Mai multe
|
tarot_healthy Postat pe 11 Noiembrie 2009 17:51 |
||
|---|---|---|
De la: farcasgeorgeta@yahoo.com, la data 2009-01-15 20:02:15 Am lucrat 8 ani NESERIOSI NU RECOMAND! |
||
|
EchipaLifeCareiasi Postat pe 20 Noiembrie 2009 11:28 |
||
De la: ronnabog, la data 2009-11-20 11:28:15In primul rand life care nu are produse PE BAZA de aloe vera ci produse CU ALOE VERA,adica cu concentratie aproape de zero,cu puritate aproape zero si cu calitate zero,aceste lucruri nu sunt garantate de nimeni ,din acest motiv nu sunt eficiente produsele cu aloe vera de la life care,restul produselor nu le-am studiat si nici nu ma intereseaza atata timp cat consum de la un lider mondial al produselor pe baza de aloe vera.De la: farcasgeorgeta@yahoo.com, la data 2009-01-15 20:02:15 |
||
|
|
||
|
ene_m_gabriel Postat pe 20 Noiembrie 2009 12:16 |
||
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-20 12:16:56De la: ronnabog, la data 2009-11-20 11:28:15De la: farcasgeorgeta@yahoo.com, la data 2009-01-15 20:02:15 |
||
|
EchipaLifeCareiasi Postat pe 20 Noiembrie 2009 12:52 |
||
De la: EchipaLifeCareiasi, la data 2009-11-20 12:52:21De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-20 12:16:56De la: ronnabog, la data 2009-11-20 11:28:15Aha,deci de produsele forever este vorba?Atunci se nasc multe intrebari la care vrem niste raspunsuri logice.De la: farcasgeorgeta@yahoo.com, la data 2009-01-15 20:02:15 |
||
|
ene_m_gabriel Postat pe 20 Noiembrie 2009 16:08 |
||
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-20 16:08:40De la: EchipaLifeCareiasi, la data 2009-11-20 12:52:21De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-20 12:16:56dar alte intrebari nu ti le-ai pus ??? cum ar fi:De la: ronnabog, la data 2009-11-20 11:28:15Aha,deci de produsele forever este vorba?Atunci se nasc multe intrebari la care vrem niste raspunsuri logice.De la: farcasgeorgeta@yahoo.com, la data 2009-01-15 20:02:15 |
||
|
4Life Postat pe 20 Noiembrie 2009 19:03 |
||
De la: 4Life, la data 2009-11-20 19:03:40De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-20 16:08:40De la: EchipaLifeCareiasi, la data 2009-11-20 12:52:21nu,pentru ca eu nu sunt la fel de prost ca tine si in plus eurile sunt doar de sinteza nu si naturale,in aloe vera gel sunt ingrediente 100%naturale dar nu ai cum sa intelegi tu asta.Am scris provenienta substantelor din gel, dar tu la cat de falit esti cu colastra ,repeti intruna ca roata nu s-a inventat.De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-20 12:16:56dar alte intrebari nu ti le-ai pus ??? cum ar fi:De la: ronnabog, la data 2009-11-20 11:28:15Aha,deci de produsele forever este vorba?Atunci se nasc multe intrebari la care vrem niste raspunsuri logice.De la: farcasgeorgeta@yahoo.com, la data 2009-01-15 20:02:15 |
||
|
ene_m_gabriel Postat pe 20 Noiembrie 2009 22:40 |
||
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-20 22:40:22De la: 4Life, la data 2009-11-20 19:03:40De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-20 16:08:40numai minti oamenii cu atata nerusinare,nu sunt toti asa prosti precum iti inchipui tu...daca tu ai pus botul la vrajeala celui care te-a recrutat in sistem,asta nu inseamna ca lumea nu stie ce inseamna copus de sinteza sau compus natural...oricat ai spune tu si oricat ai incerca sa minti si sa ascunzi adevarul, treaba este clara: PRODUSELE DE LA FOREVER SUNT PLINE DE COMPUSI DE SINTEZA !!!! cel putin 1 in fiecare produs, sa numai punem la socoteala ca in unele sunt chiar 5 !!!! nu ai tu cum sa demonstrezi ceea ce au aratat cercetatori chimisti cu mult inaintea ta,cum ar fi ca METILPARABENUL spre exemplu nu se regaseste in natura ci este FABRICAT DE MANA OMULUI....si chiar daca se regasea in natura,tot toxic este prntru organismul uman...asa ca ciocul mic si joc de glezne...vezi ca vine sfarsitul lunii si iarasi te cearta up line-ul ca nu-ti faci targetul...De la: EchipaLifeCareiasi, la data 2009-11-20 12:52:21nu,pentru ca eu nu sunt la fel de prost ca tine si in plus eurile sunt doar de sinteza nu si naturale,in aloe vera gel sunt ingrediente 100%naturale dar nu ai cum sa intelegi tu asta.Am scris provenienta substantelor din gel, dar tu la cat de falit esti cu colastra ,repeti intruna ca roata nu s-a inventat.De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-20 12:16:56dar alte intrebari nu ti le-ai pus ??? cum ar fi:De la: ronnabog, la data 2009-11-20 11:28:15Aha,deci de produsele forever este vorba?Atunci se nasc multe intrebari la care vrem niste raspunsuri logice.De la: farcasgeorgeta@yahoo.com, la data 2009-01-15 20:02:15 |
||
|
4Life Postat pe 21 Noiembrie 2009 00:05 |
||
De la: 4Life, la data 2009-11-21 00:05:54De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-20 22:40:22De la: 4Life, la data 2009-11-20 19:03:40Imi este scarba de jigodii ca tine,de handicapati mintal si inculti doar pentru ca nu-ti merge jegul de afacere cu produse de tot rahatul.RETINE BAI JEGULE,NU MA INTERESEAZA CE SPUI TU DESPRE ALOE VERA ATATA TIMP CAT ESTI UN INCULT,UN NEICA NIMENI SI UN INS DUBIOS SAU MAI BINE ZIS EXCROC.E-uri ai tu in capul plin de jeg si colastra alterata,nu-ti place concurenta bai ratatule,afla ca produsele pe care le promovezi pentru consumatorii din Romania inca sunt straine,afacerea este inexistenta iar ezcroci ca tine sunt berechet,dar,exista cativa prosti,asa cum ne numesti tu,care iti cer argumente si tu din cauza debilismului autoimun reactionezi ca un copil de 18 ani care nu-i mai da masa bani de pepsi.Sfaturi,cui ii dai tu sfaturi,cine esti tu sa dai sfaturi?NIMENI.FOREVER LIVING ESTE UN BRAND INTERNATIONAL IAR ALOE VERA NU MAI ARE NEVOIE DE PUBLICITATE,IN SCHIMB COLASTRA TA ESTE INCA