Mai multe
De la: ana_maria_b93, la data 2010-02-03 19:15:29Da...stiu cum e eu m-am indragostit de un baiat am fost cu el ne-am despartit si acum dupa 2 ani de zile ne-am intalnit din nou si suntem din nou impreuna Nu v ati indragostit din nou , e aceeasi dragoste dar doi ani a stat vie, ascunsa in sufletele voastre ,cum sta jarul aprins in cenusa in soba, a fost de ajuns o pala de aer si jarul a facut flacara din nou !!
|
||
|
Tycu Postat pe 4 Februarie 2010 12:10 |
||
|---|---|---|
pentru Tycu asta....alta treaba nu ai" matale"?!
|
||
|
mikkaela Postat pe 4 Februarie 2010 15:33 |
||
| Poate asa o fi dar in astia 2 ani am avut o relatie cu altcineva de 1 an,deci eu eram sigura ca l-am uitat | ||
|
|
||
|
ana_maria_b93 Postat pe 4 Februarie 2010 22:36 |
||
De la: ana_maria_b93, la data 2010-02-04 22:36:39Poate asa o fi dar in astia 2 ani am avut o relatie cu altcineva de 1 an,deci eu eram sigura ca l-am uitat Nu conteaza cate relatii ai avut in acest timp,a fost o prietenie, relatia de un an a fost o prietenie,o falsa iubire,iar cu uitatul doar ti s-a parut, ea a stat ascunsa in sufletul tau pana a revenit persoana respectiva din nou in viata ta !!
|
||
|
Tycu Postat pe 5 Februarie 2010 09:11 |
||
De la: mikkaela, la data 2010-02-04 15:33:54pentru Tycu asta....alta treaba nu ai" matale"?! Ai vreo problema cu relatia ? vreo neclaritate ?
|
||
|
Tycu Postat pe 5 Februarie 2010 09:17 |
||
|
si eu trec prin asta...dar nu pot sa imi explic exact ce e...e ceva frumos...ma face sa zambesc fara motiv! aveam 15 ani cand ne-am cunsocut si indragostit prima oara...la 19 ani ne-am mutat fiecare in Bucuresti si nu mai stiam nimic unul de celalalt, dar ne-am intalnit intamplator in "ditamai" Bucurestiul si am aflat ca stam la 10 minute unu' de altu' si am reluat legatura temporar. pe urma eu am cunoscut pe altcineva, m-am si mutat de acolo, au trecut ani si...intr-o zi iar ne-am intalnit intamplator in "ditamai" Bucurestiul si iar am aflat ca stam la 10 minute unul de celalalt (in alt cartier)...eram fiacera cu relatia si viata lui, dar ne intalneam din ce in ce mai des intamplator si in locuri aglomerate unde nu te astepti...si acum am terminat relatia cu fostul si a reaparut EL in viata mea...nu e nimic serios intre noi, dar e ceva frumos...simt ceva ciudat ce nu pot sa imi explic! deci...se poate! eu de 8 ani ma reindragostesc periodic de EL si....povestea merge mai departe! bafta!
