Setari Cookie-uri

VIRGINITATEA...

domnule mitica e parerea dvs ca nu are dreptate
grace004344
Postat pe 4 August 2009 13:30
a si n-am de ce sa inchei cu "parere personala" pt ca sunt sigura ca nu numai eu gandesc asa
grace004344
Postat pe 4 August 2009 13:39
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-03 21:15:58 cu alte orificii ale barbatului nu are treaba femeia !

Da' de ce sa nu aiba treaba? Intr-o relatie, un barbat nu se da cu totul femeii si invers? Deci orificiile lui sunt ale ei, si invers
wmarsew
Postat pe 4 August 2009 16:34
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-03 15:30:51
De la: mau, la data 2009-08-02 21:39:25am un divort pt ca am fost prins la alta, am cateva luni de puscarie si mai am un accident auto din vina mea in urma caruia am fost putin pe lumea cealalta si o sa trag probabil toata viata

crezi ca ma mai intereseaza ce zice lumea ?

tuturor celor care isi conduc viata dupa gura lumii ... le urez mult succes in a trai o viata searbada si fara personalitate

Scuza-ma domnule Mau, nu am stiut prin ce ai trecut, mai ales cu "lumea cealalta", imi pare rau .Referitor la tema topicului, se pare ca matale bre, nu sti ce e aia dragoste, sentiment , gelozie . Gelozia, este un sentiment normal , firesc al iubirii,mai ales , spui ca ai fost prins la alta . Domnu'mau, indiferent cum e sotia si cum se comporta cu sotul, nici unul dintre ei nu are dreptul,sa treaca in alt pat pana nu-si rezolva acasa problemele. La talica bre ti-a lipsit acest sentiment ;dragostea , gelozia; de asta spui ca nu conteaza daca viitoarea mireasa nu-i virgina,daca ai fi cunoscut, ai fi stiut ca gelozia, iubirea pentru partenera, il face pe barbat sa ceara femeii sa fie el primul !

poate tocmai aici este principala diferenta

eu am vazut intotdeauna gelozia ca pe ceva rau si cand am simtiti si eu acest sentiment am avut remuscari. dragostea ajunge la gelozie doar daca exista si un sentiment de posesiune asupra "obiectului" iubirii. daca pui in felul acesta o presiune pe partener: "eu nu pot fi fericit decat daca tu faci asta si asta". astfel tu nu esti fericit, nu iubesti ... tu posezi si pretinzi ... asa cum pretinzi si virginitatea.

mau77mau
Postat pe 4 August 2009 17:30
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-03 16:56:16
De la: vero4new, la data 2009-08-03 11:06:52
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-01 19:30:19
De la: grace2013, la data 2009-08-01 17:47:37mda..nu mai sunt chiar o fetita...multumesc pt compliment..localitatea sau zona de unde sunt nu are importanta deloc.
ideea e ca fiecare are parerile lui, si respect chestia asta.dar eu raman la ideile mele, si cred ca multe persoane ma sustin: barbatul NU ESTE SUPERIOR femeii... si daca barbatul are pretentia ca viitoarea lui nevasta sa fie virgina, atunci femeia poate pretinde acelasi lucru de la barbat. de unde sunt povestile astea aberante ca femeia trebuie sa fie virgina, dar barbatul nu? poate imi spuneti si mie unde ati citit lucrurile astea, ca sa ma documentez si eu:D
:

sml-confused0067: Normal ca nu ma intereseaza localitatea de unde esti, am vazut pozele din avatar si mi s-au parut cunoscute imaginile , am fost prin zona aia sigur , dar momentan am uitat numele si cand, cu timpul o sa-mi aduc aminte .!Nu am zis ca barbatul este superior femeii, normal ca nu este,e vorba de ambitia lui ca barbat; aici barbatul difera de femeie prin caracterul de ambitie, Ce sa ceara o femeie la barbat sa fie virgin?Pai el dezvergineaza , nu el este cel dezverginat!!!! nu vad rostul !!!el patrunde , si nu este el patrunsul !Unde am citit astea? in lume,in exemplele din famili, in obiceiuri si traditii, in jurul meu , ciudat dar talica nu ai fost pe la nunti ,pe la cununii,pe la petitori , nu cunosti famili , ai auzit la vreo cununie, sau nunta , ca i-a cerut mireasa mirelui sa fie virgin ?cred ca nu traiesti izolata!

