Setari Cookie-uri

Aloe vera in diete

De 2 ori m-ai intrebat despre Ganoderma,cati compusi activi are si te asteptai probabil sa aiba doar vreo 10 ,nu? Nu te lega de Ganoderma,pt ca la orice capitol Ganoderma bate aloe vera. Ganoderma poate foarte usor sa refaca celulele bolnave si are efecte mult mai bune decat aloe vera.
Cum iti explici ca la oameni in varsta ,cu parul alb,dupa ce au consumat Ganoderma incepe sa le creasca par negru? Evident raspunsul este foarte simplu: se regenereaza celulele.Daca citesti tot ce scrie pe acel site o sa te convingi. Dar orice ar fi ,tu ramai mereu obsedat de aloe vera. Sa iti mai spun ca la Ganoderma exista cea mai sanatoasa cafea din lume ,cu cel mai mic continut de cofeina? Sau ca tot ei au unul dintre cele mai bune ceaiuri din lume,care se gaseste in cele mai mari ceainarii. Si poti sa te dai cu capul de toti peretii,ca nu vei gasi produse mai bune decat cele de la Ganoderma sau alta cafea mai sanatoasa. Esti un mic bebelus in lumea MLM-ului si poate mai discutam cand nu mai folosesti suzeta.
kudika051802
Postat pe 14 Iulie 2009 18:18
De la: healthy004282, la data 2009-07-14 17:45:31Daca faci afaceri cu preturile fara tva,poti sa te lasi de meserie. Oricine stie unde se duce Tva-ul,dar tu in lipsa de argumente,te fixezi pe o idee si incepi sa te dai destept. Pe romani nu ii intereseaza unde se duce Tva-ul,ci singurul lucru care conteaza pt ei este cat trebuie sa plateasca pt un gel de la Forever si raspunsul este doar unul: 19,12 euro daca se inscriu sau 26 euro daca nu se inscriu. Mai importante decat Consiliul Stiintific pt aloe sunt Consiliile care studiaza in ultima vreme calitatea unui produs de a fi BIO sau nu. Asta este mult mai important decat Consiliul pt aloe. Tot ce mi-ai spus tu sunt lucruri pe care le auzeam si eu la prezentari,prin 2005 spuse de oameni normali,nu de experti. Si ei normal ca sa atraga lumea,ridicau in slavi acest gel. Referitor la Ganoderma,mai ai de invatat: Avem dovezi si acte reale in care s-a tratat un caz de cancer si mai mult de atat persoana care a adus afacerea la noi a fost paralizata si consumand Ganoderma s-a facut bine,in mare parte si poate sa mearga normal,sa se miste. Degeaba ai 1000 principii active,daca ai cancer si nu te ajuta aloe vera cu absolut nimic. Si inca ceva: degeaba bati campii cu cifrele de afaceri,pt ca acelea sunt pt toate tarile la un loc. Tu calculeaza doar cifra de afaceri din Romania,ca la asta ne raportam,daca inca nu ai inteles. Si din cifrele tale de afaceri se vede ca numai banii te intereseaza. Nu asta conteaza,ci numarul celor care se inscriu la compania respectiva si sunt multumiti. 400 000 de inscrisi in 10 ani este f putin.

Da,fac afaceri cu tva si fara tva.Stiu ca se duce tva-ul la stat dar ma intereseaza cum sa-l folosesc,nu intru in detalii iti las tie placerea de a studia.Serios,cel mai important aviz este avizul Consiliului Stiintific International pentru Produsele pe BAZA de aloe vera.
Iata si pentru un ins ca tine explicatia:
Multe dintre produsele Forever poartã sigla Consiliului ªtiinþific Internaþional pentru Aloe. Iatã câteva date despre acest Consiliu ªtiinþific:
Înfiinþat în anul 1981, a avut drept obiectiv protejarea industriei de prelucrare a aloei împotriva concurenþei neloiale ºi a reglementãrilor inutile. În 1982, 25 de companii fãceau parte din acest consiliu, care a convenit asupra unui cod etic ºi a stabilit un program de inspectare ºi testare. Companiile ale cãror produse respectã înaltele standarde certificate, au dreptul de a aplica pe produsele lor sigla de aprobare din partea Consiliului ªtiinþific Internaþional pentru Aloe. Acest program de testare a început în anul 1985. Forever Living Products ºi Aloe Vera of America ºtiind cã aceste produse sunt de o calitate neegalatã, au solicitat testarea gelului de Aloe Vera în stare brutã, a produselor: Aloe Vera Juice, Aloe Vera Gel ºi Aloe Berry Nectar. La începutul anului 1986 s-a fãcut cunoscut cã produsele amintite mai sus erau primele produse care se conformau ºi chiar depãºeau înaltele standarde stabilite de Consiliul ªtiinþific Internaþional pentru Aloe, aprobându-se aplicarea Siglei de certificare pe aceste produse. Obiectivul firmei Forever Living Products a fost dintotdeauna sã fie lider în lume în industria de prelucrare a aloei, obþinând produse de cea mai bunã calitate. Pânã în prezent aceastã siglã a fost acordatã majoritãþii produselor FLP.
Forever Living Products este o companie internaþionalã care deserveºte multe categorii de clienþi, necunoscând limite de vârstã, sex sau culturã. Ca urmare, dupã aprobarea Consiliului ªtiinþific Internaþional pentru Aloe au urmat alte premii. Pe eticheta câtorva dintre produsele FLP se vede o literã K, simbol care este de fapt un calificativ Kosher, acordat produselor care se ridicã la nivelul unor standarde foarte severe de puritate ºi calitate. Existã multe grupãri religioase care privesc calificativul K drept un ghid pentru a alege produsele sigure ºi de bunã calitate. Mai târziu, Societatea Islamicã a testat un numãr de produse Forever Living ºi a certificat cã acestea sunt conforme cu toate cerinþele Societãþii privind calitatea ºi acceptabilitatea produselor. Aceste standarde sunt foarte înalte ºi demonstreazã în plus recunoaºterea mondialã a produselor
Referitor la ganoderma am sa revin in alt mesaj cu explicatia.Ma uit cu stupoare si citesc o aberatie mare cat firma abc,pai mai studentule"care esti" daca ganoderma este asa de faimoasa si vindeca cancerul la ce a mai scos abc-ul asta gel de aloe vera?Vreau si eu un raspuns de calitate ,pana acum am primit raspunsuri evazive.
enemgabriel
Postat pe 15 Iulie 2009 07:57
De la: healthy004282, la data 2009-07-14 17:53:52Ganoderma are peste 200 de principii active! Detalii pt cei interesati gasiti aici:

http://www.ganoterapie.best-hosting.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=158&Itemid=56

Sa observati ca lupta in special cu cancerul si celulele bolnave,de aceea nu este o mirare ca a reusit sa trateze un caz de cancer si unul de paralizie.

Produs cu ganoderma:
Ganoderma Gano Excel este produsã dintr-un amestec obtinut din cele 6 specii active de Ganoderma Lucidum. Ciuperca cu proprietati medicinale exceptionale,stimuleaza sistemul imunitar,regleaza presiunea arteriala, echilibreaza nivelul glicemiei, creste nivelul de oxigen din sange, previne formarea tumorilor maligne, este puternic antioxidanta, protejeaza ficatul, protejeaza organismul impotriva radiatiilor electromagnetice, reduce colesterolul si grasimile din sange, previne tromboza vasculara, echilibreaza metabolismul, revitalizeaza si energizeaza organismul, protejeaza impotriva alergiilor, este un detoxifiant puternic ºi faciliteazã procesul de vindecare.Mareste rezistenþa organismului la boli.Datoritã conþinutului ridicat de germaniu organic si valorii sale nutritive, este de 8-10 ori mai puternica decât Ginseng-ul.

