Setari Cookie-uri

Stie cineva un remediu impotriva caderii parului?

Folosesc sampon anticaderea parului...nu vad nici un efect... daca stiti ceva naturist ori din farmacii... am auzit ca usturoiul face minuni insa nu am cum sa aplic din cauza mirosului...
NimeniDoarEu
Postat pe 15 Martie 2009 09:48
Buna Ssoricel.Am avut si eu problema asta si am folosit un sampon pe baza de ou si rom (e foarte bun)de la Phyto.Sper sa te ajute si pe tine!
casiana80
Postat pe 31 Martie 2009 08:24
De la: casiana80, la data 2009-03-31 08:24:11Buna Ssoricel.Am avut si eu problema asta si am folosit un sampon pe baza de ou si rom (e foarte bun)de la Phyto.Sper sa te ajute si pe tine!


subscriu, casi, phyto are produse optime impotriva caderii parului. am folosit cu ani in urma un pulverizator pe care-l dadeam dupa spalare, si masam scalpul. din pacate contine petrol si mi se parea ca miros ca un benzinar desi prietenele mele spuneau ca nu se simte.

soricel parul cade in perioadele de stress si in general primavara si toamna, in sezonul castanelor dar se regenereaza. daca nu pierzi multe fire e normal sa cada, se regenereaza.