INEFICIENTA IAR EXCROCILOR LE ESTE RETEZAT ELANUL DE PUNGASI.De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-20 16:08:40numai minti oamenii cu atata nerusinare,nu sunt toti asa prosti precum iti inchipui tu...daca tu ai pus botul la vrajeala celui care te-a recrutat in sistem,asta nu inseamna ca lumea nu stie ce inseamna copus de sinteza sau compus natural...oricat ai spune tu si oricat ai incerca sa minti si sa ascunzi adevarul, treaba este clara: PRODUSELE DE LA FOREVER SUNT PLINE DE COMPUSI DE SINTEZA !!!! cel putin 1 in fiecare produs, sa numai punem la socoteala ca in unele sunt chiar 5 !!!! nu ai tu cum sa demonstrezi ceea ce au aratat cercetatori chimisti cu mult inaintea ta,cum ar fi ca METILPARABENUL spre exemplu nu se regaseste in natura ci este FABRICAT DE MANA OMULUI....si chiar daca se regasea in natura,tot toxic este prntru organismul uman...asa ca ciocul mic si joc de glezne...vezi ca vine sfarsitul lunii si iarasi te cearta up line-ul ca nu-ti faci targetul...De la: EchipaLifeCareiasi, la data 2009-11-20 12:52:21nu,pentru ca eu nu sunt la fel de prost ca tine si in plus eurile sunt doar de sinteza nu si naturale,in aloe vera gel sunt ingrediente 100%naturale dar nu ai cum sa intelegi tu asta.Am scris provenienta substantelor din gel, dar tu la cat de falit esti cu colastra ,repeti intruna ca roata nu s-a inventat.De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-20 12:16:56dar alte intrebari nu ti le-ai pus ??? cum ar fi:De la: ronnabog, la data 2009-11-20 11:28:15Aha,deci de produsele forever este vorba?Atunci se nasc multe intrebari la care vrem niste raspunsuri logice.De la: farcasgeorgeta@yahoo.com, la data 2009-01-15 20:02:15 |
||
|
ene_m_gabriel Postat pe 21 Noiembrie 2009 08:33 |
||
|
petrica,stai calm prietene,ca faci vre-un scurtcircuit ceva...aloe vera este foarte buna,numai ca FOREVER pe langa aloe vera mai pune si conservanti SINTETICI, E-uri , scrie clar pe bidonul cel galben...esti chior sau ce ai ? orbul gainilor ???? Mai departe de asta, ceea ce promovez eu este cu mult superior gelului de aloe de la FOREVER , pentru sistemul imunitar !!!! iar spre deosebire de FOREVER, 4 Life nu pune in TRANSFER FACTOR PLUS chimicale !!!! asadar stai calm , sa nu faci cumva vre-un atac cerebral sau stop cardiac...nu te mai agitat atata ca stie lumea cum umblati voi cu fofarlica si cu minciuna.... Daca tu crezi ca suntem toti prosti si orbi asa cum ai fost tu cand ai pus botul la vrajeala ca gelul de aloe vera de la forever este 100% natural, afla ca te inseli...oamenii sunt inteligenti,nu prosti cum ii crezi tu,stiu sa citeasca corect si pe deasupra au si vederea buna... tu ca sa-ti sustii afirmatiile ca nu sunt compusi chimici in gelul de aloe vera,posteaza aici ingredientele,sa vedem ce parere au oamenii despre ele dupa ce se informeaza...AI ACEST TUPEU ????????? |
||
|
4Life Postat pe 21 Noiembrie 2009 14:11 |
||
De la: 4Life, la data 2009-11-21 14:11:30petrica,stai calm prietene,ca faci vre-un scurtcircuit ceva...aloe vera este foarte buna,numai ca FOREVER pe langa aloe vera mai pune si conservanti SINTETICI, E-uri , scrie clar pe bidonul cel galben...esti chior sau ce ai ? orbul gainilor ????Iaca am sosit de la bucuresti de la Succes Day,am venit entuziasmat si gata sa raspund cu profesionalism un ins ca tine cu 2 clase.Gelul de aloe vera este cea mai eficienta si completa bautura nutritiva de pe piata .Scrie clar pe bidon ce contine numai ca tu nu ai cum sa intelegi ce sunt conservantii naturali si cei de sinteza.Eu nu ma agit,numai ca atunci cand vad un incult si un mincinos cu tehnici de excroc incerc sa-l elimin din discutie pentru ca este ca si un vierme care cauta sa iasa din rahat.Voi cei de la firma asta necunoscuta de nimeni sunteti orbi restul sunt dezinformati de dementi ca tine.Am tupeu, dar tu ai tupeu sa postezi porcaria aia de colastra cu aditivii alimentari de sinteza din ea si din TOATE produsele inca de o calitate indoielnica?Nu mai incerc sa schimb parerea unui mucea ca tine incerc doar sa te fac de ras pentru ca defapt asta esti si pe deasupra incerci sa ne demonstrezi acest lucru cu fiecare mesaj postat.ALOE VERA ESTE NET SUPERIOARA ORICARUI ALT FRUCT SAU ORICAREI ALTE SURSE DE ALIMENT NUTRITIV.CITESTE COMPOZITIA GELULUI SI DA-TE CU CAPUL DE PERETI DE INVIDIE,HAHAHAHAHAHAHA. |
||
|
ene_m_gabriel Postat pe 21 Noiembrie 2009 19:49 |
||
De la: 4Life, la data 2009-11-21 00:05:54De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-20 22:40:22De la: 4Life, la data 2009-11-20 19:03:40De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-20 16:08:40numai minti oamenii cu atata nerusinare,nu sunt toti asa prosti precum iti inchipui tu...daca tu ai pus botul la vrajeala celui care te-a recrutat in sistem,asta nu inseamna ca lumea nu stie ce inseamna copus de sinteza sau compus natural...oricat ai spune tu si oricat ai incerca sa minti si sa ascunzi adevarul, treaba este clara: PRODUSELE DE LA FOREVER SUNT PLINE DE COMPUSI DE SINTEZA !!!! cel putin 1 in fiecare produs, sa numai punem la socoteala ca in unele sunt chiar 5 !!!! nu ai tu cum sa demonstrezi ceea ce au aratat cercetatori chimisti cu mult inaintea ta,cum ar fi ca METILPARABENUL spre exemplu nu se regaseste in natura ci este FABRICAT DE MANA OMULUI....si chiar daca se regasea in natura,tot toxic este prntru organismul uman...asa ca ciocul mic si joc de glezne...vezi ca vine sfarsitul lunii si iarasi te cearta up line-ul ca nu-ti faci targetul...De la: EchipaLifeCareiasi, la data 2009-11-20 12:52:21nu,pentru ca eu nu sunt la fel de prost ca tine si in plus eurile sunt doar de sinteza nu si naturale,in aloe vera gel sunt ingrediente 100%naturale dar nu ai cum sa intelegi tu asta.Am scris provenienta substantelor din gel, dar tu la cat de falit esti cu colastra ,repeti intruna ca roata nu s-a inventat.De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-20 12:16:56dar alte intrebari nu ti le-ai pus ??? cum ar fi:De la: ronnabog, la data 2009-11-20 11:28:15Aha,deci de produsele forever este vorba?Atunci se nasc multe intrebari la care vrem niste raspunsuri logice.De la: farcasgeorgeta@yahoo.com, la data 2009-01-15 20:02:15 |
