Setari Cookie-uri

Aloe vera in diete

nu stii nimic de mlm si de medici.
naturistul
Postat pe 28 Iunie 2009 17:40
De la: TF_, la data 2009-05-21 23:37:49
De la: naturistul, la data 2009-05-21 23:34:01fiecare medic isi plateste darili oblicat catre stat. altfel luna urmatoare nu mai are drept de libera practica.si orice medic are dreptul sa lucreze cu ce produse vrea mai ales ca produsele sunt atestate de Ministerul Sanatatii.
eheeeee....cate produse sumt avizate de minister pe ochi frumosi....noi sa fim sanatosi,ca belelele curg....

Da asa este,dar cele de la forever sunt avizate de inca 135 de ministere din tot atatea tari.Plus ca mai au 3 avize internationale.
enemgabriel
Postat pe 28 Iunie 2009 18:10
Planta de aloe vera are compozitia foarte asemanatoare cu celula umana si de aceea in multe cazuri are efecte foarte bune. Dar asta nu inseamna ca va vindeca orice boala. Peste tot se spune ca produsele de la Forever sunt naturale,dar ce facem cu Guma de Xantan (E 415) care este o substanta toxica si este folosita in gelul de la Forever pt ingrosare? Nu vom muri de la ea,dar durerile de cap si starile de greata nu au cum sa apara daca consumam ceva pur natural. Daca mancati un mar ,va ia durerea de cap? Cu siguranta ,nu. Dar de la gel apar in unele cazuri dureri si alte stari ce nu ar trebui sa existe. Intr-adevar cei de la Forever detin cele mai mari plantatii din lume de aloe vera,cea mai mare fiind in Republica Dominicana. Dar CANTITATEA nu are nici o legatura cu CALITATEA!!! Daca ei au 1 milion de ha cultivate cu aloe si eu sa zicem ca am doar 1 ha,asta nu inseamna ca eu nu pot crea un gel mai bun. Si asta e de cand lumea: oricat de bun ar fi un produs,intotdeauna va fi creat altul mai bun. Asa se face ca un gel nou din aloe vera a aparut din Germania. Cel de la Lifecare nu e bun de nimic (am baut si e prea slab calitativ). Cel nou contine 99,9% suc pur din planta si restul de 0.1% fibre dietetice. Deci nu are alti conservanti sau E-uri. Si are 3 BIO-certificate de calitate ca si cel de la Forever. Tot in bidonase de 1 litru si pretul este de 13 euro pt cei inscrisi,in timp ce la Forever este 19,12 euro. De anul trecut sunt inscris la aceasta companie si am 850 persoane in retea si toti sunt multumiti. Au un plan de marketing mai bun si produse la preturi adaptate crizei. Chiar vara aceasta au facut reduceri si nu trebuie sa dai o caruta de bani la inscriere,cum e la majoritatea celorlalte companii mlm. De aceea tot mai multe persoane se inscriu si consuma produse. Cele de la Forever sunt si ele bune,dar ei nu au luat nici o masura pe timp de criza,sa faca niste reduceri sau promotii. Si inchei prin a spune ca mai puternica decat planta de aloe vera este Ganoderma,care chiar a tratat un caz de cancer. Exista documente si dovezi in acest sens. Si Ganoderma lupta cu celulele canceroase si cu toxinele din corp. Daca mai doriti detalii,adresa mea de email este : sefucipi@yahoo.com. O zi placuta!
kudika051802
Postat pe 12 Iulie 2009 13:36
De la: healthy004282, la data 2009-07-12 13:36:15Planta de aloe vera are compozitia foarte asemanatoare cu celula umana si de aceea in multe cazuri are efecte foarte bune. Dar asta nu inseamna ca va vindeca orice boala. Peste tot se spune ca produsele de la Forever sunt naturale,dar ce facem cu Guma de Xantan (E 415) care este o substanta toxica si este folosita in gelul de la Forever pt ingrosare? Nu vom muri de la ea,dar durerile de cap si starile de greata nu au cum sa apara daca consumam ceva pur natural. Daca mancati un mar ,va ia durerea de cap? Cu siguranta ,nu. Dar de la gel apar in unele cazuri dureri si alte stari ce nu ar trebui sa existe. Intr-adevar cei de la Forever detin cele mai mari plantatii din lume de aloe vera,cea mai mare fiind in Republica Dominicana. Dar CANTITATEA nu are nici o legatura cu CALITATEA!!! Daca ei au 1 milion de ha cultivate cu aloe si eu sa zicem ca am doar 1 ha,asta nu inseamna ca eu nu pot crea un gel mai bun. Si asta e de cand lumea: oricat de bun ar fi un produs,intotdeauna va fi creat altul mai bun. Asa se face ca un gel nou din aloe vera a aparut din Germania. Cel de la Lifecare nu e bun de nimic (am baut si e prea slab calitativ). Cel nou contine 99,9% suc pur din planta si restul de 0.1% fibre dietetice. Deci nu are alti conservanti sau E-uri. Si are 3 BIO-certificate de calitate ca si cel de la Forever. Tot in bidonase de 1 litru si pretul este de 13 euro pt cei inscrisi,in timp ce la Forever este 19,12 euro. De anul trecut sunt inscris la aceasta companie si am 850 persoane in retea si toti sunt multumiti. Au un plan de marketing mai bun si produse la preturi adaptate crizei. Chiar vara aceasta au facut reduceri si nu trebuie sa dai o caruta de bani la inscriere,cum e la majoritatea celorlalte companii mlm. De aceea tot mai multe persoane se inscriu si consuma produse. Cele de la Forever sunt si ele bune,dar ei nu au luat nici o masura pe timp de criza,sa faca niste reduceri sau promotii. Si inchei prin a spune ca mai puternica decat planta de aloe vera este Ganoderma,care chiar a tratat un caz de cancer. Exista documente si dovezi in acest sens. Si Ganoderma lupta cu celulele canceroase si cu toxinele din corp. Daca mai doriti detalii,adresa mea de email este : sefucipi@yahoo.com. O zi placuta!

