Mai multe
| buna. sunt cam noua aici citesc kudika de ani, dar niciodata nu am scris pe forum. acum insa am o problema si nu stiu cum sa o rezolv. poate ma ajutati voi cu un sfat pentru ca eu nu mai stiu cum sa procedez. acum 2 ani am cunoscut pe cineva, cat am stat singuri, doar noi doi am avut o relatie foarte frumoasa, adevarul e ca neam iubit si inca ne iubim mult. dar avem o singura problema el este tigan si parinti mei nu accepta lucrul asta, eu provin dintro familie mai instarita iar el dintro famile normala, poate putin saraca. dupa multe certuri cu parintii mei care au venit acasa din strainatate neam hotarat sa ne mutam impreuna cu familia lu, dar nici acolo nu nea fost extraordinar. dupa lungi certuri eu am hotarat sa plec la parinti mei in strainatate fara sa ii spun nimic si stiu ca nu am procedat bine. acum sunt cu parinti cu care nu ma inteleg extraordinar si imi e dor de el , inca il tubesc enorm. insa nu stiu ce sa fac sa ma intorc la el, sa raman langa parinti? datimi voi un sfat! parinti mei mau pus sa aleg intre ei si el, dar acum imi dau seama ca nu pot trai fara el. ce sa fac? va multumesc anticipat pt raspunsuri | ||
|
beatris_0911 Postat pe 18 Noiembrie 2010 00:37 |
||
|---|---|---|
De la: beatris_0911, la data 2010-11-18 00:37:27buna. sunt cam noua aici citesc kudika de ani, dar niciodata nu am scris pe forum. acum insa am o problema si nu stiu cum sa o rezolv. poate ma ajutati voi cu un sfat pentru ca eu nu mai stiu cum sa procedez. acum 2 ani am cunoscut pe cineva, cat am stat singuri, doar noi doi am avut o relatie foarte frumoasa, adevarul e ca neam iubit si inca ne iubim mult. dar avem o singura problema el este tigan si parinti mei nu accepta lucrul asta, eu provin dintro familie mai instarita iar el dintro famile normala, poate putin saraca. dupa multe certuri cu parintii mei care au venit acasa din strainatate neam hotarat sa ne mutam impreuna cu familia lu, dar nici acolo nu nea fost extraordinar. dupa lungi certuri eu am hotarat sa plec la parinti mei in strainatate fara sa ii spun nimic si stiu ca nu am procedat bine. acum sunt cu parinti cu care nu ma inteleg extraordinar si imi e dor de el , inca il tubesc enorm. insa nu stiu ce sa fac sa ma intorc la el, sa raman langa parinti? datimi voi un sfat! parinti mei mau pus sa aleg intre ei si el, dar acum imi dau seama ca nu pot trai fara el. ce sa fac? va multumesc anticipat pt raspunsuriStai acolo linistita si nu te mai intoarce la el.Daca pana acum nu ai murit de dorul lui,nici de acum incolo nu vei muri.Nu se moare din iubire nu crezi ca meriti ceva mai bun? Nu am nimic cu rromii,dar sunt de parere ca ei sa fie cu neamul lor si noi cu al nostru.(sper sa nu-mi sara nimeni in cap) Hai capu sus,viata merge inainte
|
||
|
Valy90 Postat pe 18 Noiembrie 2010 00:43 |
||
De la: beatris_0911, la data 2010-11-18 00:37:27buna. sunt cam noua aici citesc kudika de ani, dar niciodata nu am scris pe forum. acum insa am o problema si nu stiu cum sa o rezolv. poate ma ajutati voi cu un sfat pentru ca eu nu mai stiu cum sa procedez. acum 2 ani am cunoscut pe cineva, cat am stat singuri, doar noi doi am avut o relatie foarte frumoasa, adevarul e ca neam iubit si inca ne iubim mult. dar avem o singura problema el este tigan si parinti mei nu accepta lucrul asta, eu provin dintro familie mai instarita iar el dintro famile normala, poate putin saraca. dupa multe certuri cu parintii mei care au venit acasa din strainatate neam hotarat sa ne mutam impreuna cu familia lu, dar nici acolo nu nea fost extraordinar. dupa lungi certuri eu am hotarat sa plec la parinti mei in strainatate fara sa ii spun nimic si stiu ca nu am procedat bine. acum sunt cu parinti cu care nu ma inteleg extraordinar si imi e dor de el , inca il tubesc enorm. insa nu stiu ce sa fac sa ma intorc la el, sa raman langa parinti? datimi voi un sfat! parinti mei mau pus sa aleg intre ei si el, dar acum imi dau seama ca nu pot trai fara el. ce sa fac? va multumesc anticipat pt raspunsuri Thuamneee cand va aud "nu pot trai fara el"... Ai trait pana sa-l cunosti pe el?Da deci poti sa traiesti si fara el.Vezi-ti de viata ta!
