Setari Cookie-uri

Prima vizita la ginecologie

Eu la 16 ani nici nu stiam cum arata obiectul reproducator :) Dar, nu-i asa, in anul de gratie 1989, am capatat mult-dorita libertate! Si am fructificat-o intr-o singura directie, respectiv sex o ora la viteza :) Stam la fel de prost cu comunicarea ca si acum 20 de ani. Ne e frica sa-i spunem lu' mamica: "mami, am descoperit ca mai pot face si altceva cu pasarica mea, nu doar pisu" :) Daca i-am spune mamicii ca ne mananca in pasarica, poate ca mamica ne-ar da cateva sfaturi. Sau poate ca ne-ar zapaci in bataie :) Fata, mamica o sa mearga cu tine la ginecolog pentru ca te crede o virgina sfioasa si pudica. Si medicul o sa-ti bage degetul lui noduros in fund daca o sa-i zici ca esti virgina :) Si daca ai ghinionul sa i se termine lubrifiantu' chiar in ziua cand ai tu programarea, ai dat de dracu' :) Mai bine recunoaste adevarul :) Un deget in pasarica e mult mai ok decat un deget in fund :) Cred ca stii si tu asta, nu-i asa? :)
Ionyssa
Postat pe 9 Aprilie 2011 00:56
1. Fata n-a zis ca are probleme, doar vrea sa mearga la ginecolog... cine zice ceva de tratament?
2. Grea limba noastra romana ....
IoanaFlorentina
Postat pe 19 Aprilie 2011 10:45
corect ar fi sa i spui mamei tale si ar treb sa comunici cu ea
ca de aflat tot va afla
kudika393594
Postat pe 22 Iunie 2011 13:14
si mai frumos ar fi sa afle de la tine decat din alta parte sincer
]
kudika393594
Postat pe 22 Iunie 2011 13:15
problema e intradevar mica, dar e absurd sa intrebi daca poate sa vina si "mama" ta ..problema mare e ca nu ai o mama
Ale_xandra_27
Postat pe 23 Iunie 2011 01:19
Eu mi-am inceput viata sexuala la 17 ani.acum am 27 si sunt casatorita de 4 ani cu acelasi baiat si sunt fericita.Parerea mea e ca nu conteaza cand iti incepi viata sexuala ci cu cine.Nu le-am spus parintilor dar dupa o perioada de timp au inteles si singuri...Am avut intotdeauna libertate dar nu mi-am batut joc singura de viata viata mea.In viata trebuie sa faci intotdeauna lucruri pe care nu o sa le regreti si sa fii tot timpul multumita de persoana ta.
Spunea cineva ca daca incepi devreme sa faci sex in ceva ani esti satula si nu-ti mai trebuie,te plictiseste.Pe mine sincera sa fiu teoria asta mi se pare falsa.Eu nu cred ca o sa ma satur vreodata sa fac sex cu barbatul pe care il iubesc si nu l-as schimba pentru nimic in lume.
camyely
Postat pe 24 Iunie 2011 11:52
Buna ziua....am si eu o intrebare. am scurgeri albicioase urat mirositoare...cum sa scap de ele???????
healthy002877
Postat pe 27 Iunie 2011 21:13
Buna ziua.
Nu-ti face griji, e un banal trichomonas, toti avem p-aici scurgeri d-astea... :))
Trece cu ginecologul.
Darkmagic
Postat pe 27 Iunie 2011 21:16
De la: Mella976, la data 2010-08-09 15:40:01Am si eu o mica problema ... am !6 ani jumatate ... mi-am inceput viata sexuala acum 3 luni,mama mea nu stie nimic dar banuieste ceva ...As vrea sa ma duc la ginecolog dar insista sa mearga cu mine...are voie sa intre cu mine in cabinet?? sau sa se intereseze in aceasta situatie? nu prea stiu ce sa fac si sincer nici nu as vrea sa afle ...multumesc

nu e o rusine sa mearga cu tine,eu am 22 de ani si tot vine cu mine,de intrat nu are voie sa intre cu tine,mai bine spunei si las-o sa mearga cu tine la ginecolog,nu e o rusine.
kudika017543
Postat pe 5 Septembrie 2011 14:57
De la: healthy002877, la data 2011-06-27 21:13:19Buna ziua....am si eu o intrebare. am scurgeri albicioase urat mirositoare...cum sa scap de ele???????

