Mai multe
De la: Tycu, la data 2009-11-28 12:44:08De la: aaggnnyy, la data 2009-11-27 16:59:38De la: Tycu, la data 2009-11-26 09:44:04De la: alina_manuela, la data 2009-11-25 15:21:45De la: Tycu, la data 2009-11-25 14:47:50De la: alina_manuela, la data 2009-11-25 14:22:11De la: Tycu, la data 2009-11-22 19:48:22De la: fantome, la data 2009-11-21 17:24:43Mitica, te inseli. Ma repet: esti limitat si sarac cu duhul. sincer tu nu realizezi k e ceva in neregula cu tine at cand nici macar persoana de sex feminin cu care-ti imparti viata nu e de acord cu tine? sunt atatea persoane care-ti spun ca gresesti total in ceea ce spui si tu nimic si nimic, tot ca tine......... esti exagerat... auzi sti ceva? minte de cratita? sorry ca ti-o spun dar eu nu am gatit, nu gatesc si nu voi gati si nu sunt singura persoana, singura de gen feminin, asa ca ce minte de cratita?????? sau tu crezi k e asa usor sa gatesti si sa intreti o familie? Dc voi nu sunteti in stare sa cumparati paine, sa mergeti sa va luati cele necesare pt o simpla masa sorry dar cum vrei sa-mi dai tu mie indicatii? ma doare burta de ras cand vad cat de super,extra inteligent te crezi si pun pariu ca dc as incerca (cu toate ca nu am nici cel mai mic interes sa o fac) sa port o discutie cu tine te-ai simti putin depasit =))) in orice domeniu... inclusiv motoare de masini ... of ce bine ma simt cand stiu ca sunt fata si ca depasesc tot ce e cu p...s ca doar cu ala stiu sa gandeasca =))))). A si inca ceva am o relatie si nu de scurta durata si recunoaste de fiecare data ca sunt net superioara lui si tuturor barbatilor si cu asta basta |
||
|
agny Postat pe 28 Noiembrie 2009 15:46 |
||
|---|---|---|
De la: aaggnnyy, la data 2009-11-28 15:46:35De la: Tycu, la data 2009-11-28 12:44:08De la: aaggnnyy, la data 2009-11-27 16:59:38De la: Tycu, la data 2009-11-26 09:44:04De la: alina_manuela, la data 2009-11-25 15:21:45De la: Tycu, la data 2009-11-25 14:47:50De la: alina_manuela, la data 2009-11-25 14:22:11De la: Tycu, la data 2009-11-22 19:48:22De la: fantome, la data 2009-11-21 17:24:43Mitica, te inseli. Ma repet: esti limitat si sarac cu duhul. Domnita, scuze, dar gandesti de parca ai avea 10 ani. Persoana aia de sex feminin de langa mine, nu prea e de acord ca e femeie si gandeste ca voi ,femeile , nu compara cu o gandire matura barbateasca !Ba stiu domnita, stiu ca am citit mult in domeniul asta psihologia relatiei de cuplu ."Minte de cratita " am spus ca asa se spune in general la femei,asta am auzit si eu pe la alti, nu o lua in adevaratul sens al cuvintelor ,iar ca nu vei gatii niciodata , astea sunt idei copilaresti , doar trebuie sa mananci, si in datoria unei sotii intra si bucataria, doar n-o sa-ti faca sotul mancare , sau sa faca cumparaturile de paine sau piata , asta numai cand din diferite motive sotia nu poate sa faca ,nastere , boala etc, altfel ar fi ciudat !Mi-ar placea sa purtam discutii in orice domeniu, stiu ca esti o persoana inteligenta, la flori nu ma pricep , la motoare sa nu incerci ca pierzi , dar daca partenerul tau de relatie, recunoaste ca ii esti superioara lui, acel partener imi da de candit . ! mai bine mai invata cate ceva de la mine ca o sa-ti ajute -n viata . Eu pe oltenii mei ii ajut, daca intre noi oltenii sa nu ne ajutam ?
