Setari Cookie-uri

Interferon

Poate cineva sa-mi spuna daca Interferonul da stari de depresie si ce se poate face in aceasta situatie? Cum se rezolva aceasta problema a depresie cauzata de acest medicament.
ioanabil
Postat pe 26 Ianuarie 2009 19:00
Ioanabil.
Schimba interferonul cu ceva compatibil naturist!
ivanescu
Postat pe 26 Ianuarie 2009 21:35
Faci parte din persoanele care au luat interferon? Si cu ce anume naturist? Cum se numesc produsele respective?
ioanabil
Postat pe 27 Ianuarie 2009 18:30
Cum sa schimbi interferonul cu produse naturiste?!Tatal meu a facut tratament cu interferon.Are diferite reactii,depinde de organism.A avut perioade cand s-a simtit foarte rau,dar a continuat sa faca tratamentul.Sanatate multa.
carmen26ro
Postat pe 2 Februarie 2009 11:01
buna,ptr ce iei interferon?
danaviciu
Postat pe 2 Februarie 2009 12:00
Pentru ivanescu.
Te rog,daca intri pe forum pentru a fi de ajutor,informeaza-te asupra subiectului.Nu o lua in nume de rau,nu vreau sa supar pe nimeni,dar...interferonul NU se poate inlocui cu nimic naturist!Ca medic,pot sa afirm cu certitudine acest lucru.Sunt produse naturale care pot ajuta foarte mult,utilizate impreuna cu acest medicament,prin diminuarea efectelor secundare (inclusiv a depresiei)si prin cresterea capacitatilor proprii ale organismului.Pentru mai multe informatii ma puteti contacta pe mail culisir@yahoo.com sau tel 0745-369597.
Cu stima.
culisir
Postat pe 6 Februarie 2009 22:12
nu iti da stare de depresie.poate doar ameteala,greata,stare de somnolenta,dureri musculare si in cazuri rare alopecee.
sovadi2002
Postat pe 7 Februarie 2009 21:49
Se pare ca totusi exista interferon natural !
Cine are curiozittatea sa citeasca la:
http://www.shaklee.net/karen_hanrahan/product/20960
Se pare ca dr. Kojima, chiar cel care a descoperit interferonul in 1954, a descoperit si formula de stimulare a productiei proprii de interferon.
dusa
Postat pe 11 Februarie 2009 17:18
Buna. Printre efectele adverse ale interferonului sunt si accentuarea unor stari de depresie preexistente. Este contraindicat persoanelor diagnosticate cu depresie si au luat tratament pt asta pentru ca ar accentua tendinta la suicid. De asemenea sunt contraindicate si in epilepsie, sarcina, boli autoimune, cand trombocitele sunt sub 3000 pe mmc, precum si in cirozele decompensate clasa Child C, cancer, transplant renal, adictie la droguri si alcool. Unii spun ca ar putea fi inlocuit cu ceva naturist. Nu am vazut nici un caz de Hepatita virala cronica tratata naturist si s dea rezultate. Acum nu stiu nici pentru ce trebuie administrat interferonul.
Cel mai bun de pe piata acum este interferonul pegylat.
Daca e vorba de o hepatita cronica virala se mai pot administra antivirale ca ribavirina, adefovir dipivoxil sau lamivudina. Din pacate la aceste medicamente virusul devine foarte repede rezistent.
Ca efecte adverse cele mai frecvente sunt cele sub forma de sindrom pseudogripal si este bine tolerat.
Ca si efecte adverse psihiatrice sunt iritabilitate, labilitate afectiva, convulsii, depresii, tendinta la suicid, pierderea libidoului, reactii schizoide, modificari la nivelul Electroencefalogramei.
Eu te-as sfatui sa apelezi la medicul curant sa te indrume spre o decizie si poti sa mai ceri si sfatul altui medic, nu are nimeni nimic ipotriva. In aceste situatii de depresie medicul curant are un foarte mare rol de a-si sustine pacientul psihic, bineinteles ca si contribuia familiei este de luat in seama.
Sanatate!
sempronia
Postat pe 6 Aprilie 2009 17:15
Pentru Ioanabil
Am un material foarte interesant.Nu stiu cum as putea sa ti-l trimit.
