Setari Cookie-uri

Dureri cumplite la menstruatie...ajutor :((

Duphaston timp de 3 luni iei din ziua a 14 pana in a 25 . Calculul se face asa: de cand iti vine menstruatia incepi sa numeri , in a 14 iei pastiluta : una dimineata una seara . O cutie costa cam 14 lei ( vezi ca sant unele farmacii care-l vand mai scump eu am patit-o era diferent de 10 lei ) te lecui si menstuatia e ok , la timp , eu sant ff multumita , nu mai am dureri sa ma sui pe pereti cand vine , si nu in ultimul rand o vizita la ginecolog pt un eco vaginal ( cam 130 de ron ) dc ai trimitere nu te costa nimik numai tre sa-i cauti. Draguta sanatate !
Schatt
Postat pe 4 Iulie 2009 21:56
movalis si un indometacin supozitar sa nu va afecteze stomacul;)
si sticle cu apa calda in zona...

ceea ce provoaca poate fi:-?
statul descultza pe gresie, iarba, rece in general...

poate fi si din cauza ca organele trebuie sa se dezvolte
hamstermov
Postat pe 4 Iulie 2009 22:04
De la: Schatt, la data 2009-07-04 21:56:30Duphaston timp de 3 luni iei din ziua a 14 pana in a 25 . Calculul se face asa: de cand iti vine menstruatia incepi sa numeri , in a 14 iei pastiluta : una dimineata una seara . O cutie costa cam 14 lei ( vezi ca sant unele farmacii care-l vand mai scump eu am patit-o era diferent de 10 lei ) te lecui si menstuatia e ok , la timp , eu sant ff multumita , nu mai am dureri sa ma sui pe pereti cand vine , si nu in ultimul rand o vizita la ginecolog pt un eco vaginal ( cam 130 de ron ) dc ai trimitere nu te costa nimik numai tre sa-i cauti. Draguta sanatate !



take it easy cu hormonii. nu luati dupa ureche sau citind pe forum. stricati echilibrul corpului si trebuie sa interveniti dupa pentru a regla alte lucruri.
eleain
Postat pe 4 Iulie 2009 23:38
Sall. durerile "pre "si menstruale au o anumita cauza.Efectul nu-l poti gasi in sfaturi;fiecare organism are "cipul"lui.Un medic bun va stabili ce medicatie trebuie stabilita.In cazul meu,nasterea unui copil pe cale naturala a avut rezultate excelente.Sa auzim de bine si.....la cat mai multi copii.
flor38T
Postat pe 5 Iulie 2009 00:36
ar fi bine un consult ginecologic. dar eu pot sa iti recomand tampoane intravaginale naturale care ajuta la afectiunile ginecologice. trimite-mi adresa ta de internet si iti trimit sa citecti despre ele. sunt naturale si sunt foarte bune. se folosesc 3 tampoane pe luna . si unul costa 60 ron. daca vrei anuntama, si pot sa ti le trimit prin fan curier sau posta contra rambus.
naturistul
Postat pe 5 Iulie 2009 10:56
Pt dureri menstruale incearca sa folosesti un supozitor de indometacin ,isi face efectul in 20 min.Se intelege ,ca se introduce in ..anus.Nu de alta ,dar unii le e mai usor sa suga supozitorul.Inainte de a folosi ,citeste prospectul medicamentului.
Multa http://www.healthy.ro/comunitate/forum/post_reply/3723.html#
http://www.healthy.ro/comunitate/forum/post_reply/3723.html#sanatate!
kudika142081
Postat pe 5 Iulie 2009 11:34
si io am acceasi problema ma trezeste si din somn durerea aceea nu ma lasa deloc sa stau linistita si mie greata da nu pot varsa si ma doare capu si am ameteli si de toate e super naspa am luat ibalgin sau nurofen forte si a fost puin mai bn la inceput dar dupa cateva luni de luat ibalgin la fiecare menstruatie nusi mai facea efectul acum stau fara pastile in suferinta nam ce sa fac
healthy002975
Postat pe 5 Iulie 2009 16:27
intradevar KETONAL face minuni. in 10 minute iti trece tot. dar ai grija cu pastilele astea. nu abuza de ele deoarece creeaza dependenta si apoi nu isi mai fac bien efectul.si o alta solutie.... daca ai o viata sexuala activa fuguta la doctor sa iti recomande anticonceptionalele potrivite ptr tine. acestea scad multtt durerile de la menstruatie
karinna_healthy
Postat pe 5 Iulie 2009 19:04
De la: healthy002975, la data 2009-07-05 16:27:45si io am acceasi problema ma trezeste si din somn durerea aceea nu ma lasa deloc sa stau linistita si mie greata da nu pot varsa si ma doare capu si am ameteli si de toate e super naspa am luat ibalgin sau nurofen forte si a fost puin mai bn la inceput dar dupa cateva luni de luat ibalgin la fiecare menstruatie nusi mai facea efectul acum stau fara pastile in suferinta nam ce sa fac
cu siguranta ai ce face !!!! daca iei TRANSFER FACTOR BELLE VIE ai sa vezi ce surprize placute ai sa ai !!! deoarece este un produs cu ingrediente naturale ce este special creeat pentru asemenea probleme ale femeilor !!! daca vrei lista de ingrediente lasa-mi o adresa de mail unde o pot trimite,poti scrie mesaj privat.
4Life
Postat pe 5 Iulie 2009 19:10
De la: TF_, la data 2009-07-05 19:10:13
De la: healthy002975, la data 2009-07-05 16:27:45si io am acceasi problema ma trezeste si din somn durerea aceea nu ma lasa deloc sa stau linistita si mie greata da nu pot varsa si ma doare capu si am ameteli si de toate e super naspa am luat ibalgin sau nurofen forte si a fost puin mai bn la inceput dar dupa cateva luni de luat ibalgin la fiecare menstruatie nusi mai facea efectul acum stau fara pastile in suferinta nam ce sa fac
cu siguranta ai ce face !!!! daca iei TRANSFER FACTOR BELLE VIE ai sa vezi ce surprize placute ai sa ai !!! deoarece este un produs cu ingrediente naturale ce este special creeat pentru asemenea probleme ale femeilor !!! daca vrei lista de ingrediente lasa-mi o adresa de mail unde o pot trimite,poti scrie mesaj privat.