|
||
|
|
||
|
Barbie30_ Postat pe 18 Noiembrie 2010 08:59 |
||
De la: beatris_0911, la data 2010-11-18 00:37:27buna. sunt cam noua aici citesc kudika de ani, dar niciodata nu am scris pe forum. acum insa am o problema si nu stiu cum sa o rezolv. poate ma ajutati voi cu un sfat pentru ca eu nu mai stiu cum sa procedez. acum 2 ani am cunoscut pe cineva, cat am stat singuri, doar noi doi am avut o relatie foarte frumoasa, adevarul e ca neam iubit si inca ne iubim mult. dar avem o singura problema el este tigan si parinti mei nu accepta lucrul asta, eu provin dintro familie mai instarita iar el dintro famile normala, poate putin saraca. dupa multe certuri cu parintii mei care au venit acasa din strainatate neam hotarat sa ne mutam impreuna cu familia lu, dar nici acolo nu nea fost extraordinar. dupa lungi certuri eu am hotarat sa plec la parinti mei in strainatate fara sa ii spun nimic si stiu ca nu am procedat bine. acum sunt cu parinti cu care nu ma inteleg extraordinar si imi e dor de el , inca il tubesc enorm. insa nu stiu ce sa fac sa ma intorc la el, sa raman langa parinti? datimi voi un sfat! parinti mei mau pus sa aleg intre ei si el, dar acum imi dau seama ca nu pot trai fara el. ce sa fac? va multumesc anticipat pt raspunsuri
|
||
|
kudika311399_silvia Postat pe 18 Noiembrie 2010 09:41 |
||
De la: beatris_0911, la data 2010-11-18 00:37:27buna. sunt cam noua aici citesc kudika de ani, dar niciodata nu am scris pe forum. acum insa am o problema si nu stiu cum sa o rezolv. poate ma ajutati voi cu un sfat pentru ca eu nu mai stiu cum sa procedez. acum 2 ani am cunoscut pe cineva, cat am stat singuri, doar noi doi am avut o relatie foarte frumoasa, adevarul e ca neam iubit si inca ne iubim mult. dar avem o singura problema el este tigan si parinti mei nu accepta lucrul asta, eu provin dintro familie mai instarita iar el dintro famile normala, poate putin saraca. dupa multe certuri cu parintii mei care au venit acasa din strainatate neam hotarat sa ne mutam impreuna cu familia lu, dar nici acolo nu nea fost extraordinar. dupa lungi certuri eu am hotarat sa plec la parinti mei in strainatate fara sa ii spun nimic si stiu ca nu am procedat bine. acum sunt cu parinti cu care nu ma inteleg extraordinar si imi e dor de el , inca il tubesc enorm. insa nu stiu ce sa fac sa ma intorc la el, sa raman langa parinti? datimi voi un sfat! parinti mei mau pus sa aleg intre ei si el, dar acum imi dau seama ca nu pot trai fara el. ce sa fac? va multumesc anticipat pt raspunsuri Scuza-ma.......ca-s rea! Deci, in tiganie cu el la ma-sa ai fost, nu ti-a fost bine, separat cu el ai fost....la fel, nu ti-a fost bine. Acum esti cu ai tai, vrei la tiganie?! Mergi iar, si lasa oamenii aia (la parintii tai ma refer) sa-si traiasca viata linistiti. Altii merg peste hotare pt. bani si o viata mai buna, numai tu vrei intre tigani, toti merg inainte, tu inapoi! Succes si multi puradei! |
||
|
stem_29 Postat pe 18 Noiembrie 2010 11:07 |
||
De la: beatris_0911, la data 2010-11-18 00:37:27buna. sunt cam noua aici citesc kudika de ani, dar niciodata nu am scris pe forum. acum insa am o problema si nu stiu cum sa o rezolv. poate ma ajutati voi cu un sfat pentru ca eu nu mai stiu cum sa procedez. acum 2 ani am cunoscut pe cineva, cat am stat singuri, doar noi doi am avut o relatie foarte frumoasa, adevarul e ca neam iubit si inca ne iubim mult. dar avem o singura problema el este tigan si parinti mei nu accepta lucrul asta, eu provin dintro familie mai instarita iar el dintro famile normala, poate putin saraca. dupa multe certuri cu parintii