Setari Cookie-uri

mobilier ieftin

bine spus si eu sunt de aceeasi parere cu tine dar sti ca omului daca-i spui ce gandesti in fata simpul si fara perdele se supara!bravo!mie imi plac oamenii sinceri ;cat despre vestitul IK. nu pot zice nimic sunt si lucruri frumoase depinde de gusturi! dar si eu sunt adepta lucrului facut la comanda mai ales ca poti face totul dupa spatiul pe care il ai si de mesteri nu ducem lipsa iar preturile le poti discuta .in plus casa ta va avea acel ceva ce te va atrage mereu la tine.unicitatea.nu tot ce au altii hop si eu.
dragoman_doina
Postat pe 15 Martie 2010 11:58
eu ca producator incerc in amenajarea unei case cu mobilier sa combin produsele din serie cu cele la comanda astfel incat fiecare casa sa aiba personalitatea ei dar sunt clienti care daca au vazut un model intr-o casa acela il vor si ei musai degeaba incerci sa lke explici ca nu merge.
De asemeni esti obligat de bugetul fiecarui client sa alegi varianta de mobilier de serie mobila din lemn masiv pe comanda este mult mai scumpa decat cea de serie.
In ce priveste mobilierul de la ikea marea lui majoritate este facut prin fabricile din romania si este mobiler de duzina nu este ceva elegant
luminitagrigoriu
Postat pe 15 Martie 2010 14:50
De la: luminitagrigoriu, la data 2010-03-15 14:50:35
In ce priveste mobilierul de la ikea marea lui majoritate este facut prin fabricile din romania si este mobiler de duzina nu este ceva elegant
Aici la Paris este o vorba privitor la mobilierul IKEA: daca cumperi doar de la ei, tot timpul o sa ai in casa mobila noua, pentru ca este asa de trainica incat dupa cativa ani trebuie sa-ti cumperi alta.
MIKE_condo
Postat pe 15 Martie 2010 16:13
mie nu imi place mobila de la ikea
gigibrbr_condo
Postat pe 15 Martie 2010 16:25
fratilor eu mi-am mobilat casa acum un an de la ikea cea mai proasta calitate patu mai are putin si cedeaza si nu am dormit decat eu si sotul meu in el..am luat doua mese de sticla ..carora le cad picioarele un seif care nu mai merge incuiatdin nu stiu ce motive ...jalnic si au costat ceva.acum trebuie sa schimb totul si mi-am indreptat atentia catre elvila..nush ce sa fac .... oricum eu va spun sa nu luati ikea ..si o spun din experienta.
damned_sparrow
Postat pe 14 Aprilie 2010 20:35
Eu am un magazin online cu mobilier integral masiv sau masiv si inlocuitori, de la ieftin la f. scump: www.veldor.ro , se pot face si modificari dimensionale. Va astept! Multumesc!
daniel_patache
Postat pe 15 Aprilie 2010 08:45
buna eu sun Claudiu din IS SUNT PRODUCATOR DE MOBILIER la comanda si credetima clienti mei cu care am lucrat sunt f multumiti pa o zi buna tuturor
popa_claudiu
Postat pe 15 Aprilie 2010 09:03
domnul daniel mobila pe care o comercializati este integral din masiv deoarece panelul si placajul intra in categoria masiv
este intradevar frumoasa ca toate colectile pe care le face producatorul respectiv
luminitagrigoriu
Postat pe 15 Aprilie 2010 16:01
Asa este, panelul si placajul sunt produse asimilate lemnului masiv si sunt preferate, din motive tehnologice si nu neaparat economice, unui covor din lemn masiv. In oferta mea sunt produse de la mai multi producatori, inclusiv produse realizate integral din masiv. Multumesc!
daniel_patache
Postat pe 15 Aprilie 2010 16:52
asa este ..sunt produse care sunt jalnice dar sunt si produse ok.De obicei cat dai atata face.

In schimb am cunostinte care au bucatarii ikea si pana acum nu au avut probleme(vorbesc de acele bucatarii care la ikea sunt high buget).

de ex:Exista acele fronturi de bucatarii de la ikea, laccato lucido (cele lucioase)care sunt vopsite in totalitate..spre deosebire de lacato oferit de furnizorii romani gen staer elvila etc care au aplicata doar o folie peste pal,mdf etc care cu timpul si din cauza umiditatii se pot exfolia.

Un alt atuu ikea : sistemele de deschidere/inchidere a usilor,sistemele de glisare cu pistoni sunt marca blum,blum fiind unul dintre liderii mondiali in acest tip de sisteme..so ....concluzia este ca nu toate produsele ikea sunt jalnice.