Doamne cat de mincinos poti fi.In plus habar nu ai de guma de xantan asta pentru ca nici nu sti sa te informezi.Poate ne spui si noua ce conservant folosesc mincinosi si hotii de la deadlife,avand in vedere ca gelul din frunza de aloe se oxideaza in cel mult 3 ore?Si ca sa-ti scot mincinile din cap si afirmatiile mincinoase despre aloe vera gel de la forever ia si urmareste acest experiment:http://www.youtube.com/watch?v=3iO-qb1asKQ
enemgabriel
Postat pe 12 Iulie 2009 20:15
În compoziþia produsului Aloe Vera Gel mai intrã cantitãþi mici de:
Gumã de Xanthan - Este un extract din alge marine ºi este folosit ca stabilizator.
Asigurã vâscozitatea produsului. Unor alge marine le este recu¬noscutã eficacitatea ca adjuvant în curele de slãbire, ca stimulator ai proceselor de regenerare. Ele au de asemenea calitãþi vermifuge. Algele marine sunt foarte bogate în iod ºi au un efect optim în tratarea afecþiunilor glandei tiroide. Înlãturã oboseala ºi durerile reumatismale. S-a pus în evidenþã efectul antiviral inclusiv faþã de HIV.
Sorbitol: Este derivatul hidrogenat atât al glucozei cât ºi al fructozei.
Acidul citric: Acid tricarboxilic prezent în mari cantitãþi în citrice. Deþine un rol important în metabolismul intermediar (ciclul Krebs de de¬gradare a glucozei). Are acþiune favorabilã în dizolvarea unor calculi urinari.
enemgabriel
Postat pe 12 Iulie 2009 20:20
1)
Prof. dr Gheorghe Mencinicopschi : "Guma folosita ca agent de îngroºare – E 415 – poate avea efecte nefaste asupra sistemului gastrointestinal."
2)
"Efecte negative are ºi guma xantan, E 415, care poate interfera cu absorbþia lipidelor ºi a sãrurilor minerale."
3)
"Guma utilizata ca agent de îngroºare ºi stabilizator de aromã E 415 poate avea efecte adverse asupra tubului digestiv la persoanele sensibile."
4)
"In combinaþii cu acid ascorbic (vitamina C, E300), benzoatul de sodiu(E211-prezent in gelul de aloe de la FLP) ºi benzoatul de potasiu poate forma benzen , un cunoscut cancerigen."
5)
"E 415 – Guma Xantan - Face parte din categoria “E-uri suspecte“.
Printre pericolele care pandesc organismul in urma consumarii E-urilor “suspecte” se numara: alergiile, dereglarile hormonale, tulburarile hepatice, bolile intestinale si ale ficatului, tulburarile hepato-biliare, tulburari ale tubului digestiv, tulburarile nervoase si cresterea nivelului de colesterol."
6)
"Benzoatul de sodiu (E211) e un conservant artificial care poate declanºa sindromul de hiperactivitate ºi deficienþã de concentrare. Este o substanþã din categoria celor numite "neurotoxice".
Ea poate induce migrene. Doza zilnicã admisã este de 5mg/kg corp, iar consumul frecvent nu este indicat. Mai mult, este bine ca persoanele sensibile sã o evite dacã pot."
7)
"Guma xanthan - E415 afecteaza tractusul digestiv, de aceea trebuie evitata de cei care sufera de gastrite, ulcere si cancere la stomac."
8)
"Dintre E-urile utilizate, cel mai periculos este benzoatul de sodiu(E211), care este cancerigen."
9)
"AGENÞII DE ÎNGROªARE (E415) – pot provoca iritaþii ale tractului digestiv ºi cancer."
10)
"Alte E-uri la fel de periculoase se vor gãsi în curând în alimetele de pe piaþa românescã:
E 968 - ERITRITOL; E 954 – ZAHARINÃ ªI SÃRURILE SALE DE Na, K ºi Ca (ZAHARINAT DE SODIU, ZAHARINAT DE CALCIU, ZAHARINAT DE POTASIU); E 962 - SARE DE ASPARTAM-ACESULFAM; E 965 – SIROP DE MALTITOL; E 966 - LACTITOL; E 307 - ALFA-TOCOFEROL; E 315 - ACID ERITHORBIC; E 415 - GUMA DE XANTAN; E 472 - ESTERII GLICERICI AI ACIDULUI CITRIC CU ACIZI GRAªI; E 559 - SILICAT DE ALUMINIU (CAOLIN)."
11)
"Guma de xantan - Derivat din fermentarea zaharului cu o bacterie."
12)
"Decizie distrugãtoare a Ministerului Sãnãtãþii din România. Pe motiv cã legislaþia româneascã se "armonizeazã" cu cea europeanã, prãjiturile, dulciurile, sucurile ºi produsele de panificaþie vor conþine noi aditivi alimetari, periculoºi.Este vorba despre îndulcitori, antioxidanþi ºi agenþi de îngroºare(printre care si Guma de xantan - E415) care favorizeazã apariþia diabetului, a cancerului ºi a bolilor cerebrale. Grav este cã autoritãþile nu se opun, în condiþiile în care România este þara cu cei mai mulþi diabetici ºi cardiaci."
13)
"E211 - Aditivul ce poate provoca distrugeri la nivel celular!!!
Studiile realizate de experti britanici au au ajuns la concluzia ca aditivul alimentar E 211, cunoscut sub denumirea de benzoat de sodiu(prezent si in gelul de aloe de la Forever), poate provoca distrugeri semnificative in ADN-ul uman.Peter Piper, expert in gerontologie la Universitatea din Sheffield, a urmarit impactul produs benzoatului de sodiu (E211) asupra celulelor vii si a descoperit cã acest aditiv afecteazã mitocondriile, organite care furnizeazã energia la nivelul celulelor."
14)
"E 211 (benzoatul de sodiu) este folosit ca antiseptic, conservant alimentar ºi pentru a îmbunãtãþi gustul unor alimente de calitate slabã. Se gãseºte în bãuturile rãcoritoare cu aromã de citrice, în lapte ºi produse din carne, produse de brutãrie, dulciuri ºi în unele medicamente. Asociaþia consumatorilor din UE îl considerã cancerigen, însã este permis în România, dar interzis în SUA."
15)
"Benzoat de sodiu E211. Acesta este unul dintre cei mai periculoºi aditivi alimentari, pentru cã, potrivit studiilor, produce mutaþii la nivelul ADN-ului, care culmineazã cu declanºarea cancerului."
16)
"Conservarea alimentelor este una dintre cele mai vechi practici prin care se realizeazã prelungirea duratei de viaþã a diferitelor produse. În trecut se foloseau conservanþii naturali. Astãzi se utilizeazã pe scarã largã conservanþii artificiali, consideraþi foarte periculosi pentru cã produc multe efecte secundare nedorite asupra organismului
Primii conservanþi folosiþi erau naturali. Mierea, oþetul natural din vin sau din mere, zahãrul brun, sarea si condimentele erau singurii conservanþi folosiþi pentru ca alimentele sã reziste mai mult. Astãzi, conservanþii naturali se folosesc tot mai puþin sau aproape deloc în industria conservelor si a conservãrii.
Partea neplãcutã a conservãrii moderne este aceea cã aproape 95% din conservanþii folosiþi sunt artificiali. Din acestia, 74,14% fac parte din categoria celor „foarte periculosi”, iar 20,69% au o „periculozitate medie”. Doar restul de 5,17% sunt conservanþi naturali.
Conservanþii sunt folosiþi pe scarã largã în aproape toate produsele, ceea ce face ca, practic, doar în câteva categorii de alimente sã nu îi gãsim. Nu ne putem feri de ei decât dacã optãm pentru alimente cât mai naturale si mai puþin procesate si conservate.
Cei mai utilizaþi si mai periculosi conservanþi:

