Mai multe
| in legatura cu produsele forever....este adevarat k au un pret putin mai ridicat dar sunt extraordinare! 4 persoane au slabit inteligent cu produsele de la ei...e un pachet clean 9 se numeste . va spun sincer k le cunosc ,si toate produsele lor sunt exceptionale ...mai ales suplimentele si bauturile lor! eu le -am incercat si sunt extrem de multumita la fel si prietenele mele! ft bun este si ceaiul verde de la dilmah..isi merita pretul ! va doresc succes | ||
|
sylvie_noir Postat pe 16 Iunie 2009 02:49 |
||
|---|---|---|
De la: enemgabriel, la data 2009-06-15 22:30:14pai baietica NUTRILITE in 2007 a vandut la nivel mondial cu 20% mai mult decat forever in 2008...adica vreo 3.1 miliarde...si sunt in piata de 75 de ani...asa ca mai ai de papat pana sa ajungi acolo...crezi ca degeaba aia de la AC MILAN au un asemenea sponsor ??? cat despre aminoacizi informeaz-te singur,ca asa te laudai mai deunazi,ca esti educat sa te informezi...tu vrei totul mura in gura?? asta este comportamentul tipic unui om cu inteligenta redusa...vrea totul pe tavaDe la: TF_, la data 2009-06-15 22:24:33De la: TF_, la data 2009-06-15 22:21:42De la: enemgabriel, la data 2009-06-15 22:04:52Si care sunt firmele alea?Si care sunt aminoacizi?Poate nu stiai mai mincinosule ,dar organismul are nevoie de 8 aminoacizi esentiali si 14 neesentiali.De unde ai scos tu agresivule 44?A,apropo ,unde vezi tu ca am promovat produse?Ai vzut tu la mine ca am scris consuma pe aia sau aia,asa cum faci tu?esti frustrat rau frate balcescul...FIRMA CARE ESTE CU 10 CLASE DEASUPRA forever ESTE COMPANIA NUTRILITE !!! de 75 ani pe piata si are cele mai bune si mai curate multivitamine si minerale ca si suplimente alimentare deoarece RECOLTEAZA MATERIA PRIMA DIN FERMELE ORGANICE PROPRII CERTIFICATE !!! si le proceseaza in maxim 2 ore de la recoltare...sa fi sanitar daca pentru tine afacerea cea mai buna este forever,neinteresant acest aspect...mi-e sila de afaceri din astea care sunt facute cu oameni precum esti tu...fara minte multa si usor de manipulat. |
||
|
4Life Postat pe 16 Iunie 2009 07:58 |
||
| Mai vitamina c,Forever este de 30 de ani pe piata,cand o sa ajunga la 70 ,nutrilite-ul asta nici nu cred ca o sa mai fie pe piata.Acum sa revenim la aminoacizi,am spus mai tinere ca este vorba de 22 ,de unde ai scos tu 44,asta era intrebarea,sau tu ne crezi prosti?afla ca nu,poate este trist pentru tine.Tu nu sti care este denumirea chimica-stiintifica a acidului ascorbic,ce sa te cred ca spui ,minciuni,ai avut cumva o replica profesionista sau un raspuns de calitate?Se pare ca nu,ce inseamna asta?Ca esti un escroc de profesie.Sa zicem ca noi astia care citim suntem mai putin informati,poate ne oferi tu aceasta pretioasa informatie despre cei 44 de aminoacizi.ASTEPTAM. | ||
|
|
||
|
enemgabriel Postat pe 16 Iunie 2009 08:08 |
||
|
Domnu vitamina c,am un produs pentru o comparatie cu oricare dupa piata,astept unul similar ,de la orice firma,sa vedem cine este CEL MAI BUN: FOREVER LYCIUM PLUS Numãrul de cod al produsului: 72. Mod de prezentare: 100 tablete ambalate ºi sigilate în doze de masã plasticã inscripþionate. Capacul este prevãzut cu sistem de siguranþã. Termen de valabilitate inscripþionat pe ambalaj: 4 ani. Produsul este avizat de Ministerul Sãnãtãþii din România. Conþine: extract flavonoidic de lemn dulce ºi extract de fruct de Lycium. Lemnul dulce (Glycyrrhiza glabra): conþine saponine triterpenice, reprezentate de acidul glicirizinic sub formã de sãruri de calciu, potasiu ºi magneziu (2.3 - 20.1%), flavonoide (liquiritina, ramnoliquiritina, glabranina, pinocembrina, formononetina, licoricidina, punetina, floroglicina, glabridina, hispaglabridina, fascolinizoflavon, glicerol, izoglicerol, tanin, cumarine, herniarina, umbeliferonã, glicerinã). Efecte: antispastice, diuretice, estrogene, antiinflamatoare, laxative ºi purgative în funcþie de dozã, fluidifiante ale secreþiilor bronºice ºi faringiene, anti-ulceroase ºi antidismenoreice. Lemnul dulce diminueazã simptomatologia bolilor depresive, este imuno-stimulator ºi hepatoprotector, reducând acumularea grãsimilor