Parerea mea ! :D
kbr
Postat pe 15 Aprilie 2010 17:39
AI DREPTATE DAR CU DESIGN-UL CUM RAMANE??? CA MIE NU IMI PLACE .
gigibrbr_condo
Postat pe 16 Aprilie 2010 17:08
Ikea este design suedez. Ei respecta traditia scandinava de design si o popularizeaza in toata lumea. Aduc in case lumina rece a Nordului. Cei care isi doresc locuinte scaldate in soare, gen toscan sau provensal, nu vor gasi aici ceea ce vor si vor spune ca sunt urate, fiind prea simple.
Au mobile pentru diferite bugete, sigur ca cele ieftine vor tine mai putin decat cele scumpe. Iar cine doreste mobilier de designer, unicate din lemn masiv nu merge la Ikea, merge la Innova, Rovere mobili, Kare,etc., etc.
Si mai este de apreciat la ei faptul ca mereu schimba cate ceva la modelele lor, macar culoarea, incat sa para mereu altele; mobilele de depozitare sunt alcatuite din module cat mai mici ca sa le putem combina dupa spatiu si necesitati; tesaturile se schimba foarte des.
Mie imi plac mai ales obiectele lor de lemn nefinisat pe care le pot personaliza dupa dorinta.
Dar..."gusturile nu se discuta", nu-i asa?
Mihaela09_condo
Postat pe 16 Aprilie 2010 23:38
sigur ca da dar lumina vrea toata lumea dar mai calda chear numai ikea poate face mobila ieftina practica si simpla??? alte exemple nu mai sant ? oare au disparut producatorii de mobila calda , simpla , ieftina si practica ?? exemple de design mediteranian sau un design japonez
costicaionescu
Postat pe 17 Aprilie 2010 01:13
Mobila de la Ikea este ieftina (nu pentru noi, ci pentru Occident, Statele Unite, etc.) deoarece ei produc industrial cantitati foarte mari de mobila (scade mult costul de fabricatie) si au o retea de magazine intinsa pe tot globul.
Sunt scumpe insa comparativ cu salariul nostru mediu.
La noi insa mobila ieftina este doar din PAL. Nimeni nu-si permite sa vanda ieftin mobila din lemn masiv.
Mihaela09_condo
Postat pe 17 Aprilie 2010 09:08
De la: Mihaela09, la data 2010-04-17 09:08:10Mobila de la Ikea este ieftina (nu pentru noi, ci pentru Occident, Statele Unite, etc.) deoarece ei produc industrial cantitati foarte mari de mobila (scade mult costul de fabricatie) si au o retea de magazine intinsa pe tot globul.
Foarte adevarat, cand am intrat intr-un IKEA din zona Pariziana acum vreo 12 ani am crezut ca nu este adevarat cand am vazut ce preturi erau afisate la mobilier. Asta tinand cont de ce preturi aveam in minte din tara de la tot felul de mobile de "rahat" facute prin tot felul de baraci, garaje, cotete transformate in ateliere de tamplarie, care de altfel mai supravietuiesc si acum, cateva dintre ele, si toate faceau reclama la supermobilierul lor fabricat din cele mai bune materiale, de catre profesionisti. Atunci ce sa mai zici la faptul ca stiam cat se castiga in Franta si cat se castiga in Romania, nemaivorbind de calitatea net superioara fata de cele de la noi despre care pomeneam mai inainte.
MIKE_condo
Postat pe 17 Aprilie 2010 21:23
si cum ramane cu mobila made by ikea facuta in fabrici din fostul bloc comunist dupa cum am auzit eu??!!!! oare aceasta mobila nu este facuta tot de oameni garajelor si soproanelor???? utilajele sant aceleasi si materialele la fel!!!! ce platim garantia calitatii si marca ??? ma intereseaza decat un raport pret / calitate /design foarte bun !!!!
costicaionescu
Postat pe 18 Aprilie 2010 01:26
De la: costicaionescu, la data 2010-04-18 01:26:02
1. si cum ramane cu mobila made by ikea facuta in fabrici din fostul bloc comunist dupa cum am auzit eu??!!!!
2. oare aceasta mobila nu este facuta tot de oameni garajelor si soproanelor????
3. utilajele sant aceleasi si materialele la fel!!!!