cU SIGURANTA,CARE SIGURANTA,CINE O OFERA,HAI MAI TINERE CA ESTI CHIAR NESIMTIT.PRODUSELE FOREVER SUNT AVIZATE DE MINISTERUL SANATATIIDIN ROMANIA SI DIN CELE 134 DE TARI UNDE ACTIVEAZA FIRMA,SUNT AVIZATE DE INSTITUTUL DE BIORESURSE ALIMENTARE,DETINE PRESTIGIOASA SIGLA A CONSILIULUI STIINTIFIC INTERNATIONAL PENTRU PRODUSELE PE BAZA DE ALOE VERA,SIGLA KOSER,AVIZUL ISLAMIC,SUNT PRODUSE DE INALTA CALITATE SI CU SIGURANTA CELE MAI EFICIENTE IN MENTINEREA SANATATII ,A FRUMUSETII,A CONTROLULUI GREUTATII ETC.


enemgabriel
Postat pe 5 Iulie 2009 22:47
Si eu am avut probleme mari...am mers la doctor si mi-a recomandat Flamexin...imi merge f bine de atunci
Ancunash
Postat pe 5 Iulie 2009 23:28
De la: Ancunash, la data 2009-07-05 23:28:22Si eu am avut probleme mari...am mers la doctor si mi-a recomandat Flamexin...imi merge f bine de atunci
Flamexinul contine 20 mg piroxicam substanta activa

Reacþii adverse: Uneori iritaþie a mucoasei digestive - stomatitã, anorexie, greaþã, neplãcere epigastricã, dureri abdominale, rareori ulceraþii ºi sângerãri gastrointestinale (mai ales pentru tratament prelungit cu doze mari); rareori flatulenþã ºi constipaþie, edeme maleolare (retenþie hidrosalinã), tulburãri neuro-psihice (ameþeli, cefalee, vertije, parestezii, somnolenþã sau insomnie, nervozitate, depresie, confuzie), tulburãri vizuale, prurit ºi erupþii cutanate (foarte rar sindrom Lyell, Stevens-Johnson, reacþii veziculo-buloase), creºterea creatininemiei ºi afectarea rinichiului, creºterea transaminazelor, anemie (foarte rar anemie aplasticã); trombocitopenie, leucopenie ºi eozinofilie, purpurã, epistaxis; supozitoarele pot provoca iritaþie localã.