||
|
dorina27 Postat pe 21 Noiembrie 2009 20:09 |
||
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-21 19:49:49bai succes day, iarasi te-au spalat aia acolo pe creier de numai vezi nimic in fata ochilor decat aoleu vara...De la: 4Life, la data 2009-11-21 14:11:30petrica,stai calm prietene,ca faci vre-un scurtcircuit ceva...aloe vera este foarte buna,numai ca FOREVER pe langa aloe vera mai pune si conservanti SINTETICI, E-uri , scrie clar pe bidonul cel galben...esti chior sau ce ai ? orbul gainilor ????Iaca am sosit de la bucuresti de la Succes Day,am venit entuziasmat si gata sa raspund cu profesionalism un ins ca tine cu 2 clase.Gelul de aloe vera este cea mai eficienta si completa bautura nutritiva de pe piata .Scrie clar pe bidon ce contine numai ca tu nu ai cum sa intelegi ce sunt conservantii naturali si cei de sinteza.Eu nu ma agit,numai ca atunci cand vad un incult si un mincinos cu tehnici de excroc incerc sa-l elimin din discutie pentru ca este ca si un vierme care cauta sa iasa din rahat.Voi cei de la firma asta necunoscuta de nimeni sunteti orbi restul sunt dezinformati de dementi ca tine.Am tupeu, dar tu ai tupeu sa postezi porcaria aia de colastra cu aditivii alimentari de sinteza din ea si din TOATE produsele inca de o calitate indoielnica?Nu mai incerc sa schimb parerea unui mucea ca tine incerc doar sa te fac de ras pentru ca defapt asta esti si pe deasupra incerci sa ne demonstrezi acest lucru cu fiecare mesaj postat.ALOE VERA ESTE NET SUPERIOARA ORICARUI ALT FRUCT SAU ORICAREI ALTE SURSE DE ALIMENT NUTRITIV.CITESTE COMPOZITIA GELULUI SI DA-TE CU CAPUL DE PERETI DE INVIDIE,HAHAHAHAHAHAHA. intr-adevar PLANTA ALOE VERA este foarte buna, FOARTE PROST este produsul GEL DE ALOE VERA DE LA FOREVER deoarece are in compozitie conservanti de sinteza care ii asigura o garantie de 4 ANI !!!! scrie clar asta pe bidonul cel galben pe care-l ai si tu in poza... Iti scriu asta ca si un simplu om,ca si un potential client al acestei firme de excroci care m-ai informat corect,am citit ingredientele de pe eticheta si al luat detalii despre ele...si surpiza mare mi-a fost sa constat ca sunt DE SINTEZA CHIMICA si ca unele din ele sunt daunatoare organismului uman...si chiar daca ar fi precum zici tu din surse naturale,tot daunatoare organismului sunt...asadar stai calm si lasa-ne cu tampeniile astea ca nu ai niciun haz.... mai departe de asta, eu iti pot demonstra oricand ca TRANSFER FACTOR PLUS sau TRANSFER FACTOR RIOVIDA care sunt principalele produse ale 4 Life sunt 100% naturale !!! asta este valabil si pentru DORINA 27 , daca tu ai ales sa consumi aloe vera cu conservanti chimici de sinteza este opriunea ta,dar nu vad de ce tot bati toba pe aici....poate poate se iveste vre-un client ??? saucare este ideea ??? solidaritate de grup, sustineti afacerea impreuna ??? p.s. si sa numai punem in discutiile cosmeticele ce sunt vandute de FOREVER care sunt arhipline de ingrediente de sinteza !!!!!! sunt pe piata in magazine cosmetrice cu mult mai bune si la un pret mult mai mic decat porcariile ce le promovati voi...aveti decenta si recunoasteti ceea ce scrie producatorul insusi pe eticheta produsului....NAIVILOR |
||
|
4Life Postat pe 22 Noiembrie 2009 20:16 |
||
| Da ma mi-au spalat creierii de educatia tampita primita in scoala si pe care ti-o insusesti fara succes,a se vedea cat de tampit esti cand vine vorba de compusii de sinteza sau cei naturali.Exemplu dat de mintea ta inapoiata si inculta:acidul ascorbic din merisor (prezent in aloe vera)este de sinteza,vai de tine.Tu nu poti sa aduciargumente pentru produsele tale NICIODATA,pentru ca nu ai adus NICIODATA,pentru ca nu sunt naturale,pentru ca nu sunt recunoscute de nimeni ca fiind naturale si pentru ca nu sunt cumparate de nimeni.Te mai intreb odata repetentule,ce studii ti-au confirmat prezenta in gel a elementelor de sinteza?De vacar?Care laborator certifica prezenta elementelor de sinteza in gel?Institutul de bioresurse alimentare cred ca este o institutie abilitata in acest sens,pe cand tu esti abilitat sa manaci rahat.POFTA BUNA. | ||
|
ene_m_gabriel Postat pe 22 Noiembrie 2009 21:11 |
||
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-22 21:11:52Da ma mi-au spalat creierii de educatia tampita primita in scoala si pe care ti-o insusesti fara succes,a se vedea cat de tampit esti cand vine vorba de compusii de sinteza sau cei naturali.Exemplu dat de mintea ta inapoiata si inculta:acidul ascorbic din merisor (prezent in aloe vera)este de sinteza,vai de tine.Tu nu poti sa aduciargumente pentru produsele tale NICIODATA,pentru ca nu ai adus NICIODATA,pentru ca nu sunt naturale,pentru ca nu sunt recunoscute de nimeni ca fiind naturale si pentru ca nu sunt cumparate de nimeni.Te mai intreb odata repetentule,ce studii ti-au confirmat prezenta in gel a elementelor de sinteza?De vacar?Care laborator certifica prezenta elementelor de sinteza in gel?Institutul de bioresurse alimentare cred ca este o institutie abilitata in acest sens,pe cand tu esti abilitat sa manaci rahat.POFTA BUNA.ia uite petrica ce contine minunatul gel de la forever: Gel stabilizat de Aloe vera, sorbitol, acid ascorbic, acid citric, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, gumã de xantan, tocoferol (vitamina E). gel de aloe vera si NISTE E-uri: sorbitol ( E-420 ) acid citric ( E-330 ) sorbat de potasiu ( E-202 ) benzonat de sodiu ( E-211 ) guma dexantan ( E-415 ) ce zici fratemeleu, cat de naturala mai este o astfel de bautrura " benefica " organismului ???? sau pardon,benefica doar buzunarului vostru de mincinosi !!!! |