Ma iertati, dar nu ma pot abtine sa nu comentez!!! Mai, omule, te rog, lasa-ne cu ideile astea de misogin, te rog!!! Barbatul trebuie sa fie la fel de curat ca si femeia, daca aceasta ii permite mai mult, problema ei. Insa, orice femeie care s-a pastrat curata, va pretinde acelasi lucru de la viitorul sot. Asa ca, lasa teoria, oricum iti bati gura degeaba si ne enervezi pe toti!!! Mai bine ai grija de familia ta si lasa-ne pe toti sa dam cu capul de sus si sa invatam din propria experienta. Nu vreau replica la mesaj, nu te stresa sa mai inventezi alte lucruri pur misogine, te rog!!!

Eu nu cred ca orice femeie care s-a pastrat curata sa-i ceara sotului acelasi lucru, pentru ca nu are rost! cea care face asa , are motivele ei, nu rostul ?

Cer traducere, pentru ca aceasta fraza nu are sens, dupa parerea mea...
vero4new
Postat pe 4 August 2009 18:12
De la: grace2013, la data 2009-08-04 08:27:42
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-03 21:15:58 cu alte orificii ale barbatului nu are treaba femeia !

ba da are treaba si cu alte orificii ca poate barbatului ii place:))
:

sml-confused0067: Cu celelalte orificii ale barbatului, au treaba numai homosexualii, ce sa le faca femeile , cu ce sa le astupe ?
Tycu
Postat pe 4 August 2009 18:30
De la: vero4new, la data 2009-08-04 18:12:16
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-03 16:56:16
De la: vero4new, la data 2009-08-03 11:06:52
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-01 19:30:19
De la: grace2013, la data 2009-08-01 17:47:37mda..nu mai sunt chiar o fetita...multumesc pt compliment..localitatea sau zona de unde sunt nu are importanta deloc.
ideea e ca fiecare are parerile lui, si respect chestia asta.dar eu raman la ideile mele, si cred ca multe persoane ma sustin: barbatul NU ESTE SUPERIOR femeii... si daca barbatul are pretentia ca viitoarea lui nevasta sa fie virgina, atunci femeia poate pretinde acelasi lucru de la barbat. de unde sunt povestile astea aberante ca femeia trebuie sa fie virgina, dar barbatul nu? poate imi spuneti si mie unde ati citit lucrurile astea, ca sa ma documentez si eu:D
:

sml-confused0067: Normal ca nu ma intereseaza localitatea de unde esti, am vazut pozele din avatar si mi s-au parut cunoscute imaginile , am fost prin zona aia sigur , dar momentan am uitat numele si cand, cu timpul o sa-mi aduc aminte .!Nu am zis ca barbatul este superior femeii, normal ca nu este,e vorba de ambitia lui ca barbat; aici barbatul difera de femeie prin caracterul de ambitie, Ce sa ceara o femeie la barbat sa fie virgin?Pai el dezvergineaza , nu el este cel dezverginat!!!! nu vad rostul !!!el patrunde , si nu este el patrunsul !Unde am citit astea? in lume,in exemplele din famili, in obiceiuri si traditii, in jurul meu , ciudat dar talica nu ai fost pe la nunti ,pe la cununii,pe la petitori , nu cunosti famili , ai auzit la vreo cununie, sau nunta , ca i-a cerut mireasa mirelui sa fie virgin ?cred ca nu traiesti izolata!

Ma iertati, dar nu ma pot abtine sa nu comentez!!! Mai, omule, te rog, lasa-ne cu ideile astea de misogin, te rog!!! Barbatul trebuie sa fie la fel de curat ca si femeia, daca aceasta ii permite mai mult, problema ei. Insa, orice femeie care s-a pastrat curata, va pretinde acelasi lucru de la viitorul sot. Asa ca, lasa teoria, oricum iti bati gura degeaba si ne enervezi pe toti!!! Mai bine ai grija de familia ta si lasa-ne pe toti sa dam cu capul de sus si sa invatam din propria experienta. Nu vreau replica la mesaj, nu te stresa sa mai inventezi alte lucruri pur misogine, te rog!!!

Eu nu cred ca orice femeie care s-a pastrat curata sa-i ceara sotului acelasi lucru, pentru ca nu are rost! cea care face asa , are motivele ei, nu rostul ?