în celula hepaticã ºi asigurând astfel desfãºurarea normalã a funcþiilor bioenergetice hepatice. Stimuleazã totodatã secreþia de progesteron prin acþiunea sa asupra glandei hipofize, ameliorând astfel efectele secundare ale menopauzei. Recent s-a demonstrat cã lemnul dulce are ºi proprietãþi anticanceroase aflate în cercetarea specialiºtilor americani. Gustul dulce al rãdãcinii de lemn dulce se datoreazã unui component denumit glicirizinã (este de 50 de ori mai dulce decât zahãrul). Acesta are efect anti-ulceros, dar s-a dovedit cã utilizarea îndelungatã a glicirizinei produce efecte mineralo-corticoide, depleþie de potasiu, retenþie de sodiu, retenþie de lichide, având drept conse¬cinþã apariþia hipertensiunii arteriale. Produsul Forever Lycium Plus nu conþine glicirizinã. Totuºi, produsul are efect anti-ulceros datoritã flavonoidelor conþinute. Extractul de fruct de Lycium este binecunoscut ca având calitatea de a ameliora acuitatea vizualã, adaptarea la semiîntuneric (hemeralopie nocturnã), precum ºi de a regla funcþiile sexuale. Conþine: 1. Polizaharide cu efect antioxidant ºi imuno-modulator; 2. Aminoacizi, inclusiv în formã liberã; 3. Beta-caroten ºi alþi carotenoizi; 4. Fitosteroli (inclusiv beta-sitosterol); 5. Betainã; 6. Scopolexinã; 7. Vitamine (B1, B2, C, Acid nicotinic); 8. Minerale. Activitate biologicã: 1. antioxidant (creºte sinteza enzimei superoxiddismutazã); 2. hipolipemiant (scade lipidele din sânge); 3. hipotensor; 4. stimuleazã sinteza hemoglobinei; 5. reduce sau întârzie apariþia simptomelor senilitãþii prin blocarea apariþiei radicalilor liberi lipidici; 6. anti-mutagen (protejeazã materialul genetic de primejdia modificãrilor); 7. hipoglicemiant (scade glucoza din sânge). Preparatul Forever Lycium Plus are calitãþi antioxidante mult superioare oricãrei substanþe din categoria neutralizatorilor de radicali liberi (preparate antioxidante). Antioxidanþii sunt de fapt substanþe care anihileazã moleculele nocive (RL) implicate în procesul de îmbãtrânire celularã, inclusiv neuronale. Aceste molecule au unul sau mai mulþi electroni liberi (celi¬batari) care încearcã sã se combine cu electronii moleculelor din vecinãtate. Aceastã „vânãtoare” de parteneri poate duce la distrugerea în lanþ a celulelor apropiate. Dupã cum se ºtie, distrugerea prematurã celularã joacã rol esen¬þial în procesele de îmbãtrânire ºi poate antrena pierderea controlului asupra miºcãrilor (miºcãri coreice) ºi diminuarea memoriei. Dupã cum atmosfera din jurul oricãrei formaþiuni tumorale include ºi un front infla¬mator, iar produsul Forever Lycium Plus induce ºi susþine apariþia uneia dintre cele 3 enzime antioxidante naturale (preexistente în stocul natu¬ral antioxidant al organismului) se deduce caracterul mijlocit anti-tumoral al produsului. Efectul antioxidant este per ansamblu de câteva zeci de ori mai pronunþat decât în cazul altor produse cu acþiuni similare. |
||
|
enemgabriel Postat pe 16 Iunie 2009 08:14 |
||
...eu nu pot posta aici ingredientele si beneficiile TRANSFER FACTOR PLUS deoarece sunt scrise pe 5 pagini A4....cine este interesat de ele sa-mi lase o adresa de mail sa i le pot da ...Dar fi sigur ca-s de 10 ori mai multe decat in cazul produsului tau de la forever !!!!cine este curios,sa caute singur referinte despre: Transfer Factor E-XF™ A patented concentrate of transfer factors and other natural components from cow colostrum and egg yolk. NanoFactor™ A proprietary blend of nano-filtered cow colostrum. IP-6(Inositol hexaphosphate)din cereale Extract din soia(phytosterols) Ciuperca Cordyceps sinensis (7% cordyceptic acids) Beta-Glucan (din drojdie)(Saacharomyces cerevisiae) Beta-Glucan (din ovaz)(Avena sativa) Ciuperca Agaricus blazeii Mannans(complex de polizaharide) (from Aloe vera)(leaf) Extract din frunze de maslin(Olea europaea) Ciuperca Maitake (Grifola frondosa)(whole plant) Ciuperca Shiitake (Lentinus edodes)(whole plant)(5:1extract) p.s. crezi ca intereseaza ceea ce crezi tu sau nu despre NUTRILITE ??? mai mult de asta,compania nutrilite a pus bazele a ceea ce faci tu acuma,in speta MLM...crezi ca va mai exista si peste inca 50 ani? |
