Setari Cookie-uri

Vaccinul H1N1 pro sau contra

Am primit de curand un material despre cat de periculos este acest vaccin mai periculos decat boala insasi!Si la noi in tara am auzit ca tocmai se pregatesc pentru o campanie de vaccinari care s-ar putea sa ne faca mai mult rau decat bine. Mai are cineva informatii despre subietul acesta?
pauluca
Postat pe 19 Noiembrie 2009 21:01
Buna,draga mea.
Eu am facut impreuna cu sotul meu acest vaccin imediat ce a fost distribuit,si iata-ma ca-ti scriu si sunt bine sanatoasa.In afara de acel mic discomfort de dupa vaccin (adica o durere usoara in umar)nu am avut nimic.A trecut deja o luna si de atunci.O zi buna si daac ai ocazia si copii vaccineaza-te pt a-i proteja.
geta2379
Postat pe 5 Ianuarie 2010 08:35
Si eu sunt o mamica care are semne de intrebare referitoare la vaccinul H1N1. In scoli au inceput campania de vaccinari pentru cei mici...acum la inceput de an 2010. Se tot discuta pro si contra,cum este mai bine pentru copii, imi poate raspunde cineva? Cu multumiri multe, Liliana
lilimarlene
Postat pe 5 Ianuarie 2010 08:59
Salut tuturor! Despre gripa porcina pute-ti sa vede-ti si singuri accesind link-ul de mai jos:

