Setari Cookie-uri

cum se administreaza gingo biloba?

De la: enemgabriel, la data 2009-08-16 22:24:30
De la: danutdraghici, la data 2009-08-16 21:36:46
De la: enemgabriel, la data 2009-08-16 09:52:03MLM - afacerea prieteniei
MLM este prescurtarea expresiei Multi Level Marketing sau, asa cum a fost folosit în ultima vreme, Network Marketing. În traducere aproximativa aceasta ar însemna marketing în retea, sau în sistem multi etajat.
Mai mult celebru decât cunoscut, criticat de unii sau adulat de altii, MLM-ul este fara îndoiala unul din cele mai mediatizate sisteme de marketing din lume. A fost numit de multe ori “valul mileniului III”, iar pentru multi este cea mai promitatoare perspectiva care se deschide la ora actuala.

MLM a aparut ca o reactie fireasca a oamenilor la competitia acerba din lumea moderna a afacerilor. Acest sistem promoveaza cooperarea in locul concurentei, altruismul in locul egoismului.

MLM presupune munca într-o echipa dar aceasta se face permitând individului sa-si pastreze personalitatea si sa nu devina un numar de cod sau o statistica.

În MLM succesul afacerii tale depinde direct de succesul celor pe care tu îi ajuti. Aceasta noua organizare creeaza posibilitatea ca fiecare sa învete practic ce înseamna sa ai o gândire eminamente pozitiva.

Prin însasi modul sau de structurare, aceasta activitate reproduce fidel modul în care au loc procesele naturale, permitând astfel celor care au inteligenta si curajul sa paseasca pe acest drum, sa descopere un mod de viata în care binele aproapelui conteaza cel putin la fel de mult ca si cel propriu.

Împingând putin lucrurile la extrem am putea spune ca aceasta modalitate de actiune “ne obliga” sa învatam sa fim mai buni crestini.

Modul în care functioneaza MLM este foarte simplu si îl putem vedea folosit pretutindeni în jurul nostru de catre mama natura.

Sa consideram, de exemplu, un arbore bine dezvoltat. Desi el este atât de mare încât sa privim în sus pentru a-i vedea vârful, totusi el a crescut dintr-o minuscula samânta pe care o putem tine pe vârful degetului.
Va dati seama ce s-ar fi petrecut daca imediat ce samânta ar fi fost plantata între celulele sale s-ar fi declansat o concurenta acera si eliminatorie?
Am mai fi putut acum contempla arborele?
Suntem convinsi ca avem acelasi raspuns la aceasta întrebare.

Sa ne gândim ce foc puternic se declanseaza într-o soba de la un mic bat de chibrit sau de la o mica scânteie fara o putere termica prea mare.
În acelasi mod functioneaza acest sistem.
La început suntem doar noi cei care devenim scânteia a ceea ce va urma.
Fara scânteia initiala nu exista focul de mai târziu. Dar fiecare scânteie poate genera mai departe un alt foc pentru ca focul este alcatuit din scântei.

Apoi exista un alt aspect MLM care ne face sa afirmam ca aceasta este cea mai mare descoperire în domeiul organizarii muncii. MLM va permite sa iesiti din cursa atât de stresanta care se numeste lupta pentru supravietire si sa deveniti propriul stapân ducând o munca constructiva în care ceilalti nu mai sunt potential concurenti sau clienti carora trebuie sa le câstigi atentia, ci ei sunt doar coechipieri de al carui succes si realizare depinde succesul si realizarea ta.

Câti dintre oameni nu traiesc o viata dubla trebuind sa se împarta permanent între lumea serviciului si lumea de acasa care este mai apropiata de ceea ce numesc viata lor personala?
Câti oameni nu înceteaza sa se mai vada cu parinti si prietenii daca doresc sa se dedice mai mult carierei profesionale?
De câte ori viata noastra, ca oameni, trece pe locul 2?

Nu este nevoie sa rasundeti. Dar v-ati gândi vreodata ca de fapt acest sistem este astfel construit încât nu va va permite niciodata sa îmbunatatiti ceva deoarece între cele doua lumi exista o deosebire fundamentala? În timp ce lumea serviciului este o lume concurentiala si ne solicita o atitudine adecvata, cealalta presupune armonie, iubire de aproape, ajutor reciproc, colaborare.

În MLM sistemul este de asa natura construit ca succesul tau sa depinda de succesul echipei tale si chiar mai mult, de succesul oricarei echipe. În loc sa concurezi cu ei, te întreci pe tine în a-i ajuta pe ei!!!

Nu este acesta visul oricaruia dintre noi: sa putem lucra împreuna cu cei dragi la realizarea visurilor noastre fara sa mai fie nevoie de sfâsierea sufletului nostru în categorii de cunoscuti?!


Ma bucur sa constat ca incepi sa iti revii. Daca respecti tot ce ai scris in randurile de mai sus atunci oamenii te vor urma cu drag. Sistemul MLM este o descoperire sau o inventie mult prea benefica pentru ca noi sa il punem intr-o lumina proasta doar datorita unor orgolii. Este adevarat ca exista firme cu produse bune sau foarte bune si firme cu produse slabe si, de asemenea, cu sisteme de plati mai darnice sau mai putin darnice dar asta nu inseamna ca trebuie sa aruncam cu noroi unii in altii.

