Setari Cookie-uri

la ce momente speciale v-ati gandit pt seara nuntii?

Noua cei de la restaurant ne-au spus sa aducem un litru de alcool de 90 de grade ca in timp ce aduc tortul sa toarne alcool pe jos astfel incat tortul sa ramana intr-o inima mare de foc.
fantome
Postat pe 12 Septembrie 2008 14:24
daaa fantome asa a avut sora mea
a iesit superb
au facut mai multe inimi pe jos din foc
a fost deosebit
iulik_flore
Postat pe 12 Septembrie 2008 16:11
frumos cu lumanari...nici io nu vreau artificii infipte un tort...ca sa imi strice tortul....vreau sa am eventual..in pamant artificii...reci...
iulik_flore
Postat pe 12 Septembrie 2008 16:12
ganditziva totushi si la cat de periculoase sunt artifiiciile alea puse pe sol...e destul sa treci putin mai aproa`pe si iti sar scantei pe rochie...super tare...eu o sa ma gandesc bine...

Postat pe 13 Septembrie 2008 21:36
sunt artificii reci k3ntutza..tocmai asta e ideea k nu ard nici macar hainele

altfel cum crezi k iti dadeau voie sa le aduci in restaurant??
si sa le strice alora parchetul
se folosesc special ptr asa ceva
iulik_flore
Postat pe 15 Septembrie 2008 11:07
Eu voi avea si cateva artificii, plasate stategic ca nimeni sa nu fie ranit, in plus, scot mult fum. Focul cu alcool este mult mai de efect si nu scoate nici fum si nici miros urat.
fantome
Postat pe 15 Septembrie 2008 20:02
si apropo de asta uitati o intrebare....cam cat costa una ???n-am nici o idee...va-ti interesat????care stie??

Postat pe 15 Septembrie 2008 21:49
Da super idee, asa m-am gandit si eu mai ales ca in ultima vreme parintii nostrii au fost alaturi de noi mai mult ca oricand ....prietenii au ramas putini dar le vom multumii si lor pentru ca ne-au ambitionat si ne-au sustinut cand aveam . nevoie
I-as multumii in primul rand lui Dumnezeu pentru ca mi-a scos in cale oameni minunati care ma iubesc si ma sprijina si mai ales pentru ca mi-a dat un sot care ma intelege si ma respecta. Mmmmm sunt multe multumiri dar cred ca cea mai mare multumire pentru toti e ca noi sa ne intelegem....
auradutzu
Postat pe 16 Septembrie 2008 09:53
Eu vreau ca in acea seara sa-i demonstrez iubitului meu cat de mult tin la el, sa-i multumesc ca are rabdare cu mine si ca-mi da incredere si ma face s ma simt mai speciala...Aveti vreo idee cum as putea sa fac? Ma gandeam la un cadou, dar care? La o scrisorica, prea banal...La un sarut si o declaratie, asta o pot face oricand...Nu stiu, vreau sa se simta special, sa realizeze cat de important este el pentru mine...
vero4new
Postat pe 16 Septembrie 2008 14:20
artificiile reci care se folosesc in special ptr vals costa aici la noi in romania in jir de 400 lei vechii deci nu 4 milioane 400 de mii.
iulik_flore
Postat pe 16 Septembrie 2008 15:11
mie mi-a mai venit o idee

as vrea o plasma imensa, cum ar fi videoproiectorul unde sa se desfasoare poze cu noi 2, de cand eram copii, poze de la diverse evenimente, poze cu familiile, cu prietenii...
cred ca ar fii minunat

ce parere aveti???
iulik_flore
Postat pe 16 Septembrie 2008 15:13
De la: iulika_flore, la data 2008-09-16 15:13:04mie mi-a mai venit o idee

as vrea o plasma imensa, cum ar fi videoproiectorul unde sa se desfasoare poze cu noi 2, de cand eram copii, poze de la diverse evenimente, poze cu familiile, cu prietenii...
cred ca ar fii minunat

ce parere aveti???

deja dadusem, eu ideea asta daca te uiti putin inurma.. e grozava...insa tre sa cauti din timp...succes

