Setari Cookie-uri

indragostita de sotul surorii mele

Era sa uit..... daca nu-i povestesti tu, cine stie ce varianta ii va povesti el. Poate i-a si povestit si de aceea nu-ti mai raspunde la telefon.
raluca37
Postat pe 19 Mai 2009 09:44
mie povestea asta imi suna a telenovela....nu sunt insensibila....e doar parerea mea
Bluesky_grace
Postat pe 19 Mai 2009 14:17
De la: sotoo, la data 2008-10-30 15:43:37eu si surioara mea am fost foarte apropiate de mici, doar ca fostul meu loc de munca m-am indragostit de un barbat. am avut un teambilding unde eu si respectivul am petrecut o noate impreuna (ne apropiaseram destul de mult ianite de asta), insa la o saptamana am intrerupt relatia, el nu a mai vrut sa fim impreuna, indiferent cate eforturi am depus sa fim iarasi impreuna. La doua luni sora mea era f incantata ca este cu cineva si... i-a propus sa se casatoreasca... l-am cunoscut si eu de curand pe respectivul si... surpriza... era barbatul misterios de care ma indragostisem. Nici nu stiu ce sa fac, sa ii spun surorii mele ca a fost cu mine la scurt timp de cand i-a propus ei casatoria? incerc sa aflu de cand sunt ei impreuna ca sa stiu daca a inselat-o... nu stiu ce sa fac, ma streseaza si mamacina atat situatia ca nu mai pot dormi


ce sa intamplat pana la urma?...............
gety_grace
Postat pe 19 Iunie 2009 14:15
sora ta este mai importanta si voi trebuie sa fiti apropiate,indiferent de obstacole.spune-i, oricare ar fi implicatiile, mai tarziu iti va multumi si veti rade impreuna de situatie. oricum, el nu merita pe niciuna dintre voi doua. este un nesimtit chiar daca si-a continuat relatia cu ea dupa ce a aflat care este legatura dintre voi. mai devreme sau mai tarziu va afla si sora ta si gandeste-te la consecinte, ce ar simti daca ar mai fi si casatoriti si ar afla ca tu il cunosti si altfel......
oni_math
Postat pe 19 Iunie 2009 15:45
tarot_healthy
Postat pe 20 August 2009 13:34
Spune-i adevarul surorii tale, asa este normal, apoi las-o sa decida ce vrea sa faca..........., altfel cine stie la ce mai ajungeti...
Cat despre ceea ce simti pentru tip, este doar atragere sexuala, nu va iubiti, a fost o aventura de-o noapte, bineinteles astea sunt cele mai misto, toate si toti stim asta, dar pentru ca nu putem trai doar cu amintiri de o noapte, si pentru ca nu duc nicaieri, la un moment dat ne intra mintile in cap si ne cumintim cu totii!
So, vorbeste cu sora ta, pentru o fosta aventura de o noapte, nu merita sa risti fericirea si viitorul surorii tale!
Succes!
Tinet
Postat pe 7 Septembrie 2009 09:20
dar de ce nu privesti lucrurile si altfel???chiar crezi ca totul depinde de ea????mai gandeste-te,in asta sunt 2 implicati si sa nu-i faca o surpriza el si sa-i spuna surorii tot adevarul,poate si el simte asa si poate chiar vrea o rel serioasa si-i spune tot adevarul si cine pica aici????cu cine nu o sa mai vb ea dupa cele aflate?cu sora ei care nu i-a spus?sau cu partenerul sincer?????.ea trebuie sa fie sincera cu sora ei
kudika130378
Postat pe 3 Noiembrie 2009 00:05
Draga mea cel mai bine ar fi sa uiti ,,incidentul". Poate ca daca erau mai demult impreuna, a fostcu tine sa isi verifice sentimentele inainte de a o cere de sotie. Daca a cerut-o totusi, inseamna ca tu ,,nu mai ai loc". Si trebuie sa treci peste asta, sa uiti, nu trebuie sa mai spui nimanui nimic. Nu te-ar ajuta cu nimic daca ai provoca o furtuna in sufletele tuturor si nici nu te-ai simti mai bine. Gandeste-te.
maria_doina
Postat pe 6 Februarie 2010 10:14
Buna ! Ce s-a mai intamplat ? Este o poveste care ne tine , pe noi,cititoarele cu sufletul la gura . Chiar ne intereseaza cum ai iesit tu din toata povestea asta. Asteptam noutati .
SHANARYA
Postat pe 6 Februarie 2010 10:49
Buna,

Pentru el ai fost doar o aventura...barbatilor le este usor sa se arunce in patul cuiva fara sentimente, ai fost un instrument pentru el si te-a folosit...fara resentimente...si tu te-ai simtit bine si el. Pentru el s-a terminat in momentul in care s-a incheiat si actul, pentru tine era inceputul. Daca erau impreuna(el si sora ta) in momentul in care s-a intamplat ar fi bine sa-i spui. Cu toate ca e foarte cidat sa spui ca voi sunteti foarte apropiate dar nu stiai cine e prietenul ei? Nu l-ai vazut niciodata? Daca nu erau impreuna cand s-a intamplat atunci parerea mea este sa nu-i spui. Doar sa-ti bagi mintile-n cap si sa realizezi ca el nu simte nimic pentru tine si poate este indragostit de sora ta. Nu strica ceva ce poate sa fie adevarat inainte sa stii tot despre relatia lor de la sora ta de preferat...ea nu ar avea ce sa-ti ascunda, el da. Daca il iubeste cu adevarat nu o sa te ierte toata viata si o sa-ti reproseze ca te-ai bagat in viata ei. Complicat, dar in acelasi timp simplu...parerea mea: nu te baga! Barbatii asa au fost construiti, sa insele...dar asta nu inseamna ca nu pot iubi.

Diana
dionnan01
Postat pe 6 Februarie 2010 13:16
Trebuie sa-i spui, el nu poate invoca necunoasterea rudelor, in consecinta o minte si cred ca e pacat sa porneasca la drum cu un asemenea om. Iar daca esti cat de cat crestina, ar trebui sa sti ca acest fapt este considerat un mare pacat ce poate sa cada asupra viitorilor copii!!! Imi pare rau daca sunt dura, dar inainte de sentimente eu cred ca trebuie sa primeze ratiunea. o zi buna!
printzes_ali
Postat pe 6 Februarie 2010 13:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CE DORITI DE LA UN FOTOGRAF DE NUNTA? 1 De la: constantinbutucstudio 21 Ianuarie 2015 15:13
Te poti indragosti de doua ori de acelasi barbat? 104 De la: Tycu 13 Aprilie 2010 20:13
saculeti din organza/tul sau pungute pt cadou? 1 De la: symonyk 31 Ianuarie 2010 16:46
iubire imposibila 20 De la: Mihaela1981 20 Iunie 2010 20:37
Fotograf evenimente Bucuresti 1 De la: kudika_13639 5 August 2012 11:54