Setari Cookie-uri

cum tratam constipatia?

Si eu am aceeasi problema cu constipatia. Pot spune ca de la un timp am descoperit cum s-o evit,si anume prin consumul zilnic de cereale. Incercati.Prin conþinutul mare de fibre ºi prin absenþa colesterolului, cerealele integrale accelereazã tranzitul intestinal ºi modificã microflora intestinalã. Specialiºtii apreciazã cã un consum frecvent de cereale contribuie la scãderea în greutate ºi la reducerea nivelului zahãrului din sânge. Cerealele integrale sunt sãrace în grãsimi ºi în colesterol ºi bogate în acizi graºi esenþiali, fosfor ºi complexul de vitamine B.
hairpin
Postat pe 23 Martie 2009 12:18
Buna
Problema constipatiei este una generala si devine din ce in ce mai acuta. Toate remediile naturale de care ati vorbit pana acum, mere, kivi, fructe, tarate sunt cuprinse in compozitia unui produs naturist numit Colon Control. Colon Control il gasiti atat in plafare cat si la farmacii. Deoarece contine pectina (din mar)in cantitate de 1500 mg, tarate de ovaz 1200 mg, oligozaharide (FOS) 1000 mg, Lactobacillus acidophilus si bifidobacterium, are avantajul de a cuprinde elementele cele mai importante pe care le luam din fructe, legume, tarate sau alte remedii naturale pe care le incercam pentru a scapa de constipatie. Se recomanda sa luam 3 capsule pe zi pentru efect imediat.
Colon Control este un produs total naturist de la Sprint Pharma care controleaza procesul de digestie la nivelul colonului, reface si mentine echilibrul florei intestinale, pastreaza integritatea tractului digestiv, mai ales in stari de constipatie.
Incercati-l!
Sanatate!
healthy001428
Postat pe 14 Aprilie 2009 10:11
Bunã! ªi eu am avut probleme cu constipaþia ºi cât de grijulie încercam sã fiu cu alimentaþia tot mai cãlcam în strãchini cum se zice, dar am gãsit o soluþie foarte simplã ºi ieftin. Dimineaþa pe stomacul gol, iau o lingurã de seminþe de in, le mestec pur ºi simpl, provoacã peristaltism (determinã intestinul sã lucreze mai bine),nu mãnânc nimic cel puþi o jumãtate de orã ºi gata problema este rezolvatã.
daria74
Postat pe 14 Aprilie 2009 10:24
in primul rand trebuie stiut ca organismul nostru contine in jur de 70% apa si astfel ,pentru un tranzit intestinal sanatos, alimentele pe care le consumam trebuie sa se raporteze si la compozitia organismului sa zic asa.
alimentele se impart in doua grupe:condensate si cu apa.niciodata alimentele condesate nu trebuiesc combinate intre ele,ci amestecate cu alimente cu apa.
alimentele cu apa sunt toate fructele(cu exceptia bananelor) si toate legumele cu exceptia cartofilor care fac parte din grupa condensatelor.cele condensate sunt carnea,lactatele(cu exceptia laptelui),cereale,fainoase etc.
fiecare masa trebuie sa contina neaaparat alimente cu apa si optional si alimente condensate.
trebuie sa avem 3 mese pe zi si cel mai important la micul dejun sa se consume numai fructe,oricat de multe si de orice fel,iar dupa ele cel putin o ora sa nu se manance nimic. si va garantez ca veti avea un tranzit intestinat excelent si un organism sanatos.asta ajuta si la atingerea greutatii perfecte pentru cei care vor sa slabeasca.
puteti consuma orice fel de alimente,ideea consta in combinatiile pe care le faceti.in loc sa combinati friptura cu cartofi,paine sau orez adica amestecarea condensatelor,combinati friptura cu un bol mare de salata.fructele nu trebuiesc niciodata mancate dupa masa,ci doar la micul dejun sa ca gustari intre mese
liquidshugar
Postat pe 20 Aprilie 2009 21:37
Buna,

