Setari Cookie-uri

figurine pentru tort

din ce oras esti?
kudika002298
Postat pe 19 Ianuarie 2009 15:32
Taman din Orastie, jud Hunedoara. Vad ca tu esti din Constanta... departe......... I-ai cumparat? Ai dat comanda? Dintotdeauna mi-am dorit porumbei pe tortul de nunta, sau 2 lebede... mult mai deosebit decat clasicii miri... Ca sa nu mai zic ca mireasa care il trage pe mire de sacou mi se par total nepotriviti, mai ales daca tema nuntii este una eleganta... Nu stiu, ... asta este pareareamea si sper sa nu se supere unele miresici... De fapt, cred ca tot ce tine de o nunta este deosebit! Fiecare face cum vrea si are dreptul la opinie. Suntem cu totii unicat in lume...
Tassy_grace
Postat pe 20 Ianuarie 2009 16:44
asa este...destul de departe, dar o zona frumoasa...am trecut pe acolo in luna de miere :)...firma la care lucrez vinde asa ceva...avem mai aproape de tine (asa zic eu) un distribuitor Lotus Activ(Str.L. Blaga nr.187A, Comuna Vetel, sat Mintia, jud.Deva-tel.0254/236.488)...ia legatura cu ei si vezi daca te pot ajuta cu o bucata...poate ajung prin zona sau poate vand la vreo cofetarie mai aproape de tine si il poti cumpara de acolo...sper sa te ajute...succes !
kudika002298
Postat pe 21 Ianuarie 2009 16:07
De la: fl_o_ry, la data 2008-11-03 15:03:13buna...ca la orice subiect parerile sunt impartite...o sa va impartasesc si eu parerea mea.lucrez in domeniu si vreau sa va spun ca martipanul nu este alb ci are culoarea untului iar daca a-ti vazut sau a-ti cumparat torturi imbracate in alb si vi s-a spus ca este martipan sa stiti ca era pasta de zahar. deseori cofetariile folosesc pasta de zahar si spun ca este martipan...in fine, eu am avut tortul imbracat in pasta de zahar si ornat cu falduri de martipan si buchete de flori tot din martipan...a iesit superb.pe tort am avut un ornament cu doi porumbei frumosi cu verighete in cioc.

hmmm, hai ca nu cred ca am inteles... si daca tortul e alta culoare, rosu, verde, mov...si ei zic ca e martipan, mint? sau martipanul poate fi vospit? sunt confuza...
angi_bz
Postat pe 22 Aprilie 2009 18:44
Incercati pe accesoriidenunta.ro Sunt cateva figurine pentru tort tare dragute
angi_bz
Postat pe 22 Aprilie 2009 19:20
De la: iulika_flore, la data 2008-10-14 10:37:37nu mai vroiam nimic in varful tortului
pentru ca eu vreau un tort alb din martipan ,inauntru cu ciocolata,sa aiba cateva etaje,de la mai mare la mai mic, si sa fie impodobit cu trandafiri rosii naturali.
insa am stat eu bine si m-am gandit k ar da bine totusi si niste miri, simpli albi, frumosi, kniste siluete ma gandesc...
s-ar vedea bine
asa ca le voi face si lor loc

ma gandeam ca poate te intereseaza
http://accesoriidenunta.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=16&products_id=447
angi_bz
Postat pe 22 Aprilie 2009 19:23
Filmari si fotografii profesionale

Doriti sa retraiti magia din ziua nuntii voastre? Si toate acestea fara stres? Invitaþi-ne la nunta, iar noi va vom asigura cã puteti retrai aceasta zi speciala doar la atingerea unui buton. Nunta este cea mai importanta zi din viata ta. In timp, fotografiile si filmarea sunt singurele care va vor aminti de aceasta zi speciala. Pentru asta suntem noi, echipa cu peste 10 ani experienta in mass-media si in domeniul filmari si fotografii. Fie ca este o reclama TV, un videoclip sau o nunta, ImagineaNuntiiTale vine la toate evenimentele importante pentru tine! Oferim servicii de filmare si fotografiere la cea mai inalta calitate!

