Setari Cookie-uri

spania

noi tocmai ne-am intors din spania...am fost pt aniversarea relatiei..
a fost super..am stat 5 zile..
am aterizat in valencia, am avut masina inkiriata..si ne-am plimbat peste tt..am avut si satnav si ne-a ajutat foarte mult..am vazut valencia, madridul si benidormul..
am cumparat biletele si am inkiriat masina de l agentia marshal din bucuresti..600E ne-a costat drumul(dus-intors cu tarom) si inkiriatul masinei(mercedes)
hotelurile sunt super..in benidorm cu 80E am avut camera inkiriata pe o zi, cina (bufet suedez), micul dejun si intrare SPA pt 2 persoane(piscina cu apa calda calda,jacuzzi, sauna turceasca cu menta si sauna finlandeza, camera de gheata si sala de sport)
nu gasesti asa ceva in romania...
pt care sunt interesate va pot ajuta sa mergeti si voi..
cu 2000E va descurcati de minune si mai veniti si cu cumparaturi...
caurea_grace
Postat pe 18 Noiembrie 2008 12:49
Noi doi am fost in concediu...asta vara si cu 600 de euro in buzunar, cu masina proprie, am vazut Roma, Venezia, Viena, Budapesta si am vizitat cam tot ce se poate, si gasesti si in Romania locuri frumoase si sauna si piscina si altele...numai ca nu cautam noi....asa ca se poate si mai ieftin...si nu e nevoie parerea mea sa mergi intr-o alta tara sa faci sauna... , eu am facut sauna intr-o pensiune la Vatra Dornei , avea si piscina
Cypcip
Postat pe 21 Noiembrie 2008 14:21
noi suntem pana-n gat de Spania si de Costa Brava....muncim de aproape 3 ani aici la 5 km de mare intr-un loc foarte frumos si am vizitat intre timp multe locuri frumoase ....am preferat sa facem cateva zile de miere prin tara ca ne era dor de casuta noastra am facut turul romaniei cat s-a putut si am gasit si noi din intamplare un hotel cu tot ce vrei...sauna, piscina, jacuzzi, tenis de masa, biliard, sala de sport..etc......sunt si in tara doar ca nu stim noi....am fost foarte mirati... oprisem la hotel ca era tarziu si vroiam sa ne odihnim... apoi am oprit in italia 3 zile ...si inapoi in spania pana la anul
rocsanyk3
Postat pe 23 Noiembrie 2008 03:18
e adevarat .spania e frumoasa dar romania e superba .ai mult mai mult lux in romania. problema e sa stii sa cauti.un hotel de 4 stele in poiana brasov de ex e un hotel de 4 stele .nu ca in spania ,de ex barcelona, unde trebuie sa mergi la 5 stele ca sa gasesti acelasi lux. si inca ceva nu ai nimic care sa se compare cu mincarea romaneasca,chiar daca trebuie sa recunoastem ca dieta mediterana e unica. eu am mincat si pulpo si gamabas si ..... dar nimic ,nimic nu se compara cu mititeii si sarmalele noastre.dar bun.banuiesc ca daca veniti in cataluña ati vrea sa vizitati ceva si va recomand parcul de distractii "port aventura "(taragona).iar ca totul sa fie 2 in 1 puteti sa dati o fuga pina in andora (care e doar la 3 ore de barcelona) si sa profitti de frumusetea acestei tarisoare si de spa -ul din caldea.
andreeeacristinasapi
Postat pe 23 Noiembrie 2008 13:51
asta cu mancarea asa e!
nici eu nu credeam
insa de cate ori am iesit din tara m-am convins
nicaieri nu se mananca k in romania
iulik_flore
Postat pe 24 Noiembrie 2008 11:09
buna fetelor, sa imi dau si eu cu parerea;)eu sunt in madrid, intr-adevar Spania e o tara foarte frumoasa, ca si Romania de altfel, peste vreo 2 ani voi face si eu nunta si cred ca luna de miere o voi petrece tot in Spania.sunt foarte multe locuri frumoase, nu am vizitat tot in spania, nici un sfert din frumusetile Spaniei, dar nu cred ca m-as satura de spania.va poop, si va transmit la toate ,caldura Spaniei;)).va poop.SFAT : vizitati cat mai multe locuri frumoasa, fie in spania, romania sau alte tari.
dalila_s2006
Postat pe 25 Noiembrie 2008 10:31
Si eu tot in spania sunt mai exact in Benidrom.este superb aici dar parca tot acasa la noi e mai bine.va pup p toate
madalina21
Postat pe 26 Noiembrie 2008 13:20
fiecare cu gusturile lui...dar eu nu cred ca romania e mai frumoasa ca spania...
caurea_grace
Postat pe 11 Decembrie 2008 13:56
Cypcip..eu nu ma refeream numai la sauna...eu vb de un SPA in toata regula..cauta pe net "marina d'or balneario", da la fotos si ai sa ma intelegi ca nu exista asa ceva in romania...