Eu nu vreau sa dau sfaturi de mancare, toate celelalte persoane au dat, si sunt foarte bune.
Dar pentru mine am observat ca painea alba ma constipa, deoarece nu se marunteste in stomac. Din acest motiv incerc sa evit cat pot painea alba, mai ales cea care are coaja ca un cauciuc de tare.
Si deasemenea ce m-a ajutat mult, a fost faptul ca am inceput sa mestec mancarea foarte bine, fiecare bucata de mancare mi-am maruntit-o bine in gura apoi am inghitit-o. Mare problema este cu bucatile de mancare inghitite aproape intregi. La inceput vei avea instinctul sa inghiti repede mancarea, dar cu exercitiu te vei obisnui sa o mesteci bine.
oanabr
Postat pe 13 Mai 2009 09:08
Buna, si eu ma confrunt cu probelema aceasta si am incercat nenumarate remedii, dar singurul care a dat rezultate pe termen lung au fost taratele. Am cumparat tarate de la plafar. Am amestecat cateva lingurite de tarate cu un iaurt mic (orice fel de iaurt)pe care l-am consumat seara. Poate o sa te ajute, rau nu are ce sa-ti faca. Sanatate multa!
ciomaga_healthy
Postat pe 13 Mai 2009 09:36
Realitatea este, ca sistemul digestiv ( in special colonul ) este "sistemul de canalizare" al corpului nostru.Daca dorim sa ne bucuram de o sanatate buna, acest sistem necesita o curatire regulata.

Daca suferi de:

* Sindromul Colonului Iritabil ( IBS )
* Constipatie
* Dureri de stomac
* Oboseala si lipsa de energie
* Probleme digestive
Forever Active Probiotic

Microbii sunt microorganisme vii care exista in corpul uman si joaca un rol in starea generala de sanatate. In timp ce unii microbi sunt daunatori, exista si unele specii care sunt benefice pentru organism. Aceste “bacterii bune” sunt numite “probiotice”.

Termenul provine din limba greaca si inseamna “pentru viata”. Forever Living Products recunoaste rolul important pe care il au microbii benefici pentru sanatatea omului, precum si nevoia de a suplimenta aceasta cantitate prin intermediul terapiei cu probiotice.

Creat pentru a promova un sistem digestiv sanatos, Forever Active Probiotic – sub forma unor capsule mici, usor de inghitit, ajuta la combaterea dezechilibrelor create de hrana neadecvata si stilul de viata, care pot conduce la o schimbare, la o scadere a numarului probioticelor naturale din organism.

Forever Active Probiotic actioneaza in principal la nivelul colonului, unde ajuta la procesul de digestie si la eliberarea substantelor nutritive in vederea absobtiei. De asemenea, contribuie intr-un mod pozitiv la procesul de crestere, de dezvoltare, prin mentinerea echilibrului si sanatatii organismului.

Intrucat probioticele sunt destul de fragile, Forever Active Probiotic se bazeaza pe o tehnologie de incapsulare exclusiva, patentata, care le protejeaza si elibereaza combinatia unica de sase tipuri de microbi numai dupa ce acestia ajung la destinatia dorita din intestinul gros. Probioticele din compozitia produsului Forever Active Probiotic provin din genurile Lactobacillus si Bifidobacterium.

Continut: 30 capsule

Mod de administrare: 1 capsula zilnic, seara

enemgabriel
Postat pe 13 Mai 2009 16:46
AI AUZIT DE APARATUL CERAGEM.INCEARCA-L SI NU VEI REGRETA.CAUTA-L PE INTERNET SI VEZI ORASELE UNDE SE GASESTE IN ROMANIA.ITI DORESC MULT SUCCES.ESTE MULT MAI EFICACE DECAT ORICE ALT TRATAMENT DESPRE CARE AM CITIT SI AM INCERCAT.
adrianaadriana_healthy
Postat pe 14 Mai 2009 16:07
De la: adrianaadriana, la data 2009-05-14 16:07:28AI AUZIT DE APARATUL CERAGEM.INCEARCA-L SI NU VEI REGRETA.CAUTA-L PE INTERNET SI VEZI ORASELE UNDE SE GASESTE IN ROMANIA.ITI DORESC MULT SUCCES.ESTE MULT MAI EFICACE DECAT ORICE ALT TRATAMENT DESPRE CARE AM CITIT SI AM INCERCAT.

