Setari Cookie-uri

alynna

buna ziua as dori si eu un tratament ptr sinuzita daca stie cuneva vreun tratament
va multumesc
healthy003566
Postat pe 25 Septembrie 2009 10:14
De la: healthy003566, la data 2009-09-25 10:14:13buna ziua as dori si eu un tratament ptr sinuzita daca stie cuneva vreun tratament
va multumesc
pentru sinuzita este foarte eficient TRANSFER FACTOR PLUS,cu 2 flacoane scapi de problema...
4Life
Postat pe 25 Septembrie 2009 11:38
De la: TF_, la data 2009-09-25 11:38:27
De la: healthy003566, la data 2009-09-25 10:14:13buna ziua as dori si eu un tratament ptr sinuzita daca stie cuneva vreun tratament
va multumesc
pentru sinuzita este foarte eficient TRANSFER FACTOR PLUS,cu 2 flacoane scapi de problema...
cine garanteaza?
ene_m_gabriel
Postat pe 25 Septembrie 2009 13:00
ms ptr raspuns
dar de unde pot cumpara produsul?
va multumesc
healthy003566
Postat pe 25 Septembrie 2009 22:36
Factorii de Transfer derivati din colostru – o noua generatie de agenti
Imunologici

Descoperirea factorilor de transfer de catre H.S. Lawrence in 1949 a marcat inceputul unei noi ere in dezvoltarea imunologiei (32, 33, 54). El a stabilit ca imunitatea poate fi transferata de la o persoana la alta prin introducerea unui extract de leucocit continad niste molecule numite factori de transfer. Proprietatile minunate ale acestor molecule cu semnal imunoactiv numite factori de transfer sunt capabile de o adevarata revolutionare a medicinei.

Conform celor spuse de Kirkpatrick et. al, (46) factorii de transfer sunt peptide formate din 44 de aminoacizi. Spre deosebire de anticorpi, care au o masa moleculara mare, moleculele factorilor de transfer reprezinta o mica parte din masa anticorpilor si moloculele cantaresc mai putin de 10.000 daltoni (o masa egala cu 1/12 din masa atomului de carbon 12). Conform unor autori limitele sunt cuprinse intre 3500 si 5000 daltoni.
Mai tarziu s-a descoperit ca factorii de transfer nu sunt specifici intre specii dar au o eficacitate conforma cu specia biologica a donatorului. De aceea, sursa poate proveni de la diferite mamifere, de exemplu pot transfera imunitatea oamenilor chiar daca provin de la diferite specii de mamifere. Potrivit datelor existente factorii de transfer exercita o multitudine de influente asupra sistemului imunitar, regland functiile suprimatorilor-T(T-suppressors), distrugatorilor-T(T-killers) si macrofagilor.
Transfer FactorTM (TF) (produs de 4Life Research, USA) este un produs hipoalergenic, fara caseina (proteina din lapte), lactoglobuline si alte proteine mari, dar care contine fractii de cytokine intacte identice cu cytokinele leukocyte. Academicianul A.A. Vorobiev de la Academia Rusa de Stiinte Medicale, subliniaza ca spre deosebire de alti imunomodulatori Transfer Factor are un spectru larg de activitate, este sigur, se administreaza oral, nu are contraindicatii sau efecte secundare si isi dovedeste eficacitatea atat la adulti cat si la copii.
Fiind imunocorectori cu capacitate de adaptare factorii de transfer induc, modereaza si/sau normalizeaza raspunsul imunitar. In functie de felul dereglarii fie stimuleaza imunitatea scazuta, fie o normalizeaza sau creste reactiile imune de protective, astfel prevenind izbucnirea proceselor patologice. Aceste efecte apar datorita faptului ca Transfer FactorTM are trei fractii principale fiecare denumindu-se dupa efectul ei principal asupra sistemului imunitar: inductor, antigen specific si factori de transfer suprimatori. Inductorii asigura promptitudinea generala a sistemului imunitar