Mai multe
mitica apara partea barbateasca ....dar iti dau un sfat nu te mai pune cu fetele ca sunt rele...femeile in ziua de azi sunt f puternice...stiu sa lupte in viatza... vroavo fetelor
|
||
|
grace000553 Postat pe 4 Mai 2009 15:35 |
||
|---|---|---|
|
http://www.flu.ro/articole/Moda_si_Stil/Ultimele_tendinte_in_materie_de_voaluri.html PTR MIRESICILE INTERESATE DE VOALURI
|
||
|
iulik_flore Postat pe 5 Mai 2009 11:15 |
||
De la: happycorazon, la data 2009-05-02 21:57:02Si nu cred ca a fost o iubire renascuta. Cum se zice pe aici. A fost alta noua. Nuhappycorazon, a fost o iubire renascuta , ca un jar rosu ce sta ascuns in cenusa, sufli in el dupa un timp si... se reaprinde ; asa si dragostea .! .
|
||
|
|
||
|
Tycu Postat pe 5 Mai 2009 12:36 |
||
De la: grace000553, la data 2009-05-03 13:25:40eu nu cred ca poti sa te reindragostesti de perws care ti a facut rau ca daca de ai despartit de ea inseamna ca ti a facut mult rau....eu am avut o rel pe care am terminato de curand il iubeam f mult am stat 3 ani cu el dar in acest timp ma mintit f mult si la un momendat ii sa sculat lui de rel serioasa si mi a zis ca ma mintit si ca ma iubeste etc.ma m des de el mi a luat cateva luni ca sa imi revin si nu am reusit singurica ci cu un alt baiat ....pe care acum am aj sa l iubesc.....voi credeti ca daca mas intalni acum cu fostu ma s impaca cu el????????????nu cred....eu nu ma mai intalnesc cu el pt ne despart multi kilometri.si sunt de acord in ziua de azi femeile nu mai sunt supuse barbatilor... Grace, nu confunda iubirea cu tinerea sau prietenia.! Una e sa iubesti o persoana, alta e sa tii la acea persoana sau sa-ti fie prietena . Si eu tin , imi sunt prietene colegele de serviciu, dar de iubit , imi iubesc sotia . ! si ca sa iubesti un om trebuie sa aiba niste calitati care-ti convin tie, ori daca respectivul te-a dezamagit fii sigura ca ai tinut dar nu iubit ; impresie falsa .!
|
||
|
Tycu Postat pe 5 Mai 2009 12:44 |
||
De la: fantome, la data 2009-05-04 11:50:43Nu se stie niciodata ce-ti poate aduce viitorul, tocmai asta e partea frumoasa. Eu cred ca orice este posibil. Da orice e posibil, dar de multe ori, la suflet,la sentimente nu mai putem comanda noi, sunt cazuri cand ele ne comanda pe noi, de multe ori fostul,fosta , indiferent cum au fost ei, au un locusor ascuns in suflet!
|
||
|
Tycu Postat pe 5 Mai 2009 12:52 |
||
De la: grace000553, la data 2009-05-04 15:35:41mitica apara partea barbateasca ....dar iti dau un sfat nu te mai pune cu fetele ca sunt rele...femeile in ziua de azi sunt f puternice...stiu sa lupte in viatza... Eu nu apar pe barbati, multi prin conceptia lor nu merita, eu sunt dusman al infidelitatii si tradarii partenerului.!Este adevarat ca : femeia te ridicafemeia te coboara prin viclesugurile ei face ce vrea cu barbatul, asa este ; se spune ca femeia e un rau necesar la casa barbatului.! Stii care e hrana preferata a femeii ?- zilele barbatului .! ,
|
||
|
Tycu Postat pe 5 Mai 2009 13:02 |
||
| DEPINDE......daca s-a schimbat in bine si ce te-a facut in trecut sa-l dai deoparte din viata ta nu mai exista,te poti indragosti din nou de el, mai ales ca pasesti pe teren TARE | ||
|
grace001112 Postat pe 4 Iunie 2009 12:51 |
||
De la: grace001112, la data 2009-06-04 12:51:46DEPINDE......daca s-a schimbat in bine si ce te-a facut in trecut sa-l dai deoparte din viata ta nu mai exista,te poti indragosti din nou de el, mai ales ca pasesti pe teren TARE: sml-confused0067: Nu sa te indragostesti din nou, ca omul o data in viata se poate indragosti, sau nicio data.; celelalte sunt impresii eronate . Un timp dragostea a mocnit ca un jar in cenusa si pui lemne, jarul se face flacara la loc .! asa este si dragostea, ea moare o data cu omul . !
