Setari Cookie-uri

Vaccinul H1N1 pro sau contra

Gripa oricare ar fi ea, pe fondul unui organism slabit de alta boala, pote fi fatala in cele mai multe cazuri. Ma surprinde insa opinia unora care indemana pe ceilalti sa se vaccineze. Ma surprinde faptul ca foarte multe tari dupa ce au comandat cantitati importante de vaccin il scot la revanzare. E simplu sa te protejezi nu numai de gripa porcina care in mod sigur e doar o facatura mediatica. Igiena personala, de la spaltul mainilor cu apa si sapun, gargara si spalarea cavitatii bucale cu o solutie salina zilnic. Acete masuri sunt simple si la indemana oricui. Invatati copii ca dupa fiecare atingere cu manutele a locurilor straine de locuinta voastra, clante, barile la autobuz, metro etc, sa folosesca un servetel umed, ori acele geluri antibacteriene. Si asta pentru linistea ta. Este de asemenea ciudat si modul rapid de raspandire a presupusului virus, de parca cei ce au strabatut lumea au fost gunoierii lui Prigoana, si ne/au adus si noua virusul sa ne pricopsesca. O alta ciudatenie, sunt masurile preventive care merg in unele tari pana la inchiderea granitelor pentru limitarea pandemiilor. cunoasteti cumva vre/o tara care a luat asemena masuri? Eu in schimb cunosc tari care nu au cumparat vaccinuri, si nu au inregistrat cazuri de imbolnaviri. Cand va scriu opinia mea, imi sorb ceaiul pentru intarirea imunitatii.
Sa auzim si de bine.
Nutrisan
Postat pe 6 Ianuarie 2010 03:35
De la: healthy010822, la data 2010-01-05 21:41:30auziti,cei impotriva vaccinului,ce parere aveti ca a murit de gripa porcina,azi,baiatul ala de la cronica circotasilor.avea 38 ani si era sanatos,virusul i-a mincat plaminii...?



da' tu de unde stii cat de sanatos era?
icequeen
Postat pe 6 Ianuarie 2010 11:26
daca stai si priviti cu atentie la ce se declara despre cei ce mor din cauza acestui virus, o sa constatati ca toti sufereau si de alte boli....acesti virus este letal numai pe fondul unei imunitati scazute...fapt dovedit de catre cei ce sufereau si de alte boli(deci organismul lor avea sistemul imun slabit)

de ce nu au murit toti cei care s-au infectat ? este simplu raspunsul, dar autoritatile nu vor sa-l spuna....pentru ca sunt niste incompetenti, pentru ca pe medici asa-i educa sistemul in care studiaza !!!
4Life
Postat pe 6 Ianuarie 2010 12:06
Ati postat niste amanunte de nota 10 cu felicitari.
Dar sa nu uitam ca TREBUIE SA-I DAM DREPTATE LUI MALTHUS.
Si atunci VOM INTELEGE TOTUL.
LA MULTI ANI!
cnbernath
Postat pe 6 Ianuarie 2010 15:05
De la: egkertsou, la data 2010-01-05 16:49:23Este stupefiant ceea ce citesc si cu atit mai mult cand vorbim de un student la biologie. "SUPRAPOPULAREA îi îngrijoreazã pe "cei iluminaþi"".Doamne ,Dumnezeule. Dar cei luminati au nevoie de SUPRAPOPULARE. Nu uitati ca suntem o societate de consum. Iar daca intr-adevar se doreste o diminuare a populatiei nu s-ar vaccina tineri si copii ci oamenii care primesc o pensie si "impovareaza bugetul". V-ati gandit vreodata, daca intr-adevar acest vaccin ar produce asa niste boli teribile, fatale la un moment dat dupa cum inteleg , ce cheltuiala ar inseamna pentru spitalizare si tratamentul lor? V-ati gandit logic dece ar fi interesati cei luminati sa faca depopularea ? Explicati-ne si noua celor mai putin cititi. Primiti informatii de pe tot felul de site-uri ,dar eu cred ca orice informatie ,inainte de a ne-o insusi si de a o populariza creind panica in randul oamenilor , trebuie filtrata, mai ales de un student la Biologie.