1. Asta este adevarat, am vazut pe etichetele catorva mobile scris "made in Romania" etc
2. Asta nu prea mai este adevarat, mobilele IKEA nu pot fi si nu sant facute in garaje sau soproane, nici de catre oameni care lucreaza acolo.
3. Utilajele unui atelier aflat intr-un sopron nu pot sa fie aceleasi ca si utilajele dintr-o fabrica adevarata. Materialele or fi la fel o parte dintre ele dar marea majoritate nu, IKEA nu poate sa "inghita" mobile executate din fel si fel de materiale proaste pentru ca se cere totusi o calitate, nu este acelasi lucru ca si cum ar trebui facuta o mobila pentru "Gheorghe din Bragadiru" de exemplu.
MIKE_condo
Postat pe 18 Aprilie 2010 03:05
eu vreau sa te contrazic ((((( 3))))))) poate ca materialele folosite intrun sopron nu sant de calitatea celor folosite de ikea sau de alt producator renumit (sa nu le mai facem reclama doar lor ) dar nu insemna ca sant proaste ci cu un raport calitate/pret mai potrivit (((((( 2 ))))))) un utilaj second hand adus de afara si instalat intrun sopron are aceleasi capacitati tehnice ca unul din orice fabrica din vest singura lui ,cea mai frecventa uzura este cea morala (((((( 1 )))))))) continuare la punctul doi in europa de vest in europa de est sau in asia nimeni nu opreste creierii si indemanarea mesterului la poarta fabricii cand pleaca acasa .Sigur ca ar putea fii si vorba de tehnologii costisitoare asupra materialelor dar in cazul ikea nu prea vad SI INCA CEVA SANSA ROMANIEI DE IESIRE DIN CRIZA DEPINDE IN MARE PARTE DE ACHIZITIA PRODUSELOR AUTOHTONE
gigibrbr_condo
Postat pe 18 Aprilie 2010 16:51
De la: gigi_braicovici, la data 2010-04-18 16:51:09 SI INCA CEVA SANSA ROMANIEI DE IESIRE DIN CRIZA DEPINDE IN MARE PARTE DE ACHIZITIA PRODUSELOR AUTOHTONE
Nu vreau sa intru in polemica despre celelalte chestiuni scrise in mesaj, doar o specificare, am fost din intamplare la vechea fabrica de mobila din Sighet care lucreaza si pentru IKEA, si cate si ce fel de utilaje sant acolo nu am vazut in nici un atelier-sopron de tamplarie, nici nu are cum, una este spatiul mult prea mic, alta sant preturile utilajelor. Referitor la sansa pentru iesirea din criza, care in opinia dv. ar fi achizitionarea produselor autohtone, as vrea sa intreb : care produse autohtone, mai exista oare asa ceva, daca da in foarte mica masura, cele mai multe sant aduse de "afara" ca e mai simplu decat sa faci o fabrica cu muncitori care sa le produca, si sant tot felul de intermediari si comisioane procedand astfel, si in plus ele sant vandute la un pret mai mare decat cel cu care sant vandute in multe tari occidentale.
MIKE_condo
Postat pe 18 Aprilie 2010 18:55
Sigur ca si uzina dacia nu mai este ce a fost o data , sigur ca multe din fabricile romanesti au disparut sau produc subtehnologizat (unele ) dar chear daca multi producatori autohtoni nu se ridica la standardele lui IKEA (SAU ALTA FIRMA) nici eu nu accept SA SE DESCONSIDERE FORTA DE MUNCA , TEHNOLOGIA FOLOSITA SI PRODUSELE ROMANESTI dar este intradevar problema lor sa stie sa fructifice piata . IKEA la inceputurile ei a stiut si micii producatori de sopron (cum le zice dl. gigib)pot sa porneasca cum si DL Ingvar Kamprad a pornit tot de la un ,, sopron'' APOI NU NE INTERESEAZA DOMNILOR CA PROPIETARUL NU ESTE ROMAN NE INTERESEAZA SA DEA DE MUNCA LA OAMENI SI CA PRODUSELE IN CEL MAI BUN CAZ SA LE EXPORTE DACA CHEAR NE DOARE DE PATRIOTISM PUTEM SA LE DAM CETATENIE ROMANA TUTUROR INVESTITORILOR STRAINI ASIGURANDULE FISCALITATE REDUSA PENTRU INVESTITII DOAR IN TARA NOASTRA POATE ASA RENAULT , IKEA , LUK OIL , FORD , OMV SAU AIRBUS A-SI VOR SCHIMBA SEDIUL SOCIAL
costicaionescu
Postat pe 19 Aprilie 2010 01:57
am zis sopron la orice fabricuta aflata prin romania nu un sopron insemnand un garaj iar investitiile sant destul de insemnate am fost deosebit de surprins sa descopar in spatele unor porti nimik mai deosebite , adevarate tehnologii de ultima generatie nu cred ca mai prejos de cat la fabrici renumite de afara .
gigibrbr_condo
Postat pe 19 Aprilie 2010 18:19
sigur ca da tehnologia este prezenta doar expresivitatea inca mai are mult de suferit este usor sa faci mobila dar mai greu este sa stii ce se vinde si cum se vinde , elvira mobexpert sant fabrici romanesti foarte bine tehnologizate si macar dupa modelele lor se poate copia inca la greu si ce produse au !!!!!!!! oricand cel putin la nivel de design depasesc multe din produsele ikea
costicaionescu
Postat pe 19 Aprilie 2010 20:10
MAI IEFTIN FACI CUNENEA CARE LUCREAZA IN GARAJ SI DUPA 2 LUNI MOBILA CADE PE TINE SAU NU POTI RESPIRA FIINDCA LEMNUL ARE RASINI ALCHIDICE , CA NENEA NU-TI POATE DA CERTIFICAT E1, DAR LUCREAZA CEL MAI IEFTIN SI NICI NU-TI IA TVA CA LA NOI 80% DIN PIATA ESTE LA NEGRU SI NEGRE SUNT SI SOLUTIILE ....DAR IEFTINE.
DACA VREI LUCRU BUN SI SERIOS APELEAZA LA SOLUTII BUNE SI SERIOASE!
romobila
Postat pe 20 Aprilie 2010 09:21



