Setari Cookie-uri

Ce se intampla?

Totul a inceput acum 2 luni:el un barbat de 32 de ani pe nume A. eu fata ce deabia implinise 20....mi-a spus de la inceput k el are un baietel de 9 ani cu o alta fata rezultat dintr-o relatie strict sexuala(are grija de copil ii tr bani il ia la el.etc)mi-a spus si despre relatia lui cu o tipa din spania(el avand foarte des ruta romania-spania pt afaceri)de 5 ani care vine foarte rar in Romania....totul frumos m-a prezentat prietenilor toata lumea ma stie drept iubita lui inclusiv fratele lui si toti stiu k eu stiu de cealalta tipa pe nume R. . Dar de o saptamana respectiva R. a venit in tara, el s-a vazut cu mine destul de des si in timpul asta nu am ce reprosa doar k ma deranja k nu prea aveam voie sa-l sun sa nu isi dea seama tipa pt. k ea stie k el nui usa de biserica...colac peste pupaza il mai suna si o fosta de care s-a despartit acu 4 luni k cu care a avut tot o relatie de un an in paralel cu tipa din spania ,cu motivul k vrea sa se impace cu el ...Acum el este plecat cu R. in Spania si o sa stea acolo ceva timp aproximativ o luna...inainte de a pleca mi-a facut cunostinta cu un amic de a lui (B.) pe care la rugat sa ma insoteasca sa ma ajute cu ceva ,baiatul ma ajutat dupa care mi-a cerut nr de tel.I l-am dat fara sa vad ceva rau in asta...baiatul m-a sunat mi-a zis sa iesim la un suc, am acceptat dar i-am zis k ar trbeui sa-i spuna si la A. k ies cu el...in ziua acea el nu a rasp la tel asa k am iesit cu el fara sa ii spunem...atunci din multe discuti si intamplator s-a ajuns la saruturi,nik mai mult...atunci B. mi-a zis k parerea lui e k A. ma tine doar pt pofte trupesti si mi-a spus sa ma hotarasc ce fac etc.de atunci au trecut 4 zile cu el nu m-am mai vazut doar am vb zilnic la telefon...dar problema este k de knd mi-a facut cunostinta cu B. prietenul meu nu a mai dat nici un semn de viatza...de 4 zile nu mai stiu nik de el....stiu k e plecat cu tipa dar chiar nici un telefon sa nu dea?...mi-a spus clar k dak eu ma voi culca vreodata cu alt barbat no sa mai aud de el...credetzi k a aflat k m-am vazut cu prietenul lui?....sunt disperata pt k nu stiu nimic de el....ce credetzi k s-a intamplat....si in caz k ma suna...sa-i zic de ce am facut si sa-mi cer scuze?....exista si varianta sa raman cu prietenul lui(B) dar ce ar zice el?nu vreau sa ma considere o panarama...si asa ma simt aiurea k m-am sarutat cu amicul lui....scuze pt povestea lunga...va multumesc tuturor celor care veti raspunde
Andre1
Postat pe 24 Iulie 2010 20:15
am uitat sa mentionez k B. are 24 de ani
Andre1
Postat pe 24 Iulie 2010 20:16
"eu sunt gigi muschi...am 10 gagici dupa mine...le tin pe stand by pe toate...in timp ce eu nu iubesc pe nimeni"
pe bune...tu ce te astepti? ce astepti de la el, care e in 10 luntre?
nu-l suna ca stie aia... si ailalta..si alta din tarile baltice..si asta din spania..si aia de acum 4 luni..si ailalta de 9 anui cu care are copilul..
la fel cum le-a spus si alora sa nu sune cand e cu tine...
esti tare naiva...
dragon_fly88
Postat pe 24 Iulie 2010 20:25
"Totul a inceput acum 2 luni:el un barbat de 32 de ani pe nume A. eu fata ce deabia implinise 20....mi-a spus de la inceput k el are un baietel de 9 ani cu o alta fata rezultat dintr-o relatie strict sexuala"
este singurul citat cat de cat coerent, pt ca in rest m-ai pierdut
cred ca daca ai fi fi'mea m-as lua la suturi singura
miss_darine
Postat pe 24 Iulie 2010 20:36
' ...atunci B. mi-a zis k parerea lui e k A. ma tine doar pt pofte trupesti ' - si tu ce crezi ? are dreptate B , sau nu ? fii sincera cu tine !
mahy33
Postat pe 24 Iulie 2010 20:52
nustiu daca are dreptate, A. s-a comportat frumos cu mine, cand avea timp ieseam, nu pot sa zic k m-a tinut ascunsa.m-a prezentat prietenilor ,am iesit cu ei, mereu zicea 'Vedetzi de fetita cuminte am'...mai facea el faze aiurea k imi spunea k ne vedem si interveneau anumite probleme si nu ne mai vedeam si uneori nu anuntza dar dinastea se mai intampla ...oricum ieri m-am vazut din nou cu B. nustiu daca am facut bine k m-am vazut cu el dar ma dispera faptul k A. nu mai suna....ne-am sarutat,imbratisat ,atata tot....nustiu ce se intampla...sunt confuza...eu nu-l pot suna din cauza tipei...nu vreau sa creada k s-a inselat in privinta mea si k sunt o panarama...mi-e dor de el...
Andre1
Postat pe 25 Iulie 2010 15:36
n-am citit decat prima fraza, pentru ca mi-a fost totul foarte clar: el ti-a spus de la inceput cum sta situatia ca in caz ca vrei sa fii cu el, sa nu-ti faci sperante desarte ca te va iubi vreodata sau ca veti fi impreuna pana la adanci batraneti. Daca, dupa prezentarea situatiei, tu ai acceptat rolul de "iubita", e numai vina ta, sorry.
kitty_krieger
Postat pe 25 Iulie 2010 17:25
ok, am citit si restul; eu as zice sa o rupi cu amandoi: A te tine de prospatura de cearceaf, iar B e posibil sa te creada usoara si sa vrea si el (mai ales ca accepti rolul de amanta atat de usor...)

