Setari Cookie-uri

sex in trei

De la: dasa_1_9, la data 2009-01-06 13:14:52de ce crezi ralucaelen ca ar fi o scarbosenie si o ciudatenie, sa se vb despre lucruri care poate unii nu au auzit de ele, si ar vrea sa auda sa ia lectii sa asculte de la altii care au trecut prin asa ceva, nu ca unele/ii care nu stiu ce se poate intampla si vb aiurea.



Cred ca tu vorbesti aiurea si nu ai in vocabular cuvinte ca "moralitate" sau "Dumnezeu". Sexul ar trebui sa fie intimitatea absoluta cu persoana iubita, nu murdarit si pervertit in felul acesta.
ralucaelen
Postat pe 7 Februarie 2009 15:38
name='dasa_1_9' date='2009-01-06 13:14:52' De ce crezi ralucaelen ca ar fi o scarbosenie si o ciudatenie, sa se vb despre lucruri care poate unii nu au auzit de ele, si ar vrea sa auda sa ia lectii sa asculte de la altii care au trecut prin asa ceva, nu ca unele/ii care nu stiu ce se poate intampla si vb aiurea.


Cred ca tu vorbesti aiurea si nu ai in vocabular cuvinte ca "moralitate" sau "Dumnezeu". Sexul ar trebui sa fie intimitatea absoluta cu persoana iubita, nu murdarit si pervertit in felul acesta.


Tu crezi "dasa_1_9", ca cei care au o moralitate sanatoasa, vorbesc aiureli ? Aiureli vorbesti tu, impreuna cu duduia care a initiat acest site si culmea, s-au gasit destule care sa o lamureasca. Ma intreb, daca solicita respectiva duduie, un sfat legat de bucatarie, oare se gaseau tot atatea "binevoitoare" s-o lamureasca, ca in cazul de fatza ?... Repet aceeasi expresie, ca in mesajul meu anterior: CUM RABDA PAMANTUL ...
Olt
Postat pe 8 Februarie 2009 22:06
dupa parerea mea este ceva incitant si tot odata riscant.
eu mai acum o saptamana am avut o discutie cu cineva de genul acesta si te rog sa ma crezi ca parerile sunt impartite.

sunt deacord cu astfel de experienta pentru ca eu sunt genu de om care nu vrea sa treca prin viata ca prin branza,
totodata iti spun ca ar trebui sa vb si sa hotarati de comun acord persoana respectiva pentru ca in primul rand trebuie sa-ti placa tie a treia persoana ca sa poti face anumite lucruri cu ea. nu????

in nici un caz cu cineva pe care o cunosti sau face parte din cercul de prieteni.
dupa parerea mea ar trebui sa o faci doar daca iti doresti cu adevarat nu doar de draul lui, oricum viata este scurta si dupa ce imbatranesti ai sa regreti multe.

si referitor la comentarile rautacioase eu zic sa faci ce vrei
nu este treba nimanui ce intrebi
toti avem calitati dar si defecte ier cei care au scris lucruri urate sau nu vroiau sa scri despre subiect acesta , dupa parerea mea nu stiu de ce au intrat sa vb aiurea daca nu au ce spune .
mlupascu92
Postat pe 26 Februarie 2009 18:21
Daca vroia sa faca ce dorea, facea pur si simplu, fara sa vina sa mai posteze pe site. A cerut o parere, fie ea pro, fie ea contra. Si cred ca a facut asta pentru ca, in adancul sufletului, stie ca este ceva care nu este in ordine si este impotriva firii umane.

In plus toti avem dreptul la o parere, nu cred ca se astepta ca toti sa vina si sa aplaude. Se pare ca tu ai intrat doar ca sa spui ca vorbesc aiurea cei care sunt contra, si mai au inca niste valori morale.

