Setari Cookie-uri

Aloe vera in diete

De la: ene_m_gabriel, la data 2009-12-01 17:23:40
De la: beatricemenghes, la data 2009-12-01 16:27:04Dl. Ene, sucurile de la Life care sunt de la exact acelasi producator de la care luati si dvs. Stiu ca nu sunteti informat. Nu stiu ce inseamna pt forever produs Bio, in privinta cosmeticelor, dar stiu exact ce nu trebuie sa contina cosmeticele Bio. D-na nu avea cum sa lucreze 8 ani in Life care pt ca e infintata de 4 ani. Deci era logic ca vb despre Forever. Oricum nu aveti de ce compara suplimentele sucuri pt ca sunt acelasi, sg diferenta e la pastile, si la diversitate, Life care are diversitate mai mare la sucuri.
sucurile de la life care sunt necertificate de iasc,deci folosesc o cntitate mica de aloe vera in sucurile lor,cat despre suplimente,sunt jalnici.
cine spune ca sunt jalnici ??? ai si ceda dovezi in a sustine aceste afirmatii ???
4Life
Postat pe 2 Decembrie 2009 17:37
De la: 4Life, la data 2009-12-02 17:37:07
De la: beatricemenghes, la data 2009-12-01 16:27:04Dl. Ene, sucurile de la Life care sunt de la exact acelasi producator de la care luati si dvs. Stiu ca nu sunteti informat. Nu stiu ce inseamna pt forever produs Bio, in privinta cosmeticelor, dar stiu exact ce nu trebuie sa contina cosmeticele Bio. D-na nu avea cum sa lucreze 8 ani in Life care pt ca e infintata de 4 ani. Deci era logic ca vb despre Forever. Oricum nu aveti de ce compara suplimentele sucuri pt ca sunt acelasi, sg diferenta e la pastile, si la diversitate, Life care are diversitate mai mare la sucuri.
sucurile de la life care sunt necertificate de iasc,deci folosesc o cntitate mica de aloe vera in sucurile lor,cat despre suplimente,sunt jalnici.
cine spune ca sunt jalnici ??? ai si ceda dovezi in a sustine aceste afirmatii ???
pai uita-te bre incultule la compozitie -pret-concentratie.
ene_m_gabriel
Postat pe 3 Decembrie 2009 08:46
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-12-03 08:46:51
De la: 4Life, la data 2009-12-02 17:37:07
pai uita-te bre incultule la compozitie -pret-concentratie.
ne-am uitat mai multe persoane, concluzia:

NU MAI JALNICE DECAT CELE DE LA FOREVER...si mai ieftine !!!!
4Life
Postat pe 3 Decembrie 2009 17:00
ma bucur,astfel ne mai dam seama ca nu sti sa citesti.bravo putzulica
ene_m_gabriel
Postat pe 3 Decembrie 2009 23:01
am si eu o intrebare:produsele de la forever sunt bune pt urticarie si care sunt cele de care am nevoie
multumesc frumos
alin90
Postat pe 3 Ianuarie 2010 21:19
De la: alin90, la data 2010-01-03 21:19:24am si eu o intrebare:produsele de la forever sunt bune pt urticarie si care sunt cele de care am nevoie
multumesc frumos
niciunul di9n cele de la forever nu-s bune ...au in compozitie E-uri de sinteza care ti-ar putea agrava afectiunea....

daca nu ma crezi, citeste cu atentie etichetele produselor si te vei convinge !!!

cel mai simplu, dau o cautare pe net :

ingrediente aloe vera forever si ai sa vezi ce si cum...!!!
4Life
Postat pe 3 Ianuarie 2010 21:28
De la: 4Life, la data 2010-01-03 21:28:28
De la: alin90, la data 2010-01-03 21:19:24am si eu o intrebare:produsele de la forever sunt bune pt urticarie si care sunt cele de care am nevoie
multumesc frumos
niciunul di9n cele de la forever nu-s bune ...au in compozitie E-uri de sinteza care ti-ar putea agrava afectiunea....

daca nu ma crezi, citeste cu atentie etichetele produselor si te vei convinge !!!

