Setari Cookie-uri

Dieta 14 zile

De la: antonia_p_, la data 2009-06-16 15:17:47
De la: enemgabriel, la data 2009-06-16 14:58:24
De la: antonia_p_, la data 2009-06-16 14:29:18
De la: ciociolina, la data 2009-06-16 14:14:52Bravos draga doamna.Le-ai spus ceea ce trebuia.Chiar crezi ca sunt produse Romanesti mai bune ? Oare care sunt acelea ? De aceea suntem aici unde suntem cu tara asta de 2 lei,pentru ca ne place sa ne uitam in gradina vecinului sa vedem daca-i mai traieste cumva capra !

Ciociolina si TF sunt una si aceeasi persoana. Au acelasi IP si stil de a a scrie. Asa ca nu mai incerca sa pacalesti oamenii pe aici, draga TF. Te cunoastem de la o posta.

Pentru mine poate sa-si bage sute de nik-uri,sunt pregatit pentru orice discutie legata de nutritie ,suplimente si firme ce comercializeaza astfel de produse.Incerc sa raspund cat mai exact si cu argumente.Oricum multumesc pentru acest indiciu.Nu sunt impotriva nimanui care comercializeaza sau face reclama,dar am o rugaminte la ei,va rog eu sa nu vorbiti in necunostinta de cauza si nu mintiti oamenii,candva se va afla adevarul si ve-ti avea de pierdut.Nu strica nimanui un plus de informatie,dar sa fie corecta informatia si sa fie argumentativa cand este expusa.Nu ma consider un tip destept dar cu siguranta nici prost nu ma consider ,chiar daca considera anumite persoane ca sunt prost ,in momentul cand este adusa o dovada in acest sens am sa plec capul,am sa-mi cer scuze si am sa pun mana sa ma documentez.Nu imi este rusine pentru ceea ce fac atata timp cat o fac pentru oameni,ei sunt cei ce au nevoie de diverse solutii,eu doar incerc sa le expun pe cele viabile.Este adevarat ca mai am de lucru cu reactiile mele un pic mai necontrolate,pentru asta imi cer scuze,dar sincer,nu suport minciuna,hotia,lucrurile si oamenii falsi.

Nici eu nu am nimic impotriva celor care incearca sa isi faca reclama, atata timp cat nu sunt agresivi si nu incearca sa pacaleasca oameni aflati in suferinta. Nu sunt de acord nici cu cei care ataca orice potential concurent, prin mijloace marsave. TF a avut mai multe conturi si isi ascunde numele. Oare ce altceva mai ascunde?
draguto,pentru oamenii adevarati sunt precum un cristal ultra transparent...pentru cei ce nu-si incap in pielea lor sunt precum Fata Morgana...eu nu vad ce va deranjeaza pe voi...ca eu fac publice informatii despre niste produse unice pe piata ? informatii pe care daca cei ca si mine nu le-ar face cunoscute oamenilor,nu ar avea de unde sa le cunoasca din alta parte...? Ce te deranjeaza pe tine personal draga Antonia p ? Daca nu ma crezi pe mine in ceea ce spun,pune frumusel mana si informeaza-te singurica,ai sa cunstati ca ceea ce transmit eu in legatura cu aceste produse este perfect conform cu realitatea !!! Eu nu cer nimanui sa ma creada pe MINE,eu dau doar o informatie si apoi ramane la latitudinea fiecaruia daca investigheaza mai depatrte sau nu si in functie de ceea ce stabileste fiecare ca este mai bun pentru el ia o decizie in cunostinta de cauza. Dar vezi tu,asa suntem noi romanii astia educati,ne este mult mai la indemana sa aratam pe altul cu degetul,sa-lpunem la zid fara sa stim exact pentru ce facem acest lucru...este mai usor sa ne uitam in gradina vecinului sa vedem daca cumva ia murit capra,in loc sa punem mana sa ne crestem propia capra...Ne este mai usor sa stam si sa judecam ce spune unul si altul,decat sa incercam sa face ceva pentru noi,pentru familiile noastre si pentru cei din jurul nostru...Crezi ca ti-ar multumi un cunoscut de-al tau care sufera de vre-o boala grava daca i-ai da niste informatii care poate i-ar face viata mai usoara ??? sau si mai bine de atata,i-ar salva viata ?!?!?
4Life
Postat pe 16 Iunie 2009 19:11
trebuie sa fii tabula rasa ca sa crezi in pastile miracol sau suplimente care te vor face slab si sanatos in acelasi timp. poate te ajuta intr-o oarecare masura sa combati niste insuficiente vitaminice sau minerale, dar doar acest lucru e valabil.
vitaminele nici nu ingrasa si nu slabesc. se poate spune ca unele sulimente vitaminice iti maresc pofta de mancare si atat.
noile cercetari spun ca in combaterea cancerului, pentru a trai mult si in acelasi timp pentru a fi slab ar trebui sa consumam salate, legume si cereale, recomandand o sigura data pe saptamana carne, peste si lactate. e cam deplasat, dar poate ca persoanelor bolnave le e de folos.
eu nu cred in exagerari, o viata traim si ar trebui sa ne bucuram de toate cu masura.
alexandra25
Postat pe 18 Iunie 2009 09:35
De la: TF_, la data 2009-06-16 19:11:24
De la: ciociolina, la data 2009-06-16 14:14:52Bravos draga doamna.Le-ai spus ceea ce trebuia.Chiar crezi ca sunt produse Romanesti mai bune ? Oare care sunt acelea ? De aceea suntem aici unde suntem cu tara asta de 2 lei,pentru ca ne place sa ne uitam in gradina vecinului sa vedem daca-i mai traieste cumva capra !