||
|
4Life Postat pe 16 Iunie 2009 10:49 |
||
|
Mai vitamina c,continui sa spui aberatii,dupa vitamina c,vin cei 44 de aminoacizi inventati de mintea ta luminoasa,acum spui ca firma asta care are nevoie de publicitate facuta de AC Milan(probabil nu mai are vanzari,A,apropo AC Milan ii face publicitate si nu nutrilite ii face lui AC Milan,se foloseste de bani pentru a face reclama o echipa mare,normal o echipa ca cea italiana ia si ea un comision maricel daca nu enorm) facea mlm acum 70 de ani.Pai mai aminoacid neesential,amway este prima firma care a activat in acest sector de marketing,din cate stiu eu nutrilite-asta nu a fost mlm de la bun inceput(de cand s-a infiintat) pe piata mlm,dar probabil a scazut vanzarea si a apelat la amway.Ne poti spune cand a aderat nutriliteul la amway,ca nu cred ca a aderat amway la nutrilite?Mai spui o minciuna gogonata cu 5 pagini de A4,pai ce ,are si contraindicatii si reactii adverse?Crezi ca ma intereseaza pe mine ce spui de Forever?Pe mine ma intereseaza sa nu se promoveze minciunile si perpetuarea prostiei.Inclusiv a celor din Forever. Daca tot sustii asa si tare ca ai produs mai bun de 10 ori decat cel prezentat de mine,de ce nu este pe piata a 130 de tari din lume?Asa cum este Forever Lycium sau oricare produs de la Forever? Inca o minciuna pe care o relatezi tu aici este ca mannans nu se gaseste in frunze de aloe se gaseste in gelul din frunze. Sa nu uitam ca ,colastra si galbenusul impreuna nu au 44 de aminoacizi,atunci ma intreb si te intreb:de unde 44????????????? |
||
|
enemgabriel Postat pe 16 Iunie 2009 11:41 |
||
De la: enemgabriel, la data 2009-06-16 11:41:10Mai vitamina c,continui sa spui aberatii,dupa vitamina c,vin cei 44 de aminoacizi inventati de mintea ta luminoasa,acum spui ca firma asta care are nevoie de publicitate facuta de AC Milan(probabil nu mai are vanzari,A,apropo AC Milan ii face publicitate si nu nutrilite ii face lui AC Milan,se foloseste de bani pentru a face reclama o echipa mare,normal o echipa ca cea italiana ia si ea un comision maricel daca nu enorm) facea mlm acum 70 de ani.Pai mai aminoacid neesential,amway este prima firma care a activat in acest sector de marketing,din cate stiu eu nutrilite-asta nu a fost mlm de la bun inceput(de cand s-a infiintat) pe piata mlm,dar probabil a scazut vanzarea si a apelat la amway.Ne poti spune cand a aderat nutriliteul la amway,ca nu cred ca a aderat amway la nutrilite?Mai spui o minciuna gogonata cu 5 pagini de A4,pai ce ,are si contraindicatii si reactii adverse?Crezi ca ma intereseaza pe mine ce spui de Forever?Pe mine ma intereseaza sa nu se promoveze minciunile si perpetuarea prostiei.Inclusiv a celor din Forever.pai la cat de cap sec esti este normal sa te intrebi incontinuare...intreaba-te domnule,daca asya este scopul tau in viata...si fi sigur ca TRANSFER FACTOR PLUS ESTE DE CEL PUTIN 10 ORI MAI EFICIENT decat orice vrei tu de la forever , in orice fel de afectiune !!!!! asta de fapt te oftica pe tine,ca uite domnule sa ivit unul care da informatii despre produse mai eficiente si mai bune decat cele de la forever...imi poti spune cu ce produs forever poti inlatura o gripa cu tot ce implica(temperatura,stari e disconfort s.a.m.d) in 36 ore cu numai 12-15 capsule ??? sau ai vre-un produs care a ajutat vre-un om din lumea asta sa se vindece de scleroza multipla ??? sau de astm alergic ??? sau de artrita reumatoida ??? sau de maladia CROHN ??? sau de HPV ??? sau de ulcer duodenal asociat cu H Pylori ??? sau de cancer mamar ???uite ca eu cumnosc astfel de oameni care si cu ajutorul acestor produse si-au putur rezolva cazuri detul de grele de boala...aas ca lasa-te pagubas,ti-am mai spus eu ca joci in curtea scolii la " pitici" pe langa produsele 4 Life |
||
|
4Life Postat pe 16 Iunie 2009 11:57 |
||
| cura de orez si legume te ajuta sa slabesti si detoxifiaza. Am tinut-o acum cativa ani , pentru ca aveam probleme cu bila . eu am tinut-o exclusiv pentru detoxifiere, dar am si slabit vreo 8 kg in approx 1 luna . in prima saptamana am mancat exclusiv orez fiert, apoi am inceput sa introduc legume ( fierte), si in ultima perioada fructe si legume proaspete . | ||
