Setari Cookie-uri

la ce momente speciale v-ati gandit pt seara nuntii?

kentuza e o idee extraordinar de frumoasa ai dreptate parintii sunt totul mai ales daca au fost lanag tine mereu si au stiut sa iti indrume pasii la fel e si in cazul meu.mama mea e foarte apropiata mie de fapt toata familia mai am si o sora geama si un frate si ei in felul lor au fost langa mine . si chiar o sa ma gandesc sa iti "fur"oarecum ideea:* Casa de piatra si mult noroc
sweetyeye
Postat pe 23 Martie 2009 19:28
http://www.flu.ro/articole/Moda_si_Stil/Cele_mai_frumoase_diademe_si_voalete_pentru_mirese.html

uitati-va aici superbbb....
iulik_flore
Postat pe 24 Martie 2009 11:59
si eu sunt o fire extrem de emotiva, mai ales cand vine vorba de familie. mi se pare draguta ideea, desi nu voi proceda asa.
o sa cumpar un tort separat pt ca in aceeasi zi este si ziua de nastere a socrului meu. o sa rog formatia sa-i cante La multi ani si noi ii vom aduce tortul. primul cadou a fost cand a aflat ca am ales tocmai aceasta data...chiar a fost o surpriza placuta!
apoi, eu m-am gandit ca surpriza mea pt ivitati sa fie fantana de ciocolata. o sa existe o persoana care va face frigaruile din fructe si care-i va ajuta pe oameni sa se serveasca.

il legatura cu derularea unor fotografii, ce stiu eu este ca exista restaurante dotate cu asa ceva, daca nu cautati o firma care se ocupa de foto si video, pt ca au un astfel de panou si toata aparatura necesara. am fost la o nunta in februarie, si chiar am vazut ca ideea asta a placut tuturor invitatilor...este ceva dragut si relativ nou. mult succes!
raly_uca
Postat pe 24 Martie 2009 14:58
De la: DragonFly, la data 2009-02-11 10:31:49eu cu iubi meu vom face un tort "fals"...din carton si il ornam cu frisca...si vom pune pe cineva sa il aduca si sa se impiedice si sa pice cu el....nici un invitat nu va stii nimic, nici macar parintii (poate spunem la un bunic sa nu moara de infarct)...si toti or sa fie asa .....si ii lasam putin asa...si dup'aia le zicem ca a fost doar o gluma si aducem adevaratul tort

cred k va fi 'soc total' ... ar fi super naspa sa nu te poti abtine sa razi sa strici toata comedia ... eu una nu cred k as putea face treaba asta ... as rade in hohote ...
dar este o idee super originala ...
cred k va iesi belea ... de nota 100 ...
bravo ...
paullyss
Postat pe 25 Martie 2009 15:21
superrrrrrrrrrr asta cu tortul mai naspa ca murdaresti pe jos o sa ma gandesc si eu sau de ex la nunta cumnatului meu cand au furat mireasa a fost naspa nici nu sa dus dupa ea nu avea unde ca tampita a plecat acasa ce sa faca nu stiu probabil sa economiseasca banii care se cheltuesc in disco tampita cum ziceam daca alti nu au imaginatie noroc cu un verisor care sa imbracat in mireasa si a facut el panarama asta mi ar fi placut si mie dar nu pot copia asa ca m am gandit in loc de vals sa le facem o surpriza am vazut pe you tube incep sa danseze vals ai impresia ca sare banda si incep sa danseze disco asa ca fac un cd cu muzica o combinatie ciudata si facem un scenariu ce ziceti sper sa mi iasa bine
andre_dany
Postat pe 10 Aprilie 2009 13:32
e f tare ideea

nu are de ce sa nu iasa bine

insa eu nu l-as putea convinge pe iubitul meu

abia am scos-o la capat cu valsul
iulik_flore
Postat pe 14 Aprilie 2009 12:37
De la: DragonFly, la data 2009-02-11 10:31:49eu cu iubi meu vom face un tort "fals"...din carton si il ornam cu frisca...si vom pune pe cineva sa il aduca si sa se impiedice si sa pice cu el....nici un invitat nu va stii nimic, nici macar parintii (poate spunem la un bunic sa nu moara de infarct)...si toti or sa fie asa .....si ii lasam putin asa...si dup'aia le zicem ca a fost doar o gluma si aducem adevaratul tort