:

sml-confused0067: Pentru o femeie conteaza cum este partenerul in timpul relatiei,cu ce o incurca pe ea,daca el a mai avut alte aventuri,?
Tycu
Postat pe 4 August 2009 18:38
De la: mau, la data 2009-08-04 17:30:48
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-03 15:30:51
De la: mau, la data 2009-08-02 21:39:25am un divort pt ca am fost prins la alta, am cateva luni de puscarie si mai am un accident auto din vina mea in urma caruia am fost putin pe lumea cealalta si o sa trag probabil toata viata

crezi ca ma mai intereseaza ce zice lumea ?

tuturor celor care isi conduc viata dupa gura lumii ... le urez mult succes in a trai o viata searbada si fara personalitate

Scuza-ma domnule Mau, nu am stiut prin ce ai trecut, mai ales cu "lumea cealalta", imi pare rau .Referitor la tema topicului, se pare ca matale bre, nu sti ce e aia dragoste, sentiment , gelozie . Gelozia, este un sentiment normal , firesc al iubirii,mai ales , spui ca ai fost prins la alta . Domnu'mau, indiferent cum e sotia si cum se comporta cu sotul, nici unul dintre ei nu are dreptul,sa treaca in alt pat pana nu-si rezolva acasa problemele. La talica bre ti-a lipsit acest sentiment ;dragostea , gelozia; de asta spui ca nu conteaza daca viitoarea mireasa nu-i virgina,daca ai fi cunoscut, ai fi stiut ca gelozia, iubirea pentru partenera, il face pe barbat sa ceara femeii sa fie el primul !

poate tocmai aici este principala diferenta

eu am vazut intotdeauna gelozia ca pe ceva rau si cand am simtiti si eu acest sentiment am avut remuscari. dragostea ajunge la gelozie doar daca exista si un sentiment de posesiune asupra "obiectului" iubirii. daca pui in felul acesta o presiune pe partener: "eu nu pot fi fericit decat daca tu faci asta si asta". astfel tu nu esti fericit, nu iubesti ... tu posezi si pretinzi ... asa cum pretinzi si virginitatea.

Domnule Mau,eu inteleg ca ai trecut prin niste neplaceri, dar nu asa se pune problema . Nu, nu ai cunoscut sentimentul asta. A nu se confunda iubirea cu posesia, se pare ca matale de asta ai avut parte .Gelozia nu este ceva rau , si nu "dragostea ajunge la gelozie " . gelozia , face parte din dragoste, fara ea , nu e dragoste.Si tocmai ca iubirea nu-ti da voie sa faci presiuni asupra partenerului,iubirea e un sentiment liber,iar "eu nu pot fi fericit decat daca tu faci asta si asta " nu are legatura cu iubirea sau gelozia. Virginitatea nu este impusa de nimeni, este altceva !Domnule Mau, cred ca matale ai suferit o trauma sentimentala legata de relatie,daca vrei am putea discuta pe o postare separata acest lucru,ca dupa cum spui,eu am inteles ceva !
Tycu
Postat pe 4 August 2009 18:54
De la: grace004344, la data 2009-08-04 13:39:34a si n-am de ce sa inchei cu "parere personala" pt ca sunt sigura ca nu numai eu gandesc asa
:

sml-confused0067: oricum eu ti-o respect ca pe o parere peronala !
Tycu
Postat pe 4 August 2009 19:04
quote]

Eu nu cred ca orice femeie care s-a pastrat curata sa-i ceara sotului acelasi lucru, pentru ca nu are rost! cea care face asa , are motivele ei, nu rostul ? [/quote]

Cer traducere, pentru ca aceasta fraza nu are sens, dupa parerea mea...[/quote] :

sml-confused0067: Pentru o femeie conteaza cum este partenerul in timpul relatiei,cu ce o incurca pe ea,daca el a mai avut alte aventuri,? [/quote]

Poooftim??! Nea Mitica...cu tot respectul, dar aici gresesti enorm ! Cu ce o incurca pe ea daca el a mai avut si alte aventuri? Uite ca-ti zic cu ce- din punctul meu de vedere- poate e geloasa, ca inaintea ei au mai fost si altele, poate o roade gandul ca el o compara cu celelalte, poate o macina faptul ca el se gandeste la acetele sexuale precedente in timp ce e in pat cu ea, poate il iubeste atat de mult incat nu poate suporta faptul ca el, iubitul ei, cel care o adora si care s-a purtat exemplar mereu, a fost candva in bratele alteia, o saruta la fel ca pe ea, o mangaia la fel ca pe ea, facea dragoste cu aceeasi intensitate ca si cu ea... iti sunt de ajuns motivele? sau mai vrei Nea Mitica?
wmarsew
Postat pe 4 August 2009 19:32
De la: marsevintila, la data 2009-08-04 19:32:49quote]

Cer traducere, pentru ca aceasta fraza nu are sens, dupa parerea mea...[/quote] :

sml-confused0067: Pentru o femeie conteaza cum este partenerul in timpul relatiei,cu ce o incurca pe ea,daca el a mai avut alte aventuri,? [/quote]