Este un site pe care pot intra si copii sau adolescenti, care inca sunt in formare. Oare chiar asta dorim? Au ajunsa sa se inverseze valorile morale, imoralul devenind normalitate. Chiar credeti ca viata pe pamant este facuta ca sa iti bati joc de trupul tau? Asta e adevaratul sens al vietii? La batranete, cei care au facut aceste lucruri, de cele mai multe ori regreta. Sunt convinsa ca nici nu va trebui sa astepte pana la batranete ca sa regrete, daca va face acest lucru. Viata pe pamant da, este efemera si trecatoare si nu trebuie sa treci prin ea ca "prin branza" cum spui tu. Nu, nu trebuie sa iti bati joc de ea, pentru ca dincolo de moarte, este o alta viata, in care vom da socoteala pentru tot ce am facut pe pamant.
ralucaelen
Postat pe 27 Februarie 2009 10:10
Relaþiile sexuale trebuie sa aibã loc numai dupã cãsãtorie, ºi numai între soþ ºi soþie. A treia persoanã nu are ce cãuta, nici cu acceptul celuilalt, nici fãrã. Alegeþi binele, nu confundaþi libertatea cu libertinajul, nu murdãriþi iubirea. Sã avem principii morale sãnãtoase, umane ºi creºtine.

Greºesc cei care considerã cãsãtoria ca un simplu contract fãcut pe baza unor acte. Cãsãtoria este în primul rând un sacrament ºi un legãmânt sacru fãcut în faþa lui Dumnezeu ºi a Bisericii. Nici un motiv nu dã unei persoane dreptul moral sã comitã adulter: nici impotenþa soþului sau frigiditatea soþiei, nici alte disfuncþii sexuale, nici vreo altã boalã sau infirmitate a unuia dintre soþi, nici absenþa mai mult sau mai puþin îndelungatã din familie a unuia dintre ei, nici adulterul celuilalt ºi nici un alt motiv.

Puteþi intra ºi pe blogul urmãtor, foarte interesant:

http://www.cezar-iasi.blogspot.com/
Pe blog gãsiþi: înregistrãri video cu miracole, barã video, videoclipuri, legãturi cu numeroase site-uri deosebit de interesante (unele dintre ele conþin ºi posturi TV on-line ºi posturi de radio), cãrþi foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fãrã a necesita descãrcare în propriul calculator), articole, adrese, numere de telefon ºi site-uri ale unor asociaþii care ofera servicii gratuite, etc.

Puteþi intra ºi pe blogul urmãtor:

http://www.augustincezar.blogspot.com/
Acest blog conþine : Argumente ºtiinþifice ºi religioase cã un copil e fiinþã umanã din clipa concepþiei. Adrese, numere de telefon ºi site-uri ale unor asociaþii care oferã ajutor material, consiliere ºi soluþii alternative la avort. Mãrturii ale unor femei care au fãcut avort. Mãrturii ale unor femei care nu au fãcut avort. Consecinþe fizice ºi emoþionale ale avortului asupra femeii.. Mãrturii ale unor medici care au renunþat sã facã avorturi. Legãturi cu multe alte site-uri asemãnãtoare.

Vã rog intrati pe bloguri ºi trimiteþi-le mai departe ca sã foloseascã ºi altora. Chiar se meritã.
vieru_cezar_iasi
Postat pe 2 Martie 2009 00:43
Mi se pare riscanta situatia. Ea sigur o sa il mai caute si pentru el acesta poate sa fie primul pas. Cred ca o persoana necunoscuta ar fi mai indicata.
radauteanca
Postat pe 3 Martie 2009 21:28
si pe mine ma intereseaza subiectul. ma gandesc ca as incerca cu o persoana necunoscuta... nu ma intereseaza o relatie ci doar o partida de sex in 3. anybody interested?
healthy000772
Postat pe 18 Martie 2009 01:03
E un subiect foarte incitant si cred ca mai multi decat recunosc s-au gandit candva pe parcursul vietii ca le-ar placea. In acelasi timp insa cred ca e o fantezie care e de preferat sa ramana doar atat, o fantezie. Mai ales cata vreme esti intr-o relatie, exista riscul de gelozii aiurea si nu numai. Daca totusi o faci, un singur sfat am pentru tine: sa nu stie nici vantul nici pamantul, asadar in nici un caz cineva din anturaj. Iti mai dau un subiect de gandire: daca intr-o buna zi prietenul tau ar deveni ex-prieten, ar povesti si altora ce s-a intamplat intre voi?
michelle_healthy
Postat pe 24 Martie 2009 20:05
De la: michelle, la data 2009-03-24 20:05:05E un subiect foarte incitant si cred ca mai multi decat recunosc s-au gandit candva pe parcursul vietii ca le-ar placea. In acelasi timp insa cred ca e o fantezie care e de preferat sa ramana doar atat, o fantezie. Mai ales cata vreme esti intr-o relatie, exista riscul de gelozii aiurea si nu numai. Daca totusi o faci, un singur sfat am pentru tine: sa nu stie nici vantul nici pamantul, asadar in nici un caz cineva din anturaj. Iti mai dau un subiect de gandire: daca intr-o buna zi prietenul tau ar deveni ex-prieten, ar povesti si altora ce s-a intamplat intre voi?


