Setari Cookie-uri

virginitatea pentru mine e o problema...

De la: primola, la data 2010-01-24 02:28:47
De la: Tycu, la data 2010-01-23 13:30:26
De la: primola, la data 2010-01-22 21:03:56
De la: Tycu, la data 2010-01-10 15:45:58
De la: primola, la data 2010-01-09 18:50:04buna tuturor,am ras cu lacrimi....ptr acei domni care nu au habar cum se scrie si cum se pronunta COMPLET!!!!va zic eu ca acest cuvant este la fel ca si complet!!am dex-ul in mana si va spun mai ales tie,tycu,ca matale nu stii nimik!!!mai lasa pshihologia ca nici ai nu stii ce inseamna.nu avem ce invata de la tine ca fiecare om invata din propriile experiente si greseli!!!!si dak zici ca ne respecti,nu ne mai zice talica ca nu suntem de la tara...suntem doamne sau domnisoare!

Ma bucur ca ai ras in legatura cu "complet" ,acolo a fost altceva intre mine si Alina. Stii ce-i amuzant ? Cineva mi-a cerut sa-i spun duduie sau cucoana ,Primola imi cere sa-i spun doamna sau domnisoara ,Invata-ma un lucru, dupa ce cunosc ca cineva de aici e doamna [maritata } sau domnisoara{ nemaritata }? Primola ce e ?-lasa ca iti spun " domnita " adica intra amandoua .!E adevarat ca omul invata si din experienta si greselile lui,dar sunt multe greseli care o data facute , nu se mai pot remedia si in cazul asta e mai bine sa ajuti omul sa nu le faca !!

hahaha...domnita pe dracu,asa ii zici la fiica-ta!!!chiar dak se pot remedia greselile,cel putin le poti indrepta cand ti se ofera sansa!!nu poti interveni in viata omului cand crezi tu ca greseste.trebuie lasat sa faca,dak nu va fi vai si amar!sunt unele exceptii,de pilda,intr-un acces de furie,de gelozie vrea sa faca rau,atunci da,poti interveni!insa numai dak ai o legatura directa cu aceea persoana!

Primola, [ e bine asa ?] nu-mi place cum gandesti, esti o persoana rea , individualista, materialista,ce mediu ti-a influentat asta ???Cum adica , daca vezi pe cineva ca greseste si il poti ajuta , il lasi sa continue greseala ?adica daca vezi un copil ca fura din magazin , il lasi in pace ca nu e copilul sau magazinul tau ?si intervi in ajutor numai daca ai legatura directa ce aceea persoana ? Te -ai intrebat daca vreodata o sa ai nevoie de niste sfaturi intr-o problema , si vei fii refuzata ,ce vei face ?? Gandeste real Primola si unde vezi ca se greseste si poti sa ajuti chiar cu sfat, ajuta indiferent de legatura cu persoana !!!

da,e bine primola!putin imi pasa ce crezi tu despre mine..ptr sfaturi am familie si prieteni apropiati.nu straini!eu gandesc foarte real si cel mai important de retinut e ca am limita.tu nu ai aceasta limita,dak ar fi dupa tine,te-ai baga si-n veceul altora ca sa vezi ce poti rezolva.. doamnee

Nu Primola, nu gandi asa , nu conteaza ce gandesc eu despre tine,dar esti o persoana limitata , izolata fata de lume. Pentru tine , lumea se imparte in gupul de prieteni cu familia si straini care pentru tine nu au nici importanta ! !Punem problema [la absurd ], ca daca o data dispar acel grup cu familia,cred ca nu ai supravietui, ca vei fii complect izolata, fara sa te apropi de straini !Nu e gandire reala , trebuie sa fii constienta ca si de la strain poti primi oricand un ajutor , un sfat folositor, pe care si tu la randul tau poti sa-l dai !!!!
Tycu
Postat pe 24 Ianuarie 2010 11:26
de la tycu:
Nu Primola, nu gandi asa , nu conteaza ce gandesc eu despre tine,dar esti o persoana limitata , izolata fata de lume. Pentru tine , lumea se imparte in gupul de prieteni cu familia si straini care pentru tine nu au nici importanta ! !Punem problema [la absurd ], ca daca o data dispar acel grup cu familia,cred ca nu ai supravietui, ca vei fii complect izolata, fara sa te apropi de straini !Nu e gandire reala , trebuie sa fii constienta ca si de la strain poti primi oricand un ajutor , un sfat folositor, pe care si tu la randul tau poti sa-l dai !!!!

