Setari Cookie-uri

Faimoasele pastile chinezesti

De la: crifeli, la data 2012-01-26 15:10:58
De la: zmeu, la data 2012-01-26 15:04:09nu s bune cele chinezesti,,sunt unele tiganesti,,slabiti sigur

hei zmeule noi aici vorbim serios ca sa nu zic si eu ce mia zis cineva ma dervreme ..........nu dau nume
poate sant doamne care intradevar au nevoie de ajutor
eu de ex am trait prin clipe de groaza din cauza unei erori medicale care mau tintuit la pat si am avut o experienta demna de fimele horror
am ajuns la kg astea multe cei drept nu ca am vrut eu ............
se poate vorbi serios
si daca vreti am sa va povestesc prin ce am trecut eu
ok am glumit,,ti au dat cotofanele mesaje private sa te informeze pe yumi miss neagra nu o baga in seama e frustrata ca are 1 40,,si vrea sa fie miss pigmeul negru
zmeu
Postat pe 26 Ianuarie 2012 15:19
De la: zmeu, la data 2012-01-26 15:19:25
De la: zmeu, la data 2012-01-26 15:04:09nu s bune cele chinezesti,,sunt unele tiganesti,,slabiti sigur

hei zmeule noi aici vorbim serios ca sa nu zic si eu ce mia zis cineva ma dervreme ..........nu dau nume
eu de ex am trait prin clipe de groaza din cauza unei erori medicale care mau tintuit la pat si am avut o experienta demna de fimele horror
se poate vorbi serios
ok am glumit,,ti au dat cotofanele mesaje private sa te informeze pe yumi miss neagra nu o baga in seama e frustrata ca are 1 40,,si vrea sa fie miss pigmeul negru

ok am inteles
ce vreau eu este sa v serios nu ca nu as stii de gluma
stiu si tin la glume
cat despre frustrate .............. no comment ............
crifeli
Postat pe 26 Ianuarie 2012 15:23

se poate vorbi serios

vorbim despre aceasi persoana ????
crifeli
Postat pe 26 Ianuarie 2012 15:24
De la: crifeli, la data 2012-01-26 15:19:07
da asa este dar din cauza unui medic inapt esti nenorocit pe viata si cand incerci ceva ti se inchid toate usile iar tu esti din om neom fara nici o sansa la o noua viata
in fine
problema mea e ca vreau sa slabesc de fapt am inceput o cura sa zic asa dar e bine sa ai si ceva idei sau sfaturi si sa maivorbesti cu cineva nu?

da este greu sa gasesti un medic bun, pana si vedetele dau peste incompententi....
am avzut ca in ultima vreme toata lumea vrea sa slabeasca, o cura fara sport cred eu nu te ajuta prea mult si depinde si de organism foarte mult
yumy
Postat pe 26 Ianuarie 2012 15:25
De la: crifeli, la data 2012-01-26 15:24:53

se poate vorbi serios

vorbim despre aceasi persoana ????
aceiasi,,mai scoate si cate cva bun pe gura ,,dar in rest e un pigmeu negru
zmeu
Postat pe 26 Ianuarie 2012 15:26
De la: Miss_snake_charmer, la data 2012-01-26 15:25:25
da asa este dar din cauza unui medic inapt esti nenorocit pe viata si cand incerci ceva ti se inchid toate usile iar tu esti din om neom fara nici o sansa la o noua viata
in fine
problema mea e ca vreau sa slabesc de fapt am inceput o cura sa zic asa dar e bine sa ai si ceva idei sau sfaturi si sa maivorbesti cu cineva nu?