Pentru detalii complete despre serviciile noastre, va rugam vizitati site-ul: www.imagineanuntiitale.ro

Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati:
Telefon: 0724 568 370; 0764 388 860
E-mail: ataimagine@gmail.com; imagineanuntiitale@yahoo.com

imagineanuntiitale
Postat pe 27 Aprilie 2009 19:23
profesionale,profesionale dar la ce banuti tote astea?????????????
k stii acum mai tii cont si de asta k la cati bani iti tr .............da si mie un masg cu preturi te rog mult
kudika028812
Postat pe 27 Aprilie 2009 19:30
da mai inebunit alt msg nu ai?????????????k este pus pe forum de 100 de ori...m-am lamurit nu ami vr serviciile voastre mersi
kudika028812
Postat pe 27 Aprilie 2009 19:37
mai gasiti figurine de tort pe:
http://www.accesoriievenimente.ro/product.php?id_product=485
sunt dragute
gety_grace
Postat pe 15 Mai 2009 15:31
tarot_healthy
Postat pe 24 August 2009 13:27
Pentru ca nunta a fost cu nasturi.. am avut nasturi de martipan si pe tort.. S-au potrivit foarte bine :)
adeana
Postat pe 19 Februarie 2010 12:55
adeana, dar adauga si cateva poze te rugam! am fi tare fericite dc te-am vedea si noi la fericitul eveniment.

din cate povestesti u, pare k ai avut o nunta f reusita.
iulik_flore
Postat pe 19 Februarie 2010 23:25
Buna!
la mine in ceea ce priveste tortul a fost asa: mi-a placut ff mult un tip de tort, decorat cu trandafiri pe fiecare etaj, si, pentru ca ador fluturasii, am cerut sa imi puna unul pe cel mai jos etaj, mi-am spus ca deja e ff incarcat, insa ... am tinut neaparat.
nu imi plac mirii pe tort, de fapt peste tot am vazut si ... am preferat altceva ...
in ceea ce priveste martipanul, ca asa doream si eu, mi-au spus ca se intareste si se taie ciudat dupa aceea, astfel incat l-am luat glazurat cu ciocolata alba.
imi_ase
Postat pe 22 Februarie 2010 09:13
acum cativa ani si eu doream figurine pe tort...acum sincera sa fiu imi plac f multe torturile din martipan sau cele imbracate in flori. Nu stiu de ce dar m-am indragostit de genul asta de torturi. Chiar nu ma intereseaza gustul la cel de martipan :P, nu de alta dar at cand se serveste tortul unele persoane deja au plecat si pers care au ramas sunt ametite motiv pt care e mai important sa arate bine

http://versu.ro/agny-2359.html
agny
Postat pe 23 Februarie 2010 21:21
De la: aaggnnyy, la data 2010-02-23 21:21:19acum cativa ani si eu doream figurine pe tort...acum sincera sa fiu imi plac f multe torturile din martipan sau cele imbracate in flori. Nu stiu de ce dar m-am indragostit de genul asta de torturi. Chiar nu ma intereseaza gustul la cel de martipan :P, nu de alta dar at cand se serveste tortul unele persoane deja au plecat si pers care au ramas sunt ametite motiv pt care e mai important sa arate bine

http://versu.ro/agny-2359.html

ce tare esti!

eu ador martipanul...si evident k asa imi doresc si tortul
iulik_flore
Postat pe 23 Februarie 2010 23:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Rochia de mireasa :) 1 De la: kudika486963 22 Decembrie 2011 23:27
ARTIFICII 4 De la: cj25har 11 Iulie 2010 12:25
Lampadar, Tesaturi si Decoratiuni Exotice 8 De la: marry 14 Aprilie 2010 09:58
Pareri: Salon Florian 7 De la: grace005428 4 Octombrie 2009 17:46
vopseaua palette -semipermanenta(iese la 24 de spalari) 4 De la: cj25har 11 Iulie 2010 12:38