zau???crezi ca ma cunosti?nu stii ce fel de om sunt..nu da asemenea sfaturi ca tu esti complet,nu complect cum zici tu,depasit de situatia fiecaruia.nu-ti da cu parerea ca tu habar n-ai de nimik!tu nu gandesti,tu visezi..
primola
Postat pe 2 Februarie 2010 11:16
De la: primola, la data 2010-02-02 11:16:57de la tycu:

zau???crezi ca ma cunosti?nu stii ce fel de om sunt..nu da asemenea sfaturi ca tu esti complet,nu complect cum zici tu,depasit de situatia fiecaruia.nu-ti da cu parerea ca tu habar n-ai de nimik!tu nu gandesti,tu visezi..

Asa e cu "complet " a fost o scapare de a mea , eu in acelasi timp conversez cu mai multi si mai scap la litere ! Te cunosc Primola, am inceput sa te cunosc, esti o persoana inteligenta, realista, dar ai acolo undeva intr-un locusor al tau o incapatanare ca nu vrei sa recunosti ca am dreptate, cu toate ca esti convinsa de asta , pentru ca in general eu am fost de acord cu postarile tale,am spus ca esti limitata , adica te rezumi numai la ce spun apropiatii tai, e bine sa ti cont si de ceilalti ce spun ca si ei te pot ajuta !Lasa ambitia asta,putem sa avem o conversatie pe forum mult mai placuta, vad ca esti realista,esti in domeniu , dar te asigur ca si eu sunt cunoscator in ale oamenilor !!
Tycu
Postat pe 2 Februarie 2010 16:51
ce dreptate sa-ti dau??hmm??nu e nici o incapatanare ci doar imi expun parerea si nimeni nu pote sa mi-o scoata din cap,nici macar un "psiholog" ca tine.limitat esti tu,clar?si ti-am zis ca n-ai cum sa cunosti oamenii decat dak traiesti cu ei..dar cred ca asta inseamna sa te duci in fiecare zi si noapte la altii in casa ca sa vezi ce comportament au in realitate,cum gandesc si cum procedeaza..nimeni nu poate fi la fel in urmatoarele 5 minute,se razgandesc sau isi doresc altceva.totul e diferit dar nici diferit!!
primola
Postat pe 3 Februarie 2010 23:05
De la: primola, la data 2010-02-03 23:05:25ce dreptate sa-ti dau??hmm??nu e nici o incapatanare ci doar imi expun parerea si nimeni nu pote sa mi-o scoata din cap,nici macar un "psiholog" ca tine.limitat esti tu,clar?si ti-am zis ca n-ai cum sa cunosti oamenii decat dak traiesti cu ei..dar cred ca asta inseamna sa te duci in fiecare zi si noapte la altii in casa ca sa vezi ce comportament au in realitate,cum gandesc si cum procedeaza..nimeni nu poate fi la fel in urmatoarele 5 minute,se razgandesc sau isi doresc altceva.totul e diferit dar nici diferit!!

Normal , ca e parerea ta pe care o respect, cum fac la toti de pe forum,cand am spus"limitata " m-am referit la altceva, adica atunci cand ceri cateo parere sau ajutor cu vreun sfat te limitezi numai la un numar mic de oameni cei mai apropriati,chiar singura ai spus asta si asta nu e bine si nu are legatura cu inteligenta ta , pe care o apreciez si felul cum gandesti e laudabil !Ai dreptate, ca sa cunosti un om trebuie sa stai cu el,sa-i vezi tot comportamentul , dar eu ma refer numai la relatia de cuplu si stiu ce vrea sau ce om e, dupa cum vede el aceasta relatie !!
Tycu
Postat pe 4 Februarie 2010 14:07
De la: Tycu, la data 2010-02-02 16:51:48

Asa e cu "complet " a fost o scapare de a mea , eu in acelasi timp conversez cu mai multi si mai scap la litere ! Te cunosc Primola, am inceput sa te cunosc, esti o persoana inteligenta, realista, dar ai acolo undeva intr-un locusor al tau o incapatanare ca nu vrei sa recunosti ca am dreptate, cu toate ca esti convinsa de asta , pentru ca in general eu am fost de acord cu postarile tale,am spus ca esti limitata , adica te rezumi numai la ce spun apropiatii tai, e bine sa ti cont si de ceilalti ce spun ca si ei te pot ajuta !Lasa ambitia asta,putem sa avem o conversatie pe forum mult mai placuta, vad ca esti realista,esti in domeniu , dar te asigur ca si eu sunt cunoscator in ale oamenilor !!