Contraindicaþii: Ulcer gastroduodenal activ sau ulcer recurent în antecedente, alergie ºi piroxicam, intoleranþã la piroxicam, acid acetilsalicilic ºi alte antiinflamatorii nesteroidiene; prudenþã în timpul sarcinii, nu se administreazã în ultimul trimestru ºi în perioada de alãptare, nu se recomandã la copii, prudenþã la bãtrâni; prudenþã la bolnavii cu insuficienþã cardiacã, cirozã hepaticã, boli renale. Supozitoarele nu trebuie folosite în prezenþa leziunilor inflamatorii sau sângerãrilor ano-rectale. Piroxicamul nu se asociazã cu acid acetilsalicilic (scade nivelul plasmatic al piroxicamului, mãreºte riscul reacþiilor adverse); prudenþã când se administreazã în timpul tratamentului cu anticoagulante cumarinice (creºte riscul de hemoragii) ºi cu litiul (mãreºte litemia, risc toxic sporit).


asadar mai bine informati-va asupra TRANSFER FACTOR BELLE VIE...cu ingrediente 100% naturale..
4Life
Postat pe 5 Iulie 2009 23:54
De la: karinna, la data 2009-07-05 19:04:59intradevar KETONAL face minuni. in 10 minute iti trece tot. dar ai grija cu pastilele astea. nu abuza de ele deoarece creeaza dependenta si apoi nu isi mai fac bien efectul.si o alta solutie.... daca ai o viata sexuala activa fuguta la doctor sa iti recomande anticonceptionalele potrivite ptr tine. acestea scad multtt durerile de la menstruatie

INDICATII TERAPEUTICE : Ketoprofen SR 200 mg este indicat pentru tratament symptomatic de lunga durata la adulti si copii cu varsta peste 15 ani in:
• rheumatism inflamator cronic, in special poliartrita reumatoida, spondilita ankilozanta sau alte spondilartropatii, cum ar fi sindromul Reiter-Fissinger-Leroy, reumatismul psoriazic;
• puseu de acutizare a reumatismului cronic degenerativ.
Capsule cu eliberare prelungita, 200 mg
COMPOZITIE
O capsula cu eliberare prelungita contine ketoprofen 200 mg si excipienti: microgranule din zahar si amidon de porumb, copolimer (etilacrilat/metilmetacrilat)2:[EUDRAGIT NE 30D], copolimer (etilacrilat/metilmetacrilat/clorura de trimetilamoniuetilmetacrilat) 1:2:0,1 :[EUDRAGIT RS 30D], copolimer (etilacrilat/metilmetacrilat/clorura de trimetilamoniuetilmetacrilat) 1:2:0,3 :[EUDRAGIT RL 30D],trietilcitrat [CITOFLEX 2], dioxid de siliciu colloidal anhidru [Aerosil 200], talc.
GRUPA FARMACOTERAPEUTICA
Antiinflamatoare si antireumatice nesteroidiene; derivati de acid propionic.
CONTRAINDICATII
• hipersensibilitate la ketoprofen sau la oricare dintre excipienti;
• ulcer gastric sau duodenal active sau in antecedente;
• insuficienta hepatica severa;
• copii sub 15 ani;
• insuficienta renala severa;
• ultimul trimestru de sarcina (vezi pct. 4.6 “Sarcina si alaptarea”);
• antecedente de crize de astm bronsic induse de ketoprofen, acid acetisalicilic sau alte antiinflamatoare nesteroidiene (AINS );
• afectiuni cardiace severe, necontrolate;
• hemoragii gastro-intestinale, cerebrovasculare sau alte hemoragii active.
PRECAUTII
Hemoragie gastro-intestinala sau ulcer /perforatii pot aparea in orice moment al tratamentului, fara ba fi neaparat precedate de semen de avertizare la pacientuii cu astfel de manifestari in antecedente.
Daca apar hemoragii gastro-intestinale sau ulcer , tratamentul va fi interrupt imediat.
In timpul tratamentelor de lunga durata, este recomandata monitorizarea hemogramei, a functiei renale si hepatice .
Ketoprofenul, ca orice alt AINS , poate masca simptomele unei infectii.
Ketoprofen SR 200 mg este o forma de cedare controlata si, de aceea, acest tratament nu este adecvat atunci cand este necesara instalarea rapida a efectului.
INTERACTIUNI
Anumite substante sau clase terapeutice au potentialul de a contribui la aparitia hiperkaliemiei:saruri de potasiu , diuretice care economisesc potasiu , inhibitorii enzimei de conversie, AINS , heparine, ciclosporina, tacrolimus si trimetropim.
Riscul aparitiei hiperpotasiemiei este crescut de administrarea concomitenta a substantelor mai sus mentionate. Administrarea ketoprofenului cu aceste produse necesita monitorizarea atenta a starii clinice si paraclinice a pacientului.
Asociatii nerecomandate:
• alte AINS (inclusive salicilati la doze mari): risc crescut de ulcer gastro-intestinal si hemoragie (datorita efectului synergic);
• anticoagulate orale: risc crescut de hemoragie (datorita inhibarii functiilor plachetare si lezarii mucoasei gastroduodenale de catre AINS ). Daca aceasta asociere nu poate fi evitata, se impune monitorizarea clinica si paraclinica atenta;
• heparine: risc crescut de hemoragie (datorita inhibarii functiilor plachetare si lezarii mucoasei gastroduodenale de catre AINS ). Daca aceasta asociere nu poate fi evitata, se impune monitorizarea clinica si paraclinica atenta; litiu (interactiune descrisa pentru diclofenac, ketoprofen, indometacin, fenilbutazona, piroxicam): cresterea concentratiei plasmatice a litiului, cu posibilitatea atingerii unor valori toxice (prin diminuarea excretiei renale a litiului). Concentratia plasmatica a litiului trebuie strict monitorizata, iar doza acestuia ajustata atat in timpul tratamentului asociat, cat si dupa intreruperea administrarii de AINS ;
• metotrexat (la doze > 15 mg / sapatamana): creste hematotoxicitatea metotrxatului (datorita reducerii clearance-lui renal al metotrexatului de catre AINS in general si prin deplasarea metotrexatului de pe proteinele plasmatice de catre AINS ). Metotrexatul trebuie administrat la interval de cel putin 12 ore inaintea sau dupa incetarea tratamentului cu ketoprofen;
• ticlopidina: risc crescut da hemoragie (datorita efectului synergic de inhibare a functiilor plachetare).
Daca aceasta asociere nu poate fi evitata, se impune monitorizarea clinica si paraclinica atenta ( inclusive a timpului de sangerare).
Asocieri care necesita precautie:
• diuretice, inhibitori ai enzimei de conversie, inhibitori ai receptorilor pentru angiotensia II: poate sa apara insuficienta renala acuta la pacienti deshidratati (filtrare glomerulara redusa datorita scaderii sintezei renale de prostaglandine); efectul antihipertensiv este redus. La inceputul tratamentului, pacientii vor fi hidratati si va fi monitorizata functia renala;
4Life
Postat pe 6 Iulie 2009 00:05
De la: TF_, la data 2009-07-05 23:54:04
De la: Ancunash, la data 2009-07-05 23:28:22Si eu am avut probleme mari...am mers la doctor si mi-a recomandat Flamexin...imi merge f bine de atunci
Flamexinul contine 20 mg piroxicam substanta activa

