Setari Cookie-uri

am scapat de acnee

si eu am reusit sa scap de acnee.mi-am comandat niste produse profesionale de la bruno vassari, gama pentru ten acneic si gras si mi-a mers foarte bine.am fost foarte multumita de ele.acum le folosesc de intretinere, crema hidtratanta si gelul de curatare ca aveam si o crema care vindeca cosii.va pup
beatrice88
Postat pe 21 Septembrie 2010 09:31
De la: beatrice88, la data 2010-09-21 09:31:29si eu am reusit sa scap de acnee.mi-am comandat niste produse profesionale de la bruno vassari, gama pentru ten acneic si gras si mi-a mers foarte bine.am fost foarte multumita de ele.acum le folosesc de intretinere, crema hidtratanta si gelul de curatare ca aveam si o crema care vindeca cosii.va pup


Esti mortala cu "cosii"....
kudika226898
Postat pe 21 Septembrie 2010 18:05
De la: silviu_m74, la data 2010-09-21 09:55:32
De la: valy90, la data 2010-09-15 15:03:08Buna.Degeaba ne spui tu d crema aia dak nu avem cum s ne-o cumparam,doar nu crezi k o s vina cineva la Viena doar pt acea crema.Esti dispusa s ne ajuti tu????iti dau id-ul meu dak vrei s vb si sa-mi spui mai multe despre acea crema.
crema despre care vorbea tipa ce a deschis postul, contine un antibiotic 5%(eritromicina) si peroxid de benzoil (http://www.farmaciiledona.ro/produse/brevoxyl-crema-x-40g-stiefel-I24860.pdf)


deci foarte simplu, daca acneea este de cauza infectioasa (bacteriana) se poate folosi si o crema ce se gaseste la noi in farmacii (BREVOXYL CREMA ) in combinatie cu o alta crema cu eritromicina.


pentru profilaxia ulterioara, se poate folosi TRANSFER FACTOR PLUS un puternic stimulent al sistemului imunitar...daca va puneti la punct sistemul imunitar, apoi infectiile si inplicit acneea nu vor mai aparea ....


ATENTIE: aceste produse, nu pot functiona decat in cazurie de acenee de tip infectios, asadar mergeti la medic si stabiliti dupa analize, ce tip de acnee suferiti.

TIPURI DE ACNEE:
Acnee fulminans: reprezintã forma cea mai severã de acnee chisticã ºi este caracterizatã de debutul brusc al unor leziuni nodulare ºi supurative care pot fi situate la nivelul feþei, gâtului, pieptului. Acestea apar în asociere cu manifestãri sistemice variabile: leziuni distructive la nivel osos(claviculã, stern, humerus,) ºi manifestãri generale: febrã, dureri articulare, dureri osoase, hepatomegalie ºi stare de rãu general.
Acnee conglobatã: reprezintã acneea severã, nodulochisticã, dar care nu prezintã manifestãri sistemice.
Acneea mecanicã: apare secundar obstrucþiilor repetate produse prin fricþiune cu apariþia ulterioarã a comedoanelor. Cel mai frecvent apar în urma frecãrii cu ºepci, gulere, bretele. Exemplul clasic îl reprezintã gâtul cântãreþilor la instrumentele cu coarde, la nivelul cãruia distingem în mod evident traseul acneei mecanice. Tratamentul în acest caz îl reprezintã îndepartarea agentului traumatizant.
Acneea "excoriee des jeunes filles": aºa cum sugereazã ºi denumirea apare la femeile tinere. În mod clasic comedoanele ºi leziunile inflamatorii, produse în mod nevrotic, lasã în urma lor multiple cruste ºi apoi cicatrice. În situaþia când cicatricele apar ca niºte eroziuni lineare care sugereazã automutilarea, poate fi suspectatã ºi o boala psihica a pacientului.
Acneea indusã de medicamente: leziunile de acnee pot apãrea dintr-o datã ca ºi reacþie adversã în urma administrãrii urmatoarelor medicamente: steroizi anabolizanþi(danazol, testosteron), corticosteroizi, fenitoin, litiu, izoniazidã, iod. Administrarea orala de corticoizi induce apariþia unei erupþii acneiforme la nivelul spatelui ºi pieptului. De asemenea utilizarea localã neadecvatã a corticoizilor la nivelul feþei determinã apariþia leziunilor la nivelul zonei respective.
Acneea ocupaþionalã: apare la persoanele ce sunt expuse profesional la substanþe care determinã ocluzia foliculara: uleiuri, produse pe baza de petrol, hidrocarburi aromatice clorurate ºi derivaþi de cãrbune. Cloracneea este termenul folosit în mod clasic pentru a defini acneea profesionalã produsã de expunerea la hidrocarburi aromatice clorurate. Zonele cel mai frecvent afectate sunt: obrajii, zona mandibularã, urechea, axila ºi scrotul. Leziunile chistice se pot vindeca fãrã cicatrice, însã pot apãrea recãderi în anii dupã expunere.
Acnee neonatalã: poate sã aparã în aproximativ 20% din nou nascuþii sãnãtoºi. Leziunile sunt localizate la nivelul nasului ºi obrajilor, ºi apar la aproximativ 2 sãptãmâni cu remitere în primele 3 luni de viaþa. Nu se cunoaºte exact mecanismul declanºator , însã se presupune existenþa unui fung( Malassezia furfur) cât ºi nivele crescute de hormoni materni.
Acneea infantilã: reprezintã acneea apãrutã între 3 ºi 6 luni, care în mod frecvent se remite în 1-2 ani. În general este mult mai accentuatã decât forma neonatalã, poate duce la cicatrice ºi este mai frecvetã la baieþi. Între 6 ºi 12 luni bãieþii au nivele crescute de testosteron cu valori aproximativ echivalente celor de la pubertate, cât ºi nivele crescute de DHEA produse de o glandã suprarenalã imaturã. Tulburãrile hormonale intrinseci, ºi nu hormonii maternali, au rol declanºator.