Poooftim??! Nea Mitica...cu tot respectul, dar aici gresesti enorm ! Cu ce o incurca pe ea daca el a mai avut si alte aventuri? Uite ca-ti zic cu ce- din punctul meu de vedere- poate e geloasa, ca inaintea ei au mai fost si altele, poate o roade gandul ca el o compara cu celelalte, poate o macina faptul ca el se gandeste la acetele sexuale precedente in timp ce e in pat cu ea, poate il iubeste atat de mult incat nu poate suporta faptul ca el, iubitul ei, cel care o adora si care s-a purtat exemplar mereu, a fost candva in bratele alteia, o saruta la fel ca pe ea, o mangaia la fel ca pe ea, facea dragoste cu aceeasi intensitate ca si cu ea... iti sunt de ajuns motivele? sau mai vrei Nea Mitica? [/quote]

In primul rand daca te rog si eu ceva , te superi? sa nu-mi mai spui "nea mitica" ci simplu, Mitica. ; "nea" merge cand voi avea 50 anisori !Marsevintila,ai dreptate cu femeile care se comporta cum spui, asa este, am vazut si cazuri din astea, de aceea [daca ai observat] eu la fiecare postare, am precizat ca la barbat conteaza comportamentul lui in timpul relatiei,adica , mai clar, el trebuie sa-i demonstreze ei ca pentru el ea e singura care o iubeste cu adevarat, ca celelalte au fost doar aventuri ,ca nu trebuie sa-si faca griji in privinta asta ,ca imbratisarile lor sunt din dragoste si nu interes ,sunt mai multe de spus , dar cu alta ocazie . !!Oricum mi-a placut logica cu care ai pus problema,se vede ca cunosti. !
Tycu
Postat pe 5 August 2009 09:39
Eu sunt mai respecutoasa de fel, mai ales cu persoanele mai mari ca mine de ani- si tu Mitica, in mod sigur esti mai...mare ca mine.Nu stiu cati ani ai, dar asa banuiesc.

Revenind la topicul nostru- ai fost de acord cu ce-am zis eu anterior nu? Boon. Pai atunci, se poate la fel de bine sa fie asa si in cazul femeilor- sa nu conteze cati parteneri sexuali a avut inainte, din ce motive, sau cum, si sa conteze doar afectiunea pe care i-o arata partenerului cu care e, cu care vrea sa intemeieze o casnicie serioasa, sa-i arate cat de mult il iubeste, si ca pe el l-a iubit de la inceput si il iubeste intr-un mod special, aparte, cu mult superior fata de precedentii lui. Atunci, care e problema? De acord ca se poate si asa, nu numai invers?

pt.Mitica
wmarsew
Postat pe 5 August 2009 10:05
De la: marsevintila, la data 2009-08-05 10:05:52Eu sunt mai respecutoasa de fel, mai ales cu persoanele mai mari ca mine de ani- si tu Mitica, in mod sigur esti mai...mare ca mine.Nu stiu cati ani ai, dar asa banuiesc.

Revenind la topicul nostru- ai fost de acord cu ce-am zis eu anterior nu? Boon. Pai atunci, se poate la fel de bine sa fie asa si in cazul femeilor- sa nu conteze cati parteneri sexuali a avut inainte, din ce motive, sau cum, si sa conteze doar afectiunea pe care i-o arata partenerului cu care e, cu care vrea sa intemeieze o casnicie serioasa, sa-i arate cat de mult il iubeste, si ca pe el l-a iubit de la inceput si il iubeste intr-un mod special, aparte, cu mult superior fata de precedentii lui. Atunci, care e problema? De acord ca se poate si asa, nu numai invers?

pt.Mitica

*respectuoasa
wmarsew
Postat pe 5 August 2009 10:06
bine domnule mitica fie cum spuneti dvs
grace004344
Postat pe 5 August 2009 10:19
incredibil....violatorul asta de mitica tot pe aici isi face veacul?! incredibil cata nerusinare au unii si cat de grandomani si ingamfati pot fi....du-te, frate, si lasa-ne si prezenta ta mizerabila!!!!