http://www.youtube.com/watch?v=ak7s0sBYzfA&feature=player_embedded

Aveti grija de voi!!!
Criska21
Postat pe 5 Ianuarie 2010 09:33
Dupa ce a inceput campania de vaccinare, Min Sanatatii era f nedumerit si "ingrijorat" cu privire la faptul ca medicii (medicii!) REFUZAU sa-si faca vaccinul... Idem, studentii la Medicina (vorbesc tot despre acel moment, nu cunosc date recente) nu s-au vaccinat; din citi sint, doar 30 acceptasera.
Oricum, Criska, daca decizi sa faci vaccinul, fa-l pe cel romanesc, in niciun caz pe cel de la GlaxoSmith Kline (au monopol la vaccin, cam all over the world; erau de altfel sa ni-l vinda si noua, dar guvernul nostru si-a retras cererea, pt ca glaxo nu-si asuma raspunderea pt efectele secundare).
cartheo
Postat pe 5 Ianuarie 2010 10:23
Încã nu a încetat aceastã vaccinare?? Chiar este o mare tâmpenie!!! Doctorii ºtiu la rândul lor despre ce e vorba, eu v-aº da materiale, dar le gãsiþi pe net cu siguranþã! Sunt în anult 3 la facultatea de Biologie, înconjuuratã de oameni de ºtiinþã, oameni care ºtiu cu ce se mãnâncã toata aceastã bãlãcãreala, norocul meu cã o o doamnã profesoarã ne-a explicat totul pe îndelete, cum stã treaba....aici sunt multe minþi iluminate la mijloc...începând ºi terminând cu masonii! Toate materialele de pe net si de la prietenii voºtri, vã zic adevãrul, NU vã faceþi prostia asta de vaccin, el nu-ºi face efectul imediat, e fãcut sã-ºi facã efectul în timp dar sigur, SUPRAPOPULAREA îi îngrijoreazã pe "cei iluminaþi"...a eºuat cu gripa, ºi s-au gândit la un cocktail! Cei ce au murit din cauza "gripei noi" ºi au fost vaccinaþi, erau ori foarte bolnavi, ori sufereau de o alta boala! MASS-MEDIA umblã cu dezinformarea omenirii! Eu vã zic, aveþi grijã de sãnãtatea voastrã, da`þi`o dracu de gripã porcinã, se moare ºi dintr-o gripã normalã!Nu este recomandat sã faci vaccinuri, apãi ãsta chiar nu-i recomandat! Eu din ºcoala general, am refuzat orice vaccin! Informaþi-vã!
kudika114273
Postat pe 5 Ianuarie 2010 10:43
P.S.: Nu sunt într-o organizaþi sau ceva de genul, sunt o studentã cãruia îi pasã de oameni ºi urãºte ceea ce vrea sã se facã împotriva omenirii!
O zi/searã bunã!
kudika114273
Postat pe 5 Ianuarie 2010 10:47
Hello!Eu mi-am facut vaccinul si nu am patit nimic, ma simt foarte bine, nici nu am mai racit de atunci ,se zice ca cei mai multi dupa ce si-au facut vaccinul asta au racit,s-au simtit foarte rau ceea ce la mine nu sa intamplat .Oricum ma bucur ca mi-am facut vaccinul decat sa stau cu grija ca iau virusul stranutandu`mi unul in fata mai bine mi`o fac eu cu mana mea ,insa nu se moare si imi pare rau ptr cei dezinformati......si ma gandesc ca daca ar aparea complicatii in timp ar trebui sa am inca de pe acum mici simptome,nu mai bagati in boala oamenii va rog, nu mai fiti asa suspiciosi
una
Postat pe 5 Ianuarie 2010 11:31
Eu sunt contra. Medicii care si-au facut vaccinul pt acest tip de gripa nu era cel care ni-l baga noua pe gat, stati voi liistiti!
Georgiana77
Postat pe 5 Ianuarie 2010 11:42
Acest vaccin nu isi face efectul imediat ci in timp. Principalele lui efecte, care apar in decursul anilor urmatori sunt sterilitate, boli autoimune, boli neurologice si chiar cancer. Un exemplu: unul dintre ingrediente este o grasime care exista in mod normal in organism si din care organismul produce colesterol, hormoni sexuali, grasimi folosite in mansonarea neuronilor. Aceasta grasime nu se gaseste in organism in sange. Prin vaccin ea este injectata direct in sange si automat este identificata de sistemul imunitar drept 'antigen', adica corp strain si atacata de macrocite, limfocite etc, celulele sistemului imunitar. Odata 'invatate' ca aceasta grasime e un antigen, celulele imunitare o vor ataca oriunde o vor gasi, adica in: creier, nervi, glande sexuale, vase, organe (oriunde exista colesterol, hormoni sexuali, manson lipidic pt neuroni). Prin urmare propriul vostru sistem imunitar va va ataca propriul organism. Iar acesta este doar unul dintre efecte. Toate aceste informatii sunt publice pe net.
ana_maria_pop
Postat pe 5 Ianuarie 2010 12:13
Am trimis din Germania 2 sticlute a cate 10 doze fiecare + serul fiziologic si seringile aferente, din Germania in Romania. In prima faza s-au vaccinat 10 persoane, urmand ca, daca este cazul sa se revaccineze. Nimeni n-a patit nimic. Daca e suficienta prima doza, de tratament vor mai beneficia 10 persoane.
Daca solicitati acest vaccin din strainatate, trebuie neaparat ca acesta sa va fie expediat intr-o geanta frigorifica. Deci trebuie luate masuri foarte stricte in acest sens.
cnbernath
Postat pe 5 Ianuarie 2010 12:24
este exact acelasi..l-au facut si parintii mei,medici amandoi,l-au facut si colegii lor,tata a vaccinat la radul lui foarte multi pacienti.eu nu l-am facut inca din comoditate (mi-a fost lene sa ma deplasez pana la cabinetul facultatii),dar il voi face saptamana aceasta,pentru ca ma aflu in grupa de risc(sunt studenta la medicina si umblu mereu prin spitale).de asemenea,profesorii nostri de la facultate,dintre care unii medici la Matei Bals,ne-au recomandat sa-l facem.
alexa_aim
Postat pe 5 Ianuarie 2010 12:39
am vrut sa spun ca cel cu care se vaccineaza medicii este acelasi cu cel "bagat pe gat" celorlalti..
alexa_aim
Postat pe 5 Ianuarie 2010 12:40
http://nuvaccinurilor.blogspot.com
Este adevarat ca efectele (DAUNATOARE, deci IN NICIUN CAZ BENEFICE) se manifesta in timp si nicidecum imediat. Eu sunt una dintre victimele unui "simplu" si "banal" vaccin antigripal facut in iarna 2000/2001, in urma caruia am inceput sa sufar de tendinita, probleme de coloana (cervicale, lombare, lombosacrale, usoare parestezii), pana am ajuns la o invaliditate civila de 46%. Ulterior, in urma cu circa 3 ani si jumatate am inceput sa acuz simptomele unei boli rare, autoimune, care a fost diagnosticata abia in vara aceasta si numai datorita informatiilor si incapatanarii mele de a da de capatul lucrurilor. De fapt, este o combinatie de boli autoimune: sclerodermie sistemica (difuza, pentru ca a atins cateva organe interne) insotita de sindromul Sjogren. Asa ca... daca nu stiti ce sa faceti cu sanatatea voastra si sunteti "amatori de senzatii tari", acceptati vaccinul... Dupa aceea va veti ruga de toti sfintii sa va usureze suferintele si va fi aproape in van... NU VACCINURILOR!
Terra_Mater
Postat pe 5 Ianuarie 2010 12:54
am facut si eu inainte sa luam vacanta.am vazut la tv ca nu s-au fol multe si pt asta, in caz d boala, vor fi sanctionati adik vor plati spitalizarea persoanele infectate (kre nu au facut)
m_geani
Postat pe 5 Ianuarie 2010 13:22
Virusul gripei porcine
• noul tip de virus gripal A H1N1(„virusul gripei porcine”) a fost creat în laborator