|
||
|
Tycu Postat pe 4 Iunie 2009 15:15 |
||
eu stiu un caz concret cand doi fosti soti divortati de mai multi ani,din cauza ca nici unul dintre ei nu si-au mai gasit sufletul pereche au ajuns sa se impace din nou si chiar sa se indragosteasca unul de altul chiar a doua oara si dupa divort ce ziceti de asta........
|
||
|
grace002670 Postat pe 9 Iunie 2009 12:21 |
||
De la: grace002670, la data 2009-06-09 12:21:56eu stiu un caz concret cand doi fosti soti divortati de mai multi ani,din cauza ca nici unul dintre ei nu si-au mai gasit sufletul pereche au ajuns sa se impace din nou si chiar sa se indragosteasca unul de altul chiar a doua oara si dupa divort ce ziceti de asta........ Da, nu s-au indragostit din nou a doua oara, ei erau deja indragostiti unul de altul de la inceput !si s-a mentinut pe timpul despartirii. !
|
||
|
Tycu Postat pe 9 Iunie 2009 15:50 |
||
|
A-si vrea sa stiu povestea Ta E asemanatoare cu a Mea. |
||
|
tofalvigizella Postat pe 13 Iunie 2009 08:39 |
||
| PROVERBE DIN STRABUNI.....CIORBA REINCALZITA NU MAI ARE ACELASI GUST CA LA INCEPUT....TIMPUL VINDECA RANILE... SAU MAI RAU TI LE ADANCESTE...DEPINDE DE SITUATIE,VARSTA,ETC... | ||
|
eledragnea Postat pe 27 Iunie 2009 07:03 |
||
De la: eledragnea, la data 2009-06-27 07:03:22PROVERBE DIN STRABUNI.....CIORBA REINCALZITA NU MAI ARE ACELASI GUST CA LA INCEPUT....TIMPUL VINDECA RANILE... SAU MAI RAU TI LE ADANCESTE...DEPINDE DE SITUATIE,VARSTA,ETC... Da,asa e cu ciorba, ea se reincalzeste pentru ca s-a racit, dar in dragoste nu mai e asa , ea odata intrata in suflet, acolo fierbe, pana la moarte nu se mai raceste! O rana in sufletul omului, nici o data nu se va vindeca .; poate ignorata da, dar nu vindecata .! mai rau adancita , se poate !
|
||
|
Tycu Postat pe 27 Iunie 2009 08:19 |
||
| Mitica..si cand esti in pat cu iubita te gandesti tot la cercetatorii americani? lasa-o naibii! dragostea nu s-a nascut si nu se va naste niciodata intr-un laborator sau cabinet de psihopupu! dragostea este un simtamant mult prea nobil.da! este adevarat te poti indragosti de doua ori de acelasi barbat.doar ca..a doua oara dragostea este mai plina,mai profunda..acel sentiment care a mocnit iese la iveala ca lava unui vulcan, mult mai fierbine ca prima data, pt ca dragostea pentru acel barbat nu a murit niciodata! de multe ori se intampla ca, indiferent ca esti femeie sau barbat, te desparti, iti faci alta/alte relatii dar....cand drumurile se reintalnesc... ceea ce a mocnit reizbucneste cu mult mai puternic si mult mai devastator!astfel de dragoste este ca o lumanare... prima oara o aprinzi...palpaie ce palpaie si se stinge...dar fitilul fumega...si cand iar o aprinzi..arde total, topindu-se pana la ultima suflare! asta de fapt este dragostea cea mare,dragostea adevarata! de multe ori anumite persoane nu pot face deosebire intre iubire si dragoste,considerand ca este acelasi lucru.inexact! iubirea[de copii,prieteni,tara,animale etc..e una..dragostea e cu totul altceva!e acel sentiment ce te invadeaza total..acel ceva ce nu pot savantii sa explice,e acel ceva ce porti in tine toata viata doar pentru un singur barbat/femeie.. si...care face puntea peste ani intre doua fiinte indiferent deperioada cat au fost despartiti! eu stiu bine acest lucru...din propria experienta....crede-ma! | ||
