Mai multe
|
Salut , imi pute-þi spune si mie va rog un medic ginecolog bun din Sibiu, as vrea sa merg si eu si nu stiu la cine. Mersi |
||
|
printesita Postat pe 15 Martie 2010 14:26 |
||
|---|---|---|
|
Da ce erai piesa de muzeu de se uitau la tine?? Ai dreptul la intimitate la un consult ginecologic,asta este chiar nesimtire pe bune,cred ca ii bagam in p... masii pe toti. Auzi frate sa se uite o groaza in pi... mea Scz de luimbaj dar m am enervat Da unde este intimitatea mea????? |
||
|
healthy012871 Postat pe 16 Martie 2010 16:06 |
||
|
buna ziua eu am un ginecolog f bun ,cel putin spun asta din perspectiva mea,si acesta este dr Tovarnac florin cel de pe calea galati;Eu am un baietel de 1 an si jum si dl doct ma ajutat f mult,e un dragut si se poarta f dragut la orice control.
|
||
|
|
||
|
maryoty Postat pe 21 Iunie 2010 15:09 |
||
un ginecolog bun in iasi, va rrooogggg stie cineva?
|
||
|
Fl0ry Postat pe 21 Iunie 2010 20:56 |
||
| dacaashamed0001: | ||
|
bortoi Postat pe 21 Iunie 2010 22:00 |
||
|
Draga mea, cand exista sau banuie un medic ca ceva nu e in regula, cheama " armata" daca el considera asta,( ei d'aia fac conferinte, acolo intre ei prezinta fiecare cazuri si cazuri intalnite, se sfatuiesc,se consulta) si nu e nicio problema, important este sa ia o decizie corecta in a pune un diagnostic, acolo unde e cazul, evident. Pupici!.....si mergi fara grija la medic, pana mergi odata e mai greu:) |
||
|
stem_29 Postat pe 28 Iunie 2010 11:30 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cancer col uterin | 9 | De la: alexandrabalint 10 Septembrie 2012 01:12 |
| cardiologie | 4 | De la: aripi_de_inger 5 Octombrie 2009 17:05 |
| ajutor!!!!!!! | 19 | De la: Valy90 9 Martie 2011 17:09 |
|
|
||
| cit mai poti astept DUPA UN BARBAT CARE E ISTERIC SI VREA SA AIBE MULTE FEMEI | 46 | De la: kudika079972 18 Noiembrie 2012 13:54 |
| tratament vaginita cronica | 12 | De la: MissRainbow 1 Februarie 2012 09:50 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.