egkertsou, ia in considerare urmatoarele, inainte de a cataloga drept "stupefiant" cele scrise de ceilalti;
- 1) virusul ah1n1 A FOST PRODUS, INTENTIONAT, IN LABORATOR; DE CE? Pune-ti mai intii intrebarea asta. Eu una nu vad nicio logica in a produce intentionat asa ceva ca, mai apoi, sa incepi sa trimbitezi peste tot: "ia, neamule, vaccinu, ca uite, circula gripa porcina si faci buba"! Vai, ce grijulii sintem noi cu voi, si nu ne intelegeti!
- 2) Care ar fi cea mai mare problema a "iluminatilor" (sau, ca sa n-o dam in ocultism, a celor care conduc lumea)? Asta-i a doua intrebare pe care trebuie sa ti-o pui. Raspunsul ti-l dam noi: NUMARUL de oameni de pe planeta. Ok, au reusit chiar sa prosteasca maaaare parte a populatiei; problema insa ramine: PROSTI, DAR MULTI! Sigur ca au nevoie de sclavi/ roboti/ servitori, dar daca ramin doar vreun miliard e arhisuficient. Cu cit sint mai putini, cu atit mai lesne de condus!
- societate de consum? Asta-i problema? Pai o sa gaseasca ei metode de a-i determina pe oameni sa consume mai mult decit o fac acum; ca sa nu mai spun ca, in cazul depopularii, n-o sa mai fie nevoie de atita consum...
- TOCMAI pe copii si tineri trebuie sa-i elimine (citeam deunazi ca, vezi Doamne, virusul asta ataca preponderent tinerii... Ar fi ilar, daca n-ar fi atit de tragic, modul in care sint astia in stare sa-ti arunce praf in ochi!). De batrini scapa muuuult mai repede; mor singuri, mai dau ei inca o gripa, o bacterie ceva si-i termina un-doi.
- ce sa filtreze studentul la biologie? A spus pur si simplu ce le-a fost zis de catre profesori, in facultate!
- care panica? cei care gindesc ca tine sint, din pacate, f multi. Deci astia nu intra in panica pt ca au incredere in guverne, ministere, presa etc. Ceilalti = noi, astia, suspiciosi, gica-contra, n-avem de ce intra in panica. Incercam doar sa-i determinam pe ceilalti sa se informeze si dintr-o parte, si din cealalta.
Hotarirea, desigur, va apartine in totalitate.
cartheo
Postat pe 6 Ianuarie 2010 15:30
saraca Romania nici nu stie ce are in ea
healthy004879
Postat pe 6 Ianuarie 2010 22:51
de.gripa.sa.murit.intotdeanu.cu.sau.fara,vaccin
panamirei
Postat pe 7 Ianuarie 2010 01:40
Otv acum pentru mine este un canal de tv periculos. Din cauza propagandei desantate facute acum 3 zile s-au vaccinat multi care nu au discernamant. Cat a primit otv pentru propaganda? Daca voi vreti sa paralizati este foarte bine, dar nu mai iesiti la interval sa spuneti minciuni ca v-ati vaccinat. Cand veti fii paralizati veti orice strigat al vostru va fi strivit, pentru prostia voastra , sa trageti!
Sa spuna ministerul sanatatii cati romani sunt infestati cu virusii hepatitei? numarul celor bolnavi este enorm si nici remediile corecte nu vi se dau ca sa va cheltuiti ultimul banut. Cheltuiala muribundului. Sora mea a fost anesteziata inainte de a fi operata de vegetatii si a fost infestata cu virusul hepatitei. Noi avem medicii criminali ai lumii, pentru bani fac orice.
kudika027178
Postat pe 8 Ianuarie 2010 01:37
Cel de la "carcotasi" a murit iradiat in Angola. Dar i s-a grabit moartea la televiziune pentru ca a deranjat politrucii (vadim, nastase...). Asa ca mai ganditi inainte de a spune magarii ca el a murit de gripa porcina. Vai de capul propagandistilor. Stiti ca in celelalte tari din Europa (Suedia, Germania, Italia, Portugalia, Spania, ect,... nu exista aceasta propaganda nenorocita in mass media. Raspunsul este : in mass media din Romania ca si cea din America se gasesc 60% jidovi, ei se balacesc in noroaiele minciunii, precum porcii (sex, homo, dezmat, jocuri financiare,... toate pentru prosti). Nu mai pierdeti yimpul in fata televizoarelor si nu mai cititi ziarele lor, ca va distrug imunitatea.
kudika027178
Postat pe 8 Ianuarie 2010 01:42
Nu stiu cine va invata si ce profesori aveti acolo,la "biologie",dar eu sant pediatru de 20 ani si stiu ca vaccinul te protejeaza! Ca la orice veccin,si la asta pot exista fenomene sau reactii secundare,dar procentul este nesemnificativ comparativ cu procentul f ridicat de mortalitate a bolii!!! Lasati comentariile inutile si faceti vaccinul!
flodia
Postat pe 8 Ianuarie 2010 13:15
iarta-ma, dar cred ca esti pediatru degeaba...
treaba asta cu 'protejatul" pe care ti-l da vaccinul este ... super vaga. Asa invatam noi la scoala, ca vaccinul ne protejeaza... De altfel, pina si OMS a recunoscut (oficial) cu ani in urma ca procentul de protectie (era vorba de vaccinurile obisnuite, cele care se administreaza bebelusilor! care, apropo, s-au inmultit suspect de mult!) este undeva pe la 6%!
o sa ajungem sa credem ca medicii care indeamna la vaccinare sint... platiti sa faca asta.
As avea o intrebare pt tine, kostami: DE CE A FOST CREAT IN LABORATOR VIRUSUL GRIPEI PORCINE? IN CE SCOP? Si apropo, tu l-ai facut?