|
vaiana Postat pe 27 Iunie 2009 08:32 |
||
| LA 21 DE ANI M-AM INDRAGOSTIT LULEA.A FOST PRIMUL BAIAT DIN VIATA MEA(ERAM VIRGINA).DUPA 4 LUNI NE-AM DESPARTIT.PATRU ANI N-AM AVUT PE NIMENI,AM STAT SINGURA.NE-AM REINTILNIT SI-A FOST DRAGOSTE NEBUNA.A DOUA OARA NE-AM IUBIT MAI MULT DECIT PRIMA DATA.POTI SA TE INDRAGOSTESTI DE DOUA ORI DE ACEEASI PERSOANA.SAU POTI SA IUBESTI DE MAI MULTE ORI.CHIAR SE POATE.NE-AM DESPARTIT FIINDCA EL A PLECAT INTR-O LUME MAI BUNA...ACUM DUPA CEVA TIMP IUBESC IAR.POATE NU CUM L-AM IUBIT PE EL...DAR IUBESC.NU POTI IUBI DOUA PERSOANE LA FEL.DAR POTI IUBI O PERSOANA DE DOUA ORI.SA TE INDRAGOSTESTI DE DOUA ORI DE ACEEASI PERSOANA.DEPINDE DE FIECARE...IN VIATA TOTUL E POSIBIL... | ||
|
razelm Postat pe 27 Iunie 2009 08:42 |
||
De la: emmy, la data 2008-12-15 18:08:40Te poti indragosti de doua ori de acelasi barbat? Candva ati avut o relatie, erati mici... v-ati despartit, anii au trecut in numar mare de atunci, v-ati revazut si din nou v-ati indragostit unul de celalalt... e dragoste? sau doar o obsesie din trecut? se spune ca atunci cand iubesti pe cineva sa-l lasi sa plece. daca se intoarce inseamna ca este pentru tine. daca nu, nu a fost al tau niciodata. cred ca ti-am raspuns la intrebare :) este posibil. mai ales cand relatia nu s-a consumat, cand nu ati rupt legatura ptr ca nu a mers si acum totul ar fi fost ca o "zama" reincalzita. |
||
|
patima Postat pe 27 Iunie 2009 11:00 |
||
ai mare dreptate...felicitari pt raspuns
|
||
|
Maaaaaryna Postat pe 27 Iunie 2009 12:40 |
||
Da te poti indragosti.inimi nu ii potzi porunci asa cum faci in cazul minti.
|
||
|
aishwaryaLLP Postat pe 27 Iunie 2009 13:07 |
||
Mie mi s-a intamplat :) Dar nu e vorba de indragostit de mai multe ori, ci de o dragoste adevarata ce ramane in suflet indif de timp si distanta. De la 17 ani sunt cu viitorul meu sot: au trecut peste 5 ani de atunci. La inceput am fost despartiti de 2 ori, timp de 2 luni fiecare despartire( nu e mult, stiu) timp in care am incercat sa fim cu altcineva fiecare, pt ca parintii mei erau mai pretentiosi, el nu prea avea bani si avea prieteni care ii spuneau ca nu ne potrivim pt ca eu am 1, 54 inaltime si el 1, 80. Stupid motiv. De fiecare data, insa, cand ne vedeam parca ramaneam inmarmuriti...parca o vraja ne lega, siiincer! Apoi el a trebuit sa plece la Iasi la facultate cu 2 ani inaintea mea. In a cest timp am avut o relatie la distanta; amici de-ai lui au venit sa imi spuna sa nu il fac vreodata pe cornel sa sufere pt ca el tot timpul vb de mine sa ma iubeste si nu m-ar insela niciodata Dupa 2 ani, m-am dus si eu la iasi la facultate si am nimerit noul sistem de 3 ani: ai uite asa ne-am potrivit in asa fel incat terminam amandoi inacelasi timp facultatea chiar daca el a inceput mai devreme (a facut 5 ani) si ne casatorim in august anul asta Sunt foaaarte fericita si chiar cred ca suntem suflete pereche. AI MEI acum in considera baiatul lor si eu cu soacra ma inteleg minunat (toata lumea se intelege bine cu ea) si totul este chiar ca in basm! Tot ce ne dorim este sanatate!