Valoare farmacologicã: Polizaharide, Germaniu organic, Adenozine, Triterpenoide, Esenþã ganodermicã.

Capsule în cutie: 90

Ingrediente: Ganoderma Lucidum, 275mg/capsula

Mod de administrare: în funcþie de necesitãþi. 1-2 capsule de 1-2ori/zi pentru menþinere, 4-6 capsule/zi în caz de afecþiuni. Pentru copii jumãtate de dozaj.

Informaþii adiþionale: Se consuma obligatoriu 1,5-2 litri de lichid pe zi pentru a elimina toxinele din organism.Ganoderma nu are limitã de vârstã pt. consumatori. Nu are niciun efect secundar ºi se poate consuma paralel cu orice tratament alopat sau naturist. Totuºi nu se recomandã pt. copii sub 10 ani, deoarece nu au nevoie de detoxifiere prin Ganoderma.

Desi nu exista reactii adverse pot apare in primele 10 zile de administrare reactii de raspuns din partea organismului , manifestate prin dureri de cap,de picioare, chiar si edeme cand exista tulburari de circulatie sanguina.Nu intrerupeti administararea ,simptomele reflexe ale organismului vor dispare.


De ce sa aleg ganoderma de la firma cutare cand Forever Ginkgo plus are in componenta sa ca element secundar Ganoderma Lucydum:

FOREVER GINKGO PLUS
Numãrul de cod al produsului: 73.
Modul de prezentare: 60 tablete hexagonale ambalate în doze de masã plasticã inscripþionatã ºi sigilatã. Capacul este prevãzut cu sistem de siguranþã.
Termen de garanþie inscripþionat pe etichetã: 4 ani.
Produsul este avizat de Ministerul Sãnãtãþii din România.

Conþine: extract flavonoidic-triterpenic din Ginkgo biloba, reishi (Gonoderma lucidum), Schizandra chinensis, Polygonum multiflorum (remediu fo-ti), celulozã, celulozã microcristalinã, hidroipropilcelulozã, fosfat tricalcic, protide, grãsimi, hidraþi de carbon, acid stearic, sodiu croscaramelozic, fier, sodiu, potasiu, beta-caroten, riboflavinã, niacinã, lectine.
În produs se aflã, în esenþã, douã grupe de substanþe pe care cercetãtorii le considerã cele mai importante ºi mai eficiente.
Flavonoide:
1. flavone: luteolina, tricetina;
2. biflavone: amentoflavona, bilobetina, ginkgetina, izoginkgetina;
3. flavonoli: kaempferol, kaempferol-3-rutinozida, quercitina, quercitin-3-rutinozida).
Acestea au efect puternic antioxidant.
Terpenoide: (ginkgolide A, B, C, J, M) cu efect principal anticoagulant.
Frunzele ºi seminþele de ginkgo erau folosite încã din medicina chinezã anticã pentru tratarea astmului, a bolilor de plãmâni ºi pentru ameliorarea circulaþiei sanguine periferice ºi cerebrale.
Cercetãri recente i-au confirmat aceste efecte benefice. În China extractul de ginkgo este unul dintre cele mai cunoscute remedii natu¬rale, efectele sale fiind datorate conþinutului de flavonoide puternic antioxidante.
Contribuie la îmbunãtãþirea funcþiilor cerebrale (mai ales a capacitãþii de memorare), are efecte pozitive în stãrile depresive ºi anxioase, precum ºi în combaterea migrenelor.
Se utilizeazã în boli alergice, în astm. Are efect antitrombotic ºi normalizeazã tensiunea arterialã.
Este eficient în tratamentul bolilor renale ºi hepatice (hepatoprotector), impotenþã de diferite etiologii, scãderea acuitãþii vizuale ºi au¬ditive, sindromul Menier (ameþeli), diabet, tromboflebite ºi hemoroizi. Principiile active ale frunzei de Ginkgo biloba responsabile de acþiunea farmacologicã sunt: ginkgoflavoglucozidele ºi terpenele lactonice (ginkgolidele A, B, C ºi bilobalidele).
1. La nivel vascular are efect vaso-reglator, anti-agregant plachetar prin inhibarea factorului de activare plachetarã (PAF);
2. Amelioreazã fluxul sanguin cerebral;
3. Stimuleazã turn-over-ul neuromediatorilor (efect neurotonic);
4. În sindromul Raynaud, claudicaþie intermitentã (dureri provo¬cate de mers care apar în gambe ºi dispar la repaus, simptom al arteriopatiei obliterante de diferite cauze);
5. Amelioreazã metabolismul energetic bazal, stimulând cap¬tarea oxigenului ºi consumul aerob al glucozei;
6. Favorizeazã epurarea lactaþilor produºi catabolici celulari, reziduuri celulare;
7. Efect antioxidant prin blocarea formãrii de radicali liberi în special la nivelul sistemului nervos central;
8. Efect imuno-stimulator (prin lectinele conþinute);
9. Efect pozitiv pe forþa muºchiului cardiac, ameliorându-i irigarea;
10. Face suportabilã starea cotidianã de stres;
11. Creºte capacitatea de efort fizic ºi intelectual a organismului, respectiv a creierului;
12. Creºte viteza impulsului nervos (transmiterii sinaptice);
13. Exercitã control asupra tensiunii arteriale crescute;
14. Combate sindromul pre-menstrual.
Schisandra (Schisandra chinensis). Medicina tradiþionalã chinezã utilizeazã planta în cazuri de: tuse uscatã, astm bronºic, transpiraþii nocturne în TBC, diaree cronicã. Este utilizatã ºi ca tonic în oboseala cronicã. În ultimii 20 de ani, medicii chinezi au început utili¬zarea plantei în tratamentul hepatitei, bazându-se pe proprietatea hepato-protectoare a acesteia. Schisandra este un „adaptogen” recu¬noscut, având capacitatea de a creºte rezistenþa organismului faþã de boli, stres ºi infecþii; echilibreazã funcþiile organismului, protejeazã împotriva radiaþiilor ionizante, scade nivelul colesterolului în sânge.
Fo-ti este cunoscut în China ca un remediu tonic, regenerant, are efect antiaging. Tradiþia popularã chinezã îi atribuie calitãþile de a preveni încãrunþirea pãrului, dar ºi a apariþiei altor semne premature ale îmbãtrânirii. Aceeaºi tradiþie considerã cã acest remediu creºte fertili¬tatea ºi menþine forþa ºi vigoarea. Experimentele efectuate pe animale cu extract de Fo-ti demonstreazã o activitate anti-tumoralã. Consumul acestei plante dã o protecþie împotriva bolilor cardiace, având o acþiune anticoagulantã ºi hipotensoare.
Ciuperca Reishi (Ganoderma lucidum). Medicina tradiþionalã chinezã o utilizeazã datoritã proprietãþilor de reglare metabolicã ºi de favorizare a microcirculaþiei cerebrale. Mult timp a fost consideratã un adevãrat „elixir al vieþii”. Majoritatea þãrilor asiatice îi atribuie calitãþile de tonic, de antiaging (prevenirea îmbãtrânirii), comparabile cu cele ale Ginsengului. Oamenii de ºtiinþã constatã urmãtoarele efecte benefice ale ciupercii: regleazã nivelul glicemiei, scade nivelul colesterolului, relaxeazã muºchii cardiaci, stabilizeazã tensiunea arterialã, favori¬zeazã micro-circulaþia sanguinã cerebralã, este scavenger al radicalilor liberi, stimuleazã sistemul imunitar, are efect antiastmatic (astm de origine alergicã), scade retenþia lichidelor, este bacteriostatic, adjuvant în bolile neurologice cu tropism periferic, antialergic, antiinflamator.
Toate aceste proprietãþi benefice ale plantelor mai sus amintite sunt cumulate celor ale extractului obþinut din frunzele de Ginkgo biloba.
Preparatul Forever Ginkgo Plus are eficienþã deosebitã în aste¬nia fizicã ºi psihicã, în surmenaj, convalescenþã, hipovitaminoze, stãri alergice, efort fizic de lungã duratã, în aterosclerozã ºi diverse stãri patologice secundare acesteia: forme incipiente de demenþã senilã, Parkinson. În neurastenii ºi distonii neurovegetative, în stãri depresive (simptomatice, reactive, nevrotice), pavor nocturn (spaime nocturne).
Mai are efecte benefice ºi în ulcer gastro-duodenal.