Si ce treaba are cu constipatia?
enemgabriel
Postat pe 14 Mai 2009 16:20
PT LUCIA12: draga mea, eu am aceasi problema si am gasit o rezolvare simpla si rapida, mananc in fiecare dimineata doua pere moi, beau apa si in max o jumatate de ora e gata si scaunul. am aceasi problema cu laptele dulce, ma constipa. incearca cu pere, ai si un mic dejun sanatos asigurat, astfel:)
Have a nice day!
lady_mary_05
Postat pe 17 Iunie 2009 16:46
Draga mea,
Si eu am aceasta problema destul de chinuitoare, dar recent am fost la o clinica din Cluj si unil din pricipalele "medicamente" pentru tratarea acestei boli a fost "TARATA". Se pun cam 2-3 linguri de tarata in 250 ml apa si 1 lingura de miere, se lasa cam 3-4 ore si se beau amestecate seara sau dimineta. Se face tratamentul atat timp pana se regleaza scaunul. Sigur se va rezolva problema caci continutul ridicat de celuloza din tarata ajuta in mod natural intestinul sa lucreze singur. Trebuie avuta rabdare si nu abandonat!
dalia_healthy
Postat pe 29 Iunie 2009 10:37
Draga mea,
Si eu am aceasta problema destul de chinuitoare, dar recent am fost la o clinica din Cluj si unul din pricipalele "medicamente" pentru tratarea acestei boli a fost "TARATA". Se pun cam 2-3 linguri de tarata in 250 ml apa si 1 lingura de miere, se lasa cam 3-4 ore si se beau amestecate seara sau dimineta. Se face tratamentul atat timp pana se regleaza scaunul. Sigur se va rezolva problema caci continutul ridicat de celuloza din tarata ajuta in mod natural intestinul sa lucreze singur. Trebuie avuta rabdare si nu abandonat!
dalia_healthy
Postat pe 29 Iunie 2009 10:41
am avut aceasta problema cu fetita mea , cam intre 1-3 ani,indiferent ce manca,i-am dat tratament ,boala se agravase iesea cu sange,era un chin,ii ra frica sa mai aiba scaun,imi era fr mila de ea.Am incercat cu ulei de ricin dar cu prudenta,cu 1/2 ling la 2 zile si efectul a fost uimitor:avea scaune normale si era fr fericita ca nu mai avea dureri.I-am dat cam 2 saptamani dar pe urma nu a mai fost nevoie,s-a reglat si acum are 6 ani si e bine.Il poti incerca,se cumpara de la farmacie .
danabarau
Postat pe 10 Iulie 2009 13:31
Ceaiul adipos este foarte bun . Ceai pentru slabit de la farmacie. iti faci o infuzie , un pliculet intr-o cana sin torni apa clocotita peste , acoperi cu o farfurie si cand se raceste il bei .I mportant este sa-l bei pe la ora 22-23
Sheherezan
Postat pe 25 Iulie 2009 08:59
De la: lucia12, la data 2008-09-25 11:32:58Ei! Poblema acesta ma intereseaza si pe mine f. mult,deoarece nu demult m-am operat de hemorozi(care s-au facut din cauza constipatiei permanente pe care o am).Chiar daca m-am operat problema in sine nu e rezolvata,deoarece sunt mereu costipata si deci hemoroizii ar potea recidiva si sunt ingrijorata din aceasta cauza.Sa iau mereu diuretice stiu ca nu e bine.Eu consum f. multe ceaiuri(mai ales de crusin,care la unele persoane ajuta) ,2 litri de lichide(mai mult apa plata),multe fructe,ciorbe si tot am probleme.Poate o sa radeti,dar am incercat si sa mananc fructe si dupa aceea sa beau lapte(unii ar face diaree din aceasta cauza) si tot nimic.Recent am auzit de prune uscate ca ar fi bune(mancate asa cum sunt sau sa se bea apa in care le-ai fiert),inca nu am incercat si nu stiu nici cate ar trebui sa mananc ,dar o sa vad eu cat o sa mananc,sper sa imi ajute.Tare cred ca e de la....cap problema ,ca ma inhib teribil ,din orice fleac ,cand merg la tualeta(bineinteles doar acasa pot sa merg,altfel inhibitia e gata "pornita',daca incerc in alt loc)Daca mai stie cineva ceva pe aceasta tema ar fi de mare ajutor.
Multumesc.