nu-l cunosc pe utilizatorul healthy 1366613, dar... pina la urma e f posbil ca adevarata cauza a mortii lui Tony tecuceanu sa fie altceva, NU gripa porcina.
Nu subestimati forta mass-media (din pacate extrem de prost folosita in romania); de regula in PR-ul international se folosesc astfel de manevre = se creeaza un "eveniment", de preferinta care sa tinteasca emotional publicul, si asta intr-un mod direct si pregnant, se face tambalau pe tema asta si gata! se mai recruteaza adepti... si nu putini, ci cu duiumul! Cam tot asa a fost pornit si razboiul din Golf, in urma unei iscusite actiuni de PR...
cartheo
Postat pe 8 Ianuarie 2010 15:56
De la: cartheo, la data 2010-01-08 15:56:04iarta-ma, dar cred ca esti pediatru degeaba...
treaba asta cu 'protejatul" pe care ti-l da vaccinul este ... super vaga. Asa invatam noi la scoala, ca vaccinul ne protejeaza... De altfel, pina si OMS a recunoscut (oficial) cu ani in urma ca procentul de protectie (era vorba de vaccinurile obisnuite, cele care se administreaza bebelusilor! care, apropo, s-au inmultit suspect de mult!) este undeva pe la 6%!
o sa ajungem sa credem ca medicii care indeamna la vaccinare sint... platiti sa faca asta.
As avea o intrebare pt tine, kostami: DE CE A FOST CREAT IN LABORATOR VIRUSUL GRIPEI PORCINE? IN CE SCOP? Si apropo, tu l-ai facut?