De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-05 09:39:20

:

Poooftim??! Nea Mitica...cu tot respectul, dar aici gresesti enorm ! Cu ce o incurca pe ea daca el a mai avut si alte aventuri? Uite ca-ti zic cu ce- din punctul meu de vedere- poate e geloasa, ca inaintea ei au mai fost si altele, poate o roade gandul ca el o compara cu celelalte, poate o macina faptul ca el se gandeste la acetele sexuale precedente in timp ce e in pat cu ea, poate il iubeste atat de mult incat nu poate suporta faptul ca el, iubitul ei, cel care o adora si care s-a purtat exemplar mereu, a fost candva in bratele alteia, o saruta la fel ca pe ea, o mangaia la fel ca pe ea, facea dragoste cu aceeasi intensitate ca si cu ea... iti sunt de ajuns motivele? sau mai vrei Nea Mitica? [/quote]

In primul rand daca te rog si eu ceva , te superi? sa nu-mi mai spui "nea mitica" ci simplu, Mitica. ; "nea" merge cand voi avea 50 anisori !Marsevintila,ai dreptate cu femeile care se comporta cum spui, asa este, am vazut si cazuri din astea, de aceea [daca ai observat] eu la fiecare postare, am precizat ca la barbat conteaza comportamentul lui in timpul relatiei,adica , mai clar, el trebuie sa-i demonstreze ei ca pentru el ea e singura care o iubeste cu adevarat, ca celelalte au fost doar aventuri ,ca nu trebuie sa-si faca griji in privinta asta ,ca imbratisarile lor sunt din dragoste si nu interes ,sunt mai multe de spus , dar cu alta ocazie . !!Oricum mi-a placut logica cu care ai pus problema,se vede ca cunosti. ! [/quote]
danacorbut
Postat pe 5 August 2009 12:27
De la: marsevintila, la data 2009-08-05 10:05:52Eu sunt mai respecutoasa de fel, mai ales cu persoanele mai mari ca mine de ani- si tu Mitica, in mod sigur esti mai...mare ca mine.Nu stiu cati ani ai, dar asa banuiesc.

pt.Mitica
:

sml-confused0067: Ce conteaza ca sunt "sigur"mai mare in ani, cu un maruntis de 16 ani,nu e mult.!Marsevintila,esti la fel ca Alina, adica ce va explic , nu vreti sa intelegeti .!Nu , nu poate sa fie asa si in cazul femeilor,Ai auzit ca se cere intr-o relatie ca baiatul sa fie "baiat mare "? poate ai auzit de "fata mare " ; e vorba de ambitia barbateasca sa fie el primul si singurul, nu confunda cu ambitia femeiasca, care o intereseaza doar sa fie singura in timpul relatiei .!-exemplu, gandeste-te, dupa consumarea unui act sexual,ce urmare va avea corpul barbatului,[nici una ] si ce urmare va avea corpul femeii ;[ deflorare, graviditatea,excitarea cu altul ... !-Multumesc pentru.. , din partea mea ofer o
Tycu
Postat pe 5 August 2009 12:42
De la: grace004344, la data 2009-08-05 10:19:05bine domnule mitica fie cum spuneti dvs

Pai sa fie !
Tycu
Postat pe 5 August 2009 12:44
De la: danacorbut, la data 2009-08-05 12:27:18incredibil....violatorul asta de mitica tot pe aici isi face veacul?! incredibil cata nerusinare au unii si cat de grandomani si ingamfati pot fi....du-te, frate, si lasa-ne si prezenta ta mizerabila!!!!

pai de ce sa ma duc Danito ? mai stau cateva veacuri, ca sa te invat cateceva !

:

sml-confused0067: Pentru o femeie conteaza cum este partenerul in timpul relatiei,cu ce o incurca pe ea,daca el a mai avut alte aventuri,?

In primul rand daca te rog si eu ceva , te superi? sa nu-mi mai spui "nea mitica" ci simplu, Mitica. ; "nea" merge cand voi avea 50 anisori !Marsevintila,ai dreptate cu femeile care se comporta cum spui, asa este, am vazut si cazuri din astea, de aceea [daca ai observat] eu la fiecare postare, am precizat ca la barbat conteaza comportamentul lui in timpul relatiei,adica , mai clar, el trebuie sa-i demonstreze ei ca pentru el ea e singura care o iubeste cu adevarat, ca celelalte au fost doar aventuri ,ca nu trebuie sa-si faca griji in privinta asta ,ca imbratisarile lor sunt din dragoste si nu interes ,sunt mai multe de spus , dar cu alta ocazie . !!Oricum mi-a placut logica cu care ai pus problema,se vede ca cunosti. ! [/quote][/quote]
Tycu
Postat pe 5 August 2009 12:53

[/quote]sml-confused0067: Ce conteaza ca sunt "sigur"mai mare in ani, cu un maruntis de 16 ani,nu e mult.!Marsevintila,esti la fel ca Alina, adica ce va explic , nu vreti sa intelegeti .!Nu , nu poate sa fie asa si in cazul femeilor,Ai auzit ca se cere intr-o relatie ca baiatul sa fie "baiat mare "? poate ai auzit de "fata mare " ; e vorba de ambitia barbateasca sa fie el primul si singurul, nu confunda cu ambitia femeiasca, care o intereseaza doar sa fie singura in timpul relatiei .!-exemplu, gandeste-te, dupa consumarea unui act sexual,ce urmare va avea corpul barbatului,[nici una ] si ce urmare va avea corpul femeii ;[ deflorare, graviditatea,excitarea cu altul ... !-Multumesc pentru.. , din partea mea ofer o [/quote]

