Mai multe
|
Draga mea, ai sansa sa gasesti rochia vietii tale aici: http://www.micapublicitate.net/anunt-rochie-maggie-sottero-exceptionala-231025.html Este cea mai deosebita rochie, vei arata ca o printesa sau ca un star de la hollywood! Te pup si iti tin pumnii in cautarea rochitei. De asemenea contacteaza-ma la nr de tel de pe anuntul de mai sus pentru orice sfaturi ai avea nevoie in legatura cu nnta! Te pup, Ala |
||
|
Alina2Alina Postat pe 17 Noiembrie 2009 10:35 |
||
|---|---|---|
|
Foto Video Trash The Dress - versul din vis Daca v-a dezamagit fotograful pe care l-ati avut la nunta sau daca, pur si simplu, doriti ceva plin de mister si savoare, dati-ne un semn - gasim o ruina, un lac, o capita de fan, o ferma in camp, o manastire, o cetate veche sau orice alt loc va trece prin cap si facem o sedinta foto sau si video, cu d-tra miri, deosebita! E ca si cum la nunta, dupa o crunta dezamagire, ati putea schimba lautarii. Ar fi ca o a doua nastere. V-au dezamagit fotograful si cameramanul? Trimiteti-ne DVD-ul si noi il vom prelucra, imbunatatindu-i calitatea si claritatea, dar va putem aranja si un foto sau videoclip minunat din imaginile trimise. Totul prin posta, daca distanta e prea mare. Iar daca evenimentul inca nu a avut loc, contactati-ne si vom fi la dispozitia d-tra. Phone 0742 577 082 E-mail: fotografie_dragosp@yahoo.com eunescu09@yahoo.com Vizitati eunescu09 sunphoto pe Google |
||
|
energiccom_grace Postat pe 17 Noiembrie 2009 12:30 |
||
| Si eu am de vanzare rochita Sottero&Midgley modelul ASM3030. Ca masuri ti s-ar potrivi cu siguranta. Esti pe dimensiunile mele. pisu_bun@yahoo.com in caz ca te intereseaza. pup, ciao! | ||
|
|
||
|
kudika061071 Postat pe 17 Noiembrie 2009 13:49 |
||
De la: LULUWA, la data 2009-10-01 21:27:50Buna fetelor, si eu imi vand rochea de mirea + acesiri.Este tip printesa cu corset ajustabil. |
||
|
LULUWA Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:04 |
||
buna fetelor!vad ca toate vindem,da nici un cumparator si eu mam hotarat sa o fac cadou unei viitoare miresici care nu dispune de bani si i se potrivesc masurile.deci,nu imi vand rochita ci o donezzz pt ca numi place sa stea sa se ingalbeneasca in dulap.pe cine intereseaza sa ma caute pe mees petro.petro
|
||
|
petrocata Postat pe 17 Noiembrie 2009 18:18 |
||
| Si eu as vrea sa vand rochita de mireasa , eu am avut nunta in Septembrie , este o rochita simpla dar eleganta , este masura mai maricica ca pentru plinute , rochita o vand cu accesorii sau fara , daca sunteti interesate va dau id-ul meu de mess si va trimit poze ! ema_ion20022001@yahoo.com | ||
|
ema_ion Postat pe 25 Noiembrie 2009 23:22 |
||
|
buna si eu vand rochia de mireasa am avut nunta in august.. Rochia e white lady 2009, este crem si foarte comoda, m-am simtit foarte bine in ea. Pentru mai multe detalii si poze : sanduandre@yahoo.com |
||
|
yuna Postat pe 26 Noiembrie 2009 09:58 |
||
|
Vand rochie de mireasa ALBA stil Princess colectia 2009 (include voal scurt si jupa foarte ampla din tull), pret achizitie 5000 RON, pret vanzare 3300 RON. Rochia este din tafta lucioasa, tull, aplicatii de trandafiri roz lucrati manual si broderie. Corsetul este din tull si are aplicatii de broderie decupata, iar bretelutele sunt din tull cu trandafiri roz lucrati manual, ce dau senzatia de bretelute lasate pe umeri. Corsetul se prinde in spate cu snur, astfel se potriveste perfect pe diferite tipuri de talii (eu am avut 55Kg). Pe partea din fata a rochiei se gaseste un ornament placut sub forma de arcada din trandafiri