Ciociolina si TF sunt una si aceeasi persoana. Au acelasi IP si stil de a a scrie. Asa ca nu mai incerca sa pacalesti oamenii pe aici, draga TF. Te cunoastem de la o posta.

Pentru mine poate sa-si bage sute de nik-uri,sunt pregatit pentru orice discutie legata de nutritie ,suplimente si firme ce comercializeaza astfel de produse.Incerc sa raspund cat mai exact si cu argumente.Oricum multumesc pentru acest indiciu.Nu sunt impotriva nimanui care comercializeaza sau face reclama,dar am o rugaminte la ei,va rog eu sa nu vorbiti in necunostinta de cauza si nu mintiti oamenii,candva se va afla adevarul si ve-ti avea de pierdut.Nu strica nimanui un plus de informatie,dar sa fie corecta informatia si sa fie argumentativa cand este expusa.Nu ma consider un tip destept dar cu siguranta nici prost nu ma consider ,chiar daca considera anumite persoane ca sunt prost ,in momentul cand este adusa o dovada in acest sens am sa plec capul,am sa-mi cer scuze si am sa pun mana sa ma documentez.Nu imi este rusine pentru ceea ce fac atata timp cat o fac pentru oameni,ei sunt cei ce au nevoie de diverse solutii,eu doar incerc sa le expun pe cele viabile.Este adevarat ca mai am de lucru cu reactiile mele un pic mai necontrolate,pentru asta imi cer scuze,dar sincer,nu suport minciuna,hotia,lucrurile si oamenii falsi.

Nici eu nu am nimic impotriva celor care incearca sa isi faca reclama, atata timp cat nu sunt agresivi si nu incearca sa pacaleasca oameni aflati in suferinta. Nu sunt de acord nici cu cei care ataca orice potential concurent, prin mijloace marsave. TF a avut mai multe conturi si isi ascunde numele. Oare ce altceva mai ascunde?
draguto,pentru oamenii adevarati sunt precum un cristal ultra transparent...pentru cei ce nu-si incap in pielea lor sunt precum Fata Morgana...eu nu vad ce va deranjeaza pe voi...ca eu fac publice informatii despre niste produse unice pe piata ? informatii pe care daca cei ca si mine nu le-ar face cunoscute oamenilor,nu ar avea de unde sa le cunoasca din alta parte...? Ce te deranjeaza pe tine personal draga Antonia p ? Daca nu ma crezi pe mine in ceea ce spun,pune frumusel mana si informeaza-te singurica,ai sa cunstati ca ceea ce transmit eu in legatura cu aceste produse este perfect conform cu realitatea !!! Eu nu cer nimanui sa ma creada pe MINE,eu dau doar o informatie si apoi ramane la latitudinea fiecaruia daca investigheaza mai depatrte sau nu si in functie de ceea ce stabileste fiecare ca este mai bun pentru el ia o decizie in cunostinta de cauza. Dar vezi tu,asa suntem noi romanii astia educati,ne este mult mai la indemana sa aratam pe altul cu degetul,sa-lpunem la zid fara sa stim exact pentru ce facem acest lucru...este mai usor sa ne uitam in gradina vecinului sa vedem daca cumva ia murit capra,in loc sa punem mana sa ne crestem propia capra...Ne este mai usor sa stam si sa judecam ce spune unul si altul,decat sa incercam sa face ceva pentru noi,pentru familiile noastre si pentru cei din jurul nostru...Crezi ca ti-ar multumi un cunoscut de-al tau care sufera de vre-o boala grava daca i-ai da niste informatii care poate i-ar face viata mai usoara ??? sau si mai bine de atata,i-ar salva viata ?!?!?