||
|
4Life Postat pe 23 Noiembrie 2009 15:52 |
||
De la: 4Life, la data 2009-11-23 15:52:45Ma gandesc ca de la ultimul argument ai invatat sa citesti si iti mai postez inca odata ingredientele din gelul de aloe vera(UNICUL SI CEA MAI BUNA BAUTURA DIN LUME):În compoziþia produsului Aloe Vera Gel mai intrã cantitãþi mici de:De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-22 21:11:52Da ma mi-au spalat creierii de educatia tampita primita in scoala si pe care ti-o insusesti fara succes,a se vedea cat de tampit esti cand vine vorba de compusii de sinteza sau cei naturali.Exemplu dat de mintea ta inapoiata si inculta:acidul ascorbic din merisor (prezent in aloe vera)este de sinteza,vai de tine.Tu nu poti sa aduciargumente pentru produsele tale NICIODATA,pentru ca nu ai adus NICIODATA,pentru ca nu sunt naturale,pentru ca nu sunt recunoscute de nimeni ca fiind naturale si pentru ca nu sunt cumparate de nimeni.Te mai intreb odata repetentule,ce studii ti-au confirmat prezenta in gel a elementelor de sinteza?De vacar?Care laborator certifica prezenta elementelor de sinteza in gel?Institutul de bioresurse alimentare cred ca este o institutie abilitata in acest sens,pe cand tu esti abilitat sa manaci rahat.POFTA BUNA.ia uite petrica ce contine minunatul gel de la forever: Gumã de Xanthan - Este un extract din alge marine ºi este folosit ca stabilizator. Asigurã vâscozitatea produsului. Unor alge marine le este recu¬noscutã eficacitatea ca adjuvant în curele de slãbire, ca stimulator ai proceselor de regenerare. Ele au de asemenea calitãþi vermifuge. Algele marine sunt foarte bogate în iod ºi au un efect optim în tratarea afecþiunilor glandei tiroide. Înlãturã oboseala ºi durerile reumatismale. S-a pus în evidenþã efectul antiviral inclusiv faþã de HIV. Sorbitol: Este derivatul hidrogenat atât al glucozei cât ºi al fructozei. Acidul citric: Acid tricarboxilic prezent în mari cantitãþi în citrice. Deþine un rol important în metabolismul intermediar (ciclul Krebs de de¬gradare a glucozei). Are acþiune favorabilã în dizolvarea unor calculi urinari. Este de subliniat faptul cã elementul activ în gelul de Aloe Vera este de fapt sinergismul deplin al substanþelor care îl compun. Împreunã acþioneazã cu o eficienþã, nu doar însumatã ci cu mult peste cea a fiecãrei substanþe componente luatã separat ºi apoi însumate. Pe lângã aceasta, substanþelor componente le dispar cu totul efectele secundare, existente doar când acestea acþioneazã izolat. ps:POATE REVI CU UN MESAJ PERTINENT CA DE AFIRMATII IMPERTINENTE SUNTEM SATULI. |
||
|
ene_m_gabriel Postat pe 23 Noiembrie 2009 20:54 |
||
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-23 20:54:36stai calm fratemeleu ca sunt de sinteza chmica...la cata aoleu vara vindeti voi( din pacate oamenii pun botul la minciunile voatre in prima faza, dar sunt multi care se desteapta repede ) ar trebui ca peste 80% din [productia mondiala de citrice sa fie folosita pentru a extrage acidul citric...mai stim si noi cum se procedeaza in industria globalizata....De la: 4Life, la data 2009-11-23 15:52:45Ma gandesc ca de la ultimul argument ai invatat sa citesti si iti mai postez inca odata ingredientele din gelul de aloe vera(UNICUL SI CEA MAI BUNA BAUTURA DIN LUME):În compoziþia produsului Aloe Vera Gel mai intrã cantitãþi mici de:De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-22 21:11:52Da ma mi-au spalat creierii de educatia tampita primita in scoala si pe care ti-o insusesti fara succes,a se vedea cat de tampit esti cand vine vorba de compusii de sinteza sau cei naturali.Exemplu dat de mintea ta inapoiata si inculta:acidul ascorbic din merisor (prezent in aloe vera)este de sinteza,vai de tine.Tu nu poti sa aduciargumente pentru produsele tale NICIODATA,pentru ca nu ai adus NICIODATA,pentru ca nu sunt naturale,pentru ca nu sunt recunoscute de nimeni ca fiind naturale si pentru ca nu sunt cumparate de nimeni.Te mai intreb odata repetentule,ce studii ti-au confirmat prezenta in gel a elementelor de sinteza?De vacar?Care laborator certifica prezenta elementelor de sinteza in gel?Institutul de bioresurse alimentare cred ca este o institutie abilitata in acest sens,pe cand tu esti abilitat sa manaci rahat.POFTA BUNA.ia uite petrica ce contine minunatul gel de la forever: p.s. pe bidon nici macar nu se specifica concentratia de E-uri sau doza din acel produs...ceea ce este cam ilegal pentru piata din Romania si nu numai...asadar sunteti cam in ilegalitate prietene !!!! mai informeaza-te putin asupra acestui lucru... |
||
|
4Life Postat pe 24 Noiembrie 2009 12:06 |
||