Mitica cu "complet" a fost o scapare mai mare, nu o gresala din neatentie la tastare, sau ai uitat cum ma contraziceai cum ca se zice "complect"?
Eu nu am uitat.Habar nu aveai cum era corect, nu dai da vina pe neatentie, recunoaste ca nu stiai.
alina
Postat pe 5 Februarie 2010 10:17
De la: alina_manuela, la data 2010-02-05 10:17:30
De la: Tycu, la data 2010-02-02 16:51:48

Mitica cu "complet" a fost o scapare mai mare, nu o gresala din neatentie la tastare, sau ai uitat cum ma contraziceai cum ca se zice "complect"?
Eu nu am uitat.Habar nu aveai cum era corect, nu dai da vina pe neatentie, recunoaste ca nu stiai.

Stiam domnita, cum stiam si ca " sa stii" se scrie cu doi de {i} ; din cauza grabei am scris asa gresit si apoi am facut eu glume cu talica ,ca-mi plac oltenii!!!
Tycu
Postat pe 5 Februarie 2010 10:53
Tycu, am vazut ca tu ai multe de spus si de contrazis in legatura cu aceste subiecte. Ai avut vreo deceptie mare in privinta asta care te-a marcat?
miresssssica
Postat pe 30 Martie 2010 14:52
De la: miresssssica, la data 2010-03-30 14:52:27Tycu, am vazut ca tu ai multe de spus si de contrazis in legatura cu aceste subiecte. Ai avut vreo deceptie mare in privinta asta care te-a marcat?

Domnita,nu prea inteleg la ce subiecte te referi ca eu nu ma contrazic cu nimeni ! La greseli de scris? astea le maifac inadins cu Alina Manuela , ca e olteanca de-a mea ca o gluma care ne permitem !Domnita, deceptie ? da, am fost mintit de o fata in care "m-a convins" ca e nascuta pentru mine ,ca sunt "viata ei" in realitate eram prostit si folosit pentru altcieva, am pedepsit-o cu un viol , dar [acum realizez ] ca trebuia pedepsita mult mai rau ,asta nu are legatura cu ce "ma contrazic eu " pe topic ! Domnita, nu ma contrazic , eu spun realitatea , adica urasc mult c*u*rv*asa* ri*a, infidelitatea din partea ambilor parteneri, in relatia unde e infidelitate , acolo e minciuna , fals ,lipsa viitor , o relatie care trebuie desfacuta !Am citit multe lucrari de psihologie in relatia de cuplu, stiu ce trebuie la un cuplu ca sa mearga frumos in relatie ,iar cele care se contrazic cu mine sunt cam cele care " au calcat pe bec "sau au relatii pe interes !!!!
Tycu
Postat pe 31 Martie 2010 08:43
Eu nu am zis ca te contrazici tu pe tine, dar te contrazici cu celelalte fete inscrise pe forum. Din cate vad in poza, esti un barbat trecut de 40-45 de ani sau daca nu trecut cel putin cam pe-aci bati.Sa stii ca si eu sunt olteanca si nici eu nu suport curvasaria si relatiile fondate pe interes. Dar nu numai pe cele din partea femeii ci si pe cele din partea barbatului. Iti dau ex cazul meu; nu sunt maritata, am pus nunta la anul, in iunie anu asta fac 5 ani de cand sunt cu iubitul meu, respectiv viitorul sot. Locuim impreuna (stiu ca o sa ma critici) si nu facem treaba asta ca pe o "casatorie de proba", ca in cazul in care vedem ca nu ne potrivim sa ne despartim,nu, ci pt ca am vrut sa nu mai dormim separat, sa ne vedem odata la 3 zile, n-am mai vrut, iar in mom in care el a terminat facultatea si s-a angajat (este inginer), am inchiriat o garsoniera in oras si stam impreuna aici. Eu sunt studenta, el nu e vreun bogatas, eu la fel, maica-mea a divortat de tata cand aveam eu un an si de-atunci m-a crescut singura. Pur si simplu suntem niste tineri cred eu, educati, seriosi si onesti si incercam sa ne facem o viata mai buna. Daca nu ma-nsel, am vazut ca tu nu esti de acord cu mutatul impreuna dinainte de casatorie, cu asa-zisul "concubinaj", dar sa stii ca nu intotdeauna e atat de grav, noua cel putin ne-a fost de folos.
miresssssica
Postat pe 31 Martie 2010 17:46
De la: Tycu, la data 2010-03-31 08:43:23
De la: miresssssica, la data 2010-03-30 14:52:27Tycu, am vazut ca tu ai multe de spus si de contrazis in legatura cu aceste subiecte. Ai avut vreo deceptie mare in privinta asta care te-a marcat?