Da?Serios?Pai si atunci de ce spui ca produsele alea cu colastra contin 44 de aminoacizi?Si deocamdata produsele alea nu sunt pe PIATA din Romania,ci sunt introduse ilegal,fara avizul ministerului sanatatii.Probabil ca sunt unice pentru ca sunt introduse ilegal,ca in rest, nu inteleg de ce sunt unice?Am vazut ce fel de informatii dai tu,vorba lui Vanghelie,sarci pe gugal.
enemgabriel
Postat pe 18 Iunie 2009 10:35
De la: enemgabriel, la data 2009-06-18 10:35:05
De la: TF_, la data 2009-06-16 19:11:24

Da?Serios?Pai si atunci de ce spui ca produsele alea cu colastra contin 44 de aminoacizi?Si deocamdata produsele alea nu sunt pe PIATA din Romania,ci sunt introduse ilegal,fara avizul ministerului sanatatii.Probabil ca sunt unice pentru ca sunt introduse ilegal,ca in rest, nu inteleg de ce sunt unice?Am vazut ce fel de informatii dai tu,vorba lui Vanghelie,sarci pe gugal.
sunt cat se poate de legale tantalaule...sunt avizate pentru consum pe teritoriul UE si Romanica noastra este acum parte din UE...se pare ca acolola tine la tara timpul sa oprit in loc...dar nu stiu de ce imi bat eu capul cu un dobitoc precum esti tu ....nu au nevoie de avizul ministerului sanatatii pentru ca nu sunt medicamente....mai informeaza-te si tu din surse sigure...se face doar o notificare...iar aceasta notificare se va face atunci cand fa exista un depozit si in Romania...pana atunci se pot comanda in OLANDA sau in SPANIA..
4Life
Postat pe 18 Iunie 2009 15:10
Unde ziceai ca ai dobandit acest vocabular?Sper ca nu la tenis cu pretenul tau.Cat despre raspunsul tau este si cel mai nepotrivit si cel mai mincinos posibil.Ai impresia ca noi nu stim cum trebuiesc introduse in Romania?Hai sa-ti spun:daca tot le lauzi ca fiind suplimente alimentare 100% naturale ar trebui sa fie avizate de ministerul sanatatii si de institutul de cercetari alimentare.Deci,lasa prostiile si recunoaste ca nu sti sa dai explicatii competente.Pana una alta ai gasit cei 44 de aminoacizi,tot o inventie de a ta?
enemgabriel
Postat pe 18 Iunie 2009 16:07

