar caseta aia cu iahtul lui, pe care il vei avea si tu intr-o viata viitoare...
esti asa de prostovanca...abia mi-am terminat de finisat o casa pe un teren langa bucuresti( la 17 km de piata unirii) cu 500 mp de curte cu pomi si verdeata si spre ciuda ta consuc o masina de peste 20.000 euro fabricatie 2009 !!!asadar ciocul mic si joc de glezne....meri si papa-ti grisuletul si mergi la nani, maine dis de dimineata mergi la slujba, tu faci munca si patronul tau face banii !!! si asta pe carca ta de slujbas umil si ingust la minte !!!

aaaaaaaaaa....sa nu uit, eu duminica seara plec in vacanta cu familia, 10 zile la MARBELLA...tu mergi in continuare la munca ?!?!?! desigur asta vei face, fiindca nu te lasa seful sa pleci in concediu acuma...are nevoie de tine sa-si umple portmoneul...
4Life
Postat pe 4 August 2010 21:39
Doamne, ce delir...si limbaj de "afaceri"al unuia cu max 8 clase la F.F.....ai grija sa nu te ia la Spitalul 9... ....cat despre concediul la care visezi, pentru mine e o realitate de multi ani....fara sa-mi rup oasele in MLM.... ...sa-ti amintesc ceva arhicunoscut: in MLM sunt racolati doar cei slabi de inger...
kudika226898
Postat pe 5 August 2010 07:50
Sunteti infernali!

4 life lasa-neeeee lasa-neeeee... stim cu totii ce inseamna MLM si ca "acea masina chiar exista"

Iar tu draga mea da-i pace! Stim bine tipologia si profilul unui "colaborator retea MLM" (na ca am ocolit finut partea cu recrutarea, racolarea, etc) si la capat n-o s-o scoti niciodata.

Dupa cateva posturi citite m-au zgariat in mod neplacut pe retina cateva citate din manualele lor de training, expresii care datorita modului de predare/indoctrinare le intra in vocabularul curent si ce e si mai important.. ajung sa creada in ele!

BTW.. 4 life ce zici de un automobil de 2009 cam de aceeasi valoare cu al tau dar oferit ca masina de servici din partea companiei? si care la fiecare 100.000 de km sau max 3 ani se schimba? si care e a ta full time cu imputernicire si drept de a pleca in concedii chiar si in afara tarii?? sa propovaduiesc acum si eu ideea despre ce bine e pe banii tai dar si mai bine pe ai lor? Dar n-are rost.. pt asa ceva ai nevoie de foooarte multa scoala si de multi ani de munca.. munca adevarata! C`ya!
Kyiutza
Postat pe 5 August 2010 08:35
De la: Kyiutza, la data 2010-08-05 08:35:02Sunteti infernali!

4 life lasa-neeeee lasa-neeeee... stim cu totii ce inseamna MLM si ca "acea masina chiar exista"

Iar tu draga mea da-i pace! Stim bine tipologia si profilul unui "colaborator retea MLM" (na ca am ocolit finut partea cu recrutarea, racolarea, etc) si la capat n-o s-o scoti niciodata.

Dupa cateva posturi citite m-au zgariat in mod neplacut pe retina cateva citate din manualele lor de training, expresii care datorita modului de predare/indoctrinare le intra in vocabularul curent si ce e si mai important.. ajung sa creada in ele!

BTW.. 4 life ce zici de un automobil de 2009 cam de aceeasi valoare cu al tau dar oferit ca masina de servici din partea companiei? si care la fiecare 100.000 de km sau max 3 ani se schimba? si care e a ta full time cu imputernicire si drept de a pleca in concedii chiar si in afara tarii?? sa propovaduiesc acum si eu ideea despre ce bine e pe banii tai dar si mai bine pe ai lor? Dar n-are rost.. pt asa ceva ai nevoie de foooarte multa scoala si de multi ani de munca.. munca adevarata! C`ya!


kudika226898
Postat pe 5 August 2010 17:50
De la: Kyiutza, la data 2010-08-05 08:35:02Sunteti infernali!

4 life lasa-neeeee lasa-neeeee... stim cu totii ce inseamna MLM si ca "acea masina chiar exista"

Iar tu draga mea da-i pace! Stim bine tipologia si profilul unui "colaborator retea MLM" (na ca am ocolit finut partea cu recrutarea, racolarea, etc) si la capat n-o s-o scoti niciodata.