roz, asezati unul langa altul. Acest ornament desparte partea din tafta a rochiei de cea din tull. In spate rochia este prinsa din loc in loc si are o trena scurta, eleganta si foarte comoda. Intre corset si rochie la spate se gaseste un ornament din 5 trandafiri roz. Voalul este din tull, scurt, pentru a se vedea trandafirii roz de la intersectia corsetului cu rochia. Jupa este in foarte multe straturi de tull, inlocuind astfel crinolina si facand rochia foarte ampla. Este o rochie de vis! Pot sa si inchiriez rochia cu 1000RON si garantie de 2000RON pe care o primesti la inapoierea rochiei. id:alexa_alyna si tel: 0729707212 |
||
|
alexa_alyna Postat pe 27 Noiembrie 2009 12:26 |
||
|
VAND ROCHITA DE MIREASA!!! este model unicat, colectia 2009, stil Princess, alba, cu trena.O vand cu voal si jupa numai din straturi multe de tull(tine loc de crinolina). PRET NEGOCIABIL!!! id:alexa_alyna tel:0729707212 |
||
|
alexa_alyna Postat pe 2 Decembrie 2009 12:21 |
||
|
Buna fetelor! Pentru viitoarele miresici interesate :vand o frumusete de rochie mireasa! e o rochie superba.., din colectia Cristian Philippe. Te vei simti o adevarata printesa imbracata in ea... Poate fi purtata de o fata cu dimensiuni cuprinse intre: la bust 76-81 cm, talie 65-71, la solduri nu conteaza dimensiunea, iar inaltimea 1.72-1.78 m; depinde de inaltimea tocului. Eu am 1.76 m inaltime si am purtat tocuri de 6 cm. La nevoie, poate fi un pic micsorata in lungime de o croitoreasa, fara sa fie afectat modelul. Puteti vedea rochia pe link-ul http://www.christian-philippe.ro/zoom-poza.php?categ=princesse&poza=09 ; este poza nr. 9 din colectia Princesse. A costat 1900 ron si o vand cu 1000 ron insotita de mai multe accesorii (crinolina, gentuta, 3 trandafiri de pus in par- care se asorteaza perfect cu trandafirul de pe rochie, colier si cercei care vin foarte bine cu rochita) si UN BONUS mai special-inca o rochie de mireasa in stare buna pe care am cumparat-o cu 3 mil ca sa imbrac un baiat in "miresoi"(a fost senzational momentul cand tipul a aparut imbracat in "mireasoi" atunci cand au furat mireasa-adica pe mine :D) - rochia aceasta o dau gratis impreuna cu rochia de la Cristian Philippe Pentru detalii va rog sa-mi scrieti la adresa de e-mail lnm_niko@yahoo.com LOCALITATE: BUCURESTI Rochita este in STARE FOARTE BUNA. P |
||
|
minilu Postat pe 2 Decembrie 2009 21:02 |
||
|
Salutare Eu vreau sa-mi vand rochia de mireasa, daca te intereseaza trimite-mi un mail la adresa diana.ghete@yahoo.com si iti trimit poze. Este din doua parti: corset si fusta, nu foarte "umflata" si destul de dragutza. |
||
|
craciun_diana Postat pe 3 Decembrie 2009 08:52 |
||
| ASA E .CEA CARE A POSTAT ANUNTUL NU A MAI RASPUNS,CRED CA E TEAPA SI NU AVEA NEVOIE DE ROCHIE,OARE A CONTACTAT PE CINEVA DUPA FORUM ? ! | ||
|
mariaaa80 Postat pe 3 Decembrie 2009 10:39 |
||
Buna fetelor eu am avut nunta pe 30 august 2009 si m-am gandit sa imi vand rochita pentru ca este superba si nu are rost saraca sa se invecheasca la mine in sifoner Am cumparat-o de la Maya Fashion si sunt din braila,poze cu rochita puteti vedea aicihttp://andraorlandodoinita.hi5.com in albumul Nunta Noastra si astept posibile cumparatoare care sa ne si potrivim la marimi,adica eu am 1,60inaltime si rochita mi-a venit perfect ca si lungime si este marimea 44-S adica o marime mica,cirsetul are si fermoar ascuns si pe deasupra snur sa mai poti strange cat ai nevoie,iar rochita este dintr-o bucata gen printesa culoare ivory si super eleganta.Uitati-va la poze si astept cumparatoare.