Ce atata cearta,cum intram pe anumite topicuri vedem cum "se bat" unii,una e sa ai pareri pro sau contra,si alta e sa vorbesti urat numai ca cineva te poate contrazice!
soris73
Postat pe 19 Iunie 2009 22:09
am o mare nedumerire de ce nu faceti schimb de id-uri sau nr de tel sa va balacariti cit doriti,sau deschide-ti un topic special pt asta
justforme
Postat pe 21 Iunie 2009 19:17
Nu vreau neaparat sa intru in polemica voastra...mai ales ca eu vad mesajele cam la o luna distanta
Nu cred ca se poate spune despre Nutrilite sau despre Forever Living Products ca sunt "cele mai" pe toate fronturile. Am o familie prietena care este distribuitor de produse Forever si stiu ca sunt foarte bune. Eu insumi sunt distribuitor Amway si va pot spune cate ceva despre Nutrilite, doar ca sa elimin unele confuzii constatate in "polemica" voastra...
Ca sa incepem cu prezentul... Nutrilite ESTE nr.1 in vanzari (si nu numai), conform Euromonitor International 2008 (3.8%, cam 3.2 mld USD, din total vanzari mondial fata de 1.6%, cea de a doua, care NU ESTE Forever Living Products)
Vorbind de istorie...Nutrilite ARE 75 ani vechime si vinde in sistem "mlm" (termenul a aparut mult mai tarziu) inca de la inceput. Amway a fost infiintata in 1959 de doi distribuitori Nutrilite, Rich deVoss si Jay van Andell si la inceput nu a distribuit produse Nutrilite. Mare parte din sistemul de lucru Amway a fost imprumutat, este usor de inteles, din cel Nutrilite. Asimilarea Nutrilite in Amway a durat ceva timp, finalizandu-se cam prin 1972. Marca Nutrilite este acum o marca Amway, iar institutul de sanatate Nutrilite este condus de fiul intemeietorului Nutrilite. Am avut ocazia sa-l vad intr-o conferinta, se numeste Sam Rehnborg.
Nutrilite este, dupa stiinta mea, SINGURA care foloseste ferme proprii, CERTIFICAT ORGANICE-asta inseamna mult peste "ecologice"- pentru productie (are 4: doua in USA, Trout Lake-Washington si Lakeview-California si cate una in Mexic-El Petacal si Brazilia-Ubajara).
Nu vreau sa va spun prea multe despre tehnologiile utilizate... sunt intr-adevar "naturale" si nitel cam science fiction, nu prea poti sa crezi pana nu vezi.
Personal, ma deranjeaza asocierea sistemului de vanzari directe Amway cu denominatia "MLM". Sistemul Amway este intr-adevar multi-level, dar cam asta ar fi singura asemanare. Prea multe tentative de a confunda originalul cu copiile deranjeaza un pic...stiti?
Am vazut cu totul intamplator disputa voastra si m-am gandit ca merita sa sacrific putin timp ca sa ajut la clarificarea unor lucruri...
A... despre asocierea Nutrilite-AC Milan...Nu e singura, dar ganditi-va un pic...S-ar asocia AC Milan cu o firma care amesteca acid ascorbic cu tot felul de alte prafuri, sau asa ceva...sau Nutrilite cu o echipa de judet, din Romania sau de aiurea?
marianpetriu
Postat pe 22 Iulie 2009 20:35
De la: marianpetriu, la data 2009-07-22 20:35:42Nu vreau neaparat sa intru in polemica voastra...mai ales ca eu vad mesajele cam la o luna distanta
Nu cred ca se poate spune despre Nutrilite sau despre Forever Living Products ca sunt "cele mai" pe toate fronturile. Am o familie prietena care este distribuitor de produse Forever si stiu ca sunt foarte bune. Eu insumi sunt distribuitor Amway si va pot spune cate ceva despre Nutrilite, doar ca sa elimin unele confuzii constatate in "polemica" voastra...
Ca sa incepem cu prezentul... Nutrilite ESTE nr.1 in vanzari (si nu numai), conform Euromonitor International 2008 (3.8%, cam 3.2 mld USD, din total vanzari mondial fata de 1.6%, cea de a doua, care NU ESTE Forever Living Products)
Vorbind de istorie...Nutrilite ARE 75 ani vechime si vinde in sistem "mlm" (termenul a aparut mult mai tarziu) inca de la inceput. Amway a fost infiintata in 1959 de doi distribuitori Nutrilite, Rich deVoss si Jay van Andell si la inceput nu a distribuit produse Nutrilite. Mare parte din sistemul de lucru Amway a fost imprumutat, este usor de inteles, din cel Nutrilite. Asimilarea Nutrilite in Amway a durat ceva timp, finalizandu-se cam prin 1972. Marca Nutrilite este acum o marca Amway, iar institutul de sanatate Nutrilite este condus de fiul intemeietorului Nutrilite. Am avut ocazia sa-l vad intr-o conferinta, se numeste Sam Rehnborg.
Nutrilite este, dupa stiinta mea, SINGURA care foloseste ferme proprii, CERTIFICAT ORGANICE-asta inseamna mult peste "ecologice"- pentru productie (are 4: doua in USA, Trout Lake-Washington si Lakeview-California si cate una in Mexic-El Petacal si Brazilia-Ubajara).
Nu vreau sa va spun prea multe despre tehnologiile utilizate... sunt intr-adevar "naturale" si nitel cam science fiction, nu prea poti sa crezi pana nu vezi.
Personal, ma deranjeaza asocierea sistemului de vanzari directe Amway cu denominatia "MLM". Sistemul Amway este intr-adevar multi-level, dar cam asta ar fi singura asemanare. Prea multe tentative de a confunda originalul cu copiile deranjeaza un pic...stiti?
Am vazut cu totul intamplator disputa voastra si m-am gandit ca merita sa sacrific putin timp ca sa ajut la clarificarea unor lucruri...
A... despre asocierea Nutrilite-AC Milan...Nu e singura, dar ganditi-va un pic...S-ar asocia AC Milan cu o firma care amesteca acid ascorbic cu tot felul de alte prafuri, sau asa ceva...sau Nutrilite cu o echipa de judet, din Romania sau de aiurea?

