Setari Cookie-uri

vis ciudat:D

De la: el3nag3org3ta, la data 2010-07-18 13:37:43sar putea ca Maica Domnului sa fie alaturi de tine in VIATA

sper sa fie asa:)
paula_bb
Postat pe 18 Iulie 2010 14:11
in urma visului...am visat peste o zi...k o femeie in negru,a intrat in sufragerie...am vazuto,eram cu tata acasa si am mers spre ea,(cik era bunika-care este moarta)si in sufragerie era un cutit pe masa...(in vis)lam luat si i lam bagat in ea...sangele era negru...am vb cu o matusa dea mea,si mia zis k era duhul rau al bunici mele si k lam biruit...si nuj ce.iar maica domnului,mia aparut k sa ma anunte k ii cu mine...

sper sa fie asa cred...
sper sa fie Maica Domnului k me si,sa am o viata frumoasa:))
(cine nu vrea asta...:P)
paula_bb
Postat pe 18 Iulie 2010 14:15
adevar graiesti :)))
healthy003969
Postat pe 18 Iulie 2010 14:18
Da fetito
lasa toete comentariile de prost gust de la aceasta pagina si asculta ce ati spun eu acum:
visul tau are o mare importanta mai mult decit crezi,intrebarea mea este ce ai avut in gind cind te-ai culcat.
Treci probabil printr-o perioada de incercari in viata ta de acum ,poate ai avut o dorinta si astfel a avut loc o comunicare cu esotericul adica cu Divinitatea .Nu te speria caci daca acum treci prin greutati nu vor trece prea multe zile si vei avea o schimbare care va fi in avantajul tau.Acest vis inseamna ca Divinitatea vine in ajutorul tau si vei gasi sprijin in tot ceea ce vei face .
Maryah48
Postat pe 18 Iulie 2010 14:33
Probabil ca urma ca tatal tau sa aiba o nenorocire,o situatie de disperare de despartire ,dar pentru ca diavolul intotdeauna imprumuta chipurile rudelor sau ale prietenilor nostrii s-a intruchipat in spiritul bunicii.Aceasta anunta niste nenorociri.Tu prin credinta ta si cu ajutorul divinitatii ai invins lucrurile rele.dar ar fi bine si asta este un sfat major....Mergi cu tatal tau la biserica si faceti niste slujbe spune-i preotului despre visele acestea .
Maryah48
Postat pe 18 Iulie 2010 14:38
sa stii ca si eu am avut un asemenea vis: se facea k eram in curte(stau la tara),era noapte dar cerul era luminos de un albastru nici deskis nici inkis cum e noaptea.deoadata vad o linie ce lumina ca soarele dar nu la fel de puternic pe tot cerul ce tinea de la rasarit pana la vest,si o alta de la nord la sud,exact in semnul SF. Cruci iar in locul unde se intersectau acele linii aparuse Maica Domnului cu Pruncul exact ca in icoane,era foarte frumoasa iar din spatele ei iesea o lumina ca la soare.Ea era exact in mijlocul cerului k sa zic asa,dar sa te intreb ceva:stii de ce Domnul a spus sa nu credem in vise?py k ele nu vin de la EL!!dar trebui sa analizezi FOARTE bine visul k sati dai seama de unde vine.visel meu sa stii k nu a fost de la Iisus,a fost de la diavol si stiu de unde miam dat seama.sati zic pe scurt o pilda pe care probabil o stii era un om foarte bogat care a trebuit sa plece de acasa pt mai mult timp.acesta i-a spus slugii sale in care avea cea mai mare incredere, sa nu deschida poarta la NIMENI pe timp de noapte deaoarece el nu va veni pe timp de noapte,ci numai in timpul zilei.totusi cand s-a intors acasa,el a veni..noaptea. a incercat in fel si chip sa o faca pe sluga sa-i deschida, dar acea sluga nu la ascultat deoarece primise ordin.abia a de dimineata i-a deskis stapanului.acesta fu foarte bucuros k are o sluga asa de ascultatoare.
acum sper sa intelegi ce am vrut sa zic.un sfat:dute la un preot si spunei despre acel vis al tau! nu la specialisti in vise.singurul specialist in vise k sa zic asa este peotul.iar daca nu te-ai prins ce am vrut sa zic prin acea pilda intreaba-l si de aceea cum am mai zis cele mai multe vise vin de la ala "mic" si negru nu mai credeti in tot ce visati
julyraplady
Postat pe 18 Iulie 2010 15:12
Daca tot e vb de vise, va spun ce am visat eu azi dimineata.