De la: 4Life, la data 2009-11-24 12:06:53Pai nu scrie concentratia de e-uri pentru ca nu are mai talambule.Ce calcul tampit poti face,te intreb si eu ai trecut vreodata pe la scoala?Arata-ne studiul efectuat de tine unse se specifica natura substantelor,ca tare mincinos si scarbos mai esti.Tu vinzi produsle din colastra fara eticheta in limba Romana ceea ce inseamna un caz PENAL.Si zicem ca suntem ilegali,pai poate din acest motiv avem avizul minsterului sanatatii si institutului de bioresurse alimentare,voi aveti?De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-23 20:54:36stai calm fratemeleu ca sunt de sinteza chmica...la cata aoleu vara vindeti voi( din pacate oamenii pun botul la minciunile voatre in prima faza, dar sunt multi care se desteapta repede ) ar trebui ca peste 80% din [productia mondiala de citrice sa fie folosita pentru a extrage acidul citric...mai stim si noi cum se procedeaza in industria globalizata....De la: 4Life, la data 2009-11-23 15:52:45Ma gandesc ca de la ultimul argument ai invatat sa citesti si iti mai postez inca odata ingredientele din gelul de aloe vera(UNICUL SI CEA MAI BUNA BAUTURA DIN LUME):În compoziþia produsului Aloe Vera Gel mai intrã cantitãþi mici de:De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-22 21:11:52Da ma mi-au spalat creierii de educatia tampita primita in scoala si pe care ti-o insusesti fara succes,a se vedea cat de tampit esti cand vine vorba de compusii de sinteza sau cei naturali.Exemplu dat de mintea ta inapoiata si inculta:acidul ascorbic din merisor (prezent in aloe vera)este de sinteza,vai de tine.Tu nu poti sa aduciargumente pentru produsele tale NICIODATA,pentru ca nu ai adus NICIODATA,pentru ca nu sunt naturale,pentru ca nu sunt recunoscute de nimeni ca fiind naturale si pentru ca nu sunt cumparate de nimeni.Te mai intreb odata repetentule,ce studii ti-au confirmat prezenta in gel a elementelor de sinteza?De vacar?Care laborator certifica prezenta elementelor de sinteza in gel?Institutul de bioresurse alimentare cred ca este o institutie abilitata in acest sens,pe cand tu esti abilitat sa manaci rahat.POFTA BUNA.ia uite petrica ce contine minunatul gel de la forever: |
||
|
ene_m_gabriel Postat pe 25 Noiembrie 2009 16:11 |
||
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-25 16:11:28demonstreaza tu EXCROCULE ca nu sunt de sinteza...arata-ne tu studiile tale sa le vedem...ITI SPUN EU , GATANTAT SUNT CHIMICALE DE SINTEZA !!!!! scrie clar pe bidonul galben orbule !!!!De la: 4Life, la data 2009-11-24 12:06:53Pai nu scrie concentratia de e-uri pentru ca nu are mai talambule.Ce calcul tampit poti face,te intreb si eu ai trecut vreodata pe la scoala?Arata-ne studiul efectuat de tine unse se specifica natura substantelor,ca tare mincinos si scarbos mai esti.Tu vinzi produsle din colastra fara eticheta in limba Romana ceea ce inseamna un caz PENAL.Si zicem ca suntem ilegali,pai poate din acest motiv avem avizul minsterului sanatatii si institutului de bioresurse alimentare,voi aveti?De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-23 20:54:36stai calm fratemeleu ca sunt de sinteza chmica...la cata aoleu vara vindeti voi( din pacate oamenii pun botul la minciunile voatre in prima faza, dar sunt multi care se desteapta repede ) ar trebui ca peste 80% din [productia mondiala de citrice sa fie folosita pentru a extrage acidul citric...mai stim si noi cum se procedeaza in industria globalizata....De la: 4Life, la data 2009-11-23 15:52:45Ma gandesc ca de la ultimul argument ai invatat sa citesti si iti mai postez inca odata ingredientele din gelul de aloe vera(UNICUL SI CEA MAI BUNA BAUTURA DIN LUME):În compoziþia produsului Aloe Vera Gel mai intrã cantitãþi mici de:De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-22 21:11:52Da ma mi-au spalat creierii de educatia tampita primita in scoala si pe care ti-o insusesti fara succes,a se vedea cat de tampit esti cand vine vorba de compusii de sinteza sau cei naturali.Exemplu dat de mintea ta inapoiata si inculta:acidul ascorbic din merisor (prezent in aloe vera)este de sinteza,vai de tine.Tu nu poti sa aduciargumente pentru produsele tale NICIODATA,pentru ca nu ai adus NICIODATA,pentru ca nu sunt naturale,pentru ca nu sunt recunoscute de nimeni ca fiind naturale si pentru ca nu sunt cumparate de nimeni.Te mai intreb odata repetentule,ce studii ti-au confirmat prezenta in gel a elementelor de sinteza?De vacar?Care laborator certifica prezenta elementelor de sinteza in gel?Institutul de bioresurse alimentare cred ca este o institutie abilitata in acest sens,pe cand tu esti abilitat sa manaci rahat.POFTA BUNA.ia uite petrica ce contine minunatul gel de la forever:
|
||
|
4Life Postat pe 26 Noiembrie 2009 23:25 |
||
De la: 4Life, la data 2009-11-22 20:16:54De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-21 19:49:49bai succes day, iarasi te-au spalat aia acolo pe creier de numai vezi nimic in fata ochilor decat aoleu vara...De la: 4Life, la data 2009-11-21 14:11:30petrica,stai calm prietene,ca faci vre-un scurtcircuit ceva...aloe vera este foarte buna,numai ca FOREVER pe langa aloe vera mai pune si conservanti SINTETICI, E-uri , scrie clar pe bidonul cel galben...esti chior sau ce ai ? orbul gainilor ????Iaca am sosit de la bucuresti de la Succes Day,am venit entuziasmat si gata sa raspund cu profesionalism un ins ca tine cu 2 clase.Gelul de aloe vera este cea mai eficienta si completa bautura nutritiva de pe piata .Scrie clar pe bidon ce contine numai ca tu nu ai cum sa intelegi ce sunt conservantii naturali si cei de sinteza.Eu nu ma agit,numai ca atunci cand vad un incult si un mincinos cu tehnici de excroc incerc sa-l elimin din discutie pentru ca este ca si un vierme care cauta sa iasa din rahat.Voi cei de la firma asta necunoscuta de nimeni sunteti orbi restul sunt dezinformati de dementi ca tine.Am tupeu, dar tu ai tupeu sa postezi porcaria aia de colastra cu aditivii alimentari de sinteza din ea si din TOATE produsele inca de o calitate indoielnica?Nu mai incerc sa schimb parerea unui mucea ca tine incerc doar sa te fac de ras pentru ca defapt asta esti si pe deasupra incerci sa ne demonstrezi acest lucru cu fiecare mesaj postat.ALOE VERA ESTE NET SUPERIOARA ORICARUI ALT FRUCT SAU ORICAREI ALTE SURSE DE ALIMENT NUTRITIV.CITESTE COMPOZITIA GELULUI SI DA-TE CU CAPUL DE PERETI DE INVIDIE,HAHAHAHAHAHAHA. Buna dimineata ! Pentru cultura ta, diferenta dintre mine si tine este varsta,dar si faptul ca eu am consumat produse, tu doar incerci sa vinzi??????????, sau te certi?, jignesti........si atat. Sa stii ca am un contract si cu firma la care tu faci referire si o stimezi, Tot respectul pentru tine, dar de ce in necunostinta de cauza denigrezi alte firme si mai ales distribuitori?