cu scopul apararii impotriva invadatorilor externi. Factorii de transfer cu antigen specific reprezinta o categorie de anumiti antigeni si cytokine care ajuta sistemul imunitar sa recunoasca multe microorganisme si antigeni in formare. Suprimatorii ajuta sistemul imunitar sa nu-si concentreze intreaga atentie si putere asupra unor infectii deja “rezolvate” si in acelasi timp sa ignore alte amenintari. Suprimatorii de asemenea regleaza intensitatea raspunsul imunitar, astfel prevenind reactii autoimune. Cytokinele care fac parte din Transfer FactorTM, regleaza functionarea celulelor suprimatorilor, ajuta la mentinerea unei reactii imune corespunzatoare si gradul de activare procesuala, de exemplu, reactiile corpului pot deveni anticipabile si controlabile.
Antigenii din componenta Transfer FactorTM sau dovedit a scurta perioada de dinainte de producerea anticorpilor prin cresterea procesului de prezentare a antigenilor celulelor imunocomponente.
Ca o regula, persistenta unei infectii cronice apare ca urmare a unor functii inadecvate digestive si fagocite a macrofagelor; astfel se prelungeste perioada de prezentare a antigenilor straini limfocitelor-T si asigurarea producerii de anticorpi.
Varietatea mecanismelor si actiunilor TF, originea lor naturala si lipsa contraindicatiilor au largit sfera aplicatiilor lor. Componentii specifici de antigen ai TF influenteaza activitatea macrofagelor si limfocitelor-T citotoxice, astfel ajutand sistemul imunitar sa recunoasca anumite microorganisme si antigeni. Si, deoarece etapele recunoasterii antigenilor si prezentarii celulelor producatoare de anticorpi sunt devansate (sarite,depasite), apare de asemenea o crestere a productiei de anticorpi specifici prin aducerea in reactie a sintezei de anticorpi care sa detina un fel de “matrita” a unui factor specific antigen.
Un aspect foate important ale efectelor factorilor de transfer este activarea nespecifica a reactilor macrofage care contribuie la completarea reactiei fagocitoze, recunoasterea oricarui antigen de catre macrofage, si prezentarea lor celulelor imunocomponente. Un proces similar este realizat regulat de macrofagele locali-zate in zonele Peyer din intestine. Astfel se regleaza un nivel stabil de anticorpi defensivi naturali si rata producerii anticorpilor specifici impotriva anumitor micro-organisme patogene care intra in corp prin tractul gastro-intestinal.
Natura a impartit cele mai prompte si eficace mijloace de protectie infantila prin transmiterea factorilor de transfer de la mama la copil. In timpul primelor ore si zile ale vietii intra in corpul noului nascut prin intermediul colostrului informatii gata procesate despre anticorpii imunoglobulini si mediul incojurator care furnizeaza protectie nu numai ca un prim ajutor la intalnirea cu infectiile patogene, dar de asemenea invata macrofagele intestinale si limfocitele din zonele Peyer sa recunoasca cu rapiditate antigenii straini si sa puna in functie mecanismele imune de protectie.
Interesul stiintific asupra factorilor de transfer este accentuat de faptul ca de cand au fost descoperiti au fost cheltuiti peste 40 milioane $ pentru cercetare, au fost publicate peste 3000 de pagini stiintifice si s-au tinut 11 conferinte internationale. In ciuda acestora, studiul aspectelor structurale si mecanismele efectelor factorilor de transfer inca mai pun probleme oamenilor de stiinta care se ocupa cu acest domeniu(46).
4Life
Postat pe 26 Septembrie 2009 17:07
Este adevarat ca laptele este daunator ?
Dar produsele lactate ?