Reacþii adverse: Uneori iritaþie a mucoasei digestive - stomatitã, anorexie, greaþã, neplãcere epigastricã, dureri abdominale, rareori ulceraþii ºi sângerãri gastrointestinale (mai ales pentru tratament prelungit cu doze mari); rareori flatulenþã ºi constipaþie, edeme maleolare (retenþie hidrosalinã), tulburãri neuro-psihice (ameþeli, cefalee, vertije, parestezii, somnolenþã sau insomnie, nervozitate, depresie, confuzie), tulburãri vizuale, prurit ºi erupþii cutanate (foarte rar sindrom Lyell, Stevens-Johnson, reacþii veziculo-buloase), creºterea creatininemiei ºi afectarea rinichiului, creºterea transaminazelor, anemie (foarte rar anemie aplasticã); trombocitopenie, leucopenie ºi eozinofilie, purpurã, epistaxis; supozitoarele pot provoca iritaþie localã.

Contraindicaþii: Ulcer gastroduodenal activ sau ulcer recurent în antecedente, alergie ºi piroxicam, intoleranþã la piroxicam, acid acetilsalicilic ºi alte antiinflamatorii nesteroidiene; prudenþã în timpul sarcinii, nu se administreazã în ultimul trimestru ºi în perioada de alãptare, nu se recomandã la copii, prudenþã la bãtrâni; prudenþã la bolnavii cu insuficienþã cardiacã, cirozã hepaticã, boli renale. Supozitoarele nu trebuie folosite în prezenþa leziunilor inflamatorii sau sângerãrilor ano-rectale. Piroxicamul nu se asociazã cu acid acetilsalicilic (scade nivelul plasmatic al piroxicamului, mãreºte riscul reacþiilor adverse); prudenþã când se administreazã în timpul tratamentului cu anticoagulante cumarinice (creºte riscul de hemoragii) ºi cu litiul (mãreºte litemia, risc toxic sporit).


