Setari Cookie-uri

Aloe vera in diete

Aloe vera
In prezent, aloe vera nu are o recunoastere oficiala in comunitatea medicala. In ciuda unei lipse de promovare oficiala, este una dintre cele mai raspandite plante pentru tratarea arsurilor si contuziilor. In plus, aceasta este larg folosita ca ingredient principal al produselor cosmetice dar si ca bautura sanatoasa. Chiar daca nu a castigat inca increderea deplina a lumii medicale, studii amanuntite se realizeaza in mod continuu. Aceste studii sunt mult mai serioase decat isi inchipuie multi, avand multe implicatii. De exepmplu sunt cercetari orientate spre folosirea acestei plante in tratamentul cancerului sau a SIDA.
Nu exista poceduri de testare care sa identifice cantitatea exacta de aloe care exista intr-o bautura sau intr-un produs cosmetic, cu atat mai putin concentratia. De aceea nici o instituite publica nu poate stopa comercializarea produselor neeficiente care sunt dezvoltate pe baza de aloe.Testele chimice au aratat ca substantele active se afla in partea verde a frunzei si in seva galbuie, nicidecum in partea de mijloc a frunzei (partea incolora si insipida gelatinoasa). Majoritatea expertilor au ajuns la concluzia ca trebuie folosita intreaga frunza pentru a beneficia de efectele curative ale acestei plante.
lucian_rich
Postat pe 24 Noiembrie 2008 09:12
Am senzatia ca nu ai nici o legatura cu lumea medicala.Sunt medic si pot sa iti spun sigur ca,din ce in ce mai multi colegi accepta produsele pe baza de Aloe Vera.Totul se rezuma la Calitate(sunt o multime de produse cu aloe pe piata,putine au intradevar efecte vizibile)Ai dreptate,sunt foarte multe studii serioase...depinde cine le pricepe.La testarea concentratiei esti putin inafara!Ai auzit de cromatografie?Ma tem ca NU. PROSTIA MAXIMA :NU folosim frunza intreaga !Toate principiile active se gasesc in gel -partea aceea pe care o numesti"incolora si insipida".In frunza exista doar o substanta amara,eficienta ca laxativ,ceva antrachinone,fibre...ma rog nu vad sensul explicatiilor.Pt a beneficia de adevaratele proprietati benefice sanatatii,sau ca terapii complementare,se foloseste doar gelul.In produsele cosmetice la fel.
Asa ca...mai informeaza-te si apoi pune ceva real pe net.De prostii e plina Romania.
PS.Ca un amanunt,lucrez si recomand o serie de produse pe baza de aloe vera de peste 10 ani,cu rezultate exceptionale.Daca doresti amanunte,reletii,sau
alte aspecte legate de utilizare si recomandari,ai nr.meu de tel :0745-369597 si e-mail : culisir@yahoo.com
Datele sunt valabile pentru oricine doreste o informatie corecta si completa.



culisir
Postat pe 31 Decembrie 2008 17:33
Daca intr'adevar esti cadru medical cum spui,ar trebui sa ai mai multa diplomatie si sa nu jignesti.Un om inteligent stie sa urce si sa coboare la nivelul oricui.O zi buna!
doareu_healthy
Postat pe 15 Ianuarie 2009 08:31


