Mai multe
|
Buna seara, cum pot lua legatura cu dl Prof. Nitulesc. Va rog un contact pe [email protected] |
|
kudika_995200 Postat pe 20 Octombrie 2015 21:18 |
|---|
|
Buna ziua, fiul meu e clasa a X a si doreste sa urmeze fac de arhitectura la Mincu. Ne-am hotarat sa inceapa meditatiile cu Arh. Michael Dragos Neatu. Poate cineva sa-mi spuna daca a auzit despre dansul. Noi am gasit un site "Pregarhi " care ne-a convins ca ar fi determinat de reusita elevilor si ar folosi metode de apreciere juste, fara sarcasme... Va multumesc .in |
|
kudika311727 Postat pe 14 Septembrie 2016 12:08 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Autorizatie pentru daramarea unui perete in apartament | 18 | De la: angel02 13 Mai 2012 18:53 |
| Constructie casa. | 1 | De la: kudika_975124 17 Octombrie 2014 14:37 |
| Constructie casa | 4 | De la: MUIE_KUDIKA 3 Februarie 2012 21:47 |
|
|
||
| "Prima Casa" la cheie, de la Neoconstruct | 2 | De la: Apa_Vie_Romania 31 Ianuarie 2010 07:58 |
| Am si eu o antrebare ,vecinul a prelungit acoperisul cu 100metri patrati venind strasina deasupra gardului iar cand plouo apa vine la mine an curte,eu avind casa la 2m distanta de gard si trage iegrasie am fost la primarie cu plingere ia impus sa puna bur | 5 | De la: MUIE_KUDIKA 3 Februarie 2012 21:54 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.