|
||
|
andreeabl Postat pe 5 Februarie 2010 11:26 |
||
De la: andreea_bl, la data 2010-02-05 11:26:48si eu trec prin asta...dar nu pot sa imi explic exact ce e...e ceva frumos...ma face sa zambesc fara motiv! aveam 15 ani cand ne-am cunsocut si indragostit prima oara...la 19 ani ne-am mutat fiecare in Bucuresti si nu mai stiam nimic unul de celalalt, dar ne-am intalnit intamplator in "ditamai" Bucurestiul si am aflat ca stam la 10 minute unu' de altu' si am reluat legatura temporar. pe urma eu am cunoscut pe altcineva, m-am si mutat de acolo, au trecut ani si...intr-o zi iar ne-am intalnit intamplator in "ditamai" Bucurestiul si iar am aflat ca stam la 10 minute unul de celalalt (in alt cartier)...eram fiacera cu relatia si viata lui, dar ne intalneam din ce in ce mai des intamplator si in locuri aglomerate unde nu te astepti...si acum am terminat relatia cu fostul si a reaparut EL in viata mea...nu e nimic serios intre noi, dar e ceva frumos...simt ceva ciudat ce nu pot sa imi explic! deci...se poate! eu de 8 ani ma reindragostesc periodic de EL si....povestea merge mai departe! Ne-am despartit de 10 ani pentru ca nu mergeam in aceeasi directie. De fapt eu l-am parasit. Dupa 2 ani el m-a cautat. Trebuia sa ma casatoresc, plecam departe. Am vrut sa stiu daca inca il iubesc. Ma gandeam la el des. Ne-am inatlnit de cateva ori. Am constat ca-l iubesc, dar din nou aveam prioritati diferite in viata. Am renuntat si m-am maritat. Acum 3 ani am divortat si m-am intors acasa. Intamplator a dat de numarul meu de telefon pe internet. Mi-a dat un sms. De aici nu a fost decat un pas sa aflu ca inca il iubesc. El acum este casatorit insa spune ca simte ceea ce si eu am simtit tot timpul. Nu stiu daca prioritatile i s-au schimbat in viata dar pare hotarat ca de data asta sa faca tot ce-i sta in putinta ca sa nu ne mai pierdem. Imi spune ca simte ceva mai presus decat noi. Asta simt si eu. Nu realizez ce este. Dar stiu ca el este cel pe care as putea sa-l iubesc o viata si pe care il voi iubi. |
||
|
crysy Postat pe 6 Aprilie 2010 18:27 |
||
| Da, mi s-a intamplat dupa 30 de ani. Nu e gluma. Viata iti rezerva nenumarate surprize... | ||
|
grace007262 Postat pe 7 Aprilie 2010 16:01 |
||
Nu, dragostea pentru o persoana o data intrata in suflet sta acolo toata viata, indiferent pe ce drumuri apuca fiecare partener !!!!Este aceeasi dragoste trezita din amortire !!!
|
||
|
Dindirel Postat pe 11 Aprilie 2010 20:11 |
||
|
doamne ..... incapatanat om mai esti Mitica, Tycu, Dindirel .... nu ai cum sa stii ce simte fiecare in parte ... sunt feluri diferite de a iubi.... poate tu esti omul care se indragosteste o data in viata si nu mai poate iubi pe altcineva sau ai avut norocul sa ramai cu persoana respectiva toata viata dar poate mai sunt si alte persoane care se indragostesc la nebunie si se despart si au puterea de a trece peste si a iubi pe altcineva apoi pe altcineva .... nu sufera o viata dupa o dragoste pierduta ... suntem diferiti... trebuie sa intelegi ca nu pot gandi toti ca tine si sa comentezi la fiecare raspuns
|
||
|
rocsanyk3 Postat pe 12 Aprilie 2010 17:56 |
||
De la: rocsanyk3, la data 2010-04-12 17:56:10doamne ..... incapatanat om mai esti Mitica, Tycu, Dindirel .... nu ai cum sa stii ce simte fiecare in parte ... Oaaaa, chiar ma intrebam unde ai disparut! -am trecut intamplator pe topic si am vazut numele- scoate-l pe dindirel ca ala-i altul , in rest e bine !!Cu dragostea nu-i asa, nu confunda "a iubi" o persoana cu " a tine " la aceea persoana,sunt total diferite .In fiecare tip de relatie [ parinti copii , frati , iubiti etc ] o persoana poate iubi o alta persoana si numai una, adica e imposibil sa iubesti doua persoane la fel, iubirea tine pe viata , adica e imposibil sa iubesti pana ieri o persoana si de azi sa iubesti alta !celelalte iubiri sunt false sau tineri, nu poti sa te indragostesti de mai multe ori ! -cam asa-i cu iubirea asta !!!