Buna , eu am hotarat sa imi comand bucatarie din colectia Faktum , de la IKEA , modelul STAT.alb-crem , mdf semilucios
Nu sunt in tara si la vara sper sa o realizez exact asa cum am personalizat-o deja cu magazinul Ikea din tara unde sunt acum (araba) . Am avut 30 ani mobila bucatarie din lemn , model rustic si s-a comportat foarte bine , lemnul l-am lustruit cu o solutie care o facea sa luceasca noua de fiecare data ,dar este mobila facuta in fabrica mare ila noi , nu in atelierele -improvizatiile care au impanzit acum orasul meu. Le-am abordat si mi-au facut pe calculator diverse aranjamente dar toate aplica stilul minimalist pe care eu nu-l agreez si folosesc hdf cu o pelicula lucioasa care arata ieftin rau .
Acum aleg acest mdf semilucios si sper sa fie de calitate , Ikea e o firma serioasa. Modele ca Stat sau Lindingo culoare crem , iti dau un aer clasic spre elegant si asa cumam ales eu modulele , inalte de 90 si cu usile de sus cu geam in patratele , arata foarte frumos.
Mai mult , mi-am ales din alt magazin , butonii si manerele cu portelan pictat.
Am luat legatura cu magazinul din Bucuresti , din pacate singurul si m-au asigurat ca inca mai pot avea acest model (e de 3 ani in catalog , pe alb-crem )

Ma costa scumpulet pentru buzunarul meu (vara asta cheltuiesc cu gresie faianta , sanitare , zugravi), ma deranjeaza costul transportului si mai adauga si cel la instalarii ,dar Ikea face la fel peste tot.

Mai adaug ca de 10 ani chinuiesc un dulapior pantofar de la ikea ,din cele din lemn nefinisat , si rezista f bine. Cumparati si cratiti de bucatarie de la ei ca sunt super, verificate mai ales cele de inox .
Cat despre mobilierul simplu de la ei , destinat tinerilor , , e bine ca exista , ti-l ansamblezi singur la tinerete , nu te doare spatele , pui mintea la contributie sa descifrezi manualul obiectului cumparat , noi am facut asta in casele prin care ne-am mutat cand am schimbat jobul, nu le-am protejat , au rezistat f bine .