|
controlteam Postat pe 16 Iunie 2009 12:02 |
||
|
Da ma aminoacid neesential,asa este, eu sunt prost tu esti destept,numai ca nu demonstrezi acest lucru.Eu nu ma intreb,ti-am spus cati aminoacizi sunt necesari organismului uman,22,te intreb pe tine de unde ai scos cei 44,ca de, tu esti cel inteligent.Te-am intrebat,daca este asa eficient ,de ce nu este in cel putin 100 de tari prezent asa cum este firma Forever?Sa ma oftic ?De ce?Ca ne indrumi sa cautam informatii pe google,fii domnule serios,pai firma se numeste 4life sau google?Pai unul din produse este gelul de aloe vera,cu mult mai eficient decat colastra si galbenusul asociate cu celelate fructe sau legume,si tine cont,este doar un singur "aliment".Sa nu-mi spui ca ai vindecat cancerul mamar?Ai dovezi? Mai tinere,tu ai dreptate,joci in liga campionilor,pe cand Forever este detinatoarea absoluta a cupei.Dar probabil te referi la liga campionilor din satul tau,asta da,e posibil,pana va prinde DNA-ul.SA NU UITI DE AMINOACIZI. |
||
|
enemgabriel Postat pe 16 Iunie 2009 12:09 |
||
De la: enemgabriel, la data 2009-06-16 12:09:50Da ma aminoacid neesential,asa este, eu sunt prost tu esti destept,numai ca nu demonstrezi acest lucru.Eu nu ma intreb,ti-am spus cati aminoacizi sunt necesari organismului uman,22,te intreb pe tine de unde ai scos cei 44,ca de, tu esti cel inteligent.Te-am intrebat,daca este asa eficient ,de ce nu este in cel putin 100 de tari prezent asa cum este firma Forever?Sa ma oftic ?De ce?Ca ne indrumi sa cautam informatii pe google,fii domnule serios,pai firma se numeste 4life sau google?Pai unul din produse este gelul de aloe vera,cu mult mai eficient decat colastra si galbenusul asociate cu celelate fructe sau legume,si tine cont,este doar un singur "aliment".Sa nu-mi spui ca ai vindecat cancerul mamar?Ai dovezi?pai la voi la pitesti se poarta cu DNA-ul...stai tu calm numai afce clabuci pe tema asta,mergi frumos ca acum in vacanta se dau corigentele la gramatica si mai vorbim apoi...cat despre cancerul mamar,DA am dovezi pentru ca persoana traieste bine merci in CONSTANTA,Romania !!! si are documente doveditoare de la spitalul Fundeni din Bucuresti ca in luna noiembrie a fost diagnosticata cu aceasta boala si la sfarsitul lui ianuarie era programata la operatie,dar uite ca cineva acolo sus a iubit-o si nu a mai ajuns pe masa de operatie fiindca nu a mai fost nevoie !!!! |
||
|
4Life Postat pe 16 Iunie 2009 12:13 |
||
| Se scrie Pitesti si nu pitesti,ca nu jucam "pitita".Se scrie "face " si nu afce.Doveada se arata nu se povesteste.In care ziar sau la care televiziune a fost doamna?SA NU UITI DE AMINOACIZI sai ACIDUL ASCORBIC. | ||
|
enemgabriel Postat pe 16 Iunie 2009 12:19 |
||
De la: enemgabriel, la data 2009-06-16 12:19:45Se scrie Pitesti si nu pitesti,ca nu jucam "pitita".Se scrie "face " si nu afce.Doveada se arata nu se povesteste.In care ziar sau la care televiziune a fost doamna?SA NU UITI DE AMINOACIZI sai ACIDUL ASCORBIC.pai ce interes are Doamna in cauza sa arate dovezile???crezi ca o ajuta cu ceva?? "doveada"
|
||
|
4Life Postat pe 16 Iunie 2009 12:21 |
||
De la: TF_, la data 2009-06-16 12:21:55De la: enemgabriel, la data 2009-06-16 12:19:45Se scrie Pitesti si nu pitesti,ca nu jucam "pitita".Se scrie "face " si nu afce.Doveada se arata nu se povesteste.In care ziar sau la care televiziune a fost doamna?SA NU UITI DE AMINOACIZI sai ACIDUL ASCORBIC.pai ce interes are Doamna in cauza sa arate dovezile???crezi ca o ajuta cu ceva?? "doveada" A,pai e secret?Inseamna ca e o mincinoasa sau tu minti,cred ca tu.Normal ca ar ajuta si nu putin. |
||
|
enemgabriel Postat pe 16 Iunie 2009 12:23 |
||
| Vezi tu mai aminoacid nr 44 sau 43 ,tot aia este,Forever este "afacerea" iubirii,a dragostei fata de semeni,a voastra e afacerea mincinosilor si hotilor,a vanzatorilor de vise false. | ||
|
enemgabriel Postat pe 16 Iunie 2009 12:27 |
||