Doar cu 16 ani mai mare? Inseamna ca ai avea 36 ani..hmm... in poza pari mult mai batran- eu credeam ca ai vreo 50..pe bune...fara "sto"

Revenind la subiectul nostru...parerea mea ca e nici tu nu vrei sa intelegi ce iti explic eu- eu recunosc ca in unele fraze ai totala dreptate, dar altele sunt pure aberatii- si stii si tu in sinea ta ca nu e 100% corect fata de femei ce zici. Dar asta e problema ta, pe care trebue(sau nu) sa ti-o rezolvi singur. Eu degeaba iti explic aici, daca tu ai ochelari de cal si vezi numai in fata.

Si....apropo- ma lamureste si pe mine careva care-i faza cu "violatorul de mitica" ? Sunt tare curioasa....si avand in vedere ca sunt noua pe aici chiar nu pot sa-mi imaginez despre ce ar fi vorba.

Sau, ca sa nu fiu misandrina( si sa zici ca ascult parerea fetelor de pe aici) explica-mi tu, mitica, daca esti dragut si amabil, cum sta treaba( asa pe scurt).

wmarsew
Postat pe 5 August 2009 13:01
da domnule mitica explica-ne de ce esti facut "violator"...ca suntem curioase
grace004344
Postat pe 5 August 2009 13:28
De la: grace004344, la data 2009-08-05 13:28:04da domnule mitica explica-ne de ce esti facut "violator"...ca suntem curioase

pentru ca in unul din raspunsurile pe care mi le-a adresat mie, a afirmat ca stie ce inseamna un viol ca a trecut prin asta...
dar eu ma gandesc inca la ce anume vrea sa spuna... a violat el??? sau.. a fost violat??
araiya_grace
Postat pe 5 August 2009 13:57
probabil ca a fost violat si a ramas cu ceva traume
grace004344
Postat pe 5 August 2009 14:48
De la: araiya, la data 2009-08-05 13:57:10
De la: grace004344, la data 2009-08-05 13:28:04da domnule mitica explica-ne de ce esti facut "violator"...ca suntem curioase

pentru ca in unul din raspunsurile pe care mi le-a adresat mie, a afirmat ca stie ce inseamna un viol ca a trecut prin asta...
dar eu ma gandesc inca la ce anume vrea sa spuna... a violat el??? sau.. a fost violat??

'Nea Miticaaaa....unde esti? Eu inca astept o lamurire...nu de alta...dar sa te numeasca cineva "violator" este o ofensa destul de grava... si...nah...imi pari un om destul de "la locul lui", cu exceptia unor conceptii mai rigide, dar in rest esti ok.

ps-inca ceva... de ce in profilul tau ai o fotografie cu o fata, la a carei descriere scrie "violata" ?
wmarsew
Postat pe 5 August 2009 14:54
De la: marsevintila, la data 2009-08-05 13:01:59
sml-confused0067: Ce conteaza ca sunt "sigur"mai mare in ani, cu un maruntis de 16 ani,nu e mult.!Marsevintila,esti la fel ca Alina, adica ce va explic , nu vreti sa intelegeti .!Nu , nu poate sa fie asa si in cazul femeilor,Ai auzit ca se cere intr-o relatie ca baiatul sa fie "baiat mare "? poate ai auzit de "fata mare " ; e vorba de ambitia barbateasca sa fie el primul si singurul, nu confunda cu ambitia femeiasca, care o intereseaza doar sa fie singura in timpul relatiei .!-exemplu, gandeste-te, dupa consumarea unui act sexual,ce urmare va avea corpul barbatului,[nici una ] si ce urmare va avea corpul femeii ;[ deflorare, graviditatea,excitarea cu altul ... !-Multumesc pentru.. , din partea mea ofer o [/quote]

Doar cu 16 ani mai mare? Inseamna ca ai avea 36 ani..hmm... in poza pari mult mai batran- eu credeam ca ai vreo 50..pe bune...fara "sto"

Revenind la subiectul nostru...parerea mea ca e nici tu nu vrei sa intelegi ce iti explic eu- eu recunosc ca in unele fraze ai totala dreptate, dar altele sunt pure aberatii- si stii si tu in sinea ta ca nu e 100% corect fata de femei ce zici. Dar asta e problema ta, pe care trebue(sau nu) sa ti-o rezolvi singur. Eu degeaba iti explic aici, daca tu ai ochelari de cal si vezi numai in fata.