cel mai simplu, dau o cautare pe net :

ingrediente aloe vera forever si ai sa vezi ce si cum...!!!
iar ai aprut frustratule,nu ti-ai vandut colastra in piata?sinteza ai tu in cap ,arata-ne buletinul de analiza care atesta MINCIUNA pe care o tot repeti,nu are rost sa mai spun ca n-ai habar de nutritie,esti total incult,asta o dovedesc mesajele si trimiterile la google,vanghelie care esti.
ene_m_gabriel
Postat pe 4 Ianuarie 2010 10:28
În compoziþia produsului Aloe Vera Gel mai intrã cantitãþi mici de:
Gumã de Xanthan - Este un extract din alge marine ºi este folosit ca stabilizator.
Asigurã vâscozitatea produsului. Unor alge marine le este recu¬noscutã eficacitatea ca adjuvant în curele de slãbire, ca stimulator ai proceselor de regenerare. Ele au de asemenea calitãþi vermifuge. Algele marine sunt foarte bogate în iod ºi au un efect optim în tratarea afecþiunilor glandei tiroide. Înlãturã oboseala ºi durerile reumatismale. S-a pus în evidenþã efectul antiviral inclusiv faþã de HIV.
Sorbitol: Este derivatul hidrogenat atât al glucozei cât ºi al fructozei.
Acidul citric: Acid tricarboxilic prezent în mari cantitãþi în citrice. Deþine un rol important în metabolismul intermediar (ciclul Krebs de de¬gradare a glucozei). Are acþiune favorabilã în dizolvarea unor calculi urinari.
Este de subliniat faptul cã elementul activ în gelul de Aloe Vera este de fapt sinergismul deplin al substanþelor care îl compun. Împreunã acþioneazã cu o eficienþã, nu doar însumatã ci cu mult peste cea a fiecãrei substanþe componente luatã separat ºi apoi însumate. Pe lângã aceasta, substanþelor componente le dispar cu totul efectele secundare, existente doar când acestea acþioneazã izolat.
ene_m_gabriel
Postat pe 4 Ianuarie 2010 16:01
nu vad care sunt compusii de sinteza,poate are cineva un argument?
ene_m_gabriel
Postat pe 4 Ianuarie 2010 16:02
.............a mai folosit cineva podusele de la aloe vera pt a se trata de (URTICARIE)?POATE SA IMI ZICA SI MIE CINEVADACA SUNT BUNE SAU NU?
alin90
Postat pe 4 Ianuarie 2010 18:31
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-01-04 16:02:41nu vad care sunt compusii de sinteza,poate are cineva un argument?
arata-ne tu bai BORAT daca esti asa dibaci, demonstreaza-ne ca nu sunt de sinteza !!!

tocmai disperarea cu care postezi 3 mesaje la rand imi intareste convingerea ca produsele de la forever sunt pline de chimicale de sinteza ( E-uri ) !!!

si apropo , chiar daca ar fi naturale, cum sustii numai tu(esti singurul de altfel, pt ca am mai discutat aceasta problema si cu alti distribuitori forever si au recunoscut ca au compusi de sinteza) sunt substante care sunt daunatoare sanatatii umane !!!

4Life
Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:27
De la: 4Life, la data 2010-01-04 20:27:21
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-01-04 16:02:41nu vad care sunt compusii de sinteza,poate are cineva un argument?
arata-ne tu bai BORAT daca esti asa dibaci, demonstreaza-ne ca nu sunt de sinteza !!!

tocmai disperarea cu care postezi 3 mesaje la rand imi intareste convingerea ca produsele de la forever sunt pline de chimicale de sinteza ( E-uri ) !!!

si apropo , chiar daca ar fi naturale, cum sustii numai tu(esti singurul de altfel, pt ca am mai discutat aceasta problema si cu alti distribuitori forever si au recunoscut ca au compusi de sinteza) sunt substante care sunt daunatoare sanatatii umane !!!