Si ca explicatie ,de ce sa folosesc Ginkgo de la forever cu ganoderma:simplu are 210 mg de pulbere de ganoderma si este elementul secundar ca si compozitie al MINUNATULUI produs.
enemgabriel
Postat pe 15 Iulie 2009 08:12
De la: healthy004282, la data 2009-07-14 18:18:11De 2 ori m-ai intrebat despre Ganoderma,cati compusi activi are si te asteptai probabil sa aiba doar vreo 10 ,nu? Nu te lega de Ganoderma,pt ca la orice capitol Ganoderma bate aloe vera. Ganoderma poate foarte usor sa refaca celulele bolnave si are efecte mult mai bune decat aloe vera.
Cum iti explici ca la oameni in varsta ,cu parul alb,dupa ce au consumat Ganoderma incepe sa le creasca par negru? Evident raspunsul este foarte simplu: se regenereaza celulele.Daca citesti tot ce scrie pe acel site o sa te convingi. Dar orice ar fi ,tu ramai mereu obsedat de aloe vera. Sa iti mai spun ca la Ganoderma exista cea mai sanatoasa cafea din lume ,cu cel mai mic continut de cofeina? Sau ca tot ei au unul dintre cele mai bune ceaiuri din lume,care se gaseste in cele mai mari ceainarii. Si poti sa te dai cu capul de toti peretii,ca nu vei gasi produse mai bune decat cele de la Ganoderma sau alta cafea mai sanatoasa. Esti un mic bebelus in lumea MLM-ului si poate mai discutam cand nu mai folosesti suzeta.

Pe bune ,fara sa folosesti vopsea de par,super in curand o sa primesti premiul nobel in inventie,esti tare,mincinos.
enemgabriel
Postat pe 15 Iulie 2009 08:17
acum cateva seri un farmacist spunea despre aloie vera ca nu vindeca cancerul cum fac reclama toti care vand
belami
Postat pe 15 Iulie 2009 08:31
De la: bel60, la data 2009-07-15 08:31:30acum cateva seri un farmacist spunea despre aloie vera ca nu vindeca cancerul cum fac reclama toti care vand

Ce treaba are farmacia cu suplimentele nutritive,in plus aloe vera contine 3 agenti ANTITUMORALI,nu stiu daca vindeca cancerul dar sunt sigur ca poate inhiba celulele canceroase.Vezi tu asta fac eu aici pe forum,ofer informatii reale nu ma uit in gura unora care habar nu au de suplimentele nutritive si asta incerc sa transmit prin mesajele mele,nu voi lasa niciodata excrocii sa ne conduca vietile si banii.
enemgabriel
Postat pe 15 Iulie 2009 08:38
ALOE VERA BIO- ARE GRIJA DE SANATATEA TA !


Efecte si actiuni :
-asupra stomacului si intestinelor-neutralizeaza acizi,regleaza aciditatea,combate diareea,elimina toxinele,regleaza PH-ul,inlatura constipatia
-asupra bolilor de inima-efect asupra anginei pectorale,scade colesterolul,previne diabetul
-asupra tumorilor maligne,benigne si asupra cancerului pulmonar
-asupra sistemului imunitar
-asupra afectiunilor reumatismale
-asupra diabetului
-asupra afectiunilor oculare
-asupra arsurilor
-asupra radiatiilor solare
-asupra psoriazisului vulgaris

CONTACT : Cristina STOICA
Tel. : 0766808606
cristinna119
Postat pe 15 Iulie 2009 10:13
De la: cristinna119, la data 2009-07-15 10:13:49ALOE VERA BIO- ARE GRIJA DE SANATATEA TA !


Efecte si actiuni :
-asupra stomacului si intestinelor-neutralizeaza acizi,regleaza aciditatea,combate diareea,elimina toxinele,regleaza PH-ul,inlatura constipatia
-asupra bolilor de inima-efect asupra anginei pectorale,scade colesterolul,previne diabetul
-asupra tumorilor maligne,benigne si asupra cancerului pulmonar
-asupra sistemului imunitar
-asupra afectiunilor reumatismale
-asupra diabetului
-asupra afectiunilor oculare
-asupra arsurilor
-asupra radiatiilor solare
-asupra psoriazisului vulgaris

