Setari Cookie-uri

am scapat de acnee

si eu am reusit sa scap de acnee.mi-am comandat niste produse profesionale de la bruno vassari, gama pentru ten acneic si gras si mi-a mers foarte bine.am fost foarte multumita de ele.acum le folosesc de intretinere, crema hidtratanta si gelul de curatare ca aveam si o crema care vindeca cosii.va pup
beatrice88
Postat pe 21 Septembrie 2010 09:31
De la: beatrice88, la data 2010-09-21 09:31:29si eu am reusit sa scap de acnee.mi-am comandat niste produse profesionale de la bruno vassari, gama pentru ten acneic si gras si mi-a mers foarte bine.am fost foarte multumita de ele.acum le folosesc de intretinere, crema hidtratanta si gelul de curatare ca aveam si o crema care vindeca cosii.va pup

Esti mortala cu "cosii"....
kudika226898
Postat pe 21 Septembrie 2010 18:05
De la: silviu_m74, la data 2010-09-21 09:55:32
De la: valy90, la data 2010-09-15 15:03:08Buna.Degeaba ne spui tu d crema aia dak nu avem cum s ne-o cumparam,doar nu crezi k o s vina cineva la Viena doar pt acea crema.Esti dispusa s ne ajuti tu????iti dau id-ul meu dak vrei s vb si sa-mi spui mai multe despre acea crema.
crema despre care vorbea tipa ce a deschis postul, contine un antibiotic 5%(eritromicina) si peroxid de benzoil (http://www.farmaciiledona.ro/produse/brevoxyl-crema-x-40g-stiefel-I24860.pdf)

deci foarte simplu, daca acneea este de cauza infectioasa (bacteriana) se poate folosi si o crema ce se gaseste la noi in farmacii (BREVOXYL CREMA ) in combinatie cu o alta crema cu eritromicina.

pentru profilaxia ulterioara, se poate folosi TRANSFER FACTOR PLUS un puternic stimulent al sistemului imunitar...daca va puneti la punct sistemul imunitar, apoi infectiile si inplicit acneea nu vor mai aparea ....

ATENTIE: aceste produse, nu pot functiona decat in cazurie de acenee de tip infectios, asadar mergeti la medic si stabiliti dupa analize, ce tip de acnee suferiti.

TIPURI DE ACNEE:
Acnee fulminans: reprezint� forma cea mai sever� de acnee chistic� �i este caracterizat� de debutul brusc al unor leziuni nodulare �i supurative care pot fi situate la nivelul fe�ei, g�tului, pieptului. Acestea apar �n asociere cu manifest�ri sistemice variabile: leziuni distructive la nivel osos(clavicul�, stern, humerus,) �i manifest�ri generale: febr�, dureri articulare, dureri osoase, hepatomegalie �i stare de r�u general.
Acnee conglobat�: reprezint� acneea sever�, nodulochistic�, dar care nu prezint� manifest�ri sistemice.
Acneea mecanic�: apare secundar obstruc�iilor repetate produse prin fric�iune cu apari�ia ulterioar� a comedoanelor. Cel mai frecvent apar �n urma frec�rii cu �epci, gulere, bretele. Exemplul clasic �l reprezint� g�tul c�nt�re�ilor la instrumentele cu coarde, la nivelul c�ruia distingem �n mod evident traseul acneei mecanice. Tratamentul �n acest caz �l reprezint� �ndepartarea agentului traumatizant.
Acneea "excoriee des jeunes filles": a�a cum sugereaz� �i denumirea apare la femeile tinere. �n mod clasic comedoanele �i leziunile inflamatorii, produse �n mod nevrotic, las� �n urma lor multiple cruste �i apoi cicatrice. �n situa�ia c�nd cicatricele apar ca ni�te eroziuni lineare care sugereaz� automutilarea, poate fi suspectat� �i o boala psihica a pacientului.
Acneea indus� de medicamente: leziunile de acnee pot ap�rea dintr-o dat� ca �i reac�ie advers� �n urma administr�rii urmatoarelor medicamente: steroizi anabolizan�i(danazol, testosteron), corticosteroizi, fenitoin, litiu, izoniazid�, iod. Administrarea orala de corticoizi induce apari�ia unei erup�ii acneiforme la nivelul spatelui �i pieptului. De asemenea utilizarea local� neadecvat� a corticoizilor la nivelul fe�ei determin� apari�ia leziunilor la nivelul zonei respective.
Acneea ocupa�ional�: apare la persoanele ce sunt expuse profesional la substan�e care determin� ocluzia foliculara: uleiuri, produse pe baza de petrol, hidrocarburi aromatice clorurate �i deriva�i de c�rbune. Cloracneea este termenul folosit �n mod clasic pentru a defini acneea profesional� produs� de expunerea la hidrocarburi aromatice clorurate. Zonele cel mai frecvent afectate sunt: obrajii, zona mandibular�, urechea, axila �i scrotul. Leziunile chistice se pot vindeca f�r� cicatrice, �ns� pot ap�rea rec�deri �n anii dup� expunere.
Acnee neonatal�: poate s� apar� �n aproximativ 20% din nou nascu�ii s�n�to�i. Leziunile sunt localizate la nivelul nasului �i obrajilor, �i apar la aproximativ 2 s�pt�m�ni cu remitere �n primele 3 luni de via�a. Nu se cunoa�te exact mecanismul declan�ator , �ns� se presupune existen�a unui fung( Malassezia furfur) c�t �i nivele crescute de hormoni materni.
Acneea infantil�: reprezint� acneea ap�rut� �ntre 3 �i 6 luni, care �n mod frecvent se remite �n 1-2 ani. �n general este mult mai accentuat� dec�t forma neonatal�, poate duce la cicatrice �i este mai frecvet� la baie�i. �ntre 6 �i 12 luni b�ie�ii au nivele crescute de testosteron cu valori aproximativ echivalente celor de la pubertate, c�t �i nivele crescute de DHEA produse de o gland� suprarenal� imatur�. Tulbur�rile hormonale intrinseci, �i nu hormonii maternali, au rol declan�ator.