Tot mesajul meu nu este adresat celor care au bani sa isi faca o bucatarie de la Casa Roma , Nobilia sau Mobexpert
condo003625
Postat pe 20 Aprilie 2010 10:13
buna pentru butoni de portelan ff frumosi pentru bucatarii si gama variate santicomexim bucuresti pe site au numai cateva modele dar contacteaza-i telefonic si pote iti trimit poze cu multe modele si pretul este ok
luminitagrigoriu
Postat pe 20 Aprilie 2010 16:51
De la: romobila, la data 2010-04-20 09:21:09MAI IEFTIN FACI CUNENEA CARE LUCREAZA IN GARAJ SI DUPA 2 LUNI MOBILA CADE PE TINE SAU NU POTI RESPIRA FIINDCA LEMNUL ARE RASINI ALCHIDICE , CA NENEA NU-TI POATE DA CERTIFICAT E1, DAR LUCREAZA CEL MAI IEFTIN SI NICI NU-TI IA TVA CA LA NOI 80% DIN PIATA ESTE LA NEGRU SI NEGRE SUNT SI SOLUTIILE ....DAR IEFTINE.
DACA VREI LUCRU BUN SI SERIOS APELEAZA LA SOLUTII BUNE SI SERIOASE!
SI DUMNEATA OFERI ACELE SOLUTII SA INTELEG ?????? FUGI DE AICI CA MA FACI SA RAD CU RECLAMA TA MASCATA TOTI VA DATI BUNI MESERIASI CA LUCRATI SAU NU IN FABRICI MARI TOTI FACETI MARFA DE CALITATE TOTI CEILALTI NU STIU MESERIE DOAR VOI STITI SANT SATUL DE VORBE NU VA CUNOSC MARFA DAR NU CRED CA ESTE MAI SPECIALA DECAT POATE LA DESIGN DAR MA INDOIESC CONCLUZIA ESTE PTR MINE CA TOTI FACETI ACEIASI CALITATE DOAR MARCA SI MARKETINGUL (SI DESIGUR SI BUGETUL) VA DIFERENTIAZA
costicaionescu
Postat pe 21 Aprilie 2010 09:53
foarte buna reclama domnule de la romobila dar lipseste cu desavarsire nu am auzit de dumneavoastra pana acum ,sa ma rusinez ?? poate ca ar trebui deoarece in materie de design parca produsele sogal sant cu un pas mai bune fata de mult trambitata ikea cu siguranta folositi mai multe tehnologii de finisaj asupra unui produs decat cei de la ikea CARE NU A DORIT DE CAT SA FACA CAT MAI USOR TRANSPORTUL PANA ACASA IAR ACASA SURPRIZA NU IMI PLACE AU MAI CARAT ALTII PANA LA BRAILA SI STIU SENTIMENTUL in alta ordine de idei nu sant de acord cu produsele importate dar aceasta este desigur doar parerea mea insa nu cred ca orice produs in minifabricile romanesti (ca ele lucreaza la negru) nu respecta inalte grade de aplicare a solutiilor sau tehnicii anilor 2005 sa zicem
gigibrbr_condo
Postat pe 21 Aprilie 2010 18:44
sunt fabrici de mobila care folosesc ultimele tehnologii in prelucrarea lemnului si tehnologii de finisare si utilaje de ultima generatie .
Si aceste fabrici le gasiti in toate zonele tarii daca nu tin pasul cu noutatile in domeniu nu reusesc sa fie competitivi pe piata UE ma refer atat la calitate cat si la pret.
Si pentru a fi competitivi folosesc si feronerie din import,lacuri import iar ideea ca mobila din lemn masiv este f scumpa nu este adevarat ,da sigur este mai scump dacat cea din pal .dar italieni au o vorba in ce priveste mobilierul din lemn masiv ''este mobila pe care sa o lasi mostenire'' nu se demodeaza ca model niciodata si este rezistenta
luminitagrigoriu
Postat pe 22 Aprilie 2010 15:47
sigur ca da luminita romanii mereu au spirit critic asupra tot ceace este romanesc (ma intreb ce s-ar fii intamplat daca romanii ar copia tot ca chinezii ) pe de alta parte folosim aproape toata materia prima din import si utilaje mai trebuie sa aducem muncitorii lor sa fie si romanii multumiti de calitate popor de cersatori pe buna dreptate
costicaionescu
Postat pe 23 Aprilie 2010 13:39
ei nu ai uitat nu folosim toata materia din import cheresteaua este suata la suta din romania iar restul este din import si binenteles mana de lucru este tot romaneasca ca este inca ieftina
luminitagrigoriu
Postat pe 23 Aprilie 2010 15:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Finisarea polistirenului 1 De la: Bogdan3 10 Martie 2010 11:23
PESTI EXOTICI 4 De la: condo_2009 19 Decembrie 2009 20:06
Buna! 4 De la: the_shadow_of_darkness 23 Decembrie 2009 22:27
PARCHET PESTE VECHIUL LINOLEUM ? 6 De la: condo_2009 19 Decembrie 2009 19:38
design interior pt dormitor 1 De la: condo004086 17 Iunie 2010 20:57