De la: enemgabriel, la data 2009-06-16 12:27:55Vezi tu mai aminoacid nr 44 sau 43 ,tot aia este,Forever este "afacerea" iubirii,a dragostei fata de semeni,a voastra e afacerea mincinosilor si hotilor,a vanzatorilor de vise false.cum poti dovedi aceasta afirmatie destul de grava ??? vezi ca si afirmatiile asta facute in spatiul virtual se pedepsesc de catre legi...daca nu ma crezi pe mine,informeaza-te la un jurist bun !!! deci ce dovezi aduci in sustinerea afirmatiilor tale cum ca " este afacerea hotilor,mincinosilor si a vanzatorilor de vise false" ???te astept cu dovezi,altfel ma vad nevoit sa iau masurile care se impun in astfel de cazuri si pe care le consider necesare pentru a demonta aceasta afirmatie grava a ta...vezi ca te-ai incurcat rau cu aceste cuvinte scrise mai sus... |
||
|
4Life Postat pe 16 Iunie 2009 12:31 |
||
| Mda,cati ani zici ca ai mai tinere,ca vad ca nu te duce mintea.Cum pot dovedi?Simplu:cand spui ca vindeci cancer si nu ai dovezi,cand spui ca sunt 44 de aminoacizi,cand spui ca rezolvi problema de febra in 36 de ore si multe alte bazaconii.Cum crezi ca se numesc oamenii care tin un secret ca cel al vindecarii cancerului?Cum crezi ca se numesc cei care afirma acest lucru?Cum crezi ca se numesc cei care vand produse cu 44 de aminoacizi?Cum crezi ca se numesc cei ce nu cunosc asemanarea dintre acid ascorbic si vitamina c ,sau mai grav fac diferenta intre acid ascorbic si vitamina c?Esti iritat?De ce ?Nu poti aduce informatii corecte si sigure?Cum se numeste un ins care vinde produse in Romania ilegal?Astept raspunsuri.Cum se numesc produsele intrate ilegal in Romania si promovate ca fiind vindecatoare de boli grave?Si multe alte semne de intrebare,la care astept raspuns de mult timp,dar...... | ||
|
enemgabriel Postat pe 16 Iunie 2009 12:41 |
||
De la: enemgabriel, la data 2009-06-16 12:41:38Mda,cati ani zici ca ai mai tinere,ca vad ca nu te duce mintea.Cum pot dovedi?Simplu:cand spui ca vindeci cancer si nu ai dovezi,cand spui ca sunt 44 de aminoacizi,cand spui ca rezolvi problema de febra in 36 de ore si multe alte bazaconii.Cum crezi ca se numesc oamenii care tin un secret ca cel al vindecarii cancerului?Cum crezi ca se numesc cei care afirma acest lucru?Cum crezi ca se numesc cei care vand produse cu 44 de aminoacizi?Cum crezi ca se numesc cei ce nu cunosc asemanarea dintre acid ascorbic si vitamina c ,sau mai grav fac diferenta intre acid ascorbic si vitamina c?Esti iritat?De ce ?Nu poti aduce informatii corecte si sigure?Cum se numeste un ins care vinde produse in Romania ilegal?Astept raspunsuri.Cum se numesc produsele intrate ilegal in Romania si promovate ca fiind vindecatoare de boli grave?Si multe alte semne de intrebare,la care astept raspuns de mult timp,dar......la cate intrebari ai,ma mir cum de ai timp sa mai si respiri...spor la aflat raspunsurile ce te macina asa de tare |
||
|
4Life Postat pe 16 Iunie 2009 12:54 |
||
| A, ma gandeam la un raspuns asa impertinent din partea ta.Tu nu ai raspunsuri,pentru ca in general oamenii informati au raspunsuri la intrebarile cu subiect comun de discutie.Dupa ce aflam ca esti un neica nimeni te mai lauzi si cu cazuri de vindecari secrete,lasa-ne mai copile,dute si pune mana pe carte si citeste,esti depasit de situatie.Ti-am spus eu ca joci in liga mincinosilor.Am si demonstrat acest lucru,,tu ce demonstrezi,ce contra-argumente ai? | ||
|
enemgabriel Postat pe 16 Iunie 2009 13:00 |
||
De la: enemgabriel, la data 2009-06-16 13:00:25A, ma gandeam la un raspuns asa impertinent din partea ta.Tu nu ai raspunsuri,pentru ca in general oamenii informati au raspunsuri la intrebarile cu subiect comun de discutie.Dupa ce aflam ca esti un neica nimeni te mai lauzi si cu cazuri de vindecari secrete,lasa-ne mai copile,dute si pune mana pe carte si citeste,esti depasit de situatie.Ti-am spus eu ca joci in liga mincinosilor.Am si demonstrat acest lucru,,tu ce demonstrezi,ce contra-argumente ai?eu nu demonstrez nimic,viata ma invatat sa nu ma pun la mintea prostului ca o are odihnita si de aceea isi pune atatea intrebari !!! se pare ca esti tare odihnit mai petrica...raspuns impertinent???pai mai petrica,ce mare respect impui tu mai baiete ca sa ti se si arate de catre alti oameni?