Acidul benzoic si sãrurile sale de sodiu - E 210, E 211, E 212, E 213. Dintre acestia, BENZOATUL DE SODIU - E 211 atacã organismul uman chiar la nivelul ADN-ului, ceea ce determinã îmbãtrânirea prematurã a celulelor si deci apariþia unor afecþiuni neurologice grave."
17)
"Benzoatul de sodiu (E 211) este un conservant, antiseptic, sintetic, care se adaugã în sucuri de fructe, sucuri de ananas concentrate, produse de patiserie, plãcinte cu brânzã, preparate din carne.
E 211 produce o serie de efecte nocive grave, de tipul: efect cancerigen si mutagen; agraveazã boala Parkinson, afecteazã ficatul, rinichii, pielea, aparatul cardiovascular, sistemul gastrointestinal si nervos, provoacã alergii, migrene, determinã o capacitate de concentrare scãzutã."
18)
"E330 (acid citric,prezent si el in gelul de aloe de la Forever) – produce afecþiuni ale cavitãþii bucale (afte) ºi are actiune cancerigenã."
19)
"Producatorii de Coca-Cola au renuntat la cancerigenul acid citric E 330, inlocuindu-l cu mai putin periculosul E 338 (acid fosforic)." Deci si ei si-au dat seama cat de periculos este acidul citric.
20)
"E-uri ce produc boli ale aparatului bucal: E 330 (acidul citric sau sarea de lamaie - cel mai periculos adaos cancerigen)
Adaosuri cancerigene E 123, E 131, E 142, E 211 (Benzoatul de Sodiu-foarte nociv), E 213, E 214, E 215, E 217, E 230, E 631 (glutamatul de sodiu)"
21)
"E 211 (benzonatul de sodiu). Este folosit ca antiseptic, conservant alimentar si pentru a masca gustul unor alimente de calitate slaba. Bauturile racoritoare cu aroma de citrice contin o cantitate mare de benzonat de sodiu (pana la 25 mg/250 ml). Se mai adauga in lapte si produse din carne, produse de brutarie si dulciuri si este, de asemenea, prezent in multe medicamente. Se cunoaste ca provoaca urticarie si agraveaza astmul."
22)
"E-uri care produc cancer: E131, 142, 211, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 239, 330." Observati ca printre ele se afla si E211(Benzoatul de sodiu) prezent in gelul de la Forever.
23)
"Fatala combinatie
In privinta folosirii benzoatului de sodiu, E 211 :
O concentratie prea mare de benzoat de sodiu ingurgitata provoaca leucemie si diverse forme de cancer al sangelui. Fatala, dupa parerea specialistilor, este mai ales folosirea in combinatie a benzoatului de sodiu, E 211, cu acidul ascorbic, E 300.(ATENTIE!!! deoarece ambele sunt prezente in gelul de aloe de la Forever) Pana in anul 2002, marii producatori au renuntat la aceasta combinatie ucigasa, insa de atunci au mai fost lansate pe piete peste 1500 de noi marci de bauturi racoritoare, care atenteaza la viata oamenilor."
24)
"Conservantul E211, unul dintre cei mai periculoºi aditivi aliementari, fiind incriminat pentru apariþia cancerului, produce mutaþii ale ADN."
25)
"Povestea E-urilor
Produsele din retetele comerciantilor contin zeci de aditivi alimentari (coloranti, aromatizanti, conservanti si stabilizatori) declarati toxici sau cancerigeni de cãtre organismele internationale. Este vorba de substante chimice nocive, care apar pe etichetele sau ambalajele unde sunt enumerate ingredientele produselor, mascate sub codul "E".

Inamicii publici nr. 1: E211(Benzoatul de sodiu), E142 si E123, interzisi deja în SUA, Uniunea Europeanã si fosta URSS."

Am expus mai sus o lista cu 25 articole adevarate despre E-urile continute de gelul de aloe de la Forever :

E415-Guma de xantan
E211-Benzoat de Sodiu(unul dintre cei mai periculosi si cancerigeni aditivi)
E330-Acidul citric sau sarea de lãmâie(cel mai periculos adaos cancerigen recunoscut care produce boli ale aparatului bucal).

Eu nu mai am ce sa comentez,fiecare dintre voi va putea intelege adevarul.
Doar vointa rea si obsesia pt Forever vor aduce laude acestui gel de la Forever. Deschideti ochii si fiti mai atenti la ce beti si mancati!!!