asadar mai bine informati-va asupra TRANSFER FACTOR BELLE VIE...cu ingrediente 100% naturale..

cine demonstreaza ca sunt 100% naturale?
enemgabriel
Postat pe 6 Iulie 2009 07:47
Multe dintre produsele Forever poartã sigla Consiliului ªtiinþific Internaþional pentru Aloe. Iatã câteva date despre acest Consiliu ªtiinþific:
Înfiinþat în anul 1981, a avut drept obiectiv protejarea industriei de prelucrare a aloei împotriva concurenþei neloiale ºi a reglementãrilor inutile. În 1982, 25 de companii fãceau parte din acest consiliu, care a convenit asupra unui cod etic ºi a stabilit un program de inspectare ºi testare. Companiile ale cãror produse respectã înaltele standarde certificate, au dreptul de a aplica pe produsele lor sigla de aprobare din partea Consiliului ªtiinþific Internaþional pentru Aloe. Acest program de testare a început în anul 1985. Forever Living Products ºi Aloe Vera of America ºtiind cã aceste produse sunt de o calitate neegalatã, au solicitat testarea gelului de Aloe Vera în stare brutã, a produselor: Aloe Vera Juice, Aloe Vera Gel ºi Aloe Berry Nectar. La începutul anului 1986 s-a fãcut cunoscut cã produsele amintite mai sus erau primele produse care se conformau ºi chiar depãºeau înaltele standarde stabilite de Consiliul ªtiinþific Internaþional pentru Aloe, aprobându-se aplicarea Siglei de certificare pe aceste produse. Obiectivul firmei Forever Living Products a fost dintotdeauna sã fie lider în lume în industria de prelucrare a aloei, obþinând produse de cea mai bunã calitate. Pânã în prezent aceastã siglã a fost acordatã majoritãþii produselor FLP.
Forever Living Products este o companie internaþionalã care deserveºte multe categorii de clienþi, necunoscând limite de vârstã, sex sau culturã. Ca urmare, dupã aprobarea Consiliului ªtiinþific Internaþional pentru Aloe au urmat alte premii. Pe eticheta câtorva dintre produsele FLP se vede o literã K, simbol care este de fapt un calificativ Kosher, acordat produselor care se ridicã la nivelul unor standarde foarte severe de puritate ºi calitate. Existã multe grupãri religioase care privesc calificativul K drept un ghid pentru a alege produsele sigure ºi de bunã calitate. Mai târziu, Societatea Islamicã a testat un numãr de produse Forever Living ºi a certificat cã acestea sunt conforme cu toate cerinþele Societãþii privind calitatea ºi acceptabilitatea produselor. Aceste standarde sunt foarte înalte ºi demonstreazã în plus recunoaºterea mondialã a produselor.
enemgabriel
Postat pe 6 Iulie 2009 07:56
De la: enemgabriel, la data 2009-07-06 07:47:23
De la: TF_, la data 2009-07-05 23:54:04
De la: Ancunash, la data 2009-07-05 23:28:22Si eu am avut probleme mari...am mers la doctor si mi-a recomandat Flamexin...imi merge f bine de atunci
Flamexinul contine 20 mg piroxicam substanta activa

Reacþii adverse: Uneori iritaþie a mucoasei digestive - stomatitã, anorexie, greaþã, neplãcere epigastricã, dureri abdominale, rareori ulceraþii ºi sângerãri gastrointestinale (mai ales pentru tratament prelungit cu doze mari); rareori flatulenþã ºi constipaþie, edeme maleolare (retenþie hidrosalinã), tulburãri neuro-psihice (ameþeli, cefalee, vertije, parestezii, somnolenþã sau insomnie, nervozitate, depresie, confuzie), tulburãri vizuale, prurit ºi erupþii cutanate (foarte rar sindrom Lyell, Stevens-Johnson, reacþii veziculo-buloase), creºterea creatininemiei ºi afectarea rinichiului, creºterea transaminazelor, anemie (foarte rar anemie aplasticã); trombocitopenie, leucopenie ºi eozinofilie, purpurã, epistaxis; supozitoarele pot provoca iritaþie localã.

