Mai multe
|
Cum mai spunea cineva, "teoretic a fi". Dar e destul de greu si daca nu esti nu e mare catastrofa. Nu intotdeauna iti intalnesti Alesul la varsta potrivita si e cam greu sa ramai virgina pana la 30 de ani ( pe langa faptul ca nu prea e sanatos pt. corpul unei femei). Dar si daca sunteti sa nu credeti ca sunteti demodate sau trebuie sa aveti experienta in domeniu, ca altfel nu merge relatia. Din contra, e mult mai usor, mai placut si mai frumos sa inveti pe parcurs. Si crede-ma, virginitatea ta o sa fie mereu un atu in fata lui, o sa se simta foarte mandru ca el a fost primul si o sa te scuteasca si pe tine de intrebari si crize de gelozie din cauza fostilor. In cazul nostru...Hmmm...Eu m-am hotarat pe la 12 ani sa fiu virgina pana cand o sa imi intalnesc barbatul cu care vreau sa ma casatoresc. Nu pot spune ca a fost chiar usor pana la 18 ani, dar nu a fost nici incredibil de greu. Oricum, asteptarea a meritat din plin. Cand l-am cunoscut pe Alfred, mi-am dat seama ca el vreau sa imi fie sot si, sincer, nu mi-a pasat de tot felul de prejudecati gen "daca ii cedezi prea repede se plictiseste de tine" etc. Surpriza a fost ca si el a asteptat tot din aceleasi motive ca si mine... Desi, pare ciudat pentru un tip foooaaaarte bine facut, cu niste ochi albastrii superbi, lead singer intr-o formatie de metal. Poate asta m-a facut sa il apreciez mai mult...faptul ca nu vede sexul ca pe un sport si nu simte nevoia sa bifeze cat mai multe nume in carnetel. Si el a simtit la fel; daca eu nu eram virgina nu cred ca relatia ar fi mers la fel de bine, sau de usor. Prima noapte a fost...cum sa spun...a fost atat de...perfecta si de maigica incat probabil si peste 70 de ani o sa am fluturasi in stomac cand o sa ma gandesc la ea. Si noptile care au urmat au fost la fel...Nu am regretat niciodata ca nu am experienta... Sfatul pe care o sa il dau si copiilor mei: nu conteaza la ce varsta o faci pentru prima data (poate sa fie 15 poate sa fie 25) atata timp cat amandoi va iubiti foarte mult si suneti atenti unul cu altul. Eh, bine, o sa elimin partea cu "15" din discurs si o sa adaug si "protejati-va" si "sper sa nu fie vreun manelist afemeiat cu cine stie ce boli venerice" Sunt totusi mama Sunt foarte foarte norocoasa ca mi-am intalnit sotiorul exact atunci cand a trebuit. Probabil ca daca mai treceau 2-3 ani am fi renuntat amndoi...
|
||
|
Alexuta_grace Postat pe 23 Aprilie 2009 10:14 |
||
|---|---|---|
|
chiar daca iti pierzi virginatatea inainte de nunta,dar iti doresti ca noaptea nunti sa fie de vis,sa nu o uiti niciodata,poti sa faci sa fie asa,cu cateva aranjari,cu sampanie si va fi o noapte perfecta pe care nu o sa o uiti niciodata.parerea mea,binenteles fiecare are parerea ei. |
||
|
aditza_ursuletz_grace Postat pe 23 Aprilie 2009 11:52 |
||
De la: babyd0ll, la data 2009-04-23 00:11:13Hei, poate sunt oameni care chiar au nevoie de ajutor pe aici. in loc sa va certati a-ti putea sa ma ajutati pe mn cu un sfat: sml-confused0006: Si cu ce sa te ajutam , pai ce necaz ai ? aici nu ne certam, stiu ca fantome e sanatoasa psihic, dar mai contrazice unde nu are dreptate! chiar daca ii demonstrez ca-i ca mine !