o zi frumoasa

eleain
Postat pe 31 Martie 2009 08:34
Da..toate produsele enumerate mai sus de voi fetelor sunt f bune,dar din pacate nu prea sunt naturale.Parerea mea personala ca tot uleiul de masline in amestec cu ou si un pic de zeama de lamaie face minuni ,doar ca trebuie folosita aceasta masca pe timp indelungat .Oricum merita....mie mi s-a ingrosat si firul de par putin nu doar ca nu mai cade ,are si un aspect sanatos.Un amic care foloseste uleiul de masline frecvent inainte de spalarea parului (avea inceput de chelie,i se rarise parul )acum este f multumit si imi zicea ca nu ar renunta la el niciodata...e super incantat...dar repet ..rezultatele nu apar dupa o saptamana...cine e disperat tb sa aiba rabdare...va pup...si sper sa va foloseasca
butterfly_healthy
Postat pe 31 Martie 2009 12:58
Se pare ca se obtin rezultate f. bune daca se spala parul cu galbenus de ou amestecat cu putin rom (se separa galbenusul de albus; se toarna cateva picaturi de rom; se amesteca bine; se da pe paurl ud; se maseaza; se clateste cu apa; se repeta operatia si se clateste din nou; pt par mai lung trebuie mai multe galbenuse; se foloseste tratamentul vreme indelungata sau permanent; se renunta la sampon/sapun); parul ramane stralucitor si arata f. bine.
Alta solutie acceptabila: tratamentul de HOPFIGAL ("Stop Chel" denumire cam neplacuta), adica sapun lichid (e bun si pt corp si, sa nu radeti, pt baita acatelusilor fiind obtinut din subst. naturale) + solutia de par; parul arata bine; se poate folosi permanent (adica tot renuntare la sampoane si sapun de par).
Atentie, in cazul curelor de slabit, suprimarea uleiului din alimentatie duce la caderea parului si unghiilor!
Tratamentele indicate de mine nu sunt nocive, se pot folosi de oricine fara contraindicatii.
E bine de stiut ca fenomenul caderii parului are nenumarate cauze si cel mai bine, pana nu e prea tarziu, trebuie consultat medicul dermatolog (adica sariti peste etapa medic de familie si cautati un dermatolog, platiti consultatia, dar va lamuriti repede)! Succes
cristina_r_cta
Postat pe 31 Martie 2009 15:40
O reteta incercata cu rezultate f. bune este tratamentul cu ulei de ricin.O lingurita de ulei se bea in fiecare seara.La nivelul pielii paroase a capului se face aplicatie cu ulei (o bucata de vata sau compresa imbibata cu ulei se freaca piele capului 3 seri la rand apoi o data pe saptamana). Pt. efect mai prompt se poate asocia cu "lotiune forte contra caderii parului" de la "Elmiplant".LICI
healthy001010
Postat pe 31 Martie 2009 22:00
Da, eu am incercat si am avut rezultate vizibile. E un tratament bazat pe produse naturale si chiar are efect , folosit cu regularitate.Dak te intereseaza sa iti spun mai multe , lasa-mi un mesaj.
kudika061640
Postat pe 2 Aprilie 2009 21:26
cum sa bei ulei de ricin?
Scuzati ca ma bag ca musca... dar nu pot sa nu ma ...crucesc ce sunt in stare unii sa faca ....
Intr-adevar este o reteta pe baza de ulei de ricin pe care o stiu de la bunica mea ...
se amesteca oul intreg cu ulei de ricin si cu vitamina A la fiola(pe care o gasesti la farmacie...);oul se bate bine dupa care se incorporeaza ulei de ricin si vitamina (care e cam uleioasa)
se tamponeaza pilea capuli ,inclusiv parul si se tine capul infasurat intr-un prosop cam 1/2 de ora dupa care se spala parul cu sapun de casa...sau cu sampon de urzica ..din cel penal...de la farmacie e recomandat!!! si repeti operatiune de 2 ori pe sapt...
Va trebui sa te tii de tratament cam 1-2 luni daca vrei rezultate...
valericao
Postat pe 3 Aprilie 2009 12:42
De la: healthy001010, la data 2009-03-31 22:00:12O reteta incercata cu rezultate f. bune este tratamentul cu ulei de ricin.O lingurita de ulei se bea in fiecare seara.La nivelul pielii paroase a capului se face aplicatie cu ulei (o bucata de vata sau compresa imbibata cu ulei se freaca piele capului 3 seri la rand apoi o data pe saptamana). Pt. efect mai prompt se poate asocia cu "lotiune forte contra caderii parului" de la "Elmiplant".LICI
si apoi faci kk pe tine precum ratele....sa bei tu ulei de ricin....noi nu ne dorim asta
4Life
Postat pe 3 Aprilie 2009 13:18
eu mi-am luat ulei de ricin si scrie pe ea ca poate fi folosita pt uz extern cat si pt uz intern!dar bineinteles diluat cu altceva.
healthy001306
Postat pe 21 Aprilie 2009 19:29
Buna !
Eu mi-am cumparat o crema impotriva caderii parului de la VIVANATURA si contine: extract de petrol (intr-adevar mirosul nu este tocmai placut, dar rezultatele sunt f bune), ulei de ricin, ulei de palmier, ulei de masline, extract de ceai verde etc. Este 97% natural si mie mi se pare f bun. Se gaseste la Plafar. Bafta !
simmonnel
Postat pe 22 Aprilie 2009 07:45
PETROLEUM de la gerovital,pret 18 lei,are instructiuni de folosire pe sticla(mai incerci sa cauti despre acest produs si pe internet- il gugaleshti )Mie imi e de folos,poti iara sa te masezi,ca sa nu zic freci, : D pe pielea capului cu ulei de ricin,nu iti mai pica parul si parul creste mult mai repede,sa stai asa cu parul uns 2 ore,eu asa fac.Uleiul de ricin il gasesti la farmacii la pretul de 3 lei(depinde de farmacie-normal).Si nu in ultimul rand,fructe multe si o alimentatie sanatoasa,totul vine din interior,si lasa stresul deoparte daca exista.Nimanui nu ii pasa daca esti trist, asa ca ai putea la fel de bine sa fii fericit! Sa fii fericita si sa iti cresca parul lung,lung,lung de tot fara caderi masive din el.O zi buna !!!!!!!!!
97468
Postat pe 22 Aprilie 2009 08:34
Eu am luat un produs naturist BIOFEMINA timp de o luna si de un an nu mai am nici o problema. Si vara mea a avut acceasi problema si ea a scapat de caderea parului cu acelasi tratament. Medicamentele se iau de la magazin de naturiste.
iulia2283
Postat pe 22 Aprilie 2009 09:16
De la: valericao, la data 2009-04-03 12:42:11cum sa bei ulei de ricin?
Scuzati ca ma bag ca musca... dar nu pot sa nu ma ...crucesc ce sunt in stare unii sa faca ....
Intr-adevar este o reteta pe baza de ulei de ricin pe care o stiu de la bunica mea ...
se amesteca oul intreg cu ulei de ricin si cu vitamina A la fiola(pe care o gasesti la farmacie...);oul se bate bine dupa care se incorporeaza ulei de ricin si vitamina (care e cam uleioasa)
se tamponeaza pilea capuli ,inclusiv parul si se tine capul infasurat intr-un prosop cam 1/2 de ora dupa care se spala parul cu sapun de casa...sau cu sampon de urzica ..din cel penal...de la farmacie e recomandat!!! si repeti operatiune de 2 ori pe sapt...
Va trebui sa te tii de tratament cam 1-2 luni daca vrei rezultate...