Contraindicaþii: Ulcer gastroduodenal activ sau ulcer recurent în antecedente, alergie ºi piroxicam, intoleranþã la piroxicam, acid acetilsalicilic ºi alte antiinflamatorii nesteroidiene; prudenþã în timpul sarcinii, nu se administreazã în ultimul trimestru ºi în perioada de alãptare, nu se recomandã la copii, prudenþã la bãtrâni; prudenþã la bolnavii cu insuficienþã cardiacã, cirozã hepaticã, boli renale. Supozitoarele nu trebuie folosite în prezenþa leziunilor inflamatorii sau sângerãrilor ano-rectale. Piroxicamul nu se asociazã cu acid acetilsalicilic (scade nivelul plasmatic al piroxicamului, mãreºte riscul reacþiilor adverse); prudenþã când se administreazã în timpul tratamentului cu anticoagulante cumarinice (creºte riscul de hemoragii) ºi cu litiul (mãreºte litemia, risc toxic sporit).


asadar mai bine informati-va asupra TRANSFER FACTOR BELLE VIE...cu ingrediente 100% naturale..

cine demonstreaza ca sunt 100% naturale?

cine ?pai in primul rand eticheta produsului,pe care sunt scrise ingredientele !!!este la mintea cocosului,nu la mintea idiotului...
4Life
Postat pe 6 Iulie 2009 07:59
Gogule,cine garanteaza calitatea ,concentratia,puritatea si faptul ca sunt naturale?Deocamdata NIMENI,sa vorbesti de lucrurile astea cu argumente nu cu etichete pe care nu scrie procentul de substanta activa din fiecare planta.
enemgabriel
Postat pe 6 Iulie 2009 08:04
Scobutilul te poate ajuta de asemena piafenul. Iti recomand de asemena cate o cana de ceai de coada soricelului in fiecare dimineata pe stomacul gol(fara zahar sau indulcitor), e drept ca e un pic amar dar te vei obisnui.
kudika027612
Postat pe 6 Iulie 2009 08:09
Cu aceleasi probleme m-am confruntat si eu. Am fost la medic, mi-a dat tratament inclusiv cu antibiotic, si totul a fost ok.
Nu va sfatuiesc sa luati anticonceptionale dupa ureche sa nu va dati organismul peste cap daca nu vi se potrivesc, iar daca sunteti fumatoare, mai bine sa nu va ganditi la asa ceva. Atentie si cu pansamentele gastrice. Omezul sau omeranu se ia timp de 1 luna ca sa fie protejat stomacul, altfel are efect doar pe moment dar cam atat.
Alapopescu
Postat pe 6 Iulie 2009 08:09
De la: enemgabriel, la data 2009-07-06 08:04:32Gogule,cine garanteaza calitatea ,concentratia,puritatea si faptul ca sunt naturale?Deocamdata NIMENI,sa vorbesti de lucrurile astea cu argumente nu cu etichete pe care nu scrie procentul de substanta activa din fiecare planta.
iarasi vorbesti fara sa cunosti...ca de fiecare data !!! de unde stii tu ca nu sunt scrise pe eticheta ??? la aoleu vara sigur nu sunt !!! eu in comparatie cu tine am vazut multe etichete de produse flp....
4Life
Postat pe 6 Iulie 2009 08:15
De la: TF_, la data 2009-07-06 08:15:45
De la: enemgabriel, la data 2009-07-06 08:04:32Gogule,cine garanteaza calitatea ,concentratia,puritatea si faptul ca sunt naturale?Deocamdata NIMENI,sa vorbesti de lucrurile astea cu argumente nu cu etichete pe care nu scrie procentul de substanta activa din fiecare planta.
iarasi vorbesti fara sa cunosti...ca de fiecare data !!! de unde stii tu ca nu sunt scrise pe eticheta ??? la aoleu vara sigur nu sunt !!! eu in comparatie cu tine am vazut multe etichete de produse flp....

Diferenta intre mine si tine este ca eu cunosc mult mai bine ce scire pe ele,stai linisti ca nu ai cum sa vezi mai multe etichete ca mine.Vezi ca in josul etichetei scrie ca este notificat de catre ministerul sanatatii,asta ,daca sti sa citesti.
enemgabriel
Postat pe 6 Iulie 2009 11:21
Buna! Aceeasi problema o am si eu de la varsta cand mi-a venit prima menstruatie, plus ca nu-l am nici regulat! Poti sa fii si racita, anexita intensificand durerile la menstruatie Deci prima data iti recomand sa te duci la un ginecolog bun iar in cazul in care te gaseste racita sa te tratezi in acest sens...iar dc nu-ti trece nici asa incerca cu KETONAL DUO 150mg si dc te aflii acasa sa-ti pui o stica de apa calda/fierbinte cat poti sa suporti pe burtica si sa stai gemuita in pat Eu asha procedez si imi trece...este singurul remediu prin care reusesc sa inlatur durerile insuportabile. Multa bafta!
cristina_msb
Postat pe 6 Iulie 2009 11:54
belle vie de la 4 life research

