Mai multe
| va multumesc pentru incurajari si imi pare rau k discutia a luat-o spre o alta directie.. | ||
|
kudika162219 Postat pe 12 Februarie 2010 13:53 |
||
|---|---|---|
| frustrata poate esti tu draga mea din moment ce ti se pare ca daca esti bursiera la o anumita facultate, asta iti da dreptul sa-i spui unei femei ca se pregateste de cea mai veche meserie din lume numai pt simplul fapt ca poate nu a analizat o situatie bine si a facut o greseala in viata. nu esti mai cu mot decat o femeie care a terminat sau nu o facultate la buget sau la taxa. daca tu te analizezi pe tine din prisma studiilor pe care le ai, ma scuzi ca-ti spun dar te supraestimezi!!!!! | ||
|
sentymary Postat pe 12 Februarie 2010 14:36 |
||
De la: miresssssica, la data 2010-02-11 17:38:25Nu i-as spune tocmai asa. As intreba-o mai intai ce-si doreste ea de la viata. I-as spune ca lucrul asta NU se face, nu trebuie sa faca a doua oara prostia asta sub nicio forma, pentru ca atunci chiar ar practica cea mai veche meserie din lume. . Mai fetelor, ce s-o mai lungim, iti e permis sa gresesti odata, dar constientizeaza ce-ai facut, regreta,invata ceva din prostia facuta ca sa n-o mai faci iara, indreapta-ti ,daca poti grseala, uita totul si mergi mai dearte. Dar daca tii mortis sa faci cunoscuta tuturor prostia ta, fara sa-ti dai seama ce-nseamna asta, atunci inseamna ca o sa o mai faci si a doua oara si a treia oara si tot asa pana o sa te ratezi definitiv, cum am mai zis. Nu-mi spuneti ca niciuna din voi nu e de acord macar catusi de putin cu ce zic, ca zau ca-mi schimb impresia despre femei. ce nu inteleg eu "I-as spune ca lucrul asta NU se face, nu trebuie sa faca a doua oara prostia asta sub nicio forma, pentru ca atunci chiar ar practica cea mai veche meserie din lume". Ce prostie sa nu mai faca a doua oara? Adica sa nu se mai culce cu vreun barbat ca face aceeasi greseala??? Inseamna ca orice femeie care a avut mai mult de 2 iubiti si s-a culcat cu ei in timpul relatiei, inseamna ca practica cea mai veche meserie din lume???????? cred ca nici tu nu stii ce vrei sa spui pt ca practic le-ai numit pe aproape toate femeile de pe glob (ca sa nu spun toata lumea) prostituate. Sfatul meu pt piticot este sa-si vada mai departe de viata ei sa termine cu bine facultatea si sa se realizeze in viata. Sa nu lase aceasta chestie sa o afecteze. Treci peste cu capul sus si demonstreazai ca esti mai buna ca el. |
||
|
|
||
|
carmela_grace Postat pe 12 Februarie 2010 15:14 |
||
miresica....imi pare rau ca-ti spun, dar nu mi-as dori o mama ca tine. dar sigur nu esti barbat? k asa as mai intelege gandirrea. dar....ufff si barbatii au evoluat, cel putin unii dintre ei
|
||
|
elenaanele_grace Postat pe 12 Februarie 2010 15:49 |
||
| sentymary, nu am pus accent pe faptul ca eu am bursa si nici pe studiile mele. Nu stiu de ce ti s-a parut tie ca m-am laudat cu chestia asta si ca ma cred mai cu mot. Era doar o descriere scurta. Oricum tu esti o femeie ffffoarte rea, din ce-am vazut in pozele tale. Nu tineai gura inchisa in niciuna, imi pare rau de sotul tau, se vede ca iti trancane gura toata ziua. Daca esti asa mahalagioaica si in viata de zi cu zi, nu stiu ce sa mai zic. Nu ma analizez din prisma studiilor pe care le fac, si nici nu ma supraestimez. Poate ca tu chiar faci treaba asta. Stii cum e, hotul striga hotul. Asa si tu. | ||