Si respecta-te putin, ce naiba! Cand un tip iti spune ca e luat, tu trebuie sa te intorci pe calcaie si sa-i spui pa! Nu mai sunt baieti liberi pe lumea asta?
kitty_krieger
Postat pe 25 Iulie 2010 17:30
De la: miss_darine, la data 2010-07-24 20:36:06"Totul a inceput acum 2 luni:el un barbat de 32 de ani pe nume A. eu fata ce deabia implinise 20....mi-a spus de la inceput k el are un baietel de 9 ani cu o alta fata rezultat dintr-o relatie strict sexuala"
este singurul citat cat de cat coerent, pt ca in rest m-ai pierdut
cred ca daca ai fi fi'mea m-as lua la suturi singura

sincer nici eu nu am inteles cam nimic, decat ca e proasta rau
clau19
Postat pe 25 Iulie 2010 17:38
Pentru mine e simplu A+B=C(complici),singura din faza asta care e G (gasca) esti tu!Crezi ca B dupa ce stie ca tu te-ai tavalit cu ala insurat si cu copii o sa te ia de buna si cuminte?Te vrea si el o tura ,doua sau poate trei daca prestezi bine!
Barbie30
Postat pe 25 Iulie 2010 17:41
are copil dintr-o relatie strict sexuala, de copil se ocupa dar nu sta cu el...si nu e insurat....l-am intrebat ce are de gand cu tipa cu care e R. ,dak vrea sa se insoare cu ea si mi-a raspuns 'dak voiam sa ma insor cu ea eram de mult' si ca sunt multe alte chesti la mijloc....iar la B i-am zis k nu o sa ma culc cu el pt k vreau sa ma ia in serios...a spus doar k daca nu ma lua in serios nu ma suna toata ziua si nu se intalnea cu mine si a2a oara cand a vazut k nu ma culc cu el si ca nu o sa insiste
Andre1
Postat pe 25 Iulie 2010 18:19
da da....cum spui tu!
Barbie30
Postat pe 25 Iulie 2010 18:22
De la: Andre1, la data 2010-07-24 20:15:03Totul a inceput acum 2 luni:el un barbat de 32 de ani pe nume A. eu fata ce deabia implinise 20....mi-a spus de la inceput k el are un baietel de 9 ani cu o alta fata rezultat dintr-o relatie strict sexuala(are grija de copil ii tr bani il ia la el.etc)mi-a spus si despre relatia lui cu o tipa din spania(el avand foarte des ruta romania-spania pt afaceri)de 5 ani care vine foarte rar in Romania....totul frumos m-a prezentat prietenilor toata lumea ma stie drept iubita lui inclusiv fratele lui si toti stiu k eu stiu de cealalta tipa pe nume R. . Dar de o saptamana respectiva R. a venit in tara, el s-a vazut cu mine destul de des si in timpul asta nu am ce reprosa doar k ma deranja k nu prea aveam voie sa-l sun sa nu isi dea seama tipa pt. k ea stie k el nui usa de biserica...colac peste pupaza il mai suna si o fosta de care s-a despartit acu 4 luni k cu care a avut tot o relatie de un an in paralel cu tipa din spania ,cu motivul k vrea sa se impace cu el ...Acum el este plecat cu R. in Spania si o sa stea acolo ceva timp aproximativ o luna...inainte de a pleca mi-a facut cunostinta cu un amic de a lui (B.) pe care la rugat sa ma insoteasca sa ma ajute cu ceva ,baiatul ma ajutat dupa care mi-a cerut nr de tel.I l-am dat fara sa vad ceva rau in asta...baiatul m-a sunat mi-a zis sa iesim la un suc, am acceptat dar i-am zis k ar trbeui sa-i spuna si la A. k ies cu el...in ziua acea el nu a rasp la tel asa k am iesit cu el fara sa ii spunem...atunci din multe discuti si intamplator s-a ajuns la saruturi,nik mai mult...atunci B. mi-a zis k parerea lui e k A. ma tine doar pt pofte trupesti si mi-a spus sa ma hotarasc ce fac etc.de atunci au trecut 4 zile cu el nu m-am mai vazut doar am vb zilnic la telefon...dar problema este k de knd mi-a facut cunostinta cu B. prietenul meu nu a mai dat nici un semn de viatza...de 4 zile nu mai stiu nik de el....stiu k e plecat cu tipa dar chiar nici un telefon sa nu dea?...mi-a spus clar k dak eu ma voi culca vreodata cu alt barbat no sa mai aud de el...credetzi k a aflat k m-am vazut cu prietenul lui?....sunt disperata pt k nu stiu nimic de el....ce credetzi k s-a intamplat....si in caz k ma suna...sa-i zic de ce am facut si sa-mi cer scuze?....exista si varianta sa raman cu prietenul lui(B) dar ce ar zice el?nu vreau sa ma considere o panarama...si asa ma simt aiurea k m-am sarutat cu amicul lui....scuze pt povestea lunga...va multumesc tuturor celor care veti raspunde