Eram pe o insula, superba, la niste neamuri (persoane ce nu le cunosteam dar eu spuneam ca suntem neamuri). Eram eu cu prietenul meu, mama si sotul ei, si alte persoane. Eu plecasem la plimbare si dintr-o data am vazut un val urias ce venea spre insula. Iar eu nu eram la adapost. A venit valu', si ne imprastiase pe toti pe insula. Usor usor, fiecare apucase sa ajunga inapoi in casa, numai mama mea nu si nici sotul ei. Eu eram foarte speriata. Apoi venise un cutremur mare, iar eu eram din ce in ce mai speriata ca nu o gasesc pe mama. La sfarsitul visului, dupa atata aventura, eram impreuna din nou, si ne pregateam sa plecam spre casa.... A fost oribil .
Sunt sigura ca se va inatampla ceva rau.Spun asta, pentru ca ultima data cand am visat ca a fost cutremur (dar in vis nu ma afecta, adica eu eram pe o strada unde se cutremura tot, si toata lumea era speriata, dar eu nu ma agitam deloc) , la 2-3 zile, a fost cutremurul ala mare in China.
Voi aveti vre-o opinie privind un vis asa CIUDAT?
lusha_ubitik
Postat pe 18 Iulie 2010 15:12
ai mare treabe cu gramatica..ESTI PROFESOARA DE ROMANA? DC NU ATUNCI NU ESTE PREA TIRZIU SA TE APUCI DE PREDAT....GRAMATICA.... BAFTA...FIECARE SCRIE CUM II VINE....DOAMNA MISS PERFECT!
andreea_carmina
Postat pe 18 Iulie 2010 15:25
buna referitor la visul tau pot sa-ti spun ca esti cercetata de,, DUMNEZEU '' daca vrei raspusuri mai multe cerceteazate pe tine insusi si vei afla cerei lui,, DUMNEZEU'' sa-ti dea intelepciune sa poti talmaci visul sau stai de vorba cu un duhovnic
yrynutz_
Postat pe 18 Iulie 2010 15:26
De la: kudika006259, la data 2010-07-18 12:51:10buna. am avut si eu o experienta de acest gen care m-a marcat in acele momente. nu am reusit niciodata sa inteleg acel vis, deoarece nu vorbisem de asa ceva in perioada respectiva.
in acea seara- si singura-in care mi am pus un batic la ochi pentru ca nu puteam adormi, pe la 1 dimineata m am trezit plangand( stiu cat era ceasul pt ca m am uitat cand am reusit sa ma linistesc) visam ca eram pe o campie mare cu o multime de oameni pe langa mine care se uitau spre cer si toata lumea striga in cor " uite l pe Iisus pe cer" dar eu eram asa de speriata si nu voiam sa mi ridic privirea pentru ca ceva imi zicea ca e de fapt diavolul nu Iisus. si toata lumea ma forta sa ma uit in sus. am intrat in panica si am vrut sa ma trezesc, si faza tare si mai dureroasa era ca nu reuseam sa deschid ochii( din cauza baticului care mi-i acoperea). plangeam cu ochii acoperiti si nu puteam sa i deschid sa scap de acea imagine si sa nu fiu nevoita sa ma uit in sus. atat de tare m am speriat ca direct in genunchi am sarit si am inceput sa ma rog.
asa experienta nu doresc la nimeni.