|
||
|
Tycu Postat pe 13 Aprilie 2010 18:20 |
||
| Romanticii vorbesc despre singura mare iubire si suflete pereche, optimistii spun ca putem iubi de mai multe ori in viata, norocosii traiesc mai multe iubiri, iar unii nu cred in dragoste. | ||
|
Lowiny_grace Postat pe 13 Aprilie 2010 19:01 |
||
|
D-l Tycu se afla in categoria romanticilor, dupa cum se vede! D-le, ar trebui sa treceti prin anumite lucruri ca sa le intelegeti! Dar va incapatanati si nu pricepeti nimic! Suntem oameni tineri, alte generatii si cu alte simtiri. Totusi asa a fost din totdeauna, numai ca tinerii de astazi au curaj si dau replica cu argumente clare. Ce e rau in a iubi 2 sau mai multe persoane? doar nu le iubesti in acelasi timp! clar ca iubirile nu seamana intre ele! Si omul se schimba, un ex care se vede bine: fizicul. Cred ca ar trebuie sa va deschide-ti un topic pt varsta si cu oameni de seama dvs. Aveti multe subiecte de dezbatut! Nu cred ca sunteti la varsta la care va mai indragostiti, mai ales ca subiectul dupa cum bine se vede este destinat fetelor. Sunteti femeie? Nu prea cred. Asa ca ... Pa! |
||
|
Lowiny_grace Postat pe 13 Aprilie 2010 19:39 |
||
De la: Lowiny, la data 2010-04-13 19:39:29D-l Tycu se afla in categoria romanticilor, dupa cum se vede! D-le, ar trebui sa treceti prin anumite lucruri ca sa le intelegeti! Dar va incapatanati si nu pricepeti nimic! Suntem oameni tineri, alte generatii si cu alte simtiri. Totusi asa a fost din totdeauna, numai ca tinerii de astazi au curaj si dau replica cu argumente clare. Ce e rau in a iubi 2 sau mai multe persoane? doar nu le iubesti in acelasi timp! clar ca iubirile nu seamana intre ele! Si omul se schimba, un ex care se vede bine: fizicul. Romantismul , optimismul,pesimismul , sunt niste caractere care tin de individ in parte si nu au legatura cu iubirea, iar noroc in dragoste nu exista ; exista noroc in bani, sanatate si altele dar nu in dragoste!ce am spus eu nu le-am inventat eu ci le-am luat din rezultatele unor studii ale marilor psihologi ai lumii ,si ii cred pentru ca multe cazuri se vad clar si in realitate !sunteti oameni tineri dar si eu la 30si ceva de ani cred ca cunosc problemele tinerilor !Tinerii in ziua de azi, ce curaj sa aiba? azi nu observi ca in general tineretul confunda iubirea ,uneori nici numai tin cont de ea ,cu intersul? ca majoritatea relatilor sunt pentru interes ?Nu e rau sa iubesti 2 persoane , dar e imposibil , una e iubire , alta interes, si aici e confuzia ca multi aleg interesul Am vazut cazuri cad perechi de indragostiti plangeau unul in bratele celuilalt ca nu se pot casatorii din cauza saraciei si au ales intereul.!Asta e adevarul, aici nu e vorba de varsta !!
|
||
|
Tycu Postat pe 13 Aprilie 2010 20:13 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| As dori ca mirele sa ma vada doar in biserica... | 23 | De la: kudika_17683 24 Septembrie 2013 21:23 |
| Trupa TimeOut | 1 | De la: kudika_1001490 15 Februarie 2016 15:54 |
| bautura ieftina pt nunta???? | 3 | De la: iulika_flore 22 Aprilie 2010 01:30 |
|
|
||
| Multumiti sau nemultumiti dupa nunta ?Ati ramas cu datorii dupa nunta?! | 16 | De la: BarbieGirl 22 Martie 2010 16:08 |
| buchet colorat sau alb? | 2 | De la: kudika_990195 3 Iulie 2015 14:45 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.