Mai multe
| visele reprezinta refulari ale subconstinetului si interpretarea poate fi data de ce s-a conturat, in timp, in mintea ta si de problemele care te-au marcat. | ||
|
mentoss07 Postat pe 21 Iulie 2010 23:40 |
||
|---|---|---|
| buna paula,in leg k visu tau,am citit o de mult nu stiu daca tu mai sti revista | ||
|
monyandre Postat pe 22 Iulie 2010 16:33 |
||
De la: monyandre, la data 2010-07-22 16:33:59buna paula,in leg k visu tau,am citit o de mult nu stiu daca tu mai sti revista ce revista?:) |
||
|
|
||
|
paula_bb Postat pe 24 Iulie 2010 16:03 |
||
|
Dragele mele,eu nu-s defel o fire superstitioasa,dar doua vise m-au pus pe ganduri:Intr-un din ele aparea fostul meu prieten si nu orisicum si participand la o petrecere alaturi de rude intr-un apartment din blocul vecin.Eu am intrat prin efractie la el in casa si am ajuns in camera lui unde alaturi de pc avea un cutit plin de sange.In mod straniu gasesc sange si pe mainile mele si m-am speriat brusc,deoarece nu-mi aminteam sa-l fi omorat. Un alt vis bizar aparent inexplicabil:Eram intr-un oras cu zgarie-nori si eram de mana cu un baiat blond cu ochi albastri si eram urmariti de un caine doberman sau lup atletic si negru ce parea turbat.Fostul meu prieten e saten deschis-blond si nu are ochi albastri. P.S:Daca stie cineva ce inseamna rog raspuns. Ms in avans. Carla |
||
|
karladiana88 Postat pe 24 Iulie 2010 17:41 |
||
| Eu cred c� visele sunt o reacție fireasc� a creierului de autoap�rare �mpotriva stressului cotidian,mi-aduc aminte c� dup� vre-o c�teva s�pt�m�ni de stress ,intr-o noapte ni-a ap�rut cineva �n vis ,m-a luat de m�n� și mi-a spus c� totul va fi ok,s� fiu liniștit,at�t de real a fost,�nc�t m-am trezit instantaneu foarte liniștit,dar de atunci cred c� cineva vegheaz� asupra noastr�.Aș spune c� fiecare vis ,trebuie c�utat �n�untru sufletului nostru și s� ne d�m seama ce ne fr�m�nt� și ce r�spunsuri c�ut�m | ||
|
romulus_lazy Postat pe 24 Iulie 2010 19:00 |
||
|
Buna liana_85 Visul prietenului tau a insemnat ca nu ai murit si in realitate , dovada fiind faptul ca nu erai imbracata in mireasa,asta ti-o poate spune oricine. Mult noroc in viata!! |
||
|
liana75 Postat pe 25 Iulie 2010 10:28 |
||
| Si mai stiu ca atunci cand visezi sfinti sau pe Maica Domnului e bine,nu trebuie sa fim indiferenti asa cum spune mai sus cineva,ca nu trebuie sa ai timp de vise,ele sunt parte din noi. | ||
|
liana75 Postat pe 25 Iulie 2010 10:31 |
||
|
Eu cred in vise..adik..eu cred ca orice vis...are o oarecare legatura cu realitatea doar ca noi nu putem descoperi legaturile dintre vise si viata de zi cu zi...noi folosim doar o mica parte din creier...dc? e greu de spus...dar trebuie sa ne multumim cu ce avem si cu ce putem folosi ;) in legatura cu visele...ti-am spus..nu putem sti cu exactitate ce "mesaj" iti transmite un vis ..putem doar sa facem anumite presupuneri...unele sunt aproape de adevar..altele...nu prea...depinde... eu zic k in timp..o sa intelegi mai multe :D si sa va spun si eu un vis...pe care l-am avut la inceputul lunii mai..de vreo 3 sau 4 ori...in nopti diferite... Pur si simplu ma vedeam intr-o masina rosie,care lua o curba in mare viteza ..eu saream din masina inainte k aceasta sa se opreasca...( tin sa spun ca acel loc in care ma visam exista,e undeva in spatele unui bloc..acolo la parter locuieste fostul meu prt..)...deci sar din masina si intru in scara..in fuga intru in apartamentul fostului meu prt..deschid usa la camera lui si acolo vad un sicriu gol..(adik era doar "imbracamintea" aia alba...nush cum sa-i spun...)...intru in camera...ma duc langa sicriu ma prind cu mainile de marginea lui si ma las in jos si incep sa plang ff tare...in momentul ala ma trezesc..... tin sa spun ca am visat exact la fel de mai multe ori..diferenta de 1-2 seri intre vise...:( sh nu intelegeam nimic din visul acela...eu nu mai eram cu baiatul ala...nu vedeam pe absolut nimeni in jurul meu...nici makr soferul...stiu k era o masina rosie si eu stateam in spate... atunci i-am povestit la o prietena buna ce am visat..nu intelegea nici ea...dar..dupa ceva timp...dupa vreo luna jumatate...mi-a spus..."stii..azi stateam si mi-am adus aminte de visul ce il aveai u...oare are legatura cu Andreea?" Andreea fiind o colega de a mea...care a avut un accident in iunie...si dintre toti pasagerii doar ea a fost ranita grav...si a murit :(( nu stiu daca chiar are legatura una cu alta..tot ce pot sa spun e ca masina in care era colega mea..era rosie..:| poate e coincidenta..sau poate nu... Eu ii povestisem si colegei mele visul acela..pt k ma intelegeam f bine cu ea...si stiu k imi spunea "stai u linistita..e doar un vis." voi ce credeti? Se leaga visele de realitate?? prevestesc visele anumite evenimente?? ( sper k am fost destul de coerenta si ca veti intelege in mare parte) |