bai sinteza,creierul tau este plin de sinteze .alga marina este obtinuta in laborator?sau asa ai facut tu biologia ,la bufetul din sat?cine spune ca nu sunt de sinteza?pai mai incultule,am postat de zeci de ori cine atesta calitatea, puritatea si concentratia dar tu erai cu vaca pe islazul comunal mulgand boii de la firma pe care o reprezinti,dealtfel o firma de vacari.ai ramas tot la concluzia ca vitamina c sau acidul ascorbic este de sinteza sau te-ai desteptat?ar fi schimbarea mileniului,dar mai bine sa ramai incult ca mai avem nevoie si de vacari.
ene_m_gabriel
Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:35
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-01-04 20:35:10
De la: 4Life, la data 2010-01-04 20:27:21

bai sinteza,creierul tau este plin de sinteze .alga marina este obtinuta in laborator?sau asa ai facut tu biologia ,la bufetul din sat?cine spune ca nu sunt de sinteza?pai mai incultule,am postat de zeci de ori cine atesta calitatea, puritatea si concentratia dar tu erai cu vaca pe islazul comunal mulgand boii de la firma pe care o reprezinti,dealtfel o firma de vacari.ai ramas tot la concluzia ca vitamina c sau acidul ascorbic este de sinteza sau te-ai desteptat?ar fi schimbarea mileniului,dar mai bine sa ramai incult ca mai avem nevoie si de vacari.
daaaaaaaaaaa....va atesta produsele un consiliu care este fondat de catre forever....adica va dati premii intre voi...si mai aveti 2 atestari , islamic si kosher, atestari pe care la au zeci de mii de produse in lumea asta...in rest nimic, zero barat !!!!

si produse pline de E-uri de sintreza....

stai ca zilele astea am putin timp liber si am sa-ti postez aici toate chimicalele din compozitia produselor forever....sa vezi atunci ce atac de apoplexie ai sa faci....BORAT !!!
4Life
Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:41
Certification Audit Details

When the auditor is on site they first look for a clean facility operating under GMP (Good Manufacturing Practice). The auditor witnesses each step taken from the processing of the leaf through the final packaging. Two samples of each product must be taken of each final product submitted for certification.

Auditors will arrive with special sample collection bottles and codes for each product to be certified. Codes and labels to be prepared are to coincide with the coded product and attached by the auditor to the sample containers to be sent to the approved outside independent laboratory blinded. One set of samples will be packaged in a shipping container and delivered to the Council by the certifier or packaged, addressed and shipped to the laboratory. The second set will be hand-delivered to the IASC home office by the certifier or packed and shipped to the IASC office under the watch of the certifier for use as a retain. The retains are kept for 2 years by the Council. Both shipments will bear the certifier's initials on crucial areas of the shipping container(s).

Plastic containers are sealed by shrink seals and initialed by the certifier to assure no tampering. The IASC home office will use the certifyer�s report to fax information needed to the laboratory. The laboratory will perform analysis according to the IASC protocol and fax or mail the reports and interpretation to the Council.

Confirmation will be sent directly to the home office and the certifying company will be duly informed of the results. When passed, a certificate of certification will be prepared and signed by the president and certification chairman. A hard copy will be sent under separate cover to the company being certified. Naturally, this will not happen until the literature and labels have been approved by the certification chairman.

If the product fails, the auditor is to return for retesting. Auditor's fees, airfare expenses, lodging, meals and mileage, and laboratory testing costs are again paid by the company undergoing certification. There are no additional certifiation program fees.

If a product is to be sent to another location for completion (i.e. freeze drying, spray drying, concentrating, etc.), the material for further processing will be sent on to the processor with seals initialed by the auditor. A Polaroid or digital camera picture will be taken by the auditor with his initial on the seal and delivered to the IASC.

The interim product will be shipped to the proper company for further processing. The picture with the auditor's initial on the shipping containers seal will be handed over to the IASC office. This picture will be sent to the responsible party at the final processors company and that person will confirm the initial and verify the product is placed in equipment for further processing. That person will also place a seal on the tray or appropriate container during that processing time. This person will also witness the removal for completion.