caurea_grace
Postat pe 11 Decembrie 2008 14:03
Dragele mele, exista foarte multe locuri superbe in lume, dar daca ajungeti in Amsterdam o sa va indragostiti iremediabul de acest oras superb , ciudat, nebun, vechi si totusi mult prea futurist. Am avut norocul ca fim acolo pe 30 mai , de Ziua Reginei. Este o sarbatoare pe care olandezii o asteapta nerabdatori. Orasul devine portocaliu, oamenii scot afara in strada si vand orice nebunie le trece prin cap, caci in acea zi nu se platesc taxe la stat.Te socheaza sa vezi orasul acesta cu cladiri vechi impunatoare, demne, cum danseaza in ritmuri de clubbing, la orice colt de strada este un pupitru la care mixeaza un Dj si lumea danseaza in strada simtindu-se atat de bine cum rar vad la noi in tara in vreun club.Ei traiesc modern dar iubesc traditia locului. Localurile arata exact ca acum 30 de ani cu aceleasi scaune vechi de lemn, pe care stau oameni cu parul valvoi in cap, piercing-uri si haine traznite, bineinteles de ultima moda casual.Nimeni nu vrea sa schimbe nimic, e impresionant sa ii vezi cat isi iubesc orasul. Sutele de canale care strabat orasul devin portocalii de peruci crete care danseaza in barci din care se aude bubuind muzica. Este o parada nesfarsita de barci, o defilare de muzica si veselie, iar de sus de pe poduri ii privesc mii de oameni.

In parcul central , copii danseaza , canta la diverse instrumente iar trecatorii le pun bani in cutii, in timp ce parintii se amuza de pe margine. Tinerii stau pe iarba in parc peste tot, toti cu ceva portocaliu pe ei, iti da senzatia ca parcul e plin de flori. Da, e acelasi parc in care s-a decretat liber sa se faca sex si unde a fost filmata o femeie facand sex cu un cal. Sunt o multime de gay care nu sfiesc sa isi arate dragostea in fata lumii. Si cand ii privesti nu ai cum sa nu te gandesti ca ei nu fac rau nimanui , in comparatie cu altii care pozeaza in oameni decenti si responsabili si in acelasi timp sunt in stare de rautati infioratoare.

In cartierul chinezesc intalnim un grup de negri imbracati in alb care danseaza tribal si bat draceste in tobe. Sunt neobositi,inainteaza dansand ore in sir de-a lungul strazilor.