Dupa cateva posturi citite m-au zgariat in mod neplacut pe retina cateva citate din manualele lor de training, expresii care datorita modului de predare/indoctrinare le intra in vocabularul curent si ce e si mai important.. ajung sa creada in ele!

BTW.. 4 life ce zici de un automobil de 2009 cam de aceeasi valoare cu al tau dar oferit ca masina de servici din partea companiei? si care la fiecare 100.000 de km sau max 3 ani se schimba? si care e a ta full time cu imputernicire si drept de a pleca in concedii chiar si in afara tarii?? sa propovaduiesc acum si eu ideea despre ce bine e pe banii tai dar si mai bine pe ai lor? Dar n-are rost.. pt asa ceva ai nevoie de foooarte multa scoala si de multi ani de munca.. munca adevarata! C`ya!
draguta, diferenta intre mine si tine este urmatoarea:

1)
tu faci munca si patronul tau face banii

eu fac munca si tot eu fac banii

2)
tu esti nevoita sa mergi la un program zilnic

eu lucrez cand am pofta, cand vreau si cu cine vreau !!!

3)
tu esti neviota sa mergi la job 35-40 ani pt o pensie care oricum nu-ti va ajunge

eu pot iesi " la pensie " lejer in maxim 5 ani, iar dupa aceasta perioada pensia mea va creste de la luna la luna pt toata viata !!!

4)
tu pleci in vacanta doar cand ti se aporba concediul,

eu pot pleca cand am pofta, cat vreau, fiindca RETEAUA LUCREAZA si la sfarsitul lunii, contul imi este alimentat , chiar daca eu nu sunt prezent "pe baricade"
(tu daca nu prestezi o luna, nici nu incasezi !!!)

5)
in cazlt angajatilor, in orice moment poate veni un altul care sa-ti ia locul, fiindca munceste mai mult ca tine, mai eficient si pe bani mai putini, si asta place patronului, fiindcaprofitul lui creste !!!

in cazul meu, nimeni nu-mi poate lua piata pe care o dezvolt !!!

si daca vrei, iti mai spun inca aproximativ 10 motive care pe mine ma face sa cred cu tarie ca ceea ce faci tu, mie nu mi se potriveste deloc....daca pt tine este ok asa....mergi inainte, lasa-ne pe noi astia indobitociti de sistem sa ne vfacem viata asa cum ne-o dorim, lasa-ne sa fim liberi !!!!!

si stau mai departe si ma intreb, de ce te-o deranja pe tine faptul ca sunt unii oameni ca si mine care aleg sa-si traiasca viata altfel decat o faci tu ??? ai putea sa-ti raspunzi mai intai tie si apoi sa o faci si public ???

iar cat despre asazisele citate din manualele de training, te intreb, este oare ceva rau sa studiezi, sa fii cel mai bun in ceea ce faci si sa-ti iei drept model oameni de mare succes la nivel mondial ???

si cel mai important lucru pentru mine, este acela ca, in urma activitatii mele, foarte multi oameni isi rezolva probleme destul; de grave de sanatate, sa nu spunem ca in multe cazuri chiar vitale !!!
4Life
Postat pe 5 August 2010 23:41
De la: 4Life, la data 2010-08-05 23:41:15
De la: Kyiutza, la data 2010-08-05 08:35:02Sunteti infernali!

4 life lasa-neeeee lasa-neeeee... stim cu totii ce inseamna MLM si ca "acea masina chiar exista"

Iar tu draga mea da-i pace! Stim bine tipologia si profilul unui "colaborator retea MLM" (na ca am ocolit finut partea cu recrutarea, racolarea, etc) si la capat n-o s-o scoti niciodata.

Dupa cateva posturi citite m-au zgariat in mod neplacut pe retina cateva citate din manualele lor de training, expresii care datorita modului de predare/indoctrinare le intra in vocabularul curent si ce e si mai important.. ajung sa creada in ele!

BTW.. 4 life ce zici de un automobil de 2009 cam de aceeasi valoare cu al tau dar oferit ca masina de servici din partea companiei? si care la fiecare 100.000 de km sau max 3 ani se schimba? si care e a ta full time cu imputernicire si drept de a pleca in concedii chiar si in afara tarii?? sa propovaduiesc acum si eu ideea despre ce bine e pe banii tai dar si mai bine pe ai lor? Dar n-are rost.. pt asa ceva ai nevoie de foooarte multa scoala si de multi ani de munca.. munca adevarata! C`ya!
draguta, diferenta intre mine si tine este urmatoarea:

1)
tu faci munca si patronul tau face banii

eu fac munca si tot eu fac banii

2)
tu esti nevoita sa mergi la un program zilnic

eu lucrez cand am pofta, cand vreau si cu cine vreau !!!