Asaaaa...nicio clipa fara Transferel....
kudika226898
Postat pe 21 Septembrie 2010 18:05
Ce anume din gama de la bruno vassari ai folosit? caci m-am uitat pe luxbeauty si au o gama variata, deci ma indoiesc ca toate odata. In faza initiala, nu de intretinere, ce ai folosit ca sa reduci acneea?
mihaela_eugenia
Postat pe 19 Decembrie 2010 15:41
da-mi te rog id-ul tau sa vorbim,ca ma intereseaza si pe mine faza cu acneea sau baga-ma tu in lista valentynutza_ingerashu si da-mi un buzz te roggg
valentyyna
Postat pe 5 Ianuarie 2011 11:18
Avand si eu o problema de genul asta in ultimele 3 luni ,numai bine mi-a picat articolul.Am cautat Akneroxid gelul minune si cum nu am gasit, am citit prospectul sa vad ce contine.M-am dus la farmacie si am luat o crema asemanatoare(contine doar o parte din ingredientele care le are akneroxidul)dar care promitea efecte spectaculoase.Uite asa mi-am nenorocit fata pt o saptamana,exact cum zicea tipa ce a deschis topicul.Iti "'arde'' primul strat de piele si usuca fata teribil.Poate nu functioneaza la toata lumea.Ghinionul meu...Bafta in lupta cu micii monstruleti ...
paulapaula
Postat pe 2 Februarie 2011 00:52
Deci acest gel este cumparat din Viena? de la o farmacie sau magazin de cosmetice?
mibell
Postat pe 14 Aprilie 2011 13:21
buna si eu am aceeasi problema cu cosurile..am incercat nenumarate tratamente dar in zadar..nu pot comanda aceasta crema de pe net? ms
kudika_14271
Postat pe 15 August 2012 12:00
Gelul se poate comanda online de la
https://www.eumed.ro/search/result?term=AKNEROXID+10+Gel. se livreaza pana acasa, in orice oras din tara. Este adus direct din Germania.
Muresan_Gabriela_1
Postat pe 19 August 2016 13:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
disperata la maxim 47 De la: kudika195501 1 Decembrie 2010 01:33
A FOLOSIT CINEVA-AMIX 200 ??? 6 De la: tani 26 Octombrie 2009 16:17
refacerea sanilor dupa nastere 23 De la: Stefffi 21 Octombrie 2013 15:25
*** TAROT *** 0 De la: 29 Iunie 2009 15:38
analize premergatoare unei sarcini 11 De la: florya 18 Mai 2010 16:30