ce parere aveti despre produsele pe baza de aloe vera distribuite de firma life-care ? multumesc anticipat.astept raspuns pe adresa de e-mail farcasgeorgeta@yahoo.com
farcasgeorgeta_yahoo_com
Postat pe 15 Ianuarie 2009 20:02
Imi cer scuze,dar ai imnteles gresit! Nu am vrut sa fac aprecieri la adresa persoanei,doar a ineptiilor postate pe net.Nu mi se pare corect sa postezi pe net informatii eronate.Cred ca poti fi de acord cu asta.Te astept pe e-mailul meu,Imi cer inca odata scuze persoanei care a postat informatia.Sa nu mai scrie dscat ceea ce stie!
Cu stima.
culisir
Postat pe 22 Ianuarie 2009 18:55
Daca vreti o parere despre produsele cu Aloe Vera de la Life-Care,puteti cauta pe www.iasc.org Este forul care face diferenta intre produse PE BAZA de Aloe si produse CU Aloe.E o diferenta uriasa de eficienta si calitate.Nu o sa gasiti certificata aceasta firma...deci 0 calitate.
Pentru amanunte culisir@yahoo.com
culisir
Postat pe 22 Ianuarie 2009 19:03
aloe vera este planta folosita de numeroase civilizatii datorita beneficiilor pe care le-a adus in folosul sanatatii.gelul de aloe vera contine 200 de compusi activi.20-minerale,18-aminoacizi si 12vitamine.pe pata noastra sint multe produse pe baza de aloe vera ,dar cel mai bun produs din pct de vedere al calitatii si puritatii este gelul de la Forever.(firma care produce cele mai bune produse naturale ptru sanatate.va pot da detalii despre intreaga gama de produse pe baza de aloe vera.eu le folosesc si sint deosebit de bune.o cura cu gel de aloe iti detoxifica organismul si iti imbunatateste starea de sanatate...pe linga gel firmaForever mai produce si creme pe baza de aloe .daca sinteti interesati imi puteti scrie pe mail alinab05@yahoo.com produsele sint de cea mai buna calitate iar ForeverLiving products este cel mai mare producator si distribuitor mondial al produselor pe baza de aloe.pe curind.......
alinab05
Postat pe 31 Ianuarie 2009 20:04
Poate ca intr-adevar am inteles eu gresit.Poti da totusi sfaturi si sa'ti spui parerea fara a jigni...orice om are dreptul la opinie.Sper ca nu te'am suparat.O seara faina!Pupici.
doareu_healthy
Postat pe 1 Februarie 2009 19:30
De la: culisir, la data 2009-01-22 19:03:58Daca vreti o parere despre produsele cu Aloe Vera de la Life-Care,puteti cauta pe www.iasc.org Este forul care face diferenta intre produse PE BAZA de Aloe si produse CU Aloe.E o diferenta uriasa de eficienta si calitate.Nu o sa gasiti certificata aceasta firma...deci 0 calitate.
Pentru amanunte culisir@yahoo.com


Am incercat sa accesez acel site minune care nu certifica firma Life-care si nu merge. Probabil este un site accesibil doar celor superiori ca dvs. Firma Life-care le importa din America aceste produse si sunt certificate. Eu am folosit gelul Aloe vera pentru ca aveam probleme foarte mari cu arsurile la stomac. De 1 an si jumatate nu mai am nici o problema. Sunt sigura ca stiti cum sunt produsele dumneavoastra, dar nu incercati sa discreditati alte firme doar pentru ca probabil la firma dvs. sunt niste preturi foarte putin accesibile.
beatricea
Postat pe 2 Februarie 2009 19:25
Doriti certificari: http://www.dynamichealth.com/, certificare USDA. Sa va mai zic ca Dynamic health se afla pe al doilea loc in SUA printre suplimentele naturiste? Mai doriti certificari: http://www.beaute-test.com/bio/index.php, gama Logona, gama Bio. Hai sa vedem ce certificare bio are Forever Living products: http://www.beaute-test.com/bio/index.php. Ooopps! Nu sunt Bio. Sunt de acord ca cei de la Forever sufera pentru ca nu mai castiga atat de cand a aprut pe piata o firma ai carei patroni nu isi umplu buzunarele din adaosurile comerciale enorme adaugate produselor importate din acelasi loc ca si cele de la Life-care. Am folosit geluri de la Forever si sunt foarte bune, dar nu sunteti unici, sunteti doar mai scumpi, de aceea nu prea se mai vand produsele dvs. Poate sunteti medic dar sa nu uitam cati medici omoara oameni in Romania.
beatricea
Postat pe 2 Februarie 2009 21:03
asi dori sa adaug despre produsele Forever ...sint primele care au primit aprobarea Consiliului Stiintific international ptru aloe.(institutie abilitata sa certifice calitatea produselor)...poate sint putin mai scumpe produsele dar si rezultatele se vad dupa ce le consumi.
alinab05
Postat pe 3 Februarie 2009 17:33
De la: alinab05, la data 2009-02-03 17:33:26asi dori sa adaug despre produsele Forever ...sint primele care au primit aprobarea Consiliului Stiintific international ptru aloe.(institutie abilitata sa certifice calitatea produselor)...poate sint putin mai scumpe produsele dar si rezultatele se vad dupa ce le consumi.