buna.daca ai citi un pic din apocalipsa tiai da seama cat de cat.Iisus probabil tiam trimis acel vis sati arata cum va obliga antihrist multa lume sa creada in el(atunci cand va veni),prin ucenicii lui.acei oameni ar putea fii ucenicii lui antihrist care incearca de pe acum sa ne faca sa ne schimbam adevarata religie(si spun adevarata pt k sunt FOARTE multe dovezi legat de religia noastra-ati gasi dk ati cauta) uite iti recomand o carte micuta,subtire si ieftina dk vrei s-o citesti http://www.cartiortodoxe.ro/pozemici/file0396.jpg din pacate nu se vede prea bn...ea se numeste: carte despre sfarsitul lumii de arhimandrit mina prodan.e albastra cartea iar pe coperta este o icoana cu raiul si iadul .dk te hotarasti s-o citesti,sper sati placa (e ortodoxa)
julyraplady
Postat pe 18 Iulie 2010 15:29
drga mea, draga mea nu stiu daca noi oamenii sinte vrednici sa avem un astfel de vis pe MAICA DOMNULUI..., e un lucru mare dar dca esti cu credinta putenica in DUMNEZEU, stim cu totii ca stana e mai periculos si se poate deghiza in orice sa ne arunce pe noi in prapastii, daca vrei sa vb cu cineva intra pe ORTODOXIA MD si vb cu preot spunei visul tau, iar el iti va spune mai multe. acolo gasesti multe alcatiste si rugaciuni.
lumi_1978
Postat pe 18 Iulie 2010 15:32
Buna. Am si eu o curiozitate...eu am avut un vis sambata....apoi sambata care a urmat am visat continuarea visului( de asta sunt foarte sigura...nu este imaginatia mea)...apoi urmatoarea sambata la fel continuarea.deci decat sambata...nu inteleg...chestia este ca in aceste trei sambete eu am dormit la prietenul meu...restul saptamanii acasa...si cealalta chestie e ca am visat moartea...ma rog era sub forma unei femei, dar era moartea, satana...nu stiu cum sa i zic...dar sunt sigura.visele sunt lungi ca sa le povestesc...dar sunt curioasa...poate vi s a intamplat si voua..ce spuneti...astept raspunsuri.
dianaadina23
Postat pe 18 Iulie 2010 15:44
salut...nu stiu ce poate insemna visul tau dar si eu foarte des am vise ciudate...de multe ori se adevereste mesajul sau chiar visul...deci e foarte rar cand eu nu visez,...si mai ales ca tin minte 80-75% din vis si majoritatea cazurilor inteleg mesajul...dar a fost o noapte nu demult..si mi-a ramas in gand un vis..mi s-a atras atentie in vis catre un simpol...semn...pare a fi ltera "V" si "o" unul peste acelalat,ca e litera cifra sau pur si simplu un simbol zgariat in piatra nu tin minte...stiu ca in vis nu poti citi dar vad ca simbolurile se arata destul de clar...dar ceva inseamna dar nu stiu ce....(pentru cei care nu cred in vise sa evite acest topic)
dolcedoll
Postat pe 18 Iulie 2010 15:54
A-pro-pos de visul tau, am avut si eu un vis asemanator in urma cu vreo 10 ani, insa mult mai complex , eram in generala in clasa a 8-a. Eu tot timpul am vise premonitorii si partea buna este ca stiu sa le intrepretez de cele mai multe ori, tocmai pentru ca-mi cunosc problemele si incerc sa le privesc cat mai subiectiv posibil.
Cateodata, cand astept ceva in viata, sau caut un raspuns sau am nevoie sa stiu ce se va intampla in viata mea in perioada imediat urmatoare, pot vedea in viitor cu ajutorul viselor.
Tot ce trebuie sa fac este sa imi doresc foarte mult sa aflu acel raspuns, sa fiu pregatita in cazul in care revelatia nu este una tocmai pozitiva, caci stiti si voi, ca de foarte multe ori, viata nu merge in directia dorita de noi si, seara, inainte de culcare, sa meditez asupra problemei pe care o am, fara sa las alte ganduri sa intervina.
Se poate ca visul sa nu apara din prima noapte sau e posibil ca ce visez intr-o noapte sa se adevereasca peste mai mult timp, nu imediat. Important este sa nu uit ce ma visat si astfel voi fi cu un pas inaintea evenimentelor din realitate. De multe ori viata mi se pare un deja-vu. Cand am cate un vis urat legat de mine sau familia mea, incep sa-l povestesc tuturor, in speranta ca nu se va propaga in viata reala decat prin prisma povestirilor mele.