Domnita,nu prea inteleg la ce subiecte te referi ca eu nu ma contrazic cu nimeni ! La greseli de scris? astea le maifac inadins cu Alina Manuela , ca e olteanca de-a mea ca o gluma care ne permitem !Domnita, deceptie ? da, am fost mintit de o fata in care "m-a convins" ca e nascuta pentru mine ,ca sunt "viata ei" in realitate eram prostit si folosit pentru altcieva, am pedepsit-o cu un viol , dar [acum realizez ] ca trebuia pedepsita mult mai rau ,asta nu are legatura cu ce "ma contrazic eu " pe topic ! Domnita, nu ma contrazic , eu spun realitatea , adica urasc mult c*u*rv*asa* ri*a, infidelitatea din partea ambilor parteneri, in relatia unde e infidelitate , acolo e minciuna , fals ,lipsa viitor , o relatie care trebuie desfacuta !Am citit multe lucrari de psihologie in relatia de cuplu, stiu ce trebuie la un cuplu ca sa mearga frumos in relatie ,iar cele care se contrazic cu mine sunt cam cele care " au calcat pe bec "sau au relatii pe interes !!!!

Ma mir uneori cum de te suporta pamantul. Tu nu ar trebui nici sa respiri ca otravesti aerul cu veninul tau. Eu nu am vazut in viata mea atata ipocrizie intr-un singur om. Probabil ca existi ca sa fii dat drept un exemplu negativ.
fantome
Postat pe 1 Aprilie 2010 12:10
De la: miresssssica, la data 2010-03-31 17:46:32Eu nu am zis ca te contrazici tu pe tine, dar te contrazici cu celelalte fete inscrise pe forum. Din cate vad in poza, esti un barbat trecut de 40-45 de ani sau daca nu trecut cel putin cam pe-aci bati.Sa stii ca si eu sunt olteanca si nici eu nu suport curvasaria si relatiile fondate pe interes. Dar nu numai pe cele din partea femeii ci si pe cele din partea barbatului. Iti dau ex cazul meu; nu sunt maritata, am pus nunta la anul, in iunie anu asta fac 5 ani de cand sunt cu iubitul meu, respectiv viitorul sot. Locuim impreuna (stiu ca o sa ma critici) si nu facem treaba asta ca pe o "casatorie de proba", ca in cazul in care vedem ca nu ne potrivim sa ne despartim,nu, ci pt ca am vrut sa nu mai dormim separat, sa ne vedem odata la 3 zile, n-am mai vrut, iar in mom in care el a terminat facultatea si s-a angajat (este inginer), am inchiriat o garsoniera in oras si stam impreuna aici. Eu sunt studenta, el nu e vreun bogatas, eu la fel, maica-mea a divortat de tata cand aveam eu un an si de-atunci m-a crescut singura. Pur si simplu suntem niste tineri cred eu, educati, seriosi si onesti si incercam sa ne facem o viata mai buna. Daca nu ma-nsel, am vazut ca tu nu esti de acord cu mutatul impreuna dinainte de casatorie, cu asa-zisul "concubinaj", dar sa stii ca nu intotdeauna e atat de grav, noua cel putin ne-a fost de folos.