|
||
|
kudika87 Postat pe 3 Decembrie 2009 17:57 |
||
De la: LULUWA, la data 2009-11-17 17:04:18Anuntul este inca valabil iar pretul negociabilDe la: LULUWA, la data 2009-10-01 21:27:50Buna fetelor, si eu imi vand rochea de mirea + acesiri.Este tip printesa cu corset ajustabil.
|
||
|
LULUWA Postat pe 22 Decembrie 2009 10:20 |
||
| servus...si eu ma gandesc sa vand rochia de mireasa.....am avut nunta in septembrie, e superba.... | ||
|
grace003466 Postat pe 30 Decembrie 2009 17:04 |
||
|
si eu o vand sau o inchiriez si execut rochite la comanda mai mult vb pe mess id meu e rricarda003
|
||
|
rricarda2003 Postat pe 1 Ianuarie 2010 03:39 |
||
|
Buna, Daca te intereseaza o rochie de mireasa, dar as prefera de inchiriat nu de vandut, poti vedea in profilul meu mai multe poze. Rochia este Bien Savvy colectia 2009. Este in stare foarte buna. |
||
|
grace004978 Postat pe 1 Ianuarie 2010 11:29 |
||
De la: alexa_alyna, la data 2009-12-02 12:21:07VAND ROCHITA DE MIREASA!!! este model unicat, colectia 2009, stil Princess, alba, cu trena.O vand cu voal si jupa numai din straturi multe de tull(tine loc de crinolina). pret 27mil neg |
||
|
alexa_alyna Postat pe 1 Ianuarie 2010 15:04 |
||
De la: alexa_alyna, la data 2010-01-01 15:04:18De la: alexa_alyna, la data 2009-12-02 12:21:07VAND ROCHITA DE MIREASA!!! este model unicat, colectia 2009, stil Princess, alba, cu trena.O vand cu voal si jupa numai din straturi multe de tull(tine loc de crinolina). ULTIMUL PRET: 15 MIL e urgent!!! altfel intr-o sapt o dau |
||
|
alexa_alyna Postat pe 2 Ianuarie 2010 11:19 |
||
Nunta mea a fost in 12.07.2008. Rochia mea este facuta de creatoarea de moda Aura Dumitru (pentru cine nu stie - a facut rochia de mireasa a Irinei Columbeanu) Pentru ca am vrut sa fie numai a mea , am modificat putin aspectul de pe corset, deci cine o va cumpara mai departe va avea si ea modelul ei unicat Cine e interesata sa ma abordeze pe mail - adella_r@yahoo.com pentru a ii trimite poze recente. Pretul de achizitie a fost 3300 RON, iar cel de vanzare va fi mai mic de jumatate P.S.: pe mail b_effect@ymail.com ma puteti contacta cele interesate de o firma de organizare a nuntii. va oferim cele mai mici costuri posibile si cele mai deosebite aranjamente http://www.efirme.ro/butterfly_effect http://www.e-nunti.ro/butterfly-effect-originalitate-stil-eleganta/ |
||
|
adellar Postat pe 6 Ianuarie 2010 11:07 |
||
|
Buna fetelor! As vrea sa-mi cumpar si eu rochita de mireasa, dar mi s-a pus pata pe un anumit model... Federica - La Sposa - Bien Savvy. Intreb in stanga, dreapta, poate poate o are careva. Daca am norocul sa o aveti sau daca aveti un model asemanator (rochita simpla cu danteluta) va rog sa-mi da-ti de stire pe mail, adresa mihamess@yahoo.com |
||
|
grace006419 Postat pe 6 Ianuarie 2010 11:14 |
||
| Si eu vand rochita , simpla , eleganta si ieftina , cine doreste ma poate contacta pe adresa de mess : ema_ion20022001 , o poza sa va faceti o parere in mare de rochie am la profilul meu | ||