mei care au venit acasa din strainatate neam hotarat sa ne mutam impreuna cu familia lu, dar nici acolo nu nea fost extraordinar. dupa lungi certuri eu am hotarat sa plec la parinti mei in strainatate fara sa ii spun nimic si stiu ca nu am procedat bine. acum sunt cu parinti cu care nu ma inteleg extraordinar si imi e dor de el , inca il tubesc enorm. insa nu stiu ce sa fac sa ma intorc la el, sa raman langa parinti? datimi voi un sfat! parinti mei mau pus sa aleg intre ei si el, dar acum imi dau seama ca nu pot trai fara el. ce sa fac? va multumesc anticipat pt raspunsuri Sfatul meu: ia o carte de gramatica a limbii romane, invata sa scrii corect si pe urma cauta soltuia optima pentru problema ta.. |
||
|
Lucia38 Postat pe 18 Noiembrie 2010 11:12 |
||
De la: beatris_0911, la data 2010-11-18 00:37:27buna. sunt cam noua aici citesc kudika de ani, dar niciodata nu am scris pe forum. acum insa am o problema si nu stiu cum sa o rezolv. poate ma ajutati voi cu un sfat pentru ca eu nu mai stiu cum sa procedez. acum 2 ani am cunoscut pe cineva, cat am stat singuri, doar noi doi am avut o relatie foarte frumoasa, adevarul e ca neam iubit si inca ne iubim mult. dar avem o singura problema el este tigan si parinti mei nu accepta lucrul asta, eu provin dintro familie mai instarita iar el dintro famile normala, poate putin saraca. dupa multe certuri cu parintii mei care au venit acasa din strainatate neam hotarat sa ne mutam impreuna cu familia lu, dar nici acolo nu nea fost extraordinar. dupa lungi certuri eu am hotarat sa plec la parinti mei in strainatate fara sa ii spun nimic si stiu ca nu am procedat bine. acum sunt cu parinti cu care nu ma inteleg extraordinar si imi e dor de el , inca il tubesc enorm. insa nu stiu ce sa fac sa ma intorc la el, sa raman langa parinti? datimi voi un sfat! parinti mei mau pus sa aleg intre ei si el, dar acum imi dau seama ca nu pot trai fara el. ce sa fac? va multumesc anticipat pt raspunsuri nu esti singura mai conosc fete in pielea ta ... toate care l-au lasat au dus-o mai bine ... cele care au cedat si-au dat seama de prostie dupa 4 5 ani cand era prea tarziu ... fata nu il iuneste pe ala ci esti obsedata de el ... iesi cunoaste lume noua si reincepe alta relatie |
||
|
RaduStyles Postat pe 20 Noiembrie 2010 23:27 |
||
De la: stem_29, la data 2010-11-18 11:07:02De la: beatris_0911, la data 2010-11-18 00:37:27buna. sunt cam noua aici citesc kudika de ani, dar niciodata nu am scris pe forum. acum insa am o problema si nu stiu cum sa o rezolv. poate ma ajutati voi cu un sfat pentru ca eu nu mai stiu cum sa procedez. acum 2 ani am cunoscut pe cineva, cat am stat singuri, doar noi doi am avut o relatie foarte frumoasa, adevarul e ca neam iubit si inca ne iubim mult. dar avem o singura problema el este tigan si parinti mei nu accepta lucrul asta, eu provin dintro familie mai instarita iar el dintro famile normala, poate putin saraca. dupa multe certuri cu parintii mei care au venit acasa din strainatate neam hotarat sa ne mutam impreuna cu familia lu, dar nici acolo nu nea fost extraordinar. dupa lungi certuri eu am hotarat sa plec la parinti mei in strainatate fara sa ii spun nimic si stiu ca nu am procedat bine. acum sunt cu parinti cu care nu ma inteleg extraordinar si imi e dor de el , inca il tubesc enorm. insa nu stiu ce sa fac sa ma intorc la el, sa raman langa parinti? datimi voi un sfat! parinti mei mau pus sa aleg intre ei si el, dar acum imi dau seama ca nu pot trai fara el. ce sa fac? va multumesc anticipat pt raspunsuri ... si de ce nu ar avea multi puradei ? ... e mai sic cu unul ? ... de asta nu mai vor romanii copii ca sa nu fie ''confundati'' cu tiganii ? ... cu mentalitatea asta nici nu e de mirare de ce se injumatatesc romanii la fiecare schimb de generatii ... de ... ambitie ... |