bun sfatul tau!ma gandeam ca noi nu ne cunoastem...
COMUNISTU
Postat pe 25 Martie 2009 19:24
Mda... o groaza de babe si mosi bigoti pe aici, parca ii si vad cum le curg balele de pofta sa ne vada pe rug pentru erezie si desfranare.....
Sincer, eu cred ca persoana care a deschis subiectul este foarte neserioasa.... Nici un filmuletz, frate, despre ce si cum s-au desfasurat ostilitatile??? Tz tz tz ........
kharma_healthy
Postat pe 2 Aprilie 2009 22:47
Pentru prietenu' care are probleme ca e criza si unora le arde sa faca sex in 3: daca e criza n-avem voie?? Nici in 2?? Nici in 1 macar??? Pliiiiiiiiiiiizzzzzzz.........
kharma_healthy
Postat pe 2 Aprilie 2009 22:48
Este un subiect neinteresant si cu scop matrimonial.Am o rugaminte,respectati pe cei din jurul vostru si veti fi respectati.Sex in trei?De ce nu informatii cu caracter sexual in trei in cati vrei?Sau mai bine facem sex ,ne imbolnavim si mai apoi venim pe forum si intrebam:"cu ce se trateaza boala "x" sau "y".sau "dati-mi un ginecolog bun sau un psihiatru",sa fim seriosi, e de ras acest subiect si inutil.
enemgabriel
Postat pe 14 Aprilie 2009 13:41
De la: enemgabriel, la data 2009-04-14 13:41:24Este un subiect neinteresant si cu scop matrimonial.Am o rugaminte,respectati pe cei din jurul vostru si veti fi respectati.Sex in trei?De ce nu informatii cu caracter sexual in trei in cati vrei?Sau mai bine facem sex ,ne imbolnavim si mai apoi venim pe forum si intrebam:"cu ce se trateaza boala "x" sau "y".sau "dati-mi un ginecolog bun sau un psihiatru",sa fim seriosi, e de ras acest subiect si inutil.


Ai dreptate.
antonia_p
Postat pe 14 Aprilie 2009 18:52
Nu confundati dragostea cu o aventura sau cu o fantezie sexuala!
Poti incerca orice, macar o data...
umblataprinlume
Postat pe 6 Mai 2009 17:06
DE CE NU SEX IN TREI, U DRAGOSTE, EU AM ACEASTA FANTEZIE DE VRO 3 ANI DAR NU AM PUTUT SA O PUN IN PRACTICA DE TEAMA CA NU VOI GASI A TREIA PERSOANA O NECUNOSCUTA NU DIN PRIETENI, ASA MI SE PARE MAI PALPITATANT, ORICUM SOTUL MEU NU ARE NIMIC IN POTRIVA SI CRED CA IAR SURADE IDEA, IAR IN PRIVINTA DEZBINARI RELATIE NICI O SANSA ESTE PREA CIMENTATA SA POATE FI AFECTATA DE UN SEX IN 3