|
||
|
4Life Postat pe 16 Iunie 2009 13:03 |
||
De la: TF_, la data 2009-06-16 13:03:52De la: enemgabriel, la data 2009-06-16 13:00:25A, ma gandeam la un raspuns asa impertinent din partea ta.Tu nu ai raspunsuri,pentru ca in general oamenii informati au raspunsuri la intrebarile cu subiect comun de discutie.Dupa ce aflam ca esti un neica nimeni te mai lauzi si cu cazuri de vindecari secrete,lasa-ne mai copile,dute si pune mana pe carte si citeste,esti depasit de situatie.Ti-am spus eu ca joci in liga mincinosilor.Am si demonstrat acest lucru,,tu ce demonstrezi,ce contra-argumente ai?eu nu demonstrez nimic,viata ma invatat sa nu ma pun la mintea prostului ca o are odihnita si de aceea isi pune atatea intrebari !!! Normal un prost ca mine a demonstrat ca esti mai prejos decat toti prostii la un loc,si da,am mintea odihnita si educata.Crezi ca un prost care pune intrebari si nu primeste raspunsuri este considerat incult?Sau cel ce nu da raspunsuri competente si de calitate? |
||
|
enemgabriel Postat pe 16 Iunie 2009 13:07 |
||
De la: enemgabriel, la data 2009-06-16 13:07:00vezi tu,in lumea asta nimic nu este obligatoriu...nu ai decat sa gasesti singur raspunsurile la intrebarile pe care ti le pui...De la: TF_, la data 2009-06-16 13:03:52De la: enemgabriel, la data 2009-06-16 13:00:25A, ma gandeam la un raspuns asa impertinent din partea ta.Tu nu ai raspunsuri,pentru ca in general oamenii informati au raspunsuri la intrebarile cu subiect comun de discutie.Dupa ce aflam ca esti un neica nimeni te mai lauzi si cu cazuri de vindecari secrete,lasa-ne mai copile,dute si pune mana pe carte si citeste,esti depasit de situatie.Ti-am spus eu ca joci in liga mincinosilor.Am si demonstrat acest lucru,,tu ce demonstrezi,ce contra-argumente ai?eu nu demonstrez nimic,viata ma invatat sa nu ma pun la mintea prostului ca o are odihnita si de aceea isi pune atatea intrebari !!! |
||
|
4Life Postat pe 16 Iunie 2009 13:08 |
||
| Mai tinere,tu nu vezi ca am raspuns la intrebarile astea?Tu nu vrei sa dai explicatii.Da,nimic nu este obligatoriu,nici minciuna nu este obligatorie dar tu in fuga dupa clientii recurgi la ea,asta e ,obligatia mea morala este sa dezmint aceste ineptii ordinare.Cu argumente,le-am postat.Sa nu uti de aminoacizi,vitamina c,si sa iei biloba, pentru ca te loveste amnezia cand trebuie sa-ti aduci aminte de raspunsuri si brusc o dai la intors.Cauta prostii la tine in teren(sunt si din astia)aici este un teren ,gazon minat. | ||
|
enemgabriel Postat pe 16 Iunie 2009 13:13 |
||
De la: enemgabriel, la data 2009-06-16 13:13:46Mai tinere,tu nu vezi ca am raspuns la intrebarile astea?Tu nu vrei sa dai explicatii.Da,nimic nu este obligatoriu,nici minciuna nu este obligatorie dar tu in fuga dupa clientii recurgi la ea,asta e ,obligatia mea morala este sa dezmint aceste ineptii ordinare.Cu argumente,le-am postat.Sa nu uti de aminoacizi,vitamina c,si sa iei biloba, pentru ca te loveste amnezia cand trebuie sa-ti aduci aminte de raspunsuri si brusc o dai la intors.Cauta prostii la tine in teren(sunt si din astia)aici este un teren ,gazon minat. hai ca te las cu terenul minat mai petrica,ma duc la un tenis cu un "client"...deh,"mens sana in corpore sano" dupa cum spunea un mare invatat din domeniul medicinei...apropo,studiaza intre timp care este treaba sistemului imunitar in organismul vietuitoarelor...vezi ca poate ajungi la concluzia ca un sistem imunitar functional 100% te poate apara de boli sau te poate vindeca de ele...