The final processing company's authorized individual will sign a form that is supplied by the Council to confirm the above listed steps and that the chain of custody has been properly completed. The auditor only has to attend the removal of product from finishing equipment, all steps, and take 2 samples of each completed product back to the Council or shipped as previously outlined. This procedure eliminates the necessity of an auditor remaining 3 days to witness the product going in, then out of equipment, such as a freeze dryer. It will normally eliminate about 3 days of costly waiting time to complete the final certification step.

Finished product certification procedure starts with the sampling of the raw material being used with recorded lot number(s) and raw material suppliers name. The inspector will witness the amount of aloe used and follow through the steps of production. These samples will be handled in the same manner as raw material samples.

A Statement of Fact form must be signed in front of the auditor stating that none of the listed ingredients are added to the products being certified. The auditor will have and sign a Confidentiality Agreement for your protection prior to starting the certification process.

Action will be taken when and if any company uses the registered name or logo of the International Aloe Science Council without prior approval. The IASC Certification Seal cannot be used by any company that is not certified.

Literature is also to be reviewed and approved before the seal can be used. A velox of the seal can be mailed or e-mailed to companies that certify for their use. esentation and/or misuse or display of the seal is strictly prohibited by the Council and will incur legal action.
ene_m_gabriel
Postat pe 4 Ianuarie 2010 20:58
CE TE FACI CAND UN PROST SE LAUDA CAT DE PROST ESTE,I-L LASI SA SE LAUDE?SA NU-L CONTRAZICI,EL ARE INTOTDEAUNA DREPTATE,ASA ESTE MAI VACARULE,AI MARE DREPTATE SI TE LAUZI PE BUNA DREPTATE,M-AI CONVINS CATA DREPTATE AI,DACA MAI VREI SA NE DOVEDESTI CAT DE PROST ESTI,TE ROG,PLACEREA ESTE DE PARTEA TA.
ene_m_gabriel
Postat pe 4 Ianuarie 2010 21:20
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-01-04 21:20:02CE TE FACI CAND UN PROST SE LAUDA CAT DE PROST ESTE,I-L LASI SA SE LAUDE?SA NU-L CONTRAZICI,EL ARE INTOTDEAUNA DREPTATE,ASA ESTE MAI VACARULE,AI MARE DREPTATE SI TE LAUZI PE BUNA DREPTATE,M-AI CONVINS CATA DREPTATE AI,DACA MAI VREI SA NE DOVEDESTI CAT DE PROST ESTI,TE ROG,PLACEREA ESTE DE PARTEA TA.
citeste cu voce tare ceea ce ai scris si asculta-te cu atentie, poti ??
4Life
Postat pe 4 Ianuarie 2010 21:28
De la: 4Life, la data 2010-01-04 21:28:39
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-01-04 21:20:02CE TE FACI CAND UN PROST SE LAUDA CAT DE PROST ESTE,I-L LASI SA SE LAUDE?SA NU-L CONTRAZICI,EL ARE INTOTDEAUNA DREPTATE,ASA ESTE MAI VACARULE,AI MARE DREPTATE SI TE LAUZI PE BUNA DREPTATE,M-AI CONVINS CATA DREPTATE AI,DACA MAI VREI SA NE DOVEDESTI CAT DE PROST ESTI,TE ROG,PLACEREA ESTE DE PARTEA TA.
SA NU-MI SPUI CA AI O CONSTIPATIE LA CREIER?A,SCUZE TU NU POTI AVEA ASA CEVA,DAR SA ADMITEM CA AI AVEA.
ene_m_gabriel
Postat pe 4 Ianuarie 2010 21:35
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-01-04 21:35:05
De la: 4Life, la data 2010-01-04 21:28:39
SA NU-MI SPUI CA AI O CONSTIPATIE LA CREIER?A,SCUZE TU NU POTI AVEA ASA CEVA,DAR SA ADMITEM CA AI AVEA.
