Setari Cookie-uri

Cum sa trec peste?

De la: kudika228167, la data 2010-08-09 23:44:32Singuratatea nu-i o solutie.Esi distreaza-te, dar ma rog faci cum vrei e viata ta.Dca iti place suferinta, atuncistai in ea.Eu doar mi-am expus o parere si ti-am dat un sfat .Tu faci cum vrei.Esti tinar si ai viata inainte.

Multumesc pentru sfat
justaguy
Postat pe 10 August 2010 15:33
De la: ionelaela, la data 2010-08-10 00:55:19

simplu ..traieste de acum numai pentru tine si pasiunile tale..bucura-te de lucrurile care nu le puteai implini din cauza cicalelilor tael..buccura-te ca ai de ce sa te plangi pentru a uita persoana respectiva ..ce faci daca totul ar fii prea frumos si totusi?
sa te arunci intr-o relatie noua? sa nu? pff chiar se poate stabili in temrnei siguri asta? nu cred ..cand te trazneste o noua dragoste atunci sa te tii si a ne postezi aici dureri

Sper sa nu ma trazneasca o noua dragoste prea curand,cel putin nu o dragoste care sa ma faca sa sufar
justaguy
Postat pe 10 August 2010 15:34
De la: justaguy, la data 2010-08-08 20:49:10
De la: ianna05, la data 2010-08-08 01:57:30m-am mai gandit la ceea ce ai scris tu....si dupa cum ti-am mai spus cam acestea au fost motivele pt care si fostul meu a incheiat relatia dintre noi.
si chiar sunt un pic intrigata. TRebuie sa recunosc ca ma regasasesc mult.
bun....ea de ce a devenit paranoica si geloasa si nebuna?? Nu cumva i-ai dat si tu motive? deci ati fost amandoi vinovati?
Si acum de ce te plangi ca vrei sa o uiti? Daca stiai ca e atat de nebuna trebuia sa o lasi de mult. Nu sa astepti un an si 4 luni si sa spui ”hai pa!”. In plus daca nu o mai suportai nici nu mai era cazul sa iti faci complexe de genul asta...
si spuneai ca ai sunat-o si ea nu a raspuns?
Stii de ce nu a raspuns? Ai intrebat-o? Poate plangea de ii sarea camasa de pe ea in momentul ala iar dupa aia nu a mai avut puterea sa te sune sau a considerat ca e cazul sa insisti. Ca esti barbat...NU?
Si acum ea ce parere are despre asta? Ti-am mai spus...daca stii ca o doare in c*r nici nu te mai gandi ca nici nu merita.
Daca stii ca inca te mai iubeste....poate ar mai trebui sa te mai gandesti odata inainte sa iti faci planuri de ”cum treci peste”. Ca din cate am vazut....nici tu nu prea vrei sa...treci peste...
N-am vrut sa fiu...acida...dar ti-am mai spus ca eu ma pun in locul ei din anumite motive.

I-am dat motive sa fie geloasa la inceputul relatiei...dar de atunci numai asa a tinut-o. Eu am vrut sa o las de mult,insa,in primul rand incepusem sa pun suflet cu ea,si in al doilea rand pentru ca am sperat ca o se schimbe...insa nu s-a schimbat. Ok...pana la urma a raspuns...am vorbit cu ea prin mesaje si am intrebat-o in 2 randuri dak vrea sa ne impacam...si mi-a spus ca ma iubeste,dar nu vrea sa se mai impace cu mine...si asa a ramas. Acum am cautat-o pe ydetector si am vazut k si-a pus la avatar poza cu ea in costumul de baie ...probabil ca sa atraga baieti...la fel,am cautat pe facebook si am gasit k i-a dat commenturi la alti baieti...asta in timp ce ea se dadea victima k eu umblu dupa altele samd...m-am convins complet de fata asta...nu ma merita...si cu toate astea tot imi e greu sa o uit,sa nu ma mai gandesc la ea,sa nu o mai visez...insa trebuie sa treaca timp sa o scot din capul meu...

Esti mic si cu bube-n cap... ...ea a postat in costum de baie, tu ai dat fuga la gagici pe net...deci, sunteti chit...unul mai bun ca altul...
kudika226898
Postat pe 10 August 2010 23:57
De la: justaguy, la data 2010-08-10 15:34:39
De la: ionelaela, la data 2010-08-10 00:55:19

simplu ..traieste de acum numai pentru tine si pasiunile tale..bucura-te de lucrurile care nu le puteai implini din cauza cicalelilor tael..buccura-te ca ai de ce sa te plangi pentru a uita persoana respectiva ..ce faci daca totul ar fii prea frumos si totusi?
sa te arunci intr-o relatie noua? sa nu? pff chiar se poate stabili in temrnei siguri asta? nu cred ..cand te trazneste o noua dragoste atunci sa te tii si a ne postezi aici dureri

Sper sa nu ma trazneasca o noua dragoste prea curand,cel putin nu o dragoste care sa ma faca sa sufar

nu o lua mot-a-mot...sa te trazneasca o dragoste pe care o vei putea tine in frau..nah asa e mai bine?
ionelaela
Postat pe 11 August 2010 00:28
Ma fratilor ,,dragostea este si a fost intotdeauna complicata ,,,asa ca bucurati va de lucrurile simple si traiti va viata ,,,gata nu mai traiti in trecut ,,,gata cu amintirile ,,,,cu relatii nepotrivite ,,,iesi ,cunoaste ,experimenteaza cat mai mult ,,,,,impune ti sa o uiti ,,,controleaza ti gandurile,.,,gasesti alte ocupatii mentale,,,in loc sa stai sa mai visezi la cai verzi p pereti...orice sfarsit e nou inceput .....
vanessa1
Postat pe 21 August 2010 12:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sunt deprimat,am o poveste tragica,terminata dezastruos...nu stiu ce safac ,am nevoie mare de sfaturi 18 De la: stem_29 4 August 2010 11:28
Buna-suferina din dragoste,va rog dati mi un sfat!- 14 De la: Erica_here 25 Octombrie 2015 21:45
Nedumerire 28 De la: SorinD 26 Martie 2011 07:05
am nevoie de ajutor 3 De la: Barbie30_ 19 Martie 2011 09:04
mai are sens? 23 De la: eu_viata 9 Mai 2012 14:04