Setari Cookie-uri

Ce se intampla?

De la: Andre1, la data 2010-07-24 20:15:03sa-i zic de ce am facut si sa-mi cer scuze?....exista si varianta sa raman cu prietenul lui(B) dar ce ar zice el?nu vreau sa ma considere o panarama...si asa ma simt aiurea k m-am sarutat cu amicul lui....scuze pt povestea lunga...va multumesc tuturor celor care veti raspunde

tu nu vezi ca panarama e el? ce cautzi cu asa un tip ce umbla cu mai multe deodata la 32 ani?
lasa-i mai bine pe amandoi si gaseste-ti unul calumea care sa fie numai cu tine si sa raspunda le telefon cand il suni. un tip normal nu face magarii din astea ca el. ai grija ca daca umbli cu din astia te contaminezi si tu in final....
DayC
Postat pe 28 Iulie 2010 19:50
multumesc pt raspunsuri ai dreptate Dayc , nu cred ca trebuie sa ma simt vinovata pentru ca el e cel ce a jucat de la inceput pe mai multe fronturi...nu ar avea ce sa-mi reproseze....in ultima vreme numai de asemenea tipi am dat....carora le place joaca si nu vor nimic serios...amicul lui mi se pare ok....mi-a si zis (m-am vazut cu el )ca e mai bine sa ma lase si sa ma caute dupa ce imi rezolv problemele cu el, dar since nu am vrut din moement ce el(A) nici nu se preocupa sa ma sune..
Andre1
Postat pe 29 Iulie 2010 01:37

Dupa cat am inteles eu , tipul e fluturas si canta la mai multe instrumente deodata sau pe rand , te tine de....iar tu in iubirea mare care i-o porti te mai si distrezi cu cine nimeresti , in concluzie lasa-l sa se distreze cu altele si daca nu vrei sa il imparti renunta la el , iar despre moralitatea ta , sunt de parere ca ar trebuii sa stii ce vrei de la viata ca de la un sarut se poate ajunge usor la un orgasm si nu stiu daca te caracterizeaza.
banalulanonim
Postat pe 29 Iulie 2010 11:02
1. Ai acceasi varsta cu mine. Nu te judec ca te-ai indragostit (sau asa crezi) de unul mai mare... Ceea ce nu inteleg e cum poti sa stai cu unul ce sare din pat in pat?!
2. E un cerc vicios, R. ti l-a prezentat pe B., B "se da la tine" chiar daca e prieten cu R. si stie de relatia voastra, iar R. nu te mai suna de cand ai iesit cu B. la un suc. Nu cumva R. vroia sa-ti dea papucii bagandu-ti-l pe gat pe B., iar B. te va lasa dupa ce isi "satisface niste pofte trupesti" si el?
Hmmm...
lusha_ubitik
Postat pe 29 Iulie 2010 16:58
Este o posibilitate....sincer sper ca nu mi se intampla fix mie asa ceva...tot ce vreau e un prieten care sa fie langa mine cand am nevoie...nustiu cum ajung tot timpul sa ma bag in situatii dinastea cred ca vom vedea peste o luna ce se intampla defapt, knd A. o sa vina acasa
Andre1
Postat pe 30 Iulie 2010 15:11
De la: Andre1, la data 2010-07-25 15:36:19
..nu vreau sa creada k s-a inselat in privinta mea si k sunt o panarama...mi-e dor de el...