|
||
|
4Life Postat pe 16 Iunie 2009 13:17 |
||
De la: TF_, la data 2009-06-16 13:17:16De la: enemgabriel, la data 2009-06-16 13:13:46Mai tinere,tu nu vezi ca am raspuns la intrebarile astea?Tu nu vrei sa dai explicatii.Da,nimic nu este obligatoriu,nici minciuna nu este obligatorie dar tu in fuga dupa clientii recurgi la ea,asta e ,obligatia mea morala este sa dezmint aceste ineptii ordinare.Cu argumente,le-am postat.Sa nu uti de aminoacizi,vitamina c,si sa iei biloba, pentru ca te loveste amnezia cand trebuie sa-ti aduci aminte de raspunsuri si brusc o dai la intors.Cauta prostii la tine in teren(sunt si din astia)aici este un teren ,gazon minat. A ,sa nu uiti cei 44 de aminoacizi ca sunt necesari dezvoltarii masei musculare si vitaina c este un foarte bun antioxidant si ma tem ca te imbolnavesti cand dai tu cu stangul in dreptul in mediul poluat unde joci tu sah cu piciorul si tenis cu clientii.Ma tem ca esti epuizat de argumente,parca vad cum ii explici tu clientului:"ba,l-am facut praf pe unul de la forever,suntem cei mai mari mincinosi si nu poate dovedi nimeni acest lucru,inclusiv gica contra ala de pe net,sunt smecher de romania si asta ma ajuta sa pacalesc fraieri ca tine".Pai mai baietica,stiu ca un sistem imunitar functional 100% ajuta organismul sa ramana sanatos,dar asta nu inseamna ca daca iau 44 de aminoacizi ma vindec de cancer.Ca vezi tu,cam de 44 de aminoacizi ai nevoie pentru a functiona 473%u sistem imunitar,asta in opinia ta.Sa-l intrebi pe client daca vrea ceva pe baza de aloe vera,ca are mult mai multe elemente care ajuta sistemul imunitar,si cine stie poate iti da cu mingea in cap si te trezesti si tu la realitate. |
||
|
enemgabriel Postat pe 16 Iunie 2009 13:27 |
||
|
VOI MAI BINE V-ATI CERTA LA TELEFON SAU PE MESS-UL VOSTRU, CA ATI CAM DEPASIT MASURA AICI UNDE ALTII VOR SA CITEASCA SI ALTE PARERI. SUNTETI NESIMTITI SAU VA CUNOASTETI SI NU STIATI CUM SA VA FACETI RECLAMA. ATI REUSIT SA VA FACETI UNA PROASTA. EU CRED DESPRE AMBELE FIRME ACELASI LUCRU - CHIAR DACA PRODUSELE SUNT FOARTE BUNE SUNT PREA MULTI CARE CASTIGA DE PE URMA LOR, IAR VOI SUNTETI UNII DINTRE EI. PRECIS SUNT PRODUSE SIMILARE ROMANESTI SAU ALTE FIRME MULT MAI BUNE SI MULT MAI EFICACE, DAR NU AU ATATIA "DESTEPTI" CARE SA LE FACA RECLAMA, NU DE DRAGUL PRODUSULUI CI AL BANULUI PE CARE IL CASTIGA DE PE URMA ACESTUIA. |
||
|
malinamargean Postat pe 16 Iunie 2009 13:54 |
||
De la: malinastan@yahoo.com, la data 2009-06-16 13:54:08VOI MAI BINE V-ATI CERTA LA TELEFON SAU PE MESS-UL VOSTRU, CA ATI CAM DEPASIT MASURA AICI UNDE ALTII VOR SA CITEASCA SI ALTE PARERI.Bun,daca tu spui ca sunt firme sau produse mai bune,de ce nu spui care sunt?Te deranjeaza ca eu castig facand reclama cinstita la produse?Pe mine ma deranjeaza reclamele mincinoase de la tv si din ziare,pe tine nu?Daca nu,atunci de ce schimbi postul tv cand apare o reclama?Sti cum ai zis tu acu:chiar daca produsele sunt benefice organismului nu cumpar ca-l pricopsesc pe boul ala de mi-a spus despre ele.Nu ai cum sa intelegi mlm-ul ,pentru ca daca l-ai cuoaste ai activa intr-o firma din asta sau ai avea propria afacere mlm.Iti mutumesc pentru bunul simt ca ne-ai facut nesimtiti,conteaza? |
||
|
enemgabriel Postat pe 16 Iunie 2009 14:13 |
||
De la: malinastan@yahoo.com, la data 2009-06-16 13:54:08VOI MAI BINE V-ATI CERTA LA TELEFON SAU PE MESS-UL VOSTRU, CA ATI CAM DEPASIT MASURA AICI UNDE ALTII VOR SA CITEASCA SI ALTE PARERI.Bravos draga doamna.Le-ai spus ceea ce trebuia.Chiar crezi ca sunt produse Romanesti mai bune ? Oare care sunt acelea ? De aceea suntem aici unde suntem cu tara asta de 2 lei,pentru ca ne place sa ne uitam in gradina vecinului sa vedem daca-i mai traieste cumva capra ! |
||
|
catalina56 Postat pe 16 Iunie 2009 14:14 |
||
De la: ciociolina, la data 2009-06-16 14:14:52Bravos draga doamna.Le-ai spus ceea ce trebuia.Chiar crezi ca sunt produse Romanesti mai bune ? Oare care sunt acelea ? De aceea suntem aici unde suntem cu tara asta de 2 lei,pentru ca ne place sa ne uitam in gradina vecinului sa vedem daca-i mai traieste cumva capra ! Ciociolina si TF sunt una si aceeasi persoana. Au acelasi IP si stil de a a scrie. Asa ca nu mai incerca sa pacalesti oamenii pe aici, draga TF. Te cunoastem de la o posta.