Pai domnita, vazui ca esti olteanca,asa ca s-o luam pe rand ca intre noi oltenii !La varsta ,din aia 40 mai scade putin dar sa nu ajungi la 35 ! Imi place cum ai gandit aici, " nici eu nu suport curvasaria si relatiile fondate pe interes. Dar nu numai pe cele din partea femeii ci si pe cele din partea barbatului. "..da total de acord, asa e si corect sa fie,asta incerc si eu sa explic celor de pe forum,sunt impotriva curvasariei, infidelitatii din partea ambilor parteneri , mi-e scarba de oameni care practica asta ,dar mai sunt persoane care nu sunt de acord cu asta , incep sa comenteze si de aici ai impresia ca ma contrazic ! Exemplu ,daca apare "fantome " care nu-i convine asta din motive personale stiute numai pe Tampa, si comenteaza , ce , trebuie sa fiu de acord cu ea ????? sau ne contrazicem ? nuuuuu!Spui ca nu-s de acord cu concubinajul !!!!,nu este adevarat nu m-am referit la asta , am spus ca e mai indicat cu acte in sensul ca aveti mai multe avantaje ,... la locuinta , la servici sau firma voastra, la drept de urmasi,la viitorul copil, e.t.c. adica ei au prioritate, poate ai observat ca eu in postari , rar am spus "casatoriti " am folosit des cuvantul "relatie" aici intra si concubinajul !Nu inteleg de ce ai impresia ca te critic ,nuuu, nu am motiv,te-as critica daca as afla ca stai cu iubitul tau si pe ascuns ai mai avea o relatie, dar asa nu vad motivul . urata este infidelitatea , daca nu-ti mai vrei partenerul mai bine e sa-i spui in fata si sa-i ceri despartirea decat sa joci pe doua "fete ", acest "joc " l-asi critica !Eu stiu ca oltencele mele sunt femei cinstite si devotate relatiei !
Tycu
Postat pe 1 Aprilie 2010 14:45
De la: fantome, la data 2010-04-01 12:10:33
De la: Tycu, la data 2010-03-31 08:43:23

Ma mir uneori cum de te suporta pamantul. Tu nu ar trebui nici sa respiri ca otravesti aerul cu veninul tau. Eu nu am vazut in viata mea atata ipocrizie intr-un singur om. Probabil ca existi ca sa fii dat drept un exemplu negativ.

Domnita, suntem oameni cu vechime pe Grace, nu suntem nou inscrisi, in tot acest timp, ca ai avut exemple destule pe Grace, inca nu ai reusit sa -ti schimbi mentalitatea despre om ? am inteles , matale vrei ca celelalte persoane sa fie dupa un sablon in mintea lui fantome, adica sa nu aiba sentimente, pareri, greselile lor, ideile lor ,vrei ca fiecare sa fie doar robot teleghidati dupa telecomanda lu' fantome. mai citeste si alte topicuri de exemplu a lui miressssica ca ai de invatat !!!!!
Tycu
Postat pe 1 Aprilie 2010 15:03
si cum afli daca are penisul foarte mic?sau daca nu i se scoala?sau daca are ejacuare precoce? Doar barbatii frustrati si complexati cauta virgine, pentru ca ele nu au termen de comparatie.
grace003683
Postat pe 4 Aprilie 2010 04:19
De la: grace003683, la data 2010-04-04 04:19:52si cum afli daca are penisul foarte mic?sau daca nu i se scoala?sau daca are ejacuare precoce? Doar barbatii frustrati si complexati cauta virgine, pentru ca ele nu au termen de comparatie.

sml-confused0006: Nu, barbatii care cauta virgine sunt adevarati barbati , asa cum trebuie sa fie un barbat, oameni cu demnitate, cu ambitie,care nu permit sa li se calce in picioare demnitatea, in comparatie cu cei care nu-i intereseaza sa fie el primul,! Ca sa afli despre un barbat daca are acele "calitati " corect este ca inaintea inceperi relatiei,sa stai de vorba cu el despre problemele intime ca fiecare partener sa le spuna celuilalt, se mai poate afla si in "pat " cu el, !!
Tycu
Postat pe 4 Aprilie 2010 11:45
Vrei sa spui barbati incuiati, cu idei fixiste?Probabil aceeiasi barbati care sunt de parere ca femeia trebuie sa stea acasa si faca smotru dupa barbat si copii.nu zic ca nu e bine sa te casatoresti virgina.e chiar minunat, dar cel mai bine e sa te feresti de asemenea barbati, care conditioneaza virginitatea si care cred ca masculinitatea sta in dominatie, care pe plan social sunt nimeni si sunt mari masculi in fata femeii.
grace003683
Postat pe 4 Aprilie 2010 15:34
De la: grace003683, la data 2010-04-04 15:34:54Vrei sa spui barbati incuiati, cu idei fixiste?Probabil aceeiasi barbati care sunt de parere ca femeia trebuie sa stea acasa si faca smotru dupa barbat si copii.nu zic ca nu e bine sa te casatoresti virgina.e chiar minunat, dar cel mai bine e sa te feresti de asemenea barbati, care conditioneaza virginitatea si care cred ca masculinitatea sta in dominatie, care pe plan social sunt nimeni si sunt mari masculi in fata femeii.