|
||
|
|
||
|
Tycu Postat pe 24 Aprilie 2009 09:21 |
||
De la: Alexuta, la data 2009-04-23 10:14:22Cum mai spunea cineva, "teoretic a fi". Dar e destul de greu si daca nu esti nu e mare catastrofa. Nu intotdeauna iti intalnesti Alesul la varsta potrivita si e cam greu sa ramai virgina pana la 30 de ani ( pe langa faptul ca nu prea e sanatos pt. corpul unei femei). Dar si daca sunteti sa nu credeti ca sunteti demodate sau trebuie sa aveti experienta in domeniu, ca altfel nu merge relatia. Din contra, e mult mai usor, mai placut si mai frumos sa inveti pe parcurs. Si crede-ma, virginitatea ta o sa fie mereu un atu in fata lui, o sa se simta foarte mandru ca el a fost primul si o sa te scuteasca si pe tine de intrebari si crize de gelozie din cauza fostilor. Foarte frumos ai postat aici si corect ai procedat dar , scoate chestia aia cu rezistenta pana la 30 ani sa ramai virgina, si ca poate imbolnavii corpul. Nuu Alexuta, o femeie sanatoasa hormonal , poate sa stea . iar cu sanatatea e invers, nu am vazut femeie bolnava ca e virgina .!Nuu Alexuta , asa ca scoate fraza asta .
|
||
|
Tycu Postat pe 24 Aprilie 2009 09:40 |
||
| Iarta-ma te rog frumos dar esti un t****t(da-ti seama singur).Medical nu e bine.Intereseaza-te. | ||
|
elleea_grace Postat pe 25 Aprilie 2009 21:06 |
||
De la: elleea, la data 2009-04-25 21:06:46Iarta-ma te rog frumos dar esti un t****t(da-ti seama singur).Medical nu e bine.Intereseaza-te.: sml-tongue0023: Elleea, dupa ce ca esti in afara realitaii, despre tot ce e in jurul tau despre dragoste, relatie , cuplu, ca nu ai inteles nimic din ce ti s-a explicat,ai punctul tau fix, obsesia ta,mai vi si cu aberatii fara fond pe acest topic .Ramai in lumea ta , si simte-te bine !
|
||
|
Tycu Postat pe 26 Aprilie 2009 11:06 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-26 11:06:12De la: elleea, la data 2009-04-25 21:06:46Iarta-ma te rog frumos dar esti un t****t(da-ti seama singur).Medical nu e bine.Intereseaza-te.: |
||
|
Tycu Postat pe 26 Aprilie 2009 11:08 |
||
| realitatii | ||
|
Tycu Postat pe 26 Aprilie 2009 11:09 |
||
| Eu ma simt foarte bine multumesc.Nu-mi trebuie sfaturi de la tine.Sunt in afara realitatii tale.Ce crezi tu e problema ta ce cred eu e problema mea.Fiecare traieste asa cum vrea.Si totusi....intereseaza-te la medic sa vezi ca nu e bine ca o femeie sa ramana fata mare pana la adanci batraneti. | ||
|
elleea_grace Postat pe 27 Aprilie 2009 09:35 |
||
De la: elleea, la data 2009-04-27 09:35:05Eu ma simt foarte bine multumesc.Nu-mi trebuie sfaturi de la tine.Sunt in afara realitatii tale.Ce crezi tu e problema ta ce cred eu e problema mea.Fiecare traieste asa cum vrea.Si totusi....intereseaza-te la medic sa vezi ca nu e bine ca o femeie sa ramana fata mare pana la adanci batraneti. Vezi ca am avut dreptate , cand am spus ca nu ai inteles nimic de la mine ?- am avut.! In primul rand eu nu dau sfaturi, eu spun doar cum e bine,corect, normal ,cum ar trebuii sa fie,si nu inventez eu, ci consult si eu pe altii cunoscatori in domeniu , iar fiecare trage concluzia care o considera buna . Si cand am spus eu , ca sa stea o femeie virgina pana la adanci batraneti?? -Nuu,nu e nici indicat medical , poate sa-i cauzeze sistemului nervos,; eu am spus ca ar fi bine la o fata[ pentru ea si nu e sfat] cand pierde virginitatea cu voia ei, [si nu obligatoriu la cununie] sa o faca cu barbatul care ii este prieten, tot el amant, tot el viitor sot. !In caz contrar , sunt multe cazuri, cand fata a avut esecuri sau neplaceri in relatie.!E ceva rau in asta ? Multe fete vin cu afirmatia ca "Eu ma simt foarte bine acum " dar sunt sigure ca in viitor tot asa o sa fie ? Acum sigur ai inteles