CONTACT : Cristina STOICA
Tel. : 0766808606

Acest gel de aloe vera de la firma abc nu indeplineste conditiile de concentratie ,puritate si calitate,este de o calitate indoielnica.Imi pare rau pentru domnia voastra dar ne mintiti cu nerusinare,uite asa defaimati imaginea acestei miraculoase plante ,prin folosirea numelui vreti sa denigrati calitatea ei .
http://www.iasc.org/
enemgabriel
Postat pe 15 Iulie 2009 10:20
Cazul cu firele de par negre este caz real,este vorba despre tatal unei cunostinte si cazurile tratate de cancer si paralizie sunt la fel de reale, indiferent ca iti convine sau nu. In vecii vecilor aloe vera nu are puterea sa vindece cancerul,decat doar daca este in faza initiala,abia aparut. Si vad ca ajungi sa iti dai singur cu pumnii in cap si sa te contrazici. Tu singur spui ca decat sa consumi ganoderma,mai bine consumi un produs care are prin el putina ganoderma. Este exact acelasi lucru ca si cum as spune eu ca prefer sa consum un produs de la alta companie care are aloe vera prin el. Sau tu uiti ce scrii de la o zi la alta? Si te asigur ca produsul respectiv are mai multa aloe vera in el decat cel de la Forever. Dar tu esti obsedat.Mai ai de spus un singur lucru: ai fi in stare sa spui ca in bidoanele de aloe de le Forever exista mai multa aloe vera decat in planta reala de pe plantatii. Esti un obsedat distrus. Si iti repet: oricat de bun este sau va fi un produs ,mereu se va produce altul si mai bun.Asta e o lege a vietii,pe care nu ai invatat-o.
kudika051802
Postat pe 15 Iulie 2009 11:55
Sunt obsedat de prosti,si tu esti unul dintre ei.Ceea ce spui tu la sfarsitul mesajului este o prostie mai mare decat tine,o sa fabrice astia de la abc un gel cu o concentratie mei mare edecat cea reala din frunza.Ceea ce vinzi tu gogule este apa chioara.Sa ne postezi si noua analizele la oamenii aia cu cancer vindecat si cu parul vopsit.Mai ai probleme si de interpretare,popt spune ca esti foarte frustrat,ce sa- i faci e greu sa vinzi gumoaie oamenilor.
enemgabriel
Postat pe 15 Iulie 2009 14:55
BLA BLA BLA BLA BLA BLA!!!! Astea sunt cuvintele tale,altceva nu mai stii. Nu am nici cea mai mica frustrare.Tu inca nu ai inteles ca eu lucrez in alte domenii si castig bani din alte afaceri mai bune decat MLM.Sunt inscris la aceste companii doar ca sa consum produse,nu fac afaceri,chiar daca am mai multi inscrisi,ei se inscriu datorita echipei initiale. Nu ma intereseaza sa promovez produsele de la o anumita companie. Daca era asa,nu intram pe forum,pt ca sunt alte metode mult mai profitabile de promovat. Nu pot posta pe orice site datele si analizele persoanei respective,atata vreme cat nu am acceptul acelei persoane. Cine doreste detalii despre aceste cazuri reale, le va primi personal de la acea persoana prin intermediul meu. Vindeca aloe vera cancerul cand vor zbura porcii! Si ca sa mai spun ceva in incheiere: mai importanta decat aloe vera este alt produs care ajuta mult mai bine. Poti sa te documentezi si tu sa vezi parerea unanima a medicilor: in peste 90% cazuri moartea incepe din colon. Si cel mai bun produs care curata colonul se numeste Curatitor Colon. Si iarasi aloe vera in veci nu are puterea sa dizolve materia care devine toxica si aproape osoasa adunata in colon. Aloe ajuta in unele cazuri,dar sunt alte produse mult mai bune.
kudika051802
Postat pe 15 Iulie 2009 18:49
De la: healthy004282, la data 2009-07-15 18:49:13BLA BLA BLA BLA BLA BLA!!!! Astea sunt cuvintele tale,altceva nu mai stii. Nu am nici cea mai mica frustrare.Tu inca nu ai inteles ca eu lucrez in alte domenii si castig bani din alte afaceri mai bune decat MLM.Sunt inscris la aceste companii doar ca sa consum produse,nu fac afaceri,chiar daca am mai multi inscrisi,ei se inscriu datorita echipei initiale. Nu ma intereseaza sa promovez produsele de la o anumita companie. Daca era asa,nu intram pe forum,pt ca sunt alte metode mult mai profitabile de promovat. Nu pot posta pe orice site datele si analizele persoanei respective,atata vreme cat nu am acceptul acelei persoane. Cine doreste detalii despre aceste cazuri reale, le va primi personal de la acea persoana prin intermediul meu. Vindeca aloe vera cancerul cand vor zbura porcii! Si ca sa mai spun ceva in incheiere: mai importanta decat aloe vera este alt produs care ajuta mult mai bine. Poti sa te documentezi si tu sa vezi parerea unanima a medicilor: in peste 90% cazuri moartea incepe din colon. Si cel mai bun produs care curata colonul se numeste Curatitor Colon. Si iarasi aloe vera in veci nu are puterea sa dizolve materia care devine toxica si aproape osoasa adunata in colon. Aloe ajuta in unele cazuri,dar sunt alte produse mult mai bune.

Mai bun ca asta nu este:http://www.youtube.com/watch?v=O94SyQAgRdU&feature=channel_page
enemgabriel
Postat pe 15 Iulie 2009 21:58
Mai jos este adresa unde este descrisa actiunea acestui produs : CURATITOR COLON :

http://www.mamanatura.ro/product_info.php?products_id=10011514&view=&osCsid=44r4m3llr0rers2cne9ihtlcv3

Fiecare persoana este libera sa aleaga.
kudika051802
Postat pe 15 Iulie 2009 23:18
Si un alt produs UNIC in lume :

http://www.naturavindeca.ro/produsmiraculosolimpiqstemxcell3030capsule-p-165.html?osCsid=rjld3cif698nb1fmh68edkokl3

http://www.naturavindeca.ro/-i-13.html

Urmariti si materialele video si observati diferitele cazuri de sanatate care usor usor s-au vindecat.

Am uitat sa spun despre vecina mea ,o doamna la vreo 55 ani,care din pacate are cancer si este inscrisa de multi ani la Forever si a consumat zeci de borcane din aloe fara nici un efect. Degeaba un produs contine agenti antitumorali,daca pe cazuri concrete nu au nici un efect.

Daca vindeca aloe vera orice boala,nu mai vedeai alte produse pe piata si prin farmacii,decat numai aloe. Dar sunt produse mult mai bune decat aloe pentru afectiuni foarte grave. Mai este un caz al unei fete care era inscrisa la Forever si a murit,desi consuma produse de la aceasta "minunata" companie. Si atunci te intrebi: de ce la ea nu a avut nici un efect ? Pentru ca asta este aloe,un produs bunicel,dar nu este genial. Si oricine poate intelege acest lucru.
kudika051802
Postat pe 16 Iulie 2009 00:04
Bai studentule am ajuns la concluzia ca multi analfabeti ca tine au terminat facultatea si nu stiu ce inseamna preventia,o confundati cu tratarea sau mai rau cu vindecarea.Cat despre vecina ta cu cancer sau chiar fata aia de a murit ,nu cred ca aloe vera era un fel de Dumnezeu,asa ca pana la a dovedi minciunile postate poate ne spui de ce aloe vera este cea mai complexa planta din punct de vedere al compozitiei nutritionale si poate ne spui si de ce 10 milioane de consumatori o folosesc?
enemgabriel
Postat pe 16 Iulie 2009 16:00
Eu vad ca din 10 randuri intelegi doar un cuvant...
E normal ca aloe are un efect bunicel in preventie,dar ce facem cu persoanele deja bolnave? Vad ca pe tine aceasta categorie nu te intereseaza. Si las mai jos adresa unui site in care oricine poate citi despre Ganoderma si cat de eficienta este chiar si in cazurile bolilor avansate. Citeste pe net despre Germaniu Organic care este continut in Ganoderma si sa vezi cate efecte benefice are. Eu sunt de acord ca si aloe vera face bine,dar la nr de utilizatori,Ganoderma o intrece.Gandeste-te numai cati chinezi o folosesc de mii de ani. Nu are sens sa ne certam aiurea. Si degeaba te legi de facultate,pt ca esti pe dinafara. Si o sa dai in Paranoia daca tu vrei sa convingi lumea ca pentru orice problema,este buna aloe vera. Cam atat am avut de spus pe acest forum. Am incercat sa le ofer oamenilor cu capul pe umeri niste adevaruri si adrese unde pot citi singuri si trage concluziile si fiecare va alege ceea ce este mai bine pt el.

http://www.ganoexcel.com.ro/boli.php

http://www.mlmlifestyle.ro/ganoderma_lucidum.htm

Proprietãþile medicale ale Ganodermei

În urma experimetelor clinice efectuate de dr. Shigeru Yuki s-a dovedit cã Ganoderma îºi datoreazã eficienþa proprietãþilor sale de bazã, adicã:

* scade nivelul de colesterol din sânge ºi cantitatea de grãsimi
* scade nivelul zahãrului din sânge ºi reface funcþiile pancreasului
* scade nivelul lipidelor ºi stabilizeazã membrana celulelor roºii
* adenozina din Ganoderma scade numãrul plachetelor din sânge ºi împiedicã tromboza
* îmbunãtãþeºte funcþia cortexului ºi a glandelor determinând menþinerea echilibrului endocrin
* creºte capacitatea naturalã de vindecare a organismului, ajutã corpul sã îºi formeze un sistem imunitar puternic
* împiedicã degenerarea celulelor din þesuturi
* împiedicã apariþia senilitãþii prin menþinerea unei stãri de tinereþe
* reduce efectele secundare ale medicamentelor antihipertensive
* împiedicã degenerarea organelor
* împiedicã apariþia alergiilor datorate antigenelor prin inhibarea celulelor producãtoare de histaminã
* împiedicã ºi trateazã cancerul ºi inhibã metastaza celularã
* normalizeazã pânã la împiedicare degenerarea tisularã
* împiedicã moartea subitã a pacienþilor de cancer, datoratã embolismului
* inhibã tromboza ºi celulele trombocitare de pe pereþii care înconjoarã þesuturile ºi eliminã blocajele datorate medicaþiei anticanceroase, sporeºte efectul acestor medicamente
* uºureazã durerile provocate de cancer

