Mai multe
| respectul multi il pierd dupa ce ai si copii cum zic psihologi ;copii sant ca mortarul ei te ajuta sa cladesti dar tot ei te ajuta sa si strici ; va pup | ||
|
leonardafilip Postat pe 2 Februarie 2010 12:36 |
||
|---|---|---|
din pacate cred ca are p altcineva odata ce refuza sa te ia si pe tine cu el atunci cand iese...dar poate s-a plictisit de relatia care o aveti..incearca sa o ""piperezi""putin poate ii trezesti interesul din nou...
|
||
|
alinaelena52_grace Postat pe 24 Martie 2010 06:19 |
||
Dupa 7 ani de relatie, de cele mai multe ori, intervine monotonia, plictiseala, plafonarea... ramane insa respectul!!! totul e sa tii flacara vie, sa slabesti, daca e cazul, sa-ti schimbi garderoba, sa te mai uiti si dupa alti barbati care arata bine, doar in prezenta lui, si asigura-te ca te observa..., si mai ai o solutie, ai putea sa renunti la relatie, din moment ce nu se intampla nimic intre voi, nu va casatoriti, nu aveti un copil...etc, inseamna ca nu aveti planuri de viitor impreuna. Imagineaza-ti ca undeva e cineva si pentru tine, care ar putea sa-ti umple stomacul de fluturasi, ti-ar putea aduce flori, te-ar putea scoate la plimbare, la teatru, la film...., ati face dragoste cu pasiune, iar dupa cateva luni de relatie te-ar cere de sotie in genunchi, pe malul Marii Mediterane..... Gandeste-te, nu ar fi minunat?????Bafta! Tina. |
||
|
|
||
|
Tinet Postat pe 24 Martie 2010 09:11 |
||
|
aoleu a existat o altasi tu l-ai iertat? :)) nu am fost pusa in situatia sa iert vreodata vreo infidelitate,..dar in momentul actual zic: niciodata! desi nu stiu ce s-ar intampla..dar mie mi se pare de neiertat! tot timpul cred ca as fi suspicioasa dupa, unde e, cu cine, desi el poate sa fie corect dupa uneori.. asadar pt ce o viata plina de suspiciuni!? |
||
|
cristinne83 Postat pe 24 Martie 2010 09:17 |
||
| Salut ALY, nu vreau sa te descurajez dar e tot posibil sa fi aparut cineva in viata lui, daca tii la el si doresti sa-ti pastrezi cuplul atunci incearca si schimba ceva, nu te-ai gindit ca poate chiar tu esti vinovata si lai indepartat?poate viata de familie la plictisit si vrea un pic de distractie? oferaio tu, nul lasa sa caute in alta parte..........Am patito si eu si stiu cit e de dureros sa stai acasa si s-al astepti zi de zi, cind ne-am despartit el mi-a zis ca e doar vina mea, ii plac fetele cuminti si gospodine dar nu e deajuns vrea si distractii, eu nu mi-am dat seama la timp si l-am pierdut........nu fa aceiasi prostie.Elena. | ||
|
lenutica_grace Postat pe 24 Martie 2010 09:53 |
||
De la: cristinn, la data 2010-03-24 09:17:09aoleu a existat o altasi tu l-ai iertat? Uneori poate situatiile sunt de asa natura incat sa te indepartezi de persoana iubita fara sa vrei.. si sa gasesti pe altcineva. I se poate intampla oricui, dupa un an de relatie, mai multi sau si unui cuplu matur (casatoriti sau chiar si cu copii)... Si ce faci in ultimul caz daca nu poti trece peste? Renuntii la o casnicie care probabil a fost perfecta pana intr-un anumit punct, cand poti lupta alaturi de partener sa reparati problemele, sa readuceti atmosfera de dinainte? Si in cazul de fata e vorba de 7 ani, perioada in care probabil au fost fericiti... ei stiu mai bine ce este intre ei... si ce sanse au... |
||
|
b_ralu_83 Postat pe 24 Martie 2010 12:22 |
||
daca are astfel de obiceiuri incearca sa scapi de relatia asta ,nu te merita draga,inchipuieti cum ar fi sa ai 2 copii si el sa se plimbe aiurea noaptea ,sa aiba alte relatii ocazional...ce inseamna asta..iubire nu este sigur,respect nici atat ...nu te merita...si nimeni nu merita sa fie tratat asa..
|
||
|
kudika098466 Postat pe 24 Martie 2010 15:20 |
||
|
Buna ziua emil stancu este numele meu, artist fotograf . Ofer servicii de fotografie petru orice proiect sau eveniment. Puteti suna la numarul de telefon 0734 841 934 de luni-duminica intre orele 9:00 si 21:00 . Servicii!!! Stancu Studio poate furniza fiecare aspect al dvs, pe fotografie. · Fotograf · Make-up · Nivele digitale · Retușare · Printare www.emilstancu.weebly.com www.twitter.com/emilstancu www.instagram.com/emilstancu www.stancu.tumblr.com www.vimeo.com/stancu www.facebook.com/stancue
|
||
|
emilstancu Postat pe 31 Martie 2014 15:37 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| rochie | 3 | De la: Barbie30_ 17 Noiembrie 2010 21:41 |
| CE ATI FACE IN LOCUL MEU??????????? | 17 | De la: grace004047 29 Septembrie 2011 11:01 |
| Te poti indragosti de doua ori de acelasi barbat? | 104 | De la: Tycu 13 Aprilie 2010 20:13 |
|
|
||
| cel mai bun meniu de nunta si cel mai ieftin! | 1 | De la: restadam 18 Ianuarie 2012 15:18 |
| refuza sa ma ceara de sotie | 63 | De la: miha59ella 20 Iunie 2010 18:43 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.