Ai consumat vreodata Logona? Nu o sa iti mai trebuiasca alta firma odata ce folosesti Logona.
beatricea
Postat pe 4 Februarie 2009 21:35
"L'eau contenu dans les produits (de 50 à 80%) n'est pas certifiable. Le pourcentage d'ingrédients bio dans le produit fini peut être très variable d'un produit à l'autre.
Il y a une tolérance de 5% d'ingrédients de synthèse choisis parmi une liste restrictive. Cette liste comprend la soude (indispensable pour la fabrication des savons) et plusieurs conservateurs." - din explicarea siglei COSMEBIO, pe care o utilizeaza acest www.beaute-test.com, despre care nu prea a auzit nimeni.
Doua lucruri am de spus:
1. PRODUSELE FOREVER NU CONTIN INGREDIENTE DE SINTEZA, ci exclusiv componente 100% naturale.
2. Apa pe care o accepta acest site "profesional" al cosmeticienilor frantuji apare intre "50 si 80%". Pai, oameni buni, produsele cosmetice FOREVER sunt printre primele 3 locuri din lume in ce priveste granulatia extrem de mica si NU CONTIN APA! Cosmeticele FOREVER nu sunt doar niste acuarele !!! Hidrateaza, hranesc, intretin, repara tenul!
Va invit sa vizitati http://www.elinaa.eu pentru mai multe detalii
elinaa_healthy
Postat pe 11 Februarie 2009 09:15
as dori sa stiu ce poate fi eficient intr-o problema de reumatism al palmelor si degetelor in principal. amortesc noaptea si chiar intepenesc,dureri mari . apoi iar o perioada de calm . e un cerc,dar cum faca ies din el ? multumiri
mcornelia19
Postat pe 7 Martie 2009 08:09
Mi-am cumparat aloe vera(este un gel) ce contine si miere,si trebuie sa beau de 3 ori pe zi cate o lingura..nu stiu cat este de bun..dar eu am probleme cu stomacu si sper sa ma ajute...astept ras..multumesc!
xpose_xtina
Postat pe 15 Martie 2009 16:08
De la: mcornelia19, la data 2009-03-07 08:09:41as dori sa stiu ce poate fi eficient intr-o problema de reumatism al palmelor si degetelor in principal. amortesc noaptea si chiar intepenesc,dureri mari . apoi iar o perioada de calm . e un cerc,dar cum faca ies din el ? multumiri
reumatismul de care vb este un diagnostic pus de un medi???sau asa al denumesti tu...?ceva analize ai,sa ne poti de detalii mai in amanunt?
irina4life
Postat pe 15 Martie 2009 16:32
De la: healthy000679, la data 2009-03-15 16:08:21 Mi-am cumparat aloe vera(este un gel) ce contine si miere,si trebuie sa beau de 3 ori pe zi cate o lingura..nu stiu cat este de bun..dar eu am probleme cu stomacu si sper sa ma ajute...astept ras..multumesc!
este buna aloe...dar depinde si de problemele tale cu stomacu....daca ai o infectie ci helicobacter pylori nu te ajuta prea mult...sunt alte produse ce te pot ajuta in vazul asta
irina4life
Postat pe 15 Martie 2009 16:40
sunt asistenta medicala si vreau sa va zic ca mama mea a scapat de cancer mamar cu tratament aloe vera, iar o ruda de psoriazis tot cu tratament pe baza de aloe vera .Nu fac reclama da sa nu ma contrazica pe mine unu de-al de domnul culisir ca el e medic si ca e plina Romania de minciuni.Minciuni primim cand ne ducem la medici si dam spagi...spagi...spagi.Si am suficiente exemple de medici de la mine din spital si nu numai care cumpara produse naturiste de pe baza de aloe vera pt ei da nu recomanda la pacienti.
Intrebarea este...De ce medicii daca sunt asa dornici sa ajute pacienti nu recomanda si aceste tratamente?vA SPUN TOT EU DOMNULE DR. CULISIR sau cum va numiti in realitate ...pentru ca MEDICINA a ajuns in ziua de azi o AFACERE SI NU O NECESITATE.