Acum sa va povestesc visul care m-a tulburat acum cativa ani si care inca astept sa se adevereasca.
Ma visam undeva in cer, intr-o camera cu pereti si podea ca si norii. Priveam in acea camera, de dupa un perete. Eu stateam ascunsa pentru ca imi era rusine sa ma arat si stiam ca nu aveam voie sa stau acolo.
In mijlocul camerei era o masa de piatra si o bancuta tot de piatra. Pe bancuta statea o fata tanara cu parul lung, negru, poate la fel de uimita si surprinsa ca si mine. In fata ei era un barbat inalt, blond, cu aripi, imbracat cu un vesmant alb si lung. Stiam ca este ingerul Gavriil - desi niciodata nu fusesem atenta la povestirile biblice (parintii mei nu sunt oameni bisericosi). Ingerul Gavriil ii spunea fetei ca va naste un baiat pe care il va numi Andrei si care va fi al doilea Mesia trimis pe Pamant. Stiu ca i-a spus si peste cat timp va naste dar nu mai tin minte exact daca este vorba de 12 sau 16 ani.
Eram foarte speriata pentru ca stiam ca eu nu trebuia sa fiu acolo, iar cand m-a privit Ingerul Gavriil, m-am trezit, la fel de speriata. Am dat drumul la radio si asa am aflat ca era 25 Martie, sarbatoarea Bunei Vestiri.
Mentionez ca nu stiam acest lucru, copil fiind, nu dadeam importanta sabatorilor de peste an, inafara de Paste si Craciun.
De atunci credinta mea in Dumnezeu a crescut considerabil si oridecateori imi amintesc acest vis, ma rog pentru iertarea pacatelor mele pentru ca stiu ca ziua venirii lui Mesia pe Pamant este foarte aproape. Au trecut deja 10 ani de atunci.
iuliana_val
Postat pe 18 Iulie 2010 16:04
In urma cu 13 ani, in noaptea dinaintea examenul de admitere la liceu (asa era pe vremea aia, nu computerizat) am visat-o si eu pe Maica Domnului. De fapt a fost mai mult decat un vis, am avut impresia ca m-a atins. Era spre dimineata, si am visat ca stateam pe spate in pat, cu mainile impreunate pe piept si ea mi-a atins mainile. In acel moment m-am si trezit crezand ca mama incerca sa ma trezeasca sa mergem la examen, dar eram singura in camera si intr-adevar dormisem pe spate cu mainile incrucisate pe piept. Si parca mai simteam acea atingere.
Mentionez ca pe vremea respectiva, mergeam la biserica in fiecare dumineca si ma rugam in fiecare seara. Spre rusinea mea acum nu mai prea ajung asa des la biserica.
Nu stiu exact ce semnificatie are visul meu, dar in ziua respectiva am mers la examen foarte increzatoare si am reusit sa intru a treia pe liceu, lucru deosebit cu atat mai mult cu cat eu terminasem gimnaziul la tara si liceul era la oras.
Eu cred ca aparitia Maicii Domnului in visul tau este un lucru bun. O confirmare ca rugaciunile tale au ajuns acolo unde trebuie.
lavi_balan
Postat pe 18 Iulie 2010 16:15
E doar un vis, nimic mai mult. Nu poate fi luat nimic adliteram. De unde stiti ca a fost Maica Domnului?! Asa am visat si eu un catel. Oare ce o insemna asta? Sincer, daca ati incerca sa nu mai cautati un subinteles in fiecare frunza ce pluteste luata de vant, viata ar fi mult mai usoara.
shadowroman
Postat pe 18 Iulie 2010 16:21
Interpretarea viselor este un domeniu foarte vast... si nu cred ca ati nimerit bine aici. In psihologie, visele sunt o refulare a subconstientului (in termeni foarte, foarte generali) si acest domeniu iti poate da o explicatie stiintifica, insa daca vrei o interpretare eziterica, apeleaza la un ezotesit, sau la un gnostic... orice alegi insa, va trebui sa faci cursuri intense pt asta.
Maica din vis, conform multor credinte antice, poate sa fie mama ta spirituala... Dar repet, studiaza.