|
||
|
Tycu Postat pe 29 Noiembrie 2009 00:21 |
||
De la: aaggnnyy, la data 2009-11-28 15:46:35De la: Tycu, la data 2009-11-28 12:44:08De la: aaggnnyy, la data 2009-11-27 16:59:38De la: Tycu, la data 2009-11-26 09:44:04De la: alina_manuela, la data 2009-11-25 15:21:45De la: Tycu, la data 2009-11-25 14:47:50De la: alina_manuela, la data 2009-11-25 14:22:11De la: Tycu, la data 2009-11-22 19:48:22De la: fantome, la data 2009-11-21 17:24:43Mitica, te inseli. Ma repet: esti limitat si sarac cu duhul. Domnita, scuze, dar gandesti de parca ai avea 10 ani. Persoana aia de sex feminin de langa mine, nu prea e de acord ca e femeie si gandeste ca voi ,femeile , nu compara cu o gandire matura barbateasca !Ba stiu domnita, stiu ca am citit mult in domeniul asta psihologia relatiei de cuplu ."Minte de cratita " am spus ca asa se spune in general la femei,asta am auzit si eu pe la alti, nu o lua in adevaratul sens al cuvintelor ,iar ca nu vei gatii niciodata , astea sunt idei copilaresti , doar trebuie sa mananci, si in datoria unei sotii intra si bucataria, doar n-o sa-ti faca sotul mancare , sau sa faca cumparaturile de paine sau piata , asta numai cand din diferite motive sotia nu poate sa faca ,nastere , boala etc, altfel ar fi ciudat !Mi-ar placea sa purtam discutii in orice domeniu, stiu ca esti o persoana inteligenta, la flori nu ma pricep , la motoare sa nu incerci ca pierzi , dar daca partenerul tau de relatie, recunoaste ca ii esti superioara lui, acel partener imi da de candit . ! mai bine mai invata cate ceva de la mine ca o sa-ti ajute -n viata . Eu pe oltenii mei ii ajut, daca intre noi oltenii sa nu ne ajutam ?
|
||
|
|
||
|
Tycu Postat pe 29 Noiembrie 2009 00:21 |
||
|
o sa o spun o singura data si eu nu ma repet, NU AM CE INVATA DE LA TINE!!!!!!! in ultimele zile chiar mi-ai dovedit asta si sper sa se inchida acest topic k de altfel si celalalt in care-ti tot dai tu cu parerea si te ridici tu k barbat care esti in slavi si faci cum iti vine la gura "mintea de cratita". Iubitul meu nu-ti da nk de gandit k oricum e mult mai inteligent k tine si la masini nu ma faci cum nu ma fac nici multi alti barbati care se cred asi in asa ceva. ASta e, am profesor bun langa mine. Doar baietii de la top gear ne sunt noua superiori k de ei au testat toate masinile. Si ai grija ca te cam contrazici. Eu stiu k incerci sa-ti faci admiratoare pe aici dar tu chiar nu realizezi k asa nu castigi decat ura membrelor? |
||
|
agny Postat pe 29 Noiembrie 2009 17:13 |
||
De la: Tycu, la data 2009-11-29 00:21:25 Si zici ca sotia gandeste ca noi pentru ca e femeie ?Stii e o vorba :cand o persoana spune ca esti beat nu o bagi in seama; cand spun doua te duci si te culci; ce concluzie tragi de aici? |
||
|
alina Postat pe 30 Noiembrie 2009 09:23 |
||
De la: aaggnnyy, la data 2009-11-29 17:13:15o sa o spun o singura data si eu nu ma repet, NU AM CE INVATA DE LA TINE!!!!!!! in ultimele zile chiar mi-ai dovedit asta si sper sa se inchida acest topic k de altfel si celalalt in care-ti tot dai tu cu parerea si te ridici tu k barbat care esti in slavi si faci cum iti vine la gura "mintea de cratita". D. aaggnnyy, nu se spune ,"NU AM CE INVATA DE LA TINE"corect se spune "nu vreau sa invat de la tine " pentru ca de la mine ai multe de invatat si nu eu personal ma ridic in slavi, eu arat diferenta dintre barbat si femeie intr-o relatie , rolul barbatului in acea relatie si multe altele. Eu nu cunosc cat e de inteligent iubitul tau, dar te asigur ca in masini si motoare sigur cunosc , de ce am spus ca-mi da de gandit ? pai ai spus ,ca recunoaste ca-i esti superioara, nici un barbat nu recunoaste asta pentru demnitatea lui de barbat, femeia poate fi superioara in salariu , in functie la serviciu, alt ceva in nimic !Nu esti obligata sa te iei ce spun eu, dar poate mai tarziu o sa ma cauti pentru un sfat, si atunci ??