Ganoderma Lucidum are o istorie în Asia de peste 5000 ani. Ganoderma e consideratã "Regele Plantelor", "Planta tinereþii" sau "Planta lui Dumnezeu" ºi e cunoscutã ca planta cu putere de detoxifiere rapidã.
Nu contine Chimicale, Pesticide sau Hormoni.
Procesul de producþie dispune de cea mai sofisticatã tehnologie la toate nivelurile: cultivare, procesare, calitate ºi desfacere.
kudika051802
Postat pe 16 Iulie 2009 21:21
Si va mai las un link :

http://www.ganoexcel.com/ro/corporate_overview.html

Cu totii puteti citi ca multe persoane considera Ganoderma :
"Cea mai puternicã plantã din lume".

Forever are 10 milioane de consumatori si a ajuns in peste 100 de tari dupa 30 ani ,in timp ce GanoExcel are abia 14 ani de la fondare si are 6 milioane de consumatori. Si in cativa ani va depasi 100 tari. Iar Romania ( pentru cine nu stie) este prima tara din Europa in care a aparut Ganoderma. Concluzia este ca in 2 -3 ani Ganoderma va intrece nr utilizatorilor de aloe. Deci ei vor reusi in 15-16 ani ceea ce a reusit Forever in 30 ani. Fiecare trage concluziile.
Credeai ca impresionezi pe cineva cu Istoria Forever? Ganoderma in 30 ani va avea poate 50 milioane de utilizatori,pt ca printre produse exista si 5 sortimente de cafea sanatoasa si majoritatea oamenilor din lumea aceasta beau cafea. VA doresc numai bine si MULTA MULTA SANATATE!!!
kudika051802
Postat pe 16 Iulie 2009 21:33
dragii mei, daca nu folositi produsele forever, nu mai vb atatea prostii, trebuie sa incerci ca sa iti dai o parere. eu am luat suplimente nutritive de cand eram gravida in luna3, baaitul meu are 1an si 10 luni, si de atata timp bea gel de aloe vera, 60 ml zilnic, plus ca folosec tot de atata timp toate produsele lor, am salbit cu programul lor, mi-am refacut tenul cu cremele si mastile lor, ma simt f bine eu si familia mea cu suplimentele lor, asa ca daca nu stiti ce fac produsele forever , vedeti-va de treaba voastra si continuati sa consumati ce stiti voi ca sunt buna, cica, asa numite bauturi cu aloe vera care sunt niste porcarii, faceti comparatie pe eticheta intre ele si veti vedea. cine este destept stie ce trebuie sa consume- forever.pa.
healthy004465
Postat pe 16 Iulie 2009 23:02
De la: healthy004282, la data 2009-07-16 21:21:48Eu vad ca din 10 randuri intelegi doar un cuvant...
E normal ca aloe are un efect bunicel in preventie,dar ce facem cu persoanele deja bolnave? Vad ca pe tine aceasta categorie nu te intereseaza. Si las mai jos adresa unui site in care oricine poate citi despre Ganoderma si cat de eficienta este chiar si in cazurile bolilor avansate. Citeste pe net despre Germaniu Organic care este continut in Ganoderma si sa vezi cate efecte benefice are. Eu sunt de acord ca si aloe vera face bine,dar la nr de utilizatori,Ganoderma o intrece.Gandeste-te numai cati chinezi o folosesc de mii de ani. Nu are sens sa ne certam aiurea. Si degeaba te legi de facultate,pt ca esti pe dinafara. Si o sa dai in Paranoia daca tu vrei sa convingi lumea ca pentru orice problema,este buna aloe vera. Cam atat am avut de spus pe acest forum. Am incercat sa le ofer oamenilor cu capul pe umeri niste adevaruri si adrese unde pot citi singuri si trage concluziile si fiecare va alege ceea ce este mai bine pt el.

http://www.ganoexcel.com.ro/boli.php

http://www.mlmlifestyle.ro/ganoderma_lucidum.htm

Proprietãþile medicale ale Ganodermei

În urma experimetelor clinice efectuate de dr. Shigeru Yuki s-a dovedit cã Ganoderma îºi datoreazã eficienþa proprietãþilor sale de bazã, adicã:

* scade nivelul de colesterol din sânge ºi cantitatea de grãsimi
* scade nivelul zahãrului din sânge ºi reface funcþiile pancreasului
* scade nivelul lipidelor ºi stabilizeazã membrana celulelor roºii
* adenozina din Ganoderma scade numãrul plachetelor din sânge ºi împiedicã tromboza
* îmbunãtãþeºte funcþia cortexului ºi a glandelor determinând menþinerea echilibrului endocrin
* creºte capacitatea naturalã de vindecare a organismului, ajutã corpul sã îºi formeze un sistem imunitar puternic
* împiedicã degenerarea celulelor din þesuturi
* împiedicã apariþia senilitãþii prin menþinerea unei stãri de tinereþe
* reduce efectele secundare ale medicamentelor antihipertensive
* împiedicã degenerarea organelor
* împiedicã apariþia alergiilor datorate antigenelor prin inhibarea celulelor producãtoare de histaminã
* împiedicã ºi trateazã cancerul ºi inhibã metastaza celularã
* normalizeazã pânã la împiedicare degenerarea tisularã
* împiedicã moartea subitã a pacienþilor de cancer, datoratã embolismului
* inhibã tromboza ºi celulele trombocitare de pe pereþii care înconjoarã þesuturile ºi eliminã blocajele datorate medicaþiei anticanceroase, sporeºte efectul acestor medicamente
* uºureazã durerile provocate de cancer

Ganoderma Lucidum are o istorie în Asia de peste 5000 ani. Ganoderma e consideratã "Regele Plantelor", "Planta tinereþii" sau "Planta lui Dumnezeu" ºi e cunoscutã ca planta cu putere de detoxifiere rapidã.
Nu contine Chimicale, Pesticide sau Hormoni.
Procesul de producþie dispune de cea mai sofisticatã tehnologie la toate nivelurile: cultivare, procesare, calitate ºi desfacere.

Studentule,ganoderma nu este o planta.
enemgabriel
Postat pe 17 Iulie 2009 08:23
De la: healthy004282, la data 2009-07-16 21:33:36Si va mai las un link :

http://www.ganoexcel.com/ro/corporate_overview.html

Cu totii puteti citi ca multe persoane considera Ganoderma :
"Cea mai puternicã plantã din lume".

Forever are 10 milioane de consumatori si a ajuns in peste 100 de tari dupa 30 ani ,in timp ce GanoExcel are abia 14 ani de la fondare si are 6 milioane de consumatori. Si in cativa ani va depasi 100 tari. Iar Romania ( pentru cine nu stie) este prima tara din Europa in care a aparut Ganoderma. Concluzia este ca in 2 -3 ani Ganoderma va intrece nr utilizatorilor de aloe. Deci ei vor reusi in 15-16 ani ceea ce a reusit Forever in 30 ani. Fiecare trage concluziile.
Credeai ca impresionezi pe cineva cu Istoria Forever? Ganoderma in 30 ani va avea poate 50 milioane de utilizatori,pt ca printre produse exista si 5 sortimente de cafea sanatoasa si majoritatea oamenilor din lumea aceasta beau cafea. VA doresc numai bine si MULTA MULTA SANATATE!!!