Pt shadowroman: daca toti am invata sa ne interpretam visele, abia atunci viata noastra ar capata un sens... Pt ca viata nu trebuie sa fie usoara, sa trecem prin ea ca gastele prin apa. Trebuie sa si invatam ceva. Iar visele ne ghideaza.
grasshopper
Postat pe 18 Iulie 2010 16:29
Adica e mai bine sa stau jumatate de zi sa ma gandesc ce naiba o insemna ce am visat azi-noapte, decat sa ies si sa`mi traiesc viata? Sa fim seriosi. Sa te lasi controlat de vise - o absurditate.
shadowroman
Postat pe 18 Iulie 2010 16:37
De la: shadowroman, la data 2010-07-18 16:37:08Adica e mai bine sa stau jumatate de zi sa ma gandesc ce naiba o insemna ce am visat azi-noapte, decat sa ies si sa`mi traiesc viata? Sa fim seriosi. Sa te lasi controlat de vise - o absurditate.


De acord cu tine...doar ca nu stiu ce intelegi prin "sa-mi traiesc viata". Din experienta iti spun ca visele te pot avertiza de lucruri ce se vor intampla, lucruri importante, in care poti avea de suferit. In cel mai rau caz, te pot pregati sufleteste, daca nu te pot ajuta chiar sa faci ceva pt a preveni situatia aceea.
Nu visele te controleaza...visele sunt doar o unealta. Trebuie sa invatam noi sa profitam de ea.
Nu ma astept sa fii de acord cu mine, mai ales dupa cum pui problema... doar ca sunt curioasa daca ti-ai pus vreodata intrebarea de ce traiesti. Iar daca nu, si nici nu vrei sa te intrebi asta... atunci... :) nu stiu ce cauti pe topicul asta. Presupun ca pt a-ti exprima dreptul la o opinie...
grasshopper
Postat pe 18 Iulie 2010 16:49
sa sti ca visele sunt adevarate
te cred ptr ca acum ceva timp si mie mia aparut in vis un preot imbracat in negru cu barba alba si parul alb si imi arata ceva dar in acel moment nu am inteles ce vreoia sa imi arate dar intro duminica o prietena mia spus ca se duce la manastirea cernica si iam spus ca merg si eu eram la munca in acea duminica si de la munca am plecat direct si cand am ajuns acolo am intrat in manastire neam rugat si dupa am fost la un preot calugar de acolo al cunostea tatal ei si ce crezi acel preot era preotul din vis nu mia venit sa cred am ramas muta
deci asta imi arata preotul din vis trebuia sa merg acolo si mia fost bine mergi la biserica si ai sa vezi ca iti va fi bine nu e de rau ce ai visat este un semn divin si este bine nu la oricine li se arata in vis ai credinta si roagate si iti va fi bine dumnezeu ne pune la multe incercari si obstacolo dar cu credinta totul va fi bine
kudika080106
Postat pe 18 Iulie 2010 17:15
Buna!As dori sa iau parte la discutiile voastre...sunt foarte interesante! ...Eu sunt nascuta pe 14 iulie...pe aceeasi data...ca Madalina Manole.In dimineata zilei mele de nastere,am avut un cosmar...pe la ora 6...am visat ca mi-a cazut un dinte...si eram plina de sange...speriata..m-am trezit...mi-am verificat dantura. ..si apoi somn,din nou..pana la 8 si ceva...cand m-am trezit de tot.Intru pe messenger....si primesc un mass..in care scria despre moartea Madalinei.Mi s-a parut bizar...faptul cum au coincis...visul meu.cu moartea ei.Semnificatia visului..prevesteste moartea...Ori eu,am avut visul..cam la aceeasi ora..cu trecerea ei in nefiinta.Am cautat explicatii si se pare ca..oamenii au capacitatea de a accesa o memorie colectiva,de ex ...de cate ori iti vine o idee si apoi vezi ca o are si altul independent?Faptul ca a murit a fost o chestie care a intrat in colectiv...si mi-a influentat visul...Noi visam codificat,din cauza ca nu avem interfatza direct spre colectiv... si trece prin inconstient.Voi ce parere aveti?
bianca8p8
Postat pe 18 Iulie 2010 17:17
buna ...am citit mesajul tau si mi s-a parut interesant...asi putea sa spun cateva lucruri,dar nu vreau sa ma consideri ridicola sau dusa cu pluta pt ca nu sunt...Visul tau inseamna multe,1 --esti ocrotita de MAICA DOMNULUI,si sa fii mandra ca ai visat-o mai mult sau mai putin ca pe un om,era un nor...i-ar in al2-lea rand sa nu uiti sa te rogi la Ea neincetat.TE VA ASCULTA SI OCROTII....SI MERGI LA ICOANA FACATOARE DE MINUNI A MAICII DOMNULUI DE LA PIATA SF GHEORGHE...CHIAR BISERICA SF GHEORGHE SI ROAGA-TE LA EA...CINE STIE POATE VEI AVEA VREO SURPRIZA DE PROPORTIII.....SI NU UITA NICIODATA..NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR!