decat sa stai aici si sa intrebi mai bine fugi si fa o programare la un medic
piscolino
Postat pe 5 Septembrie 2011 15:21
:)
Micuto, sper ca ti-ai rezolvat deja problema.
Dar, nu inteleg ceva. Daca ai considerat ca esti destul de "mare" ca sa faci sex. (Banuiesc ca neprotejat si pe "apucate"... din pacate si mama ta are o "mica" vina aici. Sper ca are si mama ta vreo vecina ca mine, care le-am dat copiilor prezervative, pentru ca parintii nu accepta ca exista copii care fac sex la 16-17-18 ani).
Asa ca draga mea, ia-ti de mana "barbatul" daca il mai ai, si fuguta la medic. Ca daca ati fost destul de "maturi" sa va aventurati intr-o noapte de amor, sa stii ca... nenea doctoru' nu musca...
kudika319187
Postat pe 4 Octombrie 2011 07:54
cam de mult e acris topicul asta.darpt toate fetele care citesc in continuare sa ia aminte ce scriu.MAMA CEA MAI BUNA PRIETENA!!!nu va fie frica de ea,pt ca si ea a trecut prin situatile astea.spunetii ce va doare sau ce problema aveti si va va intelege.
Titanika
Postat pe 5 Octombrie 2011 11:12
cam de mult e acris topicul asta.darpt toate fetele care citesc in continuare sa ia aminte ce scriu.MAMA CEA MAI BUNA PRIETENA!!!nu va fie frica de ea,pt ca si ea a trecut prin situatile astea.spunetii ce va doare sau ce problema aveti si va va intelege.
Titanika
Titanika
Titanika
beyoance,bv,nici eu nu o puteam zice mai bine...care este problema voastra mamelor???vreti sa conduceti viata fetelor voastre???cunosc fete care si-au inceput viata sexuala la 14 ani!!cum doamne sa mergi cu mama la ginecolog??asta mai lipseste!!tocmai ca de la 14 ani fetele ar trebui incurajate sa ia decizii singure (si nu ma refer la decizia de a-si incepe viata sexuala) ci la cea de a merge la ginecolog de exemplu..mie ca mama mi-ar fi rusine sa merg cu fata mea!!!una e sa o educi cum trebuie si cu totul altceva este sa o conduci cum vrei tu sau sa o manipulezi..o mama niciodata nu poate sa iti fie prietena(asta vrea sa te faca sa crezi pt ca vede cum trece timpul,cresti si..''tai cordonul ombilical'' ) in opinia mea,o mama nu trebuie considerata prietena pt ca mereu va dori sa stie totul despre viata ta..si la un moment dat o sa te simti frustrata..trebuie sa fie doar mama si respectul ala..spun asta pt ca o traiesc pe pielea mea iar acum imi aud reprosuri cum ca nu as mai vb nimic cu ea..fiti ma fetelor de capul vostru,mai lasati-va mamele,pt ca altfel mereu o sa fiti fetitele lor si nu va vor trata ca pe niste pers mature,in stare sa ia decizii pt propria pers..
danutza_dana
Postat pe 11 Noiembrie 2011 16:54
De la: Ionyssa, la data 2011-04-09 00:56:48 Eu la 16 ani nici nu stiam cum arata obiectul reproducator :) Dar, nu-i asa, in anul de gratie 1989, am capatat mult-dorita libertate! Si am fructificat-o intr-o singura directie, respectiv sex o ora la viteza :) Stam la fel de prost cu comunicarea ca si acum 20 de ani. Ne e frica sa-i spunem lu' mamica: "mami, am descoperit ca mai pot face si altceva cu pasarica mea, nu doar pisu" :) Daca i-am spune mamicii ca ne mananca in pasarica, poate ca mamica ne-ar da cateva sfaturi. Sau poate ca ne-ar zapaci in bataie :) Fata, mamica o sa mearga cu tine la ginecolog pentru ca te crede o virgina sfioasa si pudica. Si medicul o sa-ti bage degetul lui noduros in fund daca o sa-i zici ca esti virgina :) Si daca ai ghinionul sa i se termine lubrifiantu' chiar in ziua cand ai tu programarea, ai dat de dracu' :) Mai bine recunoaste adevarul :) Un deget in pasarica e mult mai ok decat un deget in fund :) Cred ca stii si tu asta, nu-i asa? :)

Ionyssa fata draga , nu stiam ca virginele sunt sondate anal ,dreacu m-a pus sa intruu pe topicul asta
Oricum tu ai acelasi stil traznit de a posta care-l stiu de cand te-am zarit prima oara pe aici pe kudika , mereu ma amuzi
The_Exile
Postat pe 11 Noiembrie 2011 17:10
Buna ziua va rog sa imi recomandati si mie un medic ginecolog bun care accepta si trimitere.
rebe_reby
Postat pe 28 Februarie 2012 14:54
avand invedere k nu esti majora.da are voie sa intre cu tine si sa stie cam tot:p
kudika513739
Postat pe 7 Martie 2012 14:55
salut
eu am descoperit de curand un site de programari medicale online consultaclick.com si mi se pare genial!!!
doar prin internet te programezi imediat la ce doctor vrei, ma rog dintre cei inscrisi acolo. dar ai de unde alege si stii exact cand sa te duci la ei ca au programul afisat
sunt si ginecologi si cred ca is buni
multa sanatate sa ai
kudika_5844
Postat pe 26 Aprilie 2012 14:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Candidoza vaginala sau...? 10 De la: stem_29 24 August 2010 13:48
VIRUSUL AMERICAN CARE PROVOACA DECESUL INTRE 3 SI 5 ANI!!!??? 23 De la: eleain 7 Februarie 2010 17:27
Ce sa fac? O iubesc foarte mult, insa nici nu ma lasa s-o mai sun? 9 De la: liliivasuc 23 Iunie 2010 13:53
ulei ricin 9 De la: sabysab 24 Decembrie 2009 21:24
Cand dezvatam bebelusul de brate? 18 De la: t_dorina_healthy 10 Mai 2016 12:08