nici macar sa citesti ceea ce ai scris nu esti in stare , prapaditule !
4Life
Postat pe 4 Ianuarie 2010 21:38
ene_m_gabriel
Postat pe 5 Ianuarie 2010 20:39
D-le" culisir "(sau cum te-oi numi),acest site nu este neaparat pentru DOCTORI cu DIPLOMA si nici pentru cei ce au primit o educatie in care ironia,jignirea si infatuarea sa primeze in fata altor semeni care doresc sa-si exprime un punct personal de vedere refulandu-si astfel entuziastmul sau mahnirea ,INDIFERENT DE PREGATIRE si cu "mijloacele" de care dispun in acel moment ! Sa-ti etalezi"aroganta si grandomania" prin" CUNOSTINTELE VASTE"in fata unor cetateni poate aflati in suferinta ,cu alta pregatire si care si-au dorit sa consemneze si ei un articol pe acest site este o LIPSA DE RESPECT FATA DE OM ! CUM POATE ACEST INDIVID care se intituleaza doctor,dovedind lipsa de respect pentru om sa "lucreze pentru si-n folosul omului"???! ...Cititorii acestui site STIMATE DOMN "culisir",extrag si inteleg fiecare cat,cand si cum le trebuiesc din aceste postari si nu au nevoie de limbaje academice si stufoase (folosite in conjuncturi atipice sau profesionale)folosite de cadrele de specialitate !" Cei de sange albastru vorbesc ca niste tarani si gandesc ca niste filozofi" (citat N.Iorga) Se vede clar -chiar si dupa exprimare-ca ti-ai cam gresit vocatia pregatindu-te pentru o meserie in care nu poti avea satisfactt decat daca esti un mare IUBITOR DE OAMENI ! HYPOCRATE SAU ASCLEPIO a vindecat TOT TARTARUL din dragoste pentru oameni ,NU DIN DRAGOSTE DE BANI cum in mare se practica in ROMANIA !
crysis
Postat pe 16 Februarie 2010 10:28
De la: Doreen, la data 2010-02-16 10:28:44 D-le" culisir "(sau cum te-oi numi),acest site nu este neaparat pentru DOCTORI cu DIPLOMA si nici pentru cei ce au primit o educatie in care ironia,jignirea si infatuarea sa primeze in fata altor semeni care doresc sa-si exprime un punct personal de vedere refulandu-si astfel entuziastmul sau mahnirea ,INDIFERENT DE PREGATIRE si cu "mijloacele" de care dispun in acel moment ! Sa-ti etalezi"aroganta si grandomania" prin" CUNOSTINTELE VASTE"in fata unor cetateni poate aflati in suferinta ,cu alta pregatire si care si-au dorit sa consemneze si ei un articol pe acest site este o LIPSA DE RESPECT FATA DE OM ! CUM POATE ACEST INDIVID care se intituleaza doctor,dovedind lipsa de respect pentru om sa "lucreze pentru si-n folosul omului"???! ...Cititorii acestui site STIMATE DOMN "culisir",extrag si inteleg fiecare cat,cand si cum le trebuiesc din aceste postari si nu au nevoie de limbaje academice si stufoase (folosite in conjuncturi atipice sau profesionale)folosite de cadrele de specialitate !" Cei de sange albastru vorbesc ca niste tarani si gandesc ca niste filozofi" (citat N.Iorga) Se vede clar -chiar si dupa exprimare-ca ti-ai cam gresit vocatia pregatindu-te pentru o meserie in care nu poti avea satisfactt decat daca esti un mare IUBITOR DE OAMENI ! HYPOCRATE SAU ASCLEPIO a vindecat TOT TARTARUL din dragoste pentru oameni ,NU DIN DRAGOSTE DE BANI cum in mare se practica in ROMANIA !
Mda,oare acest monolog nu face parte din educatia celor care inca sunt frustrati?Poate te regasesti printre acele persoane inculte si care isi exprima DOAR parerea cand este vorba de sanatate,pe acest forum si din aceasta cauza aia o rabufnire necontrolata si neargumentativa.Daca te consideri mai inteligent decat altcineva oare de ce nu esti suficient de cunoscut si apreciat?