• nu se aseamãnã cu nici un alt virus precedent

• pentru sinteza lui s-a folosit virusul gripei spaniole din 1918 combinat în mod artificial cu tulpina virusului comun H3N2 ºi H5N1 (tulpina gripei aviare)

• conþine material genetic de la douã tulpini de gripã porcinã, douã tulpini de gripã umanã ºi o singura tulpinã de gripã aviarã



Cât de gravã este gripa porcinã?
• simptomele de gripã porcinã sunt cel mult moderate

• gripa porcinã este cu mult mai blândã decât s-a aºteptat (cf. „The Times”)

• boala nu se manifestã mai drastic decât o rãcealã severã, deci rolul vaccinãrii este pus sub semnul întrebãrii

• în Marea Britanie, cea mai afectatã þarã din Europa, se înregistreazã o mortalitate de 0,03 %, cu mult mai scãzutã decât în cazurile de îmbolnãviri cu o gripã obiºnuitã tip A

deci nu este justificatã vaccinarea în masã a populaþiei, cu atât mai puþin în România unde s-au înregistrat doar 322 de cazuri!


Un vaccin periculos!
provoacã cancer ºi alte boli grave:
• mutaþii genetice ºi oncogenezã prin injectarea de material genetic strãin direct în sânge (cf. studiilor recente)
celulele umane utilizate curent în producþia de vaccinuri sunt celule canceroase provenite din diferite tipuri de tumori umane, celule fetale provenite din embrion uman avortat (sunt singurele celule capabile sã supravieþuiascã in vitro ºi sã se dividã fãrã limitã de timp ºi spaþiu) ºi celule animale (embrion de pui, etc.)
vaccinul „Optaflu” contra gripei porcine al Companiei Novartis va folosi celule umane provenite din tumori canceroase!

• sindromul Guillain-Barré (GBS), boalã autoimunã ce cauzeazã paralizia braþelor ºi a picioarelor, iar în cazuri rare, a întregului corp
în 1976 s-au înregistrat câteva cazuri de gripã porcinã (comunã, datã de virusul natural ºi nu cel sintetic actual) în rândurile soldaþilor de la Fort Dix, New Jersey ºi numai unul dintre ei a decedat, cel mai probabil din cauza eforturilor fizice prea mari decât din cauza gripei. Aceasta a dus la lansarea unei vaccinãri în masa a 40 milioane persoane împotriva unei pandemii care nu s-a materializat. Mii de oameni au cerut despãgubiri pentru leziunile cauzate de vaccinare. Cel puþin 25 de oameni au murit ºi 500 au paralizat.

• nu este recomandatã vaccinarea celor care suferã de boli are plãmânilor (agraveazã astmul la copii), inimii, rinichilor sau a celor cu sisteme imune slãbite, femeilor însãrcinate ºi copiilor sub cinci ani



Deoarece conþine:

• adjuvanþi toxici
cele mai multe vaccinuri au un conþinut periculos de mare de mercur sub formã de thimerosal (un conservant letal) de 50 de ori mai toxic decât mercurul însuºi. O dozã destul de mare poate cauza disfuncþii pe termen lung la nivel imunologic, senzorial, neurologic, motor ºi comportamental. Intoxicaþia cu mercur duce la autism, sindrom de atenþie deficitarã, sclerozã multiplã, deficienþe de vorbire ºi limbaj. Un alt adjuvant comun pentru vaccinuri este hidroxidul de aluminiu care este implicat in boala Alzheimer, cauzeazã alergii ºi ºoc anafilactic

• adjuvanþi noi
pentru vaccinul gripei porcine sunt folosiþi, cu acordul OMS-ului, cei mai mulþi adjuvanþi noi incluzând MF59, ISCOMS, OS21, AS02 ºi AS04. Adjuvantul MF59 este de naturã uleioasã ºi conþine Tween80, Span85002 ºi squalena. Studiile efectuate pe ºoareci au arãtat cã adjuvanþii uleioºi induc probleme motorii ºi paralizie. Adjuvantul ASO3 conþine de asemenea Squalena (cauzatoare a sindromului rãzboiului din golf) care provoacã ºi boli autoimune. Adjuvanþii Sqalena ºi Tween80 provoacã infertilitate la animale.