/. Si ce anume ai cu, consumatorii de astfel de produse?. In general oamenii apeleaza la produse naturiste, dupa ce medicul nu poat rezolva un 'caz', cu medicamente,sau pentru ca sunt alergici la medicamente de sinteza. Parca vrei sa fii tu acel care le stie pe toate.......,de moment ce mie mi-a priit si am rezolvat problemele de sanatate, de ce sa nu impartasesc si altora cum am rezolvat?. Titlul topicului nu este ALOE VERA IN DIETE?.Tu , daca nu-ti convine, ce cauti?. Sa stii ca am un contract facut acum cativa ani si la firma care o supraesimezi tu.Am platit 50 roni/contract, si am cumparat detergenti 'bio'...nu am ce spune referitor la calitate, cui ii convin preturile....sunt bune, sau sunt f. bune acelora care au alergie la detergenti. Dar cum sau iventat manusile de menaj...., nu vad de ce ar mai trebui sa fac comanda/detergentii bio'.Am renuntat dar nu din cauza calitatii, doar ca nu vad cu ce mar ajuta, ca detergentii sunt bio', sau nu. Dar sa te certi pe un produs pana la disperare, deja cred ca ai probleme cu, capul. Ori va cunoasteti intre voi, astfel va faceti reclama.'reclama negativa', ca omul care odata ce stie sa caute/forum', poate cauta si sete-ul firmelor respective. si poate va gaseste pe voi/distribuitori??. Eu i-mi cumpar produsele direct de la depozit, nu particip la simpozioane, sedinte etc. pentru ca, ma plictisesc bla bla-urile. Dar ce faceti voi.....este halucinant'''. Daca aveti stiinta absoluta/produsele care le cunoasteti, dati informatii nu injurii, denigrari, etc. |
||
|
dorina27 Postat pe 27 Noiembrie 2009 09:08 |
||
|
Dorina,pentru cultura ta , chiar daca esti mai in varsta,nu stii despre ce este vorba...spui ca stimez o firma, care ar fi aceea ??? stimata colega,eu nu stimez firme, stiemz oameni corecti si onesti...daca pentru tine au fost bune sau crezi ca sunt bune produsele forever n-ai decat sa le consumi in continuare, eu nu le consum deoarece am constatat ca sunt "mincinoase" . De ce spun asta ? Deoarece se omite cu buna stiinta faptul ca au in compozitie ingrediente de sinteza si mai presus de asta orice distribuitor care vrea sa faca bani , prin acest mod de promovare inseala potentialul client !!!! crezi ca este corect sa-i spui unui om ca sunt produsele 100% naturale, iar ele sa nu fie ??? eu sunt de acord cu ideea ca aloe vera este o planta benefica organismului, nu sunt de acord cu faptul ca cei ce incearca sa faca bani din aceasta afacere dau informatii gresiote si eronate,iar cel ce chiar are nevoie de sanatate,le ia de bune... Si iarasi iti repet si tie, scopul meu in afacerea pe care o fac nu este acela de a vinde produse, ci acela de adezvolta o piata,pentru asta sunt platit de catre firma cu care colaborez...oricum produsele TRANSFER FACTOR se vand de la sune deoarece sunt cele mai bune de acest gen de pe piata !!! si cel;e mai eficiente in echilibrarea si stimularea sistemului imunitar !!!! asadar nu vad de ce esti asa contrariata de ceea ce spun eu pe aici...doar din simplul motiv ca nu am o aceeasi parere ca si tine despre produsele forever ?? am motivele mele destul de intemeiate sa imi permit sa nu am aceeasi parere ca si tine sau ca alti distribuitori de asemenea produse mincinoase... |
||
|
4Life Postat pe 27 Noiembrie 2009 10:09 |
||
De la: 4Life, la data 2009-11-27 10:09:54Dorina,pentru cultura ta , chiar daca esti mai in varsta,nu stii despre ce este vorba...spui ca stimez o firma, care ar fi aceea ??? stimata colega,eu nu stimez firme, stiemz oameni corecti si onesti...daca pentru tine au fost bune sau crezi ca sunt bune produsele forever n-ai decat sa le consumi in continuare, eu nu le consum deoarece am constatat ca sunt "mincinoase" . De ce spun asta ? Deoarece se omite cu buna stiinta faptul ca au in compozitie ingrediente de sinteza si mai presus de asta orice distribuitor care vrea sa faca bani , prin acest mod de promovare inseala potentialul client !!!! crezi ca este corect sa-i spui unui om ca sunt produsele 100% naturale, iar ele sa nu fie ???Macar ai BUNUL SIMT si demonstreaza ca sunt mincinoase,sau crezi ca 140 de minstere si 4 avize internatinale sunt si ele micinoase,ia uite unde era cel mai destept individ de pe fata pamantului,unde lucrezi,la ce ferma?Deja ne plictisesti bai taca cu argumente ca:sunt sigur,pai cine esti tu ba papagalule,ce dracu om de stiinta esti si nu te cunoate nimeni,nu ti-ar fi rusine,jigodie ordinara. |
||
|
ene_m_gabriel Postat pe 28 Noiembrie 2009 20:19 |
||
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-28 20:19:34produsele FOREVER au in compozitie E-uri, scrie clar pe etichetele produselor...cititi cu atentie inainte de a da banii unor indivizi care incearca sa va excrocheze spunandu-va va sunt 100% naturale !!!!!De la: 4Life, la data 2009-11-27 10:09:54Dorina,pentru cultura ta , chiar daca esti mai in varsta,nu stii despre ce este vorba...spui ca stimez o firma, care ar fi aceea ??? stimata colega,eu nu stimez firme, stiemz oameni corecti si onesti...daca pentru tine au fost bune sau crezi ca sunt bune produsele forever n-ai decat sa le consumi in continuare, eu nu le consum deoarece am constatat ca sunt "mincinoase" . De ce spun asta ? Deoarece se omite cu buna stiinta faptul ca au in compozitie ingrediente de sinteza si mai presus de asta orice distribuitor care vrea sa faca bani , prin acest mod de promovare inseala potentialul client !!!! crezi ca este corect sa-i spui unui om ca sunt produsele 100% naturale, iar ele sa nu fie ???Macar ai BUNUL SIMT si demonstreaza ca sunt mincinoase,sau crezi ca 140 de minstere si 4 avize internatinale sunt si ele micinoase,ia uite unde era cel mai destept individ de pe fata pamantului,unde lucrezi,la ce ferma?Deja ne plictisesti bai taca cu argumente ca:sunt sigur,pai cine esti tu ba papagalule,ce dracu om de stiinta esti si nu te cunoate nimeni,nu ti-ar fi rusine,jigodie ordinara. |