||
|
ramy47 Postat pe 26 Iulie 2010 00:36 |
||
|
buna, in primul rand e bine sa crezi, iar cat timp te-a tulburat acest vis si ti-a stranit atatea intrebari , e clar pt mine, ca esti crestina. eu cred in Dumnezeu, sunt ortodoxa si am o credinta aparte. iti spun ce cred eu. aceste vise , in special cand apare Maica Domnului , e semn de bine pt ceva rau ce ti se poate intampla. de obicei te previne inainte si vine la tine in persoana , in forma de vis sa te anunte ceva important. e bine sa crezi in vise, te ghideaza . daca ai sa citesti si un simplu acatist , aparitia Fecioare in vis este de obicei inainte sa mori si apare cu 3 zile inainte. sau e bine sa ti post si sa te rogi ca sa intelegi ce mesaj ti se trimite, insa trebuie sa crezi. cum iti spuneam sunt scptica si am o credinta aparte, iar oamenii fie ei preoti, calugari etc, nu ma impresioneaza, insa mi-a placut sa studiez si ceea ce-mi pare real din experientele traite si crezul ce il am in Dumnezeu , un crez cu care te nasti si pe care il dobandesti o viata din botez, din traditie, din invataturi, din franatari interioare. ai grija de tine si cauta raspunsuri in alta parte la intrebarea ta. in interiorul tau si fa-o doar cand esti convinsa ca vrei sa sti. |
||
|
lilla Postat pe 29 Iulie 2010 00:06 |
||
|
am avut si eu azi noapte un vis care ma cam nelinisteste.. trebuia sa ajung acasa,iar afara era un baiat cu mainile pline de sange,si a zis ca a incercat sa intre in scara deschizand usa pe dinauntru,ca nu avea cartela la el( eu nu-l mai vazusem niciodata) si era geamul spart,scara plina de sange; el nu ma lasa sa intru,i-am spus ca trebuie sa intru,ca vad sange,si ca sunt medic(nu si in realitate),si ca poate fac ceva,si am privit prin usa,era o femeie decapitata.. o vecina.. mi-a dat baiatul acela o vesta sa nu ma murdaresc de sange,si m-am zgariat,si ma gandeam mult la ce sa le spun politistilor cand vor veni..de ce sunt zgariata,ca imi curgea si sangele; au venit politistii,el a fugit.. eu am ramas acolo.. si ma simteam neputincioasa..venise si fata vecinei care era innebunita.. a fost cel mai groaznic vis.. aa,si scara blocului avea camera spalatoriei,in loc de partea dreapta ca in realitate,pe partea stanga pozitionata |
||
|
kudika295018 Postat pe 10 August 2010 15:18 |
||
| Si eu am avut vise cu continut religios desi nu sunt credincioasa. Acum cativa ani am visat ca mi-a transmis dumnezeu ca fiara din apocalipsa este chiar NATO si ca momentul se apropie si va incepe cu o perioada cand nu va mai exista deloc muzica si lumea va fi condusa de un regim foarte dur dupa care vor incepe revoletle care vor fi urmate de razboaie. Ceea ce in visul meu era dumnezeu nu se arata pentru ca forma lui nu poate fi perceputa de om si imi transmitea informatia sub forma de imagini, nu cuvinte. In acel vis am vazut razboaie si oameni care se ingramadeau in galerii de metrou dezafectate si alte adaposturi subterane. | ||
|
CORinAZONe Postat pe 10 August 2010 23:36 |
||
| buna ma pote ajuta si pe mn cineva cu un sfat ???? am visat ca ma casatorisem ( ca a vut loc nunta mea ) si nu_mi placea deloc nimic ( de ex: rochia , florile , tortul , petrecerea , absolut nimic) imi poate spune si mie cineva ce inseamna sau ce sa fac si ce sa cred ????? va rog frumos si sper sa fiu ajutata de cineva VA MULTUMESC | ||
|
kudika178675 Postat pe 15 August 2010 20:20 |
||
|
Mda.Ca toti ceilalti,si eu am avut un vis..poate ciudat.Pai.e cam asa :Eram in autocar cu colegii mei de clasa si pe conducatorul autobuzului il chema Dan si el s-a dus pe o alta strada de aceea ce trebuia.la mijlocul strazii... cum sa spun..nu mai era pamant..era intr-un fel flacari si pe flacari erau 3 pietre mari kre putea incapea autobuzul.Eu m-am dus la Dan si i-am spus sa nu o ia pe acolo pentru ca o sa cadem si el nu m-a ascultat si a luat-o pe acolo.A mers cu autobuzul pana la a 3 piatra si cand a ajuns pe a 3 piatra s-a rasturnat autobuzul.Dan a spart geamul din fata si a iesit,apoi,l-am vazut si am iesit si eu tot pe acolo.Si colegii mei se dusese.Ii spuneam lui Dan ca nu o sa mai imi vad prietenii niciodata si el imi spunea :Lasa,nu conteaza.Si apoi m-am trezit brusc.huuu. |
||
|
Anna_M_ Postat pe 2 Aprilie 2011 12:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ookkkk | 7 | De la: frumusica_luminita 24 Februarie 2013 21:21 |
| Ma ajutati si pe mine ? | 11 | De la: one_size 28 Mai 2010 11:23 |
| dieta disociata 3 3 3 | 167 | De la: dincaandreea77 11 Mai 2016 11:15 |
|
|
||
| Cineva in tema? | 4 | De la: NicoNicco 30 Iunie 2010 23:45 |
| ma doreste in viata lui,sau doar vrea sa ma adauge inlista lui de prioritati?¡va rog sa va da-ti cu parerea,multumesc anticipat | 14 | De la: camiflorea 16 Iulie 2010 00:02 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.