|
miresssssica Postat pe 12 Februarie 2010 16:42 |
||
| Draga Carmela, sincer iti spun ca nu mi se pare normal ca la 21 de ani sa te culci cu un barbat fara sa stai pe ganduri. Da, inteleg, te culci cu el cand stii ca te mariti cu el, cand amandoi aveti aceleasi planuri serioase. Nu pot sa cred ca vi se pare atat de neimportant lucrul asta, ii acordati o notorietate extraordinara si e o mare greseala!!! Nu stiu ce sa mai zic. Nu mai zic nimic ca vad ca ma priviti ca pe un extraterestru. | ||
|
miresssssica Postat pe 12 Februarie 2010 16:50 |
||
| draga mea elenaanele, lucrurile astea pe care le scriu pe-aici mi le-a spus mama mea si in final am ajuns sa fiu si eu de aceeasi parere cu ea. Iti spun sincer ca mereu a avut dreptate, mereu a stiut sa ma sfatuiasca si nu s-a inselat niciodata. Nu stiu pe ce lume traiti voi, nu inteleg ce ganditi, nu stiu cum va purtati cu iubitii vostri, cu sotii vostri, cu barbatii in general, dar am impresia ca nu prea faceti diferenta intre sot/iubit si un coleg de la facultate/serviciu. Imi pare rau. | ||
|
miresssssica Postat pe 12 Februarie 2010 16:56 |
||
| draga miressica, poate mama ta a uitat sa te invete ca niciodata nu poti fi sigura de cum vor decurge lucrurile, indiferent de planurile pe care ti le faci. trebuie sa punem la socoteala si ghinionul, k nu toata lumea are norocul sa ramana cu persoana de care s-a indragostit si cu care si-a facut primele planuri...tu nu ai de unde sa stii cat de repede i-a cedat piticot profesorului. si inca ceva, nu se merita sa stai sa-l astepti pe fat frumos la nesfarsit pentru ca nu ai certetea ca la tine va veni. asa k...il poti cauta. ai si tu dreptate in felul tau, ideal ar fi sa fie asa cum spui, dar nu ai de unde sa stii ce-ti rezerva viitorul. uneori nu putem noi controla totul... | ||
|
elenaanele_grace Postat pe 13 Februarie 2010 18:45 |
||
|
pentru mine profu' a fost al doilea barbat..si chiar dak m-am culcat cu el dupa ceva timp, nu regret..acum ma doare ca nu stiu ce s-a intamplat cu el si ce l-a facut sa se schimbe si sa ia decizia asta..cu siguranta o sa trec peste,deja ma simt mult mai bine si sunt din ce in ce mai putin afectata.. va multumesc inca o data pt sfaturi!! |
||
|
kudika162219 Postat pe 13 Februarie 2010 19:54 |
||
vaiii vaiii .... ce pot sa zic.. suna'l si tu ...auzi iubire aveam si noi o relatie iti mai aduci aminte ?
|
||
|
yayame89 Postat pe 15 Februarie 2010 23:03 |
||
..asa, asa.. inca un profesor care se da la studentele lui.. mama, ce colectie de indivizi culti.. iaca, ce propun eu.. stergeti cuvintele studenta si profesor din fraza.. si inlocuiti-le cu fata si baiat.. ca femeie si barbat e cam mult spus.. ce vedeti? yeap, asa ziceam si eu.. un procent mare dintre masculii planetei nu stiu sa aprecieze ce au langa ei.. draga mea, lasa tu razbunarea, ca nu vei fi linistita sufleteste, iti spun eu, si apuca-te sa treci prin probe de foc barbatii din viata ta.. si pentru domnisoara care comenteaza mult, fata draga, basmele au fost scrise, nu sunt realitate.. iar daca candva a fost asa.. ramaneai cu marea iubire, culmea si primul, acum nu mai e asa.. te minte, te invarte, se joaca cu tine.. si tu ramai cu experiente.. eu zic din ce vad in jurul meu.. fata a avut 2 pana acum si are peste 20 de ani.. ce vei zice de alea care au avut 200 si n-au implinit 20? ca sunt, sa stii!