ITI DORESC TOT BINELE DIN LUME SI SA-TI AJUTE MAICA DOMNULUI!
GEORGIANA DIN BUCURESTI
morcoveata
Postat pe 18 Iulie 2010 17:47
@grasshopper O unealta pentru ce? Daca visezi ca o sa ai un accident de masina, nu mai iesi din casa?!
@bianca8p8 Femeie, ai nevoie sa mergi la un psiholog. In mod sigur Madalina a vazut sufletul tau pur si a vrut sa te contacteze
shadowroman
Postat pe 18 Iulie 2010 17:58
De la: shadowroman, la data 2010-07-18 17:58:02@grasshopper O unealta pentru ce? Daca visezi ca o sa ai un accident de masina, nu mai iesi din casa?!
@bianca8p8 Femeie, ai nevoie sa mergi la un psiholog. In mod sigur Madalina a vazut sufletul tau pur si a vrut sa te contacteze


Un accident de masina in vis nu trebuie sa insemne un accident de masina in realitate. De-asta spun ca e nevoie de studiu. Ca in lipsa studiului... mai bine ar fi sa gandeasca asa cum spui tu
Ca citeam acum niste interpretari putin mai sus....
grasshopper
Postat pe 18 Iulie 2010 18:01
Psiholog....de ce esti asa zeflenist?
bianca8p8
Postat pe 18 Iulie 2010 18:05
urmeaza o perioada importanta in viata ta, succes....viata trebuie traita asa cum ne este scris. sa fii sanatoasa si sa mergi inainte.
kudika200477_marya
Postat pe 18 Iulie 2010 18:08
De la: grasshopper, la data 2010-07-18 18:01:56
De la: shadowroman, la data 2010-07-18 17:58:02@grasshopper O unealta pentru ce? Daca visezi ca o sa ai un accident de masina, nu mai iesi din casa?!
@bianca8p8 Femeie, ai nevoie sa mergi la un psiholog. In mod sigur Madalina a vazut sufletul tau pur si a vrut sa te contacteze