|
||
|
Tycu Postat pe 30 Noiembrie 2009 10:57 |
||
De la: alina_manuela, la data 2009-11-30 09:23:33De la: Tycu, la data 2009-11-29 00:21:25 Domnita Alina,de cand conversam pe acest post, am inteles un lucru, ca in sinea voastra [ aaggnnyy si Alina ] recunoaste-ti de fapt ca am dreptate, dar dintr-o ambitie fara rost nu vreti sa recunoaste-ti asta in fata mea ! Nu este nicio rusine sa recunosti ca ai de invatat, ca si eu unde nu stiu, intreb !Astept intrebari sa va ajut ! Hai ca dau sfaturi gratuite .!!!Lasa Alina ambitia asta si fa cum spun eu !!
|
||
|
Tycu Postat pe 30 Noiembrie 2009 11:17 |
||
De la: Tycu, la data 2009-11-30 11:17:04De la: alina_manuela, la data 2009-11-30 09:23:33De la: Tycu, la data 2009-11-29 00:21:25 Si de unde ai tras aceasta concluzie aberanta? |
||
|
alina Postat pe 30 Noiembrie 2009 15:16 |
||
De la: alina_manuela, la data 2009-11-30 15:16:18De la: Tycu, la data 2009-11-30 11:17:04De la: alina_manuela, la data 2009-11-30 09:23:33De la: Tycu, la data 2009-11-29 00:21:25 Siu ca sunteti amandoua inteligente si va dati seama ca am dreptate !
|
||
|
Tycu Postat pe 30 Noiembrie 2009 16:16 |
||
ma doare burta de ras si capul de la prostiile de le debiteaza "domnul tycu" pe aici =))) :))) oare cand o sa admiti k esti depasit ??? zici k alina si cu mine nu vrem din incapatanare sa recunoastem ce???k am fi invatat ceva d ela tine? ma faci sa rad? ce anume am invatat de la tine? poate sa ma abtin sa nu-ti vb urat ca raspuns la jignirile aduse la adresa noastra. nu am inteles pana acum de ce se incapataneaza moderatorii sa pastreze un membru doar pt k face trafic, cand pt un anumit mebru zeci poate sute de alte membre grace nu vor sa mai citeasca ceva pe forum si sa contribuie cu sfaturi...de unde trafic muult mai mic decat mia de raspunsuri date de "domnul". Dar asta inseamna sa faci un forum k afacere doar si nu si un forum cu respect fata de membrii. |
||
|
agny Postat pe 30 Noiembrie 2009 18:43 |
||
De la: aaggnnyy, la data 2009-11-30 18:43:38ma doare burta de ras si capul de la prostiile de le debiteaza "domnul tycu" pe aici =))) :))) Da, asa este, amandoua nu vreti sa recunoasteti ca am dreptate, nu am spus ca ati invatat,ci ca nu vreti sa invatati ca va incapatanati, ca aveti ce invata lucruri care va pot ajuta in viitor ! am vazut si la Alina, e inteligenta in rest , dar conceptile ei despre cum trebuie sa fie o relatie de cuplu corecta si rolul barbatului, lasa de dorit si aici te potrivesti cu ea .Aaggnnyy,eu nu fac afaceri ca nu ma plateste nimeni pe forum, stii cine nu vrea sa citeasca ? sunt doua feluri, unele care se incapataneaza sa nu recunoasca ca am dreptate, exemplu; Alina si aaggnnyy si cele care sunt "murdare sufleteste," "patatele pe frunte " care au relatie bazata pe fals si minciuna !!! Daca esti corecta , si ai postare serioasa , te rog , spune-mi si mie cu ce t-am jignit ? astept daca ai ce spune !!