• Laptele natural este un aliment glucido-lipidic si de aceea trebuie evitat.
• Glucidele sunt in zer si se elimina in procesul fabricarii branzeturilor, care mai pastreaza doar lipidele si proteinele.
• In branza de vaca cu 0% materii grase, nu raman decat proteinele si putine glucide.
• Contine albumina, acid lactic, diastaze, oxidaze, vitaminele A, B, precum si Ca, P, K.
• Este usor digerabila.

De ce nici vacile nu-si beau propriul lapte ? Pentru ca laptele a fost creat cu un singur scop : sa hraneasca tinerii speciei respective. Nici un animal intarcat nu-si bea propriul lapte. De fapt, singurul mamifer de pe pamant, care mai consuma lapte si dupa ce este intarcat, este omul.
Laptele de vaca are o compozitie chimica diferita de cea a laptelui uman.




Enzimele necesare descompunerii si prelucrarii sale sunt lactoza si cele produse de rinichi. Ele dispar din corpul nostru la varsta de 3 ani. Exista un element numit cazeina (in laptele de vaca se gaseste de 300 de ori mai mult decat in laptele uman), care ajuta la dezvoltarea oaselor mari, iar in stomac se coaguleaza, formand substante dificil de digerat de catre om, dar usor de digerat de stomacul cu patru compartimente al vacii.
In corpul nostru, aceasta masa compacta constituie o imensa greutate pentru organism, caruia ii trebuie o energie uriasa pentru a o elimina. Din nefericire, nu reuseste sa o elimine, mai mult, o depune pe peretii intestinelor, impiedicand astfel asimilarea altor nutrienti pentru organism. Rezultatul : oboseala.
Derivatii digestiei laptelui elibereaza in corp un mucus toxic, foarte acid. Cazeina actioneaza ca un clei care lipeste toate toxinele de peretii tubului digestiv.
Produsele lactate pasteurizate (cu penicilina si alte antibiotice) sunt si mai periculoase, adaugand noi chimicale organismului nostru.
Pasteurizarea laptelui se obtine in urma incalzirii pana la 80 grade C, in vederea distrugerii bacteriilor, dar aceasta incalzire provoaca, pe langa distrugerea bacteriilor, si o scadere considerabila a valorii nutritive a laptelui.
Prin fierbere laptele isi pierde calciul, fierul si fosforul, care nu mai pot fi asimilate decat in cantitati infime, restul, neasimilat, depunandu-se ca deseuri ce constituie depozitele toxice din sange. Aceste depozite de reziduuri din sange alcatuiesc un teren propice de dezvoltare pentru germenii patogeni.
S-a demonstrat ca folosirea laptelui pasteurizat in alimentatie duce la rahitism, scorbut, tulburari digestive si chiar favorizeaza aparitia tuberculozei, in loc sa o previna.
Multe experimente care s-au facut pe animale folosind laptele pasteurizat au demonstrat ca acesta produce tulburari serioase : animalele au facut rahitism, au avortat, au devenit agresive, glanda tiroida nu s-a dezvoltat normal, iar la a treia generatie au aparut semnele de degenerare.
Cel mai elocvent experiment a avut loc in Scotia, la o scoala agricola, unde opt vitei au primit drept hrana, inca din prima zi de viata, lapte pasteurizat, iar alti opt lapte crud. Doi vitei din prima grupa au murit in prima luna. Unul dintre vitei a fost scutit de continuarea probei pentru a i se salva viata. Al patrulea vitel a murit la doua zile dupa incheierea perioadei experimentale, iar ceilalti au putut fi salvati, dandu-li-se ulterior lapte crud. Viteii din cea de-a doua grupa, care au fost hraniti cu lapte de la mamele lor, au ramas in perfecta stare de sanatate.
Corpului ii trebuie multa energie pentru a strapunge mucusul care captuseste tot ceea ce este membrana.
Consumul laptelui este considerat ca fiind in relatie directa cu bolile de inima, artrita, alergiile, migrenele, obezitatea.
Adultii consumatori de lactate nu absorb nutrientii la fel de bine ca cei neconsumatori. Rezultatul : oboseala cronica.
Consumul lactatelor nu este indicat nici in combinatii “corecte”, cu atat mai mult in combinatii cu paine, oua, carne.
Cel mai asemanator laptelui uman este laptele de magarita, dupa care urmeaza laptele de capra.



Daca beti lapte, beti-l simplu (nepasteurizat). Dar nu uitati, este substanta ce ocupa locul 1 la crearea de mucus ! Nu se combina bine cu nimic !
Iaurtul produce fermentatie si putrefactie. Mancati-l gol, cu salata – de fructe sau de legume (crude) – sau in combinatie cu fainoasele.
Smantana dulce contine vitaminele A, C, D, fiind recomandata doar ca adaos.
Urda contine Ca, P si proteine.
Zerul proaspat, pe langa lacto-albumina si lactoza, contine saruri minerale si vitamine. Este foarte indicat in toate tulburarile de nutritie, stimuland activitatea intestinelor. Este recomandat ca tranzitoriu dupa dietele hidrice la copii.

Branza se combina bine cu salata (fara paine) sau topita in legume fierbinti. Branzeturile galbene sunt chimizate si va recomand evitarea lor.
Se considera ca lactatele sunt o sursa importanta de calciu, dar :
1. Calciul din laptele de vaca este aspru legat de cazeina. El nu se poate absorbi si nici asimila de catre om.
2. Prin prelucrare, lactatele isi pierd calciul sau il degradeaza.

Calciul poate fi luat de om din toate vegetalele cu frunze verzi, din nuci, curmale, smochine, prune si patrunjel sub o forma foarte convenabila si la indemana.
De altfel, vacile isi iau calciul din ierburi, nu au nevoie sa suga unele de la altele. Este un lucru constatat faptul ca oamenii care sufera o deficienta de calciu au si o dieta foarte acida, pentru ca lactatele formeaza acid.
Untul este o grasime, deci este neutru si este singurul lactat care se poate combina cu carbohidrati (paine, cartofi, orez etc.).
Cand renuntati la lapte incepeti consumul zerului, patrunjelului (10 grame/zi), nucilor si semintelor (1/2 de cescuta pe zi), care va cor furniza calciul necesar. Apoi ratia se poate reduce la 2-3 portii pe saptamana.
ene_m_gabriel
Postat pe 26 Septembrie 2009 20:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dereglari de menstruatie la preadolescente 27 De la: ioanabobocea 20 Noiembrie 2009 18:47
un sfat din partea celor care au trecut prin asta...(condiloame-HPV) 3 De la: Narcisa_tesfio 29 Aprilie 2010 20:01
menstratie ciudata, sangerari dupa menstruatie 10 De la: amariage 23 Octombrie 2010 21:34
help!! 3 De la: kudika_nikole 19 Decembrie 2011 22:51
dureri menstruale 7 De la: kudika_23363 4 Februarie 2013 14:36