|
||
|
Tycu Postat pe 27 Aprilie 2009 10:23 |
||
| Hai ca esti dus cu capul.Te contrazici singur.Nici n-are sens sa ma mai contrazic cu tine.Nu vreau sa fiu rea dar ma faci.N-am mai avut rabdare sa citesc tot ca m-as fi enervat si nu-mi permit. | ||
|
elleea_grace Postat pe 27 Aprilie 2009 13:23 |
||
De la: elleea, la data 2009-04-27 13:23:03Hai ca esti dus cu capul.Te contrazici singur.Nici n-are sens sa ma mai contrazic cu tine.Nu vreau sa fiu rea dar ma faci.N-am mai avut rabdare sa citesc tot ca m-as fi enervat si nu-mi permit.: sml-confused0067: Pai cu ce m-am contrazis ? sau postezi asa ca sa nu te plictisesti, nestiind ce . ! Nuu, iar nu ai inteles, si nici nu o sa intelegi cat de curand, poate sa mai treaca multa apa pe Dambovita, ca sa vina vremea cand vei intelege .!
|
||
|
Tycu Postat pe 27 Aprilie 2009 15:49 |
||
| Esti tu destept.Ce sa-ti povestesc.Take a break on this life and live it.Asta e un sfat! | ||
|
elleea_grace Postat pe 27 Aprilie 2009 16:46 |
||
|
Filmari si fotografii profesionale Doriti sa retraiti magia din ziua nuntii voastre? Si toate acestea fara stres? Invitaþi-ne la nunta, iar noi va vom asigura cã puteti retrai aceasta zi speciala doar la atingerea unui buton. Nunta este cea mai importanta zi din viata ta. In timp, fotografiile si filmarea sunt singurele care va vor aminti de aceasta zi speciala. Pentru asta suntem noi, echipa cu peste 10 ani experienta in mass-media si in domeniul filmari si fotografii. Fie ca este o reclama TV, un videoclip sau o nunta, ImagineaNuntiiTale vine la toate evenimentele importante pentru tine! Oferim servicii de filmare si fotografiere la cea mai inalta calitate! Pentru detalii complete despre serviciile noastre, va rugam vizitati site-ul: www.imagineanuntiitale.ro Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati: Telefon: 0724 568 370; 0764 388 860 E-mail: ataimagine@gmail.com; imagineanuntiitale@yahoo.com |
||
|
imagineanuntiitale Postat pe 27 Aprilie 2009 23:52 |
||
De la: elleea, la data 2009-04-27 16:46:59Esti tu destept.Ce sa-ti povestesc: sml-confused0006: Tot nu ai spus unde ma contrazic; normal daca nu ai ce sa spui, ca nu e adevarat. Ai vazut ca am dreptate, ti-e necaz si incerci cu tot felul de comentarii . Am vazut ca in poza esti frumoasa ,dar vorba rusului : Beauty passes away stupidity doesn't !
|
||
|
Tycu Postat pe 28 Aprilie 2009 08:27 |
||
Daca in sinea ta te guduri la ideea ca eu comentez aiurea doar pentru ca mi-e necaz ca ,,ai tu dreptate" atunci ia-o asa.Nu ma complic sa-ti explic.S-asa iti dau prea multa apa la moara tot raspunzandu-ti la mesaje.My mistake.Pe cuvantul tau ca asa zice rusul
|
||
|
elleea_grace Postat pe 28 Aprilie 2009 10:46 |
||
De la: elleea, la data 2009-04-28 10:46:15Daca in sinea ta te guduri la ideea ca eu comentez aiurea doar pentru ca mi-e necaz ca ,,ai tu dreptate" atunci ia-o asa.Nu ma complic sa-ti explic.S-asa iti dau prea multa apa la moara tot raspunzandu-ti la mesaje.My mistake.Pe cuvantul tau ca asa zice rusul Eu nu ma gudur deloc, apune daca ai ceva de spus unde m-am contrazis,sau ceva legat de tema daca ai, dar nu ai, pentru ca eu nu m-am contrazis deloc,si de tema nu ai , pentru ca esti novice in asa ceva , dar barim invata de la noi ! Cred ca rusul a spus , sau grecul !