da este greu sa gasesti un medic bun, pana si vedetele dau peste incompententi....
am avzut ca in ultima vreme toata lumea vrea sa slabeasca, o cura fara sport cred eu nu te ajuta prea mult si depinde si de organism foarte mult
ya este miss pigmeul negru
zmeu
Postat pe 26 Ianuarie 2012 15:27
hot dog vezi ca te cheama rebu la deszapedire
yumy
Postat pe 26 Ianuarie 2012 15:29
in fine

nu zic sa nu fim ponderati si atentii la ceea ce macam
de cele mai multe ori si in cele mai multe cazuri slabitule un mft si poate duce pana la obsesie
este adevarat eu nu am putut sa ma misc 8 luni si am luat in greutate ammmancat nu zic nu dar nu mam ingrasat pt ca sant neglijenta
pur si simplu sa intamplat repede si cliseele astea cu '' mamanca sanatos si etc etc astea sant sfaturi care se dau la deruta si pun pariu ca cele ce spun asta sant de 2 ori cat mine si nu tin cont de nici un '' manaca sanatos fa miscare si kesti dastea rasuflate
am inceput ceva rezultate sant si sper sa ma tin si sa dau jos aici e deja in pericol sanatatea mea .................e poveste lunga
crifeli
Postat pe 26 Ianuarie 2012 16:02
De la: zmeu, la data 2012-01-26 15:27:20
in fine

ya este miss pigmeul negru

nu stiu de cine zic e cumva .......fr ........_e......
crifeli
Postat pe 26 Ianuarie 2012 16:04
De la: Miss_snake_charmer, la data 2012-01-26 15:29:28 hot dog vezi ca te cheama rebu la deszapedire
sa ti dai cu zapada pe fata yumi poare te mai albesti
zmeu
Postat pe 26 Ianuarie 2012 16:06
Cam cat costa aceste pastile?
Iancu_Ioana_Nicoleta
Postat pe 3 Martie 2012 11:45
De la: kudika501277, la data 2012-03-03 11:45:25Cam cat costa aceste pastile?

vreo 50 iuani.
geo_revitalizat
Postat pe 3 Martie 2012 11:48
Ce contin exact pastilele astea chinezesti de slabit? Nu le cunosc, dar stiu de ex ca ceaiul de slabit antiadipos chinezesc contine un sfert SENNA - o planta care are efect laxativ dar nu trebuie folosita decat in caz de nevoie, in niciun caz pe termen lung (la fel ca si CRUSINUL) intrucat provoaca dependenta, iritarea colonului, melanoza (o innegrire a mucoasei colonului despre care multi cercetatori spun ca are legatura cu un risc mai mare de adenoame si cancer colonorectal).

Din experienta va recomand mare atentie la propdusele de slabit, detoxifiere si curatare a colonului de pe piata. Va scriu despre asta pentru ca m-a interesat o cura de detoxifiere ac olonului si m-am interesat de mai multe produse de pe piata. M-am oprit la ColonHelp - cand am vazut ce contine, ce fac fiecare din ingredientele lui (efectele lor le-am cautat pe multe alte site-uri, nu doar pe colonhelp.ro) , testimonialele care spun cum s-au simtit multi in trimpul curei dar si dupa etc. Detoxicolon de ex contine si senna si crusin - cititi despre efectele ambelor si sa vedeti de ce remediile chinezesti care contin asemenea plante nu sunt ok.

kudika514671
Postat pe 12 Martie 2012 14:00
Fetelor pastilele si-au schimbat ambalajul cumva?? pt ca am fost la farmacie si vanzatoare a spus ca sunt in cutie de carton..ca si-au schimbat ambalajul..asa este?
Iancu_Ioana_Nicoleta
Postat pe 18 Martie 2012 11:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am o mare problema va rog sa ma ajutati! 70 De la: cornel_sabin 27 Februarie 2010 00:16
Solidaritate in fata crizei economice.Daca nu ne ajutam noi,atunci cine? 5 De la: doinitaeda 24 Noiembrie 2009 18:12
Sfaturi sanatoase pentru Sarbatori 6 De la: mitarro 23 Decembrie 2009 13:46
SALVATI O VIATA 1 De la: crina.craciun 8 Octombrie 2009 20:44
Cursuri de gatit 34 De la: BEL_AMY1 20 Februarie 2011 17:53