cunosc pe cineva care chiar a facut asa ceva la nunta. de fapt impropriu spus a facut pt ca de fapt altcineva i-a facut-o fara sa anunte pe nimeni.
mireasa avea o ruda cofetar care i-a promis ca ii face el tortul de nunta, asa ca in seara nuntii tipu a facut 2 torturi identice (pt ca miri isi alesesera ei modelul), iar cand a sosit momentul sa aduca tortul s-a "intamplat" nenorocirea . tortul era adus de 2 persoane, una s-a impiedicat si au cazut amandoi peste tort. toata lumea a fost foarte socata, mireasa avea lacrimi in ochi si se gandea ca uite asa s-a terminat o seara frumoasa. parintii mirilor erau socati de ceea ce s-a intamplat incat nu mai aveau cuvinte. dupa 2 minute de la acel "incident" a inceput sa cante muzica si a intrat in sala al doilea tort decorat cu artificii, foarte frumos.
toata lumea a inceput sa rada, iar mireasa pana la urma a plans de fericire
carmela_grace
Postat pe 14 Aprilie 2009 12:51
ideea ta este foarte frumoasa , dar te rog sa te gandesti si la socrii tai . se vor simti prost daca nu vor primi aceleasi ,, privilegii " si ei au crescut copiii ( copilul ?!?) cu chin , merita o vorba buna . daca simti ca nu poti face acest gest , eu , care sunt soacra , nu mireasa , consider ca mai bine le multumesti parintilor tai in particular .
in afara de asta , stii ca vei fi in centrul atentiei si automat se va comenta fiecare fraza pe care o spui . sunt convinsa ca nu ai dori sa ti se reproseje ca nu ai pastrat un echilibru ( chiar daca este de fatada ) . eu am multi ani de casnicie foarte fericita si de fiecare data cand trebui sa spun un lucru de coplezenta ma gandesc asa : ,, cat dureaza sa spun acest lucru ? 30 de secunde ! ce inseamna in viata mea 30 secunde ? " ceea ce castigi in final conteaza : respect , multumirea celor de langa tine . ce conteaza 30 secunde ?
kudika002201
Postat pe 6 Iulie 2009 16:22
De la: sasa, la data 2009-07-06 16:22:56ideea ta este foarte frumoasa , dar te rog sa te gandesti si la socrii tai . se vor simti prost daca nu vor primi aceleasi ,, privilegii " si ei au crescut copiii ( copilul ?!?) cu chin , merita o vorba buna . daca simti ca nu poti face acest gest , eu , care sunt soacra , nu mireasa , consider ca mai bine le multumesti parintilor tai in particular .
in afara de asta , stii ca vei fi in centrul atentiei si automat se va comenta fiecare fraza pe care o spui . sunt convinsa ca nu ai dori sa ti se reproseje ca nu ai pastrat un echilibru ( chiar daca este de fatada ) . eu am multi ani de casnicie foarte fericita si de fiecare data cand trebui sa spun un lucru de coplezenta ma gandesc asa : ,, cat dureaza sa spun acest lucru ? 30 de secunde ! ce inseamna in viata mea 30 secunde ? " ceea ce castigi in final conteaza : respect , multumirea celor de langa tine . ce conteaza 30 secunde ?

f frumos sasa

se vede k vb ca o femeie matura, echlibrata si cu multa experienta de viata

casa de piatra copilasilor tai

sau mai bine spus DUMNEZVOASRTA!

poate sunteti de o seama cu parintii nostri!