|
||
|
KALI03 Postat pe 15 Februarie 2010 23:08 |
||
|
Draga mea Piticot....nu cred ca trebuie sa afle toata lumea de relatia ta...Poate vrei sa te razbuni, dar gandeste-te ca-ti faci tie mai mult rau....Esti majora.....E o relatie absolut normala, intre 2 oameni maturi, chiar daca el este profesor...Putea sa fie medic, sau politist,un coleg de scoala sau mai stiu eu ce.....Daca tu ai fost de acord cu tot ce s-a intamplat...nu ai de ce sa faci pe victima.... Capul sus,trebuie sa mergi inainte! .Probabil fiecare dintre noi a trecut printr-o dezamagire...sau am fost parasite fara nici un motiv... Daca vrei poti sa-ti gasesti pe cineva care sa merite! Te pup si ai grija de tine! |
||
|
Dyana_24 Postat pe 16 Februarie 2010 12:43 |
||
|
Sfaturi, sfaturi, sfaturi............ Multe sfaturi..... Ati trecut prin ceva asemanator? Va recunoasteti in poveste? Oare? Avem o tanara d-ra care va impartaseste experienta pe care a trait-o de curand. Beneficiaza de o bursa de merit. Noi nu avem dreptul de a judeca, ci instanta (dar nu este cazul) sau doar Dumnezeu (care oricum ne va judeca); in schimb ne face placere sa radem de semenii nostri, sa-i jignim. Un om bun, nu spune cuvinte urate niciodata (sau nu mai exista oameni buni? Poate simtea nevoia sa se descarce, sa discute cu cineva, iar voi ati sarit la ea! De ce? Asa se face? Poate, in sinea ei, este constienta ca a gresit! Si acum ce? Doar nu trebuie sa moara! Sigur nu o sa se repete! Draga piticot alY, Relatia cu profesorul tau nu era una "secreta", cum ii placea lui sa spuna, mai ales ca "stiau niste prieteni". Ai grija de tine si sa stii ca in viata totul se afla! E suficient sa-ti cunoasca secretul o persoana, apoi stii ce urmeaza... Va pup si va doresc tuturor o primavara frumoasa! Nu fiti ridicoli, nu fiti rai, Fiti asa.. cum sunteti voi!
|
||
|
Lowiny_grace Postat pe 16 Februarie 2010 21:38 |
||
| a trecut o luna de ultima postare..nu s-a mai intamplat nimic deosebit..doar ca, vazand orarul, am observat k inca mai am cursuri cu el...4ore pe sapt..cu zambetul pe buze, intr-o zi imi spune k vrea sa ramanem prieteni..cat de usor ii e sa zica una ca asta.. | ||
|
kudika162219 Postat pe 13 Martie 2010 18:33 |
||
De la: piticot_alY, la data 2010-02-07 10:36:27buna fetelor..va propun un nou subiect..pe cat de controversat, pe atat de interesant..sunt studenta in anul 3(ultimul an) si in ultimele 2 luni am avut o "relatie" secreta cu profu' meu de informatica..si spun relatie, pt ca asta era termenul preferat de el si "secreta" pt k in afara de niste prieteni apropiati, nu mai stia nimeni(cel putin asa vreau sa cred)...aaa..sa nu credeti k el e cine stie ce mos libidinos.. Uita-l...lasa-l...nu ai idee cat de ipocriti si mincinosi pot fi barbatii...sau poate ti-ai facut?(la idee ma refeream )...pauza i-au cuplurile care se afal in impas dupa ani de zile de convietuire...bafta...si mai sunt destui barbati singuri..doar deschide ochii si alege...