Nu acceptãm sã fim cobaii vaccinului AH1N1 în România!




Organizaþia Mondialã a Sanãtãþii introduce dictatura medicalã!
O.M.S.-ul încearcã sã introducã o dictaturã medicalã, ca ºi sãnãtatea publicã (DSP), care a început sã încalce drepturile naturale ale omului. A introdus carantina, a interzis libera circulaþie, a introdus vaccinarea obligatorie, s-a încãlcat autonomia pacientului care nu poate refuza tratamentele obligatorii.

Întrebãri fãrã rãspuns:
• De ce sunt copiii cei care trebuie sã primeascã cei dintâi un vaccin experimental?

• Ce rãspuns va da statul pentru cazurile în care copiii ºi femeile însãrcinate vor fi lezate?

• De ce în SUA ºi in Comunitatea Europeanã (deci ºi în România) se acordã imunitate totalã în faþa legii, împotriva oricãror plângeri în instanþã care ar putea rezulta în urma vaccinãrii?

• De ce se permite companiilor farmaceutice, oficialitãþilor din sistemul de sãnãtate ºi oricui care se ocupã de administrarea vaccinurilor experimentale ca în timpul unei stãri de urgenþã sã fie protejaþi legal în cazul în care populaþia suferã leziuni în urma vaccinãrii?

• De ce se impune vaccinarea obligatorie când riscurile bolii sunt mici, iar riscurile vaccinãrii sunt enorme?

• Cum poate fi impusã vaccinarea obligatorie când etica medicalã ºi legile þãrii prevãd pentru orice tratament medical, consimþãmântul informat al pacientului?

• De ce nu existã nicio organizaþie care sã controleze conþinutul vaccinurilor la firmele producãtoare?

Gripa porcinã. Ce nu ni se spune?
• Se proclamã pandemie, se mobilizeazã guverne, se cheltuiesc milioane pentru gripa porcinã cu 145 de victime mai puþin decât cele provocate în fiecare an de fulgere (1170 de victime pe an), iar 98% din bolnavi se vindecã fãrã nicio terapie.
• Decesele (în principal ale copiilor) în Africa ºi Asia sunt doar din cauza malariei 3000 în fiecare zi. De ce aceasta nu constituie nici mãcar o ºtire, în timp ce „pandemia” - cu foarte puþine victime - monopolizeazã mass-media, pune în miºcare organisme ºi guverne mondiale?
• Vaccinãrile sunt periculoase. În 1918-1919, pe perioada gripei aviare spaniole, doar soldaþii ºi alte persoane care fuseserã vaccinate împotriva gripei s-au îmbolnãvit ºi au murit. Cei care au refuzat vaccinul au rãmas sãnãtoºi ºi, în plus, îi ajutau pe bolnavi ºi transportau morþii. De asemenea, ºi din cauza vaccinãrii din 1976 împotriva pandemiei porcine de atunci, oamenii au murit ºi mulþi au paralizat din cauza vaccinului ºi nu din cauza virusului porcin.
• „Copiii care se vaccineazã împotriva gripei prezintã un pericol de trei ori mai mare sã se îmbolnãveascã de gripã”- James R. Shannon, fost Director al Consiliului Naþional American de Sãnãtate
• În Franþa, Anglia, America, China, Germania, România se impune vaccinul obligatoriu (cu penalitãþi pentru cei care insistã sã fie stãpâni pe propriul trup)
• Pentru înfruntarea gripei: igiena ºi vitamina D care se activeazã prin expunerea la soare .
Mai multe detalii la:
http://nuvaccinurilor.blogspot.com/
http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/category/gripa-porcinavaccin/
septembrie 2009
Fundaþia “Sfinþii Martiri Brâncoveni”
Suceava
www.fundatiasmbsv.ro
Un atentat la
viaþa umanã:

Vaccinul împotriva
GRIPEI PORCINE

Nu faceþi vaccinul ºi
nu lãsaþi pe nimeni sã-l facã!