|
||
|
Tycu Postat pe 1 Decembrie 2009 10:55 |
||
|
may baiete, k deja ai intrecut orice masura, prin alipirea de zeci de apelative care ti-au venit tie mai usor in minte la adresa femeii m-ai jignit pe mine, pe alina si pe orice alta mandra femeie de pe acest rabdator pamant si continui facandu-ma "patata pe frunte" si "murdara sufleteste". Auzi cu ce drept ma faci tu pe mine asa, ma cunosti de undeva si nu stiu eu? DE cand iti permiti tu asa ceva cu mine, poate trebuia sa te pun la punct de la inceput nu sa te las sa continui cu tampenii la adresa mea. REspecta-ma k pana acum te-am respectat cu toate prostiile scrise de tine pe aici si toate jignirile posbile directe sau mai putin directe. Te rog frumos sa-ti masori cuvintele la adresa mea asa cum mi le-am masurat si eu si asa cum eu pot in continuare sa o fac. Bai tu chiar nu te gandetsi macar o secunda inainte sa scri prostiile astea? ce daca scrii pe un forum si nimeni nu stie cine esti crezi k poti sa scrii ce vrei? ti-am zis de la inceput ca sunt suta la suta sigura k tu cauti altceva pe aici k multi alti "barbati" care umbla pe forumuri de acest gen. Dc ai fi barbat ai sta pe alt gen de forum, cum toti ceilalti o fac. Asta e forum de femei, de mirese nu de altceva, clar? Si poate ar tb sa-ti stergi putin ochii cand citesti nu ti-am zis k faci tu afaceri pe forum, sau e grele sa intelegi ce scriu eu nu?, asa cum ai dem si pana acum; k orice am fi incercat noi, toate femeile, de pe acets forum sa-ti explicam tu o ti pe a ta in continuare. Tu te-ai gandit macar o secunda k pe aici nu sunt doar fete care urmeaza sa se casatoreasca si fete deabi casatorite ci si mame, soacre, bunici? Alo, trezirea, GATA! din acest moment nu-ti mai permit sa zici nk la adresa mea ca nu esti nci tata, nici fratele meu si nici logodnicul meu si nu ai niciun drept sa vi tu sa ma faci cum-ti vine tie la gura. Si nici sa ma "inveti" k din ce scrii tu aici nu ai ce ma invata si cu asta basta . Vrei sa "educi" tu femei, pai fa-ti o scoala baiete si scuteste-ne pe noi de "invataturile tale", "Educa-le" pe cele care vor sa fie "educate" de tine. Ti-am mai spus k nu traim in 1500 ci in 2009, in curand 2010. Tu nu ai ce cauta in acest secol si ti-o spun cu cel mai mult bun simt posibil, dc eu pot sa accept faptul k tu gandesti k barbatii de acum cel putin 500 de ani ar trebuie si tu, tot din bun simt, sa accepti k noi gandim k o femeie din 2009. AJUNGE! masoara-ti cuvintele la dresa mea, k eu mi le-am masurat la adresa ta! |
||
|
agny Postat pe 1 Decembrie 2009 12:10 |
||
De la: aaggnnyy, la data 2009-12-01 12:10:05may baiete, k deja ai intrecut orice masura, prin alipirea de zeci de apelative care ti-au venit tie mai usor in minte la adresa femeii m-ai jignit pe mine, pe alina si pe orice alta mandra femeie de pe acest rabdator pamant si continui facandu-ma "patata pe frunte" si "murdara sufleteste". Auzi cu ce drept ma faci tu pe mine asa, ma cunosti de undeva si nu stiu eu? DE cand iti permiti tu asa ceva cu mine, poate trebuia sa te pun la punct de la inceput nu sa te las sa continui cu tampenii la adresa mea. REspecta-ma k pana acum te-am respectat cu toate prostiile scrise de tine pe aici si toate jignirile posbile directe sau mai putin directe. Te rog frumos sa-ti masori cuvintele la adresa mea asa cum mi le-am masurat si eu si asa cum eu pot in continuare sa o fac.: sml-confused0067: Aaggnnyy, acum inteleg de ce te contrazici cu mine, pentru ca nu intelegi topicurile Si Alina intelege dar ea se incapataneaza sa nu recunoasca . scuza-ma, dar cand mai citesti un topic , sa mai iei pe cineva sa ti-l descifreze . Pai asa am spus eu ???asa ai inteles ??????oooaaaa! Am spus ca : [ cu litere mari ca sa vezi } PERSOANELE CARE NU SUNT DE ACORD CU MINE, SUNT DE DOUA FELURI, [grupe , tipuri,cum vrei } UNUL ESTE CARE SE INCAPATANEAZA SA RECUNOASCA CA AM DREPTATE ex. ALINA SI AAGGNNYY, SI ALT[ grup , fel , tip , cum vrei ] ADICA ALTELE SUNT CELE " PATATE. MURDARE" CELE CARE AU CUNOSCUT BARBATI PANA AU GASIT UN PROST SA LE IA, CELE CARE AU O RELATIE FALSA BAZATA PE MINCIUNA.Cum sa spun eu despre tine si Alina asa ceva???? Scuza-ma , dar ai o varsta in care trebuie sa intelegi sensul cuvintelor >!!Eu din respect pentru tine , consider ca a fost o scapare de a ta si te rog sa-mi spui unde te-am jignit eu > si pe viitor sa fii mai atenta ce postez > !