|
||
|
Tycu Postat pe 28 Aprilie 2009 15:31 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-28 15:31:28De la: elleea, la data 2009-04-28 10:46:15Daca in sinea ta te guduri la ideea ca eu comentez aiurea doar pentru ca mi-e necaz ca ,,ai tu dreptate" atunci ia-o asa.Nu ma complic sa-ti explic.S-asa iti dau prea multa apa la moara tot raspunzandu-ti la mesaje.My mistake.Pe cuvantul tau ca asa zice rusul Of ce ma mai amuz pe seama ta
|
||
|
elleea_grace Postat pe 29 Aprilie 2009 11:16 |
||
De la: elleea, la data 2009-04-29 11:16:11De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-28 15:31:28De la: elleea, la data 2009-04-28 10:46:15Daca in sinea ta te guduri la ideea ca eu comentez aiurea doar pentru ca mi-e necaz ca ,,ai tu dreptate" atunci ia-o asa.Nu ma complic sa-ti explic.S-asa iti dau prea multa apa la moara tot raspunzandu-ti la mesaje.My mistake.Pe cuvantul tau ca asa zice rusul Tot e bine pentru tine, macar sa te amuzi,cu asta sa te alegi, ca in rest esti pe departe de aceasta tema, te depaseste!!
|
||
|
Tycu Postat pe 29 Aprilie 2009 15:22 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-29 15:22:40De la: elleea, la data 2009-04-29 11:16:11De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-28 15:31:28De la: elleea, la data 2009-04-28 10:46:15Daca in sinea ta te guduri la ideea ca eu comentez aiurea doar pentru ca mi-e necaz ca ,,ai tu dreptate" atunci ia-o asa.Nu ma complic sa-ti explic.S-asa iti dau prea multa apa la moara tot raspunzandu-ti la mesaje.My mistake.Pe cuvantul tau ca asa zice rusul Continui pe aceeasi linie ca nu cumva orgoliul tau masculin sa se simta.Asta e parerea ta,ramai cu ea.Nu ma deranjeaza.Rautatea te mananca pe dinauntru si mai tarziu vei deveni un om acru si rautacios.
|
||
|
elleea_grace Postat pe 30 Aprilie 2009 09:31 |
||
De la: elleea, la data 2009-04-30 09:31:47De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-29 15:22:40De la: elleea, la data 2009-04-29 11:16:11De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-28 15:31:28De la: elleea, la data 2009-04-28 10:46:15Daca in sinea ta te guduri la ideea ca eu comentez aiurea doar pentru ca mi-e necaz ca ,,ai tu dreptate" atunci ia-o asa.Nu ma complic sa-ti explic.S-asa iti dau prea multa apa la moara tot raspunzandu-ti la mesaje.My mistake.Pe cuvantul tau ca asa zice rusul Nuu, nu sunt rau, ca fapt ma chinui sa explic cum e bine, normal , persoanelor care nu inteleg,si sunt pe departe in problema virginitatii si a relatiei de cuplu, ca mai tarziu sa nu regrete , asa cum esti si talica . !In loc sa-mi multumesti ca ai ce invata ...!!!
|
||
|
Tycu Postat pe 30 Aprilie 2009 10:16 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-30 10:16:18De la: elleea, la data 2009-04-30 09:31:47De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-29 15:22:40De la: elleea, la data 2009-04-29 11:16:11De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-28 15:31:28De la: elleea, la data 2009-04-28 10:46:15Daca in sinea ta te guduri la ideea ca eu comentez aiurea doar pentru ca mi-e necaz ca ,,ai tu dreptate" atunci ia-o asa.Nu ma complic sa-ti explic.S-asa iti dau prea multa apa la moara tot raspunzandu-ti la mesaje.My mistake.Pe cuvantul tau ca asa zice rusul O daaaa tocmai tie am sa-ti multumesc.Uite ma grabesc! .Pe departe sunt ca nu sunt de partea ta.Frate dar esti criminal.N-am pomenit om ca tine.