lucia du-te la un medic ! ti-ai testat tiroida?
sab628
Postat pe 12 Septembrie 2009 16:43
Buna.Pentru constipatie,ia REDIGEST timp de 20 zile,2 pastile dimineatea,2 pranz,2 seara dupa mese.Eu am avut probleme cu constipatia ani de zile,dar dupa tratamentul acesta,totul este ok.Sanatate multa.
carmen26ro
Postat pe 16 Septembrie 2009 12:07
De la: enemgabriel, la data 2009-05-13 16:46:00Realitatea este, ca sistemul digestiv ( in special colonul ) este "sistemul de canalizare" al corpului nostru.Daca dorim sa ne bucuram de o sanatate buna, acest sistem necesita o curatire regulata.

Daca suferi de:

* Sindromul Colonului Iritabil ( IBS )
* Constipatie
* Dureri de stomac
* Oboseala si lipsa de energie
* Probleme digestive
Forever Active Probiotic

Microbii sunt microorganisme vii care exista in corpul uman si joaca un rol in starea generala de sanatate. In timp ce unii microbi sunt daunatori, exista si unele specii care sunt benefice pentru organism. Aceste “bacterii bune” sunt numite “probiotice”.

Termenul provine din limba greaca si inseamna “pentru viata”. Forever Living Products recunoaste rolul important pe care il au microbii benefici pentru sanatatea omului, precum si nevoia de a suplimenta aceasta cantitate prin intermediul terapiei cu probiotice.

Creat pentru a promova un sistem digestiv sanatos, Forever Active Probiotic – sub forma unor capsule mici, usor de inghitit, ajuta la combaterea dezechilibrelor create de hrana neadecvata si stilul de viata, care pot conduce la o schimbare, la o scadere a numarului probioticelor naturale din organism.

Forever Active Probiotic actioneaza in principal la nivelul colonului, unde ajuta la procesul de digestie si la eliberarea substantelor nutritive in vederea absobtiei. De asemenea, contribuie intr-un mod pozitiv la procesul de crestere, de dezvoltare, prin mentinerea echilibrului si sanatatii organismului.

Intrucat probioticele sunt destul de fragile, Forever Active Probiotic se bazeaza pe o tehnologie de incapsulare exclusiva, patentata, care le protejeaza si elibereaza combinatia unica de sase tipuri de microbi numai dupa ce acestia ajung la destinatia dorita din intestinul gros. Probioticele din compozitia produsului Forever Active Probiotic provin din genurile Lactobacillus si Bifidobacterium.

Continut: 30 capsule

Mod de administrare: 1 capsula zilnic, seara

nu sunt bune de nimik produsele de la forever, sunt cele mai proaste , sunt bani aruncati, spun asta din proprie experienta,
mihaelatrincu
Postat pe 11 Octombrie 2009 18:23
orez fiert simplu.merge 100%
m_geani
Postat pe 3 Noiembrie 2009 17:36
Ceaiul verde este medicamentul miraculos contra constipatiei,.dimineata pe stomacul gol, cereale cu iaurt si totul o sa mearga bine/.
kudika111024
Postat pe 26 Noiembrie 2009 04:07
De la: M_Geany, la data 2009-11-03 17:36:34orez fiert simplu.merge 100%