|
||
|
Tycu Postat pe 1 Decembrie 2009 15:18 |
||
De la: Tycu, la data 2009-11-28 12:22:24De la: fantome, la data 2009-11-27 11:13:21Mitica, sunt studenti care termina facultatea in 3 ani si studenti care o termina in 10 ani. Ti se par aia mai destepti ca stau mai multi ani? Asa e si cu experienta ta de viata. Nu conteaza cantitatea, ci calitatea. Bravo, Mitica! In opinia ta repetentii is mai destepti decat premiantii! Bravo! Tu esti tatal repetentilor!!! |
||
|
fantome Postat pe 2 Decembrie 2009 12:19 |
||
|
mai citeste inca o data ce ai scris, si scuza-ti pt inceput punctuatia ta si pe urma ce inteleg sau nu inteleg eu. La punctuatia ta si felul in care ai scris se pot intelege 2 lucruri, ba k ne pui in alta gurpa, ba k ne faci iar k toate visele, cum vrem noi sa intelegem sau cum vrei tu sa dai si ti-am mai spus si ma repet, ca vad ca nu vrei sau nu poti sa intelegi: GATA, AJUNGE cu orice cuvant adus la adresa mea, ai nevoie de ochelari??? orice cuvant, nu vreau sa mai citesc nimic scris de tine la adresa mea, de orice fel, nici de bine nici de rau. Esti in stare sa respecti cerinta mea? |
||
|
agny Postat pe 2 Decembrie 2009 13:01 |
||
De la: fantome, la data 2009-12-02 12:19:28De la: Tycu, la data 2009-11-28 12:22:24De la: fantome, la data 2009-11-27 11:13:21Mitica, sunt studenti care termina facultatea in 3 ani si studenti care o termina in 10 ani. Ti se par aia mai destepti ca stau mai multi ani? Asa e si cu experienta ta de viata. Nu conteaza cantitatea, ci calitatea. Da ,daca tot avem scoala in exemplu , atunci sa dau eu exemplu:daca un elev face trei ani itr-o clasa din cauza repetentiei, fii sigura ca ala dupa al treilea an stie mai multa materie din anul ala, decat un premiant care trece o data prin anul ala !, Retine un lucru, ca oriunde in orice meserie , lucrare, chiar si in viata sau relatia de cuplu {cazul nostru } ori unde conteaza foarte mult vechimea , care-ti da o anumita experienta fata de unul incepator ! cum spun ardelenii ?? teoria este sfoara , dar practica te omoara ! asa-i
|
||
|
Tycu Postat pe 2 Decembrie 2009 17:05 |
||
De la: aaggnnyy, la data 2009-12-02 13:01:19mai citeste inca o data ce ai scris, si scuza-ti pt inceput punctuatia ta si pe urma ce inteleg sau nu inteleg eu. La punctuatia ta si felul in care ai scris se pot intelege 2 lucruri, ba k ne pui in alta gurpa, ba k ne faci iar k toate visele, cum vrem noi sa intelegem sau cum vrei tu sa dai si ti-am mai spus si ma repet, ca vad ca nu vrei sau nu poti sa intelegi: GATA, AJUNGE cu orice cuvant adus la adresa mea, ai nevoie de ochelari??? Pe mess, doua persoane mi-au spus clar ca au inteles bine ce am spus si acum vine aaggnnyy si ma ia cu punctuati si alte lucruri, am spus clar ca era vorba de doua grupuri diferite de persoane, cum sa spun eu asa ceva de voi ? Si pe viitor nu te mai baga sa iei apararea altor persoane , ca ele nu se baga pentru tine , vorbeste numai in numele tau, , eu eram curios sa stiu cu ce te-am jignit , dar lasa asa >!