Multe info poti gasi aici
http://translate.google.com/translate?client=tmpg&hl=en&u=http%3A%2F%2Fhepatitis-c-online.de%2F&langpair=de|en
dopoinapa
Postat pe 6 Aprilie 2009 23:54
stiu de la medicul meu de familie care este unul foarte bun ca interferonul cauzeaza depresie sau chiar nebunie. Va spun din surse sigure, deoarece am multi cunoscuti care sufera de boli de ficat, deci sunt la curent cu acestea. Unui pacient i-a provocat depresie pana ce a ajuns la internarea la Spitalul Obregia. Nu e de joaca cu interferonul, si eu credeam ca e bun, dar m-am lamurit.
dana_lacatusu
Postat pe 10 Aprilie 2009 10:19
Interferonul iti v-a cauza mari probleme ,asa cum spun si alti cauta produse naturiste sunt cele mai bune.incearca produse cu GANODERMA si ai sa vezi ce bine o sa fie.====kitialbastru@yahoo.com .
kudika026596
Postat pe 14 Mai 2009 22:16
Eu fac tratament cu interferon si in afara de cateva stari gripale usoare nu vad nici o diferenta. Depinde de fiecare persoana in parte.Desi are multe contraindicatii si riscuri este cea mai sigura metoda de a scapa de un virus hepatic B.
kudika010565
Postat pe 16 Mai 2009 01:10
Substanþe biologic active din vegetale

Din marea varietate a substanþelor biologic active din vegetale, un loc aparte le revine fitohormonilor, pigmenþilor vegetali ºi produºilor de metabolism.
Fitohormonii sunt factori de creºtere, moderatori ai unor reacþii enzimatice.
Se gãsesc cu precãdere în polen.
Acþioneazã ºi în procesele metabolice la om mai ales auxinele, giberelinele, citokinetinele ºi acidul abscizic. Astfel, stimuleazã pro¬cesele de morfogenezã, biosinteza acizilor nucleici ºi a proteinelor, întârzie îmbãtrânirea.
Au efect antiviral. Auxinele se gãsesc cu precãdere în varzã ºi în tomate. Giberelinele se gãsesc în alge (ºi prin aceasta în Aloe Vera Gel).
Pigmenþii vegetali sunt coloranþi naturali ai plantelor.
Dupã structura lor chimicã se clasificã: carotenoide, flavonoide, pigmenþi chinonici ºi pigmenþi indolici.
Pigmenþii carotenoidici sunt cei mai rãspândiþi, o bunã parte fiind reprezentaþi de provitamina A (alfa, beta ºi gama caroten). Din aceastã categorie fac parte ºi xantofilele. Xantofilele sunt pigmenþi gal¬beni, compuºi hidroxilaþi ai carotenoidelor. Exemple: luteina ºi zeaxantina.
Pigmenþii chinonici. Prototipul este naftochinona din care organismul îºi asigurã vitamina K.
Se gãsesc în foarte mare cantitate în alge.
Antrachinonele cuprind alizarina, purpurina ºi chinatizalina. Antrachinonele participã la sistemele redox celulare, mai ales mitocondriale.
Pigmenþii flavonoidici. Cuprind flavone ºi flavonoli, antocianidine, calcone, aurone. Exemple: luteolina, apigenina, cvercetol, kampferol.
Pigmenþii indolici. Sunt reprezentaþi de melanine. Se gãsesc în mãslinele negre, în afinele negre, etc.
Printre produºii metabolici ai vegetalelor se numãrã derivaþi ai glucidelor, lipidelor, proteinelor, glicozide, lignine, taninuri, uleiuri eterice, rãºini, balsamuri, alcaloizi, fitoncide ºi alte substanþe antibiotice.
Glicozidele. Din aceastã categorie fac parte cardiotonicele (în degeþel), arbutina (în meriºor), salicina (în scoarþa de salcie), alcoolii coniferilic, siringic; fluorizina (din scoarþa de mãr); amigdalina (în mig¬dale), coniferina (în conifere, sparanghel), siringina (în liliac, iasomie), saponine, alcaloizi sterolici (solanina, tomatina).