ene_m_gabriel
Postat pe 16 Februarie 2010 10:38
De la: doareu, la data 2009-01-15 08:31:10Daca intr'adevar esti cadru medical cum spui,ar trebui sa ai mai multa diplomatie si sa nu jignesti.Un om inteligent stie sa urce si sa coboare la nivelul oricui.O zi buna!
healthy011284
Postat pe 16 Februarie 2010 12:49
DOMNULE DOCTOR 'culisir" ! TU MA FACI PE MINE INCULT ?!!... Pai eu ti-am dat citate argumentandu-ti PURTAREA NECUVINCIOASA FATA DE CEI PE CARE (in mod normal)TREBUIE SA-I IUBESTI ! AI "INTOXICAT SITE-ul ASTA CU TERMINOLOGII DE SPECIALITATE si l-ati FACUT PE BIETUL OM,care a postat si el cu un articol,ALBIE DE PORCI ! AI UN CARACTER ...INFECT DOMNULE DOCTOR "culisir" si daca nu-ti ceri scuze ,UMBRA MEA O SA TE GASEASCA PANA LA COLEGIUL MEDICILOR (daca cumva esti pe'acolo !)! MA FACI SA CRED CA TOTI INDIVIZII (numai dorinta si BANI sa existe)POT FI MEDICI !!! PS SI eu am facut o facultate foarte grea ,dar studiile m-au facut uman.mai bun si mai popular,NU AROGANT,INFATUAT si IRONIC ,ca persoana dumitale !!!
crysis
Postat pe 16 Februarie 2010 16:24
De la: Doreen, la data 2010-02-16 16:24:01 DOMNULE DOCTOR 'culisir" ! TU MA FACI PE MINE INCULT ?!!... Pai eu ti-am dat citate argumentandu-ti PURTAREA NECUVINCIOASA FATA DE CEI PE CARE (in mod normal)TREBUIE SA-I IUBESTI ! AI "INTOXICAT SITE-ul ASTA CU TERMINOLOGII DE SPECIALITATE si l-ati FACUT PE BIETUL OM,care a postat si el cu un articol,ALBIE DE PORCI ! AI UN CARACTER ...INFECT DOMNULE DOCTOR "culisir" si daca nu-ti ceri scuze ,UMBRA MEA O SA TE GASEASCA PANA LA COLEGIUL MEDICILOR (daca cumva esti pe'acolo !)! MA FACI SA CRED CA TOTI INDIVIZII (numai dorinta si BANI sa existe)POT FI MEDICI !!! PS SI eu am facut o facultate foarte grea ,dar studiile m-au facut uman.mai bun si mai popular,NU AROGANT,INFATUAT si IRONIC ,ca persoana dumitale !!!
Mai,tu incurci si borcanele dar si continutul.Am impresia ca lauda ta vis a vis de studiile personale miroase a exact ce ai enumerat tu la adresa domnului doctor Culisir.Sa fie vorba si de frustrari?De educatie?Bun simt?respect?Nu stiu,dar daca te obosesti sa intri in polemica atunci asta e,te caracterizeaza.
ene_m_gabriel
Postat pe 16 Februarie 2010 17:11
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-02-16 17:11:20
De la: Doreen, la data 2010-02-16 16:24:01 DOMNULE DOCTOR 'culisir" ! TU MA FACI PE MINE INCULT ?!!... Pai eu ti-am dat citate argumentandu-ti PURTAREA NECUVINCIOASA FATA DE CEI PE CARE (in mod normal)TREBUIE SA-I IUBESTI ! AI "INTOXICAT SITE-ul ASTA CU TERMINOLOGII DE SPECIALITATE si l-ati FACUT PE BIETUL OM,care a postat si el cu un articol,ALBIE DE PORCI ! AI UN CARACTER ...INFECT DOMNULE DOCTOR "culisir" si daca nu-ti ceri scuze ,UMBRA MEA O SA TE GASEASCA PANA LA COLEGIUL MEDICILOR (daca cumva esti pe'acolo !)! MA FACI SA CRED CA TOTI INDIVIZII (numai dorinta si BANI sa existe)POT FI MEDICI !!! PS SI eu am facut o facultate foarte grea ,dar studiile m-au facut uman.mai bun si mai popular,NU AROGANT,INFATUAT si IRONIC ,ca persoana dumitale !!!
Mai,tu incurci si borcanele dar si continutul.Am impresia ca lauda ta vis a vis de studiile personale miroase a exact ce ai enumerat tu la adresa domnului doctor Culisir.Sa fie vorba si de frustrari?De educatie?Bun simt?respect?Nu stiu,dar daca te obosesti sa intri in polemica atunci asta e,te caracterizeaza.