Chimistule de renume mondial,poate ne spui si noua de ce contine pasta de dinti de la firma asta de cafea guma de xantan si din ce este extrasa?
enemgabriel
Postat pe 17 Iulie 2009 08:25
De la: healthy004465, la data 2009-07-16 23:02:18dragii mei, daca nu folositi produsele forever, nu mai vb atatea prostii, trebuie sa incerci ca sa iti dai o parere. eu am luat suplimente nutritive de cand eram gravida in luna3, baaitul meu are 1an si 10 luni, si de atata timp bea gel de aloe vera, 60 ml zilnic, plus ca folosec tot de atata timp toate produsele lor, am salbit cu programul lor, mi-am refacut tenul cu cremele si mastile lor, ma simt f bine eu si familia mea cu suplimentele lor, asa ca daca nu stiti ce fac produsele forever , vedeti-va de treaba voastra si continuati sa consumati ce stiti voi ca sunt buna, cica, asa numite bauturi cu aloe vera care sunt niste porcarii, faceti comparatie pe eticheta intre ele si veti vedea. cine este destept stie ce trebuie sa consume- forever.pa.

Subscriu.
enemgabriel
Postat pe 17 Iulie 2009 08:27
Buna.Nu stiu de ce ai asa parere buna despre Ganoderma dar pot sa iti spun cu inama deschisa ca e o mare prostie.Am luat si eu pentru ca sora mea m-a innebunit.Dupa o luna sau 2 de cand luam mi-am facut intamplator niste analize si mi s-a descoperit prolactina foarte mare.Prolactina e un hormon pe care il genereaza glanda hipofiza.Daaca e prea mare atunci inhiba ovulatia.Am dat 300 de euro pe tratament pentru a o aduce la limite normale.
Dupa 3 luni m-a sunat sora mea si mi-a zis ca si ei iau descoperit prolactina mare ea fiind consumatoare de ganoderma sub diferite forme: cafea,pastile.
Mi-am luat o lectie foarte importanta: NU MAI IAU NIMIC PANA NU VERIFIC LA UN DOCTOR.
Terminati cu prostiile.Mergeti la doctor cand vreti sa luati ceva.
raluca_123
Postat pe 17 Iulie 2009 09:24
De la: healthy004465, la data 2009-07-16 23:02:18

dragii mei, daca nu folositi produsele forever, nu mai vb atatea prostii, trebuie sa incerci ca sa iti dai o parere. eu am luat suplimente nutritive de cand eram gravida in luna3, baaitul meu are 1an si 10 luni, si de atata timp bea gel de aloe vera, 60 ml zilnic, plus ca folosec tot de atata timp toate produsele lor, am salbit cu programul lor, mi-am refacut tenul cu cremele si mastile lor, ma simt f bine eu si familia mea cu suplimentele lor, asa ca daca nu stiti ce fac produsele forever , vedeti-va de treaba voastra si continuati sa consumati ce stiti voi ca sunt buna, cica, asa numite bauturi cu aloe vera care sunt niste porcarii, faceti comparatie pe eticheta intre ele si veti vedea. cine este destept stie ce trebuie sa consume- forever.pa.

bla, bla, bla....cred ca le comercializezi de esti asa o sustinatoare infocata.....
sagara_laksami
Postat pe 17 Iulie 2009 09:40
Buna.Nu stiu de ce ai asa parere buna despre Ganoderma dar pot sa iti spun cu inama deschisa ca e o mare prostie.Am luat si eu pentru ca sora mea m-a innebunit.Dupa o luna sau 2 de cand luam mi-am facut intamplator niste analize si mi s-a descoperit prolactina foarte mare.Prolactina e un hormon pe care il genereaza glanda hipofiza.Daaca e prea mare atunci inhiba ovulatia.Am dat 300 de euro pe tratament pentru a o aduce la limite normale.
Dupa 3 luni m-a sunat sora mea si mi-a zis ca si ei iau descoperit prolactina mare ea fiind consumatoare de ganoderma sub diferite forme: cafea,pastile.
Mi-am luat o lectie foarte importanta: NU MAI IAU NIMIC PANA NU VERIFIC LA UN DOCTOR.
Terminati cu prostiile.Mergeti la doctor cand vreti sa luati ceva.

subscriu !!!! toate produsele astea "foarte naturale,foarte ecologice,foarte bla, bla, bla....iti fac bine intr-o parte dar si dezechilibreaza altundeva organismul!!! asa ca daca nu esti "fortat de imprejurari" sa apelezi la ele (ca dealtfel si la medicina alopata) mai bine stai in banca ta! am mai observat si faptul ca cei mai infocati sustinatori ai acestor produse naturiste sunt cei care le comercializeaza!!!cum ar putea fi altfel????
sagara_laksami
Postat pe 17 Iulie 2009 09:46
De la: sagara_laksami, la data 2009-07-17 09:40:42De la: healthy004465, la data 2009-07-16 23:02:18

dragii mei, daca nu folositi produsele forever, nu mai vb atatea prostii, trebuie sa incerci ca sa iti dai o parere. eu am luat suplimente nutritive de cand eram gravida in luna3, baaitul meu are 1an si 10 luni, si de atata timp bea gel de aloe vera, 60 ml zilnic, plus ca folosec tot de atata timp toate produsele lor, am salbit cu programul lor, mi-am refacut tenul cu cremele si mastile lor, ma simt f bine eu si familia mea cu suplimentele lor, asa ca daca nu stiti ce fac produsele forever , vedeti-va de treaba voastra si continuati sa consumati ce stiti voi ca sunt buna, cica, asa numite bauturi cu aloe vera care sunt niste porcarii, faceti comparatie pe eticheta intre ele si veti vedea. cine este destept stie ce trebuie sa consume- forever.pa.

bla, bla, bla....cred ca le comercializezi de esti asa o sustinatoare infocata.....

Am si eu o intrebare mai logica decat raspunsul tau invidios:Cu ce te deranjeaza?Nu mai merg avonul,oriflame,amway si altele?Nu vad logica la raspunsul tau incomplet.
enemgabriel
Postat pe 17 Iulie 2009 11:30
De la: sagara_laksami, la data 2009-07-17 09:46:20Buna.Nu stiu de ce ai asa parere buna despre Ganoderma dar pot sa iti spun cu inama deschisa ca e o mare prostie.Am luat si eu pentru ca sora mea m-a innebunit.Dupa o luna sau 2 de cand luam mi-am facut intamplator niste analize si mi s-a descoperit prolactina foarte mare.Prolactina e un hormon pe care il genereaza glanda hipofiza.Daaca e prea mare atunci inhiba ovulatia.Am dat 300 de euro pe tratament pentru a o aduce la limite normale.
Dupa 3 luni m-a sunat sora mea si mi-a zis ca si ei iau descoperit prolactina mare ea fiind consumatoare de ganoderma sub diferite forme: cafea,pastile.
Mi-am luat o lectie foarte importanta: NU MAI IAU NIMIC PANA NU VERIFIC LA UN DOCTOR.
Terminati cu prostiile.Mergeti la doctor cand vreti sa luati ceva.

subscriu !!!! toate produsele astea "foarte naturale,foarte ecologice,foarte bla, bla, bla....iti fac bine intr-o parte dar si dezechilibreaza altundeva organismul!!! asa ca daca nu esti "fortat de imprejurari" sa apelezi la ele (ca dealtfel si la medicina alopata) mai bine stai in banca ta! am mai observat si faptul ca cei mai infocati sustinatori ai acestor produse naturiste sunt cei care le comercializeaza!!!cum ar putea fi altfel????