Nu aºteptaþi
pânã în ziua vaccinãrilor!
Informaþi-vã apropiaþii
de acest vaccin periculos!
iubire_healthy
Postat pe 5 Ianuarie 2010 14:30
Personal, prefer sa fiu considerata suspicioasa, decit prea credula...
Una, poate ne spui si noua ce informatii detii, referitor la cit de benefic e acest vaccin? Sau poate ai impresia ca marile concerne farmaceutice vor binele omenirii? De exemplu, malaria: oamoara, anual, cca 2 milioane de oameni (daca nu si mai mult, cifra e de citiva ani). Au fost propuse solutii pt eradicarea acestei boli, unele dintre ele chiar bio. De ce crezi ca nu se aplica aceste solutii? Simplu! Marile concerne ar trebui sa-si restringa drastic activitatea, pe sectorul endemic-tropical. Unde si-ar mai vinde astia medicamentele?
cartheo
Postat pe 5 Ianuarie 2010 14:54
Multe de zis despre asa zis`ul vaccin, cum e mult de zis si despre...vaccinarea impotriva cancerului de col uterin...alta tâmpenie cu care se vrea sterilizarea fetelor :)...luaþi de vã informaþi :|
kudika114273
Postat pe 5 Ianuarie 2010 15:07
sagara_laksami
Postat pe 5 Ianuarie 2010 15:35
Este stupefiant ceea ce citesc si cu atit mai mult cand vorbim de un student la biologie. "SUPRAPOPULAREA îi îngrijoreazã pe "cei iluminaþi"".Doamne ,Dumnezeule. Dar cei luminati au nevoie de SUPRAPOPULARE. Nu uitati ca suntem o societate de consum. Iar daca intr-adevar se doreste o diminuare a populatiei nu s-ar vaccina tineri si copii ci oamenii care primesc o pensie si "impovareaza bugetul". V-ati gandit vreodata, daca intr-adevar acest vaccin ar produce asa niste boli teribile, fatale la un moment dat dupa cum inteleg , ce cheltuiala ar inseamna pentru spitalizare si tratamentul lor? V-ati gandit logic dece ar fi interesati cei luminati sa faca depopularea ? Explicati-ne si noua celor mai putin cititi. Primiti informatii de pe tot felul de site-uri ,dar eu cred ca orice informatie ,inainte de a ne-o insusi si de a o populariza creind panica in randul oamenilor , trebuie filtrata, mai ales de un student la Biologie.
egkertsou
Postat pe 5 Ianuarie 2010 16:49
pt una mai documenteaza-te si tu sa vezi ca astia vor sa faca un genocid pt ca resursele naturale se vor termina in urmtorii zecii,sute de ani asta am invatat si la sc
bogdan_7000
Postat pe 5 Ianuarie 2010 18:42
Da acest "vaccin" este deosebit de periculos in special ca urmare a compozitiei . Ce sa caute in vaccin mercur ??? Plus de asta nici nu este testat cum trebuie . La fel este si cel destinat adolescentelor ; cel ptr prevenirea cancerului de col uterin . O trasatura a gripei porcine este ca se raspandeste rapid dar ca gravitate se situiaza mult sub gripa obisnuita . In consecinta - NU va vaccinati !
elenkast2004
Postat pe 5 Ianuarie 2010 19:12
buna!
prin vaccinul acesta tu de fapt ai introdus in organismul tau virusul H1N1 si organismul tau lupta sa produca anicorpii necesari impotriva acestui virus.
tu nu o sa mai iei aceasta gripa "porcina" dar poti lua o simpla gripa care poate avea efecte foarte urate.
aceasta gripa porcina afecteaza in special oamenii care au un sistem imunitar slabit (bolnavii cronici, batranii ).
asa cum se mediatizeaza ca au fost atatea decese , toti cei care au decedat au avut si alte boli asociate (diabet, cancer, hepatita, sufereau de obezitate etc. ), aceste persoane puteau avea si o gripa obisnuita.

cum ar fi sa ne vaccinam impotriva tuturor virusurilor ?!