kudika051802
Postat pe 13 Iulie 2009 19:07

Sunt socata de atitudianea dumitale AGRESIVA.
Sunt de 4(patru ani) distribuitor autorizat al produselor de exceptie ale Firmei Forever Living Products si nimeni nu a acuzat dureri de cap sau alte dureri in urma folosirii gelului MINUNE.Cind fac prezentari distribui materiale de informare(cataloage,manuale,CD-uri,DVD-uri).Mi s-a intimplat de nenumarate ori ca unii oameni sa refuze aceste materiale pentru ca nu stiau sa citeasca. Ei spun asa: eu stiu ca ma simt bine si asta este cel mai important lucru.Ei vad diferenta, o simt si acesta este cel mai bun raspuns pentru ei si pentru mine.Ei nu stiu sa citeasca,ei simt produsul.Acesta este cadoul primit de la bunul DUMNEZEU.Simtim miracolul toti cei a caror inima bate FOREVER.
Detalii la e-mail alexxaclnsc@yahoo.com;tel.0741215388
P.S. Te rog,nu te supara pe mine.
healthy001662
Postat pe 13 Iulie 2009 19:11
Ati citit de cazul fetei a carei mama a murit dupa vreo 4 luni de consum al acestui gel? Exista si alte pareri negative despre acest produs din partea persoanelor care l-au consumat.Nu am de ce sa ma supar,va inteleg pe toti,pt ca si eu la fel il consideram: gel minune,cel mai bun si cel mai tare. Dar am vazut ca in multe boli nu are pur si simplu nici un randament. Si de ce la prezentari se spune ca este natural si nimeni nu pomeneste ca are cel putin 3 E-uri pomenite mai sus de mine? Eu doar am tras un semnal de alarma,pt ca are si efecte negative in unele cazuri,depinde de fiecare persoana in parte. Cunosc cazuri care au consumat si se simt sa zicem mai bine,dar cunosc si cazuri in care pur si simplu nu are nici un efect.Si daca ati fost atenti la prezentari,s-a vorbit mereu si despre posibilele dureri de cap sau stari de greata. Iar efectele negative se simt in timp. Ganditi-va numai la ideea ca dati de baut unui bebelus acest gel,ce contine acid citric,benzoat de sodiu si guma de xantan. Efectele imediate nu se observa,dar in timp pot fi foarte grave. Cautati pe Google tot ce se scrie despre Benzoatul de sodiu sau acidul citric si apoi mai vorbim. Iar "Marele domn si afacerist" gabriel daca avea macar o facultate invata si el pana acum ca un dialog civilizat nu se realizeaza cu astfel de cuvinte.Se pare ca s-a iritat foarte tare. Spune mai bine ca guma de xantan este produsa dintr-o bacterie ,nu din alge marine.Pana cand o sa mai ascundeti adevarul??? Si te rog sa contrazici cele 25 de motive expuse de mine mai sus si preluate de la experti in domeniu. Daca una singura ramane necontrazisa,este suficient pt mine si pt orice om care are o gandire logica ca nu are rost sa consumam asemenea produse. In America sunt interzise aceste E-uri si noi le consumam. Si daca observati pe bidonul din aloe vera de la Forever nu scrie la fiecare componenta in paranteza E211 sau E 415 sau E 330.Asta e o smecherie pt ca lumea sa nu vada direct cate E-uri sunt in compozitie. Fiecare alege ce crede ca e mai bine pt el.
kudika051802
Postat pe 13 Iulie 2009 20:33
Draga domnule civilizat si rau intentionat sau mai bine zis frustrat.Am sa-ti scot creierul din mocirla in care se afla,defapt cred ca tot acolo va ramane si dupa explicatia mea logica.
În compoziþia produsului Aloe Vera Gel mai intrã cantitãþi mici de:
Gumã de Xanthan - Este un extract din alge marine ºi este folosit ca stabilizator.
Asigurã vâscozitatea produsului. Unor alge marine le este recu¬noscutã eficacitatea ca adjuvant în curele de slãbire, ca stimulator ai proceselor de regenerare. Ele au de asemenea calitãþi vermifuge. Algele marine sunt foarte bogate în iod ºi au un efect optim în tratarea afecþiunilor glandei tiroide. Înlãturã oboseala ºi durerile reumatismale. S-a pus în evidenþã efectul antiviral inclusiv faþã de HIV.
Sorbitol: Este derivatul hidrogenat atât al glucozei cât ºi al fructozei.
Acidul citric: Acid tricarboxilic prezent în mari cantitãþi în citrice. Deþine un rol important în metabolismul intermediar (ciclul Krebs de de¬gradare a glucozei). Are acþiune favorabilã în dizolvarea unor calculi urinari.

Dupa facultatea dumitale (sper ca nu ai facut facultatea pe trei galeti de branza)sa intelegem ca nu sti sa faci diferenta intre chimia de sinteza si chima naturala?Atunci imi pare rau sa va spun:MAI PUNE MANA PE CARTEA DE CHIMIE (in special chimia alimentara).
enemgabriel
Postat pe 13 Iulie 2009 21:16
CITEZ: "Cautand pe internet informatii despre aloe vera am dat peste site-ul http://www.flpaloevera.ro/aloevera.php.Am mai folosit si eu gelul de aloe pentru ca eu am o mare incredere in planta aceasta, intradevar are niste importante efecte antivirale.Dar fiind medic ma cam doare inima sa o mai recomand la cineva cel putin in forma stabilizata de celebra firma FLP.Mi-am dat seama ca la mijloc este o conspiratie la nivel mondial,firma are o imagine impecabila, in spatele unei plante renumite, dar de fapt in spatele acestei fatade stau interesele meschine, banii, castigul de pe urma oamenilor creduli, prost informati, inocenti. Sunt foarte dezamagit despre aceasta descoperire."

Acesta este doar unul dintre comentariile negative scrise de alta persoana.
kudika051802
Postat pe 13 Iulie 2009 21:18
Unde scrie mai mincinosule si impertinentule despre acest caz?Numai porcari postezi.Apropo ingredientele trecute pe eticheta de pe gel sunt aceleasi de pe bidon,gelul este fabricat in SUA si se consuma in SUA,deci,nu sunt valabile minciunile de doi bani postate de dumneata.
enemgabriel
Postat pe 13 Iulie 2009 21:19
De la: healthy004282, la data 2009-07-13 21:18:42CITEZ: "Cautand pe internet informatii despre aloe vera am dat peste site-ul http://www.flpaloevera.ro/aloevera.php.Am mai folosit si eu gelul de aloe pentru ca eu am o mare incredere in planta aceasta, intradevar are niste importante efecte antivirale.Dar fiind medic ma cam doare inima sa o mai recomand la cineva cel putin in forma stabilizata de celebra firma FLP.Mi-am dat seama ca la mijloc este o conspiratie la nivel mondial,firma are o imagine impecabila, in spatele unei plante renumite, dar de fapt in spatele acestei fatade stau interesele meschine, banii, castigul de pe urma oamenilor creduli, prost informati, inocenti. Sunt foarte dezamagit despre aceasta descoperire."

Acesta este doar unul dintre comentariile negative scrise de alta persoana.

Sper ca nu a murit,cel putin de prostie ca de la gel nu are cum?
enemgabriel
Postat pe 13 Iulie 2009 21:20
De la: healthy004282, la data 2009-07-13 21:18:42CITEZ: "Cautand pe internet informatii despre aloe vera am dat peste site-ul http://www.flpaloevera.ro/aloevera.php.Am mai folosit si eu gelul de aloe pentru ca eu am o mare incredere in planta aceasta, intradevar are niste importante efecte antivirale.Dar fiind medic ma cam doare inima sa o mai recomand la cineva cel putin in forma stabilizata de celebra firma FLP.Mi-am dat seama ca la mijloc este o conspiratie la nivel mondial,firma are o imagine impecabila, in spatele unei plante renumite, dar de fapt in spatele acestei fatade stau interesele meschine, banii, castigul de pe urma oamenilor creduli, prost informati, inocenti. Sunt foarte dezamagit despre aceasta descoperire."

Acesta este doar unul dintre comentariile negative scrise de alta persoana.