Orezul fiert simplu face parte din dieta pentru combaterea diareii, asa ca nu are cum sa mearga. Celelalte retete cu fibre, tarate, iaurt au mers, apa cu miere pe stomacul gol, ceai antiadipos.. toate-s verificate, dar oprezul fiert.... Sa fim seriosi!
camiflorea
Postat pe 26 Noiembrie 2009 07:09
De la: TIGANUS, la data 2008-09-29 11:01:38Eu imi rezolv aceasta problema cu ceai antiadipos (chinezesc).Beau o cana seara doar cand am probleme.
miskin
Postat pe 29 Ianuarie 2010 19:37
Am si eu aceeasi problema cu constipatia.E grav !.Am incercat de toate:polen ;tarite,seminte de in ;prune uscate si nimic.Ma umflu si atat.Este grav ca am devenit dependenta de clisme.As vrea sa merg la un gastroentyerolog bun.Sunt din Suceava si din pacate medicii de aici au aceeasi reteta:2 l de apa(beau),fructe ,legume ,miscare(le fac pe toate).Nimic nu ma ajuta.Imi puteti recomanda un gastroenterolog bun?.Am auzit ca la Cluj exista o clinica pentru copii unde iti face analiza la saliva,sucuri gastrice,bariu pe toate partile pentru a aveadea intregul traseu al digestiei.Pentru adulti este asa ceva?Va rog sa mi raspundeti.Sunt disperata!
miskin
Postat pe 29 Ianuarie 2010 19:46
Pentru constipatie incercati sucul Noni
colnago
Postat pe 29 Ianuarie 2010 20:08
si eu la fel, ceaiul antiadipos face minuni...
tury65
Postat pe 30 Ianuarie 2010 17:36
aloe vera plus probiotic.
ene_m_gabriel
Postat pe 30 Ianuarie 2010 20:21
Da, o problema foarte delicata. Am avut necazuri mari cu aceasta "boala" si din fericire am reusit in ultimul timp sa imi revin catusi de putin cu ajutorul uleiului de ricin. Dimineata pe stomacul gol cate 1-2 lingurite. Ar fi bine sa incepeti cu o lingurita si apoi vedeti rezultatul. Mai exista in magazinele naturiste niste pastile HERBA LAX, naturale si cate una luata seara la nevoie dau rezultate. Multe lichide si miscare!
dalia_healthy
Postat pe 31 Ianuarie 2010 15:15
eu iau dygenzim dupa fiecare masa si sunt foarte multumita :D incercati ! e de la ozone, si nu e scump :D
sab628
Postat pe 4 Februarie 2010 18:17
bunä!
eu locuiesc in germania si am probleme cu constipatia.
poti sä-mi spui si mie te rog cum se cheamä acel aparat!?
multumesc!
cristeadaniel69
Postat pe 14 Februarie 2010 19:53
Buna si mama mea are probleme cu constipatia de 4 ani si reuseste sa scape de ea in momentul in care mananca fructe multe si legume in stare naturala(crude) si bineinteles multe apa.Dar o face foarte rar,nu poate sa manance zilnic asa.In rest ia laxative.
barby_healthy
Postat pe 17 Februarie 2010 16:14
Fetelor taratati constipatia cu clisme.Eu ofac la un an odata.Anul trecut inainte sa raman insarinata cu o luna am fac clisma si toata sarcina nu am avut probleme.Acum am inceput iar dupa ce am nascut si o duc foarte bine din nou.Sper sa mai am un bebe cu toate ca am 40.
Imi veti multumi ptr sfat.
lili99ana
Postat pe 20 Februarie 2010 17:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
bola oaselor de sticla 6 De la: kudika311713 5 August 2010 09:51
glucomul 8 De la: healthy004302 12 Iulie 2009 12:34
***BLACKLIST***mesaje indecente,calomnioase,jignitoare***BLACKLIST*** 4 De la: jaga 4 August 2009 10:58
cum tratam foliculita? 43 De la: kudika_35842 18 Septembrie 2013 16:59
HHHH 9 De la: kudika368551 21 Februarie 2011 22:10