|
ema_ion Postat pe 6 Ianuarie 2010 21:26 |
||
|
Buna! Rochita mea este de vanzare. Este Maggie Sottero, cu trena si cu maneca trei sfert din dantela, lucrata manual cu aplicatii de perlute si paiete foarte finute. Eu am primit voalul si fusta cu cercuri cadou - asa ca mai departe le dau tot cadou. Este rochie completa nu este fusta + corset! Daca ai nevoie de poze le gasesti pe profilul meu sau pot sa iti trimit eu mai multe. Poti sa imi scri la theofano@yahoo.com . |
||
|
grace004079 Postat pe 7 Ianuarie 2010 08:23 |
||
| Buna,mai ca as vinde si eu rochita mea dar nu sunt foarte convinsa ca vreau sa o dau si nu stiu daca este pe gustul vreunei fete de pe aici.pt mine a fost rochita de vis si cand am vazuto am pus ochii pe ea dar era un picut cam scumpa si nu vroiam sa dau atat,daar se pare ca a fost sa fie a mea. | ||
|
grace001035 Postat pe 8 Ianuarie 2010 19:03 |
||
| rochie de mireasa la comanda pe masura ta.pret 320euro.pt mai multe informatii si poze conact angel.bride@yahoo.it | ||
|
angelbride Postat pe 9 Ianuarie 2010 16:28 |
||
| buna seara.si eu vand rochita de mireasa rochia este din colectia maggie sottero 2009 .este pt 57-58 kg si 1.65 m/culoarea este ivory pretul i-l discutam pe loc pt cine este interesat.daca doriti ma puteti contacta la nr de telefon 0745.108.656 | ||
|
alex_grace Postat pe 27 Ianuarie 2010 20:39 |
||
| vand rochie de mireasa maggie sottero modelul krisha marie. modelul se poate vedea pe site-ul maggie sottero .pret negociabil dau si manusi cu tot cu rochita | ||
|
alex_grace Postat pe 27 Ianuarie 2010 20:46 |
||
De la: alex, la data 2010-01-27 20:46:03vand rochie de mireasa maggie sottero modelul krisha marie. modelul se poate vedea pe site-ul maggie sottero .pret negociabil dau si manusi cu tot cu rochitamodelul este cel din imagine |
||
|
alex_grace Postat pe 27 Ianuarie 2010 20:47 |
||
| buna seara.si eu vand rochita de mireasa rochia este din colectia maggie sottero 2009 .este pt 57-58 kg si 1.65 m/culoarea este ivory pretul i-l discutam pe loc pt cine este interesat.daca doriti ma puteti contacta la nr de telefon 0745.108.656.rochita este dintr-o singura bucata ,dau si manusi la rochita daca doriti.modelul rochitei este krisha marie | ||
|
alex_grace Postat pe 27 Ianuarie 2010 20:54 |
||
| Buna fetelor, si eu vand rochita mea de mireasa. Daca va intereseaza sunt pe mess baboschi_laura iar pozele se pot vedea in profilul meu | ||
|
Meli80 Postat pe 28 Ianuarie 2010 16:25 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Restaurant! | 13 | De la: nykky 17 Februarie 2014 12:13 |
| Cat costa o nunta? | 10 | De la: adeeadeea 12 Februarie 2011 02:13 |
| Elite Mariaj - inchirieri rochii mireasa LUX | 2 | De la: elitemariaj 11 Noiembrie 2010 10:48 |
|
|
||
| De ce inseala barbatii? | 33 | De la: myssnatacha 22 Aprilie 2013 22:28 |
| Vand rochie mireasa Demetrios | 1 | De la: anca_xi 8 Aprilie 2010 21:54 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.