Ca tot veni vorba de Directorul institutului de cercatari alimentare Prof.Dr. Gheorghe Mencinicopschi,iata ce ar trebui sa studiezi dumneata domnule dezinformator:
http://forum.romedic.ro/arataprod.php?id_cat=31&id_sub_cat=122&id_prod=13979&anc=56846#anc56846
enemgabriel
Postat pe 13 Iulie 2009 21:27
Pe pagina 2 a acestui forum este cazul acelei fete,daca nu ai ochii buni mai bine iti cumperi Forever Vision,poate te ajuta! Vad ca adevarul te supara! Viseaza in continuare in lumea ta! Sa vedem peste un an sau 2 cine va mai da 60 euro ca sa faca o comanda la Forever,cand lumea deja este data afara de la servici si abia se mai descurca cu banii. Ia o gura de gel ,poate te mai linistesti.Si mentionez ca din cele 25 detalii,doar 2 sau 3 sunt scrise de acel doctor,restul sunt de alti experti,asa ca nu te mai obosi sa imi postezi diverse linkuri si daca ai un contra-argument,spune-l cu cuvintele tale.
kudika051802
Postat pe 13 Iulie 2009 21:44
Pe acel link nu se specifica nicaieri ca este vorba despre gelul de la Forever!!! Si sa stii si tu ca este o mare diferenta intre gelul de aloe(adica sucul obtinut din planta,fara alte E-uri adaugate) si gelul de la Forever,care are cel putin 3 E-uri pt a-l stabiliza. Domnul doctor vorbea despre sucul obtinut direct din planta,pt ca in lista aceea de compusi nu se regasesc E-urile de la Forever. Asa ca ti-ai tras singur teapa cum se spune. Ma dezamagesti f tare,nu ai nici un contra-argument serios si demn de luat in seama. Dar imi place ca esti perseverent.
kudika051802
Postat pe 13 Iulie 2009 21:51
De la: enemgabriel, la data 2009-07-13 21:16:29Draga domnule civilizat si rau intentionat sau mai bine zis frustrat.Am sa-ti scot creierul din mocirla in care se afla,defapt cred ca tot acolo va ramane si dupa explicatia mea logica.
În compoziþia produsului Aloe Vera Gel mai intrã cantitãþi mici de:
Gumã de Xanthan - Este un extract din alge marine ºi este folosit ca stabilizator.
Asigurã vâscozitatea produsului. Unor alge marine le este recu¬noscutã eficacitatea ca adjuvant în curele de slãbire, ca stimulator ai proceselor de regenerare. Ele au de asemenea calitãþi vermifuge. Algele marine sunt foarte bogate în iod ºi au un efect optim în tratarea afecþiunilor glandei tiroide. Înlãturã oboseala ºi durerile reumatismale. S-a pus în evidenþã efectul antiviral inclusiv faþã de HIV.
Sorbitol: Este derivatul hidrogenat atât al glucozei cât ºi al fructozei.
Acidul citric: Acid tricarboxilic prezent în mari cantitãþi în citrice. Deþine un rol important în metabolismul intermediar (ciclul Krebs de de¬gradare a glucozei). Are acþiune favorabilã în dizolvarea unor calculi urinari.

Dupa facultatea dumitale (sper ca nu ai facut facultatea pe trei galeti de branza)sa intelegem ca nu sti sa faci diferenta intre chimia de sinteza si chima naturala?Atunci imi pare rau sa va spun:MAI PUNE MANA PE CARTEA DE CHIMIE (in special chimia alimentara).
enemgabriel
Postat pe 13 Iulie 2009 21:55
De la: healthy004282, la data 2009-07-13 21:44:49Pe pagina 2 a acestui forum este cazul acelei fete,daca nu ai ochii buni mai bine iti cumperi Forever Vision,poate te ajuta! Vad ca adevarul te supara! Viseaza in continuare in lumea ta! Sa vedem peste un an sau 2 cine va mai da 60 euro ca sa faca o comanda la Forever,cand lumea deja este data afara de la servici si abia se mai descurca cu banii. Ia o gura de gel ,poate te mai linistesti.Si mentionez ca din cele 25 detalii,doar 2 sau 3 sunt scrise de acel doctor,restul sunt de alti experti,asa ca nu te mai obosi sa imi postezi diverse linkuri si daca ai un contra-argument,spune-l cu cuvintele tale.

Pai mai dezinformatorule ,tu ai probleme cu comercializarea vreunui produs de al tau si nu poti sa vinzi porcaria ta din cauza gelului,e la mintea cocosului,da?Nu conteaza pentru un salariat ca tine cine da banii pe el,conteaza daca e mai important e sa ai sanatate sau sa ai bani?Cu sanatatea mai faci ceva dar fara ea banii sunt inutili.Asa ca oamenii inteligenti fac afaceri internationale.
enemgabriel
Postat pe 13 Iulie 2009 21:59
De la: healthy004282, la data 2009-07-13 21:44:49Pe pagina 2 a acestui forum este cazul acelei fete,daca nu ai ochii buni mai bine iti cumperi Forever Vision,poate te ajuta! Vad ca adevarul te supara! Viseaza in continuare in lumea ta! Sa vedem peste un an sau 2 cine va mai da 60 euro ca sa faca o comanda la Forever,cand lumea deja este data afara de la servici si abia se mai descurca cu banii. Ia o gura de gel ,poate te mai linistesti.Si mentionez ca din cele 25 detalii,doar 2 sau 3 sunt scrise de acel doctor,restul sunt de alti experti,asa ca nu te mai obosi sa imi postezi diverse linkuri si daca ai un contra-argument,spune-l cu cuvintele tale.