In centrul orasului se afla strada EX Porn Star alaturi de care se afla monumente arhitecturale. Nu departe este celebra zona a felinarelor rosii. De-a lungul unui canal, pe de o parte si de-a alta stau fetele in vitrine luminate de catre un felinar rosu. Cand incerci sa le faci poze se supara si trag perdeaua.La fiecare pas un sex-shop cu cele mai traznite lucruri care iti scurtciruiteaza mintea de fata care te crezi experimentata in ale sexului.Cand se sfarseste aleea felinarelor rosii, in fata iti apare grandios un palat imens care adaposteste Rijk Museum, cu opere originale ale marilor artisti ai lumii.Proabil suna socant dar nimic nu te dezgusta in Amsterdam, extremele convietuiesc in armonie aici, simti ca poti face orice, te poti simti oricum vrei, esti liber cu adevarat. Pe langa tine trece pe bicicleta un mulatru frumos cu parul impletit in codite si adunat tot in varful capului. Imaginati-va o jumatate de metru de codite de par cum sta teapan in sus si se clatina in vant. Cred ca mi-ar trebui cateva zile sa descriu tot ce m-a incantat in minunatul Amsterdam insa imi doresc din tot sufletul sa va fi starnit imaginatia astfel incat sa mergeti sa va umpleti sufletele de frumusete, arta,(muzeul Van Gogh) si zambetele oamenilor acelora cu spirit liber. M-am regasit emotionata , cu un nod in gat la finalul acestor randuri.
Arlene
Postat pe 12 Decembrie 2008 12:07
De la: caurea, la data 2008-12-11 14:03:31Cypcip..eu nu ma refeream numai la sauna...eu vb de un SPA in toata regula..cauta pe net "marina d'or balneario", da la fotos si ai sa ma intelegi ca nu exista asa ceva in romania...




Stai linsitita ca stiu ce inseamna un SPA....SI EXISTA SI IN ROMANIA STAI CALM....AM VAZUT MULTE TARI DIN EUROPA DRAGUTA MEA....PESTE TOT GASESTI MINUNATII DAR ASTA NU INSEAMNA CA ROMANIA E DE LEPADAT ...MERGI LA MOECIU LA BRASOV, MERGI LA VATRA DORNEI , LA PREDEAL ...E MINUNATIE...SUNT TARI MINUNATE CU MULTE LOCURI DEOSEBITE DE VIZITAT FIECARE E CU SPECIFICUL EI DA DE CE MEREU ARUNCAM CU NOROI IN TARA NOASTRA
Cypcip
Postat pe 12 Decembrie 2008 16:27
MONS ai un stil de a povesti parca imi vine sa iau acum un avion sa ma duc sa vad si eu mulatrul.... ...
rocsanyk3
Postat pe 12 Decembrie 2008 23:29
eu sunt in spania de 4ani si jum.,in barcelona ....este adevarat ca este frumoasa dar nu mai frumoasa ca tara noastra...eu una sunt satula de spania si in nici un caz nu mi-as petrece luna de miere in spania...nu stiu unde anume dar spania e stearsa de pe lista....
angik_grace
Postat pe 14 Decembrie 2008 12:42
Imi doresc sa ajung. Nasii nostri pleaca in Baecelona in ianuarie, noi nu ne-am permis. Ramane sa mai strangem ceva bani si poate ajungem sa o vizitam si noi.
fantome
Postat pe 15 Decembrie 2008 16:45
De la: fantome, la data 2008-12-15 16:45:47Imi doresc sa ajung. Nasii nostri pleaca in Baecelona in ianuarie, noi nu ne-am permis. Ramane sa mai strangem ceva bani si poate ajungem sa o vizitam si noi.

daca ajungeti prin barcelona trebuie neaparat sa vizitati stadionul Camp Nou ....FORÇA BARÇA!!!!!!!!! cu muzeul echipei de fotbal..... Aquarium ..... Zoo Barcelona...
rocsanyk3
Postat pe 16 Decembrie 2008 15:21
eu as recomanda sagrada familia,tibidabo si multe alte locuri frumoase...ai ce vizita in barcelona
angik_grace
Postat pe 16 Decembrie 2008 16:27
fetelor problema cu tara noastra este ca noi nu avem conditii!
tara este frumoasa dar la ce bun?
totul este scump si conditiile ioca

uitati-va la vecinii nostri bulgari sau turci, sau grecii care sunt un pic mai departe...