|
||
|
alina_pred Postat pe 10 Mai 2010 10:13 |
||
|
consider ca tu ca sefa de promotie si ... toate meritele tale nu trebuia sa te cobori la un nivel de genu. ori mergi la facultate sa inveti ori mergi la facultate sa iti indrepti atentia spre prof si sa fabulezi aiurea sa iti zboare capul la o relatie o aventura cu el. daca tu faci publica relatia ta acum cu profesoul de info va avea si el probleme pt ca el ca profesor are de urmat un regulament ce prevede ca el sa nu aiba o relatie cu o studenta el e obligat ca atata timp cat se afla in institut sa nu desfasoare nici un tip de relatie cu studentele doar strict profesional. 2 la mana tu ai ajunge oaia neagra in fata la toata facultatea ai ajunge sa te arete cu degetul si sa te vorbeasca toata lumea. cine crezi tu ca te va crede pe tine ca esti indragostita ???? nimeni toata lumea va crede ca tu ai facut ce ai facut doar sa ajungi acolo unde esti tu acum sefa de promotie gandeste putin daca tu dupa ce termini facultatea vei vrea sa ramai la master si la doctorat cum te va vedea lumea ???? tot ca o femeie usuratica esti tanara toate fetele gresesc in viiata nimeni nu e perfect6 si nimeni nu te poate judeca. sfatul meu e sa iti ti fruntea sus si sa ai orgoliu de femeie prefate ca esti indiferenta si pasiva nu te arata slaba aranjeazate fa o schimbare la tine si in gandul tau spune: de azi incep o noua etapa si trecutul e trecut nu a fost sa fie profu jumatatea mea. toate se intampla cu un scop si peste un an 2 vei rade toata lumea are un loc sub soare doar trebuie sa astepte sa ajunga soarele si pe strada lui. nu fa public nimic ii faci lui rau ca risca sa il suspende din functia ca profesor si tu sa ai reputatie proasata in fata la familia ta si in fata la toata facultatea ta. poate peste un an doi iti apare in cale jumatatea ta si nu cred ca ar avea o imagine tare buna despre tine sa auda ca tu in timpul ce mergeai la faculta aveai o relatie cu profu tau va crede ca ai obtinut nivelul si functia pt ca ai avut relatia cu profu lasa totul incepe o noua etapa termina facultaqtea masterul cu orgoliu si fruntea sus si nu da inapoi chiar daca peste o luna 2 se va intoarce la tine. nu a stiut acum sa te aprecieze nu va putea nici atunci vei ajunge oiar sa repeti greseala. sfatul meu e pt toate fetele sa nu va intoarceti inapoi la un barbat daca a fost magar va mai repeta iar nagaria si voi orgoliu il veti avea calcat ...... ok te pup si bafta la licenta si la tot ce iti propui pa am jugit la jobb http://www.e-joculet.ro/punctaj.php?user=pufuleta&id_user=16084 sa ne ajutam noi intre noi barbatu ii barbat femeia sufera mereu |
||
|
rricarda2003 Postat pe 10 Mai 2010 10:38 |
||
De la: piticot_alY, la data 2010-02-07 10:36:27buna fetelor..va propun un nou subiect..pe cat de controversat, pe atat de interesant..sunt studenta in anul 3(ultimul an) si in ultimele 2 luni am avut o "relatie" secreta cu profu' meu de informatica..si spun relatie, pt ca asta era termenul preferat de el si "secreta" pt k in afara de niste prieteni apropiati, nu mai stia nimeni(cel putin asa vreau sa cred)...aaa..sa nu credeti k el e cine stie ce mos libidinos..dimpotriva, in curand va implini 29 de ani, iar eu,la fel de curand 21..dupa multe vorbe frumoase, promisiuni, planuri marete, propuneri de a ma muta cu el, a hotarat k e timpul sa ia o pauza, sa vada dak poate sta si fara mine..si se pare k poate pt k de mai bine de o saptamana nu a mai dat nici un semn...aaa..in afara de faptul k mi-a adus tot ce mai aveam prin apartamentul lui...acum insa nush ce sa mai cred...chiar a mintit in tot acest timp?!!!e atat de ipocrit?!! Daca cititi bine ce a scris Aly, observati urmatorul paragraf :" a hotarat ca e timpul sa ia o pauza, sa vada daca poate sta si fara mine" Asta a fost un adio cu subinteles. Nu e nici prima, nici ultima relatie pe care o are o studenta cu un profesor, sau un student cu o profa. Cand eram in facultate eu aveam colegi care erau cuplati cu o profe/ asistente, tinere si nemaritate. Iar el avand 29 de ani si ea 21 nu mi se pare o relatie iesita din comun. O femeie si un barbat se iubesc, el poate a intalnit pe altcineva si a vrut sa puna punct relatiei. Acum tu nu trebuie sa te injosesti in fata lui. Ai de pierdut. Oricum sunt sigur ca unii din colegi stiu deja,daca nu chiar toti. e greu sa ascunzi o relatie. In timpul orelor de curs sau a seminariilor se vede daca te uiti la el intr-un fel, el daca se uita la tine, daca iti zambeste. A fost nesimtit ca nu ti-a zis clar ca nu mai vrea nici o relatie cu tine. Dar fiecare are viata lui, alegerile lui.Iar o relatie de 2 luni mi se pare ceva scurt, poate el si-a dat seama ca defapt doar te simpatizeaza si atat. Mai bine vezi-ti de facultate ca oricum mai ai putin si lasa profii in pace, nu are rost sa mai dezgropi mortii degeaba.Ce a fost a fost, nu te mai infunda in rahat degeaba. |