Ai si argumente in ceea ce expui?
Ne poti spune un "combustibil" mai bun decat suplimentele nutritive naturale?
Cu ce se hraneste organismul tau sau al altora?
Am observat ca cei ce sunt frustrati reactioneaza in acelasi mod ,ca al tau.
enemgabriel
Postat pe 17 Iulie 2009 11:32
RUSINE!!! Cum poti sa spui ca Ganoderma nu este planta? Rade lumea de tine! Iar te-am prins cu lectia neinvatata! Ce scoala ai facut? Intreaba orice botanist si vei invata mai bine alta data!

CLASIFICAREA PLANTELOR :

1)ANGIOSPERMELE - Sunt plantele cele mai evoluate si cele mai raspandite de pe suprafata Pamantului. Ele sunt variate si au o alcatuire completa care le ajuta sa se acomodeze in diverse conditii de viata. In general ele sunt cunoscute dupa faptul ca au semintele inchise in fruct. Ele se inpart in doua categorii: Angiosperme dicotiledonate adica sunt plante care au samanta doua cotiledoane; monocotiledonate adica sunt plantele care au samanta un singur cotiledon;

2) GIMNOSPERMELE - Cu mai bine de 220 milioane ani in urma, flora terestra era dominata de aceste plante cu flori primitive. Coniferele cresc cel mai bine in regiuni inalte de deal si de munte. Gimnosperme Cu frunze care cad; Cu frunze care nu cad

3) PLANTELE CARNIVORE - Sunt miracole ale naturii. Traiesc in locuri unde solul este sarac in substante nutritive, fiind nevoie sa supravietuiasca printr-o strategie unica in lumea plantelor: captereaza animale vii pe care le “consuma”. Sunt grupate in 6 familii, care cuprind 450 de specii, putand fi gasite in toate partile lumii.Unul din reprezentantii genului Nepenthes are un ulcior atat de mare, incat chiar si un sobolan sau o pasarea ar incapea in el.Multe plante carnivore poseda o capcana cu arc, actionata de o excitatie electrica produsa in planta.Ulciorul lui Sarracenia in forma de trompeta poate avea un metru lungime.

4) CIUPERCILE - Deoarece din ciuperci lipseste clorofila, substanta care ajuta plantele verzi sa-si produca singure hrana folosind energia luminii solare, ele nu se pot hrani singure. Se hranesc cu resturi de materie aflate in descompunere sau traiesc pe seama altor organisme vii. Unele ciuperci au marime microscopica, altele sunt mari si aratoase. Trufa este o ciuperca comestibila folosita in gatit si constituie o delicatesa in multe parti ale lumii. Aspectul exterior al diferitelor specii de ciperci este foarte divers, de la ciupercile mari pana la mucegaiul de paine veche. Ciupercile reprezinta o grupa deosebit de importanta a plantelor fiind ca pot provoca multe boli atat la plante cat si la animale(Este vorba aici despre ciupercile otravitoare). Cu ajutorul lor insa se pot vindeca si multe boli. Unul dintre cele mai cunoscute antibiotice, penicilina, se obtine din ciuperci. Cei mai multi fungi se inmultesc producand celule mici numite spori care sunt purtati usor de vant pe cand altii se reproduc cu ajutorul hifelor care se unesc pentru a schimba materialul genetic. In conditii prielnice se produc corpuri roditoare care la randul lor elibereaza spori.

5)ALGELE - Sunt plante acvatice sau semiacvatice simple care se gasesc in multe lacuri, paraie si oceane, sau in conditii umede pe uscat. Impreuna cu animalele mici ele formeaza planctonul oceanelor si sunt sursa primara de hrana a pestilor. Unele sunt celule simple avand diametrul de aproximativ 0,01mm, altele sunt mari si complexe: unele alge marine pot atinge o lungime de 100m.Algele sunt o asociatie relativ libera de organisme care sunt clasificate in functie de trasaturi, precum diferentele de pigmentatie si de compozitie a peretelui celular. Exista aproximativ 20.000 de specii de alge care se intalnesc in aproape toate habitatele unde poate sa patrunda lumina. Ele cresc pe banchize (tolerand si izvoarele calde cu temperaturi de pana la 185*F) sau chiar in lacurile sarate. Algele albastre-verzi se numesc astfel deoarece un pigment , ficocianina, mascheaza partial clorofila verde la majoritatea speciilor. Celulele acestor alge sunt de obicei mai mari si mai complexe decat celulele bacteriene , dar nu au niciodata flageli si adesea cresc in lanturi sau filamente lungi. Ele fotosintetiseaza pentru a extrage energie de la soare intre timp eliminand oxigen. Celula algei albastre-verzi nu contine cloroplaste (organitele in care are loc fotosinteza) pigmentii fiind limitati la placi membranoase numite tilacoizi. Deoarece fotosintetizeaza, algele albasrte-verzi nu secreta enzimele necesare descompunerii materialelor organice complexe precum bacteriile.

Sa inveti lectia pentru data viitoare!!!

Legat de pasta de dinti ,chiar daca ar contine niste E-uri,cu ea doar ne spalam,nu ajunge in interiorul organismului. Exact cum First-ul de la Forever nu este recomandat sa fie folosit in interiorul corpului.

Fata care a postat comentariul de mai sus are dreptate: chiar daca sunt naturale,in timpul tratamentului trebuie consultat medicul ,ca sa se cunoasca in orice moment cum evolueaza acesta. Deoarece exista si cazuri mai rare in care un produs ,oricat de bun ar fi,are efecte mai putin bune la o persoana. Uitati-va pe site-ul de mai jos sa vedeti ca civilizatiile de acum 2000 ani venerau aceasta planta si timp de 1000 de ani au tinut-o ascunsa ,pentru a fi folosita doar de marii imparati si regi ai vremii. Si majoritatea oamenilor o considera " CEA MAI PUTERNICA PLANTA DIN LUME". Dar pe fiecare organism are un efect. Exact ca un parfum: la o persoana un parfum poate persista o zi si la alta persoana acelasi parfum poate persista doar 2 ore. Depinde de fiecare persoana in parte.

Va doresc multa sanatate si o vara cat mai placuta!

Ene ai nota 2 pe ziua de azi la Biologie! Rusine! Inainte de a mai scrie tampenii pe forum,mai documenteaza-te si mai invata unele lucruri. Este o mare diferenta intre esenta si aparenta!
kudika051802
Postat pe 17 Iulie 2009 17:54

Te rog sa-mi raspunzi la urmatoarea intrebare:
de ce japonezii sunt pe locul 1 ca si consumatori ai produselor de la firma FOREVER LIVING PRODUCTS?
1) Pentru ca produsele nu se ridica la inaltele lor standarde?
2) Pentru ca-i < iubesc > pe americani?
Te rog sa nu mai improsti cu noroi.Nu da bine imaginii tale si nu vei reusi cu ganoderma cum nu ai reusit in FOREVER. In forever reusesc numai oamenii care pun suflet in ceea ce fac.Produsele de exceptie sunt BAZA.Daca produsele nu ar ocupa ca si calitate numarul 1 mondial eu, care ma ocup in exclusivitate de promovarea lor as fi dat faliment.
Distribuitor autorizat al produselor FLP de 4(patru) ani,
alexxaclnsc@yahoo.com
healthy001662
Postat pe 17 Iulie 2009 18:51
De ce nu intelegeti ca eu nu fac afaceri cu aceste produse? Eu lucrez pe cont propriu in alte domenii. Aceeasi japonezi consuma Ganoderma cel putin la fel de mult. Ei si chinezii (asiaticii in general) o folosesc de mii de ani. Si o venereaza mult mai mult decat aloe.
kudika051802
Postat pe 17 Iulie 2009 19:03
De la: healthy004282, la data 2009-07-17 17:54:24RUSINE!!! Cum poti sa spui ca Ganoderma nu este planta? Rade lumea de tine! Iar te-am prins cu lectia neinvatata! Ce scoala ai facut? Intreaba orice botanist si vei invata mai bine alta data!

