Mai multe
|
Sa incep prin a ma prezenta. Eu sunt Mihai am 20 de ani si in luna octombrie a anului trecut am intalnit o fata de 23 de ani.Totul normal pana aici. Insa fata era implicata intr-o relatie de 5 ani si noi ne-am indragostit unul de celalalt.Ea imi promitea zilnic ca se va desparti de iubitul cu care era impreuna de 5 ani.Am asteptat timpul a trecut peste noi,noi ne intelegeam perfect,eu credeam ca ea doar pe mine ma iubeste si in scurt timp se va desparti de acest baiat. Noi eram la facultate,eu anul 1,ea anul 4.Stateam in camin studentesc. In luna martie a inceput drama.Acel baiat s-a gasit sa ii faca o vizita surpriza gasindu-ne pe aman2,a plecat imediat,ea a inceput sa planga. Eu i-am trimis lui un mesaj in care i-am spus tot.A 2-a zi la prima ora el o suna spunandu-i ca o paraseste.Spre surprinderea si durerea mea ea incepe sa planga spunand a vine acasa la el .ca se lasa de facultate doar sa ramana impreuna.Imi recunosc si eu greseala pentru ca am acceptat o asemenea relatie,practic in 3. Nici eu nu am putut renunta la ea.Si chiar daca il alesese pe el am facut o sa se intoarca la mine,au urmat 2 luni groaznice,in care ea statea si se culca cand cu mine ,cand cu el dar tot nu am putut-o parasi nici unul.La un moment dfat ea se hotaraste sa raman cu mine.Aici am facut cea mai mare greseal,la 2 saptamani dupa ce am ramas doar noi eu am inceput sa am din nou banuieli si intr un exces de furie i-am dat o palma.Atunci a aflat toata familia ei si a ales sa ne despartim,imediat intorcandu-se la el. Dupa 2 zile primesc un telefon ca nu mai simte nimic pentru el ,si sa continuam relatia.Eram cel mai fericit,totul a mers perfect 3 saptamani,apoi cu 2 saptamani in urma a avut loc o mare racire intre noi. Cu toate astea am ramas impreuna ,am fost la mare,parea sa se remedieze totul...Insa ea a asteptat sa fie cautata de fostul prieten ceea ce s-a intamplat cu 2 zile in urma si din senin dimineata mi-a spus ca nu mai vrea sa aude de mine,si multe lucruri urate,eu am banuit ca a vorbit cu el. Din toate astea mi-am dat seama ca am fost folosit si m-am hotarat sa ma duc la bucuresti dupa ea,lovind-o din nou si tinand-o 2 ore fortat in camera. Fostul iubit a venit cu politia peste noi...Imi regret din suflet faptul ca am fost la ea si m-am comportat asa,dar consider ca prima vina o are ea,ca si-a batut joc de o inima de om.Acum cu sigurantya nu se va intoarce la mine si nici nu mai vreau. Doar ca nu pot trece peste,nu pot uita cum am plans toata ziua de paste stiind ca e la el si fac dragoste,nu pot sa cred cum ne-a schimbat ca pe sosete,eu inca o iubesc foarte mult,si imi regret mult gestul de ieri,dar nu mai pot indrepta nimic. Sper ca nu v-am plictisit cu aceasta poveste dar este destul de tragica dupa parerea mea:(. Astept sfaturile voastre. Multumesc. |
||
|
om_simplu Postat pe 3 August 2010 22:40 |
||
|---|---|---|
Tu i-ai dat o palma...ea ti-a dat un sut in popou!Ce nu e corect>?
|
||
|
Barbie30 Postat pe 3 August 2010 22:44 |
||
| ai fost totusi o soseta constienta de ceea ce ti se intampla....nu poti nega....da-ti doua palmi si mergi mai departe...si inca doua pt ca ai dat in ea! | ||
|
|
||
|
_oktober_ Postat pe 3 August 2010 22:44 |
||
| da-ti doua palme, ca meriti | ||
|
mitura Postat pe 3 August 2010 22:45 |
||
| mihai, esti un .....naiv! ca sa nu zic altfel. | ||
|
geo_reincarcat_iara Postat pe 3 August 2010 22:46 |
||
De la: _oktober_, la data 2010-08-03 22:44:43ai fost totusi o soseta constienta de ceea ce ti se intampla....nu poti nega....da-ti doua palmi si mergi mai departe...si inca doua pt ca ai dat in ea! doua tu,doua eu,pana la urma poate se blocheaza si in camera
|
||
|
mitura Postat pe 3 August 2010 22:46 |
||
De la: mitura, la data 2010-08-03 22:46:45De la: _oktober_, la data 2010-08-03 22:44:43ai fost totusi o soseta constienta de ceea ce ti se intampla....nu poti nega....da-ti doua palmi si mergi mai departe...si inca doua pt ca ai dat in ea! unde se poate agata...de sosete...sa vezi cum ii trec regretele cand ii da sangele pe nas
|
||
|
_oktober_ Postat pe 3 August 2010 22:49 |
||
De la: _oktober_, la data 2010-08-03 22:49:42De la: mitura, la data 2010-08-03 22:46:45De la: _oktober_, la data 2010-08-03 22:44:43ai fost totusi o soseta constienta de ceea ce ti se intampla....nu poti nega....da-ti doua palmi si mergi mai departe...si inca doua pt ca ai dat in ea! ntz,ntz..nu-i da idei ca e depri