|
||
|
Tycu Postat pe 2 Decembrie 2009 17:20 |
||
|
OCHELARI PENTRU "DOMNU" TYCU, ca stiu k nu e el ala din poza, ci un barbat cam de aceeasi varsta cu tatal meu (mititica/dindirel/tycu- the same person), care cauta admiratoare si mai stiu eu ce altceva pe acest forum iar administratorii nu observa, vad ca nu vrei sa incetezi cu vorbele la adresa mea, cu toate ca ti-am cerut f frumos asta, am vb f frumos, nu te-am jignit in nici cel mai minuscul fel insa tu te crezi indreptatit sa-mi dai mie "sfaturi". Bai domnu'. mai scuteste-ma. Doar 2 pers ti-au dat dreptate, e grav... a si ai dat copy paste? ca sa vada exact ce ai scris? A naibilui punctuatie, crezi k aia exista doar sa infrumuseteze un text? te rog frumos, pentru ultima data sa ma lasi in pace, eu oricum o sa ma opresc in a posta aici, k s-a deviat de ffff mult timp de la subiect si nimeni nu face nk. Nu iau apararea nimanui in mod special, doar mie, k sunt de genul feminin. Si chiar nu esti in stare din tot ce am scris sa intelegi ca m-ai jignit? inseamna ca e "grele" grav pentru tine sa intelegi, sincer. Dar in rest ai pretentia k noi sa venim si sa-ti dam dreptate in tot ce zici si sa "invatam" lucruri fff "importante" pt noi astea, "mintile de cratita" Si mai scuteste-ma cu pusul de trandafiri la inceputul postarilor tale k esti enervant si zgarie la ochi. Mai lasa cu periatul femeii la suprafata cand tu consideri femeia sclavul barbatului, o persoana in imposibilitatea de agandi pt sine, de a lua singura decizii, de a-si conduce singura viata. Ci o pers care are vai nevoie de mintea inapoiata a barbatului k tine, trebuie domne sa fie neaparat condusa de un barbat k altfel nu stie nici sa respire, k de ea are minte de cratita. Mie mi-ar fi si rusine sa vin pe un forum cu specific feminin si sa denigrez tot ce inseamna femeie pe aceasta planeta. Ti-am zis si repet, NU AI DREPTUL SA VI TU SI SA MA COMENTEZI PE MINE, ca nu ma cunosti si nu sti cine sunt. Si la urma urmei, chiar dc ai avea varsta baiatului din poza, adik cam 33 de ani, ce tot stai pe forum, nu ai servici, nu ai alta treaba? Eu barim inca studiez, ca stii facultatea plus master plus doctorat la mine duce la 10 ani, k asa e specificul facultatii. Si de aceea mai am timp k de 2 ori pe zi sa verific un mail si un forum. Insa sincer nu-mi dau cu parerea peste tot, k sa ma bag in seama, k alte persoane. Si nu mai simti nevoia sa ma "educi" tu pe mine, k nu sunt fie-ta, nici nevasta-ta. Nu am nevoie de "iluminarea ta". chiar ai intrecut orice limita la adressa persoanei mele, cu toate ca am cerut frumos sa te opresti. Dar aici se vede si diferenta dintre o femeie si un barbat, o femeie se opreste dupa 3 cereri de a se incheia discutia si nu simte nevoia sa aiba ultimul cuvant, asa de fatada, ca sa se umfle in pene ( in fata cui nush), insa un barbat, k tine, (k din fericire sunt multi barbati care gandesc normal si nu fac in veci vecilor ce faci tu),nu se opreste, ca mai simte nevoia sa mai zica o prostie. cer scuze persoanelor care considera ca am fost prea dura in limbaj, dar va rog sa ma credeti ca domnu tycu m-a facut sa-mi "ies din pepeni" |