Postat pe 27 Mai 2009 09:19
De la: bojancarmen, la data 2009-05-27 09:19:57DE CE NU SEX IN TREI, U DRAGOSTE, EU AM ACEASTA FANTEZIE DE VRO 3 ANI DAR NU AM PUTUT SA O PUN IN PRACTICA DE TEAMA CA NU VOI GASI A TREIA PERSOANA O NECUNOSCUTA NU DIN PRIETENI, ASA MI SE PARE MAI PALPITATANT, ORICUM SOTUL MEU NU ARE NIMIC IN POTRIVA SI CRED CA IAR SURADE IDEA, IAR IN PRIVINTA DEZBINARI RELATIE NICI O SANSA ESTE PREA CIMENTATA SA POATE FI AFECTATA DE UN SEX IN 3
Serios,vad cat de imorala si plina de imbecilitate esti.Cata incultura si nesimtire,vrei sex in trei?Mergi in tarile musulmane unde te si poti casatori cu acele animale care isi doresc asta.Ma intreb daca nu cumva a facut sex sotul tau si cu altele(sunt sigur),pana iti va da o boala grava(nu-ti doresc asta)dar, parca totusi este cineva care se uita la noi.
enemgabriel
Postat pe 27 Mai 2009 11:05
AM SPUS CA AM ASTFEL DE FANTEZIE (MAI DEGRABA UN VIS) PANA A O FACE ESTE UN DRUM LUNG SI DIN PUNCT DE VEDERE RELIGIOS SI DIN PUNCT DE VEDERE AL SANATATII.

Postat pe 27 Mai 2009 16:17
enemgarbriel..esti un fecior pe cinste mai!! Pe cuvaaant...mai rar asa baietzi ca tine cu frica lui dumnezeu!
Ai inchis usa bine dupa tine cand ai iesit din casa??? Da Doamneee!
o seara excelenta tuturor credinciosilor...si o orgie de vis celor..si mai credinciosi
jaqueline29
Postat pe 27 Mai 2009 19:39
De la: jaqueline29, la data 2009-05-27 19:39:59enemgarbriel..esti un fecior pe cinste mai!! Pe cuvaaant...mai rar asa baietzi ca tine cu frica lui dumnezeu!
Ai inchis usa bine dupa tine cand ai iesit din casa??? Da Doamneee!
o seara excelenta tuturor credinciosilor...si o orgie de vis celor..si mai credinciosi

Nu sunt fecior,sunt un om casatorit,am IMPREUNA cu sotia un baiat minunat,am o viata minunata si spre deosebire de tine sunt mai rational.
enemgabriel
Postat pe 27 Mai 2009 19:48
oooff, enemgabriel!
ma dezamagesti! cunosti musulmanii si esti sigur ca sunt animale?
ai citit Coranul sau alte materiale legate de traditiile lor?

cat de simplu este sa arati cu degetul!
si ne mai minunam ca pt ceilalti, romanii = rromi!
ramona_eliza
Postat pe 27 Mai 2009 19:57
tury65
Postat pe 28 Mai 2009 08:27
Nu te pune nimeni sa practici, asa ca nu vad motivul pt care trebuie sa raspunzi asa!!! Sau nevasta (cu care ai o casnicie fericita si ma bucur pt tine) vrea...si d-aia te opui atat de vehement? nu sunt toate aa roz cum pretinzi?
o zi excelenta!
jaqueline29
Postat pe 29 Mai 2009 09:21
Eu cred ca intrebarea sex in 3 se refera la sexul turistic practicat prin thailanda si nu pot crede ca o fatuca de pe plaiurile noastre mioritice isi doreste asta ! ....sau daca chiar isi doreste atunci cu siguranta trebuie trimisa pe soseaua berceni nr 9 ! MARE ITI ESTE SITUL DOAMNE !!!
healthy003132
Postat pe 10 Iunie 2009 15:15
esti cumva din brasov,iti las id meu magelan_corsar.te astept pe mess
magelan
Postat pe 10 Iunie 2009 19:35
pentru ralucaelen
Eu nu inteleg de ce ai intrat pe topicul asta! Daca esti atat de vehement impotriva de ce l-ai deschis? Vrei sa moralizezi tu lumea?
iuliactn
Postat pe 11 Iunie 2009 14:38
Sex in 4!!!!
dana_ana23
Postat pe 12 Iunie 2009 11:12
De la: , la data 2009-05-27 16:17:00AM SPUS CA AM ASTFEL DE FANTEZIE (MAI DEGRABA UN VIS) PANA A O FACE ESTE UN DRUM LUNG SI DIN PUNCT DE VEDERE RELIGIOS SI DIN PUNCT DE VEDERE AL SANATATII.