||
|
grace008761 Postat pe 10 Mai 2010 11:16 |
||
|
Ma bag si eu ca deh...Sincera sa fiu nu vad greseala fatala din toata chestia asta.. "Umilita,batjocorita si injosita?"Sunt cuvinte grele care nu isi au rostul..A fost o relatie normala,in limitele a cat poate insemna normala o relatie studenta-profesor. Ca s-a terminat prost asta e o alta poveste,se putea intampla la fel si daca nu ii era profesor Poate vorbesc asa din prisma unui om care a trecut prin asa ceva,si pot sa va asigur ca a fost o iubire serioasa ce a trecut limitele dintre eleva si profesor,poate si pt faptul ca nu mi-a fost profesor mie..Si fata a cerut doar un sfat,multe dintre voi s-au grabit sa arunce piatra si sa judece,ca si cum nu ar fi facut alegeri mai putin inspirate niciodata. Parerea mea este sa uiti,sa mergi mai departe fara sa facu mare tam-tam pe chestia asta,arata-i ca stii sa reactionezi ca un om matur care a fost consietnt de faptele sale si acum trebuie sa-si asume consecintele.Eu mi le-am asumat la maomentul respectiv,chiar daca la noi s-a terminat frumos si astazi ne mai intalnim,cateodata,fiecare cu familia lui la un gratar. Iti doresc numai bine si sa treci usor peste asta.Te pup |
||
|
emma23_grace Postat pe 10 Mai 2010 20:39 |
||
| Mie nu mi se pare ca ar fi vreo greseala din partea nimanui. E pur si simplu o experienta. Daca v-ati simtit bine pe parcursul relatiei, felicitari. Nu cred ca e cazul sa fiti judecati de cineva. Ce daca e profesorul tau? Cu atat mai mult, femeile sunt atrase de barbati aflati in pozitii de putere. Tot ce mai ramane de facut e sa dai de el si sa afli ce s-a intamplat, daca e cazul sa va despartiti oficial sau a fost doar o neintelegere. In nici un caz nu cred ca trebuie sa faci cunoscuta relatia, nici acum, nici mai tarziu. Ti-ai face mult rau in special tie. Si ce rost mai are? S-ar intelege doar ca vrei sa te razbuni. Daca s-a terminat, bucura-te ca ai avut experienta asta. Si atat. | ||
|
abcd_grace Postat pe 10 Mai 2010 21:29 |
||
| timpul a trecut.."ranile" s-au vindecat mai mult sau mai putin..se pare k pentru el alte lucruri sunt mai importante din moment ce s-a intors la fosta prietena, care il daduse afara din casa..inca mai am cursuri cu el..dar evit sa le frecventez..o sa merg la examen..din pacate, fiind o facultate mica si caminul in aceeasi cladire e foarte greu sa nu-l intalnesc macar de 3-3 ori pe saptamana..o sa pastrez "secretul", desi sunt convinsa ca unii dintre profi stiu..dar asta e...a fost o experienta de viata si o iau ca atare..deocamdata nu pot avea o discutie cu el referitor la ce a fost, dar astept sa treaca sesiunea si examenul de licenta, ca sa fiu sigura k nu are ce sa imi mai faca din punct de vedere profesional.. | ||
|
kudika162219 Postat pe 11 Mai 2010 14:48 |
||
De la: piticot_alY, la data 2010-05-11 14:48:14timpul a trecut.."ranile" s-au vindecat mai mult sau mai putin..se pare k pentru el alte lucruri sunt mai importante din moment ce s-a intors la fosta prietena, care il daduse afara din casa..inca mai am cursuri cu el..dar evit sa le frecventez..o sa merg la examen..din pacate, fiind o facultate mica si caminul in aceeasi cladire e foarte greu sa nu-l intalnesc macar de 3-3 ori pe saptamana..o sa pastrez "secretul", desi sunt convinsa ca unii dintre profi stiu..dar asta e...a fost o experienta de viata si o iau ca atare..deocamdata nu pot avea o discutie cu el referitor la ce a fost, dar astept sa treaca sesiunea si examenul de licenta, ca sa fiu sigura k nu are ce sa imi mai faca din punct de vedere profesional.. multa bafta in continuare.nu ii arata suferinta ta,stii cum e:indiferenta doare cel mai tare!!!succesc la licenta.!