Multe succesuri mareane.Irelevanta comparatia,defapt ce comparatie?
enemgabriel
Postat pe 22 Iulie 2009 21:19
Fetelor,nu va mai chinuiti in halul acesta prin infometare ca doar nu pueti sa mancati o viata intreaga numai orez..cumparati cartea Mihaelei Bilic si slabiti sanatos intr o luna 5-6 kg cu 5 mese pe zi si cu un stil de viata sanatos.
andra_r
Postat pe 2 Decembrie 2009 12:28
buna.daca stai sa numeri zilele te stresezi si stresul nu ajuta in dieta.comporta-te normal ca si cum aia trebuie sa gatesti si aia o sa mananci.nu te mai gangi la cantar .bafta.
weronik68
Postat pe 11 Ianuarie 2010 08:38
vestita cura cu orez...am tinut-o si eu dar in alta mod acum 13 ani era ceva de genul...3 zile orez fiert cat vrei si cand vrei,3 zile legume fierte cu exceptia cartofilor,si trei zile fructe exceptand strugurii,bananele si orice alt fruct cu continut mare de zahar.Se bea doar cafea fara zahar sau cu zaharina,ceaiuri de plante ,insa apa e interzisa.Am slabit 8 kg insa cand am terminat cura dupa un timp kg s-au intors intreit si nici azi nu reusesc sa mai scap de ele.Am tinut si alte diete "minune",am luat tot felul de pastile xenical,reductil,super slim dar nici un efect.Nu mai manac paine de 5 ani si nimik din ce contine faina si tot nu am slabit.Singura mea grija acum este sa ma mentin sa nu ajung la suta caci am inteles ca acolo e pragul care te face sa te dispretuiesti si tu ca persoana si sa nu iti mai pese de nimeni si de nimik.Sfatul meu este sa aveti grija de sanatatea voastra si sa nu va mai luati dupa "binevoitorii"care va promit ca va topesc kg peste noapte.Iar o dieta atat de anosta ca cea cu orez nu e un tovaras pe termen lung.
vasilicamaria
Postat pe 11 Ianuarie 2010 08:53
Buna!
Sunt de acord ca produsele Forever sunt scumpe,dar sunt bune.
Nu sunt reprezentant Forever,dat am folosit cateva dintre ele si am fost f multumita.Poate ca nu ai fost consiliata cum sa le folosesti!
Cumnata mea a tinut acum recent cura Cleen 9 si a slabit 5 kg.
Magda
magdaandreica@yahoo.cpm
Postat pe 11 Ianuarie 2010 09:38
am o luna decand mananc sa zicem la regim dar nik parca ma ingras as zice eu
danieladnll@yahoo.co.uk
Postat pe 11 Ianuarie 2010 10:54
Am tinut si eu cura cu orez dar un pic mai altfel. Pe zi imi fierbeam o cana de orez si aia mancam pe zi asortata cu slate de orice gen, timp de 4 zile.Sambata si duminica puteam sa mananc orice far resprictie, dac iti da voie stomacul. Apoi iar orez incepand de luni, adica 1 kg de orez pe luna si am dat 11 kg jos in 2 luni, dar singura problema este ca nu m-am mai tinut de ea si dupa doi ani de zile am pus la loc kilogramele.
Iti urez noroc si ambitie multa, se poate daca vrei....
teletincristina
Postat pe 11 Ianuarie 2010 11:05
Salut!
Eu de abia azi am citit ceea ce ai scris despre aceasta dieta pe care vrei sa o tii. Nu stiu cat ai reusit..Eu am tinut-o timp de 10 zile si mi-a priit.Culmea, nu am avut nici constipatie, dupa cum am auzit pe multe persoane. Am mancat numai orez fiert, fara nici o imbunatatire, am baut ceai (un amestec pentru bila lenesa, anghinara, galbenele, ceai verde) si am facut miscare. Rezultatele au fost spectaculoase... Cand termini dieta, nu incepi sa infuleci din nou orice iti pica pe mana...treci pe fructe, legume, lactate usoare, nu grase, etc. si organismul incepe incetul cu incetul sa-si creeze alte obisnuinte benefice.
Bafta celor ce vor sa tina acest regim cu orez, cunoscut si sub numele de "regimul Oshawa".
marianasbarlad
Postat pe 11 Ianuarie 2010 11:15