3)
tu esti neviota sa mergi la job 35-40 ani pt o pensie care oricum nu-ti va ajunge

eu pot iesi " la pensie " lejer in maxim 5 ani, iar dupa aceasta perioada pensia mea va creste de la luna la luna pt toata viata !!!

4)
tu pleci in vacanta doar cand ti se aporba concediul,

eu pot pleca cand am pofta, cat vreau, fiindca RETEAUA LUCREAZA si la sfarsitul lunii, contul imi este alimentat , chiar daca eu nu sunt prezent "pe baricade"
(tu daca nu prestezi o luna, nici nu incasezi !!!)

5)
in cazlt angajatilor, in orice moment poate veni un altul care sa-ti ia locul, fiindca munceste mai mult ca tine, mai eficient si pe bani mai putini, si asta place patronului, fiindcaprofitul lui creste !!!

in cazul meu, nimeni nu-mi poate lua piata pe care o dezvolt !!!

si daca vrei, iti mai spun inca aproximativ 10 motive care pe mine ma face sa cred cu tarie ca ceea ce faci tu, mie nu mi se potriveste deloc....daca pt tine este ok asa....mergi inainte, lasa-ne pe noi astia indobitociti de sistem sa ne vfacem viata asa cum ne-o dorim, lasa-ne sa fim liberi !!!!!

si stau mai departe si ma intreb, de ce te-o deranja pe tine faptul ca sunt unii oameni ca si mine care aleg sa-si traiasca viata altfel decat o faci tu ??? ai putea sa-ti raspunzi mai intai tie si apoi sa o faci si public ???

iar cat despre asazisele citate din manualele de training, te intreb, este oare ceva rau sa studiezi, sa fii cel mai bun in ceea ce faci si sa-ti iei drept model oameni de mare succes la nivel mondial ???

si cel mai important lucru pentru mine, este acela ca, in urma activitatii mele, foarte multi oameni isi rezolva probleme destul; de grave de sanatate, sa nu spunem ca in multe cazuri chiar vitale !!!





.. ... ba da in dorinta de PARVENIRE nici nu mai realizati ca fi se spala creierul ... amice esti un simplu VINZATOR al unor produse cel putin dubioase si absolut NECUNOSCUTE ... totul tine doar de retea care trebuie marita continuu prin noi si noi clienti si de unde vi se scapa niste firmituri ... nu vei iesi niciodata la pensie pentru ca atunci cind VINZARILE vor cadea si tie ti se va recomanda sa iti bagi pensia in C*R ... tu chiar crezi ca ''afacerea'' asta e un perpetuum mobile ? ... un caritas mai inteligent ? ...

... genul asta de potlogarii sint cu gramada in romania (avon, amway, ...) si prinde bine la cei obisnuiti cu nea ilicescu care le promite marea cu sarea iar ei dorm pe ei visind la nemurirea sufletului ... mai badie, nici un sistem de genul asta nu poate sa functioneze daca nu are la baza PRODuSE ROMANESTI ... adica acele produse de care sa nu iti fie rusine nici azi, nici miine, nici poimiine si care intradevar sa insemna locuri de munca REALE nu numai o piata de vinzare ... retine chestia asta pentru ca e realitate ... in rest poti iesii si miine la pensie ...

... bai da multi prosti sint in romania asta ... gogutza ... zi mersi ca iti ies niste bani de-o prajitura si bate matanii sa nu vina ziua cind doar voi cei din ''retea'' veti cumpara propriile produse aduse din import ... cit veti mai putea ... iar vremea aceea nu e departe ...
marco918
Postat pe 5 August 2010 23:46
kudika226898
Postat pe 6 August 2010 08:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
PRODUS 100% NATURAL - NOU IN ROMANIA 1 De la: anna 5 Octombrie 2009 11:13
Tiroida Hashimoto se poate vindeca? 49 De la: nataroman 2 Mai 2019 14:53
Oboseala si lipsa de energie 47 De la: valy87 29 Martie 2016 19:00
Obtineti gratuit profilul dvs. psihologic! 2 De la: kudika226898 7 Noiembrie 2010 21:24
tratarea cancerelor pe baza de ciuperci 3 De la: Aemulus 24 Martie 2010 01:31