|
||
|
creatza2006 Postat pe 11 Mai 2010 15:07 |
||
| http://www.e-joculet.ro/punctaj.php?user=mellynda&id_user=16713 | ||
|
flavystyle Postat pe 12 Mai 2010 00:23 |
||
| dar te-ai gandit k poate chiar TU l-ai sedus pe "D_l mult stimat si respectat profesor"? si... apropo, cui i se pare asta "o relatie normala student-profesor" cred k s-a si gandit "mult" - asta dak a gandit... ce-ar insemna sa faca toti studentii (toate studentele) ca tine? ti se pare corect fata de colegi? dak ar afla, nu crezi k si-ar pune si intrebari despre cum ai trecut tu examenele?... eu zic sa se gandeasca inainte macar putin aviz-amatoarele de astfel de "senzatii tari". pe langa faptul k nu e moral - cine mai stie ce mai e moral in ziua de azi? -, nu e nici fair-play fatza de colegii tai... sunt sigura k nu esti de acord cu ce am scris si k nu asta vroiai sa citesti - prea putzin conteaza ptr mine (am vrut doar sa-mi spun parerea) -, dar asta e adevarul si cel mai grav e k sunt multe astfel de "pretendente" printre studentzele.... iar tot ce s-a intamplat sper k a fost si o lectie ptr tine - si nu doar.oricum, multa bafta la ultima sesiune de examene si, dar mai ales, la examenul de licentza (si roaga-te k "dragul de profesor" sa nu fie in comisia de examinare... :)) )... | ||
|
blackcat777 Postat pe 12 Mai 2010 01:17 |
||
|
relatia profesor-elev nu e "morala", dak se poate numi asa, dar nici de condamnat. fiecare persoana poate sa face ce vrea la urma urmei! da, dak avea o varsta improprie unei relatii(sub 18),era condamnabila, dar are d-soara 21,nu e casatorit, deci nu inteleg de ce e condamnata. si inca o chestie, in 2 luni de relatie, daca bine am inteles, nu cred ca a avut timp sa ia note mari. iar vis-a-vi de cea care a zis ca e aproape de a practica cea mai veche meserie a luni..... , eu sunt absolut sigura ca viitorul sot e primul barbat din viata ei, si a fost crescuta intr-un mediu foate strict. e ridicol sa condamni 90% sau chiar mai mult din femeile de pe planeta ca sunt cu-r-ve! e dea dreptul ridicol. si mamicamia cand eram mica imi zica ca atunci sa ai "relatie" cu un barbat cand imi vad inelul pe deget dar aveam vreo 10 ani, apoi cand am crescut discutiile noastre erau sub o alta nuanta . nici un barbat matur, nu iti va pune un inel pe deget si mai si asteapta vreo 1 an pana sa aveti o relatie sexuala, asta e siigur. iar o relatie serioasa nu se stabileste dupa 2-3 luni d a fi cu o persoana, nici un 2 ani nu reusesti sa cunoasti un om.vreau sa o aud in 10 anipe d-soara, dak va fi la fel de sigura de cele spuse acuma. in legatra cu idila, draga mea iti doresc sa fi terminat facultate tot ca sefa de promotie, si sa iti gasesti iubiea, intro buna zi
|
||
|
chetegalina Postat pe 30 Iulie 2010 15:55 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| familie unita ? | 8 | De la: cj25har 4 Iunie 2010 13:07 |
| AIDA POPESCU | 2 | De la: Cypcip 4 Februarie 2009 11:14 |
| relatzie sau nu? | 9 | De la: BOGDALINA 8 Februarie 2010 15:32 |
|
|
||
| Organizarea nuntii de vis m-a acaparat | 36 | De la: grace003711 29 Octombrie 2009 08:42 |
| a inceput numaratoarea inversa......... | 2 | De la: Cassey 2 Noiembrie 2009 14:07 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.