cum si-au dezvoltat ei turismul si au niste servicii de calitate superioara la preturi medii

la noi de ce nu se poate asa??? ptr k nu suntem in stare, ptr k nu stim in ce sa investim
iulik_flore
Postat pe 17 Decembrie 2008 11:35
De la: iulika_flore, la data 2008-12-17 11:35:48fetelor problema cu tara noastra este ca noi nu avem conditii!
tara este frumoasa dar la ce bun?
totul este scump si conditiile ioca

uitati-va la vecinii nostri bulgari sau turci, sau grecii care sunt un pic mai departe...

cum si-au dezvoltat ei turismul si au niste servicii de calitate superioara la preturi medii

la noi de ce nu se poate asa??? ptr k nu suntem in stare, ptr k nu stim in ce sa investim

Nu e faza ca nu stim in ce sa investim....treaba e ca cei care trebuie sa investeasca investesc in conturile lor din banca nu in relieful Romaniei.....eu ca cetatean ce pot face? sa nu mananc seminte si sa arunc hartii pe strada e un bun inceput...dar de aici pana a reface strazile, fatadele cladirilor, curatarea campurilor si padurilor, eliminarea cerstorilor si drogatilor din societate..e un drum lung....si nu suntem in masura sa rezolvam aceste probleme noi, cetatenii de rand

Usor usor o sa mearga si la noi altfel lucrurile dar trebuie sa mai treaca cativa ani sa ne desteptam ca inca suntem o natie ciudata...ca sa nu-i zic mai urat
rocsanyk3
Postat pe 18 Decembrie 2008 03:41
Iulika, Roxanika, avet dreptate.

Nici eu nu "vreau sa arunc cu noroi" dar pur si simplu asta este adevarul..Am avut niste contracte in Timisoara si Bucuresti-Timisoara, o distanta de 500 de km aprox o parcurgeam in 8-10 ore cu masina..incredibil..

Comparativ cu salariile noastre preturile sunt exorbitante la munte si la mare...Plaja noastra este oribila...hoteluile in majoritatea lor sunt ceausiste si iarasi sunt scumpe in raportul calitate-pret. La munte...nu mai zic..scump si acolo..

Daca la Rin cer 200 de euro/pers pt Revelion...mie mi se pare mult tare...

Argumentind, anul asta, si cu serviciul si in vacanta, am avut ocazia sa vizitez Anglia, Spania, Italia, Bulgaria,Grecia si Austria.

Am mers si in Romania la Sinaia, Predeal, Vidraru,Piatra Neamt,Timisoara, Valea jiului,Craiova,Pitesti si nici nu mai tin minte peste tt pe unde am fost ca mai mult am dormit "prin straini" decat acasa...

Vreau sa spun cu astea ca am destule informatii incat sa-mi formez o parere obiectiva..

Bineinteles ca Romania nu este urata,este o tara frumoasa, dar este neingrijita, nu s-a investit in ea.Este ca un diamant in brut. Avem tt felul de forme de relief, avem cultura si traditii frumoase, avem monumente si locuri cu insemnatate istorica importanta, daaaaar, vorba sotului meu:" SI LA CE NE FOLOSESTE?"
caurea_grace
Postat pe 19 Decembrie 2008 11:29
Si eu imi doresc sa ajung in Amsterdam..Noi la aniversarea casatoriei o sa profitam si o sa mergem de fiecare data in alt loc. In 2009 avem pe lista America. Abia astept!!!
caurea_grace
Postat pe 19 Decembrie 2008 12:30
f tare caurea

ai aplauzele mele

iulik_flore
Postat pe 9 Ianuarie 2009 17:19
acum 4 zile am gasit pe pres un puisor de lup..l-o fi bagat cineva in scara ca i-a fost mila de el..si mie mi-a fost mila asa ca l-am bagat in casa..

l-am
spalat, l-am deparazitat, l-am dus da dr si am aflat ca are un virus foarte greu de invins..am incercat 2 zile cu tratament, s-a obs ca nu poate invinge boala asa ca am fost neviota sa-i platesc eutanasierea aseara....

ce tara faina avem plina de caini vagabonzi bolnavi si de gropi?

sincer..nu vreau sa jignesc pe nimeni dar lucrurile in tara noastra nu se vor inbunatati
daca toti sunt asa de multumiti de "tara" asta!!
caurea_grace
Postat pe 23 Ianuarie 2009 10:58
iulik_flore
Postat pe 23 Ianuarie 2009 19:44
Da Iulika..foarte naspa...