||
|
marco918 Postat pe 20 Noiembrie 2010 23:39 |
||
De la: marco918, la data 2010-11-20 23:39:16De la: stem_29, la data 2010-11-18 11:07:02De la: beatris_0911, la data 2010-11-18 00:37:27buna. sunt cam noua aici citesc kudika de ani, dar niciodata nu am scris pe forum. acum insa am o problema si nu stiu cum sa o rezolv. poate ma ajutati voi cu un sfat pentru ca eu nu mai stiu cum sa procedez. acum 2 ani am cunoscut pe cineva, cat am stat singuri, doar noi doi am avut o relatie foarte frumoasa, adevarul e ca neam iubit si inca ne iubim mult. dar avem o singura problema el este tigan si parinti mei nu accepta lucrul asta, eu provin dintro familie mai instarita iar el dintro famile normala, poate putin saraca. dupa multe certuri cu parintii mei care au venit acasa din strainatate neam hotarat sa ne mutam impreuna cu familia lu, dar nici acolo nu nea fost extraordinar. dupa lungi certuri eu am hotarat sa plec la parinti mei in strainatate fara sa ii spun nimic si stiu ca nu am procedat bine. acum sunt cu parinti cu care nu ma inteleg extraordinar si imi e dor de el , inca il tubesc enorm. insa nu stiu ce sa fac sa ma intorc la el, sa raman langa parinti? datimi voi un sfat! parinti mei mau pus sa aleg intre ei si el, dar acum imi dau seama ca nu pot trai fara el. ce sa fac? va multumesc anticipat pt raspunsuri Asta ai inteles?:))) M-am referit la cu totul altceva! Din partea mea marite-se cu 2 tigani si faca 17 copii. tiganii ( majoritatea) se limiteaza in a face copii si altceva nimic, asta da, insa ma refeream la ce le face ea parintilor. In fine, nu ma chiuni cu explicatii la ore tarzi, oricum eram la subiect, tu l-ai " amplificat" dupa bunul plac. Iar daca-i mai sic sau nu cu unul sau mai multi copii....asta e treaba fiecarei familii, nu-s eu cu astea, nici nu sfatuiesc pe nimeni cati sa faca...fiecare familie face cati poate creste, parerea mea. |
||
|
stem_29 Postat pe 21 Noiembrie 2010 01:37 |
||
Povestea asta`mi cam pare cunoscuta...nu stiu de ce am impresia ca e "re-postata"
|
||
|
AdrianaR Postat pe 21 Noiembrie 2010 02:34 |
||
De la: AdrianaR, la data 2010-11-21 02:34:31Povestea asta`mi cam pare cunoscuta...nu stiu de ce am impresia ca e "re-postata" E aceeasi placa expirata aruncata de kudika......e in pana de idei mititica de ea
|
||
|
Barbie30_ Postat pe 21 Noiembrie 2010 03:07 |
||
De la: Barbie30_, la data 2010-11-21 03:07:00De la: AdrianaR, la data 2010-11-21 02:34:31Povestea asta`mi cam pare cunoscuta...nu stiu de ce am impresia ca e "re-postata" E clar...se termina lumea!
|
||
|
AdrianaR Postat pe 21 Noiembrie 2010 03:07 |
||
De la: AdrianaR, la data 2010-11-21 03:07:57De la: Barbie30_, la data 2010-11-21 03:07:00De la: AdrianaR, la data 2010-11-21 02:34:31Povestea asta`mi cam pare cunoscuta...nu stiu de ce am impresia ca e "re-postata" Nu chiar,se termina ideile
|
||
|
Barbie30_ Postat pe 21 Noiembrie 2010 03:09 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| :( | 49 | De la: pickard 12 Iunie 2011 16:25 |
| Despre anticonceptionale--i need help! | 50 | De la: dienuscha 30 Noiembrie 2009 17:16 |
| ce parere aveti? | 5 | De la: oana84onutza 27 Noiembrie 2009 19:35 |
|
|
||
| Un sfat | 9 | De la: kudika_997837 5 Ianuarie 2016 13:45 |
| Am nevoie de idei...sugestii.... | 18 | De la: chalon 17 Iulie 2012 00:43 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.