Mai multe
|
Ca sa ajut doar..., - am facut un an delegatii in Brasov. Din locurile pe unde am stat si mi s-au parut super ok, puteti sa va uitati si la pensiunile Ambient, Riunione, Bittner - asta daca nu vreti neaparat piscina, in rest dotari frumoase, internet, uscator, mic dejun, pret la nivel de 150-170. Pentru "categoria piscina", am gasit ceva dragut cu piscina in aer liber, teren de tenis, sala de fitness, bar, masa de biliard, masa de tenis (ping-pong), darts, fotbal mecanic, terasa de vara, capacitate 22 camere, facilitati copii, pret 165-265 lie/zi. Singurul inconvenient ar fi ca e cam la 5 km de Bv, dar asta poate fi si un avantaj. Angelblue, daca nu ai ales deja, poti sa iei in calcul si variantele de mai sus. Succes.
|
||
|
andrei9 Postat pe 19 August 2009 11:52 |
||
|---|---|---|
| Multumesc mult,andrei9,esti "un bebe dragutz si scump cu barba"(nu te supara te rog ,e un alint)imi pare rau ca propunerea ta a venit asa de tarziu pentru ca tocmai am ales sa ne intalnim in data de 29 august iar locatia este hotel ADABELLE situat in Brasov ,strada Pietii ,nr5,insa doritorii daca vor fii prea multi(si sper sa fie)pot tine cont de indrumarile tale.Esti un "condor de suflet"si-ti multumesc mult,sper sa reusesti sa faci un efort si sa vii si tu! | ||
|
angelblue_67 Postat pe 19 August 2009 12:24 |
||
|
Multumesc mult pentru invitatie, din pacate pe 29 nu voi putea. Dar puteti sa-l considerati prezent si pe "micutul Mowgli". Si... cine stie... poate va ganditi pe viitor si la Bucuresti (sau la Sinaia) P.S. In postul trecut am uitat - era vorba (la sfarsit) de hotelul Hotel Bielmann, daca mai foloseste cuiva. |
||
|
|
||
|
andrei9 Postat pe 19 August 2009 15:14 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| medici | 2 | De la: 7aleinad 15 Februarie 2009 17:19 |
| Constructie case lemn la cheie cu TVA - 325 euro/mp | 4 | De la: caselemncasaneo 28 Iulie 2012 11:15 |
| Scrisoare pierduta!¡! | 13 | De la: kudika311000 30 Noiembrie 2010 18:53 |
|
|
||
| facultatea de arte, cluj, foto video | 5 | De la: dilaila 25 Aprilie 2009 19:10 |
| ManyFest-festival al artelor vizuale | 1 | De la: ionci 21 Iunie 2009 00:03 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.