Mai rau este ca eu aveam deja o "catelusa" Rotwailler de 6 ani si e posibil sa-i fi dat si ei virusul cu toate ca este vaccinata corespunzator....

Zi si tu..vrei sa faci un bine..si uite cu ce te alegi in schimb!!

De ce stau cainii astia pe strazi cand in realitate se alocheaza bani foarte multi pt tema asta si numai la caini nu ajung? De ce eu care contribui cu sute de milioane impozite anuale la stat sa fiu rasplatita de tara asta asa?

Si noah..sunt suparata...nu-mi convine..ca nu vreau sa se inbolnaveasca si Dora,,,Si nu vreau sa se mai spuna ca in Romania se traieste bine ca nu este adevarat deloc....
Avem o tara murdara,cu mult sub nivelul tarilor occidentale. tari pline de oameni despre care ii auzi adesea pe romani spunand ca sunt jegosi, ca sunt prosti...ca roamnii sunt mai destepti si mai culti..dar realitatea este departe tare de impresiile unora..sau multora......
caurea_grace
Postat pe 27 Ianuarie 2009 16:47
De la: caurea, la data 2009-01-27 16:47:46Da Iulika..foarte naspa...

Mai rau este ca eu aveam deja o "catelusa" Rotwailler de 6 ani si e posibil sa-i fi dat si ei virusul cu toate ca este vaccinata corespunzator....

Zi si tu..vrei sa faci un bine..si uite cu ce te alegi in schimb!!

De ce stau cainii astia pe strazi cand in realitate se alocheaza bani foarte multi pt tema asta si numai la caini nu ajung? De ce eu care contribui cu sute de milioane impozite anuale la stat sa fiu rasplatita de tara asta asa?

Si noah..sunt suparata...nu-mi convine..ca nu vreau sa se inbolnaveasca si Dora,,,Si nu vreau sa se mai spuna ca in Romania se traieste bine ca nu este adevarat deloc....
Avem o tara murdara,cu mult sub nivelul tarilor occidentale. tari pline de oameni despre care ii auzi adesea pe romani spunand ca sunt jegosi, ca sunt prosti...ca roamnii sunt mai destepti si mai culti..dar realitatea este departe tare de impresiile unora..sau multora......


asa este caurea

se pare insa ca traim asa intr-o mare nebuloasa...intr-o umbra

Dora ta este posibil sa nu fi luat virusul, am avut si eu un lupusor si tot la fel am patit. ceilati caini nu au luat. stiu ca acest virus nu se manifesta decat la catelusii mici
iulik_flore
Postat pe 28 Ianuarie 2009 10:45
Fata asa sper si eu...Dr zice ca de luat il iau toti cainii numai ca la astia mici e mortal..

Eu mai astept un pic si merg cu ea sa-i fac testul...