|
||
|
raluk4coco_grace Postat pe 27 Iunie 2009 13:43 |
||
scuzati greselile, sunt facute din neatentie si graba
|
||
|
raluk4coco_grace Postat pe 27 Iunie 2009 13:47 |
||
dragostea adevarata nu se uita niciodata.
|
||
|
sizinuca Postat pe 27 Iunie 2009 13:59 |
||
De la: vaiana, la data 2009-06-27 08:32:42Mitica..si cand esti in pat cu iubita te gandesti tot la cercetatorii americani? lasa-o naibii! dragostea nu s-a nascut si nu se va naste niciodata intr-un laborator sau cabinet de psihopupu! dragostea este un simtamant mult prea nobil.da! este adevarat te poti indragosti de doua ori de acelasi barbat.doar ca..a doua oara dragostea este mai plina,mai profunda..acel sentiment care a mocnit iese la iveala ca lava unui vulcan, mult mai fierbine ca prima data, pt ca dragostea pentru acel barbat nu a murit niciodata! de multe ori se intampla ca, indiferent ca esti femeie sau barbat, te desparti, iti faci alta/alte relatii dar....cand drumurile se reintalnesc... ceea ce a mocnit reizbucneste cu mult mai puternic si mult mai devastator!astfel de dragoste este ca o lumanare... prima oara o aprinzi...palpaie ce palpaie si se stinge...dar fitilul fumega...si cand iar o aprinzi..arde total, topindu-se pana la ultima suflare! asta de fapt este dragostea cea mare,dragostea adevarata! de multe ori anumite persoane nu pot face deosebire intre iubire si dragoste,considerand ca este acelasi lucru.inexact! iubirea[de copii,prieteni,tara,animale etc..e una..dragostea e cu totul altceva!e acel sentiment ce te invadeaza total..acel ceva ce nu pot savantii sa explice,e acel ceva ce porti in tine toata viata doar pentru un singur barbat/femeie.. si...care face puntea peste ani intre doua fiinte indiferent deperioada cat au fost despartiti! eu stiu bine acest lucru...din propria experienta....crede-ma! Cred ca au postat doua Vaiana; prima vaiana, spune ca te poti indragosti de doua ori de aceeasi persoana si ca dragostea nu se naste in laborator, de psihopupu si ca sa las cercetarile amaricane,lucru inexact, se stie ca o persoana poate iubi o alta persoana si numai una o singura data in viata ,pe viata, sau nicio data . Vine a doua vaiana, care o contrazice pe prima vaiana, cu fraze despre iubire frumos facute, adevarate, o gandire adevarata unde si eu sunt de acord, intr-u totul !Nu stiu care esti, dar eu cu cea de a doua sunt de acord . !
|
||
|
Tycu Postat pe 27 Iunie 2009 14:06 |
||
De la: gracekelly, la data 2009-06-27 11:00:19:De la: emmy, la data 2008-12-15 18:08:40Te poti indragosti de doua ori de acelasi barbat? Candva ati avut o relatie, erati mici... v-ati despartit, anii au trecut in numar mare de atunci, v-ati revazut si din nou v-ati indragostit unul de celalalt... e dragoste? sau doar o obsesie din trecut? sml-happy0065: Corect, ai dreptate, bine gandit, asa este .!
|
||
|
Tycu Postat pe 27 Iunie 2009 14:10 |
||
De la: sizinuca, la data 2009-06-27 13:59:00dragostea adevarata nu se uita niciodata. Asa este,Frumos spus milioane de flori
|
||
|
Tycu Postat pe 27 Iunie 2009 14:15 |
||
De la: raluk4coco, la data 2009-06-27 13:43:50Mie mi s-a intamplat :) Dar nu e vorba de indragostit de mai multe ori, ci de o dragoste adevarata ce ramane in suflet indif de timp si distanta. De la 17 ani sunt cu viitorul meu sot: au trecut peste 5 ani de atunci. La inceput am fost despartiti de 2 ori, timp de 2 luni fiecare despartire( nu e mult, stiu) timp in care am incercat sa fim cu altcineva fiecare, pt ca parintii mei erau mai pretentiosi, el nu prea avea bani si avea prieteni care ii spuneau ca nu ne potrivim pt ca eu am 1, 54 inaltime si el 1, 80. Sa aveti sanatate.Exemplu vostru, si sunt multe cazuri asa, arata ca am dreptate .!