http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=transfer+factor+belle+vie&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8
4Life
Postat pe 7 Iulie 2009 00:00
ceai din frunze de zmeur se gaseste la plafar eu am aflat din FORMULA AS si prinde bine SANATATE
monica_dora
Postat pe 7 Iulie 2009 09:41
/www.sfatulmedicului.ro/Ciclul-menstrual/tratamentul-durerilor-menstruale-dismenoree_1056
Tratamentul in cazul menstruatiilor dureroase este direct legat de cauze si influentat de particularitatile organismului, fie ca este vorba despre substante antispastice, fie ca este vorba despre substante antiinflamatoare, fie ca este vorba despre substante hormonale sau alt tip de interventii.

In toate cazurile dar mai ales in cazul existentei menstruatiilor dureroase, este importanta mentinerea unui regim sanatos de viata - sa ai hrana echilibrata si ore regulate de masa, sa scazi sau sa elimini consumul de alcool, tutun si cofeina, sa ai o activitate fizica regulata (gimnastica de intretinere, alergare usoare), sa nu "supui" organismul la eforturi excesive (fie efort fizic, fie cure de slabire "in forta"), sa eviti stresul.Cel mai important:consuma pana la 2 litri de lichide pe zi(apa ,ceaiuri)pentru hidratarea organismului si eliminarea toxinelor

Menstruatiile dureroase (dismenoreea) pot fi eliminate iar tu poti sa ai o viata cat se poate de placuta. Succes !
tunari.dobrin
Postat pe 7 Iulie 2009 10:19
POTI SA FACI UN TRATAMENT CU ANTIINFLAMATOARE+ ANTIBIOTICE TIMP DE 3 LUNI,(NUMAI IN ZILELE CAND AI MENSTRUATIE)1 DOXICICLINA LA PRANZ SI UN SUPOZITOR INDOMETACIN SEARA INAINTE DE CULCARE.
labant_ionela
Postat pe 7 Iulie 2009 15:35
Intr-adevar, cand se face tratament cu antibiotic, acesta se face timp de 3 luni, pe perioada menstruatiei. Din pacate doctorii de cele mai multe ori il dau pentru 1 singura luna. E drept ca se simt ameliorari din primele 2-3 zile, dar nu-i suficient.
Alapopescu
Postat pe 7 Iulie 2009 16:26
De la: Alapopescu, la data 2009-07-07 16:26:34Intr-adevar, cand se face tratament cu antibiotic, acesta se face timp de 3 luni, pe perioada menstruatiei. Din pacate doctorii de cele mai multe ori il dau pentru 1 singura luna. E drept ca se simt ameliorari din primele 2-3 zile, dar nu-i suficient.
si peste 70 % din cele care fac acest tratament cu antibiotice fac apoi CANDIDOZA deoarece antibioticul de cele mai multe ori slabeste sistemul imunitar !!!

http://4life-romania.blogspot.com
4Life
Postat pe 7 Iulie 2009 23:28
De la: TF_, la data 2009-07-07 23:28:55
De la: Alapopescu, la data 2009-07-07 16:26:34Intr-adevar, cand se face tratament cu antibiotic, acesta se face timp de 3 luni, pe perioada menstruatiei. Din pacate doctorii de cele mai multe ori il dau pentru 1 singura luna. E drept ca se simt ameliorari din primele 2-3 zile, dar nu-i suficient.
si peste 70 % din cele care fac acest tratament cu antibiotice fac apoi CANDIDOZA deoarece antibioticul de cele mai multe ori slabeste sistemul imunitar !!!

http://4life-romania.blogspot.com

Nu si antibioticul nr 1 natural.
FOREVER BEE PROPOLIS
Numãrul de cod al produsului: 27.
Mod de prezentare: 60 de tablete din propolis ambalate în dozã de plastic inscripþionat ºi sigilat.
Termen de garanþie inscripþionat pe dozã: 4 ani.
Produsul este avizat de Ministerul Sãnãtãþii din România.