Uleiul de ricin se foloseste si pentru uz intern. Tatalui meu i-a fost recomandat de catre medic, deoarece avea niste probleme cu stomacul. Gustul nu este intocmai placut ( exact ca de ulei...) insa in mod sigur se foloseste si pt uz intern, diluat sau nediluat.
MarseVintila
Postat pe 22 Aprilie 2009 09:25
Pentru regenerarea parului, pentru reglarea subumului va recomand masti din argila. Argila o puteti folosi si pentru ten, celulita si pentru albirea dintilor, este o metoda naturala 100% care da rezultate fantastice.
lover_woman
Postat pe 22 Aprilie 2009 09:48
Ricinul este otravitor. Nu se bea. Dar pe par se poate aplica fara probleme. Mai are efecte bune in cresterea genelor si sprancenelor ( masate in fiecare seara) si la intarirea unghiilor ( se tin unghiile in ulei cald in fiecare seara).
cool_woman
Postat pe 22 Aprilie 2009 10:06
valericao daca ai citi mai bine instructiunile de pe ambalajul uleiului de ricin(si deasemenea prospectele medicamentelor),ai descoperi ca are in primul rand uz intern si apoi extern.deci...faptul ca bei o lingurita de ulei nu are nicidecum efecte adverse ci din contra.nu va grabiti sa faceti afirmatii despre ceva ce nu stiti!!! MOD DE ADMINISTRARE:Uz intern:1-2 linguri.Se recomanda amestecarea cu diverse corective:suc de fructe,supa,ceai,cafea,bere.
Uz extern:badijonarea zonelor de interes:unghii,ploape,pielea capului.
stoiansarra
Postat pe 22 Aprilie 2009 11:17
nu te cruci ...uleiul de ricin este bun si intern citeste de pe sticluta sa vezi ca scrie si intern
kudikroxy
Postat pe 22 Aprilie 2009 12:06
Poate ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat legat de caderea parului. Am inteles ca dupa nastere e normal sa iti cada parul ceva mai mult, dar parca imi cade prea mult ..Am nascut anul trecut in septembrie si cam din ianuarie a inceput sa imi cada rau parul, poate exagerez, dar ma deprima sa vad de fiecare data o gramada de par in perie cand ma pieptan sau pe toate hainele pe care le port...A mai trecut cineva prin aceasta experienta? Si daca da, cum si cand a reusit sa rezolve problema?
mihaelacamelia
Postat pe 22 Aprilie 2009 13:12
cum sa prepar masca cu argila pt par si cum o folosesc????
pisica_neagra82
Postat pe 22 Aprilie 2009 13:16
Sfatul meu este sa te duci la un medic dermatolog specialit in caderea parului (cei care au si cabinete de transplant de par ex in bucurssti irinel nedelcu) si nu la un dermatolog oarecare pentru ca ei nu prea stiu cum sta treaba
ma confrunt si io cu prob asta...nu folosi tot felul de chestii suzite de la x si y ca nu dau neaparat randament...
cosmo_cel
Postat pe 22 Aprilie 2009 17:46
ulei de ricin + ulei de masline presat la rece. Se maseaza pielea capului cu acest amestec seara apoi parul se acopera cu o folie alimentara pana a doua zi cand de spala cu sampon si se clateste cu apa din abundenta + 3 lg otet de mere.
Ana_Maria_healthy
Postat pe 22 Aprilie 2009 19:15
cred ca un dermatolog este cel mai vizat sa dea un raspuns.
eu am o bebelusa de 6 luni si alaptez imi cade foarte mult par de aproximativ 2 luni , am consultat un dermatolog si mi-a indicat un sampon numit Dercos de la Vichy este cam scump dar merita .. rezultate c-am dupa vre-o doua luni ..rabdare
chiotoroiu
Postat pe 22 Aprilie 2009 20:35
Vezi ca sunt niste produse f.f.f.bune la Life Care , de la logona . Sunt si sampoane si lotiuni speciale pt. caderea parului . Nu trebuie decit sa intrii pe saitul lor si sa comanzi , comanda i-ti vine acasa . Succes!
lucica04
Postat pe 22 Aprilie 2009 20:55
draga mea nu stiu daca ai incredere in produse naturiste , cunosc f. bn un tratament naturist care da randament 100%exista doar o singura conditie, ca orice remediu naturist este obligatoriu sa-l urmezi minim 3 luni consecutiv daaar? pt detalii daca te intereseaza ma poti contacta la nr. de tel. 0721123376 ...consider ca la tel, iti pot explica mai bn cum poti face rost de tratament inclusiv cum sa-l folosesti........apropo,,,,daca nu raspund la nr de tel pe care ti l-am dat ma mai poti contacta la nr.0723421235, acest nr este al unui specialist in produse naturiste, este pers care ma ajutat si pe mn intr-o problema destul de serioasa de sanatate, se numeste , DOMNUL DUMITRESCU
fanica_fanica7
Postat pe 22 Aprilie 2009 23:13
Uleiul de ricin este folosit si pentru uz intern,dar ca laxativ sau in cazul in care aveti probleme cu stomacul!!!In nici un caz pentru cresterea parului!!!Subliniez faptul ca este un puternic laxativ,asa ca aveti grija!Pentru par este bun utilizat extern!!!
draga988
Postat pe 23 Aprilie 2009 10:18