|
||
|
mitura Postat pe 3 August 2010 23:31 |
||
|
dragoste cu forta nu se poate!...este clar ca nu te mai iubeste!...incearca sa nu te mai consumi pentru ca-ti faci singur mult rau!...ai gresit si tu, dar si ea!...daca te iubea cu adevarat, nu cred ca se ajungea aici!... comportamentul ei(cand la unul, cand la celalalt!) a lasat o mare incertitudine, ceea ce te-a determinat sa recurgi la gesturi disperate de furie si gelozie!..imi pare sincer rau pentru tine!...stiu ce durere este in sufletul tau!..tu ai iubit-o cu adevarat! ...si eu am o mare tristete in suflet si de aceea te inteleg!...stiu ca indiferent cat de mult a gresit si ea, nu o poti scoate pur si simplu din suflet!...cineva imi dadea si mie un sfat, ca sa ies din starea de tristete, sa incerc sa ma intalnesc cu prietenii, sa citesc, etc...incearca si tu!...lacrimile nu te vor ajuta in nici un fel!...din contra!...lasa trecutul in urma ta si priveste increzator spre viitor!...esti tanar, sigur vei gasi pe cineva care sa-ti merite iubirea sufletului tau!... |
||
|
ingeras5 Postat pe 4 August 2010 10:19 |
||
mihai...daca nu te`nduri tu sa-ti dai doua palme, hai ca ti le dau io mai invata ca in viata asta, nu ti se cuvine, chiar tot ce poftesti
|
||
|
100101 Postat pe 4 August 2010 10:27 |
||
mihai...daca nu te`nduri tu sa-ti dai doua palme, hai ca ti le dau io mai invata ca in viata asta, nu ti se cuvine, chiar tot ce poftesti
|
||
|
100101 Postat pe 4 August 2010 10:27 |
||
nah! iar s-o postat de 2x
|
||
|
100101 Postat pe 4 August 2010 10:28 |
||
De la: om_simplu, la data 2010-08-03 22:40:38Sa incep prin a ma prezenta. 1) Esti un dobitoc cu D mare. 2) NU era treaba ta sa-i trimiti prietenului ei, TU mesajul! Aceasta puteai foarte bine sa i-o ceri ei. 3) Esti un posesiv, un bataus, de dadeai in fata mea te bateam de te lasam lat! ....indiferent cum e acea fata, e copilul cuiva, si TU n-ai dreptul sa dai in el, poti sa renunti la el si atat! Tat'tu o bate pe mama'ta de -ti permiti sa lovesti o femeie?!...cu siguranta!... ca altfel oricat de nervos ar fi un barbat tot nu da intr-o femeie, mai bine sparge un geam! 4) TU stiai de la inceput ca aceasta fata are prieten, de ce te-ai bagat?! daca te ti asa destept, si zici ca ea ti-a promis verzi si uscate, si ca TU esti cel mai ok, trebuia sa -i ceri sa-l paraseasca si sa-l suni mai apoi pe el, sa-i zici ca ai vrea sa legi o prietenie, insa nu pe nefericirea atuia tu sa-ti cladesti fericirea. asa ca -ti repet, esti un DOBITOC si un OM de nimic. Ce te plangi?!.....impusca-te. sa ma scuze cititorii insa, nu suport barbatii care dau in femei si punct, aia nu-s barbati, is niste tufe. |
||
|
stem_29 Postat pe 4 August 2010 10:44 |
||
valeu mihaita tata! de la mine scapai cu doua palme...
|
||
|
100101 Postat pe 4 August 2010 10:54 |
||
De la: mitura, la data 2010-08-03 23:31:49De la: _oktober_, la data 2010-08-03 22:49:42De la: mitura, la data 2010-08-03 22:46:45De la: _oktober_, la data 2010-08-03 22:44:43ai fost totusi o soseta constienta de ceea ce ti se intampla....nu poti nega....da-ti doua palmi si mergi mai departe...si inca doua pt ca ai dat in ea! dar nu asta era ideea? sa-l scapam de suferinta
|
||
|
_oktober_ Postat pe 4 August 2010 10:56 |
||
am asa un "deja vu" citind povestea asta! oricum:si baietii plang cateodata
|
||
|
fante_de_dorobanti Postat pe 4 August 2010 10:59 |
||
mihaita...dupa cum "evoluesc" lucrurile p`acilea, io zic ca mai bine nu te prezentai imediat cineva iti va pregati si o spanzuratoare, tu doar sa-ti bagi capul in ea
|
||
|
100101 Postat pe 4 August 2010 10:59 |
||
De la: kyru, la data 2010-08-04 10:54:13 Pai?! |
||
|
stem_29 Postat pe 4 August 2010 11:28 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| nu stiu ce sa cred | 64 | De la: kudika_12631 29 Iulie 2012 14:04 |
| De ce se spun numai lucruri urate,care te-au nemultumit la persoana respectiva atunci cand te desparti de ea? | 19 | De la: meekk 27 Ianuarie 2009 20:23 |
| de ce imi e atat de greu fara el? | 38 | De la: stefanant 18 Octombrie 2009 20:37 |
|
|
||
| Help, anyone?! | 31 | De la: PinkAngel 14 Martie 2010 17:48 |
| vreau sa ma despart de el | 3 | De la: kudika_9395 8 Iunie 2012 11:48 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.