Propolis este un cuvânt compus ºi provine din pro-pentru ºi polis-cetate, semnificând „în apãrarea cetãþii”.
Propolisul prezintã o compoziþie chimicã care pânã în prezent nu a fost complet elucidatã.
Conþine:
1. Flavone (substanþe incluse în lanþul enzimatic al procesului de oxidoreducere), cirizina, tectocrizina (antibiotic);
2. Flavonoli: galangina (antibiotic), izolpinina (antibiotic), ramnocitrina, kaempferol;
3. Flavonone: pinocembrinã (antibiotic, antifungic), pinostrobinã;
4. Pigmenþi carotenoidici: alfa, beta ºi gama-carotenul, xantofila (luteolina, violaxantolul, spiriloxantolul) ºi fucoxantina, toate puternici biostimulatori.
Mai conþine acid cinamic, alcool cinamic, vanilina, izovanilina, acid cofeinic (fitoncid ºi antifungic), acid ferulic (antibiotic), acid benzoic (fitoncid), acid cumaric (antifungic), rãºinã (acizi rezinici: acid abietic ºi pimaric, rezinoli ºi rezine mai puþin cunoscute), apoi cearã, polen ºi impuritãþi mecanice, acacetina (antiviral), quercitina, pinobanksina (antifungic), apigenina (antiviral), pectolinarigenina (antiviral), sakuranetina (antifungic) ºi alte flavonoide.
Cuprul este strâns legat de arterita obliterantã ºi boli de piele, iar zincul este hipocolesterolemiant.
S-a constatat cã mierea cu iod ºi cobalt creºte activitatea fagocitarã a leucocitelor ºi mãreºte rezistenþa la boli infecþioase.
Câteva direcþii de acþiune: flavonoizii reduc fragilitatea ºi per¬meabilitatea capilarelor, deci intervin în prevenirea aterosclerozei, amelioreazã calitatea colagenului din peretele venelor varicoase ºi încetinesc evoluþia afecþiunilor retinei.
Propolisul mai dovedeºte acþiune antifungicã, antialgicã, efect biostimulator (auxinele, vitaminele), efect cicatrizant, (vezi ºi produsul Aloe Propolis Creme), efect antioxidant (împiedicã oxidarea lipidelor din þesuturi ºi formarea peroxizilor toxici ai lipidelor) ºi acþiune anti-microbianã (bactericidã ºi bacteriostaticã) asupra stafilococului auriu, salmonella-ei, proteusului, listeriei, b. antracis, b. cereus, b. perfringeus, efect antifungic (Candida albicans).
Creºte rezistenþa la infecþii sporind capacitatea de apãrare a organismului (gripe, infecþii faringiene ºi laringiene, în acest caz se consumã 2-3 tablete pe zi).
Are efecte benefice în microlitiaza urinarã, împiedicând formarea nucleelor de cristalizare.
Este un bun diuretic ºi normalizeazã pH-ul urinei.
S-au constatat ameliorãri în cazul prostatitelor prin consumarea a 2-4 tablete pe zi.
Are efect dezinfectant ºi antibiotic în nefrite, cistite ºi uretrite.
Este un adjuvant valoros în tratamentul tuberculozei bronho-pulmonare ºi cu alte localizãri.
Se poate utiliza cu rezultate bune în ulcerul gastric ºi duodenal, enterite acute, colite acute ºi cronice, în hepatite, dozele variind între 2 ºi 4 tablete pe zi în funcþie de simptomatologie.
Adjuvant în afecþiunile neurologice ºi reumatismale (maladia Parkinson, diverse nevralgii ºi adjuvant în poliartrita reumatoidã).
Experienþa unor cercetãtori apicultori atestã ºi afirmã cã nu existã nici un medicament de sintezã chimicã ºi nici un produs sau preparat na¬turist care sã fie mai eficient în dezechilibru fosfocalcic decât propolisul.
Se indicã în tulburãri de osificare, osteoporozã, hipocalcemii.
enemgabriel
Postat pe 8 Iulie 2009 08:27
te rog sa-mi spui unde pot gasi aceste tablete ,cit costa,cit dureaza pina le primesc.Am mare nevoie de ele daca spui ca sunt atit de bune-cel putin asa sper
adres mea de email elena_rodica@gmx.at
multzumesc
kudika134309
Postat pe 8 Iulie 2009 11:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
produse de igiena intima 7 De la: Kerasela 29 Ianuarie 2016 14:06
Nu am avut niciodata orgasm 76 De la: FiFericita 30 Noiembrie 2009 17:51
Ajutor!!! Insuficienta ovariana? 18 De la: relicoco 29 Ianuarie 2010 10:27
buna 20 De la: ra198708 2 Septembrie 2011 02:28
buna 2 De la: office_salinasusesi_ro 21 Aprilie 2010 10:56