||
|
4Life Postat pe 29 Noiembrie 2009 15:20 |
||
De la: 4Life, la data 2009-11-29 15:20:46Pai ba boule,nu noi spunem ca sunt 100% naturale ci niste comisii de examinare a compozitiei,noi doar scoatem in evidenta acest aspect,dar cum tu eti un dobitoc cu scoala putina si recunostinta ioc cum mama dracului sa ne uitam in gura ta?Pe bidon nu scrie nici ca sunt e-uri si nici ca sunt substante de sinteza,asta ca sa te lamuresc in privinta etichetei,dar sunt cateva (zeci) de laboratoare care au atestat ingredientele ca fiind sigure si naturale,tu poti dovedi contrariul?Daca nu ,atunci mars si testeaza-le,nesimtit ordinar ce esti.De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-28 20:19:34produsele FOREVER au in compozitie E-uri, scrie clar pe etichetele produselor...cititi cu atentie inainte de a da banii unor indivizi care incearca sa va excrocheze spunandu-va va sunt 100% naturale !!!!!De la: 4Life, la data 2009-11-27 10:09:54Dorina,pentru cultura ta , chiar daca esti mai in varsta,nu stii despre ce este vorba...spui ca stimez o firma, care ar fi aceea ??? stimata colega,eu nu stimez firme, stiemz oameni corecti si onesti...daca pentru tine au fost bune sau crezi ca sunt bune produsele forever n-ai decat sa le consumi in continuare, eu nu le consum deoarece am constatat ca sunt "mincinoase" . De ce spun asta ? Deoarece se omite cu buna stiinta faptul ca au in compozitie ingrediente de sinteza si mai presus de asta orice distribuitor care vrea sa faca bani , prin acest mod de promovare inseala potentialul client !!!! crezi ca este corect sa-i spui unui om ca sunt produsele 100% naturale, iar ele sa nu fie ???Macar ai BUNUL SIMT si demonstreaza ca sunt mincinoase,sau crezi ca 140 de minstere si 4 avize internatinale sunt si ele micinoase,ia uite unde era cel mai destept individ de pe fata pamantului,unde lucrezi,la ce ferma?Deja ne plictisesti bai taca cu argumente ca:sunt sigur,pai cine esti tu ba papagalule,ce dracu om de stiinta esti si nu te cunoate nimeni,nu ti-ar fi rusine,jigodie ordinara. |
||
|
ene_m_gabriel Postat pe 29 Noiembrie 2009 17:23 |
||
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-29 17:23:43MINTI CU NERUSINARE CA SA NU-TI AFECTEZE ACEST ADEVAR AFACEREA....ALTFEL RAMAI MURITOR DE FOAME !!!De la: 4Life, la data 2009-11-29 15:20:46Pai ba boule,nu noi spunem ca sunt 100% naturale ci niste comisii de examinare a compozitiei,noi doar scoatem in evidenta acest aspect,dar cum tu eti un dobitoc cu scoala putina si recunostinta ioc cum mama dracului sa ne uitam in gura ta?Pe bidon nu scrie nici ca sunt e-uri si nici ca sunt substante de sinteza,asta ca sa te lamuresc in privinta etichetei,dar sunt cateva (zeci) de laboratoare care au atestat ingredientele ca fiind sigure si naturale,tu poti dovedi contrariul?Daca nu ,atunci mars si testeaza-le,nesimtit ordinar ce esti.De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-28 20:19:34produsele FOREVER au in compozitie E-uri, scrie clar pe etichetele produselor...cititi cu atentie inainte de a da banii unor indivizi care incearca sa va excrocheze spunandu-va va sunt 100% naturale !!!!!De la: 4Life, la data 2009-11-27 10:09:54Dorina,pentru cultura ta , chiar daca esti mai in varsta,nu stii despre ce este vorba...spui ca stimez o firma, care ar fi aceea ??? stimata colega,eu nu stimez firme, stiemz oameni corecti si onesti...daca pentru tine au fost bune sau crezi ca sunt bune produsele forever n-ai decat sa le consumi in continuare, eu nu le consum deoarece am constatat ca sunt "mincinoase" . De ce spun asta ? Deoarece se omite cu buna stiinta faptul ca au in compozitie ingrediente de sinteza si mai presus de asta orice distribuitor care vrea sa faca bani , prin acest mod de promovare inseala potentialul client !!!! crezi ca este corect sa-i spui unui om ca sunt produsele 100% naturale, iar ele sa nu fie ???Macar ai BUNUL SIMT si demonstreaza ca sunt mincinoase,sau crezi ca 140 de minstere si 4 avize internatinale sunt si ele micinoase,ia uite unde era cel mai destept individ de pe fata pamantului,unde lucrezi,la ce ferma?Deja ne plictisesti bai taca cu argumente ca:sunt sigur,pai cine esti tu ba papagalule,ce dracu om de stiinta esti si nu te cunoate nimeni,nu ti-ar fi rusine,jigodie ordinara. NUMAI CA ASTA ESTE PURUL ADEVAR, SUNT IN COMPOZITI PRODUSELOR forever INGREDIENTE SINTETICE , DAUNATOARE CONSUMULUI UMAN !!! Oamenii s-au desteptat intre timp,numai puteti voi astia care incercati sa va " realizati visele" sa-i pacaliti asa usor si asta te doare,dar asta este realitatea petrica, nu ai ce sa faci , decat sa o accepti asa cum este,chiar daca iti este foarte greu !!! OAMENII S-AU DESTEPTAT PRIERENE !!!! |
||
|
4Life Postat pe 29 Noiembrie 2009 19:19 |
||
| vai de mata care te-a facut,esti si prost si incult,te mai dai si mare,poate voi v-ati desteptat si ati realizat ca forever pe lnga zootehnia voastra este ca Malta pe langa Rusia,hahahahahahahhahaa.SUNTEM NU NR 1 ,SUNTEM CEI MAI BUNI,AVEM CELE MAI EFICIENTE PRODUSE DIN LUME SI ASTA O SPUN CEL PUTIN 9(NOU) MILIOANE DE DISTRIBUITORI SI CATEVA SUTE DE MII SAU CHIA MILIOANE DE CONSUMATORII CARE NU SUNT INSCRISI IN FOREVER,SUNTETI MICI SI ASA O SA RAMANETI PANA CE OAMENII VOR REALIZA CAT DE PROASTE SUNT PRODUSELE VOASTRE,DEFAPT BOMBELE CHIMICE PE CARE LE LAUDATI INTRE VOI ,PENTRU CA NU EXISTA OAMENI MULTUMITI. | ||