marsh ma ciobane cu sleahta ta de hoti de la secta aia pe care o propavaduiti...si de omul asta te-ai gasit tu sa te iei???mojicule....sari ca ars cand omul spune adevaruri despre indoctrinarea si nesimtirea care va caracterizeaza pe astia care faceti afacerea forever...daca are omul frustrari, ce te freaca pe tine grija BORAT ???
4Life
Postat pe 16 Februarie 2010 19:26
De la: 4Life, la data 2010-02-16 19:26:18
marsh ma ciobane cu sleahta ta de hoti de la secta aia pe care o propavaduiti...si de omul asta te-ai gasit tu sa te iei???mojicule....sari ca ars cand omul spune adevaruri despre indoctrinarea si nesimtirea care va caracterizeaza pe astia care faceti afacerea forever...daca are omul frustrari, ce te freaca pe tine grija BORAT ???
vacarus ce esti,te-a bagat cineva in seama,cred ca nu ti-ai realizat norma de colastra,stai cuminte ca nu ti-am cerut sa postezi bazaconii si ineptii pentru a sustine un individ frustrat...ca tine...ca multi altii.
ene_m_gabriel
Postat pe 16 Februarie 2010 21:14
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-02-16 21:14:55
De la: 4Life, la data 2010-02-16 19:26:18
vacarus ce esti,te-a bagat cineva in seama,cred ca nu ti-ai realizat norma de colastra,stai cuminte ca nu ti-am cerut sa postezi bazaconii si ineptii pentru a sustine un individ frustrat...ca tine...ca multi altii.
taranusule electrician, lasa-ne pe noi frustrati si vezi-ti de drum, ciocul mic si joc de glezne...nu ne mai lua in seama, vezi-ti de sleahta ta de excroci de la forever care sustine ca aveti produse 100% naturale, dar elesunt arhipline de CONSERVANTI SI ADITIVI DE SINTEZA !!!! E-uri !!!!
4Life
Postat pe 16 Februarie 2010 21:57
conservanti ai tu in capul tau,dar de origine animala si toxice,ti-ai intunecat mintea si logica.pune dracu mana si mai citeste ca esti incult la acest capitol.
ene_m_gabriel
Postat pe 17 Februarie 2010 08:23
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-02-17 08:23:02conservanti ai tu in capul tau,dar de origine animala si toxice,ti-ai intunecat mintea si logica.pune dracu mana si mai citeste ca esti incult la acest capitol.
sunt pline de parabeni produsele de la FOREVER...scrie pe etichetele produselor foarte clar, dar acest pacalici cauta sa induca in eroare oamenii...!!!
4Life
Postat pe 17 Februarie 2010 23:32
De la: 4Life, la data 2010-02-17 23:32:43
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-02-17 08:23:02conservanti ai tu in capul tau,dar de origine animala si toxice,ti-ai intunecat mintea si logica.pune dracu mana si mai citeste ca esti incult la acest capitol.
sunt pline de parabeni produsele de la FOREVER...scrie pe etichetele produselor foarte clar, dar acest pacalici cauta sa induca in eroare oamenii...!!!
pai citeste mai boule ce sunt parabenii,provenienta si rol,ca de latrat te pricepi,numai ca latri la luna.
ene_m_gabriel
Postat pe 18 Februarie 2010 09:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
help! 3 De la: pinguina 2 Februarie 2011 20:04
Produse pentru slabit.... 201 De la: beatrice88 1 Iulie 2012 13:55
dureri de picioare... 26 De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 10:22
CEARCANE 10 De la: office_salinasusesi_ro 10 Iunie 2010 09:11
bun! 14 De la: cornel_sabin 26 Februarie 2010 23:53