Ligninele. Sunt o componentã a lemnului, însoþind celuloza. Sunt polimeri ai alcoolului coniferilic, sinapic, p-OH-cinamilic. Au proprietatea de a penetra tegumentele ºi mucoasele, antrenând o datã cu ele alte substanþe biologic active de origine vegetalã.
Taninurile. Conferã gust astringent unor vegetale. Cresc rezistenþa faþã de virusuri ºi microorganisme.
Uleiurile eterice sunt constituite din sute de compuºi volatili: derivaþi terpenici (hidrocarburi, alcooli, fenoli, cetone, aldehide, acizi: mircen, geraniol, mentol, timol, camfor) ºi derivaþi fenilpropanici (aldehidã cinamicã, anetol, eugenol, apiol).
Rãºinile. Sunt produºii de excreþie ai plantelor având la bazã acizii rezinici. Aºa sunt de exemplu sacâzul ºi tãmâia.
Balsamurile. Sunt produºi ce conþin rãºini ºi uleiuri eterice.
Alcaloizii. Sunt compuºi azotaþi. Din categoria lor face parte ºi nicotina. În terapeuticã se folosesc: atropinã, cocaina, chinina, morfina, papaverina, codeina, strichnina, etc.
Substanþele antibiotice. Ne intereseazã cele de origine vegetalã (Fitoncidele).
Prezintã acþiune antibioticã mai redusã comparativ cu cea a antibioticelor clasice.
Se cunosc peste 50 de fitoncide extrase din diferite plante dintre care cele mai importante sunt: alicina (din usturoi), cu acþiune distructivã pe bacilul difteric al holerei ºi pe stafilococi, apoi acidul benzoic, vanilie, cafeic, ferulic (prezenþi mai ales în morcov, vezi preparatul Forever Kids). Au acþiune bacteriostaticã adicã opresc înmulþirea bacteriilor), bactericidã (le distrug) ºi antihormonalã.
Acidul ursinic are acþiune antibioticã faþã de bacilul tuberculozei. Tomatele conþin tomatidina drept fitoncid.
enemgabriel
Postat pe 16 Mai 2009 08:24
dumnezeule cum puteti spune ca interferonul cauzeaza nebunie...nu mai vorbiti aiurea ca unii va pot crede...prietenul meu a facut tratament cu interferon timp de 6 luni si in afara de cateva stari gen dureri de cap sau de oase (asemeni celor cauzate de gripa cum mai spunea si cineva pe aici) nu a avut absolut nimic....manifestarile depind de la persoana la persoana si pot fi si stari de irascibilitate, usoara depresie,schibarea brusca a starii de spirit...dar de aici pana la nebunie...mai e ceva! nu vreau sa supar pe nimeni dar poate totusi nu ar trebui sa mai bagati asa lumea in sperieti pentru ca, inainte de toate, cel care face tratament cu interferon trebuie sa fie ferit de emotii si trairi puternice iar faptul ca tu ii spui ca poate innebuni nu cred ca e tocmai ok ....
sanatate multa !
christine_healthy
Postat pe 20 Septembrie 2009 22:14
Buna.Intradeva interferonu da anumite stari,difera de la persoana la persoana dar nu trebuie sa disperi.Intradevar exista si produse naturiste care ajuta Pancreasu sa produca singur interferon.La inceput se iau produsele naturiste impreuna cu medicatia prescrisa de medic iar treptat dupa o anumita perioada se reduc di medicamentele alopate ,mai multe relatii pe ; kitialbastru@yahoo.com Multa sanatate
kudika026596
Postat pe 21 Septembrie 2009 20:44
va rog intrati pe acest sait
http://www.lucratorul-in-lumina.com/Forum/viewtopic.php?t=553
corny_healthy
Postat pe 7 Ianuarie 2010 11:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Pirule contraceptive 13 De la: kudika_nikole 22 Decembrie 2011 17:52
Doctor Josef Koop clinica ABC 1 De la: Brebenel 9 Noiembrie 2011 19:24
hei 9 De la: alx_duda 20 Ianuarie 2011 14:26
ce se poate ace pentru marirea sinilor 28 De la: mitura 15 Aprilie 2011 20:42
am doar 18 ani si simt ca viata nu are nici un sens 9 De la: lucianmbv 29 Noiembrie 2009 02:12