Mai multe
Recent am fost la spital cu o persoana care i-a descoperit ca are la ochiul drept obstructie de ram venos inferotemporal la ochiul drept , dupa cit am inteles s-a format un hematom pe globul ocular prin spargerea unui vas de singe..... E internata in spital pentru investigatii si i s-a prescris sa ia veterunom , am inteles ca acest medicament cumva diminuaeaza acest hematom... Intrebarea mea este , in cazul in care nu se diminueaza acest hematom , se ajunge la operatie ? si ce el de operatie ? se poate cu laser ? ce implica apoi postopertaor ..... Persoana in cauza are 60 ani si a avut un mic " incident " acum 2 luni , cind prin cadere s-a lovit rau de tot la cap iar prin tomografie craniul si creierul a iesit ok .... Astept raspunsul vostru cu mare disperare , deoarece sint putin nelamurita .... Va multumesc si va doresc o viata frumoasa in continuare ! Mariana |
maryloo_coke@yahoo.com Postat pe 23 Iunie 2009 16:04 |
---|
tarot_healthy Postat pe 12 Noiembrie 2009 04:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
EPILARE DEFINITIVA CU LUMINA PULSATA- SPL | 2 | De la: coldwind 19 Octombrie 2010 18:48 |
machiajul semipermanent | 7 | De la: machiajsemipermanent 7 Martie 2011 19:30 |
Glossy Box in Romania? | 1 | De la: kudika085937 28 Martie 2012 22:29 |
|
||
Cremele Reference France | 3 | De la: balrog 14 Martie 2011 12:12 |
AVON,ORIFLAME...bla bla | 1 | De la: Sabrinutza 5 Martie 2010 22:58 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.