raluca_pisi79
Postat pe 5 Ianuarie 2010 20:58
DEPOLUAREA SE FACE PTR . URMATOARELE GENERATII CARE SE CREEAZA IN EPRUBETE IN LABORATOARE NOI SUNTEM PREA OBOSITI SI CU UN CONCEPT DEMODAT .DIN PUNCTUL MEU DEVEDERE NU VACCINULUI.
valenti
Postat pe 5 Ianuarie 2010 21:11
auziti,cei impotriva vaccinului,ce parere aveti ca a murit de gripa porcina,azi,baiatul ala de la cronica circotasilor.avea 38 ani si era sanatos,virusul i-a mincat plaminii...?
healthy010822
Postat pe 5 Ianuarie 2010 21:41
nu nu o sa fac acest vaccin
simmonik
Postat pe 5 Ianuarie 2010 22:58
cred ca avea si alte complicatii
simmonik
Postat pe 5 Ianuarie 2010 23:00
Salut, una! Ti-ai facut vaccinul? Foarte bine, dar consecintele nu se manifetsa dupa citeva zile sau saptamani, peste un an sau doi... si se poate manifesta in pierderea memoriei... slabirea imunitatii... poate fi orice, din pacate :(( Si daca sincer, eu sunt convinsa ca e nociva pentru organismul nostru! Dece trebuie sa "inghitem" careva anicorpi, daca organismul nostru si singur se poate lupta cu microbii, important este sa consumi vitamine si mincare sanatoasa, si, desigur, sport!
Criska21
Postat pe 5 Ianuarie 2010 23:18
Cu siguranta avea el si altceva, alte complicatii in afara de gripa aceasta porcina.. I-au fost totusi afectati plamanai in proportie de 80 si ceva sau 90 si ceva la suta..Nu vreau sa cred ca aceata gripa poate face asa ceva.
Sotul meu s-a speriat putin knd a vazut stirea si mi-a spus sa ne vaccinam atat noi cat si fiul nostru de 3 ani jumate.
NU, NU, NU vaccinului!
Nu voi face asta si nimeni nu ma va obliga sa o fac! Mi se pare o prostie, o tampenie si atat. Pana la urma, toti vom muri intr-o zi, daca nu de gripa asta..ci altele ce sunt sau vor fi (sa speram ca nu)...
Bunicii mei au facut si vacccin anti gripal si antiporcin si nu au patit nimic...inca!! dar cine stie..ei sunt batrani..noi avem o viata inainte asa ca refuz sa fac acest vaccin aiurit!
m3rlinetza
Postat pe 6 Ianuarie 2010 01:06
Gripa oricare ar fi ea, pe fondul unui organism slabit de alta boala, pote fi fatala in cele mai multe cazuri. Ma surprinde insa opinia unora care indemana pe ceilalti sa se vaccineze. Ma surprinde faptul ca foarte multe tari dupa ce au comandat cantitati importante de vaccin il scot la revanzare. E simplu sa te protejezi nu numai de gripa porcina care in mod sigur e doar o facatura mediatica. Igiena personala, de la spaltul mainilor cu apa si sapun, gargara si spalarea cavitatii bucale cu o solutie salina zilnic. Acete masuri sunt simple si la indemana oricui. Invatati copii ca dupa fiecare atingere cu manutele a locurilor straine de locuinta voastra, clante, barile la autobuz, metro etc, sa folosesca un servetel umed, ori acele geluri antibacteriene. Si asta pentru linistea ta. Este de asemenea ciudat si modul rapid de raspandire a presupusului virus, de parca cei ce au strabatut lumea au fost gunoierii lui Prigoana, si ne/au adus si noua virusul sa ne pricopsesca. O alta ciudatenie, sunt masurile preventive care merg in unele tari pana la inchiderea granitelor pentru limitarea pandemiilor. cunoasteti cumva vre/o tara care a luat asemena masuri? Eu in schimb cunosc tari care nu au cumparat vaccinuri, si nu au inregistrat cazuri de imbolnaviri. Cand va scriu opinia mea, imi sorb ceaiul pentru intarirea imunitatii.
Sa auzim si de bine.
Nutrisan
Postat pe 6 Ianuarie 2010 03:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
va dati seama cand va inseala? 59 De la: healthyflo 21 Februarie 2010 12:03
trtatare tiuit in urechi 41 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 16:01
Parodontopatia 1 De la: alidentis@yahoo.com 7 Ianuarie 2010 15:55
sangerari in timpul actului sexual 17 De la: AnamariaAlazne 16 Martie 2010 15:31
ATACURI DE PANICA 28 De la: ioanabobocea 5 Noiembrie 2009 21:29