De la: andra_r, la data 2009-12-02 12:28:29Fetelor,nu va mai chinuiti in halul acesta prin infometare ca doar nu pueti sa mancati o viata intreaga numai orez..cumparati cartea Mihaelei Bilic si slabiti sanatos intr o luna 5-6 kg cu 5 mese pe zi si cu un stil de viata sanatos.
MA ENE, CE DRACU CAUTI AICI? SUBIECTUL ACESTUI FORUM E ALTUL - ASA CA TE ROG FRUMOS NU MAI INTRA ,, UNDE NU-TI FIRBE OALA"; FA-TI DRACU UN FORUM SI SCRIE 7000 DE PAGINI ACOLO, POATE ASA O SA TE CALMEZI
claudeta
Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:49
Eu cred ca aceasta cura cu orez o pot urma doar persoanele fara loc de munca, fara copii. cum as putea face fata celor 9,10 ore de seviciu, dupa care treci la schimbul 2 acasa( copii,mancare,spalat, calcat, barbat, etc).
Sincer va spun ca atunci cand nu mananc nu pot face fata, pe la ora 12( daca nu am mancat) nu mai vad, nu mai fac conexiuni, legaturi, mi se blocheza creierul. suljba mea imi cere concentrare(economist)
georgistefi
Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:51
Am trait in China si am observat ca, mancand mese extrem de abundente cu legume, verdeturi proaspete + orez, nu ne-am ingrasat, ba chiar am slabit o leaca.
Deci sigur erseverenta ta va da rezultate, deoarece orezul este unul din cele mai complete alimente.
umblataprinlume
Postat pe 11 Ianuarie 2010 13:04
Momentan traiesc in Africa. Aici oamenii mananca dimineata o cana de lapte sau cafea cu o felie de paine cu margarina sau crema de alune. La pranz si seara "OREZ", dar nu ca noi. Intr-o cratita mare de orez (prajesc) apoi fierb un peste si cateva legume pt toata familia. Aici familie se numeste minimum cam de la 5 persoane in sus. Aici si verii se considera frati, + avand in vedere ca unii au 4 sotii cu minim cate 5-6 plozi fiecare... Pestele si cele cateva legume sant doar ca sa dea un pic de gust orezului. Deocamdata, in 2 ani, nu am vazut vreun Seneglez obez.
Trageti si voi concluzia!
umblataprinlume
Postat pe 11 Ianuarie 2010 13:09
De la: healthy005374, la data 2010-01-11 12:49:26
De la: andra_r, la data 2009-12-02 12:28:29Fetelor,nu va mai chinuiti in halul acesta prin infometare ca doar nu pueti sa mancati o viata intreaga numai orez..cumparati cartea Mihaelei Bilic si slabiti sanatos intr o luna 5-6 kg cu 5 mese pe zi si cu un stil de viata sanatos.
MA ENE, CE DRACU CAUTI AICI? SUBIECTUL ACESTUI FORUM E ALTUL - ASA CA TE ROG FRUMOS NU MAI INTRA ,, UNDE NU-TI FIRBE OALA"; FA-TI DRACU UN FORUM SI SCRIE 7000 DE PAGINI ACOLO, POATE ASA O SA TE CALMEZI
cu mine vorbesti,daca da,atunci foloseste acest limba la tine in baie.Nu ne cunoastem asa ca sa-ti fie rusine pentru mesjaul impertinent.
ene_m_gabriel
Postat pe 11 Ianuarie 2010 13:10
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-01-11 13:10:48
cu mine vorbesti,daca da,atunci foloseste acest limba la tine in baie.Nu ne cunoastem asa ca sa-ti fie rusine pentru mesjaul impertinent.
pacalici ca de obicei...pe unde te prin, pe acolo te bat cu pantoful in cap doamnele...
4Life
Postat pe 11 Ianuarie 2010 13:42
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-01-11 13:10:48
pacalici ca de obicei...pe unde te prind, pe acolo te bat cu pantoful in cap doamnele...
4Life
Postat pe 11 Ianuarie 2010 13:42
pentru 4Life si enemgabriel!!!!!!!!!!!sunteti de-a dreptul penibili si jalnici!!!!!!!!!in loc sa ajutati cu un sfat voi va duelati reciproc!care pe care!!!!!!!
win
Postat pe 11 Ianuarie 2010 14:09
De la: win, la data 2010-01-11 14:09:06 pentru 4Life si enemgabriel!!!!!!!!!!!sunteti de-a dreptul penibili si jalnici!!!!!!!!!in loc sa ajutati cu un sfat voi va duelati reciproc!care pe care!!!!!!!
ce dragut din partea ta.... acum stau si ma inteb, tu in loc sa-i critici si sa-i judeci pe altii, nu ai putea ajuta cu un sfat ???