SORRY OFF TOPIC
EchipaLifeCareiasi
Postat pe 15 Martie 2009 17:12
SI UNDE MAI PUI CA MULTI DINTRE MEDICI SUNT CU 50 ANI IN URMA CU SCHEMELE DE TRATAMENT SI CU INFORMAREA....!!!de curand o doc,medic specialist pediatru mi-a spus ca "lactoferina" este un "E" rau....si uitati-va pe net ce se spune despre lactoferina !!!!
irina4life
Postat pe 17 Martie 2009 20:19
De la: ronnabog, la data 2009-03-15 17:12:21sunt asistenta medicala si vreau sa va zic ca mama mea a scapat de cancer mamar cu tratament aloe vera, iar o ruda de psoriazis tot cu tratament pe baza de aloe vera .Nu fac reclama da sa nu ma contrazica pe mine unu de-al de domnul culisir ca el e medic si ca e plina Romania de minciuni.Minciuni primim cand ne ducem la medici si dam spagi...spagi...spagi.Si am suficiente exemple de medici de la mine din spital si nu numai care cumpara produse naturiste de pe baza de aloe vera pt ei da nu recomanda la pacienti.
Intrebarea este...De ce medicii daca sunt asa dornici sa ajute pacienti nu recomanda si aceste tratamente?vA SPUN TOT EU DOMNULE DR. CULISIR sau cum va numiti in realitate ...pentru ca MEDICINA a ajuns in ziua de azi o AFACERE SI NU O NECESITATE.

SORRY OFF TOPIC


chiar off topic, dr culisir recomanda produse naturiste si le foloseste cu succes la pacientii d-lui.
camiflorea
Postat pe 19 Martie 2009 08:52
a-si dori sa-mi spuneti ce fel de produse recomandati d-voastra ,cu ALOE VERA--si pt ce sunt----am folosit si eu ceva produse in urma cu 2 ani ---au fost fff bune,daca sunteti dragut asi dori sa va rog sa-mi dati mai multe informatii,cu stima si respect F.X.
kudika004145
Postat pe 23 Martie 2009 23:02
pai se pare ca fiecare recomanda produsele pe care le distribuie....asa ca..pentru ce anume te intereseaza?sau vrei doar sa stii care sunt si pt ce se utilizeaza?
deeasweetgirl
Postat pe 23 Martie 2009 23:37
De zece ani de zile folosesc produsele de la FOREVER LIVING si sunt foarte multumita de efectele lor de aceea le recomand tuturor.Aceste produse au rezolvat o problema de sanatate a fiicei mele in cateva luni ceea ce medicii care au incercat sa o trateze nu au reusit in 4 ani ,ba chiar i-au slabit in asa fel sistemul imunitar incat nu a m-ai reusit sa raspunda la nici un tratament alopat.
Intr-adevar aceste produse sunt foarte concentrate de aceea si efectele apar in timp util.
Sunt foarte multe produse pe piata care contin ceva aloe(normal ar trebui sa apara acele avize care sa certifice puritatea lor si concentratia dar probabil ele sunt omise)am auzit de la un medic o interpretare foarte haioasa :exista si hartie igienica cu aloe vera si nu stiu ce sa fac ,s-o mananc sau sa ma sterg.
Sunt medici la noi in Romania (putini) care sunt adeptii si a medicinei naturiste si recomanda pacientilor aceste produse ,dar sunt si foarte multi care le cunosc si le consuma dar nu le recomanda cu acestia sunt probleme si cu cei sceptici. Intotdeauna sa stiti ca exista si exceptii,si uneori ar fi bine sa nu atacam inainte de a gandii bine.o zi buna tuturor!
rodilantos
Postat pe 30 Martie 2009 11:34
De la: farcasgeorgeta@yahoo.com, la data 2009-01-15 20:02:15