Asa este..Orice fantezie nu poate fi afectata daca relatia este ,,cimentata"O fantezie ramane o fantezie si sexul ramane doar sex.Dragostea e altceva.Parerea mea?,,Sa arunce piatra'' cine nu s-a gandit macar o data la asta!(eliminam frustratii, gelosii, suparatii pe viata, care nu mai sunt demult vii)
dana_ana23
Postat pe 12 Iunie 2009 11:23
Dana, nu te grabi!! Inca n-am rezolvat problema sexului in 3 si tu treci deja la 4?? Tz tz tz....
kharma_healthy
Postat pe 13 Iunie 2009 07:37
De la: kharma, la data 2009-06-13 07:37:29Dana, nu te grabi!! Inca n-am rezolvat problema sexului in 3 si tu treci deja la 4?? Tz tz tz....

poate ca in 4 e mai usor de dezbatut!
iuliactn
Postat pe 13 Iunie 2009 15:05
Buna ziua,
Doresc sa va impartasesc cateva detalii despre un produs NOU, unic pe piata din Romania. Este vorba despre absorbante active LOVE MOON ale corporatiei Winalite (www.edera.ro) care se deosebesc de oricare altele, prin faptul ca au incorporat in ele o banda dintr-un materal special (patentat) care, in contact cu corpul emite o mare concentratie de ioni negativi. Este un produs revolutionar, cu actiune imediata si eficace. Ionii negativi (anionii),datorita sarcinii electrice negative distrug bacteriile anaerobe(care au sarcina electrica pozitiva) avand astfel efecte benefice in starea generala de sanatate si in numeroase afectiuni : eroziune si infectii ale colului uterin cu toate tipurile de bacterii, candidoze, chist ovarian, miom uterin, fibromiom, endometrioza, infectia cailor urinare, prolaps vaginal, incontinenta urinara, arsuri si uscaciune vaginala (la menopauza), dismenoree, scurgeri excesive, herpes, cancer de col uterin etc. Actiunea generarii de anioni este complet naturala si nu are nici o contraindicatie. In plus, elimina mirosurile. Atentie ! - foarte important este ca se livreaza impreuna cu un card de autoanalize (GRATIS !) pentru aflarea imediata a starii de sanatate (in special a colului uterin) etc. In Romania aceste produse abea incep sa fie cunoscute, in lume fiind deja un miliard de beneficiari ai produsului In lume, inclusiv in America, se afla pe piata deja de 2 ani. Produsele au cetificate FDA-USA si UE. Diferenta de pret fata de absorbantele obisnuite este nesemnificativa, in raport cu multele avantaje oferite de tampoanele anionice cu protectie activa. O veste foarte bine primita de doamne si domnisoare care au optat deja pentru absorbantele LOVE MOON : de curand produsele firmei noastre s-au diversificat, iar preturile s-au micsorat, devenind mult mai atractive si accesibile tuturor femeilor care au probleme de sanatate sau doresc sa le previna. De acum inainte veti putea beneficia nu numai de absorbantele pentru ciclu normal, ciclu abundent sau pentru uz zilnic, ci si de absorbante mini, absorbantele pentru bikini, talpici cu emisii de infrarosii si de ioni negativi sau seturi cu plasturi impotriva durerilor de ciclu (ofera mai mult de 16 ore de alinare a durerilor, disconfort abdominal, eliminarea durerilor cauzate de raceala si este ideal pentru intretinerea ovarelor sau ingrijirea dupa avort).
.
Relatii : loapersonal@yahoo.com si 0745.074.755
deliapetrescu@yahoo.com
Postat pe 28 Iulie 2009 09:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
lapte de bivolita 3 De la: Aemulus 26 Aprilie 2010 18:46
probleme cu fierea 4 De la: healthy002070 13 Decembrie 2009 20:40
halena 12 De la: healthy011006 23 Ianuarie 2010 15:26
TERAPII ENERGETICE GRATUITE 2 De la: ioanabobocea 19 Decembrie 2009 09:45
anexita ... 8 De la: office_salinasusesi_ro 3 Aprilie 2010 17:17