sfatul meu in aceasta cauza este : ingerati mai putine calorii decat consumati zilnic si veti slabi, dar pentru asta trebuie sa mergeti la un specialist sa va presctie o dieta si trebuie sa faceti foarte multa miscare( ca sa consumati calorile depude dealungul timpului)

este ceva extrem de simplu, dar din pacate nimeni nu tine cont de acest ceva !!
4Life
Postat pe 11 Ianuarie 2010 14:23
multumesc pt sfat!!!!!!!!
win
Postat pe 11 Ianuarie 2010 15:03
pentru 4Life ...mesajul era pt domnul nutrionist!!!!!!care da sfaturi fffffff intelepte.nimic nou sub soare..asta sunt regulile minime pt oricare cura de slabire...daca vrei sa vezi rezultate..
win
Postat pe 11 Ianuarie 2010 15:08
AM TINUT SI EU ACESTA DIETA.IN PRIMUL RAND BEA MULTA APA.CEAIUL VERDE/DIURETIC DESHIDRATEAZA.APA MULTA!!! REGIMUL SE NUMESTE OSHAWA.VEI SLABI IN JUR DE 4-5 KG.DAR LE VEI PUNE LA LOC IN MAXIM 1 LUNA.DAR E UN REGIM DE DETOXIFIERE FOARTE BUN.PIERDEREA DE KG. INSA ESTE DE SCURTA DURATA.
larisamuresan
Postat pe 11 Ianuarie 2010 20:14
De la: win, la data 2010-01-11 15:08:06pentru 4Life ...mesajul era pt domnul nutrionist!!!!!!care da sfaturi fffffff intelepte.nimic nou sub soare..asta sunt regulile minime pt oricare cura de slabire...daca vrei sa vezi rezultate..
tu si cu vacarul de la 4 life ati citit cartile de septica si nu pe cele de nutritie,halal sfaturi halal rezultate.
ene_m_gabriel
Postat pe 11 Ianuarie 2010 20:42
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-01-11 20:42:14
De la: win, la data 2010-01-11 15:08:06pentru 4Life ...mesajul era pt domnul nutrionist!!!!!!care da sfaturi fffffff intelepte.nimic nou sub soare..asta sunt regulile minime pt oricare cura de slabire...daca vrei sa vezi rezultate..
tu si cu vacarul de la 4 life ati citit cartile de septica si nu pe cele de nutritie,halal sfaturi halal rezultate.
petrica, cap ai , minte ce-ti mai trebuie ??? numai sa nu-ti ploua in gat, la altceva nu-ti foloseste....
4Life
Postat pe 11 Ianuarie 2010 20:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cine va hrãni lumea? Nu Monsanto! 1 De la: danielatontsch 10 Octombrie 2008 13:37
Hellooooo 71 De la: kudika_26451 17 Ianuarie 2013 18:39
vreau detalii despre diet club 10 De la: kudika327830 24 Ianuarie 2011 18:05
Ce tratamente sa folosesc impotriva varicelor? 47 De la: Ada016 9 Iulie 2014 15:45
mai tine cineva dieta disociata? 19 De la: kudika22 19 Martie 2010 15:20