wtf? deja crede ca esti o panarama, din clipa in care i'ai facut jocul
sycorax
Postat pe 30 Iulie 2010 18:06
Cum s-a mai spus deja,A t-i l-a prezentat pe B cu scopul de a te plasa-barbatii vb intre ei despre relatiile lor,nici nu ai idee,si vorbesc mult mai mult atunci cand au relatii de"divertisment",asa cum este si asta cu tine!Iar planul mai ca a dat roade,ca doar tu ai iesit cu aceasta noua cunostiinta la suc,si te-ai mai si sarutat cu el!!!!La a doua intalnire o sa te inghesuie mai putin sau mai mult prin masina,iar dupa a treia...te duci plangand la farmacie sa-ti iei un test de sarcina...
Esti taaaare naiva,ca nu spun altceva!!!!Nu inteleg de ce accepti aceasta mediocritate,de ce nu iti cauti un baiat mai de varsta ta,mai fara experienta asa ca tine,care sa nu aiba atatea"probleme"?Aaaaaah,iti plac barbatii rai si cu probleme?suferi de masochism ?
Ai spus ca nu atragi decat barbati din astia carora le place joaca...asta pentru ca inconstient tu creezi un astfel de ambient,daca ai fi mai serioasa,cu o personalitate sanatoasa si nu te-ai mai imbraca de parca te-ai dezbraca,i-ai atrage pe cei asemeni tie!!
Pana atunci,spor la curvasareala!
kritzia
Postat pe 30 Iulie 2010 21:40
o situatie total neobisnuita....in primul rand stiai de cealalta,stiai de copil asa ca tu singura ai stiut la ce te inhami.ti-a convenit postura de amanta.normal ca te-a prezentat prietenilor lui ca si iubita a lui....trebuia sa iti dea incredere in el.barbatii nu stau sa se judece unii pe altii asa cum facem noi femeile....deci te putea prezenta si ca viitoare nevasta ca tot acelasi lucru era.cat despre B....ai cam gafat...fii sigura ca iubitelul tau stie deja de cele petrecute intre voi.intentionat te-a plasat pe mana altuia si nu a mai dat niciun semn de viata....sa vada cat de 'cuminte' esti tu.si nu ai fost cumintica sa sti....acum are si motivul mult asteptat sa se descotorosesca de tine.iar daca ajungi la pat cu B....vei mai adauga unul pe lista cearceafului tau....dar din pacate cred ca doar cu atat te vei alege.am impresia ca nu te respecti deloc!pacat
kudi_kami
Postat pe 1 August 2010 16:58
e complicat nu-ti dau un sfat ci o parer ca te-ai sarutat asta e el e plecat cu una si isi face de cat si tu te-ai sarutat mare chestie ,problema daca suporti sa sti ca barbatul tau e in bratele alteia
dupa parerea mea este un barbatr care ii plac femeile si nu poti avea foarte mare incredere in el..acum decizia e a at esti tanara frumoasa sa sti ca viata nu se opreste la un singur barbat cu sau fara banii lui!
funky_mo
Postat pe 15 August 2010 13:39
Te-ai gandit ca poate A asta ti-a facut cunostiinta cu B doar ca sa scape el de tine intr-un mod subtil ? Nu ti se pare cam dubios ca fix de atunci A nu mai rasp la tel ? S-o fi gandit omu' ca poate tu si B va combinati si atunci si atunci ii dai tu lui papucii , el face pe victima si scapa repede ....E clar ca nu voia decat ceva actiune de vreme ce tipa din Spania e singura femeie constanta din viata lui .

Ce conteaza ca te-a prezentat prietenilor/rudelor ? Tu nu stii ca intotdeauna pritenii o sa tina cu el nu cu tine ? Probabil ca pt ei esti doar noua tia cu care umbla in Romania si cu care nu osa vb dupa ce A scapa intr-un fel sau altul de tine .

PS:Scuze daca am fost prea directa dar asta e adevarul ....
Junona6
Postat pe 14 Octombrie 2010 05:01
Ce dracu? Ce relatie mai e si asta, ca eu nu mai inteleg nimic?! Cum adica, domnul a plecat cu o alta individa in Spania si tu stai acasica si-l astepti pe print sa se intoarca?!!!! Tu nu-ti dai seama ca ti l-a prezentat pe prietenul lui, tocmai ca sa se descotoroseasca de tine?! Si tu-ti faci probleme...ca se supara ca ai iesit cu B? Dar...tocmai asta era ideea!!!! Sa scape de tine... Doamne, voi chiar nu aveti mandrie? Sa te lasi asa, pasata ca o minge, de la unu la altu?!
Micael
Postat pe 14 Octombrie 2010 11:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Salut 4 De la: Shhh 23 Iunie 2010 13:41
Ce trebuie sa avem in vedere cand vorbim despre infidelitate? 1 De la: Dimitra26 27 Octombrie 2010 19:05
silita sa intru intr-o relatie 69 De la: Flowers 12 Mai 2011 19:02
femei inselate/ barbarti inselati... 29 De la: kudika195501 13 Decembrie 2010 23:23
cum fac sa il recuceresc? 47 De la: MitzyMik 28 Iulie 2009 23:50