Si....apropo- ma lamureste si pe mine careva care-i faza cu "violatorul de mitica" ? Sunt tare curioasa....si avand in vedere ca sunt noua pe aici chiar nu pot sa-mi imaginez despre ce ar fi vorba.

Sau, ca sa nu fiu misandrina( si sa zici ca ascult parerea fetelor de pe aici) explica-mi tu, mitica, daca esti dragut si amabil, cum sta treaba( asa pe scurt).

[/quote] :

sml-confused0067: Poza e facuta cu un celular si a iesit cam nereusita, m-a facut cu pete pe fata !.zilele astea o sa-mi iau un aparat digital ,dar daca ai fi pe mess, ca am camera web . Ai dreptate marse..., cu 50 ani,ca asa e ,gandesc ca un om la 50 ani!N-ai inteles, eu nu spun ca asa e in realitate,normal ca sunt fel de fel de conceptii la femei si tot felul de cazuri, eu spun cum e bine sa fie in realitate,asa ca e bine sa ma consideri ca un om de 50 ani !
Tycu
Postat pe 5 August 2009 17:02
Si din moment ce si tu ai conchis ca gandesti ca un om de 50 ani, voi pune in continuare inaintea numelui tau apelativul "'nea".

Acum....nu evita subiectul si zi-mi te rog de ce zice lumea pe aici ca ai fi "violator" ?
wmarsew
Postat pe 5 August 2009 17:18
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-05 17:02:06
De la: marsevintila, la data 2009-08-05 13:01:59
sml-confused0067: Ce conteaza ca sunt "sigur"mai mare in ani, cu un maruntis de 16 ani,nu e mult.!Marsevintila,esti la fel ca Alina, adica ce va explic , nu vreti sa intelegeti .!Nu , nu poate sa fie asa si in cazul femeilor,Ai auzit ca se cere intr-o relatie ca baiatul sa fie "baiat mare "? poate ai auzit de "fata mare " ; e vorba de ambitia barbateasca sa fie el primul si singurul, nu confunda cu ambitia femeiasca, care o intereseaza doar sa fie singura in timpul relatiei .!-exemplu, gandeste-te, dupa consumarea unui act sexual,ce urmare va avea corpul barbatului,[nici una ] si ce urmare va avea corpul femeii ;[ deflorare, graviditatea,excitarea cu altul ... !-Multumesc pentru.. , din partea mea ofer o

In legatura cu Violul ? Cei vechi pe forum stiu, povestea dar unii nu au inteles, o sa va spun,de curiozitateca vreau sa vad cum vedeti lucrurile mai matur , asa ca la 50 ani! cand eram ultimul an la liceu [l-am facut la seral ] am stat cu un baiat in camera ,semana cu mine , putin mai slabut .!dar era foarte increzut, prost la vorba, aproape zilnic ne cam certam. Eu ma ocupam cu reparatii RTV, ma stiau toti din camin. intr-o zi a venit un baiat cu sora lui, o tipa foarte frumoasa,mai tanara ca mine , cu un aparat defect. am scos o sticla de vin si ne-am cinstit toti in afara de colegul meu "doamne apara " .Fetei ii cam placea sa traga la paharele, [nu exagera, nu se imbata ] cand i-am dat aparatul reparat m-a sarutat pe gura !!!si mi-a promis ca o sa mai vina, ceea ce asa si facea, gasea cate un motiv si venea, ca ajunsasem sa stea pe genunchii mei si numai in saruturi, vorbe dulci,mai dulci ca mierea , am inteles ca , dadea impresia ca e "topita dupa mine"se purta cu mine mai ceva ca Romeo si Julieta. intr-o zi colegul meu mi-a furat ceva si l-am scos afara , s-a mutat cu un prieten la o garsoniera.! seara cand a venit fata la mine, cum facea de obicei,a intrebat de coleg unde e . I-am spus ca l-am dat afara .!!Nu am cuvinte sa postez, ce mi-a spus si cum m-a facut, ca sa-mi spuna ca defapt pentru el venea, ca de mine se folosea ca sa-l faca gelos., ca eu am fost o carpa pentru ea , a lecat si gata. am mintit-o ca era homosexual si s-a dat la mine,si adoua zi am luat-o in camera sa-i arat pozeale lui cu baieti !In camera i-am mai dat o sansa sa-l uite, nu a vrut m-a jignit din nou si atunci m-am razbunat pe ea... merita. ca sa nu fac inchisoare si ea de ras ca a fost virgina, am locuit impreuna aproape 1/2 ani, apoi ne -am despartit. Fapta asta , si mai e o alta intamplare m-a facut sa ma pasioneze relatia de cuplu,. acum e maritata,ce e simpatic ca mai posteaza cateo data si pe acest topic sub alt nume,cam asta e pe larg !Eu zic ca am avut dreptate.!!