|
||
|
elleea_grace Postat pe 30 Aprilie 2009 15:11 |
||
De la: elleea, la data 2009-04-30 15:11:11De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-30 10:16:18De la: elleea, la data 2009-04-30 09:31:47De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-29 15:22:40De la: elleea, la data 2009-04-29 11:16:11De la: mitica_mitaru, la data 2009-04-28 15:31:28De la: elleea, la data 2009-04-28 10:46:15Daca in sinea ta te guduri la ideea ca eu comentez aiurea doar pentru ca mi-e necaz ca ,,ai tu dreptate" atunci ia-o asa.Nu ma complic sa-ti explic.S-asa iti dau prea multa apa la moara tot raspunzandu-ti la mesaje.My mistake.Pe cuvantul tau ca asa zice rusul Prima data, cand ai cerut o lamurire, in legatura cu relatia de cuplu,am zis :" iata o persoana cam novice si vrea sa cunoasca, sa-i fie de ajutor in viitor" Cred ca am tastat pentru pereti, ca novice ai fost atunci , novice esti si acum. Adevarul ca suntlucruri pentru unii , greu de priceput.
|
||
|
Tycu Postat pe 30 Aprilie 2009 17:08 |
||
|
HRISTOS A INVIAT !!! cel mai greu lucru este sa-ti dai seama k esti prost !!! fiecare are o viata a lui si o traieste dupa bunul plac ... am lipsit o saptamana (am fost in concediu in germania ) si abia acum am citit postarile voastre ... in ciuda faptului k te proclami "sociologul tinerilor" , nu am vazut nici o postare in care sa-ti sustii spusele , jignesti spunand k suntem copii si nu intelegem ... ce ar trebui sa intelegem ? de multe ori am impresia k spusele tale sunt un speacs al unui copil care acum invata sa vb ... desi am facut o facultate de specialitate , lucrez intr-un domeniu care presupune relationarea cu publicul , de multe ori nu reusesc sa-mi dau seama ce anume vrei sa exprimi prin cuvintele pe care le folosesti ... sunt o gramada de ganduri insiruite ... incercand sa-ti argumentezi spusele te pierzi in sensul cuvintelor si relatarea prinde un alt inteles ... ce ar trebui sa intelegi este faptul k suntem o generatie noua , tanara , libera ... suntem dispusi sa ascultam , dar nu sa si punem in practica ... am invatat sa ne expunem parerile , chiar dc sunt contrare .asta-i frumusetea conversatiei ... poop u !!!
|
||
|
paullyss Postat pe 30 Aprilie 2009 18:44 |
||
De la: paullyss, la data 2009-04-30 18:44:59HRISTOS A INVIAT !!! ADEVARAT A INVIAT !! Paullyss , eu sunt pe acest forum de aproape un an , si toti m-au inteles, ce am vrut sa spun ,si vine paullyss cu niste aberatiiii, !!!!! si nu a intes nimic ! Eu nu am facultate in domeniu,eu am terminat institutul politehnic in domeniul tehnic,dar ce spun are o sustinere, o baza, si nu jignesc pe nimeni. Nu se spune "sociologul tinerilor" ci "psihologul", sociologia se ocupa cu altceva .Hai sa incerc sa mai explic o data , poate acum sa inteleaga si paullyss !- Corect [nu obligatoriu ] este ca o fata sa apartina unui singur barbat . Ideal ar fi ca fata sa fie virgina la cununie,dar cum idealul nu ori ce fata il poate atinge, e bine si inainte sa-si piarda virginitatea dar foarte important, barbatul care a deflorato sa fie singurul,prietenul,amantul si tot el sotul.A trece prin mai multe paturi voit, acele femei sunt catalogate "murdare". se exclud , vaduvele, violatele, divortatele,din cauza lu, bolnave psihic .! La barbat , nu se cere asa ceva, el trebuie sa fie fidel relatiei,asta-i avantajul lui. Si eu la 30siceva de ani , tot tanar ma consider, si e normal ca daca e generatie tanara , sa fie femeile cu-r--ve ? Am citit multe lucrari scrise de mari psihologi universitari, si cercetarile lor .Unde vezi ceva rau in asta ?