nu-l cunosc pe utilizatorul healthy 1366613, dar... pina la urma e f posbil ca adevarata cauza a mortii lui Tony tecuceanu sa fie altceva, NU gripa porcina.
Nu subestimati forta mass-media (din pacate extrem de prost folosita in romania); de regula in PR-ul international se folosesc astfel de manevre = se creeaza un "eveniment", de preferinta care sa tinteasca emotional publicul, si asta intr-un mod direct si pregnant, se face tambalau pe tema asta si gata! se mai recruteaza adepti... si nu putini, ci cu duiumul! Cam tot asa a fost pornit si razboiul din Golf, in urma unei iscusite actiuni de PR...
logic ar fi sa dispara asa zis-ul virus dupa ce vor muri toti oamenii,ma intreb cum a disparut virusul aviar?hm,ministerul bolii si organizatia mondiala a bolii ar trebui sa se gandeasca deja la un alt virus,poate gasesc un virus al nicotinei,scapam de fumatorii astia inconstienti.
ene_m_gabriel
Postat pe 9 Ianuarie 2010 09:37
reactiile adverse se vor vedea mai tarziu dak vor fi.eu sincer nu sunt de accord cu el...e o facatura ca sa devenim noi mai slabi din punct de vedere psihic si fizic!ascultam toate porcariile pe care ni le baga ei la televizor,dar singurul lor scop ii sa scape de atat populatie!trageti concluzii.nu degeaba nu isi fac doctorii porcaria asta de vaccin k ei mai au habar de medicina nu ca noi.
bibistroc_healthy
Postat pe 9 Ianuarie 2010 14:41
Buna tuturor!
Acum chiar nu mai stiu ce sa fac,eu am facut transplant renal,oare sa fac vaccinul sau nu? Ce parere aveti????
doinitaeda
Postat pe 9 Ianuarie 2010 16:23
De la: doinitaeda, la data 2010-01-09 16:23:28Buna tuturor!
Acum chiar nu mai stiu ce sa fac,eu am facut transplant renal,oare sa fac vaccinul sau nu? Ce parere aveti????


Neaparat intreaba doctorul care ti-a facut transplantul!!! Ieri, la radio, chiar vorbeau despre acest aspect, si asta a fost sfatul presedintelui (sau, ma rog, ce titlul are) asociatiei... (privind transpalnturile). Si precizeaza acest lucru si la cabinetul unde iti vei face vaccinul!
cartheo
Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:08
Buna, am si eu de adaugat ceva, orice medicament care este scos pe piata mai intai este studiat aproximativ 10, din care 7 ani sunt facut studii experimentale pe animale,iar apoi pe oameni inca 3 ani, dupa care este comercializat(daca nu are efecte adverse majore), oare vaccinul ah1n1 cand a fost studiat?
healthy002637
Postat pe 10 Ianuarie 2010 20:14
De la: healthy002637, la data 2010-01-10 20:14:03Buna, am si eu de adaugat ceva, orice medicament care este scos pe piata mai intai este studiat aproximativ 10, din care 7 ani sunt facut studii experimentale pe animale,iar apoi pe oameni inca 3 ani, dupa care este comercializat(daca nu are efecte adverse majore), oare vaccinul ah1n1 cand a fost studiat?