Nu,nici eu nu sunt deacord cu teoria ca barbatul sa considere femeia ca un obiect care face smotru, o considera servitoarea lui,cu barbatul care domina femeia prin masculitate .O adevarata relatie se bazeaza pe dragoste, egalitate unde toate problemele relatiei se impart in mod egal , fidelitate, respect. Dreptul barbatului care conditioneaza virginitatea fetei cand formeaza relatia este ceva normal, arata un barbat cu ambitie, cu demnitate,care stie ce vrea, adica sa fie el primul si unicul, daca e pe locul doi,nu e ca la inceput,nu mai e farmecul sexului ! !!!!!!!
Tycu
Postat pe 5 Aprilie 2010 09:06
fantome
Postat pe 7 Aprilie 2010 14:12
Ofer spre inchiriere Limuzina pt NUNTA cu sofer. Chrysler C300 argintiu metalizat cu sofer. Tariful este 25euro/ora Urban fara limita de km sau extraurban plus costul combustibiluli.Tel de contact 0746762204 sau www.nuntacluj.page.tl
cj25har
Postat pe 16 Iunie 2010 15:34
Buna dimineataaa tuturoor!

Mitica, esti......"indubitabil" Inca va mai contraziceti pe subiectul asta? Mai aveeti cu ce?
wmarsew
Postat pe 20 Iunie 2010 09:30
De la: marsevintila, la data 2010-06-20 09:30:02Buna dimineataaa tuturoor!

Mitica, esti......"indubitabil" Inca va mai contraziceti pe subiectul asta? Mai aveeti cu ce?

Pai inca domnita, daca multe persoane nu vor sa inteleaga ca am dreptate,ca stiu ce spun ! Hai domnita inapoi pe Grace, ca aici merge cam greu !!!
Tycu
Postat pe 21 Iunie 2010 09:32
Spuneti-va parerea...

http://www.grace.ro/comunitate/forum/view_topic/1564/Mireasa-blestemata-in-floraria-Iris-de-la-Universitate.html

Multumesc anticipat.
Diamond_grace
Postat pe 24 Iulie 2010 01:52
http://wwwrelatiiparteneri.forumgratuit.ro/forum.htm
Dindirel
Postat pe 13 Noiembrie 2010 17:33
Ai perfect� dreptate.Toți b�rbații ar aprecia mult mai mult o femeie care se d�ruiește unui singur b�rbat toat� viața.
Vasilescu_Lucian_1
Postat pe 17 Mai 2013 20:27
Naja
criszoe
Postat pe 17 Mai 2013 21:42
De la: Vasilescu_Lucian_1, la data 2013-05-17 20:27:36Ai perfect� dreptate.Toți b�rbații ar aprecia mult mai mult o femeie care se d�ruiește unui singur b�rbat toat� viața.

Si toate femeile ar aprecia un barbat care ar fi in stare sa iubeasca o singura femeie toata viata lor.
kudika_32792
Postat pe 18 Mai 2013 09:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Momente artistice pentru nunti si evenimente artistice, cultural, sportive si de divertisment 1 De la: fashiondancebtro 8 Aprilie 2010 10:00
Eu cu studii, el fara.. 49 De la: iulia89 12 Iulie 2010 21:34
Cununia civila in aceas zi cu cununia religioasa respectiv petrecerea?? 31 De la: cj25har 16 Iunie 2010 15:35
VIRGINITATEA... 867 De la: Tycu 21 Iulie 2011 20:14
NASI NECASATORITI??? 70 De la: lulu2bad 28 Noiembrie 2015 14:04