Da..toate produsele enumerate mai sus de voi fetelor sunt f bune,dar din pacate nu prea sunt naturale.Parerea mea personala ca tot uleiul de masline in amestec cu ou si un pic de zeama de lamaie face minuni ,doar ca trebuie folosita aceasta masca pe timp indelungat .Oricum merita....mie mi s-a ingrosat si firul de par putin nu doar ca nu mai cade ,are si un aspect sanatos.Un amic care foloseste uleiul de masline frecvent inainte de spalarea parului (avea inceput de chelie,i se rarise parul )acum este f multumit si imi zicea ca nu ar renunta la el niciodata...e super incantat...dar repet ..rezultatele nu apar dupa o saptamana...cine e disperat tb sa aiba rabdare...va pup...si sper sa va foloseasca
Te rog poate dai si ce cantitati se pune(cat ulei,ou,lamaie)Iti multumesc!
Pentru butterfly
ela29
Postat pe 23 Aprilie 2009 13:32
Poate ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat legat de caderea parului. Am inteles ca dupa nastere e normal sa iti cada parul ceva mai mult, dar parca imi cade prea mult ..Am nascut anul trecut in septembrie si cam din ianuarie a inceput sa imi cada rau parul, poate exagerez, dar ma deprima sa vad de fiecare data o gramada de par in perie cand ma pieptan sau pe toate hainele pe care le port...A mai trecut cineva prin aceasta experienta? Si daca da, cum si cand a reusit sa rezolve problema?


Si mie mi-a cazut parul dupa nastere (cam la 3-4 luni dupa)atat de tare incat am crezut ca raman fara par. Dar am citit pe undeva ca e normal, si, intr-adevar mi-a disparut problema asta dupa cateva luni. Deci nu te ingrijora.....pupici
vampy_rela
Postat pe 23 Aprilie 2009 15:27
De la: pisica_neagra82, la data 2009-04-22 13:16:08cum sa prepar masca cu argila pt par si cum o folosesc????



Se prepara o masca, iti spun cum am facut eu : am amestecat argila cu un ou, cativa stropi de lamaie, am completat cu Sapun moale lichid vegetal produs de firma Hofigal(gasesti la plafar sau farmacie costa 11,00 lei tubul) pana am obtinut o pasta mai groasa, ca la clatite si mi am aplicat o la radacina apoi am intins o pe tot parul. Am stat asa 20,25 minute, apoi te speli normal pe cap( poti sa folosesti acest sapun moale vegetal universal. Avantajul este ca aceasta argila verde se intareste si fata de alte argile se desprinde foarte usor de pe par si vei observa de la prima aplicare ca nu se mai ingrasa parul. Daca vrei mai multe detalii te rog sa ma contactezi. Argila este ambalata la pliculete, 500 grame costa 25,00 lei si se va livra cu Posta pt ca este mai ieftin fata de curieratele rapide, va ajunge in maxim 7 zile la tine.Sa stii ca eu sunt distribuitor pentru multe firme gen FOREVER, LIFE CARE, FARMEC,ORIFLAME dar promovez aceasta argila care bate toate firmele la un pret absolut infim 25,00 lei. Argila o poti folosi in toata cosmetica : par, ten (amesteci argila cu iaurt), celulita(pui apa doar cu argila), pentru albirea dintilor, pui pe periuta de dinti in timp ce te speli cu pasta de dinti, se vor albi de la prima aplicare. Eu una spun ca se merita, eu numai argila folosesc de cand am descoperit o. Exista si de baut argila, dezintoxica organismul, este minunata, dupa ce vei testa argila cosmetica si te vei convinge de eficacitatea ei sigur vei comanda argila de baut.Te pup. Iti stau la dispozitie oricand, cu raspunsuri
lover_woman
Postat pe 23 Aprilie 2009 16:25
eu am oprit caderea parului cu Chronostim. si mi s-a si regenerat parul. in 3 saptamani de la folosire nu mai cadeau decat cateva firea.
pisica_neagra82
Postat pe 24 Aprilie 2009 00:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Citrimax and Chromiu-pastile de slabit 4 De la: Barbie30_ 21 Noiembrie 2010 13:48
jurnalul de slabire 74 De la: kudika_1012859 3 August 2016 08:29
plasturii de slabit slim patch ai lui dr sven torjesson 61 De la: alexandra_pinky866 10 Martie 2014 18:51
NONI JUICE SUC NONI ORIGINAL DOAR LA COMPANIA TAHITIAN NONI INTERNATIONAL = TNI 20 De la: kudika226898 30 August 2010 01:31
l-carnitin 18 De la: ioanabobocea 22 Ianuarie 2010 10:22