Mai multe
| Fetelor, taxa ca taxa dar sa vedeti ce au patit nasii mei. Dupa terminarea ceremoniei au fost chemati de preoti cica sa le scrie numele pt pomenire. Nasii erau cu banii pregatiti (pt ca toti preotii asteapta) iar unul dintre preoti a spus ``MAI``! Deci, dupa ce ca platim taxele nu se multumesc cu ce le dau nasii si au nerusinarea sa ceara mai mult. Si toti banii acestia ii baga in buzunar. Parerea mea este ca toti preotii sunt niste profitori. | ||
|
AlexandraL_grace Postat pe 14 August 2009 18:18 |
||
|---|---|---|
De la: AlexandraL, la data 2009-08-14 18:18:36Fetelor, taxa ca taxa dar sa vedeti ce au patit nasii mei. Dupa terminarea ceremoniei au fost chemati de preoti cica sa le scrie numele pt pomenire. Nasii erau cu banii pregatiti (pt ca toti preotii asteapta) iar unul dintre preoti a spus ``MAI``! Deci, dupa ce ca platim taxele nu se multumesc cu ce le dau nasii si au nerusinarea sa ceara mai mult. Si toti banii acestia ii baga in buzunar. Parerea mea este ca toti preotii sunt niste profitori. I HATE THIS SITUATION GOOD FORGIVE ME! |
||
|
iulik_flore Postat pe 15 August 2009 23:17 |
||
|
In atentia viitorilor miri si nasi! Va recomand biserica noua de la Politehnica ( este in curte). Eu am cununat pe 15 aug. si vreau sa va spun ca a fost super. Preotul este mai tanar si foarte sincer. Slujba a fost deosebita si sa nu va mai spun ca nici macar in plic nu s-a uitat , atunci cand sotul meu a dat banii. A spus ca nu trebuie, iar sotul meu i-a spus sa-i foloseasca pt biserica. Nu am intalnit asa ceva pana acum, iar suma pe care am lasat-o a fost de bun simt. |
||
|
|
||
|
florinaN Postat pe 17 August 2009 15:51 |
||
|
tarot_healthy Postat pe 2 Noiembrie 2009 14:10 |
||
|
Tocmai am fost sa ne programam la biserica. Facem cununia religioasa la Catedrala Sfantul Spiridon cel Nou. Cu o sapt inainte am fost sa ne interesam pe la bisericile "de vaza" din Bucuresti. ca sa vin cu informatii pentru cele interesate: 1.Domnita Balasa- 13 mil, totul inclus ( ma refer aici la cor, sobor de 4 sau 5 preoti parca) 2.Sfantul Elefterie ( aici nu vreau sa savarsesc un pacat) dar am inteles de o pers care a fost k este 18 mil, anul trecut va ASIGUR ca a fost 15. Noi, cum am spus mai sus, ne-am programat la Sf. Spridon cel Nou, 15 mil, totul inclus ( cor mare, sobor de 4 sau 5 preoti, durata slujbei 40-45 de min, desi noi am specificat ca avem si logodna facuta). Cam asta este...ce pot spune...desi biserica are un tarif ridicat, cuplurile venite la programare mergeau ca pe banda rulanta... In ziua in care ne-am programat noi, nu era inca nimeni deoarece a duminica si e mai liber. |
||
|
iulik_flore Postat pe 24 Ianuarie 2010 22:09 |
||
|
Eu sunt romano-catolic si vreau sa va zic ca la biserica catolica se plateste o taxa anuala de 1% din salar pe membru de familie .Deci daca ai un salar lunar de 1500 lei pe luna plus 1500 sotia (in mana) trebuie sa platesti pe an 360 lei. Pentru nunti si botezuri la fel nasii trebuie sa plateasca o taxa de 100 lei noi (fara chitanta), iar mirii trebuie sa aiba achitata taxa anuala la zi.Atunci cand nasul l-a intrebat pe preot de chitanta pentru cei 100 de lei preotul i-a raspuns ca aceia sunt banii preotului nu ai bisericii, deci nu se da chitanta pentru ei si asa ca toata lumea da banii astia daca vor sa se vada cununati. Bineinteles ca putini isi permit sa plateasca taxa anuala la zi pentru ca e foarte mare si atunci dau cat pot. Asa ca sa nu se mai zica ca la catolici nu sunt taxe mari!
|
||
|
VanCroft Postat pe 9 Martie 2010 10:33 |
||
De la: VanCroft, la data 2010-03-09 10:33:23Eu sunt romano-catolic si vreau sa va zic ca la biserica catolica se plateste o taxa anuala de 1% din salar pe membru de familie .Deci daca ai un salar lunar de 1500 lei pe luna plus 1500 sotia (in mana) trebuie sa platesti pe an 360 lei. chiar ca...nu stiam
|
||
|
iulik_flore Postat pe 9 Martie 2010 15:34 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| nu cred ca daca ma casatoresc virgina este o rusine | 1412 | De la: 29 Noiembrie 2012 16:13 |
| vand costum barbatesc deosebit | 1 | De la: lady_p 2 Noiembrie 2009 11:10 |
| Vand rochie de mireasa CASA MIRANDI | 1 | De la: roxanalucia 16 Aprilie 2010 17:30 |
|
|
||
| taierea motului la bebelusi | 11 | De la: stem_29 5 Decembrie 2010 10:13 |
| Buna fetelor, | 15 | De la: eu_ovidiu 9 Iunie 2011 04:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.