... ce sa faci ? .. ce ai facut si pina acum ... penduleaza ... ... si uite asa o pui de alte sucuri ...

marco918
Postat pe 25 Iulie 2010 18:23
are copil pt ca are
si ar trebui sa-ti fie clar-ca are!
ce nu pricep eu...mah..dar tu...te culci cu ambii?
sau cu al 2lea nu ti-a iesit inca?ce naiba..iti place s fii asa..de la unu la altul?
fii si tu mai cu picioarele...pe pamant
dragon_fly88
Postat pe 25 Iulie 2010 18:25
tocmai asta am zis k nu m-am culcat cu B. i-am zis clar k nu ma culc cu el....si ce daca are copil acum ar trebui sa nu ne facem niciodata o relatie cu un barbat sau o femeie ce are un copil?as vrea sa stiu si parerea voastra cu privire la faptul k nu am mai primit nici un semn de viata de aproape 5 zile de la prietenul meu....multumesc pt raspunsuri
Andre1
Postat pe 25 Iulie 2010 18:30
Prietenul tau? Poate vrei sa spui ca nu ai mai primit nici un semn de viata de la prietenul lui R
Barbie30
Postat pe 25 Iulie 2010 18:31
De la: Andre1, la data 2010-07-25 18:30:22tocmai asta am zis k nu m-am culcat cu B. i-am zis clar k nu ma culc cu el....si ce daca are copil acum ar trebui sa nu ne facem niciodata o relatie cu un barbat sau o femeie ce are un copil?as vrea sa stiu si parerea voastra cu privire la faptul k nu am mai primit nici un semn de viata de aproape 5 zile de la prietenul meu....multumesc pt raspunsuri

prieten?
eu nu m-am prins care e?
ma bucur ca nu te culci cu B..E PT TN
dragon_fly88
Postat pe 25 Iulie 2010 18:35
'ma bucur ca nu te culci cu B..E PT TN ' scuze dar nu am inteles bine ce ai vrut sa spui cu asta
Andre1
Postat pe 25 Iulie 2010 18:47
B.E.PT TN probabil sunt baietii , nu fly ?
clau19
Postat pe 25 Iulie 2010 19:00
De la: Andre1, la data 2010-07-25 18:30:22tocmai asta am zis k nu m-am culcat cu B. i-am zis clar k nu ma culc cu el....si ce daca are copil acum ar trebui sa nu ne facem niciodata o relatie cu un barbat sau o femeie ce are un copil?as vrea sa stiu si parerea voastra cu privire la faptul k nu am mai primit nici un semn de viata de aproape 5 zile de la prietenul meu....multumesc pt raspunsuri

... mai fata ... nu conteaza ce are sau nu are tipul A ... atita timp cit tu ai acceptat sa te foloseasca sexual, pentru stii numai tu ce avantaje, stiind foarte bine ca el mai are o prietena (careia ii da intiietate fata de tine si cind o aduce in tara) atunci individul poate gindi oricum despre tine ... dar nu prea magulitor ... ai acceptat o astfel de situatie nu poti avea prea multe pretentii ... te-ai compromis singura ... nu pot sa imi inchipui pentru ce dar nu se merita niciodata sa devii a n'spea amanta (de obicei le spun curve) a unuia care se pare ca e mai mult pus pe distractie decit sa isi gaseasca o jumatate ...