|
ene_m_gabriel Postat pe 29 Noiembrie 2009 21:16 |
||
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-29 21:16:46vai de mata care te-a facut,esti si prost si incult,te mai dai si mare,poate voi v-ati desteptat si ati realizat ca forever pe lnga zootehnia voastra este ca Malta pe langa Rusia,hahahahahahahhahaa.SUNTEM NU NR 1 ,SUNTEM CEI MAI BUNI,AVEM CELE MAI EFICIENTE PRODUSE DIN LUME SI ASTA O SPUN CEL PUTIN 9(NOU) MILIOANE DE DISTRIBUITORI SI CATEVA SUTE DE MII SAU CHIA MILIOANE DE CONSUMATORII CARE NU SUNT INSCRISI IN FOREVER,SUNTETI MICI SI ASA O SA RAMANETI PANA CE OAMENII VOR REALIZA CAT DE PROASTE SUNT PRODUSELE VOASTRE,DEFAPT BOMBELE CHIMICE PE CARE LE LAUDATI INTRE VOI ,PENTRU CA NU EXISTA OAMENI MULTUMITI.sunteti cei mai buni in ce anume mai petrica ??? intre producatorii de niste cevauri cu aloe vera...in rest sunteti un mare FAS...nu aveti nicio valoare...si stai calm, ti-am zis ca esti indobitocit de sistem...sunt 9 milioane de inscrisi in forever de cand exista firma, de 30 ani !!! nu merge cu gogoasa asta la mine petrica, am experienta cu astfel de excroci precum esti tu....nu va mai merge afacerea si ati inceput sa disperati ??? lasa petre, ca te intorci la fabrica ca si electrician,meseria este bratara de aur petrica !!!! Cat despre produsele TRANSFER FACTOR , retine un lucru : SUNT CELE MAI EFICIENTE PRODUSE DESTINATE SISTEMULUI IMUNITAR DIN INTREAGA LUME !!!!! AU CAPACUITATEA DE A STIMULA ACTIVITATEA SISTEMULUI IMUNITAR CU PANA LA 437% !!! fata de aloe vera ta care il stimuleaza pana la aproximativ 15% este distanta lunga... SI INCA UN ASPECT, sunt 100% naturale !!! PE CAND PRODUSELE FOREVER AU E-uri DE SINTEZA IN COMPOZITIE !!!!!! daca nu ma crezi pe mine, uita-te atent in lista cu ingrediente ale produselor FOREVER si te convingi de asta !!! |
||
|
4Life Postat pe 30 Noiembrie 2009 17:04 |
||
De la: 4Life, la data 2009-11-30 17:04:27bai putzulica,de la inceputul anului 2009 s-au inscris aproximativ 500 000 de distribuitori iar volumul de vanzari a crescut cu aproape 500 000 000 de dolari,oare asa mici suntem,zi mai putzulica?Sunt eficiente colastra si galbenusul?Poate la boi ca tine ca la nimeni numerge.Sunt 100% niste chiciuri de produse cu efect ioc,e-uri la greu si concentratii infime de substante active,hai mai mergi si suge la mata sau bea un ou....de la tacto,jigodie.De la: ene_m_gabriel, la data 2009-11-29 21:16:46vai de mata care te-a facut,esti si prost si incult,te mai dai si mare,poate voi v-ati desteptat si ati realizat ca forever pe lnga zootehnia voastra este ca Malta pe langa Rusia,hahahahahahahhahaa.SUNTEM NU NR 1 ,SUNTEM CEI MAI BUNI,AVEM CELE MAI EFICIENTE PRODUSE DIN LUME SI ASTA O SPUN CEL PUTIN 9(NOU) MILIOANE DE DISTRIBUITORI SI CATEVA SUTE DE MII SAU CHIA MILIOANE DE CONSUMATORII CARE NU SUNT INSCRISI IN FOREVER,SUNTETI MICI SI ASA O SA RAMANETI PANA CE OAMENII VOR REALIZA CAT DE PROASTE SUNT PRODUSELE VOASTRE,DEFAPT BOMBELE CHIMICE PE CARE LE LAUDATI INTRE VOI ,PENTRU CA NU EXISTA OAMENI MULTUMITI.sunteti cei mai buni in ce anume mai petrica ??? intre producatorii de niste cevauri cu aloe vera...in rest sunteti un mare FAS...nu aveti nicio valoare...si stai calm, ti-am zis ca esti indobitocit de sistem...sunt 9 milioane de inscrisi in forever de cand exista firma, de 30 ani !!! nu merge cu gogoasa asta la mine petrica, am experienta cu astfel de excroci precum esti tu....nu va mai merge afacerea si ati inceput sa disperati ??? lasa petre, ca te intorci la fabrica ca si electrician,meseria este bratara de aur petrica !!!! |
||
|
ene_m_gabriel Postat pe 30 Noiembrie 2009 22:37 |
||
| Dl. Ene, sucurile de la Life care sunt de la exact acelasi producator de la care luati si dvs. Stiu ca nu sunteti informat. Nu stiu ce inseamna pt forever produs Bio, in privinta cosmeticelor, dar stiu exact ce nu trebuie sa contina cosmeticele Bio. D-na nu avea cum sa lucreze 8 ani in Life care pt ca e infintata de 4 ani. Deci era logic ca vb despre Forever. Oricum nu aveti de ce compara suplimentele sucuri pt ca sunt acelasi, sg diferenta e la pastile, si la diversitate, Life care are diversitate mai mare la sucuri. | ||
|
beatricea Postat pe 1 Decembrie 2009 16:27 |
||
De la: beatricemenghes, la data 2009-12-01 16:27:04Dl. Ene, sucurile de la Life care sunt de la exact acelasi producator de la care luati si dvs. Stiu ca nu sunteti informat. Nu stiu ce inseamna pt forever produs Bio, in privinta cosmeticelor, dar stiu exact ce nu trebuie sa contina cosmeticele Bio. D-na nu avea cum sa lucreze 8 ani in Life care pt ca e infintata de 4 ani. Deci era logic ca vb despre Forever. Oricum nu aveti de ce compara suplimentele sucuri pt ca sunt acelasi, sg diferenta e la pastile, si la diversitate, Life care are diversitate mai mare la sucuri.sucurile de la life care sunt necertificate de iasc,deci folosesc o cntitate mica de aloe vera in sucurile lor,cat despre suplimente,sunt jalnici. |
||
|
ene_m_gabriel Postat pe 1 Decembrie 2009 17:23 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| tagatesse | 2 | De la: cyril 19 Iulie 2009 11:20 |
| doctor catalin moraru | 42 | De la: office_salinasusesi_ro 7 Martie 2010 07:42 |
| Slabiti acum sanatos | 4 | De la: JustMeD 13 Noiembrie 2013 17:43 |
|
|
||
| Totul despre cresterea in inaltime - Cel mai mare complex | 4 | De la: cornel_sabin 27 Februarie 2010 00:13 |
| Cosmetice Ladys | 2 | De la: matracucu 25 Octombrie 2011 14:35 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.