|
||
|
Tycu Postat pe 1 Mai 2009 11:50 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-01 11:50:56De la: paullyss, la data 2009-04-30 18:44:59HRISTOS A INVIAT !!! nici macar prin cap nu mi-a trecut sa spun k a fi virgina este ceva rau sau rusinos ... dar sunt situatii si situstii ... dupa parerea ta , toate cele care nu mai suntem virgine in ziua nuntii suntem de lepadat ... ziceam la un moment dat k dc viitorul sot ar avea gandirile tale nu ne-am mai afla in postura de logodnici cu planuri de nunta in 2010 ... a inteles a ne-am intalnit mai tz decat era cazul ... ne-am acceptat asa cum suntem si ne iubim extrem de mult ... pt nici unul nu a contat k nu mai suntem puri ... ar fi fost ceva frumos sa fie asa dar ... asta suntem ... si nu vad de ce toata lumea ar trebui sa afle k eu nu mai sunt virgina astfel incat sa-l arate cu degetul k uite ce sotie si-a luat ... ce facem noi nu trebuie sa explicam nimanui ... nu mai suntem pe vremea bunicii cand se facea rachiu rosu si aratai lumii intregi k sotia ta a fost fata mare ... intelegi esentialul ? personajele s-au emancipat , am scapat din jugul conceptiilor comuniste ale societatii ... ne aflam in situatia de a ne descurca pe cont propriu , nimeni nu-ti intinde o mana de ajutor - atunci cum poate sa ma judece ? traim intr-o lume haina si materialista in care principiile si invatamintele parintesti nu au valoare ... este o realitare cruda ... din acest motiv oamenii ca tine nu ma impresioneaza si nici nu ma intimideaza ... am gandiri sanatoase , imi stau alaturi parintii cu care ma consult ori de cate ori am nevoie si nu accept ca un strain sa-mi umbreasca personalitatea si increderea ... subiectul poate chiar ar ajuta pe cineva dar nu mai este de interes in momentul in care un domn ca tine cu experienta in viata sa faca asemenea afirmatii ... am asteptat sa primesc alte raspunsuri de la cineva care zice k e trecut prin viata , care are mai multa experienta ... am citit si eu multe carti dar nu ma pot ghida dupa ce scrie intr-o lucrare un ins (poate chiar un fixist ca tine) invat si traiesc din experiente , ale mele sau a altora ... ma raportez la realitate ci nu fictiune ... poate nu tot timpul ne punem de-acord in toate privintele dar intotdeauna ajungem la un consens (era vb de sotul meu) ... intelegi unde bat ? ti-ai pus vreo-data intrebarea dc ai o casnicie fericita ? nu trisa , raspunde-ti sincer ...
|
||
|
paullyss Postat pe 1 Mai 2009 14:07 |
||
|
Ca sa fiu sigura ca sunt bine inteleasa, mesajul i se adreseaza lui mitica_mitaru: am tot citit ce am scris pe mai multe foruri din grace si trebuie sa-ti spun ca esti jalnic, patetic si ingrozitor de plicticos cu ideile tale invechite. Ei bine, da, am fost virgina cand m-am maritat si sotul meu la fel, asta ca sa nu ma faci si pe mine c---a. si am terminat si o facultate, de litere, ca sa nu ma faci inculta. si sunt nascuta si crescuta la oras, asta ca nu ma faci taranca. nu ca ar avea vreo importanta, dar prin comportamentul tau, prin insasi existenta ta pe aceste forumuri jignesti ideea de feminitate, de libertate a cuvantului, de "free will" (in cazul in care nu intelegi, asta inseamna liberul arbitru, adik fiecare e liber sa traiasca asa cum vrea si cum ii place, asa cum considera ca este mai bine pentru el) si nu faci altceva decat sa enervezi pe toata lumea cu stupizeniile tale. Auzi, tu nu ai altceva mai bun de facut?! nu stiu, poate sa faci o l--a prin baie, poate atunci nu ai