br />
[/quote] :

sml-confused0067: Poza e facuta cu un celular si a iesit cam nereusita, m-a facut cu pete pe fata !.zilele astea o sa-mi iau un aparat digital ,dar daca ai fi pe mess, ca am camera web . Ai dreptate marse..., cu 50 ani,ca asa e ,gandesc ca un om la 50 ani!N-ai inteles, eu nu spun ca asa e in realitate,normal ca sunt fel de fel de conceptii la femei si tot felul de cazuri, eu spun cum e bine sa fie in realitate,asa ca e bine sa ma consideri ca un om de 50 ani ! [/quote]
Tycu
Postat pe 5 August 2009 17:41

:

In primul rand daca te rog si eu ceva , te superi? sa nu-mi mai spui "nea mitica" ci simplu, Mitica. ; "nea" merge cand voi avea 50 anisori !Marsevintila,ai dreptate cu femeile care se comporta cum spui, asa este, am vazut si cazuri din astea, de aceea [daca ai observat] eu la fiecare postare, am precizat ca la barbat conteaza comportamentul lui in timpul relatiei,adica , mai clar, el trebuie sa-i demonstreze ei ca pentru el ea e singura care o iubeste cu adevarat, ca celelalte au fost doar aventuri ,ca nu trebuie sa-si faca griji in privinta asta ,ca imbratisarile lor sunt din dragoste si nu interes ,sunt mai multe de spus , dar cu alta ocazie . !!Oricum mi-a placut logica cu care ai pus problema,se vede ca cunosti. ! [/quote]
de ce nu si vice-versa ?
adica nu se iau in calcul cele enumerate mai sus si in cazul femeii ? sau se aplica doar in cazul barbatului ?
inteleg bine ... ??? esti misogin si subiectiv ...
nu se presupune k suntem egali ?
paullyss
Postat pe 5 August 2009 18:58
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-05 12:42:35

pt.Mitica
:

ce aberant ... nu ai auzit de prezervative ????
prostii mai mari nici k am auzit...
de parca u ca barbat nu te poti excita cu alta femeie asta dupa ce te-ai tavalit cu alta in pat ...
recunoste k te depaseste deja subiectul ...
paullyss
Postat pe 5 August 2009 19:03
De la: paullyss, la data 2009-08-05 19:03:21
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-05 12:42:35

pt.Mitica
:

ce aberant ... nu ai auzit de prezervative ????
prostii mai mari nici k am auzit...
de parca u ca barbat nu te poti excita cu alta femeie asta dupa ce te-ai tavalit cu alta in pat ...
recunoste k te depaseste deja subiectul ...

aaaooo, pai adica femeia poate sa-si faca poftele cu toti amantii, pana gaseste unul care sa o ia, ca merge doar s-a descoperit prezervativul ... !!!!Acum inteleg de ce mai umbla unele femei chiar si maritate cu prezervativ in geanta .! cum le cataloghezi pe astea ?
Tycu
Postat pe 5 August 2009 20:04
pai cum le-ai cataloga???nici cum...de ce?ptr ca nu mai sunt iubite de catre sotii lor,nu mai sunt satisfacute.sau poate se razbuna pe ei dintr-un singur motiv!adulterul!!!vai ce mult am lipsit,mi-a trebuit vreo 2 ore sa citesc de unde am postat ultima data...doamneeee... ca asa ceva n-am mai vazut!!!mitica,te rog mult,ma deranjeaza foarte mult modul tau de a gandi in ceea ce priveste virginitatea femeii.si eu am pretentia ca barbatul sa fie virgin,fecior sau cum vrei s-o iei!pfff..revin mai tarziu ca inca ma doare capul de la atata citit....cate aberatii!!
primola
Postat pe 5 August 2009 21:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Eu cu studii, el fara.. 49 De la: iulia89 12 Iulie 2010 21:34
Ne casatorim...dar ma inseala 79 De la: gyo85 19 August 2013 23:38
Coruptia iti afecteaza viata?! :( 1 De la: GangstaTear 16 Februarie 2010 00:06
Cununie civila 17 De la: grace001729 20 Ianuarie 2015 20:35
Traista bucovineana 1 De la: traista_bucovineana 3 Iunie 2009 02:28