Postat pe 16 Septembrie 2008 22:57
nasii mei de botez s-au casatorit pe 13 septembrie acum multi ani si cum noi ne-am casatorit tot pe 13 septembrie (a.c.) am vb cu dj-ul sa le cante La multi ani. Au fost foarte incantati si emotionati.
onitza_grace
Postat pe 17 Septembrie 2008 11:16
hahaha...nu am vz k3ntutza

dar nu e asta problema

vroiam sa zic k mi-a venit mie ideea

dar nu stiu sigur ce sa fac si cat costa
iulik_flore
Postat pe 17 Septembrie 2008 15:06
nunta e nunta,se sarbatoreste unirea sufletelor pereche. eu nu mi-as strica petrecerea cu o mare de lacrimi. chestiile astea emotioneaza pe oricine,nu doar pe parintii nostri. eu o sa le dedic parintilor mei blues-ul lor. dupa un discurs cu multumiri mai sus descrise,nuntasii ar deveni cu siguranta nostalgici si melancolici. eu nu-mi doresc asta!! astfel de discursuri sunt potrivite la aniversari,dar nu prea siropoase,oricum. noi trebuie sa stim sa le muntumim zilnic chiar si fara vorbe! un suflet se mangaie altfel. parerea mea...
aly_b
Postat pe 17 Septembrie 2008 19:32
De la: iulika_flore, la data 2008-09-17 15:06:33hahaha...nu am vz k3ntutza

dar nu e asta problema

vroiam sa zic k mi-a venit mie ideea

dar nu stiu sigur ce sa fac si cat costa

si eu vreau asta insa...n-am nici o idee...cu proiector tre sa ai lumina difuza toata noaptea si e cam nasol..iar cu ecran mare...c-am tot la fel ca sa se vada bine...cel mai bun e un tv cu ecran plat..si sa fie imens..da e c-am greu de obtinut...doar daca nu iti cumperi unul...vezi poate gasesti pana la urma vreo solutie..si daca da anunta-ma si pe mn...aselashi lucru il voi face si eu...te popic

Postat pe 18 Septembrie 2008 00:21
DA K3NTUTZA O SA TE ANUNT!!!1

NU STIU..CUM O SA FIE...

AM O PRITENA CARE FACE NUNTA LA ANUL SI EA O SA AIBA ASA CEVA

AM SA VAD CUM FACE EA SI O INTREB DE INDATA

POOOPICI
iulik_flore
Postat pe 18 Septembrie 2008 11:00
Ei bine, nu a fost nevoie de momente speciale, s-au creat singure... sau aproape. Cununia religioasa a fost speciala pt ca unul din preotii care ne-a cununat este prieten de familie si a inceput sa planga si apoi am inceput cu totii. Porumbeii albi au fost o alta surpriza pt parinti si pt toata lumea, sala plina de flori si lumanari, totul. Pt ei toata nunta a fost o surpriza si ma bucur imens ca a fost o surpriza frumoasa.
fantome
Postat pe 13 Octombrie 2008 14:43
acesta este site-ul meu de pregatiri pentru nunta.va invit sa va alaturati grupului si sa va inregistrati daca va face placere.multumesc! http://kentutza.at.ua/

Postat pe 2 Decembrie 2008 01:29
De la: auradutzu, la data 2008-09-16 09:53:17Da super idee, asa m-am gandit si eu mai ales ca in ultima vreme parintii nostrii au fost alaturi de noi mai mult ca oricand ....prietenii au ramas putini dar le vom multumii si lor pentru ca ne-au ambitionat si ne-au sustinut cand aveam . nevoie
I-as multumii in primul rand lui Dumnezeu pentru ca mi-a scos in cale oameni minunati care ma iubesc si ma sprijina si mai ales pentru ca mi-a dat un sot care ma intelege si ma respecta. Mmmmm sunt multe multumiri dar cred ca cea mai mare multumire pentru toti e ca noi sa ne intelegem....
MIRESICA_ADY
Postat pe 10 Decembrie 2008 22:26
yo sa zic nu stiu ce sa fac special toata nunta o sa fie ceva special o sai spun mult grasului meu cal iubesc si yo sunt fff fericita ca d-zeu ma binecuvantat cu un sot asa de iubitor amabill si este chiar fff special si de asta de abia astept sa spun si da in fata altarului si sunt sigura ca o sa plang mult! dar voi celelalte fate stiu ca suntetii langa mine nui asa? va pup fetelor si din anglia va pup!
MIRESICA_ADY
Postat pe 10 Decembrie 2008 22:30
bineinteles ca suntem alaturi de tine din tot sufletul