|
||
|
Tycu Postat pe 27 Iunie 2009 14:20 |
||
| Da este posibil sa te indragostesti de acelasi barbat..dar problema este k tot timpul in parcursul dragostei care va fi a doua oara,,va fi reprosuri... | ||
|
alinaice83 Postat pe 27 Iunie 2009 23:27 |
||
|
Citesc si ma amuz......iubesti o singura data in viata, te indragostesti de foarte multe ori, daca ai ocazia, si ai impresia ca iubesti. Se intampla sa te desparti de prima iubire ca dupa ceva timp sa te reintalnesti. Si descoperi ca de fapt tot pe el il iubesti. Se intampla.... |
||
|
Lizzie_grace Postat pe 28 Iunie 2009 08:37 |
||
| Mitica, eu m-am referit chiar la intrebarea din topic.poti iubi de doua ori o singura persoana.si crede-ma, cu mana pe inima spun DA!numai ca, atunci cand dragostea renaste..e mult mai plina, mai puternica...mai altfel....de multe ori cuvintele sunt sarace cand vor sa exprime un simtamant atat de complex cum este dragostea.. | ||
|
vaiana Postat pe 28 Iunie 2009 15:43 |
||
De la: alinaice83, la data 2009-06-27 23:27:27Da este posibil sa te indragostesti de acelasi barbat..dar problema este k tot timpul in parcursul dragostei care va fi a doua oara,,va fi reprosuri... De ce reprosuri ? Reprosurile vin pe baza unor motive; pe ce motive ?
|
||
|
Tycu Postat pe 29 Iunie 2009 09:28 |
||
De la: vaiana, la data 2009-06-28 15:43:12Mitica, eu m-am referit chiar la intrebarea din topic.poti iubi de doua ori o singura persoana.si crede-ma, cu mana pe inima spun DA!numai ca, atunci cand dragostea renaste..e mult mai plina, mai puternica...mai altfel....de multe ori cuvintele sunt sarace cand vor sa exprime un simtamant atat de complex cum este dragostea.. Eu am inteles la ce te teferi,;toate cercetarile psihologice in relatia de cuplu, si planning familial, si eu sustin ca asa e , spun ca o persoana , in fiecare tip de relatie;parinti-copii;frati; prieteni; colegi; etc ; poate iubi o singura persoana ,o singura data in viata ,pe viata , sau nicio data .Daca in viata , spui ca ai avut mai multe iubiri in acelasi tip de relatie, una este adevarata celelalte sunt false sau toate. !In cazul tau,[o vaiana spune ca DA,poti iubi de doua ori, a doua vaiana spune " atunci cand dragostea renaste" } "Renaste " se intelege ca e vorba de aceeasi dragoste, care de fapt nu a pierit [pusa intr-un coltisor in suflet si ignorata .] ,asa ca in cazul tau , ori e aceeasi dragoste renascuta, ori prima a fost o tinere [prietenie ] si a doua e adevarata.da, este adevarat ca in timp poate sa fie mai puternica , mai altfel...si este un simtamant complex !
|
||
|
Tycu Postat pe 29 Iunie 2009 10:00 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| buchet colorat sau alb? | 2 | De la: kudika_990195 3 Iulie 2015 14:45 |
| Vand rochie de mireasa | 2 | De la: kcetona 4 Martie 2016 12:11 |
| Aranjamente florale. | 3 | De la: Lilly_s 16 Martie 2010 17:45 |
|
|
||
| vand rochie de mireasa de la Magic Bride...este superba | 1 | De la: AlinaBabutzas 24 Ianuarie 2011 01:15 |
| vand rezervarea pe care eu si iubitul meu o aveam la restaurantul nuntii noastre | 6 | De la: kudika_nikole 4 Ianuarie 2012 19:09 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.