Consumatorii nostrii oricum vor aprecia produsele si serviciile de calitate si cu timpul firmele care fac rabat de la calitate vor disparea.

Dupa cum spui mai sus sistemul este de asa natura construit ca succesul tau sa depinda de succesul echipei tale si chiar mai mult, de succesul oricarei echipe. Daca eu ca MLM-ist arunc cu noroi in alt MLM-ist, de fapt arunc cu noroi in mine insumi.

Vorbesc din postura unui individ care activeaza in MLM de cativa ani si nu doar in calitate de consumator. Traiesc din MLM, sunt fidel unei singure firme si faptul ca sunt cateva sute de oameni care au ales sa ma urmeze ma face sa cred ca gandesc si actionez in interesul lor, asa cum este firesc sa fie.

Am tot respectul pentru cei care au ales acest sistem si care au avut curajul sa isi doreasca si sa creada intr-o viata mai buna.

Succes tuturor ! Si nu uitati: este loc pentu noi toti.
Eu nu vreau sa fiu un om obisnuit.
E dreptul meu sa fiu deosebit-daca pot.
Caut sansa si nu siguranta.
Nu doresc sa fiu un cetatean intretinut,umil si sters,in grija statului.
Vreau sa imi asum riscuri calculate,sa visez si sa construiesc,sa gresesc si sa reusesc.
Refuz sa schimb entuziasmul pe lamentari.
Prefer provocarile vietii in locul existentei garantate,fiorul implinirii in locul calmului amagitor al Utopiei.
Nu voi targui libertatea pentru daruri si nici demnitatea pentru pomana.
Este dreptul meu sa gandesc si sa actionez pentru mine insumi,sa ma bucur si sa beneficiez de creatiile mele,sa infrunt lumea cu indrazneala si sa spun:"Am facut toate acestea cu ajutorul lui Dumnezeu"


Nu ti-ar fi jena sa vorbesti de Dumnezeu, cu limbajul pe care il ai...

Cat despre citatul de mai sus, cu Success Day, viseaza tu frumos ca vei ajunge vreodata ca cel pe care l-ai ascultat. E dreptul tau sa vizezi, iar eu nu iti pot lua acest drept!!!
ramonav23
Postat pe 17 August 2009 21:27
oare de ce te deranjeaza mesajele mele,oare de ce?
enemgabriel
Postat pe 18 August 2009 08:53
De la: enemgabriel, la data 2009-08-18 08:53:40oare de ce te deranjeaza mesajele mele,oare de ce?
este la mintea cocosului,fiindca este tare obraznic,mai ales in conversatiile cu femeile...de asta o deranjeaza !!!
4Life
Postat pe 18 August 2009 18:14
nu cred,cred ca devina sunt cele mai bune produse din lume,cele de la o firma cu mult peste firmele pe care le reprezentati ,este vorba de FOREVER LIVING PRODUCTS INTERNATIONAL.
enemgabriel
Postat pe 18 August 2009 19:59
buna!

am citit in mesajele de mai sus modul de utilizare la diferite pastile pe baza de gingo biloba dar nu am gasit nici o informatie despre utilizarea ceaiurilor din planta de gigo biloba
am gasit si eu planta dar nu stiu cum se administreaza , stie cineva ceva???
lidiutza2010
Postat pe 11 Mai 2010 12:02
bat pe net prospectu si vei gasii schema de doza .Am luat sieau in contiuare
flavotan car eeste la fel ca si gingobiloba face parte din categoria circulatiei si a dilatare avaselor sanguine pt. circulatie,si eu de mai multi ani respectiv 5 din cauza unor ameteli pe sistem nervos si poate au fost cauze si din alte motive de sanatate si din faptul stiut ca ametelile pot provenii din mai multe cauze ,dar acest tratament cu gingobilob a este pt. circulatia sangelui la cap si poate fi luat toate compozitiile care pleaca de la gingo-si poate fi ginko prim etc.Acest medicament al poate recomanda in mare masura neurologusi el stabileste in fuctie de gravitatea bolii doza zilnica .Pot vb. despre acest subiect deoarece eau si am luat aceste medicamente,si nu are rost sati spun care este doza deoarece medicul stabileste .,adresa mea d ee-mail;elvis_aneta2000@yahoo.com
healthy009934
Postat pe 30 Mai 2010 21:22
Buna ziua.Gingko biloba daca este sub forma de planta se poate administra sub forma de infuzie cate 3 cani pe zi.Daca se afla sub forma de extracte in capsule se poate administra pentru adulti cate 40 mg extract uscat de Ginkgo Biloba de 3 ori pe zi sau 60 mg de 2 ori pe zi.Multa sanatate!
kudika_15604
Postat pe 2 Iunie 2015 16:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cabinet stomatologic la standarde europene 2 De la: kudika_1043270 5 Septembrie 2022 01:16
TERAPII ENERGETICE GRATUITE 2 De la: ioanabobocea 19 Decembrie 2009 09:45
pancreas 1 De la: healthy013619 7 Martie 2010 10:10
reconstructia de sold 2 De la: healthy001487 20 Ianuarie 2010 07:02
pentru spasmofilie exista solutie!! 4 De la: kudika226898 15 Iulie 2010 18:42