... acum fii multumita cu ce ti se da ... nici cu prietenul B nu prea ai sanse pentru ca si el stie niste detalii pe care ti le va varsa in fata de cite ori ii vei reprosa ceva ...

marco918
Postat pe 25 Iulie 2010 19:05
pai mi-a spus ca vrea o relatie cu mine, ca nu e genul ce se culca si te lasa ,ca R. ii poate face mult rau si ca tre sa se poarte cu ea ca cu un bibelou, nu m-am considerat niciodata o amanta pt el, ci prietena lui... de sunat l-am mai sunat si inainte cand erau amandoi in tara si stiam ca e cu ea si nu a reactionat urat doar m-a rugat sa nu-l mai sun sau vreau sa inceapa aia sa ma sune si sa ma caute sa-mi faca scandal...
Andre1
Postat pe 25 Iulie 2010 19:19
Acum pe bune,vrei sa te ciufuleasca tipa? Eu zic sa stai in banca ta ca daca nu te ciufuleste aia ca-l suni sigur iti umfla el ochii!
Barbie30
Postat pe 25 Iulie 2010 19:23
[img]http://dl6.glitter-graphics.net/pub/230/230736pvkwhxb1nq.gif[/img][/url]
clau19
Postat pe 25 Iulie 2010 19:29
nu s-a pus niciodata problema de dat in mine...l-am mai sunat cand era cu ea si nu a zis nimic doar ma rugat sa nu-l mai sun...
Andre1
Postat pe 25 Iulie 2010 19:35
Glumeam!
Ia de aici o berica sa te mai racoresti,sa gandesti mai la rece!
Barbie30
Postat pe 25 Iulie 2010 19:40
da ms
Andre1
Postat pe 25 Iulie 2010 20:08
eu zic ca esti tare naiva , poate ca A ti a facut cunostiinta cu B ca sa ramai cu el si de aceea A nu mai da nici un semn de viata . Daca sunt prieteni sunt intelesi , iar B dupa ce o sa se culce cu tine nu o sa te mai sune , replici de genul de ce crezi ca te sun toata ziua sunt fumate. A are o anumita varsta si stie cum sa te invarta si cred ca nu te are nu numai pe tine.
giorginalupu
Postat pe 26 Iulie 2010 13:57
da este o varianta....dar nu cred...daca voia sa se desparta de mine imi zicea pur si simplu...si nu cred ca ar vrea el sa-i 'frece' cineva femeia care a prezentato tuturor ca prietena...am zis clar k stiu ca mai are o relatie cu alta fata, citeste mai atent am vrut sai dau un beep azi dar am inchis de indata ce a inceput sa sune nici nu cred k la primit.... si B. mi-a spus ca nu sunt prieteni, sunt doar amici, cunostinte....faza cu te sun toata ziua nici eu n-am crezuto
Andre1
Postat pe 27 Iulie 2010 00:29
da intradevar nu am fost atenta, dar acum te intreb altceva , chiar il iubesti atat de mult incat sa vrei sa l imparti cu alta? daca vezi ca nici pana acum nu te a sunat e clar ca nu vrea sa mai fie cu tine, iar unii barbati la fazele astea sunt prea lasi sa ti spuna in fata, te lasa asa in aer si nu ti dau nici macar un raspuns. Inteleg ca te- a prezentat prietenilor, poate ptr el ai fost un fel de trofeu, iar ei vb frumos si te alinta si daca nu tin la tine pentru el e doar un joc, sper sa te gandesti bine si sa il lasi asta este sfatul meu, nu merita un barbat care zboara din floare in floare, inca o data de vb nu ii este greu, ai o anumita varsta vezi- ti de ea, nu merita sa ratezi o perioada f frumoasa a vietii pentru un singur barbat . Succes
giorginalupu
Postat pe 28 Iulie 2010 12:51
fata iti spune eu ca A te iubeste fata si te doreste da acum se joaca cu tine...stii faza aia cu cat te ignora mai mult cu atat te aprinzi si mai mult!
acum na ca si-o mai trage cu una cu alta n-are importanta, ca el pe tine te iubeste!si d'aia vrea ca tu sa ii fii fidela!ca doar barbatul are voie sa umble! ai inteles?
tu stai linistita si asteapta-l cumintica in 4 labe ca revine el!
size_back
Postat pe 28 Iulie 2010 12:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Oare pt mine este prea tarziu?... 97 De la: kudika161238 30 Iulie 2010 09:37
Te inseala partenerul? 63 De la: Cer_instelat 4 Septembrie 2011 10:29
mandevilla rosie 4 De la: alisson 5 August 2011 15:58
Sfaturi 7 De la: Eva32 2 Iulie 2011 02:13
Relatie de durata sau aventura? 41 De la: arhanghel 1 Iulie 2010 11:06