|
||
|
antonia_p_ Postat pe 16 Iunie 2009 14:29 |
||
De la: antonia_p_, la data 2009-06-16 14:29:18De la: ciociolina, la data 2009-06-16 14:14:52Bravos draga doamna.Le-ai spus ceea ce trebuia.Chiar crezi ca sunt produse Romanesti mai bune ? Oare care sunt acelea ? De aceea suntem aici unde suntem cu tara asta de 2 lei,pentru ca ne place sa ne uitam in gradina vecinului sa vedem daca-i mai traieste cumva capra ! Pentru mine poate sa-si bage sute de nik-uri,sunt pregatit pentru orice discutie legata de nutritie ,suplimente si firme ce comercializeaza astfel de produse.Incerc sa raspund cat mai exact si cu argumente.Oricum multumesc pentru acest indiciu.Nu sunt impotriva nimanui care comercializeaza sau face reclama,dar am o rugaminte la ei,va rog eu sa nu vorbiti in necunostinta de cauza si nu mintiti oamenii,candva se va afla adevarul si ve-ti avea de pierdut.Nu strica nimanui un plus de informatie,dar sa fie corecta informatia si sa fie argumentativa cand este expusa.Nu ma consider un tip destept dar cu siguranta nici prost nu ma consider ,chiar daca considera anumite persoane ca sunt prost ,in momentul cand este adusa o dovada in acest sens am sa plec capul,am sa-mi cer scuze si am sa pun mana sa ma documentez.Nu imi este rusine pentru ceea ce fac atata timp cat o fac pentru oameni,ei sunt cei ce au nevoie de diverse solutii,eu doar incerc sa le expun pe cele viabile.Este adevarat ca mai am de lucru cu reactiile mele un pic mai necontrolate,pentru asta imi cer scuze,dar sincer,nu suport minciuna,hotia,lucrurile si oamenii falsi. |
||
|
enemgabriel Postat pe 16 Iunie 2009 14:58 |
||
De la: enemgabriel, la data 2009-06-16 14:58:24De la: antonia_p_, la data 2009-06-16 14:29:18De la: ciociolina, la data 2009-06-16 14:14:52Bravos draga doamna.Le-ai spus ceea ce trebuia.Chiar crezi ca sunt produse Romanesti mai bune ? Oare care sunt acelea ? De aceea suntem aici unde suntem cu tara asta de 2 lei,pentru ca ne place sa ne uitam in gradina vecinului sa vedem daca-i mai traieste cumva capra ! Nici eu nu am nimic impotriva celor care incearca sa isi faca reclama, atata timp cat nu sunt agresivi si nu incearca sa pacaleasca oameni aflati in suferinta. Nu sunt de acord nici cu cei care ataca orice potential concurent, prin mijloace marsave. TF a avut mai multe conturi si isi ascunde numele. Oare ce altceva mai ascunde?
|
||
|
antonia_p_ Postat pe 16 Iunie 2009 15:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| produse Lytess | 5 | De la: cornel_sabin 27 Februarie 2010 00:10 |
| cosmetice pentru intretinere ten | 1 | De la: ocaziebuna 1 Aprilie 2010 08:42 |
| Batoane proteice | 3 | De la: Artemis25 21 August 2013 12:48 |
|
|
||
| Raspberry Ketone Max | 4 | De la: kudika_21956 31 Decembrie 2012 13:51 |
| Cautam lideri MLM | 4 | De la: kudika226898 22 Septembrie 2010 17:41 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.