Bai tu ai probleme cu cititul,esti cumva analfabet?
enemgabriel
Postat pe 13 Iulie 2009 22:04
Eu nu vand produse,nu am facut o facultate ca sa ajung vanzator ca tine. De ce nu spui oamenilor ca iei de pe google doar articolul care iti convine legat de acesti aditivi? De fapt oricine poate cauta pe google ce se scrie despre benzoatul de sodiu si acidul citric. Tu vrei ca lumea sa creada ca acesti aditivi continuti de gelul asta minune sunt de Calitatea 1 si tot acesti aditivi folositi in celelalte produse din comert sunt de Calitatea a doua. Esti penibil!!! De ce crezi ca cei de la Coca-cola l-au scos din uz(pe acidul citric)?De bun ce este,nu? Mai ai multe de invatat despre aditivii folositi in produse. Acidul citric tot acid citric ramane si benzoatul tot benzoat,indiferent ca iti convine sau nu. In al doilea rand eu nu lucrez la stat,nu stau sa conving lumea sa cumpere produse si nici nu alerg dupa bani,pt ca in afaceri trebuia sa stii deja ca trebuie sa pui banii sa munceasca pt tine. Vad ca ai experienta cu facultatea: ai dat butoiul de branza si ai luat licenta!!! Bingo! Esti tare,dar nu stii nimic. Sunt convins ca nu ai rezista nici un an la Facultatea pe care am facut-o eu,asa ca nu mai comenta aiurea. Si este in cadrul Universitatii din Bucuresti.
kudika051802
Postat pe 13 Iulie 2009 22:17
Sa inteleg ca tu faci afaceri internationale la Forever: ai retele prin Honolulu si si prin Taiwan. Mai invata si tu ca cele mai mari afaceri se fac prin programe de afiliere si prin siteuri platite,in care stai comod acasa si iti vin mii de euro lunar. Nu alergand disperat dupa oameni ca sa cumpere produse Flp. Cat castiga un afacerist bun la Flp in 10 ani,cei care au un site platit ,castiga in maxim un an. Asa ca nu am eu treaba cu afacerea ta minune de vanzator,dar am vrut sa nu se mai abereze aiurea ca sunt produse minune,pt ca nu sunt.Fac bine in unele cazuri,dar au si efecte negative in timp. Discutia cu tine nu mai are nici un sens. O vorba romaneasca spune ca cine e mai destept cedeaza si eu renunt sa mai continui dialogul asta in care nu mi-ai prezentat absolut nici un argument in favoarea E-urilor tale "bune".
Lumea deja a inteles foarte bine ce doream sa spun si fiecare va alege cum crede ca este mai bine pt el si pt familia lui.
kudika051802
Postat pe 13 Iulie 2009 22:32
BRAVO,BRAVO,inca un inteligent,atotstiutor.Si zici ca esti informat.Bai studentule la fara frecventa(nici macar nu sti sa scri),acidul citric nu are cum sa fie natural in bomba aia de coca cola,pentru ca nu este un suc din citrice.Acidul citric se afla in stare pura in citrice(sper ca sti ce sunt alea,sa nu le confuzi cu E-uri?).Ti-am mai spus si iti repet,nu sti sa faci diferenta dintre substante chimice de sinteza(e-uri) si substante chimice naturale(precum acidul citric),nu stiu de ce dar tu ori esti dobitocul de TF ori ai facut facultatea impreuna cu el la fara frecventa.Sa-ti spun ca eu nu am facultate am liceul facut(liceul de protectia mediului) dar iti pot demonstra oricand ca esti pe dinafara cu suplimentele alimentare .Vezi ca pe bidon ai omis un E,este vorba(in conceptia lui desteptul de TF)de acid ascorbic sau cum se mai spune VITAMINA C extrasa din citrice.Vrei argumente,oricand,dar macar pune mana pe carte si citeste poate astfel reusesti sa treci in clasa a IX-a.Cel mai dezinformat cedeaza primul ,pentru ca nu are argumente.Aha,ia uite te pricepi si la afaceri,pai sa-ti spun ca esti un vanzator care te vinzi pe nimic.Argument:iti vinzi ideile aici,gratis,iti vinzi ideile in alta parte gratis,tu esti un vanzator pana mori,dar retine te vei vinde pe nimic de fiecare data.
enemgabriel
Postat pe 14 Iulie 2009 08:04
De la: healthy004282, la data 2009-07-12 13:36:15Planta de aloe vera are compozitia foarte asemanatoare cu celula umana si de aceea in multe cazuri are efecte foarte bune. Dar asta nu inseamna ca va vindeca orice boala. Peste tot se spune ca produsele de la Forever sunt naturale,dar ce facem cu Guma de Xantan (E 415) care este o substanta toxica si este folosita in gelul de la Forever pt ingrosare? Nu vom muri de la ea,dar durerile de cap si starile de greata nu au cum sa apara daca consumam ceva pur natural. Daca mancati un mar ,va ia durerea de cap? Cu siguranta ,nu. Dar de la gel apar in unele cazuri dureri si alte stari ce nu ar trebui sa existe. Intr-adevar cei de la Forever detin cele mai mari plantatii din lume de aloe vera,cea mai mare fiind in Republica Dominicana. Dar CANTITATEA nu are nici o legatura cu CALITATEA!!! Daca ei au 1 milion de ha cultivate cu aloe si eu sa zicem ca am doar 1 ha,asta nu inseamna ca eu nu pot crea un gel mai bun. Si asta e de cand lumea: oricat de bun ar fi un produs,intotdeauna va fi creat altul mai bun. Asa se face ca un gel nou din aloe vera a aparut din Germania. Cel de la Lifecare nu e bun de nimic (am baut si e prea slab calitativ). Cel nou contine 99,9% suc pur din planta si restul de 0.1% fibre dietetice. Deci nu are alti conservanti sau E-uri. Si are 3 BIO-certificate de calitate ca si cel de la Forever. Tot in bidonase de 1 litru si pretul este de 13 euro pt cei inscrisi,in timp ce la Forever este 19,12 euro. De anul trecut sunt inscris la aceasta companie si am 850 persoane in retea si toti sunt multumiti. Au un plan de marketing mai bun si produse la preturi adaptate crizei. Chiar vara aceasta au facut reduceri si nu trebuie sa dai o caruta de bani la inscriere,cum e la majoritatea celorlalte companii mlm. De aceea tot mai multe persoane se inscriu si consuma produse. Cele de la Forever sunt si ele bune,dar ei nu au luat nici o masura pe timp de criza,sa faca niste reduceri sau promotii. Si inchei prin a spune ca mai puternica decat planta de aloe vera este Ganoderma,care chiar a tratat un caz de cancer. Exista documente si dovezi in acest sens. Si Ganoderma lupta cu celulele canceroase si cu toxinele din corp. Daca mai doriti detalii,adresa mea de email este : sefucipi@yahoo.com. O zi placuta!