ptr k3ntzutza

am vb cu dj-ul pe care am vrea sa il luam
el ne-a spus k la anul vrea sa isi cumpere plasma pe care sa o monteze la nunti
cred ca pretul plsmei va fi separat nu va intra in pretul inchirierii dj-ului prorpiu-zis
insa ne-am bucura mult sa isi ia plasma, asat conteaza
el ar vrea sa faca ceva f dragutz, adik pe parcursul nuntii, pe langa fotografiile cu noi si cu familia care ruleaza sa le puna si pe cele de la cununie.
stii ca f multi fotografi vin cu albumul
aaaa k sa intelegi dj are o "trupa de soc" are si cameraman si fotograf
deci sunt o echipa....
iulik_flore
Postat pe 12 Decembrie 2008 10:48
f frumoasa treaba asta cu lumanatile
asa imi doresc si eu, nu imi plac artificiile

http://www.flu.ro/articole/Moda_si_Stil/Rochia_de_mireasa_cu_trena_.html fetelorrrrrrrrrrr superbe pentru inspiratie
iulik_flore
Postat pe 10 Februarie 2009 12:15
eu cu iubi meu vom face un tort "fals"...din carton si il ornam cu frisca...si vom pune pe cineva sa il aduca si sa se impiedice si sa pice cu el....nici un invitat nu va stii nimic, nici macar parintii (poate spunem la un bunic sa nu moara de infarct)...si toti or sa fie asa .....si ii lasam putin asa...si dup'aia le zicem ca a fost doar o gluma si aducem adevaratul tort
DragonFly_grace
Postat pe 11 Februarie 2009 10:31
deci e prea tareeeeee uite si o surpriza haioasa nu numai lacrimogene

imi inchipui ce fata or sa faca toti

mama cred ca ar face infarct
iulik_flore
Postat pe 11 Februarie 2009 16:04
fetelor uitati aici sfaturi si rochite ultile pentru mirese!!!!
este chiar interesant, se regasesc multe dintre intrebarile siraspunsurile pe care voi le-ati postat aici pe site

http://www.flu.ro/articole/Moda_si_Stil/Rochii_de_mireasa_in_functie_de_anotimp_si_local/pagina-2.html
iulik_flore
Postat pe 13 Februarie 2009 10:29
ca moment special la nunta am avut ofrumoasa dedicatie din partea nasului, care ne-a cantat ''o sole mio''(videoclipul pe profilul meu) si un dans grecesc, realizat absolut super de catre 2 colegi care fac parte din comunitatea grecilor.
bastiuta
Postat pe 17 Februarie 2009 22:14
La nunta noastra noi am avut parte de o surpriza din partea soacrei mele. A adus un alt taraf foarte cunoscut si 4 perechi de dansatori, care timp de o ora pana la 12 noaptea au dansat si cantat toate genurile de muzica populara din diferite zone ale tarii. Va spun ca acel moment a fost foarte special si toti invitatii stateau in picioare si care mai de care filmau si aveau un zambet pana dupa urechi.
La sfarsitul programului, o fata si un baiat dintre dansatori ne-au luat de la masa, ne-au unit cu un voal de borangic, ne-a dus pe ringul de dans printre dansatori, iar solistul formatiei canta SOTULUI "Ia-ti mireasa de mana/Astazi mai e cu fetele/Maine cu nevestele".
S
Au facut o hora mare cu noi si cu invitatii, and surprise.... "S-a furat mireasa!!!!"...
mikaela_ta_grace
Postat pe 27 Februarie 2009 08:29
Foarte emotionant ceea ce ai de gand sa faci.bravo,felicitari.A trebuit sa citesc de 2 ori ceea ce ai scris,deoarece am ochii in lacrimi,si ma gandesc ce cadou frumos o sa le faci parintiilor si buniciilor,cred ca este unul din cele mai emotionante cadouri primite de parintii vreodata.Imi place mult ideea ta, poate o sa o imprumut.Felicitari inca o data.
mada00
Postat pe 23 Martie 2009 16:45
da super ideea.o sa fac si eu la fel.o sa plang sigur dar o sa ma straduiesc sa termin discursul.sau mai bn le scriu o scrisoare.o sa ma copleseasca emotile dar asta e.o a le multumesc pt tot ce au facut pt mine si surorile mele.merci mult de idee.:*
GrigoraSoana
Postat pe 23 Martie 2009 17:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am o mare curiozitate in legatura cu restaurantul 2 De la: mikysweet 31 Martie 2014 15:39
Am un copil. As putea sa port la nunta rochia de mireasa alba??? 52 De la: kudika310909 31 Iulie 2010 21:30
fetelor vreau sa imi vand rochita de mireasa 4 De la: charolina99_yahoo_com 31 Martie 2014 15:38
hairstylist 1 De la: kudika334634 12 Ianuarie 2011 13:43
dati-mi ,va rog un sfat. 4 De la: cj25har 16 Iunie 2010 13:24