iulik_flore
Postat pe 7 Iulie 2009 13:32
o idee noua sunt lampioanele luminoase . sunt spectaculoase , inlocuiesc cu succes artificiile . incercati pe net sa cautati sky lantern
kudika002201
Postat pe 7 Iulie 2009 15:10
Fetelor aveti niste idei extraordinare, plang incontinuu de cand am inceput sa citesc
Probabil ca voi incerca si eu sa pun in aplicare din sfaturile voastre.La fel ca voi, am niste parinti minunati si un frate super pe care nu i-am mai vazut de aproape 1an, si cred ca ideea cu multumirile o voi aplica sigur, si ca sa nu fie cu suparare ii voi mentiona si pe socrii, asa impac si capra si varza, ce ziceti?
kudika010323
Postat pe 8 Iulie 2009 12:25
o alta idee pe care o avem noi pt nunta fiicei mele , care are nunta chiar in ziua de Sf Marie ,este ca la inceputul nuntii sa se cante La multi ani pentru cei care poarta numele de Marin Maria si sa primeasca femeile , un trandafir ( floare pe care a ales-o fiica mea ca tema a nuntii ) iar barbatii , vor primi cate o sticla mica de vin .
eu pregatesc o alta surpriza pt copii : ei acum pregatesc dansul de deschidere pe o melodie preinregistrata iar eu am sa inregistrez pe un CD , o voce masculina si una feminina , rostind un juramant de casatorie , inaintea melodiei propriu zise . Copii nu stiu si cred ca vor fi foarte uimiti . Aceste juraminte sunt inspirate din viata lor , modul cum s-au cunoscut si planurile lor in privinta viitorului .
o alta surpriza pentru invitati va fi lansarea lampioanelor despre care am mai scris . acestea , in numar de 50 vor fi lansate de catre cei apropiati . nu am mai vazut nicaieri asa ceva pentru ca au aparut de curand .
kudika002201
Postat pe 8 Iulie 2009 16:08
Am cautat pe net ...lampioane luminoase...da nu gasesc nicaieri poate ne dai sa vedem cum arata si de unde le-ai cumparat
Cypcip
Postat pe 8 Iulie 2009 16:21
sasa, copii tai trebuie sa fie extrem de norocosi si mandri ca te au alaturi.
si eu am nunta tot pe 15 aug si m-am gandit sa le cate formatia la un moment dat La multi ani! sarbatoritelor (caci de.. sunt mai multe fete)
o alta idee ce o voi pune in practica: noi, impreuna cu prietenii vom dansa cu totii pe o melodii mai sturlubatica undeva pe la ora 23, asta ca sa prindem curaj.
kudika010323
Postat pe 9 Iulie 2009 15:32
cauta te rog sky-lantern.ro
kudika002201
Postat pe 13 Iulie 2009 09:54
De la: geaninads, la data 2009-07-09 15:32:25sasa, copii tai trebuie sa fie extrem de norocosi si mandri ca te au alaturi.
si eu am nunta tot pe 15 aug si m-am gandit sa le cate formatia la un moment dat La multi ani! sarbatoritelor (caci de.. sunt mai multe fete)
o alta idee ce o voi pune in practica: noi, impreuna cu prietenii vom dansa cu totii pe o melodii mai sturlubatica undeva pe la ora 23, asta ca sa prindem curaj.
kudika002201
Postat pe 13 Iulie 2009 09:56
Eu vreau sa interpretam (eu si viitorul sot) o melodie de dragoste ...cunoscuta...nu stiu...nu m-am hotarat care. Dupa care sa ii invit pe toti la karaoke.
redroxace
Postat pe 4 Noiembrie 2009 00:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vand rochie de mireasa de la Magic Bride...este superba 1 De la: AlinaBabutzas 24 Ianuarie 2011 01:15
Flori si cadouri 1 De la: ocean_of_life 7 Februarie 2012 17:41
AGENTIE DE NUNTI , SAU NU? 16 De la: belcmar 17 Februarie 2021 11:00
IMPRESII DESPRE FIRME DE DECORATIUNI NUNTI SI RESTAURANTE 2 De la: kudika514124 8 Martie 2012 22:59
buna 3 De la: lauramaria 2 Iulie 2009 08:07