ce parere aveti despre produsele pe baza de aloe vera distribuite de firma life-care ? multumesc anticipat.astept raspuns pe adresa de e-mail farcasgeorgeta@yahoo.com



poti incerca si forever, dar chiar nu stiu cine isi mai permite in ziua de azi sa dea atitita bani pe la aceste firme MLM, cind putem gasi produse foarte bune si in farmaciile naturiste
vivacedonna
Postat pe 10 Aprilie 2009 12:32
De la: culisir, la data 2009-01-22 19:03:58Daca vreti o parere despre produsele cu Aloe Vera de la Life-Care,puteti cauta pe www.iasc.org Este forul care face diferenta intre produse PE BAZA de Aloe si produse CU Aloe.E o diferenta uriasa de eficienta si calitate.Nu o sa gasiti certificata aceasta firma...deci 0 calitate.
Pentru amanunte culisir@yahoo.com




dar despre firma "forever living" ce spui? ce parere ai?
vivacedonna
Postat pe 10 Aprilie 2009 12:33
De la: alinab05, la data 2009-01-31 20:04:10aloe vera este planta folosita de numeroase civilizatii datorita beneficiilor pe care le-a adus in folosul sanatatii.gelul de aloe vera contine 200 de compusi activi.20-minerale,18-aminoacizi si 12vitamine.pe pata noastra sint multe produse pe baza de aloe vera ,dar cel mai bun produs din pct de vedere al calitatii si puritatii este gelul de la Forever.(firma care produce cele mai bune produse naturale ptru sanatate.va pot da detalii despre intreaga gama de produse pe baza de aloe vera.eu le folosesc si sint deosebit de bune.o cura cu gel de aloe iti detoxifica organismul si iti imbunatateste starea de sanatate...pe linga gel firmaForever mai produce si creme pe baza de aloe .daca sinteti interesati imi puteti scrie pe mail alinab05@yahoo.com produsele sint de cea mai buna calitate iar ForeverLiving products este cel mai mare producator si distribuitor mondial al produselor pe baza de aloe.pe curind.......



da, draga, poate ca e adevarat, dar sunt si foarte scumpe, nu multi isi permit sa cumpere produsele
vivacedonna
Postat pe 10 Aprilie 2009 12:36
fiindca m-am interesat cam cat ar putea sa coste un "tratament"cu produse "naturiste" pe baza de aloe vera,la nu-stiu ce firma din cluj...si m-am speriat..nu numai de perioada care imi era recomandata..ci si de preturile lor,m-am decis sa cumpar totusi, dintr-o farmacie naturista..astfel am gasit "lily of the desert"-SUA...cei care stiu cate ceva despre eficacitatea si utilitatea acestui produs,va rog sa imi spuneti si mie...va multumesc muuuult de tot...
stravaro
Postat pe 10 Aprilie 2009 14:34
De la: vivacedonna, la data 2009-04-10 12:36:42
De la: alinab05, la data 2009-01-31 20:04:10aloe vera este planta folosita de numeroase civilizatii datorita beneficiilor pe care le-a adus in folosul sanatatii.gelul de aloe vera contine 200 de compusi activi.20-minerale,18-aminoacizi si 12vitamine.pe pata noastra sint multe produse pe baza de aloe vera ,dar cel mai bun produs din pct de vedere al calitatii si puritatii este gelul de la Forever.(firma care produce cele mai bune produse naturale ptru sanatate.va pot da detalii despre intreaga gama de produse pe baza de aloe vera.eu le folosesc si sint deosebit de bune.o cura cu gel de aloe iti detoxifica organismul si iti imbunatateste starea de sanatate...pe linga gel firmaForever mai produce si creme pe baza de aloe .daca sinteti interesati imi puteti scrie pe mail alinab05@yahoo.com produsele sint de cea mai buna calitate iar ForeverLiving products este cel mai mare producator si distribuitor mondial al produselor pe baza de aloe.pe curind.......



