Mai multe
| Pai e vara si toate vrem sa ne bronzam.Eu nu vreau dar trebuie.In curand voi lua parte la o serie de momente importante si eu sunt sora cu branza.Ar trebui sa ma imprietenesc cu soarele.Problema e ca trebuie sa-mi vina ciclul si am prietene care daca stau la soare in aceasta perioada fac hemoragii.Este sau nu indicat sa stam la soare pe perioada menstruatiei? | ||
|
lipsa_inspiratie Postat pe 8 Iulie 2010 01:07 |
||
|---|---|---|
| Nu cred ca poti sa ai hemoragie stand la soare.Probabil ar trebui sa avem hemoragie si daca mergem mai mult pe strada cand e soare.Tu nu ai mai stat la soare pana acum? | ||
|
Barbie30 Postat pe 8 Iulie 2010 02:25 |
||
| poti sta la soare cand esti la menstruatie, dar nu in prima, sau primele doua zile cand fluxul e mai abundent. apoi poti sta linistita la plaja, eventual nu chiar la amiaza....sa ai mereu capul acoperit cu ceva sa nu faci insolatie, un baticutz e sooper, ca-l poti lega f bine sa nu strici bronzul. si bea multa apa | ||
|
|
||
|
kudika014697 Postat pe 8 Iulie 2010 09:18 |
||
|
nu,nu prea;)) si oricum nu in perioada asta:D |
||
|
lipsa_inspiratie Postat pe 8 Iulie 2010 12:20 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| tumora col uterin | 2 | De la: kate25 2 Iunie 2013 12:06 |
| cum sa castigi 30 de milioane | 2 | De la: ene_m_gabriel 26 Mai 2010 23:06 |
| anexita stanga | 10 | De la: hailey 6 Februarie 2011 03:21 |
|
|
||
| Recoltare celule stem | 1 | De la: healthy009663 2 Decembrie 2009 14:47 |
| am nevoie de un raspuns... | 10 | De la: kudika371629 26 Februarie 2011 00:52 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.