Auzi tovarasu',zici ca ai 850 de oameni in retea multumiti,cate principii active are ganoderma?Care este concentratia de substanta activa din ganoderma asta?Preturi adaptate crizei?Bun,inseamna ca defapt pretul este mai mare cand nu este criza(oricum bidonul vostru are mai multa apa decat gel de aloe vera),deci valoarea este foarte scazuta de isi permite firma asta sa scada pretul,oare cat este pretul inite de, si dupa criza?Acum o intrebare pentru studentul eminent :avand in vedere ca gelul din planta se oxideaza in maxim 2-3 ore cu ce este el conservat in bidoanele alea?CU E-URI?
enemgabriel
Postat pe 14 Iulie 2009 08:12
Gata,mi-am adus aminte(datorita minunatului produs ginkgo de la Forever),cateva saptamani inainte de acest mesaj ma acosteaza o asa zisa managera de la o firma de doi bani pe numele ei abc cosmetic,care imi spunea ea mie ca firma la care este ea sluga are un gel precum cel descris de tine si ca este din germania si ca este bio si ca are concentratie maxima de gel ,etc.
Deci,Forever Living Products este lider mondial in fabricarea produselor pe baza de aloe vera,detine peste 90% din planttiile naturale de aloe vera de pe glob,foloseste ingrediente 100% naturale pentru fiecare produs in parte care se afla pe piata .Acum intreb si eu ca nestiutorul:oare sunt plantatii de aloe vera in germania?
enemgabriel
Postat pe 14 Iulie 2009 08:23
Nu am apucat sa citesc decat prima propozitie din comentariul tau si mi-am dat seama ca esti....mai rau se poate ...dar e grav cum esti tu...In primul rand daca tu ai ca referinte Wikipedia nici nu are rost sa vorbesc cu tine pentru ca este cea mai proasta idee de enciclopedie online pe care cineva a putut-o s-o conceapa....acolo oricine poate sa scrie, inclusiv tu si altii ca tine asa ca...eu spun sa-ti vezi de spalat rufe...ca se pare ca de acolo te-am deranjat...Iar daca tu crezi ca acidul citric este bun...eu spun sa-l consumi in continuare, daca vrei poti sa-ti faci si tu suc cu acid citric(iti dau o reteta daca vrei:intr-un pahar cu apa pui o lingura de sare de lamaie si o lingura de zahar, apoi amesteci...ai sa vezi ce bun e, sanatate curata...sau mai usor bea helas)...iar acidul benzoic si derivatii lui la fel poti sa faci, ai putea sa-i presari pe paine....
FLP spun ei ca au patru brevete de stabilizare a gelului de aloe prin metode strict naturale, fara aditivi sau conservanti chimici de sinteza dar cu conservanti extrasi din plante…..Ei inceraca sa ascunda conservantii folositi pentru stabilizare in spatele unor plante, dar substanta chimica are aceeasi structura si aceleasi proprietati indiferent ca este extrasa din plante sau este sintetizata chimic . Faptul ca acele substante sunt extrase din plante nu inseamna ca sunt bune si nu exista nici o scuza pentru folosirea lor.In natura sunt si plante otravitoare, mortale chiar cum sunt: bulbii de ghiocel, care se pot confunda cu cei de arpagic, provoaca vomitaturi si diaree ca urmare a stimularii mucoasei digestive.
Iris pseudocorus – stanjenelul de balta-este frecvent prin locurile mlastinoase la marginea lacurilor si in lungul raurilor.Planta este toxica atat in stare verde cat si uscata.La animalele care consuma planta, toxinele patrund in sange si dupa o perioada provoaca moartea.
Sarahum bicolor cunoscut sub numele de sorg sau mei tataresc este o specie cultivata pentru seminte, maturi, extragerea din tulpina a unui suc dulce si ca planta furajera.Se apreciaza ca in perioada de toxicitate maxima, un kg de frunze de sorg provoaca o intoxicatie mortala la o bovina de 500 kg.....
gasiti pe internet o multime de exemplificari.....
Intradevar referitor la acidul benzoic si derivatii sai parerile sunt impartite,unii il considera benefic organismului...Dar benzoatul de Na este principalul conservant care se foloseste pentru depozitatrea muraturilor, compoturilor, este substanta cu care bunica opreste mustul sa fermenteze ca sa aiba suc pt iarna…nu are cum sa fie buna din moment ce este interzisa in atatea tari inclusiv in Rusia...Iar acidul citric(sarea de lamaie) nu are nici o scuza si sorbitolul, sorbatul de Na.....De ce trebuie sa bage acid citric in aloe ca sa o acreasca nu inteleg?
Bineinteles ca FLP vine cu o replica si-mi spune ca si acidul citric este extras din cirese:) sau alte fructe dar pana la urma substanta chimica are aceeasi structura indiferent ca e extrasa din plante sau sintetizata artificial...pentru ca si o planta te poate omora la fel de usor ca o substanta chimica.
Oricine poate observa explicatia de mai sus data de un medic care spune ca aditivii au aceeasi structura,indiferent ca sunt extrasi din plante sau sunt sintetizati artificial.Si acest lucru se invata in clasa a opta la chimie. Banuiam ca nu esti in stare sa faci o facultate din felul in care vorbesti. Si inca ceva: faptul ca am pomenit de programe de afiliere si de siteuri platite,nu inseamna ca mi-am vandut ideile. Iti dau exemplul unui prieten care numai dintr-un singur program de afiliere castiga in medie 3500 euro lunar.Vad ca nu pricepi ca eu nu vand nimic. Vorbeste doar ura din tine. In numai 3 luni la compania mea s-au inscris peste 20.000 de oameni,ceea ce nu a atins Foreverul in 30 ani in Romania. Iar diferenta intre pretul de criza si cel normal nu e prea mare,pt ca sunt produse comercializate la pretul lor real,nu aduse din America si umflate preturile. Sa inveti si cum se stabileste exact pretul unui produs. Cu un mic calcul iti pot demonstra cat se adauga aiurea la produsele de la Forever. Te-ai intrebat numai cat costa transportul din America? Niciodata in viata nu am fost si nu voi fi las,dar oricine in locul meu ar observa ca discutia cu tine nu mai are nici un rost. Tu ramai in continuare obsedat de Forever si grabeste-te sa te duci la masa,ca la pranz iti serveste mama ta paine pe care intinde un strat de benzoat de sodiu si apoi un strat de acid citric,iar ca sa iasa si mai gros,iti mai pune si un strat de guma de xantan.Pofta buna!Adios!
kudika051802
Postat pe 14 Iulie 2009 15:11
Da,ce pot sa mai spun esti un geniu al prostiei.Nu inteleg cum ai terminat tu facultatea,probabil ca ai terminat facultatea de masini tractoare,in acest caz te inteleg.Si zici ca in 3 luni s-au inscris 20 000 de oameni si ca foreverul nu are atati inscrisi,esti intr-o mare eroare,pai forever are 9,5 milioane in 31 de ani de activitate pe intreg globul iar in romania sunt peste 400 000 de inscrisi,deci,lasa minciunile si mergi de porneste tractorul ca se face acum de arat si ramai in urma cu cultivarea aloei.Apropo de pretpai tinere bavarez,pretul este de 16,07 euro pe litru si este gel pur de aloe nu cum ai tu gel 10 ml si 990 ml de apa chioara.Poate ne spui si cu ce se conserva gelul de aloe fabricat de firma asta de idioti?Ti-am mai spus ca nu rezista gelul mai mult de 3 ore in starea naturala.Si ti-am mai spus ca esti un vanzator ieftin,un vanzator care vinde nimicuri,un excroc de meserie,un ins care se vinde pe nimic.
enemgabriel
Postat pe 14 Iulie 2009 16:08
Mama ce destept esti!!! De ce nu spui oamenilor ca 16,07 este pretul fara TVA??? Si oricine se duce la firma sa faca comanda ,automat va plati si tva ,deci esti din nou penibil!! Si ca sa stie lumea : 19,12 Euro este pretul cu tva doar pt membri,adica persoanele care se inscriu si dau o comanda de cel putin 60 euro. In rest pretul este de 26 euro. Eu cand am zis 13 euro,ala este pretul final. Hai sa te mai invat o lectie: conservanti naturali sunt suficienti pt antioxidare doar 3 : Vitamina A,Vitamina C si Vitamina E. Si atunci de ce era nevoie sa bage cei de la Forever atatea E-uri??? Ei au bagat Vitamina C si Tocoferolul (adica Vitamina E) si le era de ajuns sa mai adauge doar Vitamina A si era totul perfect. Dar ei au bagat E-uri cu carul. Poti sa te dai cu capul de pereti,dar pana acum ti-am demontat toate aberatiile tale,in timp ce tu nu ai reusit sa aduci nici un argument plauzibil. Eu am zis ca s-au inscris 20.000 de oameni in 3 luni si acest numar il raportam tot la aceeasi perioada la Forever. imi spui ca in 3 luni se inscriu 20000 de oameni la Forever in Romania??? Sigur ca NU!!! Si daca ti se pare ca ceea ce spun este minciuna,te invit sa stai de vorba cu Presedintele RODSA,cel care studiaza toate companiile MLM din Romania si o sa iti spuna acelasi lucru. A fost cea mai rapida evolutie din Europa,fie ca iti convine sau nu. Sa iti faci un Update,ca esti expirat!
kudika051802
Postat pe 14 Iulie 2009 16:56
De la: healthy004282, la data 2009-07-14 16:56:34Mama ce destept esti!!! De ce nu spui oamenilor ca 16,07 este pretul fara TVA??? Si oricine se duce la firma sa faca comanda ,automat va plati si tva ,deci esti din nou penibil!! Si ca sa stie lumea : 19,12 Euro este pretul cu tva doar pt membri,adica persoanele care se inscriu si dau o comanda de cel putin 60 euro. In rest pretul este de 26 euro. Eu cand am zis 13 euro,ala este pretul final. Hai sa te mai invat o lectie: conservanti naturali sunt suficienti pt antioxidare doar 3 : Vitamina A,Vitamina C si Vitamina E. Si atunci de ce era nevoie sa bage cei de la Forever atatea E-uri??? Ei au bagat Vitamina C si Tocoferolul (adica Vitamina E) si le era de ajuns sa mai adauge doar Vitamina A si era totul perfect. Dar ei au bagat E-uri cu carul. Poti sa te dai cu capul de pereti,dar pana acum ti-am demontat toate aberatiile tale,in timp ce tu nu ai reusit sa aduci nici un argument plauzibil. Eu am zis ca s-au inscris 20.000 de oameni in 3 luni si acest numar il raportam tot la aceeasi perioada la Forever. imi spui ca in 3 luni se inscriu 20000 de oameni la Forever in Romania??? Sigur ca NU!!! Si daca ti se pare ca ceea ce spun este minciuna,te invit sa stai de vorba cu Presedintele RODSA,cel care studiaza toate companiile MLM din Romania si o sa iti spuna acelasi lucru. A fost cea mai rapida evolutie din Europa,fie ca iti convine sau nu. Sa iti faci un Update,ca esti expirat!