||
|
agny Postat pe 3 Decembrie 2009 13:02 |
||
Off Doamne, mai fetelor,cum am mai spus:nu-l mai bagati in seama,deoarece riscam sa nu mai scapam de el,lucru care s-a si intamplat....stiu ca-i amuzant sa vezi cum ii "merg rotitele" acestui "fascinant" exemplar masculin,dar lasati-l in "lumea" lui....oricum nu-si mai schimba conceptia de "epoca de piatra"
|
||
|
klarra Postat pe 3 Decembrie 2009 20:20 |
||
De la: aaggnnyy, la data 2009-12-03 13:02:41OCHELARI PENTRU "DOMNU" TYCU, ca stiu k nu e el ala din poza, ci un barbat cam de aceeasi varsta cu tatal meu (mititica/dindirel/tycu- the same person), care cauta admiratoare si mai stiu eu ce altceva pe acest forum iar administratorii nu observa, vad ca nu vrei sa incetezi cu vorbele la adresa mea, cu toate ca ti-am cerut f frumos asta, am vb f frumos, nu te-am jignit in nici cel mai minuscul fel insa tu te crezi indreptatit sa-mi dai mie "sfaturi". Bai domnu'. mai scuteste-ma. Doar 2 pers ti-au dat dreptate, e grav... a si ai dat copy paste? ca sa vada exact ce ai scris? A naibilui punctuatie, crezi k aia exista doar sa infrumuseteze un text? Aaggnnyy, vad ca incepi sa dai dovada de gandire minora, am crezut ca esti o persoana cu care se poate discuta civilizat pe forum , dar m-am inselat . Eu data trecuta ti-am rasaspuns ce am vrut sa spun pe topic si nici decum sa te jignesc cu ceva, niciodata nu am zis de rau ceva la adresa ta.Te am rugat sa nu mai iei apararea la alti ca eu raspund pentru afirmatile si postarile mele Nu conteaza varsta, pot sa am 37 ani sau 50 , sau 70 de ani,conteaza ce spun, incepi sa devi penibila cu absurditatile tale , ai vazut ca nu ai dreptate cu postarea mea si vi cu motivul ca eu am gresit punctuatia [ciudat } si ca ma tot leg de tine,te-am rugat sa-mi spui cand te 'am vorbit de rau si normal ca n-ai dovezi, dar vi cu niste aberatii groaznice . Termina cu astea , ca nu-si au rostul, incerci o ambitie olteneasca sa faci cu mine, dar nu-ti tine pentru ca si eu sunt tot oltean !Nu poti sa-mi interzici mie sa mai postez aici, daca nu vrei sa mai postezi e traba ta ,dar stai cuminte si mai bine mai invata cate ceva de la noi , ca ai ce invata !Eu sunt cel din poza, dar e facuta mai de mult, nu am treaba cu acest Dindirel, decat ca suntem de acord,asa ca daca vrei poti sa postezi fara teribilisme cum faci acum , daca nu, stai cuminte si mai invata cate ceva , ca sigur asa ceva nu inveti la facultate, cunosc ce se invata intr-o facultate , orice ,dar ce postez eu aici, nu !!!
|
||
|
Tycu Postat pe 4 Decembrie 2009 10:27 |
||
De la: klarra, la data 2009-12-03 20:20:19 D. klarra, vad ca esti foarte frumoasa, sa-mi trimiti si mie poze de la nunta , lasa "fetele" in pace , ca stiu ele ce fac si mai bine posteaza aici cum crezi ca e corect sa fie ! Sau nu cunosti ! Daca nu cunosti, stai cuminte si invata ce spun eu aici !!