---------------------------------------------------------------------------
In cazul vaccinurilor, care nu sunt medicamente, se procedeaza altfel. Dopa ce se studiaza tulpina virusului in laborator, este inmultita artificial, este sterilizata. Acesta este de fapt vaccinul. Virusul respeciv mort, pentru ca introdus in organism, sistemul imunitar, sa reactioneze producand anticorpi ca si la virusul activ. Asta cel putin teoretic. Mi s-a parut insa o intrebare extrem de buna a altui utilizator"Unde a disparut gripa aviara". A fost eradicata prin exterminarea miloanelor de oratanii din curtile oamenilor, pentru a deveni dependenti de producatorii industriali de carne de pasare, ar fi un raspuns.
Oricum cand educatia se face cu televizorul, cand ni se indruga zilnic minciuni mediatice in functie de interesele cui plateste mai mult, gasesc de cuvinta sa nu fiu nici contra nici pro vaccin, ci doar sa las la libertatea individului sa aleaga. in momentul insa cand un oficial imi spune ca in cazul imbolnavirii cei care au refuzat vaccinul sa plateasca tratamentul, ganditi si voi ce santaj murdar se practica impotriva liberei voastre alegeri. Si daca romanii, sunt o masa de manipulati, la mana catorva manipulatori, este normal sa vedem acele cozi, imbulzeala exact ca la o turma de oi. Ma mir ca nu se calca in picioare ca la sfintele moaste. Si totusi oamenii mor in ficare clipa, insa nu toti din sistemul medical intra in jocul manipularii, declarand mincinos decedasul ca fiind cauzat de infectia viarala Ah1N1. CAT TIMP LE-A TREBUIT SA FACA ANALIZELE DE LABORATOR ALE DECEDATULUI??DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA. Inseamna ca si Huidu si gainuse sunt infectati, ca tot nu-i inghit unii, si destul de multi.
Si aici pe site vad uneori cum unii, sub masca anonimatului, ajung de la dezbateri de idei, sa sara la gatul altora, pentru a-si sustine cauza ori produsel pe care le vand ei. Educatia bat-o focul!!! si gripa aviara ori porcoasa.
In concluzie cine vrea isi face vaccinul cine nu e convins ori considera ca nu doreste face ca mine.
Nutrisan
Postat pe 11 Ianuarie 2010 01:43
fiecare face ce doreste cu viata lui; nu trebuie sa convingem pe nimeni daca el vrea sa faca altfel .....problema lui;
sanatate tuturor; sunt de acord cu cei ce privesc cu suspiciune acest vaccin; sunt de acord cu cei care indeamna la un regim de viata sanatos(alimentatie cat mai naturala, respectarea orelor de somn si a orelor de masa, cumpatare);
sunt si eu impotriva vaccinului si imi pun multe semne de intrebare cand aud ce ni se spune;
efectele vaccinului se vad pe termen lung nu pe termen scurt;
sanatate tuturor (vaccinati sau nu)
healthy002030
Postat pe 19 Ianuarie 2010 00:47
ti-ai facut vaccinul si nu ai simtit nimic, dar nu simti acum, noi urmarim imediat daca patim ceva.. acest vaccin are efecte secundare in ani, da lupus eritematos, artoza, reumatism, diabet. etc. de ce atunci cei de la minister si-au comandat doza speciala de la glaxo smith si pe romani ii vaccineaza gratis cu cel de la cantacuzino? de ce atunci nu se face public marele scandal medical, cum ca romania e anchetata ca face acest vaccin si contine plumb si mercur ..o fi pt eradicarea populatiei>> efectele secundare sunt in ani nu in sapt sau luni. de ce medicii refuza categoric sa se vaccineze>? de ce nu s-a spus numarul persoalenor care au decedat din cauza gripei normale, autohtone, ca si din aia se murea.? gripa porcina e mai usoara decat cea sezoniera. orice complicatie amanata duce la deces. deci....NU VA VACCINATI!!
kudika121650
Postat pe 7 Februarie 2010 21:10
100% CONTRA.

Si subscriu cu studenta la biologie. Felicitari profesoarei care va deschide mintea.
Ceilalti...nu stiu....o gura in minus, o piine in plus spune o vorba veche.
micabis
Postat pe 10 Februarie 2010 21:09
1366613,(ce nume circotas ti-ai ales!) tu ai mare dreptate in ce spui.
micabis
Postat pe 25 Februarie 2010 18:43
De la: rox57, la data 2010-01-05 12:39:23este exact acelasi..l-au facut si parintii mei,medici amandoi,l-au facut si colegii lor,tata a vaccinat la radul lui foarte multi pacienti.eu nu l-am facut inca din comoditate (mi-a fost lene sa ma deplasez pana la cabinetul facultatii),dar il voi face saptamana aceasta,pentru ca ma aflu in grupa de risc(sunt studenta la medicina si umblu mereu prin spitale).de asemenea,profesorii nostri de la facultate,dintre care unii medici la Matei Bals,ne-au recomandat sa-l facem.

Super minciuna draga mea.
La bals am fost eu internata si, medicii nu au facut vaccin si nici asistententele.
teatrul care la facut cercel* este fix = afacere.
S-a inmultit omenirea, razboaele nu se mai fac de mult cu carabina.
De castigat au laboratoarele cu spionajul lor cu tot.
dorina27
Postat pe 12 Aprilie 2010 12:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
OPERATIA DE INDEPARTARE A GRASIMII DE PE BURTA 18 De la: kudika472042 21 Noiembrie 2011 17:34
Va rog frumos sa ma ajutati!!!!!!!! 7 De la: Ionutz0101 8 Ianuarie 2010 19:25
Emotii puternice anxietate 24 De la: healthy009294 4 August 2013 19:47
Hepatita C 3 De la: 4Life 28 Februarie 2010 11:00
O parte din noi ar putea fi o noua sansa!!! 2 De la: doinitaeda 15 Octombrie 2010 20:06