Habar nu ai de afaceri si mai ales taxe si impozite.TVA-ul nu este al lui Forever este taxa care se duce la stat,mai ai de invatat(chiar daca nu ti-a placut facultatea poti invata acum).Sa-l intrebi pe tovarasul tau marius dumitras xeroxul cartilor de succes din industria mlm.Bai studentule,tot nu poti face diferenta intre e-uri si substante naturale,inseamna ca ai dat bani la rector sau ai facut facultatea la distanta.In plus sa-i spui lu nenea dumitras ca habar nu are ce inseamna evolutie,si cand spun evolutie ne referim la cifra de afaceri,daca vorbim de nr de oamenii inseamna ca nu vorbim de mlm ci de sisteme piramidale ilegale.Ce zici are abscde cosmetic o cifra de afaceri de 2 miliarde de dolari pe an,cum nu,atunci ma plictisesti si tu si dan marius dumitras xeroxul si traducatorul nr 1 din romania.
enemgabriel
Postat pe 14 Iulie 2009 17:08
Baietica ,am uitat sa-ti spun ca gelul pe care il promovezi nu are avizul consiliului stiintific pentru aloe,asa ca apa chioara cu 1 leu metrul cub se gaseste la orice robinet cu apometru.


PS:cate principii active ziceai ca are ganoderma,ca te dai mare ca sti multe defapt nu sti nimic,dar vreau sa-ti dovedesc prostiile care le debitezi.

uite aici un exemplu clar care face diferenta de produs,poate asa realizezi pe cine incerci sa pacalesti:http://www.youtube.com/watch?v=TGAc7_sHDec&translated=1
enemgabriel
Postat pe 14 Iulie 2009 17:10
Daca faci afaceri cu preturile fara tva,poti sa te lasi de meserie. Oricine stie unde se duce Tva-ul,dar tu in lipsa de argumente,te fixezi pe o idee si incepi sa te dai destept. Pe romani nu ii intereseaza unde se duce Tva-ul,ci singurul lucru care conteaza pt ei este cat trebuie sa plateasca pt un gel de la Forever si raspunsul este doar unul: 19,12 euro daca se inscriu sau 26 euro daca nu se inscriu. Mai importante decat Consiliul Stiintific pt aloe sunt Consiliile care studiaza in ultima vreme calitatea unui produs de a fi BIO sau nu. Asta este mult mai important decat Consiliul pt aloe. Tot ce mi-ai spus tu sunt lucruri pe care le auzeam si eu la prezentari,prin 2005 spuse de oameni normali,nu de experti. Si ei normal ca sa atraga lumea,ridicau in slavi acest gel. Referitor la Ganoderma,mai ai de invatat: Avem dovezi si acte reale in care s-a tratat un caz de cancer si mai mult de atat persoana care a adus afacerea la noi a fost paralizata si consumand Ganoderma s-a facut bine,in mare parte si poate sa mearga normal,sa se miste. Degeaba ai 1000 principii active,daca ai cancer si nu te ajuta aloe vera cu absolut nimic. Si inca ceva: degeaba bati campii cu cifrele de afaceri,pt ca acelea sunt pt toate tarile la un loc. Tu calculeaza doar cifra de afaceri din Romania,ca la asta ne raportam,daca inca nu ai inteles. Si din cifrele tale de afaceri se vede ca numai banii te intereseaza. Nu asta conteaza,ci numarul celor care se inscriu la compania respectiva si sunt multumiti. 400 000 de inscrisi in 10 ani este f putin.
kudika051802
Postat pe 14 Iulie 2009 17:45
Ganoderma are peste 200 de principii active! Detalii pt cei interesati gasiti aici:

http://www.ganoterapie.best-hosting.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=158&Itemid=56

Sa observati ca lupta in special cu cancerul si celulele bolnave,de aceea nu este o mirare ca a reusit sa trateze un caz de cancer si unul de paralizie.
kudika051802
Postat pe 14 Iulie 2009 17:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
*** TAROT *** 0 De la: 29 Iunie 2009 15:38
Cele mai tari diete personalizate 5 De la: cornel_sabin 27 Februarie 2010 00:02
Am nevoie de o mica parere 6 De la: polin 11 Noiembrie 2011 19:13
buna 7 De la: office_salinasusesi_ro 24 Martie 2010 16:08
fructele si legumele nu sunt sanatoase, produc CANCER!!!! 92 De la: allyna_healthy 1 Aprilie 2014 18:20