Mai naspa e ca dr la care mergea ea pana acum si-a inchs cabinetul si tre s-o duc la altul, unde am fost si cu ala micul, si nu e asa de sociabila Dori a mea...mai ales cand i se fac injectii..si la 6o de kile ale ei tre s-o tinem bine si eu si Dan...Sa vezi distractie atunci..
caurea_grace
Postat pe 29 Ianuarie 2009 12:35
Caurea draga,nu iti fa griji..virusul de care vb se numeste jigodie si daca Dori a ta este vaccinata,atunci nu ia..asta din fericire..eu am patit la fel ca tine...:( :(..am gasit o catelusa micuta si am fost nevoita sa o eutanasiez dupa 3 sapt de tratamente intensive si multe nopti nedormite din cauza plansului ei caci avea dureri saracuta..eu mai am acasa un catelus de 6 ani si e vaccinat,insa el nu a contactat virusul tocmai din cauza asta..asa ca stai linistita si nu te ingrijora ca Dora ta va fi bine,are protectia de la vaccin..mult bine iti doresc!!
grace000094
Postat pe 30 Martie 2009 01:20
Romania este cea mai superba tara din Europa.Am vizitat toata Europa,SUA si partial Asia si Africa.Sunt un om umblat prin strainataturi.In fiecare continent,in fiecare tara am gasit ceva foarte frumos si unicat.Am fost fermecat atat de frumusetile naturale cat si de cele create de om.Am ramas mut de uimire in Barcelona,m_a fascinat Parisul noaptea,m_am simtit ca o *furnica* in New York,am *alergat* cu tigrii in Africa,am pasit pe nisipul fin din Indonezia,am fost *rege*,o noapte, in Dubai,am savurat placerile culinare din Tokio,am condus monopostul lui Schumi in Monte Carlo.As putea scrie o carte cu cele mai frumoase locuri din lume, insa fara a fi subiectiv Romania ar fi pe primul loc.In Barcelona am intalnit un spaniol care a fost functionar la ambasada Spaniei in Bucuresti in perioada reginului comunist.Nu o sa ma credti insa acest om mi_a vorbit foarte frumos despre Romania si locuitorii ei.Visul acestui spaniol este sa_si cumpere o casa in zona Brasovului,sa traiasca si sa moara in Romania.In Barcelona m_am simtit mandru ca sunt roman.Nici un roman nu ar fi laudat mai bine si mai frumos tara noastra decat a facut_o acest spaniol.Voi va criticati tara si aruncati cu noroi in ea pentru ca nu o cunoasteti cu adevarat.Voi criticati conditiile de viata din Romania.Ce ati facut voi pentru a indrepta lucrurile?Cu cine ati votat ?.Stiti sa va plangeti insa nu stiti sa luptati pentru drepturile voastre.Stiti sa criticati insa nu va faceti autocritica.Vreti sa va cada fericirea din cer ?.Sunt constient ca eu sunt favorizat de soarta.Sunt constient ca Dumnezeu mi_a dat noroc atat in dragoste cat si in afaceri(se zice ca cine are noroc in dragoste nu are noroc de bani,eu sunt exceptia)INVATA, MUNCESTE SI IAR INVATA,aceasta este formula succesului.IUBITI SI SA FITI IUBITI.Salut toti romanii oriunde s_or afla.
maxx51
Postat pe 30 Martie 2009 19:35
wowww maxx51 m-a impresionat relatarea ta si sfaturile pe care le-ai dat. intr-adevar poate ca esti un model de viata insa exact cum ai spus si tu, vorbesti din prisma unui om privilegiat.


superbeeeeeeeee

uitati-va cum sa va asortati buchetul in functie de rochie

http://www.flu.ro/articole/Moda_si_Stil/Cele_mai_extravagante_buchete_de_mireasa.html
iulik_flore
Postat pe 1 Aprilie 2009 12:29
Mersi frumos de sfaturi GRACE94!

Of mai maxx mai...nu vreau sa ma cert cu tine...dar o sa-ti spun ce fac eu..de fapt familia mea...Contribuim cu vreo doua miliarde la stat anual, suntem membrii unei org caritabile deci am mai facut si ceva donatii..cam att...altii fac mai mult altii fac mai putin..eu consider ca fac suficient!

Daca tu spui ca iti place tara asta plina de gropi,praf, mizerie, coruptie si analfabeti nu pot decat sa te felicit pt cat de bine te poti adapta! Sincer vb!

Doar da-mi voie sa am si eu parerea mea!
caurea_grace
Postat pe 1 Aprilie 2009 12:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
caleasca 7 De la: cj25har 11 Iunie 2010 21:38
Care agebtii de turism sunt tepe si care nu? 32 De la: tudormihaela 9 Aprilie 2010 16:42
Luna de miere in Grecia? 2 De la: Cassey 20 August 2009 13:58
La nunta se pune sampanie la fiecare masa de invitat, sau numai la masa mirilor?? 11 De la: andreea25graversen 10 Iulie 2015 14:38
luna de miere 10 De la: Cassey 1 Septembrie 2009 22:29