Asaaaa...nicio clipa fara Transferel....
kudika226898
Postat pe 21 Septembrie 2010 18:05
Ce anume din gama de la bruno vassari ai folosit? caci m-am uitat pe luxbeauty si au o gama variata, deci ma indoiesc ca toate odata. In faza initiala, nu de intretinere, ce ai folosit ca sa reduci acneea?
mihaela_eugenia
Postat pe 19 Decembrie 2010 15:41
da-mi te rog id-ul tau sa vorbim,ca ma intereseaza si pe mine faza cu acneea sau baga-ma tu in lista valentynutza_ingerashu si da-mi un buzz te roggg
valentyyna
Postat pe 5 Ianuarie 2011 11:18
Avand si eu o problema de genul asta in ultimele 3 luni ,numai bine mi-a picat articolul.Am cautat Akneroxid gelul minune si cum nu am gasit, am citit prospectul sa vad ce contine.M-am dus la farmacie si am luat o crema asemanatoare(contine doar o parte din ingredientele care le are akneroxidul)dar care promitea efecte spectaculoase.Uite asa mi-am nenorocit fata pt o saptamana,exact cum zicea tipa ce a deschis topicul.Iti "'arde'' primul strat de piele si usuca fata teribil.Poate nu functioneaza la toata lumea.Ghinionul meu...Bafta in lupta cu micii monstruleti ...
paulapaula
Postat pe 2 Februarie 2011 00:52
Deci acest gel este cumparat din Viena? de la o farmacie sau magazin de cosmetice?
mibell
Postat pe 14 Aprilie 2011 13:21
buna si eu am aceeasi problema cu cosurile..am incercat nenumarate tratamente dar in zadar..nu pot comanda aceasta crema de pe net? ms
kudika_14271
Postat pe 15 August 2012 12:00
Gelul se poate comanda online de la
https://www.eumed.ro/search/result?term=AKNEROXID+10+Gel. se livreaza pana acasa, in orice oras din tara. Este adus direct din Germania.
Muresan_Gabriela_1
Postat pe 19 August 2016 13:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Stie cineva o cofetareasa buna in Bucuresti ? 6 De la: Ronnie_Coleman 10 Decembrie 2010 09:48
Vreau niste sfaturi sunt disperata.. 11 De la: card 10 Aprilie 2010 23:40
lista de calorii 20 De la: denis 19 Iunie 2010 11:18
ce am incercat eu 8 De la: Simply_i 14 Noiembrie 2009 12:25
vreau sa slabesc 41 De la: kudika486695 19 August 2013 15:19