|
||
|
Tycu Postat pe 4 Decembrie 2009 11:47 |
||
|
mai tycule iti dedic urmatoarele: "copilul mic neinvatat dobitoc mic creste si mare facandu-se bou mare se numeste" de obicei nu-mi place sa ma bag in discutii de genul acesta, dar tu si o alta persoana mai babeta ma enervati la culme. |
||
|
oanaiullliana Postat pe 4 Decembrie 2009 12:21 |
||
| Mai, mai, mai......dar cand imi vine ciclul, trebuie neaparat sa-i spun si sotului? | ||
|
Lizzie_grace Postat pe 4 Decembrie 2009 15:07 |
||
De la: oanaiulliana, la data 2009-12-04 12:21:36mai tycule iti dedic urmatoarele: "copilul mic neinvatat dobitoc mic creste si mare facandu-se bou mare se numeste" Pai daca nu-ti place sa te bagi in asa discutii, de ce te bagi ? ca in spatiul asta putea de exemplu sa posteze Klara, asa -i klarita ? si care-i bre "babeta "aia cu care indraznim sa te enervam la culme ? lasa ca enervarea face bine la inteligenta , ai nevoie de asa ceva !
|
||
|
Tycu Postat pe 4 Decembrie 2009 16:50 |
||
De la: Lizzie, la data 2009-12-04 15:07:14Mai, mai, mai......dar cand imi vine ciclul, trebuie neaparat sa-i spun si sotului? Bine inteles ca da, asta se spune la inceputul casatoriei, ca sa stie sotul cand sa stea "cuminte" ca cica nu are voie in perioada aia ,,,,, !
|
||
|
Tycu Postat pe 4 Decembrie 2009 16:54 |
||
Sa rad sau sa plang? Aceasta este intrebarea... Doamne mare-i gradina ta si multi sar gardul cu poarta deschisa. |
||
|
fantome Postat pe 8 Decembrie 2009 20:44 |
||
De la: Tycu, la data 2009-12-02 17:05:18De la: fantome, la data 2009-12-02 12:19:28De la: Tycu, la data 2009-11-28 12:22:24De la: fantome, la data 2009-11-27 11:13:21Mitica, sunt studenti care termina facultatea in 3 ani si studenti care o termina in 10 ani. Ti se par aia mai destepti ca stau mai multi ani? Asa e si cu experienta ta de viata. Nu conteaza cantitatea, ci calitatea. Fratica!!! Fa niste integrame, niste joculete de logica ca neuronul tau da semne de moarte. |
||
|
fantome Postat pe 8 Decembrie 2009 20:48 |
||
De la: fantome, la data 2009-12-08 20:48:52De la: Tycu, la data 2009-12-02 17:05:18De la: fantome, la data 2009-12-02 12:19:28De la: Tycu, la data 2009-11-28 12:22:24De la: fantome, la data 2009-11-27 11:13:21Mitica, sunt studenti care termina facultatea in 3 ani si studenti care o termina in 10 ani. Ti se par aia mai destepti ca stau mai multi ani? Asa e si cu experienta ta de viata. Nu conteaza cantitatea, ci calitatea. Imi plac integramele, jocurile logistice, le practic ca sa fiu in forma ! sa te apuci si talica de asa ceva , ca ai nevoie !!!
|
||
|
Tycu Postat pe 9 Decembrie 2009 09:58 |
||
Integrame,jocuri logistice....da,atunci se explica.....
|
||
|
klarra Postat pe 9 Decembrie 2009 12:31 |
||
De la: klarra, la data 2009-12-09 12:31:09Integrame,jocuri logistice....da,atunci se explica..... Ce se explica domnita Klarra ?
|
||
|
Tycu Postat pe 9 Decembrie 2009 15:11 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Este cineva din Craiova | 2 | De la: yra_time 3 Mai 2016 14:55 |
| Vand rochie mireasa Demetrios | 1 | De la: anca_xi 8 Aprilie 2010 21:54 |
| care sunt pasii pentru o nunta reusita? | 16 | De la: laurafarkas2000 23 Martie 2013 23:30 |
|
|
||
| Nunta in Brasov | 22 | De la: CsLaura 26 Octombrie 2015 14:50 |
| Pianist pentru nunta ta! | 13 | De la: music 19 August 2013 22:24 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.