da, draga, poate ca e adevarat, dar sunt si foarte scumpe, nu multi isi permit sa cumpere produsele

BUNA, LA CE ANUME LE RAPORTEZI PRODUSELE ATUNCI CAND SPUI CA SUNT SCUMPE, CU CE SIMILAR LE-AI COMPARAT?
DRAGA ACESTE PRODUSE AU PRETUL RAPORTAT LA CALITATE SI BINE AI SPUS ,,NU MULTI ISI PERMIT SA CUMPERE PRODUSELE,, , NORMAL NUMAI ACELE PERSOANE VOR CUMPARA PRODUSE DE CALITATE CARE SUNT CONSTIENTI DE FAPTUL CA SANATATEA ESTE CEA MAI MARE VALOARE A OMULUI SI ACEI PENTRU CARE CALITATEA ESTE IMPORTANTA. UNDE AI VAZUT IEFTIN SI DE CALITATE SAU CONCENTRAT SI IEFTIN?
E BINE SA NU NE TOT DAM CU PAREREA SI SA NE M-AI DOCUMENTAM INAINTE DE A SPUNE PROSTII.O ZI BUNA SI NUMAI BINE TUTUROR!!!
CEI CARE APRECIAZA ,INTOTDEAUNA VOR FI APRECIATI...
rodilantos
Postat pe 20 Aprilie 2009 19:04
doctorii astia care fac si MLM...ei nu stiu ca nu au voie???ce ar spune colegiul medicilor daca s-ar afla pe acolo???sau fac MLM si doar isi spun "doctori"....???
4Life
Postat pe 27 Aprilie 2009 20:18
De la: TF_, la data 2009-04-27 20:18:02doctorii astia care fac si MLM...ei nu stiu ca nu au voie???ce ar spune colegiul medicilor daca s-ar afla pe acolo???sau fac MLM si doar isi spun "doctori"....???


TE-AI BAGAT SI TU IN SEAMA?FIECARE ARE DREPTUL SA ALEAGA SA FACA CE CREDE DE CUVIINTA SI NU ESTE OBLIGAT SA RAPORTEZE NIMANUI.E FOARTE USOR SA FIM (UNII SI SUNT DESTUL DE MULTI)RAUTACIOSI (CE CASTIGATI OARE?)DECAT SA FIM BUNI SI SA APRECIEM CAND CINEVA FACE O FAPTA BUNA,SA FIM MAI POZITIVI,INCERCATI CA NU DOARE DELOC,E CHESTIE DE MENTALITATE.
MLM ESTE PENTRU TOTI CEI CARE DAU SENS(VALOARE) VIETII SI CARE ACCEPTA PROPRIA LOR DEZVOLTARE.INCERCATI SA APROFUNDATI ACEST CONCEPT SI VA V-A FI MAI USOR SA INTELEGETI.
O ZI MINUNATA TUTUROR CU GANDURI SI REALIZARI FRUMOASE!!
rodilantos
Postat pe 28 Aprilie 2009 09:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concert Mozart Rock la Sala Palatului Exceptional! 3 De la: office_salinasusesi_ro 18 Martie 2010 21:15
slabeste sanatos cu herbalife 16 De la: gabriel_lva 2 Octombrie 2018 00:27
tepe cu produse pentru slabit 89 De la: ioanabragaru 20 Mai 2010 09:32
Cine va hrãni lumea? Nu Monsanto! 1 De la: danielatontsch 10 Octombrie 2008 13:37
NU RATA !!!ABSOLUT NOU IN ROMANIA !!! 1 De la: xviperstate 22 Octombrie 2009 21:00