Un accident de masina in vis nu trebuie sa insemne un accident de masina in realitate. De-asta spun ca e nevoie de studiu. Ca in lipsa studiului... mai bine ar fi sa gandeasca asa cum spui tu
Ca citeam acum niste interpretari putin mai sus....


In vise nu ai sa afli viitorul, nu ai sa ghicesti numerele la loto si nu ai sa gasesti modul in care ai sa dai coltul. Singurii care iau in serios visele sunt psihologii si ei iti vor spune ca pe baza visului ai parte de complexul lui Oedip, varianta feminina sau masculina (e un exemplu luat aleatoriu, nu spun ca ai avea asa ceva)
shadowroman
Postat pe 18 Iulie 2010 18:09
De la: bianca8p8, la data 2010-07-18 18:05:44Psiholog....de ce esti asa zeflenist?


Scuza`ma, dar am un acut simt al criticii si nici unul de autocritica.
shadowroman
Postat pe 18 Iulie 2010 18:10
@Bianca: O interpretare data de un dictionar oniric: Dacã ne curge sânge: suferinþã ºi durere moralã.

Visul cred eu c-a prevazut tocmai aceste framantari pe care le ai acum...Era ceva normal ca dat fiind faptul ca a murit Madalina Manole de ziua ei/a ta sa ai multe lucruri de care sa te framanti acum.
grasshopper
Postat pe 18 Iulie 2010 18:11
De la: shadowroman, la data 2010-07-18 18:09:11
De la: grasshopper, la data 2010-07-18 18:01:56
De la: shadowroman, la data 2010-07-18 17:58:02@grasshopper O unealta pentru ce? Daca visezi ca o sa ai un accident de masina, nu mai iesi din casa?!
@bianca8p8 Femeie, ai nevoie sa mergi la un psiholog. In mod sigur Madalina a vazut sufletul tau pur si a vrut sa te contacteze


Un accident de masina in vis nu trebuie sa insemne un accident de masina in realitate. De-asta spun ca e nevoie de studiu. Ca in lipsa studiului... mai bine ar fi sa gandeasca asa cum spui tu
Ca citeam acum niste interpretari putin mai sus....


In vise nu ai sa afli viitorul, nu ai sa ghicesti numerele la loto si nu ai sa gasesti modul in care ai sa dai coltul. Singurii care iau in serios visele sunt psihologii si ei iti vor spune ca pe baza visului ai parte de complexul lui Oedip, varianta feminina sau masculina (e un exemplu luat aleatoriu, nu spun ca ai avea asa ceva)


Ooookkkk.... Nu doar psihologii sunt cei care iau in serios visele. Ei au multe intrebari fara raspuns legate de vise... Dar este o varianta pe care i-am propus-o si eu, aceasta. Si cand eu ti-am zis ca vb din experienta, tu ai zis doar: nu, asta e dusa, eu am dreptate, nu? In cazul asta... I rest my case.
grasshopper
Postat pe 18 Iulie 2010 18:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Intalnirea cu un baiat manierat 1 De la: kudika_12958 18 August 2012 10:00
ma puteti ajuta va rog cu un sfat :) 9 De la: dark_eye 29 Mai 2010 17:33
ce ar trebui sa fac... 22 De la: mikibest 12 Iunie 2010 17:59
cum vedeti o relatie dintre un peste si un leu 19 De la: buburuza_yahoo_com 19 Iulie 2010 00:15
Ma ajutati si pe mine ? 11 De la: one_size 28 Mai 2010 11:23