mai fi atat de frustrat si de "corect". sarmana ta sotie...in cazul in care ai asa ceva...sarmana prietena ta... desi sunt aproape convinsa ca nu sta nimeni langa un "perfect" ca tine. Pt voi dragele mele, cele care cititi aberatiile imbecile ale acestui barbat care nu are altceva decat sa stea pe un site pentru femei, va sfatuiesc sa nu-i mai dati apa la moara raspunzandu-i. Inca nu v-ati dat seama ce fel de lighioana e?! Lasati-l in plata Domnului si haideti sa il ignoram total. Numai asa scapi de paduchi... De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-01 11:50:56De la: paullyss, la data 2009-04-30 18:44:59HRISTOS A INVIAT !!! |
||
|
danacorbut Postat pe 1 Mai 2009 15:27 |
||
De la: danacorbut, la data 2009-05-01 15:27:18Ca sa fiu sigura ca sunt bine inteleasa, mesajul i se adreseaza lui mitica_mitaru: am tot citit ce am scris pe mai multe foruri din grace si trebuie sa-ti spun ca esti jalnic, patetic si ingrozitor de plicticos cu ideile tale invechite. Ei bine, da, am fost virgina cand m-am maritat si sotul meu la fel, asta ca sa nu ma faci si pe mine c---a. si am terminat si o facultate, de litere, ca sa nu ma faci inculta. si sunt nascuta si crescuta la oras, asta ca nu ma faci taranca. nu ca ar avea vreo importanta, dar prin comportamentul tau, prin insasi existenta ta pe aceste forumuri jignesti ideea de feminitate, de libertate a cuvantului, de "free will" (in cazul in care nu intelegi, asta inseamna liberul arbitru, adik fiecare e liber sa traiasca asa cum vrea si cum ii place, asa cum considera ca este mai bine pentru el) si nu faci altceva decat sa enervezi pe toata lumea cu stupizeniile tale. Auzi, tu nu ai altceva mai bun de facut?! nu stiu, poate sa faci o l--a prin baie, poate atunci nu ai mai fi atat de frustrat si de "corect". sarmana ta sotie...in cazul in care ai asa ceva...sarmana prietena ta... desi sunt aproape convinsa ca nu sta nimeni langa un "perfect" ca tine. |
||
|
Tycu Postat pe 1 Mai 2009 16:43 |
||
"Draga dar tu chiar esti tuppeist cu ce drept catalogezi tu femeile in halul asta???????? cine naiba te crezi ???? defapt ce naiba cauti tu pe forumu asta????eu cred ca esti un barbat ffffffff complexat si cauti si tu companie nu ai ales bine forumul atunci,sunt curioasa tu ai o relatie cu cineva?????????sau esti in criza varstei ????tie nu-ti convine nimic tot timpul comentezi pe toata lumea eu nu scriu foarte des dar acum chiar m-ai scos din draci eu zic sa-ti vezi de treaba ta si sa lasi lumea in pace k fiecare face ce vrea cu viata lui si acest lucru tr respectat,nu stii tu ce viata au avut sau care a fost situatia fiecaruia ca de multe ori viata te inraieste si nu e foarte draguta cu tine ,si dupa intanlesti oameni ca tine care te enerveaza nu e prea dragut
|
||
|
kudika028812 Postat pe 1 Mai 2009 17:09 |
||
De la: paullyss, la data 2009-05-01 14:07:21De la: mitica_mitaru, la data 2009-05-01 11:50:56De la: paullyss, la data 2009-04-30 18:44:59HRISTOS A INVIAT !!! |
||
|
Tycu Postat pe 1 Mai 2009 17:38 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| VAND ROCHIE DE MIREASA DEMETRIOS | 1 | De la: Derya 25 Septembrie 2009 23:40 |
| Lumanarile | 13 | De la: flowerpower 25 Februarie 2010 14:10 |
| sfat | 15 | De la: cj25har 16 Iunie 2010 15:34 |
|
|
||
| nasii nu s-au daruit la nunta :( | 15 | De la: nikol05 22 Aprilie 2013 10:53 |
| nunta la ortodocsi | 1 | De la: dana2005 26 Aprilie 2010 10:54 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.