CLASIFICAREA PLANTELOR :

1)ANGIOSPERMELE - Sunt plantele cele mai evoluate si cele mai raspandite de pe suprafata Pamantului. Ele sunt variate si au o alcatuire completa care le ajuta sa se acomodeze in diverse conditii de viata. In general ele sunt cunoscute dupa faptul ca au semintele inchise in fruct. Ele se inpart in doua categorii: Angiosperme dicotiledonate adica sunt plante care au samanta doua cotiledoane; monocotiledonate adica sunt plantele care au samanta un singur cotiledon;

2) GIMNOSPERMELE - Cu mai bine de 220 milioane ani in urma, flora terestra era dominata de aceste plante cu flori primitive. Coniferele cresc cel mai bine in regiuni inalte de deal si de munte. Gimnosperme Cu frunze care cad; Cu frunze care nu cad

3) PLANTELE CARNIVORE - Sunt miracole ale naturii. Traiesc in locuri unde solul este sarac in substante nutritive, fiind nevoie sa supravietuiasca printr-o strategie unica in lumea plantelor: captereaza animale vii pe care le “consuma”. Sunt grupate in 6 familii, care cuprind 450 de specii, putand fi gasite in toate partile lumii.Unul din reprezentantii genului Nepenthes are un ulcior atat de mare, incat chiar si un sobolan sau o pasarea ar incapea in el.Multe plante carnivore poseda o capcana cu arc, actionata de o excitatie electrica produsa in planta.Ulciorul lui Sarracenia in forma de trompeta poate avea un metru lungime.

4) CIUPERCILE - Deoarece din ciuperci lipseste clorofila, substanta care ajuta plantele verzi sa-si produca singure hrana folosind energia luminii solare, ele nu se pot hrani singure. Se hranesc cu resturi de materie aflate in descompunere sau traiesc pe seama altor organisme vii. Unele ciuperci au marime microscopica, altele sunt mari si aratoase. Trufa este o ciuperca comestibila folosita in gatit si constituie o delicatesa in multe parti ale lumii. Aspectul exterior al diferitelor specii de ciperci este foarte divers, de la ciupercile mari pana la mucegaiul de paine veche. Ciupercile reprezinta o grupa deosebit de importanta a plantelor fiind ca pot provoca multe boli atat la plante cat si la animale(Este vorba aici despre ciupercile otravitoare). Cu ajutorul lor insa se pot vindeca si multe boli. Unul dintre cele mai cunoscute antibiotice, penicilina, se obtine din ciuperci. Cei mai multi fungi se inmultesc producand celule mici numite spori care sunt purtati usor de vant pe cand altii se reproduc cu ajutorul hifelor care se unesc pentru a schimba materialul genetic. In conditii prielnice se produc corpuri roditoare care la randul lor elibereaza spori.

5)ALGELE - Sunt plante acvatice sau semiacvatice simple care se gasesc in multe lacuri, paraie si oceane, sau in conditii umede pe uscat. Impreuna cu animalele mici ele formeaza planctonul oceanelor si sunt sursa primara de hrana a pestilor. Unele sunt celule simple avand diametrul de aproximativ 0,01mm, altele sunt mari si complexe: unele alge marine pot atinge o lungime de 100m.Algele sunt o asociatie relativ libera de organisme care sunt clasificate in functie de trasaturi, precum diferentele de pigmentatie si de compozitie a peretelui celular. Exista aproximativ 20.000 de specii de alge care se intalnesc in aproape toate habitatele unde poate sa patrunda lumina. Ele cresc pe banchize (tolerand si izvoarele calde cu temperaturi de pana la 185*F) sau chiar in lacurile sarate. Algele albastre-verzi se numesc astfel deoarece un pigment , ficocianina, mascheaza partial clorofila verde la majoritatea speciilor. Celulele acestor alge sunt de obicei mai mari si mai complexe decat celulele bacteriene , dar nu au niciodata flageli si adesea cresc in lanturi sau filamente lungi. Ele fotosintetiseaza pentru a extrage energie de la soare intre timp eliminand oxigen. Celula algei albastre-verzi nu contine cloroplaste (organitele in care are loc fotosinteza) pigmentii fiind limitati la placi membranoase numite tilacoizi. Deoarece fotosintetizeaza, algele albasrte-verzi nu secreta enzimele necesare descompunerii materialelor organice complexe precum bacteriile.

Sa inveti lectia pentru data viitoare!!!

Legat de pasta de dinti ,chiar daca ar contine niste E-uri,cu ea doar ne spalam,nu ajunge in interiorul organismului. Exact cum First-ul de la Forever nu este recomandat sa fie folosit in interiorul corpului.

Fata care a postat comentariul de mai sus are dreptate: chiar daca sunt naturale,in timpul tratamentului trebuie consultat medicul ,ca sa se cunoasca in orice moment cum evolueaza acesta. Deoarece exista si cazuri mai rare in care un produs ,oricat de bun ar fi,are efecte mai putin bune la o persoana. Uitati-va pe site-ul de mai jos sa vedeti ca civilizatiile de acum 2000 ani venerau aceasta planta si timp de 1000 de ani au tinut-o ascunsa ,pentru a fi folosita doar de marii imparati si regi ai vremii. Si majoritatea oamenilor o considera " CEA MAI PUTERNICA PLANTA DIN LUME". Dar pe fiecare organism are un efect. Exact ca un parfum: la o persoana un parfum poate persista o zi si la alta persoana acelasi parfum poate persista doar 2 ore. Depinde de fiecare persoana in parte.

Va doresc multa sanatate si o vara cat mai placuta!

Ene ai nota 2 pe ziua de azi la Biologie! Rusine! Inainte de a mai scrie tampenii pe forum,mai documenteaza-te si mai invata unele lucruri. Este o mare diferenta intre esenta si aparenta!

Prietene,tot prostul ala de tf esti dar sub o alta identitate,ganoderma este o ciuperca cu mult mai eficienta decat apa dar mai slaba decat aloe.Te -am intrebat ce rol indeplineste guma de xantan in pasta de dinti,sau faci pe prostul si nu intelegi intrebarea ,te deranjeaza atunci mergi in alt sector de activitate si da-te mare.Faci afaceri,cu cine cu statul,ca mlm nu ai cum la cat de dezinformat esti?
enemgabriel
Postat pe 17 Iulie 2009 22:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am incercat mai multe cure de slabire 14 De la: Monicamm85 7 Mai 2010 10:52
Lipton Ice Tea 1 De la: kudika_10344 19 Iulie 2012 16:18
Indeplinim vise ! Nu percepem comision. 3 De la: size_back 2 Septembrie 2010 10:19
a folosit cineva tratamentul pentru slabit DESERT PLANT? 73 De la: cornel_sabin 27 Februarie 2010 00:09
Ma doare mijlocul. 38 De la: marco918 17 Februarie 2011 23:50